Találatok a következő kifejezésre: Miért érzek vagy kicsit (19 db)

Az bajra utalhat ha két napja nem jön meg és néha rosszul érzem magam? Kicsit meg vagyok rémülve mert terhes biztos nem lehetek de akkor miért késik?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)

Szia! Teljesen normális, hogy késik, sokakkal megtörténik. Nálam úgy van, hgyha kedve van, idõ elött kibújik, ha mogorva kedve van, benn marad még 1-2 napot a jó melegben. :) Hogy miért szokott késni, azt sajnos nem tudom megmondani neked... Szerintem ezekbe a szörnyû idõváltozásokban elkaphattál valamit, lehet, hogy attól vagy rosszul... Vagy talán mostanába kicsit sokat stresszelsz, nálam ez szokott lenni a baj. Mik a tüneteid? Hátha úgy jobban tudnánk segíteni ... :)
A kérdező hozzászólása: hát leginkább hányinger és ilyen belsõ rossz érzés hogy valami nem okés bent:D furán hangzik de tényleg. és nem tudom mire vélni

Miért nem érzem a kicsit? Ha baj lenne 19hetesen annak lenne tünete? Elhalásnál beindul a szülés, vagy észre sem venném máshogy, csak a mozgáshiányból?

19hetes vagyok a második törpével, kicsit lustácska, a 16.hétt?l érzem, hogy kalimpál odabent. A nagyobbikkal is mindig vártam két napot, ha esetleg nem jelentkezett, de ez elég ritka volt. Most nagyon nem akar aktivizálódni a kicsi. Kezdek nagyon aggódni, mi van ha valami baj van.

Legjobb válasz: 19 hetesen elõfordulhat még, hogy nem érzed minden nap a babát. Viszont abban nem tudlak megnyugtatni, hogy tüneted lenne, ha baj van. Nekem se volt 36 hetesen, CSAK nem éreztem 3-4 órája mozogni, mire beértünk nem volt szívhang. Mindenképp menj, s nézesd meg magad! Csak pozitívan gondolkodj, biztos csak lustizik kicsit!

19 hetesen elõfordulhat még, hogy nem érzed minden nap a babát. Viszont abban nem tudlak megnyugtatni, hogy tüneted lenne, ha baj van. Nekem se volt 36 hetesen, CSAK nem éreztem 3-4 órája mozogni, mire beértünk nem volt szívhang. Mindenképp menj, s nézesd meg magad! Csak pozitívan gondolkodj, biztos csak lustizik kicsit!
11.09 vagyok nagyon örülök, további sok boldogságot! :-) 38 h.km.
Nagyon örülök, hogy minden rendben, s nem kellett átélned azt a borzalmat, amit nekem! További boldog, s nyugis babavárást! elsõ válaszoló
A kérdező hozzászólása: Minden okés:D Azért remek a természettõl, hogy ha baj van azt sem jelzi, mi meg aggódhatunk.
jaj, csajok, muszáj itt taglalni a hullafoltokat, mikor szegény pont parázik ezerrel???? Gondolom már voltál a védõnõnél... minden okés??????
Kin jelentek meg hullafoltok? A sógornõdön???? Ezt nem értem...
ez a hullafoltok sztori sántít. :) annak nem ez lenne a jele, hanem vérmérgezés. de kérdezz meg egy orvost
szorítok hogy minden rendben legyen. Sajnos az elhalásnak nincs mindig jele, sógórnõm 26 hetesen veszítette el a babáját és úgy jöttek rá, hogy már megjelentek rajta a hullafoltok:S:S:S nem ijesztgetni akarlak, csak egy keserû tapasztalat családon belül:S:(
A kérdező hozzászólása: Most mintha, de ez még a puki is lehetett annyira "semmi" volt:S A fiam két napja jól meglovagolt, ezért is félek, mert a tíz kilójával jókat vetõdött, sajnos egyszer nagyot ugrott a pocakomra:( ezért is félek, nehogy az ütéstõl legyen gond, lepényleválás és hasonlók.
Szorítok, hogy ne legyen baj. Írd meg majd, hogy rendben vagytok és kalimpál a picur (mert biztos így lesz) :-) 3 gyerekes
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a két napos haladékot is túllépte. Az fix, hogy a kis lustit jól elporolom, mert rám hozza a frászt. Elvileg fél óra múlva lesz védõnéni, és beszélek vele, hogy beugrok egy szívhangra. Nem örülnék neki, ha egy 19hetes babát meg kéne szülni:S:S:S:S:'( mert gond van.
na jól van örülök. bakker, még én is úgy beparáztam! vigyázzatok magatokra! további jó egészséget kívánok!
A barátodnak nagy a mérete.
a méhszáj kevésbé rugalmas és +1cm is lehet fájdalmas
A kérdező hozzászólása: ENNYI? :D amugy igen :D nagy neki :D
A kérdező hozzászólása: azt hittem vmi baj van velem... :)
hány éves vagy ? attól függ .. még lehet nõni fog
mármint nõni fogsz és akkor lehet nem fogja elérni a méhszájat.
Pont ezért kellemetlen mert bántja a méhszájat.
A kérdező hozzászólása: 22VAGYOK
Az a fitymafék Ha nagyon húzódik, akkor orvosi beavatkozással tudnak rajta segíteni Rövid fitymafék nem szégyen, elõfordul
Hát! Azért 14 évesen már illik tudni a nemi szerved részeit. Az az összekötõ húr, amirõl írsz, a fitymafék. A húzódás azért van, mert rövid a fitymaféked. Ez kóros állapot, de ha nem okoz majd gondot, ill. fájdalmat közösüléskor, akkor nincs vele teendõ. Ellenkezõ esetben célszerû megmûteni. Ilyenkor bemetszik ezt a kis húrt, és összeöltik.

Miért érzek égető vagy kicsit maró érzést miután a párom belém jön?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Elõtte gondolom óvszert használtatok. Nos, az óvszereken síkosító van, ezért ha tablettát szedsz, akkor csak a saját nedvességedre számíthatsz. Szóval tényleg idõt kell fordítani az elõjátékra, mert ha nem vagy elég nedves, akkor elõfordulhat ilyen érzés. És akkor is, ha rendkívül heves az aktus.

Elõtte gondolom óvszert használtatok. Nos, az óvszereken síkosító van, ezért ha tablettát szedsz, akkor csak a saját nedvességedre számíthatsz. Szóval tényleg idõt kell fordítani az elõjátékra, mert ha nem vagy elég nedves, akkor elõfordulhat ilyen érzés. És akkor is, ha rendkívül heves az aktus.
a spermának olyan hatása van hogy kicsit éget belül, pláne ha vadul vagy nagyon szárazan csináltátok mert megsérül egy picit belül. a legjobb hogy a volt férjemmel összeférhetetlenek voltunk testnedvekben. ritkán csináltuk mert külföldön dolgozott és mindig utána hugyuti gyulladásom volt. nagyon fájt ha pisiltem és csak mikor vele voltam. aztán adoki azt mondta hogy egy megoldás van ha gyakrabban csináljuk akkor a testem megszokja és nem fog fájni.
1. nem voltál elég nedves 2. lehet hogy hüvelygyulladásod van, de akkor a közösülés is fájhat 3. szoktál irrigátort használni? mert attól is lehet
Használjatok síkosítót, és akkor kiderül, hogy a nem elég nedvesség miatt van vagy más miatt. Ha nem használ, akkor menj el dokihoz.
hüvelygyulladás

Miért érzem azt, mintha lenne valami a jobb tüdőm alsó részében? Nem fáj meg semmi csak néha kicsit nyom meg fura érzés, lehet csak beragadt a levegő vagy valami komoly?

Legjobb válasz: A tüdõbe nem ragad be semmi. Ha nem kielégítõ a légzésed, csinálj pár légzõgyakorlatot. Találsz a neten leírást róla.

A tüdõbe nem ragad be semmi. Ha nem kielégítõ a légzésed, csinálj pár légzõgyakorlatot. Találsz a neten leírást róla.
A kérdező hozzászólása: 92kg 168 cm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. akkor keresek más idötöltést.
Én is tapasztaltam, hogy a sport csökkenti az éhséget. A futás fõleg. Szerintem a zötyögéstõl van - nem csoda, hogy nincs kedved enni, miután jól felráztad a hasad.
Persze hogy lesz jobb!Minél többet mész, annál jobb lesz az állóképességed!De csak szép lassan, nem szabad kapkodni!
Edzés élettani hatása, ha nem vagy éhes utána. Futni még szálkás testtel se nagyon futok, persze én tapasztaltam milyen a térdfájás, illetve van tudatom, ami felfogja hogy NEM akarok majd térdprotézist.. A futás mindig, mindenkinek káros csak különbözõ mértékben. Olyan mint a gabona evés. Valaki hamar beteg lesz, valaki soká (vagy szerencsés, és nem nagyon lesz baja). Vagy a dohányzás. Mindennek van jó oldala, valaki szeret futni, sportolni. Élvezi.. Én meg a dohányzást élvezem, mégsem csinálom. Jóga, Taiji azok az edzések, amik erõsen tartják a tested, és nem csak leépítik az ízületeidet. Erõsíteni is lehet, de hosszú kilométereken át futkosni, annak nagyon nincs értelme. Legyél másban kitartó :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Úristen, nehogy fuss 92 kilóval!!! Szobabicikli, úszás, bármi, csak ne fuss! Idõs korodban járni nem fogsz tudni.
A kérdező hozzászólása: még csak 1 km-t tudok lefutni.. 3x-i megállással.. lesz ez jobb is ? beletudok majd ebbe rázódni?
sétálhatsz futás helyett szerintem...de orvost kérdezz meg inkább :)
Én se szoktam Zumba után éhes lenni, pedig sokan mondják, hogy mozgás után jön meg az étvágy. :) (1 óra minimum)
ha nem akarod, hogy tönkremenjen a térded, a csípõd, egyáltalán nem ajánlott a futás!!! pláne nem 92 kilósan.
aztán most hány kiló vagy ? mert azt értjük, hogy 20-al kevesebb, de az lehet úgy is hogy 140-20=120
Nagyon ajánlott Jógát, Taichit, Qigongot kipróbálni. Mondjuk a Fõvárosban elég jó lehetõségek vannak, efelõl kezeskedem. De ki lehet próbálni sok mindent, ezeknek elég sok elõnye van..

Miért érzem cikinek ha ajándékot kapok? Egyszerűen kellemetlen, pedig jól esik nagyon. Kicsit rettegek tőle, zavarban vagyok. Mit tegyek ellene?

Most van egy barátom szeptember 2.án leszünk 1 hónapja együtt, de nekem szeptember 1-én lesz a szülinapom.

Legjobb válasz: Ne izgulj ez miatt,felesleges,pont hogy jól kell hogy essen ez neked,a srác meg rendes,és figyelmes. Köszönd meg neki,és örülj majd annak,amit kapsz. Nem kell,hogy kellemetlenül essen ez,légy természetes,és ennyi.

Ne izgulj ez miatt, felesleges, pont hogy jól kell hogy essen ez neked, a srác meg rendes, és figyelmes. Köszönd meg neki, és örülj majd annak, amit kapsz. Nem kell, hogy kellemetlenül essen ez, légy természetes, és ennyi.
Igaza van az elõzõnek, örülj hogy valaki ennyire figyel rád, szeret, kedves veled. Amúgy nekem 2.-án van a szülinapom.:)
Egyszerû: te magad érezed úgy, hogy nem érdemelsz ajándékot, mert önbizalomhiányos vagy, nem szereted magad eléggé. Pedig ezen sürgõsen változtatnod kell, különben a párkapcsolat sem fog mûködni.
Lehetséges, hogy a veszekedés miatt érzed ezt.
A kérdező hozzászólása: Azt is mondta, hogy fura érzése van. Kérdeztem, hogy mirõl és azt mondta nem tudja. Most valahogy nem értem az egészet:(

Néha futás vagy úszás után olyan furán érzem a mellkasomat másnap. Kicsit olyan fura levegőt venni teli tüdőre. Valakinek ötlet hogy ez miért lehet?

Mostanába elég sokat mozgok és kardió jellegűek.

Legjobb válasz: Szerintem lehet, hogy megerõlteted a tüdõd vagy túlhajtod úgy alapjában véve az egész tested. Voltál már sportorvosnál vagy akármilyen orvosnál ezzel kapcsolatban? Mennyire komoly a dolog? Nagyon szúr vagy csak picit érzed? Mennyit sportolsz, mert ha tényleg sokat akkor lehet hogy nem bírja a szervezeted, meg attól is függ a dolog, hogy mióta csinálod és milyen rendszerességgel, mert nem mindegy, hogy a tested fokozatosan áll rá, vagy egybõl nagyon ráerõltetsz.

Szerintem lehet, hogy megerõlteted a tüdõd vagy túlhajtod úgy alapjában véve az egész tested. Voltál már sportorvosnál vagy akármilyen orvosnál ezzel kapcsolatban? Mennyire komoly a dolog? Nagyon szúr vagy csak picit érzed? Mennyit sportolsz, mert ha tényleg sokat akkor lehet hogy nem bírja a szervezeted, meg attól is függ a dolog, hogy mióta csinálod és milyen rendszerességgel, mert nem mindegy, hogy a tested fokozatosan áll rá, vagy egybõl nagyon ráerõltetsz.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam sportorvosnál és lehet h túl hamar erõltettem meg magamnagyon de már hozzászoktam szerintem. Hegyeken futkározok meg stb de mostmár jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!