Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem hogy még nem (126 db)

Miért érzem, hogy rossz az, hogy főleg azoknak van csajuk akik jóképűek, tanulatlanok, műveletlenek, akik meg nem jóképűek, de tanultak és jól, helyesen beszélnek azoknak meg nagyon kevés nő jut?

Csak én érzem egy kicse.zésnek? Mármint az élet legnagyobb szemétségének? Persze van kivétel, de többségében úgy van, ahogy mondom.

Legjobb válasz: Az életnek egy nagy tanulsága: Akinek olyan adottságai vannak, hogy magasak, jóképûek, sportosak eleve nagyon nagy elõnye van a nõknél. Viszont õk sohasem tanulunak meg igazán udvarolni és kevésbé romantikusak és megértõek a nõkkel. Ne feledd, hogy magasról nagyobbat lehet esni. Ha jól tanulsz, mûvelt Vagy és jól csavarod a szavakat, akkor értékes emberré válsz majd az idõ folyamán és a nõk bomlani fognak utánad! Elõbb utóbb lesz pénzed és tudsz majd válogatni. Az Adoniszok addig vagy kiégnek és túl tapasztaltak lesznek, vagy túl fiatalon megházasodnak és nem tudnak karriert építeni. Remélem meg tudtalak nyugtatni.

Az életnek egy nagy tanulsága: Akinek olyan adottságai vannak, hogy magasak, jóképûek, sportosak eleve nagyon nagy elõnye van a nõknél. Viszont õk sohasem tanulunak meg igazán udvarolni és kevésbé romantikusak és megértõek a nõkkel. Ne feledd, hogy magasról nagyobbat lehet esni. Ha jól tanulsz, mûvelt Vagy és jól csavarod a szavakat, akkor értékes emberré válsz majd az idõ folyamán és a nõk bomlani fognak utánad! Elõbb utóbb lesz pénzed és tudsz majd válogatni. Az Adoniszok addig vagy kiégnek és túl tapasztaltak lesznek, vagy túl fiatalon megházasodnak és nem tudnak karriert építeni. Remélem meg tudtalak nyugtatni.
elsõ számú csajozási tanács : NE LÉGY RONDA KISFIAM!
A kérdező hozzászólása: Hogy ne legyek ronda, mikor nem olyan a külsõm? Mit tegyek vele?
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, hogy minden fiúnak ugyanúgy joga van a lányokhoz, mint a kigyúrt szexis pasiknak. Most nem a 120 kilós disznózsír pasikra gondoltam, hanem az átlagos arcú és testûekre.
Fogadd el. Szánalmas azis néha ahogy a fiúk/férfiak viselkednek, és néha azis ahogy a lányok/nõk. Például ez, hogy olyan csajokat látsz akiknek az jön be ha az illettõ egy nagydumás tróger, akinek iq-ja 0, na azzal a lánnyal én pl nem is szeretnék összejönni, taszítana ha neki ez jön be. Sajnos fiúból meg egyre több bunkó buta beképzelt van, holott sokszor nincs is mire.
Vagy mert túl sokat tanulsz és nincs idõd rájuk...Nem?

Miért érzem, hogy akarok is, meg nem is, barátnőt? 23f

tehát, olyan jó lenne valakit néha mostanság ölelni, puszilni, és ha lenne lány a közelben akivel megtehetném és hagyná, 1000% hogy azonnal szerelmes lenne belém. De van amikor egy óra múlva azt érzem, hogy "minek is nekem valójában?" Van amikor akkor sem érdekelne ha pucéran elém állna. De óránként változik ez az érzés. Még ha pl nyaralni is vagyok szüleimmel, néha belegondolok hogy milyen jó lenne most barátnővel, néha meg azt hogy nem is kell. Nem volt még amúgy csajom illetve szűz vagyok.

Legjobb válasz: A kis kamus rinyagép. Nem volt még nõd, de azért ha lenne valaki a közeledben, az rögtön beléd szeretne. Tudod, ha így lenne, akkor már nem lennél szûz. Na mindegy. Azért érzel így, mert nincs önbizalmad. Vágysz egy lányra, de aztán kapcsolsz, hogy nem kellesz senkinek és akkor jön a dac, hogy akkor nem is kell neked senki.

A kis kamus rinyagép. Nem volt még nõd, de azért ha lenne valaki a közeledben, az rögtön beléd szeretne. Tudod, ha így lenne, akkor már nem lennél szûz. Na mindegy. Azért érzel így, mert nincs önbizalmad. Vágysz egy lányra, de aztán kapcsolsz, hogy nem kellesz senkinek és akkor jön a dac, hogy akkor nem is kell neked senki.
Ratyi vagy. Kezdd el a tesztoszteron injekciókat, különben 30 évesen is anyádékkal fogsz nyaralni.
Mintha én írtam volna. :D
én nagyon szeretnék már egy lányt mert még nem volt soha barátnõm
öljük meg egymást kérdezõ, nem fogunk kelleni soha senkinek
A kérdező hozzászólása: harmadik pedig ugy van ahogy mondom. lehet hogy nincs önbizalmam, de szerintem nem vagyok csúnya gyerek, nem érzem magam annak. Mindenki kedvel akit ismerek. Nem tudok mással menni nyaralni, nincsenek ismerõseim és barátaim sem mióta dolgozok. Illetve vannak, de minden nap 12óra meló...részben jó.

Szuka kutyám nem tüzel, a kan még is folyton be akarja fedezni. Miért? Érzi hogy hamarosan tüzelni fog?

Szuka is furán viselkedik mert nem rá morog vagy ilyesmi,hanem még oda is dugdossa neki a hátsóját,de a farkát nem csapja fére.....

Legjobb válasz: Csendes tüzelés lehet, máskülönben nem állna meg neki. Még pár nap és sikerrel fognak járni. Vagy zárd õket külön, vagy gyorsan ivartalaníts.

Csendes tüzelés lehet, máskülönben nem állna meg neki. Még pár nap és sikerrel fognak járni. Vagy zárd õket külön, vagy gyorsan ivartalaníts.
Lehet rejtett tüzelés. Akkor semmilyen nyomát nem látod ennek, viszonyt a kan érzi a feromonokat, ugyan úgy be tudja fedezni a szukát. De ne szaporíts! Inkább ivartalanítsd legalább az egyiket!
Dominancia próbléma is lehet.

Ha nem eszem, illetve minimálisan eszegetek, akkor a szervezetem megszokja, és nem is vagyok éhes, viszont ha elkezdek enni, akkor evés közben azt érzem, hogy még-még ennék:-) ez miért van így?

Legjobb válasz: egyszerû védekezési mechanizmus. http://www.youtube.com/watch?v=DJjJ5WB3izg&feature=related képzeld el, ha õk nem csak haldokolnának, hanem még kib.aszott éhesek is lennének. ennyivel könnyebb, hogy amikor már egyértelmûen túl nagy tápanyaghiány van, akkor nem kell már éhségérzettel zavartatni magad, az utolsó célod hogy a leghatékonyabban megölj valamit és megedd, nem hátráltat a szervezeted kínzó éhséggel.

egyszerû védekezési mechanizmus. http://www.youtube.com/watch?v=DJjJ5WB3izg&feature=related képzeld el, ha õk nem csak haldokolnának, hanem még kib.aszott éhesek is lennének. ennyivel könnyebb, hogy amikor már egyértelmûen túl nagy tápanyaghiány van, akkor nem kell már éhségérzettel zavartatni magad, az utolsó célod hogy a leghatékonyabban megölj valamit és megedd, nem hátráltat a szervezeted kínzó éhséggel.
Te nem vagy éhes, ha minimálisan eszegetsz? De jó neked...
A kérdező hozzászólása: Jaj, a szívem is összeszorult a kis videón...:-( Nem éheztetem magam, errõl szó sincs! Másfél hete kezdtem el egyre kevesebbet enni, mindent eszek, csak estére van hogy már semmit. Azt vettem észre, hogy kezdem kibírni. Viszont tegnap este ott volt elõttem a nagy kedvencem a bolognai, és nem bírtam ki, hogy ne egyek egy falatot, utána pedig még egyet...szóval értitek. Néha a fene egye meg az ételmegvonást :-))
Szerintem egyértelmû, ha van elõtted valami, amibõl még nem ettél, simán meg tudod gyõzni magad, hogy nem is jó, nem is kell. De ha már belekóstoltál, tudod, hogy finom, és még, még, még, fõleg ha egy ideje megvontad magadtól a dolgot. Így mûködünk.
nos, amíg valóban nem éhezteted magad, addig.. egészségedre váljék a bolognai!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!
ha eszel valamit, amiben gyors felszívódású szénhidrát van (pl. tészta, csoki, fehérkenyér), akkor az megdobja a vércukorszinted, ami hirtelen le is zuhan. ekkor újra éhes leszel, és megint enned kell. és megint megtörténik ugyanaz. ez egy ördögi kör, és ezért könnyebb az elsõ falat elõtt azt mondani, hogy kösz nem, mert ha már megettél belõle valamennyit, tuti kívánod a többit.

Miért van ez, hogy az ágyban ennyire jól megvagyunk, amugy meg érzem, hogy már nem szeret annyira?

A barátommal már 4éve együtt vagyunk, sajnos már nem olyan mint régen, a szex viszont talán még jobb. Szexuálisan ennyire összeillünk? Ez mindig igy lesz? Csak mert néha ugy rámjön a szomoruság, hogy már nincs az a nagy szerelem, és legszivesebben szakitanék, viszont a szex jó vele nagyon, nem is akarnék mást, hanem ?t olyan szerelmesen mint régen...

Legjobb válasz: Tudod és magasról sz..rnék rá, hogy jól el tudunk hancúrozni az ágyban, ha lelkileg meg nem passzolunk. De vannak, akiknek a szex a kapcsolat alapja, valószínûleg te is közéjük tartozol. Azért nagyon picit erõltessétek meg magatokat más téren is, mert akármennyire is jó a szex, ha más nem mûködik, elõbb-utóbb egysíkú lesz a kapcsolatotok. Próbáljatok kicsit lelkileg, érzelmileg is közeledni egymáshoz újra. Mozduljatok ki otthonról, de csak kettesben, szervezzetek egy romantikus estét, ilyesmi.

Tudod és magasról sz..rnék rá, hogy jól el tudunk hancúrozni az ágyban, ha lelkileg meg nem passzolunk. De vannak, akiknek a szex a kapcsolat alapja, valószínûleg te is közéjük tartozol. Azért nagyon picit erõltessétek meg magatokat más téren is, mert akármennyire is jó a szex, ha más nem mûködik, elõbb-utóbb egysíkú lesz a kapcsolatotok. Próbáljatok kicsit lelkileg, érzelmileg is közeledni egymáshoz újra. Mozduljatok ki otthonról, de csak kettesben, szervezzetek egy romantikus estét, ilyesmi.
Én sem panaszkodnék, ha isteni lenne a szex :) Sajnos eddig akivel isteni volt a szex, azzal viharos volt mindig a kapcsolat :((((
Lelki örömöt is tapasztalsz nála az ágyban?Ha igen, kölcsönös megbecsülés és barátság ami felválthatja nálatok a szerelmi lángolást, másnál is alábbhagy a nagy szerelem egy idõ után.

úgy érzem, hogy anyámék nem értenék meg, miért van szükségem pszichológusra. Merjek kérni időpontot úgy, hogy nem tudnak róla? 17l

Legjobb válasz: Hívd fel a gyermekpszichiátriát, kérdezd meg, mit tegyél, ha nem számíthatsz a szüleidre, de kezelésre lenne szükséged. Bár azt írod, pszichológus kellene.... Szerintem segíteni fognak.

Hívd fel a gyermekpszichiátriát, kérdezd meg, mit tegyél, ha nem számíthatsz a szüleidre, de kezelésre lenne szükséged. Bár azt írod, pszichológus kellene.... Szerintem segíteni fognak.
Ha úgy érzed jót tenne neked, segítene, akkor mindenképp. Ha nem képesek megérteni, hogy nem azért mész, mert nincs jobb dogod, akkor az õket minõsíti. Maximum említsd meg nekik, hogy már jársz és pont, mondanak, amit akarnak. Az elsõ, hogy te jobban érezd magad, és jó, hogy keresed a segítséget, már jó úton haladsz afelé, hogy jobban legyél.
A kérdező hozzászólása: Pénteken úgyis megyek a gyerekorvoshoz. Gondolom õ is tud segíteni.
17 évesen elég nagy vagy már ahhoz, hogy magad is tudd dönteni, hogy mire van szükséged. Ha úgy látod jónak, hogy foglalkozzon veled pszichológus, akkor menj csak el nyugodtan. Ártani biztos nem fog, de ha gondban vagy, akkor nagy segítség lehet. Jobbulást kívánok!
Az a baj a pszichológussal, hogy ami nem magán, az kidob... a másik variáns hogy kiadod a sok pénzt, és akkor se lesz jobb. Nincs a környéketeken mondjuk református templom, ott pedig lelkésszel beszélni? Sokkal több értelme van, bár nekem most már a sógor jelöltem, de régen mindig hozzá jártam megbeszélni, ha gondom volt :)
A kérdező hozzászólása: Miért dobna ki?
DEHOGY DOB K!!! Menj el nyugodtan, segíteni fog. Egyébként én is szívesen segítek távban is, ingyen is, én is egy pszichológus vagyok. Írj nekem!
Hívd fel nyugodtan, segíteni fog szülõk nélkül is. Én is úgy járok, hogy apukám nem tud róla, pedig már október óta járkálok hetente. Én egy évvel idõsebb vagyok, ilyen idõs korban már nem is szokták behívni a szülõket. Menj el nyugodtan.
Ne hallgass marhaságokat. Nyugodtan beszéld meg a gyerekorvossal, és ha õ úgy látja jónak, akkor javasolni fogja a pszihiátriát. És ha eljutsz pszichiáterhez, õ hozzásegít pszichológushoz, hogy ne kelljen fizetni érte. Ha ugy érzed baj van veled, merjél lépni.

Miért írta hogy már nem szeret? Ha tudom és érzem, hogy szeret még.

Kit tiszta szívből szeretek,azzal az érvel szakított velem hogy már nem szeret!Én ezt nem hiszem el!Hisz annyira én voltam az élete. Tegnap közöltem vele,majd akkor elhiszem,hogy nem szeret ha a szemembe mondja!Erre annyit válaszolt,hogy nem fogja,mert nem akar több fájdalmat okozni. Mi a fenét csináljak?3-om napja nem eszem,csak sírok..Õ volt az életem értelme...Ebbe vagy bele fogok csavarodni,vagy meghalok...

Legjobb válasz: Mi ezt honnan tudjuk? De sajnos mivel elég standard probléma, ezért csak azt tudom mondani, hogy a "már nem szeretlek" szöveg arra utal , hogy talált vki mást, aki jobban felkeltette az érdeklõdését..

Mi ezt honnan tudjuk? De sajnos mivel elég standard probléma, ezért csak azt tudom mondani, hogy a "már nem szeretlek" szöveg arra utal , hogy talált vki mást, aki jobban felkeltette az érdeklõdését..

Iszom a cickafark teát aztán a palástfű teát eszem a barátcserje kapszulát és ma kell megjönnie de már érzem hogy meg fog jönni és már van barnázás is a hasam is fáj. Nekem miért nem segítenek ezek a szerek sem?

Legjobb válasz: Szia!Éhgyomorra kell inni a palástfûteát,én szedtem még e-vitamint.A tea és a vitamin bevétele között vártam 2 órát.Nekem igy jött össze!Sok sikert!:)

Szia!Éhgyomorra kell inni a palástfûteát, én szedtem még e-vitamint.A tea és a vitamin bevétele között vártam 2 órát.Nekem igy jött össze!Sok sikert!:)
SZio!Nekem sem segitettek sajna.Aztan elkezdtem szedni folsavat es terhes vitamint es vettem egy ovulacios tesztet.Amikor pozitiv volt az ovuteszt akkor belehuztunk es vegre sikerult!:) Probald ki az ovutesztet hatha segit! Boldog Uj Evet neked!

Miért nem érzem, hogy meg kéne jöjjön?

Sziasztok! Már lassan több mint fél éve nem szedek fogamzásgátlót. Eddig mindig úgy jött meg,hogy kb 30 napra,előtte már fájtak a melleim,alhasi görcsöket éreztem Az utóbbi esetekben már 32-33 napra jött meg,aznapi erős görcsökkel,de a mellfájdalom ugyanúgy megvolt előtte. Most viszont a 35 napon járok,se mell fájdalom se semmi.Ez azért furcsa nekem,mert a mellfájdalom már megszokott lenni előtte jóval.Egy kis pattanásosság volt,de semmi különb. Kicsit furcsa,hogy mindig más tünetek vannak előtte,és egyre többet késik minden egyes alkalommal.

Legjobb válasz: Babát szeretnél ,azért hagytad abba a tabi szedését ? :)

Babát szeretnél , azért hagytad abba a tabi szedését ? :)
A kérdező hozzászólása: Nincs konkrétan tervben, de nincs kizárva.:) A párom nem szokott belém élvezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!