Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem mintha (170 db)

Legutolsó szerelmemmel mindig összebújva aludtunk, a nagy ő-vel miért érzem mintha egy db fát ölelgetnék?

inkább nem is alszom vele összebújva, mivel nem is összebújunk, hanem én bújok, ? meg csak hagyja, vagy nem is tudom, kicsit össze vagyok zavarodva, de a lényeg amit nem értek, hogy eshet nekem jobban ha inkább hátat fordít, ahelyett hogy ölelve aludnánk, amit megszoktam és imádtam el?z? kapcsolataimban és valahol azt is tartom normálisnak. hogy pont a nagy ?-höz nem tudok bújni? ti értitek, hogy mi ez? jelenthet valamit?

Legjobb válasz: Attól még szeret, hogy nem esik jól neki összebújni az alváshoz. Lehet nem kényelmes neki. Ha annyira zavar, kérdezd meg, miért nem szeret bújni.

Attól még szeret, hogy nem esik jól neki összebújni az alváshoz. Lehet nem kényelmes neki. Ha annyira zavar, kérdezd meg, miért nem szeret bújni.
Pfff minden ember más. Lehet mással más jobban mûködik. Ezt a felesleges agyalást... a nõk tényleg hülyék.
én is szeretek "magam" aludni, nem szeretem, ha alvás közben megzavar valami... alvás elõtt szívesen bújok, de ha az alvás határán vagyok, ki tudok akadni, ha felébreszt valami :D szóval lehet, hogy csak ennyi az oka
velünk is úgy van, h pont az ellenkezõ oldalunkon szeretünk aludni én ragaszkodom a falhoz, és h a bal oldalamon aludjak Õ pedig ragaszkodik ahhoz, h a jobb oldalán feküdjön általában összebújva fekszünk le aludni, de 5 perc után a saját helyünkre fordulunk, mert kényelmetlen ezt szoktuk meg anno, de attól még imádjuk egymást :)
en se szeretek osszebujva aludnı. elalvas elott 2-3 percıg bujok, aztan elfordulok. Osszebujva melegem lesz, zsıbbadok, gemberedek, nem mozgolodok, mert felebresztem, vıszont o konnyen allon vag...
Neki úgy kényelmes. Ennyi. Én szeretem a barátomat, de nem tudok vele összebújva aludni, mert õ egy nálam kétszer nagyobb ember, átölel, szinte megfojt, belém akar bújni:D fõleg ha elalszik, elernyednek az izmai, mind a 90 kilójával rámnehezedik, borzalmas. Mondtam, hogy inkább hagyjuk, ne öleljen át, mert iszonyat kényelmetlen, reggelre már nem élnék.
Még nem bíztok annyira egymásban.Idõvel kialakul és akkor természetes lesz az összebújás.
jaj ugyan már! én senkivel sem tudok összebújva aludni, legyen az kis õ vagy Õ, pedig nõ vagyok ha van egy jó kapcsolatod, akkor minek idegelsz ilyesmin? én a helyedben örülnék, hogy végre megtaláltam életem párját, és nem ilyen rózsaszínlányfilmes hülyeségeken enném magam és egy jótanács a végére: neki meg ne mondd, hogy az elõzõ pároddal milyen jó volt...
hiába születtem én is nõnek (ráadásul nem is akármilyennek), soha nem fogom megérteni, miért csinálnak minden kis hülyeségbõl pszichodrámát.
Akkor nem õ a nagy õ.
A kérdező hozzászólása: :)
Amúgy van egy ilyen mondás, hogy "alvó, evõ, sz*ró, b*szó embert nem zavarunk." :D
A kérdező hozzászólása: és egy cica tényleg jó lenne kiadhatnám a szeretetemet legalább.
A kérdező hozzászólása: szóval nálunk volt már errõl szó, a páromnak mindegy, hogy összebújva alszunk e vagy nem, mert kb 10-ig elszámolok, és agyilag õ már ki is kapcsolt. csak nekem olyan mintha nem lenne meg az összebújás varázsa, így már nem is bújok inkább hozzá. de, annyiban eddig úgy döntöttem, hogy ennek köze nincs a kapcsolathoz.
"Vagy a macskát akár. Szerintem barátodnak mindegy." gondolod??? sztem nem mindegy biztos nem örülnék annak, ha a párom macskát hozna az ágyunkba, csak mert ölelésre vágyik.. ekkora baromságot se hallottam még, h akkor vigyen macskát az ágyba..a barátnak úgyis mindegy
Én is szeretek összebújva aludni, barátom is, néha mégis szétmászunk, mert meleg van, vagy máshogy kényelmes, esetleg õ büdös (túlságosan izzad, önhibáján kivül). Sõt, amíg sok problémája volt, és sokat dolgozott, egy idõben rendszeresen egyedül aludtam el, és csak késõbb feküdt le õ is mellém, pedig nem élünk együtt, de nem volt ideje igazán akkor se rám, ha találkoztunk. Ettõl még szeretjük egymást. Ha hiányzik az ölelése vegyél vmi plüsst, vagy ilyesmi. Vagy a macskát akár. Szerintem barátodnak mindegy. 20L
Szerintem beszélj a pároddal! Nem egyformák az emberek, így lehet, hogy a párod sem ehhez van hozzászokva.. Nem értem, miért kell ebbõl akkora ügyet csinálni, de tényleg. Nálunk ez úgy van, hogy én bal oldalamra, párom a jobb oldalára fekszik és úgy alszik. Alvás elõtt mi is összebújunk, viszont mindketten ezt szoktuk meg, hogy így alszunk. Nekünk ez így kényelmes, reggel pedig hozzá tudok bújni. Ettõl függetlenül nagyon szeretjük egymást.
Ez most kb olyan, hogy én a (mostmár volt) barátommal egyáltalán nem tudtam együtt aludni, pedig szerettük egymást. A mostani sráccal pedig csak szexkapcsolat van közöttünk, mégis összebújva alszunk mindig és Vele kifejezetten szeretek is együtt aludni. Ettõl viszont még nem õ Mr. Big és a volt pasimmal sem azért mentünk szét, mert kb aludni nem lehetett mellette...
HA ZAVAR, BESZÉLJ VELE!!! Ha olyan jó a kapcsolatotok, meg nagy Õ, meg lehet beszélni. A kommunikáció még nem a világ vége. Lehet szerencsétlen nem is tudja, hogy ilyeneken agyalsz és bajod van.
A kérdező hozzászólása: próbálom nem ez alapján megítélni a kapcsolatom, de tényleg kezd belefolyni... és gondoltam már, hogy lesz egy macskám az ágyba egy igazi, de belegondolva, hogy néz ki, hogy a macskát ölelgetem???
Tanácsom: menj ki egy hétre a Bükkbe aludni egy sátorba, de mindig szándékosan keress jó kemény, kényelmetlen felületet. Egy hét után olyan édesnek fogod érezni a mostani helyzetet, hogy nem lesz kedved ilyen orbitális nagy marhaságokkal foglalkozni. Vagy rakd be a kutyát magad mellé. Vegyél egy plüssvizilovat.
én nem tudok összebújva aludni, és a férjem sem, pedig õ a nagy õ!!! :) sõt, mi spec néha külön alszunk-én most beteg vagyok így a nappaliban, vagy amikor sokáig tanulok ne ez alapján ítéld meg a kapcsolatot!!!
A kérdező hozzászólása: sõt. arra ébredek, hogy ott sincs az ágyban.
A kérdező hozzászólása: csak nekem hiányzik az összebújás de a nagy õ -vel nekem is kényelmetlen, és kellemetlenül érint, õt nem zavarja - állva el tud aludni :) de minden eddigi sráccal nem volt kellemetlen, nem volt kényelmetlen mert van számos póz ehhez is, imádtam reggelente puszilgatva, vagy mosolyogva ébredni a mostani mellett, meg mint egy koliban, vagy cellában, olyan rideg az egész :(
Én utálok összebújva aludni, de ettõl még imádom a párom. Nálunk férfi létére õ a bújos, de már megszokta, hogy én nem tudok igy aludni. Nem ettõl függ a szerelem. Attól még lehet, hogy nagyon szeret téged.
Nem ugyanaz a szeretetnyelvetek. Ez így van a kapcsolatok mintegy 80%-ban. A jól mûködõ kapcsolatoknál is 80% ez az arány. A kérdés, hogy mennyire fontos kérdés számodra az összebújva alvás.
szerintem érzel valamit... fõleg hogy írtad hogy sokszor nincs is az ágyban melletted.

Miért érzi minden pasi alapvető jogának, hogy megdughat csak azért mert járunk? Miért csinál mindenki úgy mintha ez csak valami szabadidős szórakozás lenne?

18 éves lány vagyok, már elég régóta élek szexuális életet, de nem igazán élveztem soha... de én csak olyannal fekszem le, akibe szerelmes vagyok, de akkoris csak 4-5 hónap után, mert nem szeretem ezzel lealacsonyítani a kapcsolataim!

Legjobb válasz: Ne haragudj meg, azért amit írok, de amíg lealacsonyítónak érzed a szexet, addig nem is fogod élvezni. Azért érzik joguknak a pasik, mert ha már jártok, akkor vonzódsz is hozzá, és õ is vonzódik hozzá, és az a cél, hogy mindkettõtöknek jó legyen. Lehet, hogy rossz pasikat választasz, és ezért érzed úgy, hogy nekik ez csak szabadidõs elfoglaltság.

Ne haragudj meg, azért amit írok, de amíg lealacsonyítónak érzed a szexet, addig nem is fogod élvezni. Azért érzik joguknak a pasik, mert ha már jártok, akkor vonzódsz is hozzá, és õ is vonzódik hozzá, és az a cél, hogy mindkettõtöknek jó legyen. Lehet, hogy rossz pasikat választasz, és ezért érzed úgy, hogy nekik ez csak szabadidõs elfoglaltság.
Nem minden pasi érzi ezt alapvetõ jogának, csak találni kell olyat, aki annyira komolyan godnolja a dolgokat mint te és akinek nem a szex lesz az elsõ dolog ami hozzád köti.
A kérdéseidre több oldalt is lehetne írni, de: - a 18+ körüli srácok mikor valakivel összejönnek FÕLEG a külsõ alapján teszik. a vérükben a tesztoszterontól totál hülyék :P - amikor egy srác úgy dönt, hogy megpróbálja veled, _nagyrészt_ tényleg arra vágyik, hogy szabadidejében kúrjon egyet.. kegyetlenül hangzik? attól még ez van. viszont mielõtt megrémülnél és bevonulnál egy kolostorba, vedd észre, hogy van még emellett más is. miután a hormonok lenyugszanak, és a srác megnyílik elõtted, akkor tud nagyon szeretni. - viszont, aki kivár melletted 4-5 hónapot, az vagy seggszerelmes, vagy még sose volt nõvel, és az utóbbi esetben elég ritka, ha valaki született tehetség, és egybõl "egész estés családi szórakozást" tud nyújtani neked. nyilván elképzelhetõ, hogy három fényévvel mellélõttem, de ennyit megért, hátha segítettem :]
a szexualitás a párkapcsolat kitejlesedése, nem lealacsonyítása.
A szex (fõleg így 18 körül és fölötte, amíg még lehet és mûködik...) valóban egy normális párkapcsolat része. Legalábbis férfiszemmel biztos, de szerintem ezt a nõk nagy része is osztja. Lehet, hogy tényleg nem kéne ennyit várni, fõleg, ha szerelmes is vagy az illetõbe? Ugyanis a szex tényleg nem lealacsonyító. Lehet, hogy a neveltetésben keresendõ a probléma gyökere? -G-
Általában ha szerelmes az ember, a szex része ennek a szerelemnek, hogy megmutassuk ilyen módon mennyire vonzódunk a másikhoz. Abban igazad van, hogy szerelem nélkül nem jó, de ha nincs szükséged a szexre, akkor nem tudom, vagy nem voltál még szerelmes vagy csak a nõkhöz vonzódsz talán.
A kérdező hozzászólása: én a szabadidõ tevékenyéget úgy általában az emberek világnézetére értem de nekem nincs szükségem a szexre! szóval lefekszem a barátommal, de nem akarok olyan gyakran mint õ...
Lásd Darwin.
Elég furcsa kérdés..megkérdezhetem, hogy mikor vesztetted el a szüzességed?Lehet azért érzed így mert már úgymond "kiélted" kicsit magad ilyen téren és már nem találod érdekesnek a dolgot..nem bántásból de szerintem ez a helyzet, az meg normális kéne legyen, hogy akit nem szeretsz nem jó vele lefeküdni, vagy annyiszor csinálni.


Miért érzem úgy mintha éhes lennék? Ha eszem vagy iszom akkor pár percig nem érzem ezt a rossz érzést. Nem vagyok éhes, inkább olyan mintha gyomron vágtak volna. Mitõl van ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy sok a savad. Ha a gyomorszájadnál fájdalmat érzel, akkor valószínû. Fõleg, ha reflux is van. Ha így van, akkor lúgosítani kell. És sok mozgás.

Lehet, hogy sok a savad. Ha a gyomorszájadnál fájdalmat érzel, akkor valószínû. Fõleg, ha reflux is van. Ha így van, akkor lúgosítani kell. És sok mozgás.

Miért van az hogy úgy érzem elhidegültem a páromtól? Úgy érzem mintha elmennénk egymás mellett mintha már nem lenne meg a szikra. Mit tegyek ez ellen?

Már többször éreztem így, de elhagyni sem akarom.Már lassan 3 éve vagyunk együtt kisebb szakítások voltak és pár hónap különlét külföldi munka miatt.most itthon van együtt élünk de õ is és én is mással foglalkozunk.

Legjobb válasz: lobbantsátok lángra a szikrákat

lobbantsátok lángra a szikrákat
Nem semmi vagy kérdezõ. Nincs pénze a párodnak a rezsi kifizetésére se, a családja tartja el, de te állatkertbe meg moziba akarsz menni. Végiggondoltad, amit mondasz? A kedves párod meg ha nagyon akarná, abbahagyhatná a gépezést (ha csak nem a munkája miatt csinálja). Én még mindig azt mondom, hogy beszélgetni-beszélgetni-kommunikálni kell egymással. Elmentek egy parkba sétálni, vagy beültök egy kávéra vagy sütire vagy tudom is én mire, ami nem hinném, hogy 3000 Ft-nál többe kerülne. Újra csábítsd el õt! Te ismered csak, hogy mi izgatja föl. Ha jól csinálod, fölkel a gép elõl és inkább téged választ.
A kérdező hozzászólása: nem arra nincs pénze szinte semmire sincs pénze érted ?A családom tartja el õt persze munka mellett még a rezsibe se tud beszállni.
A kérdező hozzászólása: Már nehari de pénz nélkül már semmit sem lehet csinálni moziba menni állatkertbe ilyenre gondoltam. És arról nem is beszélve hogy így a jövõnkre pl egy külön lakásra se lesz pénzünk mert elvan adósodva..:(A régi házát meg nem akarja megvenni senki.
A kérdező hozzászólása: Értem.Talán nem tudom nem beszélgetünk eleget és nincs közös témánk.Õ hajnalban kel megy dolgozni és ezért még mostanában külön is alszunk.Mikor hazaért már fáradt és semmi kedve kimozdulni csak pötyög a szgépén játszik.
Nem pénz kérdése a dolog. Egy közös szabad napon elmenni csak sétálni vagy otthon maradni, beszélgetni, új dolgokat kipróbálni mondjuk az ágy környékén: nem kerül semmibe. Csak idõbe. Egymásra fordított idõ nélkül pedig lehetetlen az elromlott kapcsolatot rendbe hozni. Mi váltotta ezt ki nálatok?
A kérdező hozzászólása: úgy érzem õ jobban szeret mint én õt vagy nemtudom...
A kérdező hozzászólása: nõ vagyok, nincsenek közös programjaink vagy nem sok nem engedhetjük meg anyagilag
Kérdezõ, a nemedet elárulod? Egyébként közös programokat érdemes csinálni, már ha meg szeretnétek menteni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Hogyan?Õ folyton hülye számítógépes játékkal játszik vagy mást csinál...már szinte szexuálisan sem kívánom.
A kérdező hozzászólása: Ne ítélkezz.Nem az õ családja hanem az én családommal lakik.Neki nincs családja.. Õ kíván engem én nem kívánom õt annyira már. Nem a munkája miatt csinálja neki kéne tennie értem.

Miért érzem úgy, mintha a múltban történtek valójában meg sem történtek volna?

Sokszor érzem úgy,hogy pár múltban megtörtént dolog nem is történt meg igazából,mintha álmodtam volna az egészet,mintha valaki vagy valami játszana velem ezzel.Más is van így?

Legjobb válasz: De jó,már azt hittem csak én vagyok így ezekkel. :D Néha én is úgy érzem,mintha csak álmodtam volna dolgokat,vagy más csinált helyettem valamit. Fura dolog.

De jó, már azt hittem csak én vagyok így ezekkel. :D Néha én is úgy érzem, mintha csak álmodtam volna dolgokat, vagy más csinált helyettem valamit. Fura dolog.
Dettó ez van velem is. Nem tudom miért. Talán mert ahogy halványodnak az emlékek, már nem olyan tiszták és élesek, valahogy olyan álomszerûek lesznek.

Amikor kezdek álmosodni, miért érzem azt, mintha álmodnék, meg nem is?

Amikor álmos vagyok miért érzem azt, mintha álmodnék, meg nem is?DFura érzés. Szerintem már sokan voltak így. Amikor álmosodok, bárhol, akkor olyan pillanatok vannak, olyan érzés, mintha álmodnék, meg nem is. Olyan kettős érzés. Mint amikor valaki részeg picit, és csak űl, és néz ki a fejéből. Na ilyet érzek, de nem ennyire durván, csak pár pillanatig olyan fura érzés. Mitől van ez? Nem betegség ugye?

Legjobb válasz: Ha álmosodsz, akkor fáradt vagy, ha fáradt vagy alvásra van szükséged, mert a szervezeted nem bírja tovább. Ez okozza azt, hogy tompulnak az érzékszerveid, lassul a reflexed stb. Ezért érzed kicsit úgy mintha álmodnál.

Ha álmosodsz, akkor fáradt vagy, ha fáradt vagy alvásra van szükséged, mert a szervezeted nem bírja tovább. Ez okozza azt, hogy tompulnak az érzékszerveid, lassul a reflexed stb. Ezért érzed kicsit úgy mintha álmodnál.

Miért érzem ilyen elcseszettül üresnek magam, és miért érzem azt hogy nem érdekelnek mások - egyáltalán. Buta emberek. Miért olyan minden, mintha nem is léteznék?

Mintha nem lenne semmi. Semmi gondolat, érzés. Semmi. Csak azt tudom hogy nem akarok ebbe a helyzetbe lenni.

Legjobb válasz: Azt nem tudom miért, de én is voltam így. Aztán jött egy kedves mondat vkitõl és már ment is tovább a boldog élet, ahol én is "létezek".Túlléptem rajta és kész.pedig aki kedves volt hozzám az távol állt tõlem és csak annyit kérdezett: Miért van rossz kedved? Majd rendbe jössz és sokkal jobb lesz utána. 15/L

Azt nem tudom miért, de én is voltam így. Aztán jött egy kedves mondat vkitõl és már ment is tovább a boldog élet, ahol én is "létezek".Túlléptem rajta és kész.pedig aki kedves volt hozzám az távol állt tõlem és csak annyit kérdezett: Miért van rossz kedved? Majd rendbe jössz és sokkal jobb lesz utána. 15/L
Depresszió. Ha magadtól nem tudsz megküzdeni vele, akkor csak orvosi segítséggel lehet.
Ha régóta tart, akkor igaza van az elõttem válaszolónak, és menj pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
Sem orvos, sem senki más nem tud segíteni, csakis mi magunk tudunk saját magunkon segíteni!
És ha nincs valakinek pénze pszihológusra??? én is ilyet érzek .. van akivel megtudod beszélni a gondjaid? Ha visszaírsz én segítek!!
Van TB alapon is pszichológus. Nem mind jó - de lehet választani, ha nem nyerte el a bizalmadat.
részben mi magunk...de vannak emberek, akik annyira magukba zuhantak, h kell nekik a kezdõ löket...esetleg a kéz, ami kihúzza õket a gödörbõl...de az tény, ha az ember nem akar kimászni onnan, akk nem is fog...Keress új barátokat...nekem ez bevált...mikor magam alatt voltam...ismerj meg új embereket, kezdj új életet új barátokkal!És ha nem tetszel magadnak (belsõleg), akk változz meg...én csak ezt tudom tanácsolni...nekem nehéz volt, de megérte...ma már teljesen megváltoztam....fényévekre le van maradva tõlem a 4 évvel ezelõtti énem...ha rászánod magadm, sikerülni fog...csak az a legfontosabb, h akard, és bízz a sikerben...ez hülye duma, de igaz.
Néha igen lent mozog, és neked még nem is oylan nagy a babád, szokott ilyen lenni. Semmi baj nincsen, nyugi:-)
Biztos nem baj, én is egész lent szoktam érezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Eleinte én is csak ott éreztem, de most már hol itt-hol ott!!A védõnõm azt mondta, hogy "befészkelte"magát alúlra!Nyomta is a hólyagomat!!Sûrûbben jártam pisilni!!De azt mondta ez nem baj!!Most már össze-vissza ficánkol!!Boldog Babavárást!!22 hetes kismama

Miert erzem a belmozgasaimat ugy, mintha az a baba lenne?

Ez tokre osszezavar sokszor...(23hkm)

Legjobb válasz: Hát én is mindig ezt érzem. Nekem Mirenám van és sokszor parázok is hogy mi van ha...nem is tudnám hogy most tényleg az-e vagyok vagy csak a beleim. Múltkor gomba miatt mentem a dokimhoz. Mondtam neki kukkancsa meg hogy tényleg nincs-e odabent valaki, mert folyton mozgásokat érzek. Nincs ott senki. Jót nevetett a doki is. :) Ez a tudat alatti...

Hát én is mindig ezt érzem. Nekem Mirenám van és sokszor parázok is hogy mi van ha...nem is tudnám hogy most tényleg az-e vagyok vagy csak a beleim. Múltkor gomba miatt mentem a dokimhoz. Mondtam neki kukkancsa meg hogy tényleg nincs-e odabent valaki, mert folyton mozgásokat érzek. Nincs ott senki. Jót nevetett a doki is. :) Ez a tudat alatti...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!