Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem azt hogy (823 db)

Miért érzem ilyen elcseszettül üresnek magam, és miért érzem azt hogy nem érdekelnek mások - egyáltalán. Buta emberek. Miért olyan minden, mintha nem is léteznék?

Mintha nem lenne semmi. Semmi gondolat, érzés. Semmi. Csak azt tudom hogy nem akarok ebbe a helyzetbe lenni.

Legjobb válasz: Azt nem tudom miért, de én is voltam így. Aztán jött egy kedves mondat vkitõl és már ment is tovább a boldog élet, ahol én is "létezek".Túlléptem rajta és kész.pedig aki kedves volt hozzám az távol állt tõlem és csak annyit kérdezett: Miért van rossz kedved? Majd rendbe jössz és sokkal jobb lesz utána. 15/L

Azt nem tudom miért, de én is voltam így. Aztán jött egy kedves mondat vkitõl és már ment is tovább a boldog élet, ahol én is "létezek".Túlléptem rajta és kész.pedig aki kedves volt hozzám az távol állt tõlem és csak annyit kérdezett: Miért van rossz kedved? Majd rendbe jössz és sokkal jobb lesz utána. 15/L
Depresszió. Ha magadtól nem tudsz megküzdeni vele, akkor csak orvosi segítséggel lehet.
Ha régóta tart, akkor igaza van az elõttem válaszolónak, és menj pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
Sem orvos, sem senki más nem tud segíteni, csakis mi magunk tudunk saját magunkon segíteni!
És ha nincs valakinek pénze pszihológusra??? én is ilyet érzek .. van akivel megtudod beszélni a gondjaid? Ha visszaírsz én segítek!!
Van TB alapon is pszichológus. Nem mind jó - de lehet választani, ha nem nyerte el a bizalmadat.
részben mi magunk...de vannak emberek, akik annyira magukba zuhantak, h kell nekik a kezdõ löket...esetleg a kéz, ami kihúzza õket a gödörbõl...de az tény, ha az ember nem akar kimászni onnan, akk nem is fog...Keress új barátokat...nekem ez bevált...mikor magam alatt voltam...ismerj meg új embereket, kezdj új életet új barátokkal!És ha nem tetszel magadnak (belsõleg), akk változz meg...én csak ezt tudom tanácsolni...nekem nehéz volt, de megérte...ma már teljesen megváltoztam....fényévekre le van maradva tõlem a 4 évvel ezelõtti énem...ha rászánod magadm, sikerülni fog...csak az a legfontosabb, h akard, és bízz a sikerben...ez hülye duma, de igaz.

Miért érzem azt, hogy nem érdemlek meg egy szép lányt sem? Miért érzem olyan senkinek magamat, ha egy szép lány közelében vagyok?

Legjobb válasz: Pont azért nem kapsz meg egy szép lányt sem, mert senkinek érzed magad a közelükben.

Pont azért nem kapsz meg egy szép lányt sem, mert senkinek érzed magad a közelükben.
Dia ilyen alapon nekem már 3 szobás kertes házam van a mennyben XD
Az elsõnek igenis igaza van! Ha senkinek képzeled magad akkor senkiket fogod vonzani. Ha istennek képzeled magad akkor meg azokat.
Szerintem túlmisztifikázáztok az életet.
Elsõ, nem feltétlenül helytálló az állításod. Lehet a kedves kérdezõ tényleg egy senki...De akkor legalább ismeri magát.
Hajnali 5:43-kor ezen agyaltál, öcsém, és még kérdezed, miért nincs egy jó nõd?
Én is így vagyok, sztem ez azért van így, mert rondák vagyunk. :(
mert sajt. milyen hülye kérdések már ezek.. mi mégis honnan szopjuk ki? szerintem azért érzed így mert 6 ujjad van a bal kezeden de lehet hogy tévedek..
Ez az önbizalom hiánya. Légy kicsit bátrabb. :) Még a mondás is úgy tartja h AKI MER, NYER.
1. Azért érzed senkinek magad, mert kevés az önbizalmad. Ettõl még a lányoknak tetszhetsz. (Sok lány sokkal jobban kedveli a részben félénkebb fiúkat, mint a nagypofájú önzõket.Csak túl félénk azért ne legyél, illetve azt már ne áruld el nekik, mert az már zavaró.) 2. A dolog nem úgy kezdõdik, hogy a szép lányok maguktól zargatnak a telefonszámodért. Neked kell kapcsolatba lépni velük, beszélgeti, haverkodni, kérdezni 1-2 dolgot. A lányok azt is értékelik, ha valaki mindig mond 1-2 kedves bókot nekik. Erre is felfigyelnek, nem kell egy folyton poénkodó pofagépnek lenni. ha így adzs esélyt az életnek, valamelyikkel majd kialakul valami. 3. A szép lányok között is van önbizalomhiányos... vagy valaki, akinek éppen TE kellesz, a te megértésed, humorod, a te simogatásod vagy valami más tulajdonságod.
Milyen szavakkal bokojjunk egy lanynak hogy ne legyen anyira serto meg ne legyen olyan nyomulos hogy lassa hogy nem nyomulni akarok hanem csak egy szimpla bokot adni :P
Volt ra pelda is hogy setaltam egy lanyal es sokszor elal a lelegzetem is anyira teccik nekem es nagyon nem is szeretnek a kozepe belevagni hanem szepen lassan regota ismerem o is engem sokszor viszautasitott de egy szempontbol nem is akar elvesziteni mert kotodik hozam es donteskeptelen vagyok mit tegyek:S
Es kerlek egy tapasztalt ember irjon ne hujesegeket mert eleg rossz hejezetbe vagyok sajnos:( valami lelkeisot szoveget irjatok
mert a szép lányok lenéznek mindenkit a faszba
Mert egy emos f*sz vagy.
Túl van misztifikálva ez az egész. Hidd el a "szép lányoknak" is lehet rengeteg gondja. Ugyanúgy emberek, mint mondjuk te vagy én. Volt nekem olyan szép barátnõm akirõl álmodni sem mertem. És mégsem éreztem vele magamat jól, mert hiába volt szép, olyan segg hülye volt, hogy kösz inkább nem... :) Az éremnek 2 oldala van. ha ezt felfogtad, onnantól nincs mirõl beszélni.
Az elõzõ válaszoló nagyon mélyenszántó volt :) És teljesen egyetértek vele, egyépként én is így vagyok, az a baj hogy elzárod magad körül a világot. Ezzel nem arra célzok hogy menj oda, játszd meg magad, hanem ha oda megy valaki, társavlogni próbál veled, ne légy közönbös, bocs a helyesirásert, meghülyült a telefonom :D
Szia!! Egy picit magabiztosabnak kel lenned, hiddel az rengeteget számít. Soha nem szabad magad leírnod, hiszen ez látszik rajtad, ha akarod ha nem. Hatalmas szived lehet, ha ilyenek jutnak eszedbe, hogy vajon miért nem kapsz meg egy szép lányt. Kicsit engegy magadhoz közelebb embereket, hogy õk is megláthasák!! Soha nefélj nyitni. Ha sétálsz az utcán, akkro ne csak néz, lás is. Akkor rájöhetsz sokmindenre.
Szerintem ne legyél ilyen vissza húzódó látszik hogy az vagy.Közelítsd meg a lányokat aki épp tetszik beszélgess vele és akkor majd alakul.Ha tetszik valaki akkor nem tétlenül kell állni és bámulni hanem közeledni kell hozzá szépen apránként.Meg honnan veszed hogy nem tetszel senkinek. Kerülj közelebb ahhoz aki tetszik én ezt javaslom.
egy nõ nem egy kib*szott unikornis....eszik, iszik, és igen kaksizik is....csak kezeld emberként mert a szép lány se tökéletes.....
azért, mert felszínes vagy, és nem látsz a dolgok mögé. ameddig nem rendelkezel ehhez kellõ intelligenciával, addig nem is érdemelsz semmilyen lányt, esetleg egy buta libát.
Én nem hiszem, hogy egy szép lányt sem érdemelnék meg, de sokszor senkinek, egy hulladéknak érzem magam lányok közelében.Lehet fejben van a probléma, de ha nem segít valami külsõ körülmény, akkor nem tudom mi lesz.:/
Ti csak wowoztok otthon? :) A legtöbb bunkó és beképzelt haveromnak mindnek Top Csajai vannak. Miért? Azért mert eltudják, hitetni, hogy õk is TOP pasik!! Ezt egészen addig nem hittem el, amíg a 100 kg (zsíros) haverom akinek két anyajegy van a fején, a külsejével semmit nem törõdik, egy olyan csajjal jelent meg a kártyaversenyen, hogy megfagyott körülötte a levegõ. S lakása se kocsija. De nagyon laza, intelligens, s beképzelt a semmire.
Szerintem a másodiknak van igaza. Lehet, hogy tényleg senki, és akkor jó önismerõ. Legalább ez, ha más nem.
:) ):) ):) ) itt aztan megbeszelik a dolgokat:) )

Miért érzem azt, hogy a lányok mind, akik nekem tetszenek jellemre bunkók és tőlem aljasabbak, szívtelenek? Jól érzem?

Emiatt nem merek lányoknál kezdeményezni, úgy érzem minden lány durva, bunkó, flegma, érzéketlen jellemre és tuti elutasítana, de még inkább tartok attól,hogy kinevetne, kigúnyolna.

Legjobb válasz: Hát, valahogy én is így érzek. Ez szerintem valami tapasztalat lehet, hogyha ezt érzi valaki. Bár az ember nem léleklátó, de mégis már elég látni azt is, ahogyan beszélnek, viselkednek. Nekem még eleve bátorságom sincsen a kezdeményezéshez, és igazából nincs is hol kezdeményezni, nincsen ismerkedési lehetõség. Az ilyen lányokra azt szoktam mondani, hogy "angyalbõrbe bújt ördögök". Óriási az ellentét a viselkedésük és a kinézetük között. Egy esetleges bunkó elutasítás nagyon rosszul esne nekem is, ha valahol odamennék hozzájuk. Nekik könnyû az ismerkedés, mert általában ki vannak szolgálva, és csak válogatniuk kell a "jelöltek" közül.

Hát, valahogy én is így érzek. Ez szerintem valami tapasztalat lehet, hogyha ezt érzi valaki. Bár az ember nem léleklátó, de mégis már elég látni azt is, ahogyan beszélnek, viselkednek. Nekem még eleve bátorságom sincsen a kezdeményezéshez, és igazából nincs is hol kezdeményezni, nincsen ismerkedési lehetõség. Az ilyen lányokra azt szoktam mondani, hogy "angyalbõrbe bújt ördögök". Óriási az ellentét a viselkedésük és a kinézetük között. Egy esetleges bunkó elutasítás nagyon rosszul esne nekem is, ha valahol odamennék hozzájuk. Nekik könnyû az ismerkedés, mert általában ki vannak szolgálva, és csak válogatniuk kell a "jelöltek" közül.
Mert mondjuk a rendes lányokra kellene bukni, nem a gatya helyett övet hordó r*bancokra.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam leszólítani õket, de ezt érzem. Amúgy meg sajnálom, de nem jönnek be a túlsúlyos lányok, most arról nem tehetek, hogy a vékony, alacsony lányok a gyengéim.
Attól még, hogy valaki vékony, nem biztos, hogy durva, bunkó, flegma, érzéketlen. Ha nem szólítottad meg õket, akkor miért nyilvánítasz véleményt róluk. Ismered az összes lányt? Nem? Akkor ne írj olyat, hogy minden lány...


Miért érzem azt, hogy minden egyes nap, amit barátnő nélkül élek le, felesleges időpocséklás, miért vágyom folyton barátnőre, miért nem tudok egyedül szerelem, szex nélkül élni?

Legjobb válasz: Azért érzed ezt, mert normális vagy. Alapesetben minden ember erre vágyik, ez az ember életének fõ célja. Jó, vannak degeneráltak, akik cabriora vágynak meg villára Miami beach-en, de az más. Normális vagy, csak magányos. Próbálkozz minél többet mindenütt. Akár élõben, akár neten, BÁRHOL:

Azért érzed ezt, mert normális vagy. Alapesetben minden ember erre vágyik, ez az ember életének fõ célja. Jó, vannak degeneráltak, akik cabriora vágynak meg villára Miami beach-en, de az más. Normális vagy, csak magányos. Próbálkozz minél többet mindenütt. Akár élõben, akár neten, BÁRHOL:
szemelj ki egy nõt, állj elé tedd rá a kezed és mond a kövekezõ varázsigét! Varázsige:Verbus deful! Funkciója:Elmezavar Használata:Több napig tartó elmezavart okozhat, hatása alatt mehkeveri az érzéseket, gondolatokat, a rontás kimondója irányítani tudja az áldozat testét. Megszüntetõ igéje:Nincs, a rontás után megszûnnek a tünetek, némi emlékezetkiesést okozhat.
Azért érzed ezt mert kapcsolat függõ vagy és túl sok a szabadidõd. Tanulni kellene, vagy elmenni dolgozni, és egybõl nem azon járna az eszed.

Miért érzem magamat kevésnek vagy miért érzem azt hogy el ba. M vagy ba. Om az életemet?

Szoktam nézelõdni neten és úgy el nézem pláne a mai fiatalok szinte már mindenki járt külföldön facén is nézegetem hogy ki merre járt,vagy pl hogy hogyan élik az életüket bulik vagy munka vagy egyéb dolog és kicsit irigy szoktam lenni mert kevésnek érzem magamat mellettük hogy még nem jártam külföldön nem olyan pörgõs az életem mint nekik nem jön össze olyan dolog ami másoknak.Tehát pár dolgot el képzeltem már csak sokat akar a szarka nem bírja a farka egy életben csak egy életem lehet de én már olyan sok dologban vagy helyzetben el képzeltem magamat hogy lehetnék ez vagy az élhetnék itt vagy ott,egyszóval kevésnek érzem magamat olyan érzésem van hogyha én még nem csináltam ezt vagy azt vagy nem jártam külföldön vagy valamibõl ki maradtam úgy érzem hogy el ba.... az életemet.

Legjobb válasz: Nem vágyom én isten igazán külföldre se dolgozni se annyira nyaralni csak ez a mai világ rá erõlteti az emberekre a dolgot hogy mindig jobbat akar az ember ami van vagy ami másnak van,meg hogy más mit ért el meg ilyenek és ez szar érzés.Még ha tudom hogy az a tárgy pl ami van a másiknak nekem felesleges még akkor is akarja az ember.

A kérdező hozzászólása: Nem vágyom én isten igazán külföldre se dolgozni se annyira nyaralni csak ez a mai világ rá erõlteti az emberekre a dolgot hogy mindig jobbat akar az ember ami van vagy ami másnak van, meg hogy más mit ért el meg ilyenek és ez szar érzés.Még ha tudom hogy az a tárgy pl ami van a másiknak nekem felesleges még akkor is akarja az ember.
Majd kinövöd :) Viszont az jó gondolat, hogy ráerõlteti a mai világ az emberre ezeket a dolgokat. Jó, hogy felismered, meglátod ezt, az viszont rossz, hogy hagyod magadra erõltetni. Olyan ez, mintha azt mondaná egy alkoholista, hogy a mai világ ráerõlteti az ivászatot. Nem így van. Õ a gyenge, mert nem tud ellenállni a kísértésnek, nem tud nemet mondani a kellõ idõben, helyen, helyzetben. Az ivászat csak egy lehetõség (a sok közül), õ mégis azt választja a sok más lehetõség közül. Találj valami elfoglaltságot, valamit, ami elvonja a figyelmedet ezekrõl a gondolatokról. Nézz kevesebb tévét, lógj kevesebbet a Facén, keress emberközelibb kapcsolato(ka)t, és hidd el, nagyon hamar ki fogsz tudni vergõdni ebbõl a depresszióból, búskomorságból.

Miért érzem azt, hogy kevesebb vagyok a többieknél? Mit tehetek elenne?

Úgy érzem szánalmas vagyok a többiekhez képest, elveszett és nem vagyok képes a jó tulajdonságaimat el?térbe hozni, pedig tudom, hogy vannak (csak tudnám pontosan hogy mik..), de mindig a rosszakon rágom magam, hogy miért vagyok ilyen. Olyan rossz amikor pár osztálytársam mesél magáról dolgokat vagy hozzá f?zik a véleményüket valamihez és amikor az enyémet is kérdezik, hogy én mit szólok ehhez meg ahhoz, akkor egyszer?en "leblokkolok", nincs véleményem, nem jut eszembe semmi... Legtöbbször azt mondom, "Hát, nem tudom...". Ez engem borzasztóan bánt, hogy nem vagyok képes megnyílni az emberek el?tt.

Legjobb válasz: Egyedül Kinek mondjam el mit érzek? Hogyan tud fájni a nemlét. Ki gyógyítja sebem, ha vérzek? Ha felszakad egy emlék. Ki értheti meg bánatom? Melyet kimondani sem lehet. Eltévedt bennem pár atom, Gyógyszer itt mit sem tehet. Ki segít fel, ha elestem? A hosszú út során. Ki mondja meg mit kerestem? Akkor még, idejekorán. Ki áll mellettem, ha sírok? S könnyeim papírra vetem. Ki fogja kezem, ha írok? Ha van pár jó ötletem. S ki kérdi meg tõlem "Barátom hogy érzed magad?" Ki érdeklõdik felõlem? Ha életem filmje kettészakad.

Egyedül Kinek mondjam el mit érzek? Hogyan tud fájni a nemlét. Ki gyógyítja sebem, ha vérzek? Ha felszakad egy emlék. Ki értheti meg bánatom? Melyet kimondani sem lehet. Eltévedt bennem pár atom, Gyógyszer itt mit sem tehet. Ki segít fel, ha elestem? A hosszú út során. Ki mondja meg mit kerestem? Akkor még, idejekorán. Ki áll mellettem, ha sírok? S könnyeim papírra vetem. Ki fogja kezem, ha írok? Ha van pár jó ötletem. S ki kérdi meg tõlem "Barátom hogy érzed magad?" Ki érdeklõdik felõlem? Ha életem filmje kettészakad.
Bizony, önbizalomra van szükséged! Az nagyon jót tenne, ha megkérdeznéd azoktól, akik szeretnek, hogy mit szeretnek benned, melyek a jó tulajdonságaid!:-)
Nagyjából én is ilyen vagyok. Magamból kiindulva azt mondom, hogy szeretet hiányod van, önbecsülési, önértékelési problémákkal küzdesz és depressziós vagy. Ajánlom egy pszichológus felkeresését.
A kérdező hozzászólása: Na na na! Úgy érzem minden talált csak a depresszió nem. Nem vagyok depressziós! De azt nem tudom, hogy ennyire súlyos lenne e a helyzet, hogy pszichológushoz keljen fordulnom.
Lehet, hogy csak egy számodra fontos emberrel kéne beszélgetned egy kicsit, aki fel tudna dobni. Vagy egy aranyos, tisztességes sráccal megismerkedni.
Offolok, neharagudj. De valamennyire énis ilyen vagyok, segíteni nem tudok sajnos, de végig olvasnám énis, hogy miekt mondanak még az utanám lévõk. Ha nemharagszol. :$
a családod miatt vagy ilyen

Miért érzem azt hogy engem senki sem tud szeretni? . (folyt. Alul)

21 éves lány vagyok, mások szerint szép, akivel csak járni akartam mindnek tetszettem, de sokan mégsem akartak t?lem semmit, a bels?mmel sincsen szerintem baj, de mindig kifogom az olyan pasikat, akiknek barátn?jük van, mindet "megbabonázom" egyiket sem én keresem, ?k jönnek utánam(a barátn?jük mellett), aztán mikor összejövünk, akkor hirtelen megfutamodnak, és a volt barátn?jükhöz mennek vissza, akik nemis szépek, és a stilusuk is elég rossz, mások szerint is, a barátaim nemértik mi velem a gondd, nemértik h ezek a fiuk miért épp a volt bn?jüket választják újra, mikor én jobbvagyok és kedvesebb is, nem olyan vagyok mint a többi lány, erkölcsileg minden rendben velem, nem iszok nem dohányzom stb... (és mellesleg én nemtartom magam szépnek

Legjobb válasz: Általában nem szoktam itt válaszokat írni, csak röhögök az emberek hülyeségein, de most kissé rám jött az írhatnék. Szerintem veled az a baj, hogy túlságosan akarsz kötõdni valakihez. Azt hiszem szívesen hallanád azt egy férfitól, hogy „ne menj el drágám, szükségem van rád”, vagy „nélküled nem ér semmit az életem”, stb. Számodra egy pasi amolyan támasz szerûség lenne (javíts ki ha tévedek), aki kötõdik is hozzád. Nos röviden: ez így nem jó. Sok pszichológia könyvet nem olvastam, de van egy, amit bátran tudok ajánlani ez Erich Fromm: A szeretet mûvészete. Van benne egy jellemzõ mondat: aki úgy érzi, hogy nem szereti senki, az csak nem meri bevallani, hogy õ maga képtelen a szeretetre. Mind egy nem akarom túl szakmaira venni a figurát, mert valószínûleg az csak nekem izgalmas. Jó tanácsnak azt tudnám mondani, hogy a csalódásokból tanulj, és ne legyél kétségbe esett. Vannak kétségbe esetten párt keresõ lányok, na én speciel az ilyeneket nagyon messze elkerülöm. Van aki kétségbe esésében eldönti, hogy márpedig minden férfi szemét, csak kihasználni akarják az embert. Ezért õk bár szeretnének egy igazi szereteten alapuló kapcsolatot, de nem tudnak kialakítani ilyet, mert eleve elítélik az embereket. Van aki egyszerûen gonosz lesz az emberekkel, mert ilyenkor azt érzi, hogy õ az erõsebb, és ha õ bánt valakit, akkor õt nem bánthatja senki. Ilyenkor persze van egyfajta jólesõ gyõzelem-érzés, de ennek is örök magába zártság a vége. Igazából szívesen beszélnék veled még errõl, mert azt látom, hogy nem vagy menthetetlen, szóval ha gondolod tudsz nekem írni.

Általában nem szoktam itt válaszokat írni, csak röhögök az emberek hülyeségein, de most kissé rám jött az írhatnék. Szerintem veled az a baj, hogy túlságosan akarsz kötõdni valakihez. Azt hiszem szívesen hallanád azt egy férfitól, hogy „ne menj el drágám, szükségem van rád”, vagy „nélküled nem ér semmit az életem”, stb. Számodra egy pasi amolyan támasz szerûség lenne (javíts ki ha tévedek), aki kötõdik is hozzád. Nos röviden: ez így nem jó. Sok pszichológia könyvet nem olvastam, de van egy, amit bátran tudok ajánlani ez Erich Fromm: A szeretet mûvészete. Van benne egy jellemzõ mondat: aki úgy érzi, hogy nem szereti senki, az csak nem meri bevallani, hogy õ maga képtelen a szeretetre. Mind egy nem akarom túl szakmaira venni a figurát, mert valószínûleg az csak nekem izgalmas. Jó tanácsnak azt tudnám mondani, hogy a csalódásokból tanulj, és ne legyél kétségbe esett. Vannak kétségbe esetten párt keresõ lányok, na én speciel az ilyeneket nagyon messze elkerülöm. Van aki kétségbe esésében eldönti, hogy márpedig minden férfi szemét, csak kihasználni akarják az embert. Ezért õk bár szeretnének egy igazi szereteten alapuló kapcsolatot, de nem tudnak kialakítani ilyet, mert eleve elítélik az embereket. Van aki egyszerûen gonosz lesz az emberekkel, mert ilyenkor azt érzi, hogy õ az erõsebb, és ha õ bánt valakit, akkor õt nem bánthatja senki. Ilyenkor persze van egyfajta jólesõ gyõzelem-érzés, de ennek is örök magába zártság a vége. Igazából szívesen beszélnék veled még errõl, mert azt látom, hogy nem vagy menthetetlen, szóval ha gondolod tudsz nekem írni.
Akinek barátnõje van vagy nemrég szakított attól hiába vársz csodákat. Ki kell fognod egy egyedülálló pasit. Ha olyan van hogy visszament a barátnõjéhez akkor nem veled van gond, hanem még mindig szerette. Én azt javasolnám, de nem kell rám hallgatni hogy idõsebb legyen nálad a pasi, szerintem az általában jobb. A barátnõm 22 én 27vagyok.
A kérdező hozzászólása: nagyon kedves vagy, sok igazság van abban amit mondasz, tényleg kötödni akarok valakihez, talán tul görcsösen is keresem a szerelmet, és mihelyst aztérzem megtalál, akkor valahogyan átfordulok, és mindent elrontok, egyszerüen megérzem h semmi jó nemfog kisülni az egészbõl és ez igy is történik, bolondnak néznek ha rákérdek arra mit megérzek, de mindig ráérzek arra mi az igazság (pl a pasi a volt nõjét szereti), mi zajlik éppen, csak a másik fél ezt sosem látja be, utólag én meg mindig észreveszem h hát megint igazam volt.. mindig félek az érzéstõl, és h átvágnak, mert sok csalódás ért már, és ugyérzem a kiszivem nembir ki több fájdalmat, hiába fiatal vagyok...vagy épp azért mert bebeszélem magamnak a pesszimizmust, h márpediglen a rossz megfog történni, és megis történik, v egyszerüen tényleg csak a rosszakat fogom ki, vagy lehet azért csalódok egyszer, h egyszer boldog lehessek ... ha épp szerelmes vok (egy év 70%ában ált azvok) akkor ezek kezdeti szerelmek, majd reménytelenné fajulnak énmeg szenvedek és kifordulok önmagamból.. a maradék 30%ban mikor épp nem tetszik senki, akkor kiegyensulyozott vidám lány vagyok, jobb lenne ha nemérdekelne már engem senki sem, elfelejtenék mindent, olyan mintha átok ülne rajtam, bár lehet viccesen hangzik...
A kérdező hozzászólása: ezaz..sosincs szerencsém..:( és mindig h bnõs pasi e v független, a szívnek nemlehet parancsolni ... :( megszoktam már h beleszeretek vkibe és átejtenek..:( köszi mindenkinek a választ, kedvesek vagytok
Szerintem egyszerûen csak nem volt szerencséd eddig, és persze független pasit fogj inkább ha tudsz....el ne kese- redj már, biztos hogy téged is fognak nagyon szeretni..csak találd meg azt a fiút.....nyugi
A kérdező hozzászólása: nem, nemadom magam könnyen.. nemrég vesztettem el a szüzességem is, udvarolt nekem egy pasi egy fél éve, aki elötte szakitott a bnõjével, megadott nekem mindent, aztán 2 hónap mulva elkezdett hanyagolni és visszament hozzá... ugyanez volt most is, lehet az a baj velem h nagyon tudok ragaszkodni... sosem éreztem még azt h valaki teljes szivébõl szeretne és ha vitánk lenne v szakitanánk, akk keresnének még engem, és harcolnának értem... ugyérzem engem lehetetlen szeretni, és ez már annyira fáj, h úgyérzem talán jobb lenne gonosznak lenni, és szivtelennek, mert csak igylehet boldogulni ... :( no érzelem..:(:'(
Elõzõ vagyok. Az is lehet, hogy kicsit könnyen adod magad, pl. elsõ randin már csók.. és a fiú még beléd sem szeretett. Bocsi, ha tévedek..
Én is így vagyok vele, csak én fiú vagyok.. bár valószínûleg azért jártam így, mert buliban ismerkedtem eddig..
Az amúgy sem jó semmiképpen hogy valaki otthagyja a barátnõjét miattad mert Te szebb vagy. Gondold el ha mégjobban tetszik egy másik lány nálad is akkor õ lesz a következõ barátnõje?
Én írtam az elõzõ választ. Az az igazság, hogy lenne mit írjak neked, de most kissé idõ híján vagyok. Szóval légyszi írj nekem privátban valami elérhetõséget ahova majd írhatok neked (az inkognitódat nem kell feladnod).

Miért érzem azt, hogy ha vmi feszültség vagy megbántottság van bennem akkor jobb lenne ha nem is élnék? Néha már soknak érzek mindent.

stressz

Legjobb válasz: Van úgy,hogy néha összejönnek a dolgok,és besokall az ember.Én legutóbb pont ilyen állapotban kapcsolgattam a tévét,és megnéztem egy dokumentumfilmet.Rájöttem,hogy az én problémáim eltörpülnek más emberek gondjai mellett.Nem részletezem.Amikor ilyen érzések kerítenek hatalmukba,mindig készíts leltárt az életedrõl,hogy mid van,és gondolj bele,hogy más mindent megadna ezért!

Van úgy, hogy néha összejönnek a dolgok, és besokall az ember.Én legutóbb pont ilyen állapotban kapcsolgattam a tévét, és megnéztem egy dokumentumfilmet.Rájöttem, hogy az én problémáim eltörpülnek más emberek gondjai mellett.Nem részletezem.Amikor ilyen érzések kerítenek hatalmukba, mindig készíts leltárt az életedrõl, hogy mid van, és gondolj bele, hogy más mindent megadna ezért!
A kérdező hozzászólása: Nagyon igazad van! De néha soknak érzem a rám nehezedõ nyomást és úgy érzem, hogy inkább kilépnék ebbõl és akkor biztos nem lenne semmi idegesítõ probléma. Tudom, hogy bánnám de akkor hirtelen az ugrik be.
A kérdező hozzászólása: Moira78 köszönöm a válaszodat! Igazad van, csak néha borulátó az ember! :) 32F
Ez az érzés szerintem mindenkiben benne van. Hogy nincsen örökké tartó kín, mert van kiút. És az csak a tied.

Miért érzem azt, hogy nincs érzékem a nyelvtanuláshoz, bár elég jól beszélem az adott idegen nyelvet? Veletek is volt már ilyen?

Legjobb válasz: Vannak akiknek tényleg nincs nyelvérzékük. Azok képtelenek is nyelveket tanulni. nekem sincs nyelvérzékem.Képtelen vagyok nyelveket tanulni. Én például lassan 3 éve élek Angliában,és épp hogy alapszinten tudok angolul.Egyszerûen nem megy a nyelvtanulás,így az eleji keserû tapasztalataim miatt,már bele sem kezdek a tanulásba. Én úgy vagyok vele,hogyha a nyelvtanulás lelkesedését kiveszik az emberbõl akkor az illetõ már nem is igazán fog megtenni mindent hogy tudjon idegen nyelven beszélni.Feladja.. Én is feladtam.Pedig angolok között dolgozom,angol beszédet hallok amikor dolgozom.De a többi idõben hazamegyek,és otthon bezárkózom.

Vannak akiknek tényleg nincs nyelvérzékük. Azok képtelenek is nyelveket tanulni. nekem sincs nyelvérzékem.Képtelen vagyok nyelveket tanulni. Én például lassan 3 éve élek Angliában, és épp hogy alapszinten tudok angolul.Egyszerûen nem megy a nyelvtanulás, így az eleji keserû tapasztalataim miatt, már bele sem kezdek a tanulásba. Én úgy vagyok vele, hogyha a nyelvtanulás lelkesedését kiveszik az emberbõl akkor az illetõ már nem is igazán fog megtenni mindent hogy tudjon idegen nyelven beszélni.Feladja.. Én is feladtam.Pedig angolok között dolgozom, angol beszédet hallok amikor dolgozom.De a többi idõben hazamegyek, és otthon bezárkózom.
A nyelvtanuláshoz egy dolog kell: szorgalom. Különösebb nyelvérzék nélkül is meg lehet tanulni egy nyelvet, csak rá kell fordítani az idõt és az energiát. Kedves angolok között élõ, te mennyi idõt töltesz az aktív nyelvtanulással? Amikor szavakat magolsz és nyelvtani teszteket oldasz meg, vagy újságcikket fordítasz? Az, hogy ülsz közöttük és nem ragad, nem kifogás. Másnak se ragad, a nyelvet tanulni kell.
Egyetértek az elõttem szólóval: A nyelvtanuláshoz SZORGALOM és KITARTÁS kell! Õrült unlamas és idõigényes dolog szavakat tanulni, idegen szövegeket fordigatni és a nyelvtannal ismerkedni de ez az egyetlen mód. Egy jó középszint elérése a nulláról így is legalább 1 év!

Miért érzem azt, hogy 3 év együttlét után sem ismerem teljesen a páromat? Másnál is felmerült már ez az érzés?

Jó a kapcsolatunk testi-lelki szempontból is, néha még is azt érzem, hogy mintha nem ismerném még teljesen. Ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem normális, én 2,5 év után sem ismerem és mindig tud meglepetést okozni, amitõl legtöbbször falra mászok és új nekem. De néha én is tudok olyat produkálni, hogy meg vagyok magamtól lepõdve. Attól is függ ez, mit hoztok ki egymásból. Ki kell ismerni,és legtöbbször az a baj, hogy jó a lelki kapcsolat, jól érzi magát az ember, de mégsincs normális kommunikáció! Mivel õ egy külön világ, lehet, néha mást gondolsz róla, és nem is olyan amilyen. Idõvel, több év után ez változik.

Szerintem normális, én 2, 5 év után sem ismerem és mindig tud meglepetést okozni, amitõl legtöbbször falra mászok és új nekem. De néha én is tudok olyat produkálni, hogy meg vagyok magamtól lepõdve. Attól is függ ez, mit hoztok ki egymásból. Ki kell ismerni, és legtöbbször az a baj, hogy jó a lelki kapcsolat, jól érzi magát az ember, de mégsincs normális kommunikáció! Mivel õ egy külön világ, lehet, néha mást gondolsz róla, és nem is olyan amilyen. Idõvel, több év után ez változik.
hát azért egy ember sokkal bonyolultabb ennél, szerintem egy élet is kevés, majd ücsörögtök 100 évesen egymás mellett és még akkor is felkiáltasz hogy te ilyen is tudsz lenni???!!! :D:D:D:D
Az utolsó válaszolónál van a pont! Soha nem tudjuk kiismerni a másikat igazán!
Félelmetes...mintha én írtam volna ezt a kérdést, persze némi különbséggel. Éppen ma fogalmazódott meg bennem az a rettenetes felismerés, hogy több mint 4 év után, lehet még sem tudom, ki az én kedvesem. Tudok róla sok dolgot, de több van, amit nem. Nagyon ritkán mesél mély dolgokat magáról, nem feltûnõ a dolog, mivel én szószátyár vagyok, majdnem mindig én beszélek, de rengeteget kérdezgetek tõle, és sok terület van, aminek esetén óckodik válaszolni. Illetve tegnap beszélt telefonon egy rokonával, ideges lett, de nem mondta el mit beszéltek. Én már régóta meg sem kérdezem. Érdekes dolgok ezek.
A kérdező hozzászólása: utolsó! én meg a válaszoddal vagyok így, mintha én írtam volna :) mi is sokat beszélgetünk, mégis néha kikerüli a választ, nem mintha titkolózna, csak lehet még nem érzi úgy, hogy elmondja.
Addig jó, amíg nem ismered teljesen. Mindig kell maradjon a személyiségnek egy teljesen privát szférája. Errõl szól a sok mese: "11 szobát kinyithatsz, de a tizenkettediket nem szabad!" A mesében persze kinyitják, és mindig baj lesz belõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!