Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem h (91 db)

Miért érzem h muszáj ennem mikor nem is vagyok éhes?

Kb.2 hónapja eldöntöttem h le akarok fogyni a ballagásra és nyárra,az els? hónapban aránylag sikerült visszafognom magam h ne egyek annyit , aztán egy csomót zabáltam aztán két napig nem ettem és utána megint telezabáltam magam és most ott tartok h lehet h hashajtót kellene szednem vagy már a hánytatás is megfordult a fejemben...nem tudom mit csináljak,azthiszem egyre lejjebb süllyedek...(De ha meg nem eszem meg azt amit nagyon kívánok,akkor már szabályosan remegek)

Legjobb válasz: Meg kell találnod ez egyensúlyt, fogyókúra nem az h 2 napig nem eszel aztán 2 napig zaba. Keress rá mi az a szálkásítás és ez alapján rakj össze 1 étrendet!

Meg kell találnod ez egyensúlyt, fogyókúra nem az h 2 napig nem eszel aztán 2 napig zaba. Keress rá mi az a szálkásítás és ez alapján rakj össze 1 étrendet!
Rossz az étrended. Gondolom hagyod teljesen leesni a vércukrodat, aztán amikor a szervezeted már jelzi, hogy nincsen lejjebb, azonnal fel kell nyomni, akkor nekiállsz zabálni. A megoldás a helyes étrend, napi 5-6 étkezés, amiben mindegyik tartalmazza megfelelõ mennyiségben és arányban a jó minõségû tápanyagokat.

Miert keresem minden pasiban ot, es miert erzem h egy pasi sem eleg jo nekem?

volt egz fiu akibe nagyon szerelmes voltam(legbelul meg mindig szeretem csak mar elfogadtam hogy nemlesz az enyem.) csak kihasznalt...megis ha akad egy pasi es kerdezek vmit de nem azt mondja amit ez a bizonyos pasi mondana egybol megutalom:( meg aki nempont ilyen laza mint o volt meg hasonlo egyszeruen nembirom elviselni.. ezzel a fiuval mai napig beszelek es mondta h ha leakarok fekudni vele sosincs ellenere..rajtam mar nemlehet segiteni?:( amugy eros a kisertes h talizzunk de azzal elorol kezdodne azaz idoszak ami volt.

Legjobb válasz: Format C:

Format C:
A kérdező hozzászólása: #9 nyilvan igazad van erre nekemis rakene jonni.. #7ertem:) de talan ezzel nekedis rosszabb h megint talalkoztok:/
#7. vagyok. Eddig nem beszéltünk, de megelégeltem ezt az "öri-harit", így kertem egy találkozót. Ma fogunk találkozni, sokat nem várok. Annak az esélye, hogy valaha visszakapom 0, de legalább a köszönõviszonyt visszakapom. Persze ezzel magamnak mondok ellent, de nem tudom elfelejteni. :/
Fogalmam nincs miért kell ennyire túlspilázni az életet lányok. Egyszerû minden mint a 100-as szög. A férfiaknál a NEM az NEM, nincsenek csavarok, meg talán. Innentõl kezdve tovább kell lépni, akármennyire nehéz is. Eleve nincs olyan hogy tökéletes pasi, vagy nõ. Mindig van jobb, és eleve az tesz valakit majd tökéletessé ha õ is úgy fog szeretni téged ahogy te õt. Tény hogy az élet néha mocskos nagy [email protected] tud lenni, és elhihetitek velem volt már az párszor, pont ezrét jutottam el ide. Gondolkodni kell, mérlegelni. Ha neked bármi negatívumod szárazik egy kapcsolatból, akkor azt a kapcsolatot le kell zárni. Ennyi. Számos egyoldalú szerelmen túl kellett esnem, de rájöttem hogy ez igenis ilyen egyszerû, ti bonyolítjáktok magatoknak, és meg akarjátok magyarázni hogy "könnyû azt mondani", de megtenni is könnyû, csak gondolkodni kéne. Ez olyan mintha úton a melóba/suliba, minden nap belerúgnál ugyanabba a kõbe, és minden nap újra felreped a körmöd, ha van egy kis eszed a második nap már kikerülöd a követ, de ti nem teszitek...
A kérdező hozzászólása: utolso koszonom:) te most hogy allsz a pasival beszeltek meg vagy valami?
Mert olyan idióta vagy, mint én. :) Én is megismertem "álmaim pasiját", de neki csak egy játékszer voltam. És mégis, számomra Õ tökéletes, mindenkiben õt keresem. Mondjuk én az utálatig nem jutok el, de ha az illetõ nem hasonlít Õrá, nincs sok esélye. Gondolom, az az oka, hogy még mindig szereted, legalábbis érzel valamit iránta. Amíg nem találsz egy jobbat vagy engeded el teljesen, ez így marad. Nem szabad ennyire ragaszkodnod hozzá! (És nekem se.) 18/L
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat! #5 nekedis koszi igazabol szuksegen volt erre h vegre vki kiosszon milyen idiotavagyok:(
Már ne haragudj, de te tényleg, TÉNYLEG?? ennyire buta vagy? A saját magadnak kreált kis szarkupacodba ástad magad nyakig. Hogy találhatnál mást amikor valakibe bele vagy zúgva és le se zártad mert beszélsz vele??? Ilyenkor a recept a következõ: minden emlék, közös fénykép, beszélgetés, kapcsolat, telefonszám, fészbuk, stb elérhetõség azonnali törlése. Ez az elsõ lépés. A második hogy tartod magad és nem veszed fel vele a kontaktot mert tudod hogy õ telibeszarja hogy mit csipogsz, csak dugásra vagy jó neki, semmi másra nem kellesz. Eleve miután ezt végiggondolod, nem esik le a tantusz hogy talán nem szeretni kéne egy ekkora gyökeret, hanem utálni?? Majd miután sikerült teljesen lezárni, akkor lehet elkezdeni mást keresgélni. A fejed nem csak azért van a nyakadon hogy az egyensúly meglegyen, használhatnád egy kicsit néha. Neked származik bármi elõnyöd abból hogy a sráccal tartod a kapcsolatot? NEM, érdekled õt egy kicsit is?? NEM. Felejtsd el, zárd le, zárd kit, töröld le mindenhonnan. Amíg nem teszed meg, ez az állapot javulni nem fog, a saját nyomorúságod áldozata vagy. Ha nem tetszik a helyzet, akkor tegyél ellene, ha pedig nem teszel akkor ne rinyálj itt, mert senki nem kíváncsi az ilyen magatehetetlen, teszetosza emberekre. Pontosan tudod mit kell tenned. TEDD MEG, vagy fulladj bele a saját szarságodba.
Hát de most komolyan, ez neked így jó? Mindenki életében van olyan ember, aki nagy hatást tett rá, és sose fogja elfelejteni. De tovább kell lépni. Az hogy látod a problémát, az jó pont. Csak látni a problémát és meg is oldani, az két külön dolog. Ne reménykedj, hogy majd az idõ megoldja. Az idõ nem old meg semmit. A problémáit az ember oldja meg, saját magának. Hány éves vagy amúgy?
"es mondta h ha leakarok fekudni vele sosincs ellenere.." Hat micsoda derek fiatalember ez, ily kegyet gyakorol... Paros labbal rugnap p.csan, nem, h utana epekedjek!
A kérdező hozzászólása: ok
#7-es vagyok megint. Hát, igen esélyes. De majd kiderül... :)

Miért érzem h amikor énekelek nem birom kiénekelni a hangokat?

Pl. ha van egy hosszú szám akkor csak az elején birok énekelni mert aztán úgy érzem h a hangszálaim összehúzódnak és nem birok tovább énekelni. 13/F

Legjobb válasz: Mert képzetlen a hangod. Fontos a szakszerû levegõvétel, az, hogy irányítani tudd a hangszalagjaidnak mûködését. Egyszerûen elfogy a levegõd, a hangszalagjaidat túlerõlteted. Ezt az énektanárod pontosan és részletesen el tudja neked mondani, sõt, megtanít arra, hogy hogyan kell használni a hangképzõ szerveidet. Ne erõltesd, mert csomók keletkezhetnek a hangszalagjaidon, tartósan rekedt leszel, s súlyos esetben mûtétre is szükség lehet.

Mert képzetlen a hangod. Fontos a szakszerû levegõvétel, az, hogy irányítani tudd a hangszalagjaidnak mûködését. Egyszerûen elfogy a levegõd, a hangszalagjaidat túlerõlteted. Ezt az énektanárod pontosan és részletesen el tudja neked mondani, sõt, megtanít arra, hogy hogyan kell használni a hangképzõ szerveidet. Ne erõltesd, mert csomók keletkezhetnek a hangszalagjaidon, tartósan rekedt leszel, s súlyos esetben mûtétre is szükség lehet.
Hangváltó (mutáló) korban vagy. Ilyenkor amúgy is "fel-le táncol" a hangod. Ez el fog múlni hamarosan. Menj el gégészhez, az is elmondja, mi a teendõ.

MIért érzem ezt? Lehet h már nem vagyok belé szerelmes?

egy ideje azt érzem ha nem vagyunk együtt a barátommal,nem szexre gondolok, hogy nem szeretem annyira és kételkedem a szerelmemben, de csak akkor ha felmérgel, vagy idiótának néz, közben meg nincs oka rá. de ah abba marad a veszekedés lenyugszom akk is érzem h bizonytalan vagyok, de nem érzem h kevésbé szeretném.De ha velem van, vagy meglátom amikro beengedem azt érzem h imádom és szerelmes vagyok belé. és nagyon jól érzem magam vele, imádom, és ? is engem ,de nemtudom h miért lehet ez a bizonytalanság:( sztetek???

Legjobb válasz: bocis kicsit hülyén írtam le szóval a lényeg h amikro msnen beszélünk a barátommal azt érzem h bizonytalan vagyok a szerelmemben, de ha együtt vagyunk nem csak szexre gondolok, akk azt érzem h imádom és h biztos vagyok a szerelmemben , de nem értem h miért van ez:S sztetek???

A kérdező hozzászólása: bocis kicsit hülyén írtam le szóval a lényeg h amikro msnen beszélünk a barátommal azt érzem h bizonytalan vagyok a szerelmemben, de ha együtt vagyunk nem csak szexre gondolok, akk azt érzem h imádom és h biztos vagyok a szerelmemben , de nem értem h miért van ez:S sztetek???
Szerintem ezzel nincs baj..legyél vele minél többet és imàdd :) aztàn kiderül úgyis, hogy ki lesz
hogy mi* lesz

Miért félek attol h megcsal? Miért érzem magam mindig rossul amikor lemegy bulizni? és miért érzem ugy h akkor nekem is ell kell mennem?

tudom h ez igy nem fer mindig.de ha a barátom elemgy nálkulem bulizni(10 honapja vagyunk egyut)akkor minidg azt érzem h nekem is mennemkell.elég féltékeny tipus vagyok.De szerelmesek vagyunk..minidg attol félek h csinál vmit..bár ö i.és ha elmegy o szorakozni akkor ugy érzem hogy nekem is mennemkell.mert ha ö egy estét nálulem akar tolteni akkor én már akakrnám vele tolteni az én bulizos estémet?habár én vele szeretnék lennii..és nembuliznii:(segiicccsetek

Legjobb válasz: hány éves vagy? Írásod alapján kb. 6-7. Ebben a korban természetes, hogy féltjük a játékszereinket! BIZONY ÁM!

hány éves vagy? Írásod alapján kb. 6-7. Ebben a korban természetes, hogy féltjük a játékszereinket! BIZONY ÁM!
Ne vedd magadra. De nem rég emiatt mentünk szét a párommal. Mindig a nyomomba eredt ha elmentem valahova nélküle. Nagyon féltékeny típus volt, pedig nem volt oka rá. Legutóbb nagyon lelkére kötöttem, hogy hagyjon kicsit egyedül is felszabadulni. Persze rá pár órára ott marta megint el körülölem az embereket. Pedig õ is olyan alapon jött el mindig hogy ha már bulizni megy, akkor érezzük együtt jól magunkat. Hoszabb távon nem egészséges valakinek így a nyakára járni. Mindenkinek szüksége van egy kis sajátprogramra, kicsit felszabadultabb legyen mind a nõi mind a férfi ismerõsökkel, haverokkal. Emiatt ne érezd kellemetlenül magad.
A kérdező hozzászólása: igen igazad van h kell neki egy kis kikapcsolodás.de oylankor én nem megyek oda hozzá és nem zavarom meg .csak itthon örülok meg az ido alatt amég ö ott van :/
Én most pont itthon idegeskedek mert elment a párom. Én megértelek nekem az a legnagyobb problémám hogy ha iszik megbolondul totál nem beszámítható és ha véletlenül így megcsalna hiába könyörögne hogy ne haragudjak nem tudnék megbocsátani. Tudom persze el kell engedni de õ meg pont az a fajta hogy ha véletlenül én megyek tuti utánnam jön.
A kérdező hozzászólása: nekem is pont most bulizik a szerelmem.iylnekor minidg az idot nézem h mikor jön már.az én barátom nem aza megcsalos tipus.de hiába ha iylenkor és halálra idegeskedem magam..de azt viszont nemtudom hogyha részeg bizhatok e benne:/azért jo tudni hogy nemcsak én vagyok iylen aggodos.:)

Nekem egy olyan problémám van hogy a bnőm szex közben a második menetnél el kezd neki fájni és azt érzem h összeszükűl. Miért van ez? 2 hónapja volt h elvettem a szüzességét azóta hetente volt szex és mindig ez volt.

Meg amikor megkérem legyen felül akkor is fáj neki.22F és úgymond már nem kívánom a szexet, mert szeretném h neki is jó legyen de így nem igazán megy

Legjobb válasz: Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F

Ossze kell szoknotok. Én is 2 honapja fekudtem le a barátnommel eloszor (nem volt szuz) és csak most engedte, h teljesen betoljam, mert fájt neki. Szuznél ez gondolom egy fokkal roszabb lehet. Kitartás. Érezze h szereted sex kozben is, legyél érzéki, sok petting. 21/F
csak voltál , de nem baj. lehet hogy a tampon mérete nem megfelelö
A kérdező hozzászólása: minit használtam
A tampon nem szakítja át a szûzhártyáját. Amúgy ne nyomd fel az agyadig. :) A dobozban lennie kell betegtájékoztatónak, van rajta ábra is, tanulmányozd.
A kérdező hozzászólása: tudom és jól csináltam mindent és nem nyomtam fel az agyamig :D
De akkor hogy van "kicsi cérna", ha jól tetted fel? Annak azért vagy 5 centinek lennie kéne. Szerintem is túl bentre rakod.
A kérdező hozzászólása: de ha nem nyomom fel annyira akkor meg nincs az amit irnak a leirásban h addig kell nyomni amig nem érzem mert akkor nyom :(
menj uszodába, és félj :) nekem elõször edzésen jött meg, és improvizálnom kellett, mert nem mertem szólni az edzõmnek, úgyhogy azt mondtam, wc-re megyek, aztán felszöktem az öltözõbe, felraktam, és rohantam vissza, nehogy feltûnjön milyen sokáig "pisiltem", és mivel ugye lábaztam is, 3-400 m után már nem is éreztem, szóval én így tanultam meg sok sikert!
Mi honnan tudhatnánk, hogy elhidegült-e vagy nem? Ezt neked kell érezni!
Kérdezõ: ezen változtatni már nem tudsz, megtörtént. Vagy el tudod fogadni és feldolgozod, vagy bele fogsz bolondulni.
Egy idõ után el fog apadni.Nem lesz vele gond.
Lehet belül mégis fáj neki, hogy nem tartották meg a babát. Oké. hogy ez volt a helyzetetekben a legjobb megoldás, de a szíve mélyén biztos gondol arra, hogy milyen lenne a kis csöppséggel.
Kinek a döntése volt az abortusz? Õ is így akarta?
Nekem is volt, de én nem maradtam együtt az illetõvel, mert amúgy is volt 1-2gond, és ha ránéztem volna, biztos sokszor eszembe jutott volna.Nála lehet hogy tudat alatt dolgozik ez.Attól függ hogy ez mennyire volt közös döntés, õ akarta volna-e.
Nekem az ismerõseim körében ahol abortusza volt a feleségnek/barátnõnek, 1-2 évre rá válás lett a vége. Egyetlen kivételt tudok ez alól említeni, de ott sem tökéletes a kapcsolat és valószínüleg a meglévõ közös gyerekek + hitelek tartják össze a házasságot. Itt anyagiak miatt nem vállalták a babát, pedig minden álmuk 1 kislány lett volna a 2 fiúk mellé.
Ez szörnyû.. :S Mármint az hogy te tanulsz, a párod dolgozik, ez még annyira nem is kizáró ok. Akár még meg is tarthattátok volna, ha nagyon szeretnétek, de az hogy ezt mondták az egészségérõl. :S Én emiatt félek a terhességtõl.. Van egy nemi betegségem, ami állítólag évente 3* 4* kijön, és a terhességnél pedig sokkal többször és annyira félek, hogy nehogy valami baja legyen ettõl a babának.. Ha nekem folyton antibiotikumokat kell szednem. Szerencsére amióta elõjött nálam ez, csak egyszer újult ki, így bizakodom, hogy késõbb sem lesz baj, de ez a legrosszabb mikor a baba egészségére nem tudnak semmi biztosat mondani..
Mindenképp menj vissza az orvoshoz, ha lehet, még ma! Elsõsorban a vérzésed miatt, és õ tud választ adni a másik kérdésedre is. Az abortusznak sok szövõdménye lehet. Statisztika: a párkapcsolatok abortusz után 75%-ban tönkremennek, nem maradnak együtt. Az abortusz ugyanúgy kihat a férfiakra is, mint a nõkre. Õ is ugyanúgy szülõ, mint a nõ. Kívánom, hogy rendezõdjön a kapcsolatotok! Az abortusz utáni szindrómára van segítség. Itt egy link: http://www.valsagterhesseg.hu/infokp01.html ahol egy csomó info van róla. Olvassátok át együtt.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Éppen ezaz hogy én érzem is de Õ nem ad rá választ.. Nemtudom mért jelentkeztek nála ezek a jelek az abortusz miatt ? pedig õ is tudta hogy nem volt más választás sajnos ! és még egy kérdés rengeteg tejszerû folyik a mellembõl és nem tudom mi lehet ez hallotatok már ienrõl ?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) ) a segítséget :)
A kérdező hozzászólása: lehetséges.. eddig alig véreztem most nagyon görcsölök és újra nagyon vérzik mi ez ?
Szia, ha nem volt tervezett a baba, akkor az is elképzelhetõ, hogy fél, hogy újra teherbe esel.Ez csak egy lehetséges indok, természetesen más is lehet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Igen ezért hát ezt találtuk a leghelyesebb döntésnek és nagyon sajnáltuk... de nekem 2és fél hónap alatt 3-szor újult ki ez a fertõzés pár napja volt az abortuszom megmondták az orvosok is h így valószínûleg a baba fertõzött engem és jobb volt elvetetni .. :(( és nem tartom magam gyilkosnak !!!!!!
A kérdező hozzászólása: inkább nekem volt nehezebb ez az abortusz :( õ neki is nehéz volt de õ volt az aki az elejétõl mondta h nem szabad ezért nem értem ezt az egészet :S úgy érzem lassan rámegy a kapcsolatunk . ÉS nem tudjátok h ez a tejszer izé ami a mellembõl folyik meddig fog folyni vagy mitõl van mert nagyon nagy mennyiségben folyik ? :/
Tudom, hogy már késõn írok, de hátha még olvasod. Nekem is volt egy abortuszom. Akkor 4 hónapja voltunk együtt barátommal, azóta eltelt 2 év, és még mindig együtt vagyunk, minden rendben van, hála Istennek. Szerintem ez rajtatok is múlik.. Elhiszem, hogy nagyon rossz, nekem is meg páromnak is nehéz volt feldolgozni, sokszor elképzeltük, hogy milyen lenne ha megszületett volna.. De EGYÜTT túljutottunk a dolgon. Ma se felejtettük el, beszélgetünk róla..

Miért van az, hogy az álmaiban sokat szerepel az a srác aki a barátom elött volt a kiszemeltem és most "jelez" és érzem, h figyel mindig és nem tetszik h kapcsolatban vagyok?

Legjobb válasz: Mármint magadnak nem tetszik hogy kapcsolatban vagy? vagy a srácnak nem tetszik? Mert ha neked akkor egyértelmû.. :) Bár ha róla álmodsz akkor a jelenlegi pasidnak nem sok jót jósolok..minden esetre ha jobb kapcsolatot remélsz a kiszemelttel lehet érdemes váltani :) ezt te érzed

Mármint magadnak nem tetszik hogy kapcsolatban vagy? vagy a srácnak nem tetszik? Mert ha neked akkor egyértelmû.. :) Bár ha róla álmodsz akkor a jelenlegi pasidnak nem sok jót jósolok..minden esetre ha jobb kapcsolatot remélsz a kiszemelttel lehet érdemes váltani :) ezt te érzed
A kérdező hozzászólása: A kiszemeltemnek nem tetszik h barátom van mert muikor meglátt a párommal vagy épp a páromat egyedül és tudja h a buszon vagyok pl:a multkor nem feltünöen nézet rá a páromra és láttam a fején "féltékeny" mozdulatok vannak a tekintetében!!
Az elõzõ kommentelõ vagyok.. Igen és? ez teljesen normális..bejössz a srácnak, és féltékeny.ebben mi a furcsa? alapvetõ emberi tulajdonság..ha nem lettél az enyém másé se legyél. Inkább az érdekelne engem hogy téged miért zavar az h féltékeny a párodra? akarsz valamit a régi kiszemeltedtõl?mert ha nem érdekelne, nem foglalkoznál vele :) lehet a jelenlegi palid jobban néz ki, de érzel is iránta annyit? mint a másik iránt? hmm?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!