Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem kellemetlenül (21 db)

Miért érzem kellemetlennek, sértõnek és tolakodónak, ha ismeretlen emberek bókolnak?

Amúgy boltban dolgozom eladóként, és fõként a vásárlók részérõl van ez a problémám. Szerencsére nem gyakran, de elõfordul, hogy egy-egy vendég elkezd nekem udvarolni, és azt borzaszó tolakodónak és illetlennek érzem, és inkább kellemetlenül meg szinte sértve érzem magam tõle. Nem tudom, miért. Persze, ha csak annyit mond valaki, hogy csinos vagyok, vagy szép a mosolyom vagy ilyesmi, az még nem is zavaró, mosolyogva megköszönöm, és kész. De amikor valaki elkezdi itt részletezni a témát, az már zavar.

Legjobb válasz: Szerelnes vagy a párodba? Akk az miatt van. Én is szoktam bókolgatni vad idegen nõknek ha olyan hangulatom van, de sok csaj nem díjjazza ezt, tehát nem vagy egyedül ezzel.

Szerelnes vagy a párodba? Akk az miatt van. Én is szoktam bókolgatni vad idegen nõknek ha olyan hangulatom van, de sok csaj nem díjjazza ezt, tehát nem vagy egyedül ezzel.
Próbálkozhatsz gyûrûvel, de az ilyen nyomulós emberkéket ez nem fogja visszatartani. a kisboltba, ahová járunk, dolgozik eg feltûnõen szép lány, akárhányszor ott vagyok, mindig nyomul rá valami vén kandúr, vagy ittas egyén. Mondjuk õ lazán kezeli, de azért rajta is látszik, hogy lefárasztja az ilyen dolog. Én sem szeretem az ilyen bókolás-formát, mert kellemetlenül érzem magam, hogy én nem tudom õszintén viszonozni, betörnek az intim szférámba, olyan, mintha kb. felkérnének "keringõre". Mielõtt egy férfi betámadna, hogy "jajj a nõknek már udvarolni, meg bókolni sem lehet", képzelje el, hogy egy számára taszító küllemû nõ el kezd rá nyomulni, figyelembe sem véve a helyzet kellemetlenségét, és csak mondja, mondja...
# 1 A sima, kulturált bókkal semmi gond.
Azért érzed kellemetlennek, sértõnek és tolakodónak, mert ez viselkedés témyleg kifejezetten kellemetlen, sértõ és tolakodó. Ahogyan írtad, egy semmitmondó bók még pont belefér, de onnantól már udvariatlanság tovább cifrázni.
#3 Nem alkeszos módon szoktam kedveskedni, inkább dícsérek, vagy poénkodom. Nem is az udvarás a célom, hanem inkább hogy jobb kedvre derítsem a högyeményt. Àm kösz hogy írtad hogy ez nektek kellemetlen. Vissza fogom magam mert pont a visdzataszító kategóriába tartozom (nagy pocak, nyuszifog és vastag szemöldök+ szemüveggel) belegondolva tényleg rémisztõ vagyok. Bár edig én azt hitttem , hogy szegény pici szíveim azért nem reagálnak töbségében a bókjaimra, mert rossz napjuk van. De köszi, tényleg; ezentúl a köszönésen kívül mást nem mondok. Szarul esik, ha valakinek próbálok a kedvébe járni, az meg lenéz érte.
Én rád értettem, hogy kulturáltan bókolhatsz. Mármint hogy amit te csinálsz, az a normális.
Huh, meg nyugtattàl, pedig már kezdett összeomlani a lelki világom:) Bár példát eddig nem írtam , de pont az elöbb történt hogy meg kívántam egy kis édességet; el is ugrottam a büfébe itt a munkahelyemen. Be támadtam a táblás csoki részleget. 1milkával és 2rétessel fizetés közben megjegyeztem a péntáros leányzónak, holt komoly tekintettel: Sajna most jött meg a menszeszem, és ilyenkor bármennyi édességet be tudnék burkolni. Kacagott egyet rajt:) Nem rég jött hozzánk a gyárba egy nagyon kedves, tündéri lány. Halász a vezeték neve, amikor be mutatkozott, én egy kicsit félénken szólva montam hogy -Illik rád ez a név, amilyen gyönyörû vagy, könnyen "ki tudod fogni" a fiúk szìvét:) Bá ez egy kicsit bénán hangzott, de amugy mosolygott rajt. Jobban inkább bohóckodni szoktam igy a nõknek.

Miért érzem kellemetlenül magam minden egyes szex után?

Legjobb válasz: mit értesz kellemetlen alatt?

mit értesz kellemetlen alatt?
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem, megaláztak, undorodom magamtól, a páromhoz hozzá sem szólok utána.. Mégis csinálom mert közben élvezem.
Vallásos vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem. Ateista vagyok.
Vajon nem a parod szeretkezesi stilusa az oka annak, hogy megalazva erzed magad?

Miért érzem kellemetlenül magam, amikor egy jó csajjal beszélek és szóbakerül a szex téma?

Nyilván mivel szűz vagyok ezért nem tudok hozzászólni. De más is állhat a háttérben, úgy érzem alacsonyabb értékű vagyok a lánynál, egy senki, aki még nem volt nővel. Mit tegyek, hogy jobb legyen? Csak azért szedjek össze egy csajt gyorsan akár egyéjszakára, hogy túllegyek rajta? Komoly kapcsolatot akarok alapvetően de úgy érzem szűznek lenni nem hátrány, de tapasztaltnak lenni előny. De ez ellenkezne az elveimmel, hogy legalább jópár randi után jöjjön a szex. De általában nincs 2. randi:( 19/f

Legjobb válasz: Nézd. Vedd sorra eddig mit értél el az életben és az egész szexualtiás mizériát tedd a 20. helyre, ahova valójában való. Onnantól kezdve, hogy ezt fejben is megtetted érezni fogod, hogy minden rendben és lesz elég önbizalmad. Akkor majd nem fogsz ilyeneken agyalni.

Nézd. Vedd sorra eddig mit értél el az életben és az egész szexualtiás mizériát tedd a 20. helyre, ahova valójában való. Onnantól kezdve, hogy ezt fejben is megtetted érezni fogod, hogy minden rendben és lesz elég önbizalmad. Akkor majd nem fogsz ilyeneken agyalni.

Miért érzem kellemetlennek a családdal közös programot?

Párom szülei meghaltak. Az enyémek közel laknak, gyakran találkozunk. Furcsa érzés van bennem, hogy a páromnak nincs senkije a világon, csak én. Nekem meg van egy boldog családom akikre mindig mindenben számíthatok. Normális ez a dolog? Ha náluk ebédelünk, ajándékot veszünk nekik, mindig elfog ez az érzés, ami leírhatatlan. Szarul érzem magam, hogy miattam és a szüleim miatt páromnak előjönnek a régi emlékek. Biztos fáj a szíve, mikor látja a szüleimet ölelkezni, vagy meghívnak minket ebédre vagy egyszerűen csak érdeklődnek felőlünk. Ha fordítva lenne így, én biztosan elsírnám magam a helyébe. :S

Legjobb válasz: Ne azt érezd, hogy neki nincs, hanem azt, hogy rajtad keresztül részesül a párod is a családi otthon melegébõl.!!

Ne azt érezd, hogy neki nincs, hanem azt, hogy rajtad keresztül részesül a párod is a családi otthon melegébõl.!!
Kérdezõ! Szerinted ebben a helyzetben mi lenne a helyes megoldás, hogy a párodnak ne jöjjenek elõ a régi emlékek? Haljanak meg a te szüleid is, és aztán kvittek vagytok? Szerintem csak te lelkized túl a dolgot, és jól megkavarod az álló szart!
õ már valószínû megszokta ezt a helyzetet, ez egy olyan állapot amin változtatni nem lehet így teljesen fölösleges a múlton rágódni vagy azon, hogy mi lenne ha Neked élnek a szüleid, de ha nem így lenne akkor megtanulnál élni nélkülük is, de ezt csak olyan értheti akiknek nem élnek a szülei Persze ettõl függetlenül hiányzik az embernek az anya, apa és a boldog család.
A kérdező hozzászólása: Az apja azt hiszem 2 éve lesz Karácsonykor, az anyja meg kb 8 éve.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem az amire te gondolsz, kedves utolsó. Csak talán nem kéne ennyi közös program? Van hogy naponta max 2 naponta átmegyünk.
Biztos rossz volt neki eleinte ezt látni, ha még nem sikerült feldolgoznia a szülei halálát, de általad új családot kapott, egy új szeretõ családot, akik befogadják õt. Szerintem ez egy nagy ajándék és nem úgy kell felfogni a dolgot, mint ahogy azt te teszed.
A kérdező hozzászólása: Lehet.
Hát az elutasitás senkinek se esik jól, bármi legyen az ok.
Lehet , hogy azért mert rájött az ismerkedés közben , hogy nem te vagy az akiért feladna minden más tûzbren tartott vasat. Rájött h te is csak egy vagy a tucatból... csak téged már nem kell a tûzben tartani sem többé.
Mindenki, szinte kivétel nélkül kellemetlenül érzi magát, ha visszautasítják. Ennyi.
Miért lotyózzátok le? Álszent [email protected] vagytok. Mutassatok nekem EGY pasit aki sikeres a nõknél és nem tart több vasat a tûzben!!! Pfff.
Nemtudom, talán a kudarc érzete miatt. Esetleg azért is lehet, mert igazából téged akart volna a legjobban, és rájött hogy nem kellett volna még a többi pasival is kikezdeni. Vagy csak egyszerûen nem ismeri be hogy egy büdös RIBANC!
az egy dolog hogy lotyó, de az igazság talán az, hogy ba*ssza az egóját, hogy van valaki aki nem kíváncsi a pu*cijára... jól tetted! bas*zódjon meg, ócska kur*va!
Nem tudjuk elmondta-e a csaj ezt a dolgot a kérdezõnek mert nem derül ki a kérdés feltevésbõl. De akár csak beképzeli a kérdezõ akár nem... Élszentség ez miatt 'elutasítani'. Mégis mi van akkor ha több férfi egyeddel is ismerkedik? Akkor már mindegyik meg is kúrálja jól? Akkor mindegyiket le is szopja? Szünjün meg a lány társasélete mert ezzel a töketlennel akar ismerkedni? Ki a fenét érdekel , hogy hány pasival 'folytat ismerkedést'? Mi van ha azik a férfiak folytatnak ismerkedést a lánnyal? Akkor ez a tökéletesen erkölcsös férfi egyed aki a kérdést feltette sosem fog összejönni senkivel mert... cafka... mert mindenféle más férfival beszél? Jesszusom kezdem felhúzni magam de minek?
Felhúzhatod magad de akkor se korrekt dolog, hogy párhuzamosan több pasival randizgasson.Kezdje az egyikkel, nem megy a dolog, folytatja a másikkal.Attól, hogy neked szabad a felfogasod, nem biztos, hogy helyes is.Persze, ki az aki eldönti mi a helyes...
pedig IQnindzsának rohadtuk igaza van. nehogy már rögtön senki mással ne lehessen szóba állni, mert kérdezõ õfõméltósága kegyeskedett ismerkedni azzal a lánnyal. az se biztos, hogy õ lett volna a bfutó, szerencséje is a lánynak, hogy nem így alakult. egy ilyen s*ggfej mellett milyen élete lett voln :S pfff...
Mert érzi h sáros ([email protected]).
"egy ilyen s*ggfej mellett milyen élete lett voln :S pfff..." De könnyen sértegeted a másikat.Szerintem meg nincs igaza és szerintem a kérdezõnek is joga van másképp gondolkodni, mint te vagy IQnindzsa...attól még nem s*ggfej.Én például egész másképp látom a dolgot. Ma randizok egy csajjal, egy óra múlva egy másikkal...ha ezt látná az elsõ csaj, tuti nem venne komolyan ezek után.
Attól függ, mit ért itt a kérdezõ ismerkedés alatt. Mert ha valóban csak ismerkedés, azzal nincs semmi baj. Az még arról szól, hogy van olyan emberek, akivel kölcsönösen felkeltettük egymás érdeklõdését, aztán ha jobban megismerjük egymást, akkor kiderül, hogy van-e értelme folytatni. Lehet, hogy nincs, lehet, hogy õ is így látja, valaki mással jobban kijön. Van egy bizonyos határ azért, ha már konkrétan kialakulóban van a kapcsolat akkor már nem randizunk mással. De nehogy már addig ne lehessen ismerkedni!
" manapság tleg minden pasi ilyen pipogya??? ne megsértõdjön, küzdjön " ezt én nem értem...jogomban áll megsértõdni, emberbõl vagyok én is és férfitársaim is és nem vagyok köteles minden h*lye b*szke csajért küzdeni, mert elõirja az iratlan szabály, hogy IGY KELL TEGYE EGY FÉRFI.Ha normálisan viselkednek velem, én is megadom a tiszteletet, ha hülyén viselkednek velem, úgyanazt kapják vissza. Nem bánnám, ha kivernék a nõk a fejükbõl azt, hogy az a férfi, aki nem úgy teszi a dolgokat, ahogy õ szeretné, akkor pipogya, tutyimutyi...peddig lehet, egyszerüen csak nem tetszik a srácnak...vagy rájön idõvel a srác, hogy a szép arc mögött egy nehéz személyiség rejtõzik és akkor visszalép...és akkor már egybõl gyáva..gondolom.
" egy valamennyi ésszel rendelkezõ nõ soha nem kerül olyan helyzetbe, hogy elutasítsák" Hát épp ez a gond...aki nem kerül olyan helyzetbe, az valószinü kétértelmü jelzéseket ad egész végig, hogy a pasi azt se tudja, hogy most mi van....Épp ezt hiányolom a mai világban, a konkrét jelzéseket, egy kacér tekintetet stb. Egyáltalán nem áll szándékomban, olyan nõhöz odamenni, akivel elötte nem szemeztem, hogy tudjam mégis hányadán állok vele. P.S. napietus, minden tiszteletem neked, olvastam a válaszaidat... Kérdezõnek:nem tudom, miért mondta el neked, hiszen ez sok pasit zavarna...pontosan úgy, ahogy sok nõt zavarna, ha ilyet mondana egy pasi neki.
persze, hogy nem érti. elõször is, minek kötötte az orrára. másodszor amit írtam, egy valamennyi ésszel rendelkezõ nõ soha nem kerül olyan helyzetbe, hogy elutasítsák (aki igen, az ostoba). magára a szituációra meg: manapság tleg minden pasi ilyen pipogya??? ne megsértõdjön, küzdjön :)
szerintem itt sokan félreértették a kérdést. a lényeg az, hogy a kérdezõnek nem tetszik, hogy a lány egyszerre több sráccal "ismerkedik" és emiatt utasította el, nem azért mert nem tetszik, nem szimpatikus. Csak a lány korlátozott szellemi kapacitása révén nem érti, hogy ez hogy zavarhat egy srácot...
az a nõ, aki hagyja, hogy egy férfi utasíthassa vissza õt, megérdemli. kellemetlenül érezheti magát, de egye meg, amit fõzött. amúgy van olyan beszerzési eljárás, ahol az egyik páláyzó visszalép, nincs ebbõl gond :D
Fáj neki az igazság, h ribanc.
[email protected] a nõi egóját.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:09 Nem mondta senki , hogy randizik a lány. 'Ismerkedést folytat' ennyit tudunk a kérdésbõl és nem többet. Szerintem ez azt jelenti , hogy ismerkedik... Abban a világon semmi nincsen. Ha több férfival randizna... akkor azt meg honnan tudja a kérdezõ? Szerintem a kérdezõ valamiféle erkölcsi felsõbbrendüségi komplexusban szenved.

Miért érzem magam kellemetlenül ha átkell mennem a párom annyáékhoz? Lehetséges azért mert nem beszélget velem? Valahogy azt érzem nincs kölcsönös szimpátia és nem tud elfogadni amilyen vagyok ugy érzem

3 éve eggyütt járok a fiával sőt már eggyütt is lakunk de ez nállam és az annya közt örökös probléma hogy szurkál és az az arc ahogy rámnéz

Legjobb válasz: Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom,hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.

Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom, hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.
Lehet, hogy nem tetszik neki a helyesírásod. Ha az én arcomat láttad volna, miközben olvastam... Amúgy pedig senki nem érzi magát jól, ha olyannal kell lennie, aki piszkálja meg pofákat vág rá. Nem egyedi eset.
Hány évesen írsz ilyen borzasztóan?

Miért érzem magam mostanában olyan kellemetlenül a nődokinál?

6 hónapja járok a mostani orvosomhoz és elég sok vizsgálatot megcsinált már(Uh alatt petevezeték átjárhatósági, kórházban laparoszkópiás m?tét,stb). Ma hüvelyi Uh val vizsgált és baromi kellemetlennek éreztem a helyzetet. Eddig nem is tör?dtem vele, úgy fogtam fel, hogy látott már ilyet sokat, most viszont valamiért rosszul éltem meg a vizsgálatot.

Legjobb válasz: Miért élted meg rosszul?Pontosan mire gondolsz? Szerintem mindenkinek kellemetlen a vizsgálat.Én sem szívesen megyek!

Miért élted meg rosszul?Pontosan mire gondolsz? Szerintem mindenkinek kellemetlen a vizsgálat.Én sem szívesen megyek!
A kérdező hozzászólása: Én eddig nem zavartattam magam egyáltalán, de most hogy a peteérésemet figyelik Uh segítségével, valahogy ciki.

Miért érzem ezt annyira kellemetlennek?

Anyukámról van szó. Volt már rá példa hogy vásárlásból jöttek (a férjével) és nekünk is hoztak pár dolgot (3an vagyunk, a férjem, a másfél éves fiunk, és én). Nem keresünk sokat, és most pont úgy jött ki a lépés hogy kb 500 forintnyi apróm van de a férjem holnap kap fizetést. Ma anyukám itt volt, és látta hogy már csak pl 5-6 db pelusa van a fiamnak ès egy adag tápszere. Soha nem fordult még elõ ilyen, hogy ennyire kifogyunk. Nemrég felhívott hogy mennek vásárolni és vesznek tápszert a fiamnak. Mondtam hogy de nem kellett volna, holnap úgyis veszek. Erre beállítottak egy csomó cuccal, 3 zacskó felvágottal, a fiamnak krémtúró, tejszelet, pelenkát is vettek és persze tápszert. Nem tudtam már hova hálálkodni de ilyenkor annyira ótvarul érzem magamat. Oké, nem állunk jól, és valóban hatalmas segítség, de mégis kellemetlen. Kb úgy érzem magam mint egy csöves. :( Pedig anyukám a legjobb barátnõm, nagyon közvetlen a kapcsolatunk, nincs is tabu téma.

Legjobb válasz: Ja! Azt elfelejtettem hogy õk sem állnak túl jól, de õk rosszabbul osztják be a pénzt mint mi. Ha még jól állnának anyagilag nem is zavarna, de így...

A kérdező hozzászólása: Ja! Azt elfelejtettem hogy õk sem állnak túl jól, de õk rosszabbul osztják be a pénzt mint mi. Ha még jól állnának anyagilag nem is zavarna, de így...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Aludni se tudtam, így írtam is anyunak hogy még egyszer megköszönjem. A mamám erre mindig azt mondja hogy örüljek neki, és ha anyuék idõsek lesznek és majd nekik kell segítség, akkor mi fogunk majd segíteni. :)
Ne érezd kellemetlennek! Hisz a lányának, az unokájának segít és nyilván jó szívvel teszi és örül, hogy megteheti. Mi sokkal jobban állunk mint anyukám, de mégis elõfordul, hogy vesz nekünk valamit. Például ha lát valamit, amit tudja, hogy szeretünk. Inkább örülj neki, hogy ennyire fontosak vagytok.
És még egyszer a lényeg, hogy ez az adás és kapás úgy tudjon létrejönni, hogy mindenki örül. Ezért írtam azt, hogy ne azt mond hogy nem kellett volna. Mert nem hiszem, hogy ezek a szavak azok, amitõl anyukád örül és felvidul és még szuperebnek érzi magát, hogy mennyire klassz nõ is õ. Esetleg azért mert pont azt érzi mögötte, hogy neked ez kellemetlen és akkor kicsit neki is az lesz.
Gyakorlaban: ilyet ne mondj, hogy nem kellett volna. Hanem örülj neki. Mond azt, hogy hú anya ez baromi jól jött, de jó :)
Szerintem ott rontod el, hogy ilyen cserének nézed ezeket a dolgokat, mint a kereskedelemben. De ne így nézd. Ez ajándék, õk örülnek ha adják és még jobban örülnek, ha te örülsz hogy adják. Te(és mostmár ti) részben az õ mûvük vagytok és ezért szeretnek gondozni titeket, mint egy kertet és örülnek ha nyíltok és nem szomorkodtok, amiért õk gondoznak kicsit :) Ti is adhattok nekik dogokat, ha kedvetek van, ti is gondozhatjátok õket kicsit, ha ehhez van kedvetek, õk is kicsit a ti mûveitek. De ezt ne azért csináljátok, mert ti kaptatok valamit. Hanem ettõl függetlenül. Ne vegyétek ezeket egybe. Ha kaptok örüljetek és ha adni van kedvetek akkor is örüljetek :) Így megy ez.
Azért le a kalappal anyukád elõtt. Bárcsak az enyém is ilyen lenne
Ne érezd kellemetlenek :) õ az anyukád, aki mindent megtenne érted.
Amikor még párommal külön éltünk, szülõkkel, ahányszor csak mentem, mindig bevásároltam, mert sokan laktak együtt, kevés pénzbõl, biztosan kellemetlen volt nekik, de én meg mindig ott tanyáztam 3-4 napot, egész nap tömtek finomabbnál finomabb ételekkel, kaptam mindig csokit, kis ajándékokat, és én meg amiatt éreztem magam rosszul, pedig aztán már akkoris egy család voltunk, és én csak diákmelóból kaptam fizut... dehát ez ilyen :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne érezd rosszul magad és ne utasítsd vissza, mert ezzel megsértenéd. Te a lánya vagy, tûzbe tenné a kezét érted-hisz ezt már te is tudod anyaként-, és ott van egy picike gyerek, õt még jobban nézi. Ne vedd alamizsnaként, akkor is venne ezt azt néha az unokájának, ha nem állnátok rosszul. A szülõk az utolsó falatot is kivennék a maguk szájából, csak hogy a gyerekük-unokájuk ne szenvedjen semmiben hiányt. Te ugyanezt tennéd. A kompenzálás jó ötlet. Semmiképp ne történjen pénzzel. Én is mindig így csinálok. Mi külföldön élünk, ezért csak évi egyszer tudnak elhalmozni, de akkor nagyon. Olyankor úgy szoktam, hogy fogom magam elmegyek bevásárolni nekik, és azt már õk sem tudják visszautasítani:D Nálunk is az a helyzet, hogy rosszul állnak anyósomék és õ akar a legtöbbet segíteni ilyenekkel. Én mindig nagyon hasznos dolgokat szoktam venni. Mosogató vagy öblítõ, mosószer...és mikor persze kérdezné, hogy mennyi volt, mert kifizeti, vagy azt vágom rá, hogy ingyen osztogatták a bolt elõtt, vagy, hogy ugyanannyiba, mint a kakaóscsiga, amit reggelire hoztál:D
Nézd te is anya vagy már. Tedd fel magadnak a kérdést. Ha a fiad 20-30 éves lesz akkor is a fiad lesz??? Tudom a választ mit fogsz mondani, azt, hogy igen. Nekem is van fiam, õ már 25 éves. Külön él a barátnõjével, és annak kislányával. Jól megvannak, békében, dolgoznak. Tudom, hogy nem élnek rosszul, de azt is tudom, hogy néha hullámvölgybe kerülnek anyagilag. Ki nem? Volt idõ amikor én is. Amikor megyek hozzájuk, én is megpakolva megyek. Sosem kérik, de jól jön nekik. Örömmel adom, mert a fiam, és mert most már családja van.. Amíg van rá módom támogatom õket.. Hiszen mi anyák ezért vagyunk.Segítsünk a gyerekünknek még akkor is ha õ már 30 éves.. Szerinted te nem ilyen leszel a fiaddal?? Elárulom, pontosan ugyanazt fogod csinálni amit anyud veled. Menni fogsz hozzá, és sosem mész üres kézzel..
Ne érezd magad kellemetlenül hisz õ az anyukád, de segítsd te is õt(bármiben)!
Azért ad, mert szeret titeket, és fõleg az unokáját. Ezt nem anyagiakkal kell viszonozni, hanem tisztességes szeretettel. Ne érezd magad lekötelezve és ne okozzon ez feszültséget, ez a viselkedés a NORMÁLIS.
Ez nálunk is így van annyi különbséggel, hogy anyukám egyedül van és nagyon kevés pénzbõl. Tudod mindig az ad, akinek a legkevesebb van.
Szerintem ne érezd magad kellemetlenül. Azért teszi, mert a lánya vagy, szeret titeket. Máskor te fogsz nekik segíteni így vagy úgy, "kiegyenlítõdik a számla" :) Végülis 1 család vagytok, akkor miért kéne ótvarul érezni magad? Nem egy idegenrõl van szó. De az is jó ötlet, hogy legközelebb visztek nekik kávékapszulát.
Olyan jó érzéssel olvastam el soraidat. Rendkívül szerencsés vagy, hogy ilyen anyukád van. Az én anyukám is ilyen, mindent megtesz azért, hogy a gyerekeinek legyen mindene.

Miért van ez, már én érzem kellemetlenül magam?

A 3 legjobb barátomnak nagyon szép barátnõje van,és az a gáz hogy "sajnos" mind 3-nak bejövök,egyik páros már szét is ment emiatt,a eggyik csaj szó szerint mondta hogy le akar feküdni velem,a másik meg állandóan írogat,már inkább nem válaszolok neki,de akkor meg eljön hozzánk,és ha megkérdezem hogy miért jött,csak azt válaszolja hogy beszélgetni,a harmadik(akik szétmentek)elmentünk bulizni hárman és a barátom szeme láttára vallott nekem szerelmet,ez már elég gáz helyzet,mit csináljak hogy legalább a másik 2 hagyjon békén,nekem egy barát fontosabb mint egy lány,úgymond sikees vagyok a lányoknál,de ez már sok.

Legjobb válasz: Ne kamuzz

Ne kamuzz
Azért van ez, mert a fiatal magyar nõk erkölcsileg nullák.
Mond meg nekik kerek perec, hogy nem érdekelnek téged a barátaid barátnõi, és még akkor sem változik a helyzet, ha szakítanak a párjukkal. Csak határozottan! Akkor talán leesik nekik is. Amúgy szerintem ne általánosítsunk, nem vagyunk egyformák! Nem tudom megmondani kinek milyen erkölcsi morálja van, de léteznek olyanok is akiknek megvan a gerince. Kinek mi. Én soha nem tudnék lesüllyedni addig, hogy ilyet tegyek. 21N
ez vicces, de sajnálatos is hogy vannak lányok akik leszarják a barátságokat fõleg ha párjuké. mondd meg nekik hogy kopjanak le, mondd el a haverjaidnak milyen hûségesek a nagyon szép barátnõik, aztán menjetek el kanbulizni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Az elsõ válaszolónak meg annyit, hogy barátságban nem "kamuzom".Ez örök kötelék számunkra, és egy lány nem ér ennyit, hogy ezt eldobjam.

Miért érzem magam kellemetlenül az egyik legjobb barátnõm társaságában?

December közepén lettünk nagyon jó barátok és akkor még minden rendben volt. de sajnos csak úgy havonta egyszer-kétszer jutunk el forró csokizni vagy vmi hogy beszélgethessünk. egyébként szombatonként van kötelezõ közös programunk de ott nem tudunk beszélgetni mert ott szinte nem is érdeklem. és amikor külön találkozunk is általában õ mesél mert engem szóhoz sem juttat. Facebookon is mindig csak én keresem õt. És egyszerûen nem képes meghallgatni. Mondjuk lehet hogy ez az egész a saját önbizalomhiányom miatt lehet mert vele még nem tudok olyan közvetlen lenni mint a régebbi barátaimmal. a probléma az, hogy már a régi barátaim véleményétõl is félek ezért nem is merek elmondani nekik semmit. viszont a lány igazából nagyon jó barát de félek hogy kinevet a többi barátjával. Érzem hogy jó barátként tekint rám meg egyébként õ is az csak mindenre ráparázok, mindentõl félek, és állandóan görcsölök a legapróbb dolgok miatt is. ilyenkor mindig jár az agyam hogy pl. miért nem írt még vissza? vagy: leakar rázni? . Megköszönném ha elsõ sorban nem szidnátok se a lányt se engem hogy milyen hülyék vagyunk meg stb. és olyan választ nem fogadok el hogy nem igaz barátnõ mert elképzelhetõ hogy én reagálom túl.

Legjobb válasz: "viszont a lány igazából nagyon jó barát de félek hogy kinevet a többi barátjával" ezt hülyén fogalmaztam de a lényege az hogy ez is csak az agyam szüleménye hogy kinevet.

A kérdező hozzászólása: "viszont a lány igazából nagyon jó barát de félek hogy kinevet a többi barátjával" ezt hülyén fogalmaztam de a lényege az hogy ez is csak az agyam szüleménye hogy kinevet.
Nem tudom számodra mit jelent az "igaz barátnõ", igaz barátság. A barátság két emberrõl szól. Mindketten egyformán érdeklõdnek egymás iránt, odafigyelnek egymásra, meghallgatják egymást, együtt csinálnak dolgokat. Ez a te barátságod egy emberrõl szól a barátnõdrõl."szinte nem is érdeklem""õ mesél mert engem szóhoz sem juttat", "mindig csak én keresem õt", "egyszerûen nem képes meghallgatni". Erre te rásegítesz, "nem tudok olyan közvetlen lenni". Egyfülû kosár ez. Adj idõt magatoknak(elég friss ez még, ezért nem tudsz megnyílni neki) ha fontos õ neked, de legyél te is fontos neki.Legyen kölcsönös. Szóval érd el azt, hogy egyensúlyban legyen ez az érdeklõdés és a kommunikáció.Ha így marad akkor ez egyoldalú dolog, és ezért érzed magad rosszul.Ha a barátság egyoldalú, te akarsz vele barátkozni õ meg veled nem, akkor teher leszel neki, és igen le akar majd rázni. De miért jó ez neked? Ettõl is te érzed magad kellemetlenül.Egyébként úgy érzem te nagyon meg akarsz felelni ennek az "igaz barátnõnek", és félsz, hogy nem fogsz megfelelni neki, de miért? Miért ez a megfelelési kényszer? Magadnak válaszold ezt meg.
Igaza van az elõttem válaszolónak! Miért érzed magad kellemetlenül elõtte? Nem kéne..csak add önmagadat. :)
Igen. Nagyon bezárkózol elõtte és ez okozza a görcsöt. Legyél laza és önmagad, akkor vagy elfogad olyannak amilyen vagy, vagy nem. De így elõbb utóbb vége lesz ennek a barátságnak, mert meg fog unni. Csak lazán, ez a legfontosabb. Légy önmagad! És nemcsak ezzel a lánnyal szemben. Neked is könnyebb lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!