Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem azt hogy hangya (2 db)

Miért érzem azt, hogy mintha hangyák vagy apró bogarak mászkálnának a fejemen?

Kényelmetlen érzés.

Legjobb válasz: nekem is szokott olyan lenni. állítólag korpa.. legalábbis nekem ezt válaszolták ezen az oldalon. :D

nekem is szokott olyan lenni. állítólag korpa.. legalábbis nekem ezt válaszolták ezen az oldalon. :D
Lehet hogy allergiás reakciód van pl. a nyárfa virágára, ami most nagy számban fordul elõ a levegõben. Nézesd meg valakivel nagyítóval. Ha piros foltos, akkor lehet hogy allergia, vagy rosszabb esetben ekcéma. Bõrsemleges szappanmentes samponnal próbáld mosni. pl: ( Garnier)Ha nem használ, menj bõrgyógyászhoz.
Állítólag agyvérzés és ilyesmi miatt is lehet. De ne ijedg meg, neked biztos nem az van, valószínûleg nem komoly. Nekem a lábamon szokott ilyen lenni, néha napokig aztán elmúlik. Nem tudom az okát. Nem elzsibbad, ez más. Masszírozd át a fejed a kezeddel, hátha a vérkeringés. Szerintem a korpa hülyeség, attól max viszket de az nem olyan érzés. Az is lehet, hogy a nagy melegben befülled a hajad és attól érzed úgy. Jól mosd meg este, majd hidegebb vízzel fejezd be a mosást, töröld meg majd jól szárítsd meg aztán fontos, hogy ha hajszárítóztad kicsit hûtsd le a friss levegõn, szellõztesd át. Hagy szellõzzön, ne rakj rá legalább reggelig semmi habot. Hátha ettõl is elmúõlik, ha olyan jellegû. Nekem pl nyáron mindig vizes volt a fejem és hasonlót éreztem meg viszkedett is az izzadás és a só miatt. tavaly nyáron megõrültem a hajammal...
Akár tetû is lehet. De idegrendszeri probléma is, nekem az egész testemen ilyen érzésem van, gyógyszert kapok rá.

Miért érzem mindig azt hogy hangya van a ruhámban, vagy mászkál rajtam valami?

orzasztóan idegesít f?leg este éreztem eddig de már napközben is.remélem ez nem valami betegség

Legjobb válasz: Ha sokszor van alkalmad hangyákhoz (pl olyan helyen jársz, laksz, ahol rádmászhatnak) akkor semmi gond, ha az emberre egyszer rámászik valami, automatikusan mindig azt érzi, ismét "megtámadta". Viszont ha semmi közöd nincs hozzájuk (mert bérházban laksz) akkor már lehet okod az aggodalomra.. Tanulmányozd magad, gondolkozz el, nem e valami rossz élmény miatt lehet ez, milyen hatások után jön elõ, fáradtság e az oka stb.. Ha nem jutsz elõre a dologban, mindenképp keress fel egy orvost.

Ha sokszor van alkalmad hangyákhoz (pl olyan helyen jársz, laksz, ahol rádmászhatnak) akkor semmi gond, ha az emberre egyszer rámászik valami, automatikusan mindig azt érzi, ismét "megtámadta". Viszont ha semmi közöd nincs hozzájuk (mert bérházban laksz) akkor már lehet okod az aggodalomra.. Tanulmányozd magad, gondolkozz el, nem e valami rossz élmény miatt lehet ez, milyen hatások után jön elõ, fáradtság e az oka stb.. Ha nem jutsz elõre a dologban, mindenképp keress fel egy orvost.
Ismerem ezt az érzést! :) :) Lazíts. Vegyél nyugtató, illó-olajos fürdõt. Kényeztesd magad. Gyújts aromalámpát, járj el jógázni, Tai Chi-ra. :) ) És a másik ami nekem bejött: használj testápolót, mert a száraz, érzékeny bõr is okozza ezt a fantom érzést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!