Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem kellemetlenül magamat (16 db)

Miért érzem kellemetlenül magam minden egyes szex után?

Legjobb válasz: mit értesz kellemetlen alatt?

mit értesz kellemetlen alatt?
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem, megaláztak, undorodom magamtól, a páromhoz hozzá sem szólok utána.. Mégis csinálom mert közben élvezem.
Vallásos vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem. Ateista vagyok.
Vajon nem a parod szeretkezesi stilusa az oka annak, hogy megalazva erzed magad?

Miért érzem kellemetlenül magam, amikor egy jó csajjal beszélek és szóbakerül a szex téma?

Nyilván mivel szűz vagyok ezért nem tudok hozzászólni. De más is állhat a háttérben, úgy érzem alacsonyabb értékű vagyok a lánynál, egy senki, aki még nem volt nővel. Mit tegyek, hogy jobb legyen? Csak azért szedjek össze egy csajt gyorsan akár egyéjszakára, hogy túllegyek rajta? Komoly kapcsolatot akarok alapvetően de úgy érzem szűznek lenni nem hátrány, de tapasztaltnak lenni előny. De ez ellenkezne az elveimmel, hogy legalább jópár randi után jöjjön a szex. De általában nincs 2. randi:( 19/f

Legjobb válasz: Nézd. Vedd sorra eddig mit értél el az életben és az egész szexualtiás mizériát tedd a 20. helyre, ahova valójában való. Onnantól kezdve, hogy ezt fejben is megtetted érezni fogod, hogy minden rendben és lesz elég önbizalmad. Akkor majd nem fogsz ilyeneken agyalni.

Nézd. Vedd sorra eddig mit értél el az életben és az egész szexualtiás mizériát tedd a 20. helyre, ahova valójában való. Onnantól kezdve, hogy ezt fejben is megtetted érezni fogod, hogy minden rendben és lesz elég önbizalmad. Akkor majd nem fogsz ilyeneken agyalni.
Hát az elutasitás senkinek se esik jól, bármi legyen az ok.
Lehet , hogy azért mert rájött az ismerkedés közben , hogy nem te vagy az akiért feladna minden más tûzbren tartott vasat. Rájött h te is csak egy vagy a tucatból... csak téged már nem kell a tûzben tartani sem többé.
Mindenki, szinte kivétel nélkül kellemetlenül érzi magát, ha visszautasítják. Ennyi.
Miért lotyózzátok le? Álszent [email protected] vagytok. Mutassatok nekem EGY pasit aki sikeres a nõknél és nem tart több vasat a tûzben!!! Pfff.
Nemtudom, talán a kudarc érzete miatt. Esetleg azért is lehet, mert igazából téged akart volna a legjobban, és rájött hogy nem kellett volna még a többi pasival is kikezdeni. Vagy csak egyszerûen nem ismeri be hogy egy büdös RIBANC!
az egy dolog hogy lotyó, de az igazság talán az, hogy ba*ssza az egóját, hogy van valaki aki nem kíváncsi a pu*cijára... jól tetted! bas*zódjon meg, ócska kur*va!
Nem tudjuk elmondta-e a csaj ezt a dolgot a kérdezõnek mert nem derül ki a kérdés feltevésbõl. De akár csak beképzeli a kérdezõ akár nem... Élszentség ez miatt 'elutasítani'. Mégis mi van akkor ha több férfi egyeddel is ismerkedik? Akkor már mindegyik meg is kúrálja jól? Akkor mindegyiket le is szopja? Szünjün meg a lány társasélete mert ezzel a töketlennel akar ismerkedni? Ki a fenét érdekel , hogy hány pasival 'folytat ismerkedést'? Mi van ha azik a férfiak folytatnak ismerkedést a lánnyal? Akkor ez a tökéletesen erkölcsös férfi egyed aki a kérdést feltette sosem fog összejönni senkivel mert... cafka... mert mindenféle más férfival beszél? Jesszusom kezdem felhúzni magam de minek?
Felhúzhatod magad de akkor se korrekt dolog, hogy párhuzamosan több pasival randizgasson.Kezdje az egyikkel, nem megy a dolog, folytatja a másikkal.Attól, hogy neked szabad a felfogasod, nem biztos, hogy helyes is.Persze, ki az aki eldönti mi a helyes...
pedig IQnindzsának rohadtuk igaza van. nehogy már rögtön senki mással ne lehessen szóba állni, mert kérdezõ õfõméltósága kegyeskedett ismerkedni azzal a lánnyal. az se biztos, hogy õ lett volna a bfutó, szerencséje is a lánynak, hogy nem így alakult. egy ilyen s*ggfej mellett milyen élete lett voln :S pfff...
Mert érzi h sáros ([email protected]).
"egy ilyen s*ggfej mellett milyen élete lett voln :S pfff..." De könnyen sértegeted a másikat.Szerintem meg nincs igaza és szerintem a kérdezõnek is joga van másképp gondolkodni, mint te vagy IQnindzsa...attól még nem s*ggfej.Én például egész másképp látom a dolgot. Ma randizok egy csajjal, egy óra múlva egy másikkal...ha ezt látná az elsõ csaj, tuti nem venne komolyan ezek után.
Attól függ, mit ért itt a kérdezõ ismerkedés alatt. Mert ha valóban csak ismerkedés, azzal nincs semmi baj. Az még arról szól, hogy van olyan emberek, akivel kölcsönösen felkeltettük egymás érdeklõdését, aztán ha jobban megismerjük egymást, akkor kiderül, hogy van-e értelme folytatni. Lehet, hogy nincs, lehet, hogy õ is így látja, valaki mással jobban kijön. Van egy bizonyos határ azért, ha már konkrétan kialakulóban van a kapcsolat akkor már nem randizunk mással. De nehogy már addig ne lehessen ismerkedni!
" manapság tleg minden pasi ilyen pipogya??? ne megsértõdjön, küzdjön " ezt én nem értem...jogomban áll megsértõdni, emberbõl vagyok én is és férfitársaim is és nem vagyok köteles minden h*lye b*szke csajért küzdeni, mert elõirja az iratlan szabály, hogy IGY KELL TEGYE EGY FÉRFI.Ha normálisan viselkednek velem, én is megadom a tiszteletet, ha hülyén viselkednek velem, úgyanazt kapják vissza. Nem bánnám, ha kivernék a nõk a fejükbõl azt, hogy az a férfi, aki nem úgy teszi a dolgokat, ahogy õ szeretné, akkor pipogya, tutyimutyi...peddig lehet, egyszerüen csak nem tetszik a srácnak...vagy rájön idõvel a srác, hogy a szép arc mögött egy nehéz személyiség rejtõzik és akkor visszalép...és akkor már egybõl gyáva..gondolom.
" egy valamennyi ésszel rendelkezõ nõ soha nem kerül olyan helyzetbe, hogy elutasítsák" Hát épp ez a gond...aki nem kerül olyan helyzetbe, az valószinü kétértelmü jelzéseket ad egész végig, hogy a pasi azt se tudja, hogy most mi van....Épp ezt hiányolom a mai világban, a konkrét jelzéseket, egy kacér tekintetet stb. Egyáltalán nem áll szándékomban, olyan nõhöz odamenni, akivel elötte nem szemeztem, hogy tudjam mégis hányadán állok vele. P.S. napietus, minden tiszteletem neked, olvastam a válaszaidat... Kérdezõnek:nem tudom, miért mondta el neked, hiszen ez sok pasit zavarna...pontosan úgy, ahogy sok nõt zavarna, ha ilyet mondana egy pasi neki.
persze, hogy nem érti. elõször is, minek kötötte az orrára. másodszor amit írtam, egy valamennyi ésszel rendelkezõ nõ soha nem kerül olyan helyzetbe, hogy elutasítsák (aki igen, az ostoba). magára a szituációra meg: manapság tleg minden pasi ilyen pipogya??? ne megsértõdjön, küzdjön :)
szerintem itt sokan félreértették a kérdést. a lényeg az, hogy a kérdezõnek nem tetszik, hogy a lány egyszerre több sráccal "ismerkedik" és emiatt utasította el, nem azért mert nem tetszik, nem szimpatikus. Csak a lány korlátozott szellemi kapacitása révén nem érti, hogy ez hogy zavarhat egy srácot...
az a nõ, aki hagyja, hogy egy férfi utasíthassa vissza õt, megérdemli. kellemetlenül érezheti magát, de egye meg, amit fõzött. amúgy van olyan beszerzési eljárás, ahol az egyik páláyzó visszalép, nincs ebbõl gond :D
Fáj neki az igazság, h ribanc.
[email protected] a nõi egóját.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:09 Nem mondta senki , hogy randizik a lány. 'Ismerkedést folytat' ennyit tudunk a kérdésbõl és nem többet. Szerintem ez azt jelenti , hogy ismerkedik... Abban a világon semmi nincsen. Ha több férfival randizna... akkor azt meg honnan tudja a kérdezõ? Szerintem a kérdezõ valamiféle erkölcsi felsõbbrendüségi komplexusban szenved.

Miért van ez, már én érzem kellemetlenül magam?

A 3 legjobb barátomnak nagyon szép barátnõje van,és az a gáz hogy "sajnos" mind 3-nak bejövök,egyik páros már szét is ment emiatt,a eggyik csaj szó szerint mondta hogy le akar feküdni velem,a másik meg állandóan írogat,már inkább nem válaszolok neki,de akkor meg eljön hozzánk,és ha megkérdezem hogy miért jött,csak azt válaszolja hogy beszélgetni,a harmadik(akik szétmentek)elmentünk bulizni hárman és a barátom szeme láttára vallott nekem szerelmet,ez már elég gáz helyzet,mit csináljak hogy legalább a másik 2 hagyjon békén,nekem egy barát fontosabb mint egy lány,úgymond sikees vagyok a lányoknál,de ez már sok.

Legjobb válasz: Ne kamuzz

Ne kamuzz
Azért van ez, mert a fiatal magyar nõk erkölcsileg nullák.
Mond meg nekik kerek perec, hogy nem érdekelnek téged a barátaid barátnõi, és még akkor sem változik a helyzet, ha szakítanak a párjukkal. Csak határozottan! Akkor talán leesik nekik is. Amúgy szerintem ne általánosítsunk, nem vagyunk egyformák! Nem tudom megmondani kinek milyen erkölcsi morálja van, de léteznek olyanok is akiknek megvan a gerince. Kinek mi. Én soha nem tudnék lesüllyedni addig, hogy ilyet tegyek. 21N
ez vicces, de sajnálatos is hogy vannak lányok akik leszarják a barátságokat fõleg ha párjuké. mondd meg nekik hogy kopjanak le, mondd el a haverjaidnak milyen hûségesek a nagyon szép barátnõik, aztán menjetek el kanbulizni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Az elsõ válaszolónak meg annyit, hogy barátságban nem "kamuzom".Ez örök kötelék számunkra, és egy lány nem ér ennyit, hogy ezt eldobjam.

Miért érzem magam kellemetlenül ha átkell mennem a párom annyáékhoz? Lehetséges azért mert nem beszélget velem? Valahogy azt érzem nincs kölcsönös szimpátia és nem tud elfogadni amilyen vagyok ugy érzem

3 éve eggyütt járok a fiával sőt már eggyütt is lakunk de ez nállam és az annya közt örökös probléma hogy szurkál és az az arc ahogy rámnéz

Legjobb válasz: Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom,hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.

Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom, hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.
Lehet, hogy nem tetszik neki a helyesírásod. Ha az én arcomat láttad volna, miközben olvastam... Amúgy pedig senki nem érzi magát jól, ha olyannal kell lennie, aki piszkálja meg pofákat vág rá. Nem egyedi eset.
Hány évesen írsz ilyen borzasztóan?

Miért érzem magam mostanában olyan kellemetlenül a nődokinál?

6 hónapja járok a mostani orvosomhoz és elég sok vizsgálatot megcsinált már(Uh alatt petevezeték átjárhatósági, kórházban laparoszkópiás m?tét,stb). Ma hüvelyi Uh val vizsgált és baromi kellemetlennek éreztem a helyzetet. Eddig nem is tör?dtem vele, úgy fogtam fel, hogy látott már ilyet sokat, most viszont valamiért rosszul éltem meg a vizsgálatot.

Legjobb válasz: Miért élted meg rosszul?Pontosan mire gondolsz? Szerintem mindenkinek kellemetlen a vizsgálat.Én sem szívesen megyek!

Miért élted meg rosszul?Pontosan mire gondolsz? Szerintem mindenkinek kellemetlen a vizsgálat.Én sem szívesen megyek!
A kérdező hozzászólása: Én eddig nem zavartattam magam egyáltalán, de most hogy a peteérésemet figyelik Uh segítségével, valahogy ciki.

Miért érzem magam kellemetlenül az egyik legjobb barátnõm társaságában?

December közepén lettünk nagyon jó barátok és akkor még minden rendben volt. de sajnos csak úgy havonta egyszer-kétszer jutunk el forró csokizni vagy vmi hogy beszélgethessünk. egyébként szombatonként van kötelezõ közös programunk de ott nem tudunk beszélgetni mert ott szinte nem is érdeklem. és amikor külön találkozunk is általában õ mesél mert engem szóhoz sem juttat. Facebookon is mindig csak én keresem õt. És egyszerûen nem képes meghallgatni. Mondjuk lehet hogy ez az egész a saját önbizalomhiányom miatt lehet mert vele még nem tudok olyan közvetlen lenni mint a régebbi barátaimmal. a probléma az, hogy már a régi barátaim véleményétõl is félek ezért nem is merek elmondani nekik semmit. viszont a lány igazából nagyon jó barát de félek hogy kinevet a többi barátjával. Érzem hogy jó barátként tekint rám meg egyébként õ is az csak mindenre ráparázok, mindentõl félek, és állandóan görcsölök a legapróbb dolgok miatt is. ilyenkor mindig jár az agyam hogy pl. miért nem írt még vissza? vagy: leakar rázni? . Megköszönném ha elsõ sorban nem szidnátok se a lányt se engem hogy milyen hülyék vagyunk meg stb. és olyan választ nem fogadok el hogy nem igaz barátnõ mert elképzelhetõ hogy én reagálom túl.

Legjobb válasz: "viszont a lány igazából nagyon jó barát de félek hogy kinevet a többi barátjával" ezt hülyén fogalmaztam de a lényege az hogy ez is csak az agyam szüleménye hogy kinevet.

A kérdező hozzászólása: "viszont a lány igazából nagyon jó barát de félek hogy kinevet a többi barátjával" ezt hülyén fogalmaztam de a lényege az hogy ez is csak az agyam szüleménye hogy kinevet.
Nem tudom számodra mit jelent az "igaz barátnõ", igaz barátság. A barátság két emberrõl szól. Mindketten egyformán érdeklõdnek egymás iránt, odafigyelnek egymásra, meghallgatják egymást, együtt csinálnak dolgokat. Ez a te barátságod egy emberrõl szól a barátnõdrõl."szinte nem is érdeklem""õ mesél mert engem szóhoz sem juttat", "mindig csak én keresem õt", "egyszerûen nem képes meghallgatni". Erre te rásegítesz, "nem tudok olyan közvetlen lenni". Egyfülû kosár ez. Adj idõt magatoknak(elég friss ez még, ezért nem tudsz megnyílni neki) ha fontos õ neked, de legyél te is fontos neki.Legyen kölcsönös. Szóval érd el azt, hogy egyensúlyban legyen ez az érdeklõdés és a kommunikáció.Ha így marad akkor ez egyoldalú dolog, és ezért érzed magad rosszul.Ha a barátság egyoldalú, te akarsz vele barátkozni õ meg veled nem, akkor teher leszel neki, és igen le akar majd rázni. De miért jó ez neked? Ettõl is te érzed magad kellemetlenül.Egyébként úgy érzem te nagyon meg akarsz felelni ennek az "igaz barátnõnek", és félsz, hogy nem fogsz megfelelni neki, de miért? Miért ez a megfelelési kényszer? Magadnak válaszold ezt meg.
Igaza van az elõttem válaszolónak! Miért érzed magad kellemetlenül elõtte? Nem kéne..csak add önmagadat. :)
Igen. Nagyon bezárkózol elõtte és ez okozza a görcsöt. Legyél laza és önmagad, akkor vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy nem. De így elõbb utóbb vége lesz ennek a barátságnak, mert meg fog unni. Csak lazán, ez a legfontosabb. Légy önmagad! És nemcsak ezzel a lánnyal szemben. Neked is könnyebb lesz.

Miért érzem én kellemetlenül magamat mikor nekem okoztak fájdalmat?

18 múltam még nem mondanám magam feln?ttnek mert még sok midnent nem tapasztaltam meg úgyérzem...!lehet hogy gyerekes lesz a sztori de engem ez nagyon felkavart.szalagavtóm el?tt már összejöttem a abrátommal akivel osztálytársak voltaunk(azóta is 1ütt vagyunk).nos az 1ik barátn?m táncolt vele és nem volt hajlandó velem cserélni.én pedig azzal a fiúval táncoltam aki életem nagy csalódása volt és nem akartam vele táncolni de ezt már rég megbeszéltük.semmi nem hatott rá tehát ígyis táncoltunk.életem legrosszabb napját köszönhetem annak a lánynak.de mégis megbocsájtottam neki.valamelyik nap észrevettem hogy letörölt msnr?l.van 1 másik címem aról nem törölt és megkérdeztem t?le h miért van ez...azt mondta h úgy érzi h haragszok rá...ami így is volt sokáig de túl léptem rajta(nem szeretek nagyon haragban lenni senkivel se)érettségim is most volt tehát teljes z?rzavar:Dmióta értek nagy csalódások teljesen bezárkóztam és így hogy vége lett a sulinak elgondolkoztam hogy miért nem jó ez.rájöttem hogy szinte senkim nincs.vis közeli barátaim nem sok.ezekb?l a csalódásokból adódóan nem engedtem senkit közel magamhoz és érzékenyen reaglátam midnenre.nos visszatérve...azóta én megnyitottam az illet? lányt msnen hogy megbeszéljem vele miért törölt mert meglep?dtem rajta.most voltunk 1ütt nyaralni 3 napot és sztem egész jól elvoltunk.de azt is tudni kell a lányról hogy a barátomat az ? úgymond legjobb barátjának tekinti a fiúk közül...és néha felmerült bennem a féltékenység.bár barátomban megbízok én a lányra voltam féltékeny hogy majd behálózza vagy vmi.ezek történtek után mégis én érzem magam kellemetlenül.nem tudok rájönni hogy miért van ez.bocsi ha kicsit zagyva lett a szövegem.valaki írjon erre normálisat!!idióták kíméljenek légyszi:)

Legjobb válasz: Szerintem van a drága barátnédnek egy úgynevezett "idióta hülyepicsa" szindrómája ami néha elõjön. Ilyenkor ott kell hagyni a fenébe. Ha egy fikarcnyi bizonyítékod is van arra, hogy a barátoddal próbál kavarni, akkor pedig karmold szét az agyát. Ennyi az egész

Szerintem van a drága barátnédnek egy úgynevezett "idióta hülyepicsa" szindrómája ami néha elõjön. Ilyenkor ott kell hagyni a fenébe. Ha egy fikarcnyi bizonyítékod is van arra, hogy a barátoddal próbál kavarni, akkor pedig karmold szét az agyát. Ennyi az egész
A kérdező hozzászólása: ez lesz:Dköszi a választ:D

Miért van az, hogy még még én érzem magam kellemetlenül, ha egy pasi bunkón viselkedik? Nem neki kellene ezt éreznie?

Legjobb válasz: Én nem szoktam magam kellemetlenül érezni ha bunkón viselkedek:) 24F

Én nem szoktam magam kellemetlenül érezni ha bunkón viselkedek:) 24F
Esetleg talán alapot adtál neki rá!
Aki bunkón viselkedik általában nincs képben vele, hogy õ most épp bunkó. Mi volt a történés, ahol szerinted észre kellett volna vennie magát?
A kérdező hozzászólása: Én ezt általánosságban kérdezem. Bár voltak konkrét szituációk. Mindig magamat hibáztatom, ha valaki bunkó velem. És utána még én érzem kellemetlenül magam, hogy pl. hülyeségeket beszél nekem, nem válaszol, levegõnek néz. És nem azt mondom, hogy én nem vagyok hibás, de az esetek többségében nem tudom, hogy mivel érdemlem ki ezt a viselkedést, amikor én normális vagyok mindenkivel.
Ja.. azt hittem olyasmire vonatkozik a kérdés (ha már párkapcsolat témakör), hogy mentek valahová a pasival, aki pl. bunkó a pincérrel, és neked ég a pofád.. Na, de ha õ konkrétan veled bunkó akkor naná, hogy az a célja, hogy kellemetlenül érezd magad! Szerinted van ember, aki azért bánt meg valakit, hogy utána jól elszégyellhesse magát?! Nem is értem a kérdésed..
Hány éves vagy? Amúgy jó lenne, ha leírnál egy konkrét példát, mert lehet, hogy tényleg adtál rá okot, csak nem veszed észre, és azért érzed rosszul magad.
A kérdező hozzászólása: Pl. írok neki egy sms-t és nem válaszol. Ilyenkor mindig magam marcangolom, hogy mi a fenének írogatok, ha nem is válaszol. Még én érzem rosszul magam, hogy írtam neki...
Én egy lánnyal jártam így. Adta a szerény énjét, és engem próbált bunkónak beállítani, holott õ csapott be többször is engem. Én meg toleráltam a baromságait.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!