Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem mintha be (4 db)

Miért érzem úgy, mintha be lenne gyulladva a hasam?

2 napja számomra eddig ismeretlen alhasi fájdalmaim vannak.Olyan mintha a petefészkem fájna mind a kett?,ami átsugárzik a derekamba vagy a vesémbe.A vizeléssel nincs gondom nem csip és nem is kell sürübben mint eddig.A picikém aktivan mocorog.Szerintetek mi lehet a gond?Aggódom.16 hetes kismami

Legjobb válasz: Szerintem feltétlen futás orvoshoz (nem kell megijedni), akármi is lehet. Ha marad a fájdalom délutánig, hívd fel a dokidat, hidd el, õ tud igazán megnyugtatni. Biztos hogy nincs gond, de a várandósság alatti derékfájást jelenteni kell az orvosnak. Húgyúti fertõzésed lehet akkor is, ha ezt nem érzed. Ne aggódj!

Szerintem feltétlen futás orvoshoz (nem kell megijedni), akármi is lehet. Ha marad a fájdalom délutánig, hívd fel a dokidat, hidd el, õ tud igazán megnyugtatni. Biztos hogy nincs gond, de a várandósság alatti derékfájást jelenteni kell az orvosnak. Húgyúti fertõzésed lehet akkor is, ha ezt nem érzed. Ne aggódj!
Minél hamarabb menj orvoshoz, lehet, hogy ami neked ismeretlen érzés, azt õ egy másodperc alatt megmagyarázza és megnyugtat. És nem árt, ha ki is vizsgálja, ha kell.
Szerintem is doki. A héten szintén ezek a tüneteim voltak és kiderült, hogy gyulladás, pedig én sem gondoltam semmi rosszra.

Van a térdemen egy kb.200 Ft-os nagyságú horzsolt seb, ami be van gennyesedve. Vizeésnél miért érzem úgy, mintha ki akarna szakadni? Nagyon feszít és fáj.

Legjobb válasz: Tegyél rá betandines mull lapot és ragaszd le az ki szívja a gennyet az sem baj ha naponta 2x cseréled! (A mull lapot jól áztasd el betadinnel és úgy rakd rá.)

Tegyél rá betandines mull lapot és ragaszd le az ki szívja a gennyet az sem baj ha naponta 2x cseréled! (A mull lapot jól áztasd el betadinnel és úgy rakd rá.)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Vegyél a DM-ben VERMIX szárítókeveréket, kend be vele naponta többször is és 2-3 nap alatt begyógyul
A kérdező hozzászólása: Köszi, már begyógyult, a napokban keletkezett már rajta új bõrréteg, már nem gennyes.

14 hetes terhesen miért érzem a hasam alját úgy, mintha be lenne gyulladva?

De csak akkor ha megmozdulok. Vagy csak n?, tágul?

Legjobb válasz: Hát a has alja az biztos,hogy no és tágul ijenkor mivel 14 hetessen már kicsit kezd is gombolyodni a poci ,szerintem a nogyogyaszod megtudná mondani a pontos okát, Aranyszabály a terhességnél: ha bármi furcsát észlelsz lehet szo akár egy kis semmiségrol is jobb ha szakemberhez fordulsz! Veszteni semmit sem veszthetsz!

Hát a has alja az biztos, hogy no és tágul ijenkor mivel 14 hetessen már kicsit kezd is gombolyodni a poci , szerintem a nogyogyaszod megtudná mondani a pontos okát, Aranyszabály a terhességnél: ha bármi furcsát észlelsz lehet szo akár egy kis semmiségrol is jobb ha szakemberhez fordulsz! Veszteni semmit sem veszthetsz!
Szerintem húzódik a bõr. De inkább kérdezd meg az orvost, és magyarázd el neki a ontos tüeteket, õ biztos jobban tudja.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!