Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem hogy (1401 db)

Hogyan segitsek magamon? Miert erzem hogy nem vagyok eleg a baratomnak?

Elore is ne haragudjatok,de nem tudtam ekezetekkel irni,valami baja van a gepemnek,elore is bocsanat.

Legjobb válasz: Nem a barátoddal van baj, hanem veled. Valószínûleg valami más miatt van mélyen az önbizalmad, ezért zavar ez ennyire. A férfiak igen, megnézik a nõket, pláne a jó nõket. Nem csak a gépen, hanem egy filmben is, vagy az utcán sétálva. Logikusan végiggondolva nincs hát miért aggódnod, mert mindezek ellenére régóta veled van. Azt se felejtsd el, hogy amikor megnéz egy képet, ott a nõ csak egy formás test, te viszont teljes ember vagy, akit szeret, személyiséggel. Hatalmas különbség! Próbáld meg megkeresni a probléma forrását és visszaszerezni az önbizalmad. Egész biztos, hogy ha ez ennyire zavar, akkor ott valami más van a háttérben. Nincs probléma a szüleiddel? Tanulással? Bármivel... Lehet, hogy nem szereted már igazán a barátod? Tényleg bármi lehet a gond, de a képnézegetés csak a felszín, felesleges azt kapargatni, áss a mélyére. Ha megtalálod és sikerül megoldani, akkor máris jobban érzed majd magad és az önbizalmad is visszajön. Hajrá! :)

Nem a barátoddal van baj, hanem veled. Valószínûleg valami más miatt van mélyen az önbizalmad, ezért zavar ez ennyire. A férfiak igen, megnézik a nõket, pláne a jó nõket. Nem csak a gépen, hanem egy filmben is, vagy az utcán sétálva. Logikusan végiggondolva nincs hát miért aggódnod, mert mindezek ellenére régóta veled van. Azt se felejtsd el, hogy amikor megnéz egy képet, ott a nõ csak egy formás test, te viszont teljes ember vagy, akit szeret, személyiséggel. Hatalmas különbség! Próbáld meg megkeresni a probléma forrását és visszaszerezni az önbizalmad. Egész biztos, hogy ha ez ennyire zavar, akkor ott valami más van a háttérben. Nincs probléma a szüleiddel? Tanulással? Bármivel... Lehet, hogy nem szereted már igazán a barátod? Tényleg bármi lehet a gond, de a képnézegetés csak a felszín, felesleges azt kapargatni, áss a mélyére. Ha megtalálod és sikerül megoldani, akkor máris jobban érzed majd magad és az önbizalmad is visszajön. Hajrá! :)
Nagyon fiatal vagy (ami jó, csak irigykedem :) ), feltételezem, hogy a párod sem sokkal idõsebb. Szerintem ilyen fiatalon szünet nélkül "csinálná" egy srác :) Arra tippelek, hogy önkielégítést végez amikor nem vagy vele. Egyedül a szoba magányában némi inspiráló csaj fotóival. Nincs ebben semmi !
Hu annyi idõsen, mint Te én is foylton ezt éreztem, hogy nem vagyok elég jó, de azóta eltelt lassan három év és kezdem ledobni magmaról ezt:) Talán csak idõ kérdése?
A kérdező hozzászólása: Azt mondja hogy teljesen vicc volt, el is hiszem, mert tudom hogy egyaltalan nem az a no csabasz tipus.amikor osszejottunk, 3 honap utan szexeltunk eloszor, akor tudott eloszor igazan megnyilni elottem..megis ezek mind kodbe vesznek, amikor meglatom miket nezeget :(
Nézd, a flört neten vagy élõben, a megcsalás olyan cselekedetek, amelyek megalázóak a párunkkal szemben.Viszont a fantáziálás szerintem még nem az a kategória.Egy fiatal férfinél ez a szinte természetes dolgok egyike.A barátnõje, párja, társa pedig Te vagy, és nem más.Míg ezen a szinten marad a dolog, szerintem nincs félnivalód!
És biztos vagy abban, hogy ezt komolyan írta? Ez még bõven belefér a poén kategóriába. Fõleg ha utána mondja is, hogy csak vicceltek.
hát igen, ez borzasztó érzés, de hûséget fogadott, nem vakságot. Próbálj megnyugodni picikét. A huszonéves fiúkkal ez a helyzet, folyton áll a pöckük, inkább így próbáld felfogni. Járj a kedvében, csinos ruhákkal estére, és ne azzal, hogy állandóan rosszkedvû vagy emiatt és zaklatod. A fiúk sajnos ilyenek, hogy reflexbõl mindent letagadnak, sokszor akkor is, ha az orruk alá nyomod a bizonyítékot, mert kerülik a konfliktust és vesszõparpájuk a nõi hiszti elkerülése. Ezért is szedd szépen össze magad, nyugodj meg, ez nem a világ. Inkább a neten nézegessen lányokat, mint élõben. És kha a kedves, nyugodt, megértõ énedet látja, akkor hajlamosabb lesz õ is megbeszélni ezt õszintén.
A kérdező hozzászólása: Igen a legfontosabbat meg ne irtam...Azzal kezdodott minden, hogy meglattam egy beszelgetest a baratjaval, aki egy rohadt onzo alak, es csak azt akarja talan hogy a parom szabad legyen. 2 honapja tortent a dolog, a baratja azt irta a paromnak, mikor szexelunk harmasban?erre a parom:ha fizetunk egy k.rvat" ujra a parom "de en nem birnam harmasban ferfival, inkabb tobb novel egyszerre" Hat igen.....itt valtozott meg bennem, minden dolog ami viragott egy even at.Amikor kiderult, nagyon sirt, eloszor lattam sirni, annyira bantotta, lattam rajta, hogy nagyon faj neki, de ezerszer elmondta, hogy csak vicceltek, es soha nem lenne kepes.masodik lany vagyok eleteben, o 22.eves..Sajnos ezt meg mai napig sem tudom felfogni..
A kérdező hozzászólása: Nagyon, nagyon nem tudok ebbe belenyugodni :( hiaba olvastam az interneten, hogy szinte ez teljesen normalis.. :(
A kérdező hozzászólása: Ha ido kerdese akkor en bele fogok ebbe a 'hazugsagba' bolondulni... :((

Miért nem találom a helyem sehol? Miért érzem, hogy senkire nincs szükségem?

17 éves, tizedikes lány vagyok. Egész jól megy a suli, de persze rengeteget is tanulok. Az osztályunk talán az egyik legjobb az iskolában, mindenki "rendes" és jóba van úgy nagyjából mindenkivel, összetartóak és az átlagunk is az egyik egész jó. Mindenki barátkozik a többiekkel.. Én vagyok egyedül, aki valamiért nem viszonozza ezeket a barátságokat, úgy értem valamiért nekem egyikõjük barátsága sem kell. Kiskoromban nem voltak barátaim nagyjából 13-14 éves koromig, egy rész azért mert elég fiús voltam, nem az a barbizós típus, inkább fociztam, másrészt pedig én sem akartam úgy igazán barátkozni. Most annyival másabb a dolog, hogy nem vagyok az a tipikus fiús lány, most úgy megtalálom a magam helyét, de továbbra sem akarok barátkozni másokkal. Vannak "barátaim" de soha nem beszélek meg velük semmilyen bizalmas dolgot, és egyikõjüket se tartom sokra. Mindenkirõl tudom körülöttem, hogy milyen is valójában, és sokan vannak, akik teljesen átlagosak másoknak, de én szó szerint undorodom a közelségüktõl, pedig teljesen átlagosak, némi kis hibával. Mi a baj velem? Miért nem kellenek mások? De valamiért nem akarok senkivel sem beszélgetni. Valmiért nem érzem magam közéjük valónak, de sehol máshol sem. Nem érzem, hogy odatartoznék. Valamiért a hibákat felnagyítom, és aztán a sok kis hibából, jön az undor. Senki nem ismer, hogy igazából milyen vagyok, azt hiszi mindenki, hogy vicces, humoros vagyok, de ez nem igaz. Csak azért próbálok ilyen lenni, mert egyenlõre fogalmam nincs, mit kéne tegyek, így meg kell tartani a "jó kapcsolatokat". Nagyon sokat, úgy értem... Rengetet tanulok. Hazajövök, és van hogy le sem fekszem. Nagyon maximalista vagyok, és így is csak egy 4-5-ös tanuló. Biztos, hogy sokat rátesz a dologra, hogy látom, hogy a sok kínlódásom is alig ér fel másnak egy fél órás tanulásával. Fogalmam nincs mit kéne tegyek.. Egyáltalán nem érzem magam idevalónak. Amióta az eszemet tudom, mindig is hasonló dolgokon filóztam. Sajnos már elsõs koromban át kellett éreznem szüleim helyzetét. Õk megbíztak nagyon bennem, így mindenrõl tudtam, például a pénzügyi dolgokról, stb. Azt hiszem, túl sokat tudtam meg, túl korán, ami teljesen elvette az élettõl a kedvem, és így most 17 éves fejjel kezdek rájönni, hogy fogalmam nincs ki vagyok, vagy hogy mit kellene tennem. Nem érdekel semmi, nincsenek a jövõre céljaim. Mit kéne tegyek? Fogalmam nincs, mihez kezdjek az életemmel. Létezik olyan ember, aki olyan mint én? Vagy tényleg egyedül vagyok? Miért vagyok, ha nem érdekel semmi és senki?

Legjobb válasz: Felsõbbrendûnek érzed magad a többieknél?

Felsõbbrendûnek érzed magad a többieknél?
"Hazajövök, és van hogy le sem fekszem." Ne tedd! Aludj minden nap min.6 órát!! Van egy sejtésem, miért van. Csak tanulsz, csak tanulsz- és nem gyakorolsz SEMMILYEN kifejezésformát. Tehát csak megy befelé a sok tanulnivaló és nincs meg az egészséges egyensúly: kifejezni, azt amit tudsz. Írjál naplót minden nap. Rajzolj, fess, zenélj, énekelj. Mikor énekeltél utoljára?
Majd elmúlik.

Miért érzem, hogy gombóc van a torkomban?

Egyik pillanatról a másikra jött, TV-t néztem. Olyan mintha pinpong labdát nyeltem volna, vagy mintha egy láthatalan kéz szorítaná a nyakam, és nyomná a gégém. Valamint nehezen kapok leveg?t, nem tudom, h a gombóc miatt, vagy azért mert bepánikolok a folytó érzés miatt. Elég gyakran érzem ezt amúgy, mit?l lehet?

Legjobb válasz: nyugi, kb 100% hogy nincs semmi testi bajod. szorongasz valamiért azért érzed ezt, de ha az megnyugtat akkor menj el dokihoz. nekem is volt ilyen elég sokáig és akkor múlt el amikor rájöttem hogy a szorongás miatt van. nekem az segített még sokat hogy direkt arra gondoltam hogy most nem kapok levegõt és nem is kaptam:D de utána már nem volt olyan ijesztõ

nyugi, kb 100% hogy nincs semmi testi bajod. szorongasz valamiért azért érzed ezt, de ha az megnyugtat akkor menj el dokihoz. nekem is volt ilyen elég sokáig és akkor múlt el amikor rájöttem hogy a szorongás miatt van. nekem az segített még sokat hogy direkt arra gondoltam hogy most nem kapok levegõt és nem is kaptam:D de utána már nem volt olyan ijesztõ
attól h pánik beteg vagy... talán el kéne menni ideggyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) Dehogy vagyok pánikbeteg. Az pánikbeteg akinek rendszeresen vannak pánikrohamai, nekem egyszer sem volt még. Max hipochonder, azt vállalom.
nekem is van ilyenmostanában elég sokszor...nagyon rossz, nekem is ráfogták, hogy pánikbeteg vagyok, aztán kidreült, hogy nem:) szóval csak a stressz..én is megnézettem, de nincs ott semmi, csak egy kicsit nagyobbak a nyirokcsomóim, de korábbi betegség miatt.....szóval próbálj meg pozitívan gondolkodni, hofy nemsokára elmúlik..nekem el szokott:) Jobbulást:)
a garagombóc érzést okozhatja reflux is, akkor is ha nincs más tüneted.


Használj napközben köptetõt! A patikai kakukkfüves a legjobb és legolcsóbb.

Azok az emberek, akik 21-23 éves korukban vesztették el a szüzességük miért érzik hogy "kihagytak valamit" az életből?

Legjobb válasz: Én már most úgy érzem, hogy kimaradtam sok mindenbõl. Minden pillanat elveszett idõ amit egyedül töltök, mennyivel értékesebb lenne ha olyannal lehetnék akit szerethetek.És itt nem a szüzesség a fõ gond, hanem a magány. 19/l

Én már most úgy érzem, hogy kimaradtam sok mindenbõl. Minden pillanat elveszett idõ amit egyedül töltök, mennyivel értékesebb lenne ha olyannal lehetnék akit szerethetek.És itt nem a szüzesség a fõ gond, hanem a magány. 19/l
Mert mást nem tudnak értékelni az életükben csak ezt a szüzességelvesztési mizériát.
Én nem érzem így. Aki úgy érzi az rosszul gondolkodik, túlságosan befolyásolják mások.
én 20 voltam, kicsivel 21 betöltése elõtt, és egyáltalán nem érzem, hogy bármit is kihagytam az életembõl, de mások talán azért, mert annyira fel van fújva ez az egész, hogy már 13 évesen szexelnek fûvel fával, mert az a trendi.
És ha ennyi idõsen tényleg olyannal voltak együtt, aki maradandó élményt adott, akkor mit hagytak ki? jobban érezték volna magukat, ha 14 évesen egy éjszaka alatt hárman felpróbálják õt részegen egy disco wcjében?
teljesen egyet értek az elõttem szólóval nem érdekelne ha soha nem sex-elnék csak egy lenne egy olyan barátnõm akit szerethetek akinek mindent megadhatok de sajna ez nem mindenkinek jön össze 21f (szûz vagyok)

Miért érzem hogy figyelnek?

Csak a fürd?szobában érzem. pl: néha abbahagyom amit csinálok mert olyan érzésem van mintha figyelnének.. :D lehet hogy hülye a kérdés,de a viccel?k kíméljenek. Ja és nem vagyok beteg,nem rettegek görcsösen ett?l, csak fura.

Legjobb válasz: De hogy érzed, honnan figyelnek? Az ablakból? Amúgymeg gondolom csak szégyenlõs vagy..

De hogy érzed, honnan figyelnek? Az ablakból? Amúgymeg gondolom csak szégyenlõs vagy..
A kérdező hozzászólása: miért érzem +úgy+
Én vagyok a Sötét Jele a Sötét oldalról, most azonnal nézz háááátra !!!
Szomszédom este éppen fürdött a kádban nyáron, mikor felnézett az ablakba, és kb. szívrohamot kapott majdnem, mert egy férfi nézett le rá. ÉS még csak nincs is olyan alacsonyan az ablak. Azóta én is állandóan az ablakot lesem. Az a legrosszabb mikor sötét van, és én nem látok ki, de más beláthat(magasan van az ablak, de mégis parás..:S)
Én régebben mikor fürödtem vagy pl. öltözte elõtte mindig átnéztem a szobát hogy nincs-e valahol kamera hogy látna engem valaki...xD
juuj énis igy vagyok:) és énis azthittem hogy tisztahülyevagyok.:D de nekem a nyilvános wckel is problémám van hátha kamerázva van...vagy vanegy lyuk amin átlátnak és néznek. itthon is folyton ezt érzem..kamerákat keresek...XD de ez sztem tényleg beteges. és volt már rá példa hogy nézte egy kedves ismerõsöm a fürdõnk ablakát távcsõvel:S
Én is így vagyok ezzel. Ha fürdök mindig azt hiszem, hogy figyelnek a szellõzõbõl. Múltkor felálltam a kád szélére és belenéztem, hogy nincs e ott kamera. Kamera nem volt csak sok por. :D Mikor meg gépezek akkor is 15-20 percenként hátranézek, hogy nem nézi e valaki, amit írok. Ha pedig valaki a hátam mögött van (és tudom, hogy ott van) rászólok, hogy menjen el onnan. Mikor valamelyik barátnõmnél ott alszok akkor is jó alaposan körül nézek, hogy nincs e valami megfigyelõ szerkezet, de nem csak a fürdõszobába, hanem bent a nappaliba is.
ufók figyelnek mint a megérzésben.
Én meg a gépezésnél vagyok így. Az ablakfüggöny mindig behúzva, ha valami ajtónyílás szerû hang van, mindig hátranézek, ha valaki bejön, szégyellem magam, akármelyik oldalon vagyok. (pl nemtom egy teljesen hétköznapi oldalon például a kezdõlapon)
A kérdező hozzászólása: 17:18 XD nem, a jobb sarokban van!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, akkor tényleg sokan vagyunk így... :)
20:02-es vagyok, valóban hátra néztél tegnap mikor írtam? Nem akartalak megijeszteni. Bocsi.-)
A kérdező hozzászólása: igen, hátranéztem, de csak hülyeségbõl :) Nem ijesztettél meg. :)
Már bosszantott. Akkor mégegyszer bocsi és ne félj.-)
A kérdező hozzászólása: Semmi gond :) Nem fogok félni. :)
Én is ezt érzem mióta megnéztem azt a hülye filmet... Megleslek.com! Arról szól hogy az egész ház be van kamerázva! Minden egyes szoba:D És a lakók nem tudják csak az aki bekamerázta:D És mindenki nézi õket neten és azóta azt érzem hogy a szobám be van kamerázva:S:S Tudom hogy nincs de tök úgy érzem és idegesít múltkor körül is néztem hogy van e kamera :D:D:D:D:D LEhet nevetni! xD
A kérdező hozzászólása: :-) Én nem néztem meg semmilyen filmet, aminek következtében ezt kialakulhatott volna...Magától jött. :S
hátranéztem, de nem látok semmitXD
Azért, mert én figyellek.
A gyanúd nem oktalan, én figyellek. A szellõzõnyílás a bal sarokban igaz?
Én is érzem ezt. De a vicc benne az, hogy csak otthon. Nagypapáméknél nem érzem ezt... :/
A kérdező hozzászólása: nem, mitha a szellõzõnyílásból figyelnének.
A kérdező hozzászólása: köszi
De király, h nincsen szellõzõnk :D Én nagyon parás vagyok ilyenekre :S
A kérdező hozzászólása: kössz
én mindenhol érzem hogy figyelnek..fürdõszobára kivagyok élezve..:D és nekem is csak itthon :d.megmég egyéb paranormáril élmények:d
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Várok még.
Tudom , hogy nem a kérdéshez tartozik, de fiatalabb koromban és meg azt gondolta mindig, hogy biztos bevan kamerázva a fürdõ meg a szobám is.Amikor Angliában voltam, egy családnál szálltunk meg.Amikor fürödni mentem kb. másfél órát voltam benn a fürdõben..ebbõl a másfél órából olyan 70 perc, azzal telt hogy át kutattam mindent, nem rejtettek-e el valahol egy titkos kamerát..Hát igen..fiatal voltam még..
Kezdõdõ paraniod skizofrénia.:)
énis vagyok néha..h azthoszem h bevan kamerázva oO
szomszéd lehet elrejtett egy kamerát a szellözöben. hallotam már rola hogy valaki probálkozott...
Én is félek h be van kamerázva a lakás. Vagy h valaki vmi programmal figyeli, h mi megy a monitoromon, miket nézek épp a neten (mer van ilyen program, pl sulinkba is van, h az igazgató tudja nézni, mit csinálunk épp a gépen:S) meg a webkamerám is befelé van fordítva, h nehogy vki lenyomozza v nemtom :D
végre magamrataláltam :D..énis félek h nehogy figyelje vki a monitorom.a webkameráim (kettõvan csak az eggyik sz.ar :D) is a függöny felé vannak fordítva...sõt a multkor elkezdtem kamera után kutatni..xd azthittem hogy csak én vagyok ilyne nemnormális:d +ha egyedül vagyok..és megyek becsukni az erkélyajtót..akkor hirtelen elképzelem h miután megfordultam valaki "ottterem" az erkélyen..:D meg sokszor nemmerek tükörbenézni éjfél után mert attól félek hogy valaki a "másikoldalról" figyel:D
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez van velem is amit írtatok. Fõleg amit az utolsó válaszló írt. Köszi mindenkinek!!!!
ÁÁÁ.:D Ezt nem hiszem el. Mindig azthittem, hogy velem van a baj, de most magamra találtam. :D Ugyanezek vannak velem is. Nekem pl. azvan, hogy az ajtóm felett van egy nagy rés, és a gépem pont vele szembe van csak háttal. Én meg mindig hátrafordulgatok, hogy nem-e nézi valaki, hogy mit csinálok a gépen.(megjegyzem olyan már elõfordult, hogy a nõvérem felált egy székre, és ott nézte, hogy mitcsinálok. :D Meg körübelül 15 percenként kinézek, az ablakon, hogy nem a leselkedik-e valaki. :D Meg ha kintrõl röhögést hallok, mindik kinézek az ablakon, hogy nem- e rajtam röhögnek. :D Fürdöszobánál meg ugyanez van velem, mint veletek. Multkór ilyen ottalvós buli, volt az eggyik lánynál, és énis megvoltam hívva, és kb. negyedórát, azzal töltöttem, hogy "kamerát" kerestem a fürdöbe. :D Lehet, hogy ezmár beteges? :D
A kérdező hozzászólása: Sziaaa!! Velem is éppen ezek vannak, én is 20 percenként nézelõdöm, hogy mivan ha néznek??? De nem hiszem. Szerintem nem olyan beteges, de kellemetlen. Köszi a válaszokat. Várok még.
A kérdező hozzászólása: :D
Vagy tudod a választ, vagy még annyira sem vagy tisztában vele, hogy olyan kérdést tegyél fel, amibõl segíteni tudnánk. Elõször nézz körül magadban, mi az, amiért igazából te vagy a felelõs, gondolom, eddig nem nagyon volt felelõsséged sok mindenben, otthon segítettek, most meg a nyakadba szakadt a világ. Ezt úgy hívják, hogy élet, és téged nem készítettek fel rá. Én is ugyanennyi idõs vagyok, de nem írnám le magam úgy, hogy 22 éves fiatal fiú vagyok.... De én ebbõl már látom, hogy még tényleg fiú vagy, de most már ideje lenne felnõnöd, ha valaha még boldog szeretnél lenni. El kell engedni a szülõket, nem szabad hagyni, hogy bármit elintézzenek, megkönnyítsék a dolgod, mert a pokolba vezetõ út is jó szándékkal van kikövezve. A boldogság, mindig a nehezebbik úton érhetõ el.
szar az egész világ, ez itt baj
törõdj többet magaddal, és kevesebbet másokkal.Szórakozz ilyesmi.
Mindegy mit csinálsz, csak ne panaszkodj! Azzal kicsinálod a barátaidat és minden ismerõst. Van munkád, szakmád, úgy érzed elárultak, elárulták a hazádat és ez szar. Ezt mindenki érzi mert így is van, DE hibás a legtöbb ember megközelítése! A haza az állam nem azért van, hogy megoldja a problémáinkat! Az életünket csak mi tudjuk megoldani, csak mi vagyunk képesek boldoggá tenni magunkat függetlenül attól, van e párunk vagy sincs. A megoldás benned van, és az nem az öngyilok, az csak befejez, de megoldás nélkül... feleslegesen.
Szerintem pedig ne magaddal törõdj! Ne magadért élj! Vedd észre a körülötted lévõ embereket. Kezdd el értékelni õket, elsõ lépésként, aztán rájössz, milyen sokat jelent neked a szeretetük.Ha másokkal törõdsz, kapsz egy pozitív énképet magadról.Az idegességedet se egyedül vezesd le. Menj futni, vagy boxolni vagy amit szeretsz, de ne egyedül! Hagyd most egy kicsit magadat és nézz mások felé. Szerintem ez a tuti módszer.
Az utolsó (elõttem lévõ)kommentelõnek üzenem, hogy ne irkáljon ilyeneket, hogy tegye meg, mert még megteszi!!!!! Kedves kérdezõ, ha idegesnek érzed magad, igyál citromfû teát, jógázz, esetleg hallgass hangosan tombolós zenét, tombold ki magad, attól megkönnyebbülsz. Ha ezek sem segítenek, akkor keress valami küzdõsportot, ahol le tudod vezetni a feszkót (mondjuk boksz zsákon). 27/N
Ha öngyilkos akarsz lenni a te dolgod, de még most tedd meg mielõtt tönkreteszed más életét is a sajátodon kívûl. Ha lehet ne vonat elé állj mert nagyon bosszantó hogy azért nem tud az ember idõben munkába eljutni vagy haza mert valami holdkóros elé állt és sokáig tart a helyszínelés. A kérdéseidre pedig kétlem, hogy bárki tudná a választ. Esetleg fordul pszichiáterhez vagy pszichológushoz. Õk pont az ilyen kérdések megválaszolására vannak.
Van munkád, illetve jársz iskolába, és ha jársz ott jól teljesítesz? Van életcélod?
A kérdező hozzászólása: 22 Éves fiatal fiú vagyok, van szakmám, és munkám is.
Már 41 éves vagyok, látszólag minden rendben körülöttem, de én is ezt érzem, persze öngyilkos nem lennék. Egyszerûen én mást terveztem és más lett minden a végén, nem jó érzés, ha nincs kezünkben a gyeplõ. Pajzsmirigy hormon eltérés is lehet nálad. Esetleg vizsgálatra gondoltál?
ugyanezt érzem...
Nem vagy rendesen leterhelve, és van idõd marhaságokat kigondolni. Fáraszd ki magad minden nap, bármivel, este bezuhansz az ágyadba, reggel örülsz, ha nem kések el....

Miért érzem, hogy ezer ember terhe nehezedik rám?

2 gyermekét egyedül nevelő anyuka vagyok.A válásom után sajnos csak a szülői házba tudtam visszajönni "új életet"kezdeni.A velem élő szülőm súlyos személyiségzavarban szenved,akinek én nem kívánt gyermek vagyok(border line,alkalmazkodási zavar,major depresszió) ,többször volt öngyilkos.Folyamatosan mindenbe beleszól, a gyermekeimet manipulálja ,szülői tekintélyemet ahol tudja alá ássa.Soha nem leszek jó bármit csinálok ,ezt Õ maga vallotta be.Gyermekeim apját szó szerint elüldözte,ahol tudott ott bántotta .Most ott tartok ,hogy nem kapok gyermektartást tavaly április óta.Bírósághoz nem fordulhatok egyéb(fenyegetés) okok miatt.Hiába dolgozom annyit mint az állat,nem jövök ki a pénzből a lányomnak meg folyamatosan igényei vannak mint minden vele gyidős gyerekeknek.Reggel 5-kor kelek viszem a kicsit az oviba,4-ig dolgozom.Utána a kicsiért az oviba otthon mosás,főzés,takarítás.Hiába van a nagylányommal együtt 3 nő a lakásban gyakorlatilag minden rám hárul.A lányom ágyazás és porszívózást hétvégén megcsinálja,egyébként mindenét szétdobálja és borzasztó rendetlen.A pici gyermekem betegségéből adódóan 4 éve nem aludtam végig egy éjszakát.Éjjel fullad és ébresztgetni kell,hogy vegyen levegőt.Állandó rettegésben fekszem le.Most ez már egy műtétnek köszönhetően rendeződni látszik.A munkám teljes embert kíván ahol nem tévedhetek és nem hibázhatok,pedig már hullának érzem magam.A legújabb,hogy a lányom együtt van több mint 4 hónapja egy transzexuális fiúval(lány testbe fiú lélek) aki nagyon rendes gyerek,de ez egy újabb teher a lelkemnek.Gyakorlatilag mindig itt vannak Itt eszik,alszik ,mosok rá.Mindezt szívesen teszem,de sokszor fáraszt.Már testi tüneteim vannak(szívdobogás,gyomorfájás,ingerlékenység). Hogyan lehetnék erősebb,hogy mindezt elbírjam?Vagy én vagyok túl érzékeny?

Legjobb válasz: A nagyobbik gyermek elég zûrös, ahogy kiveszem a soraidból. Pedig látnia kellene, hogy min mentek keresztül, segíteni kellene, nem még visszahúzni. Talán már neki is sok ez a helyzet...Nem is tudom mi lenne a jobb...De miért nem tudsz elköltözni, vagy legalább valamilyen szinten saját életet kialakítani, ez így senkinek sem jó.

A nagyobbik gyermek elég zûrös, ahogy kiveszem a soraidból. Pedig látnia kellene, hogy min mentek keresztül, segíteni kellene, nem még visszahúzni. Talán már neki is sok ez a helyzet...Nem is tudom mi lenne a jobb...De miért nem tudsz elköltözni, vagy legalább valamilyen szinten saját életet kialakítani, ez így senkinek sem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Sajnos anyagi okokból nem tudok elmenni.A nagyobbik gyermekem abból a szempontból zûrös , hogy borzasztó önzõ.Emellett jó tanuló, eszes gyerek.Nem csavarog, nem iszik, drogozik.Hihetetlenül nagy a szeretet igénye amit ugye nem kap meg a családtól(apa, nagyszülõk, keresztszülõk)és ez a "fiú" gyakorlatilag A LÁBA ELÉ TESZI A VILÁGOT a figyelmességével, szeretetével.

Miért csinálják ezt a fiúk? Ismerkedni akarnak velem és közben mással is flörtöl? Miért érzem hogy Így hogy nem kellek senkinek?

Nem vagyok csúnya,de nem is pláza cica mégsem jövök be annak aki nekem tetszik vagy pedig kiderítem róla és már foglalt. 30 éves vagyok de nem találok normális embert magamnak. Elkeserítő helyzet. Ha meg találok,kiderül hogy mással is flörtölget a hátam mögött.

Legjobb válasz: Amíg nem jártok addig azt csinál amit akar. Vagy szerinted nem?

Amíg nem jártok addig azt csinál amit akar. Vagy szerinted nem?
Ne haragudj, de még nem jutottam el az írásodban addig, hogy leírod a korodat, 20 évnél fiatalabbnak gondoltalak. "Ez igaz, de lehet hogy valaki más miatt fog elhagyni." Túl sokat gondolsz bele már az elején.Gyakorlatilag olyanon gondolkodsz, ami nincs is.
A kérdező hozzászólása: Igen, sokszor én is ezt érzem , hogy mint egy állásinterjún.
A kérdező hozzászólása: Errõl beszélek, jól fogalmaztad: "Nekem is rosszul esne... mert ha már érdeklem annyira, hogy ismerkedik velem, akkor tegye meg azt a szívességet, hogy párhuzamosan nem teszi ezt mással is! Ha mégsem tetszem neki eléggé, akkor hajrá, mehet a következõhöz."
adott egy álláshirdetés, az önéletrajzok alapján több embert is behivnak interjura és a végén eldöntik hogy kit vesznek fel. így megy ez az életben is...
ez így megy egysszerre többel :D de ha valaki különleges és tényleg érzem hogy akarom õt és szeretném megismerni nem csak a teste meg az arca vonz stb akkor csak vele ismerkedem mert energiából és figyelembõl is többet fordítanák rá a személyisége miatt is.....na de ilyen még nem igazán volt :D
Nekem is rosszul esne... mert ha már érdeklem annyira, hogy ismerkedik velem, akkor tegye meg azt a szívességet, hogy párhuzamosan nem teszi ezt mással is! Ha mégsem tetszem neki eléggé, akkor hajrá, mehet a következõhöz. Lehet, hogy ezt csak mi látjuk már így, a fiatalabbaknál nem divat manapság egynél leragadni (mármint egyszerre egynél). Bár gondolom 30 évesen nem huszonéves pasikkal ismerkednél... szerintem csak simán rosszakat fogtál ki eddig.
Miért ragadna le egy csajnál az ismerkedésben?! Ha te nem jössz össze neki, akkor keresgéljen?Addig mással is találkozgat és aztán amelyikbõl alakul valami. Ne felejtsd el.attól még hogy randiztok, nem biztos hogy járni is fogtok!
"Ez igaz, de lehet hogy valaki más miatt fog elhagyni." Hogy hagyhatna el ha nem is jártok. Vagy én értek félre valamit?
Sose azt nézd...
A férfiak ilyenkor több nõvel ismerkednek, a végén döntik el, ki kell nekik.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, de lehet hogy valaki más miatt fog elhagyni.
Abszolút megértelek, én is közelítek a harminchoz, kevés a normalis pali, es azon az elven vagyok, hogy ha valaki érdekel, akkor addig, amig van esély, addig vele foglalkozom, a flört a fiúk oldaláról belefér, így vannak programozva.

Miért érzem, hogy nem jó ez most? Csajok volt már ilyen érzésetek? Srácok miért pont egy bizonyos lányt vesztek észre? És mit tudunk mi csajok tenni, hogy észrevegyetek bennünket?

Valahogy nem tetszik a szingliség már, több mint 1 éve nincs barátom. Jó oké, azt nem mondom, hogy nem voltak srácok közbe-közbe akikkel flörtöltem, de velük semmi nem volt. Most egy olyan srác kéne, akit akármikor tudnék ölelni, csókolni és stb. Ja, és nem lakik messze tőlem. + Olyan érzésem van, hogy nem kellek a srácoknak. Mit csináljak, hogy ne ezt érezzem és a közelemben levő nekem bejövő srácok felfigyeljenek rám?

Legjobb válasz: Ugyan ezt meg lehetne kérdezni fordított szemszögbõl is:)

Ugyan ezt meg lehetne kérdezni fordított szemszögbõl is:)
Kezdeményezz. Öltözz fel csinosan. Érdeklõdj a srácok iránt. Menj el új helyekre, ahol korodbeliek lehetnek. Kezdj valami új hobbit, ami nem csak nõknek van, pl. táncóra stb. Erre hívhatsz el szimpatikus srácot is.
kevés azaz ember akinek hosszú ideig, évekig jó egyedül... hogy miért veszünk észre egy bizonyos lányt?? ez így nem teljesen igaz, pl.: mész az utcán szembejön veled 3 lány ás mind a 3 az ideálod mind a 3 tetszik neked, egyformán jó és bármelyiket el tudnád képzelni mint potenciális jelölt. De az elsõt veszed észre aki elsõnek elmegy melletted, és rajta kezdenek el szaladgálni a gondolataid...aztán utána jön a többi 2 lány... de a köv. 2 lányra már annyira nem emléxel pontosan mármint arcra sem mert megakadtál 1-nél. Ha a 2. lány még 1x elmenne elõtted egyedül akkor õt vennénk észre a leginkább... ......Ez kicsit lehet h zavaros lett :) Amúgy elég annyi h nem néztek lekezelõen a pasikra...hanem egy kis mosoly, de nem az a fajta röhögcsélõs tini vigyor... ésssss , egy pasi sem fog attól [email protected] nézni egy lányt/nõt ha kezdeményez, annak a pasik igencsak tudnak örülni h akad olyan nõ aki leteszi a nõi egoját és kezdeményez. A tévhittel ellentétben attól még nincs lenézve. Amúgy nem tudom mennyire kell neked közeli pasi....mert ha 30 km-ert lusta lennél utazni az baj...
Addig a jó míg megóvod õket magadtól :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!