Találatok a következő kifejezésre: Miért érzek vagy (656 db)

Miért érzek vágyat a hajevésre?

Tudom, hogy gusztustalan és emészthetetlen, stb., de nagyon zavaró, ha meglátom, hogy valakinek milyen szép a haja (fõleg, ha szép fénye van), akkor az a vágy kerít hatalmába, hogy egyek belõle (csak egy keveset, ami nem árthat meg). Nem találtam semmi hasonló esetet a neten, teljesen tanácstalan vagyok, hogy ez miért van. :S

Legjobb válasz: Az X-akták sorozatban volt egy rész, amiben egy hajfetisiszta csávó nõket rabolt el, megmosatta velük különbözõ samponok gazdag választékával a hajukat, aztán megölte õket és a hajukkal cirógatta magát. Kb. ez jutott eszembe errõl a kérdésrõl, bocsi :D Most komolyra fordítva: ezt kezeltesd, mert beteges. Olyan tényleg van, hogy valaki a saját haját eszi, de ez, hogy máséra kattansz rá, elég ijesztõ.

Az X-akták sorozatban volt egy rész, amiben egy hajfetisiszta csávó nõket rabolt el, megmosatta velük különbözõ samponok gazdag választékával a hajukat, aztán megölte õket és a hajukkal cirógatta magát. Kb. ez jutott eszembe errõl a kérdésrõl, bocsi :D Most komolyra fordítva: ezt kezeltesd, mert beteges. Olyan tényleg van, hogy valaki a saját haját eszi, de ez, hogy máséra kattansz rá, elég ijesztõ.
Fú b+....
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, köszönöm a hozzáértõ választ! A hajhagymát akarom, de ha szép és egészséges a szál akkor azt is (nem töredezett, egyenes, nem festett, stb.). Nem mindegy, hogy milyen és kinek a haja. Egyszerûen nem értem miért van ez :( Szégyellem, esetleg privátban beszélhetünk róla?
A haj kitépkedése, evése pont olyan mint a körömrágás. Súlyos stresszel kapcsolatos, de ez egyértelmûen az érzéshez, tapintáshoz vezethetõ vissza, illetve a fejmasszázshoz hasonlító érzésre. Az ilyen emberek a haj töredezett vagy hullámos szálait keresik meg és szedik ki, szálandént játszanak vele... Nekem ilyen betegségem van, de szembe nem jutna mások hajához hozzányúlni. Márcsak azért sem, mert rettegek tõle ha valaki más hozzányúl az enyémhez, ami ritkás néhol. Az hogy mások haját akarod az viszont valami tök más lehet, mert azt nem érzed belülrõl. Melyik részét szeretnéd megenni? A hajhagymát vagy magát a hajat?
magnézium vagy vashiányra is utalhat, ha furcsa dolgokat akarsz enni (haj, fal, föld, stb). Én pl nagyon sokáig ettem homokot, radírt, rotringhegyet, krétát és falat. Pár éve ez elmúlt, biztos megszûnt valamilyen nyomelem hiánya :D
A kérdező hozzászólása: Másokra ártalmatlan vagyok, nem vagyok közveszélyes :S Csak egy furcsa érzés.. :(
Majd ha rátekeredik egy szál az ízlelõbimbódra úgy, hogy a sebész szedi le, akkor leszoksz. Bár nem kívánom senkinek ezt az érzést. :D
Trichophagia, bár általában a saját hajukat szokták kitépni és megenni az ilyen emberek, nem másét.
Van egy ilyen betegség. Érdekes, hogy semmit sem találtál róla a neten, pár éve még a tv ben is mutattak ilyen eseteket.
Persze, írj rám, szívesen segítek.

Létezik ilyen vagy csak a mesékben? De miért érzem még is ezt, de lehet csal a megérzésem.

Nem jöttünk össze, mivel õ nem szerette volna elvileg ugye ugy tartotta nem illünk össze meg sok köztünk az év.

Legjobb válasz: Fordítás: Létezik ilyen vagy csak a mesékben? De miért érzem még is ezt? Vagy csal a megérzésem? Nem jöttünk össze, mivel õ nem szerette volna. Úgy gondolta, hogy nem illünk össze, meg nagy a korkülönbség. Õ túl elfoglalt, nem ér rá úgy, mint én aki még tanul. (fordítói megjegyzés: nem nyelvtant) Tehát vége lett. De úgy érzem azt várja, hogy idõsebb legyek, és ha nem lesz senkije, akkor megkeres. Én ezt érzem, de lehet, hogy csak reménykedem! Szerintetek?

Fordítás: Létezik ilyen vagy csak a mesékben? De miért érzem még is ezt? Vagy csal a megérzésem? Nem jöttünk össze, mivel õ nem szerette volna. Úgy gondolta, hogy nem illünk össze, meg nagy a korkülönbség. Õ túl elfoglalt, nem ér rá úgy, mint én aki még tanul. (fordítói megjegyzés: nem nyelvtant) Tehát vége lett. De úgy érzem azt várja, hogy idõsebb legyek, és ha nem lesz senkije, akkor megkeres. Én ezt érzem, de lehet, hogy csak reménykedem! Szerintetek?
köszi, elsõ, így már könnyebb. igyál valami pálinkát, mert én kikészültem volna a helyedben, mire elolvasom és le is fordítom.
Jó ötlet, be is nyomok egy féldecit. :)
kérdezõ, never go full retard, de tényleg! és az elsõnek meg: én most kevertem narancslét Curacao-val, hát isteni.:D
Már hétfõ délután kezdjük az ivást? :D Csak vicceltem, én is ittam már ma.
Ma szabin voltam és végre találtam Curacao-t boltban, aztán rámszakadt a Cappy gyár is, és bumm...így lett a csokapik:D

MIért érzem ezt? Lehet h már nem vagyok belé szerelmes?

egy ideje azt érzem ha nem vagyunk együtt a barátommal,nem szexre gondolok, hogy nem szeretem annyira és kételkedem a szerelmemben, de csak akkor ha felmérgel, vagy idiótának néz, közben meg nincs oka rá. de ah abba marad a veszekedés lenyugszom akk is érzem h bizonytalan vagyok, de nem érzem h kevésbé szeretném.De ha velem van, vagy meglátom amikro beengedem azt érzem h imádom és szerelmes vagyok belé. és nagyon jól érzem magam vele, imádom, és ? is engem ,de nemtudom h miért lehet ez a bizonytalanság:( sztetek???

Legjobb válasz: bocis kicsit hülyén írtam le szóval a lényeg h amikro msnen beszélünk a barátommal azt érzem h bizonytalan vagyok a szerelmemben, de ha együtt vagyunk nem csak szexre gondolok, akk azt érzem h imádom és h biztos vagyok a szerelmemben , de nem értem h miért van ez:S sztetek???

A kérdező hozzászólása: bocis kicsit hülyén írtam le szóval a lényeg h amikro msnen beszélünk a barátommal azt érzem h bizonytalan vagyok a szerelmemben, de ha együtt vagyunk nem csak szexre gondolok, akk azt érzem h imádom és h biztos vagyok a szerelmemben , de nem értem h miért van ez:S sztetek???
Szerintem ezzel nincs baj..legyél vele minél többet és imàdd :) aztàn kiderül úgyis, hogy ki lesz
hogy mi* lesz


Miért érzem magam depressziósnak, amikor nincs párom, vagy amikor van, de már régóta együtt vagyunk, és miért fásulok be, veszem át a csaj stílusát, ergo elvesztem a férfi tekintélyem?

Félek kapcsolatokba kezdeni, mindig féltem a csalódástól. Depressziósnak érzem magam csomó dolog nem nagyon mozgat, nagyon nehezen megyek ki, bár sokszor szoktam, hogy ne legyek antiszoc, de mindig szorongok meg kényelmetlenül érzem magam. Júniusban összejöttem egy lánnyal, mert már annyira tepert, hogy nem bírtam nemet mondani. Tök jó volt minden, majd amikor fél év után kidobott, ismét tökre rosszul érzem magam, iszonyatl ehangolt és értelmetlennek érzem az életem. Hogy lehet ezen segíteni, és ez milyen betegség lehet?

Legjobb válasz:
Szerintem is depresszió lehet. Az én esetem is hasonló: nagyon sokáig próbálkoztam teljesen hiábavalóan csajoknál, és nemigen voltak sikereim, mert azt hittem, egy lánynak az kell, hogy szerelmet valljanak neki. Futottam a csajok után, úgyhogy nem csoda, hogy nem sikerült. Mostanában belemélyedtem egy kicsit a témába, és megtanultam egy-két dolgot. Tudom, hogy az egész leginkább belsõ játék kérdése, hogy a nõk a sikerhez, dominanciához, titokzatossághoz vonzódnak, hogy magamat is szeretnem kell, és hogy nem szabad érzelmeskedni. De érdekes módon ezzel együtt sem érzem közelebb magam a dologhoz. Nem bírom elfogadni magamat, és engem sem motivál nagyon semmi. Az utóbbi idõben csak olyanba kezdtem bele, ami minimális erõbefektetést igényel; nem versengek, nem rivalizálok, nem törekedem igazán, hogy rám is felfigyeljenek. Azt vettem észre, hogy nem tudok szerelmes lenni. Úgy érzem, megtudtam, hogy mik a sikeres szerelem szabályai, hogy kikhez vonzódnak a lányok, és ezek alapján a szabályok alapján nekem egyszerûen nincs esélyem a játékban. Mintha nevezni akarnál egy olyan versenyre, ahova a fizikai paramétereid alapján nem kerülhetsz be. (Egy kis olvasnivaló: [link] Szóval tökre meg tudlak érteni, mert én is tudom, milyen ez a fajta motiválatlanság. A tanácsom: iskolapszichológus (gondolom, diák vagy).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem is depresszió lehet. Az én esetem is hasonló: nagyon sokáig próbálkoztam teljesen hiábavalóan csajoknál, és nemigen voltak sikereim, mert azt hittem, egy lánynak az kell, hogy szerelmet valljanak neki. Futottam a csajok után, úgyhogy nem csoda, hogy nem sikerült. Mostanában belemélyedtem egy kicsit a témába, és megtanultam egy-két dolgot. Tudom, hogy az egész leginkább belsõ játék kérdése, hogy a nõk a sikerhez, dominanciához, titokzatossághoz vonzódnak, hogy magamat is szeretnem kell, és hogy nem szabad érzelmeskedni. De érdekes módon ezzel együtt sem érzem közelebb magam a dologhoz. Nem bírom elfogadni magamat, és engem sem motivál nagyon semmi. Az utóbbi idõben csak olyanba kezdtem bele, ami minimális erõbefektetést igényel; nem versengek, nem rivalizálok, nem törekedem igazán, hogy rám is felfigyeljenek. Azt vettem észre, hogy nem tudok szerelmes lenni. Úgy érzem, megtudtam, hogy mik a sikeres szerelem szabályai, hogy kikhez vonzódnak a lányok, és ezek alapján a szabályok alapján nekem egyszerûen nincs esélyem a játékban. Mintha nevezni akarnál egy olyan versenyre, ahova a fizikai paramétereid alapján nem kerülhetsz be. (Egy kis olvasnivaló: [link] Szóval tökre meg tudlak érteni, mert én is tudom, milyen ez a fajta motiválatlanság. A tanácsom: iskolapszichológus (gondolom, diák vagy).
mert a kapcsolat okozta változás élményét használod antidepresszánsnak
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtöknek igaza van. Iskolapszichológus nem játszik, felsõoktatásban tanulok már, 21 éves vagyok, de már járok pszichológushoz. Eddig nem sok eredménnyel. Fõleg, hogy ezt ez a kapcsolatom elõtt kellett volna.
Mindenesetre örülj neki, hogy legalább már volt kapcsolatod; van, aki még erre a minimumra se képes. Ez a tény már önmagában javíthat valamit az önbecsüléseden. Egyetem amúgy miért nincs pszichológus? Tudtommal szokott lenni...
mi az a férfi tekintély?
A kérdező hozzászólása: Férfi tekintély, hogy a nõ néz fel rám, nem én õ rá... Egy nõ mindig azt a férfit keresi, akire felnézhet. (Meg akit nehezen tud megkapni/megtartani) Magán fõiskola, tudtommal nincs pszichológus. De utánanézek, hátha.

Miért érzem azt, hogy minden egyes nap, amit barátnő nélkül élek le, felesleges időpocséklás, miért vágyom folyton barátnőre, miért nem tudok egyedül szerelem, szex nélkül élni?

Legjobb válasz: Azért érzed ezt, mert normális vagy. Alapesetben minden ember erre vágyik, ez az ember életének fõ célja. Jó, vannak degeneráltak, akik cabriora vágynak meg villára Miami beach-en, de az más. Normális vagy, csak magányos. Próbálkozz minél többet mindenütt. Akár élõben, akár neten, BÁRHOL:

Azért érzed ezt, mert normális vagy. Alapesetben minden ember erre vágyik, ez az ember életének fõ célja. Jó, vannak degeneráltak, akik cabriora vágynak meg villára Miami beach-en, de az más. Normális vagy, csak magányos. Próbálkozz minél többet mindenütt. Akár élõben, akár neten, BÁRHOL:
szemelj ki egy nõt, állj elé tedd rá a kezed és mond a kövekezõ varázsigét! Varázsige:Verbus deful! Funkciója:Elmezavar Használata:Több napig tartó elmezavart okozhat, hatása alatt mehkeveri az érzéseket, gondolatokat, a rontás kimondója irányítani tudja az áldozat testét. Megszüntetõ igéje:Nincs, a rontás után megszûnnek a tünetek, némi emlékezetkiesést okozhat.
Azért érzed ezt mert kapcsolat függõ vagy és túl sok a szabadidõd. Tanulni kellene, vagy elmenni dolgozni, és egybõl nem azon járna az eszed.

Miért érzem magam értéktelennek, olyan embernek, akit nem kell szeretni vagy kötődni hozzá?

Pedig nem érzem magam rossz embernek, nem is vagyok az, csúnya sem vagyok, jó az alakom, értelmes vagyok stb...

Legjobb válasz: Valószínû, te nagyon is értékes ember vagy, csak az a probléma, hogy a rohanó világban élõ, értékvesztett embereket ez nem foglalkoztatja. Más a normájuk mint neked, és õk vannak többségben, s ez tûnik elfogadottnak. Engem is foglalkoztattak ilyen gondolatok, és azért, mert szinte senki sem értékelte a jó tulajdonságaimat. Mindenki csak megy a saját feje, dolga után, és a másikat észre sem veszi. Ehez még társult egy megfelelési kényszer is,( vagy inger) ami ellehetetlenítette az egész életemet. Rájöttem, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, és nem is lehet. Máshogyan kezdtem el gondolkodni(szemléletváltás). Minden ember más és más, különbözõ helyekrõl, különbözõ életfelfogással, és kereszttel jönnek az életed során. Általában a többséget kicsinyes dolgok irányítják, amit õk észre sem vesznek, vagy nem is akarnak. Az a lényeg, hogy úgy dudsz hozzájuk, és a világhoz harmónikusan alkalmazkodni, vagy máskébb kifejezve: gátlások nélkül helyet találni köztük, ha elõbb tisztázod a saját értékrendedet. Ha ez megvan, és tuti biztos, akkor minden szituációban tudni fogod, hogy mi a te feladatod, vagy hogy mire hogyan reagálj. Ha van egy biztos, és pozítív képed magadról, akit elfogadsz minden körülmények között, akkor a többi emberre is amikor ránézel, v beszélsz velük, ugyanezt a pozitív látásmódot átviszed. Megelõlegezed neki ugyanazt a tiszteletet, mint magadnak. És ha ezt mégsem érdemelné ki, akkor se gondolj rá másként. Lehet õ még nem jutott el odáig mint te, hogy felismerje az igazi értékeket, de ezért nem szabad elítélni. Legjobban élni úgy lehet, hogy a magad igaz útját járod, és közben a többiekben nem keltesz haragot. Mond meg a véleményedet bátran, ha úgy érzed az az igaz, de úgy, h az a másikat ne késztesse ellentámadásra, hanem inkább tanuljon belõle. És ez akkor mûködik, ha érzi, hogy megkapja ugyanazt a tiszteletet, amit te is elvárnál. Ha érdekel hasonló jellegû írás, ami ezekkel a problémákkal foglalkozik, akkor tudok ajánlani könyveket, amik minden bánatodra és kérdésedre választ adhatnak. Jelezd ha kiváncsi vagy rájuk! Szia!

Valószínû, te nagyon is értékes ember vagy, csak az a probléma, hogy a rohanó világban élõ, értékvesztett embereket ez nem foglalkoztatja. Más a normájuk mint neked, és õk vannak többségben, s ez tûnik elfogadottnak. Engem is foglalkoztattak ilyen gondolatok, és azért, mert szinte senki sem értékelte a jó tulajdonságaimat. Mindenki csak megy a saját feje, dolga után, és a másikat észre sem veszi. Ehez még társult egy megfelelési kényszer is, ( vagy inger) ami ellehetetlenítette az egész életemet. Rájöttem, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, és nem is lehet. Máshogyan kezdtem el gondolkodni(szemléletváltás). Minden ember más és más, különbözõ helyekrõl, különbözõ életfelfogással, és kereszttel jönnek az életed során. Általában a többséget kicsinyes dolgok irányítják, amit õk észre sem vesznek, vagy nem is akarnak. Az a lényeg, hogy úgy dudsz hozzájuk, és a világhoz harmónikusan alkalmazkodni, vagy máskébb kifejezve: gátlások nélkül helyet találni köztük, ha elõbb tisztázod a saját értékrendedet. Ha ez megvan, és tuti biztos, akkor minden szituációban tudni fogod, hogy mi a te feladatod, vagy hogy mire hogyan reagálj. Ha van egy biztos, és pozítív képed magadról, akit elfogadsz minden körülmények között, akkor a többi emberre is amikor ránézel, v beszélsz velük, ugyanezt a pozitív látásmódot átviszed. Megelõlegezed neki ugyanazt a tiszteletet, mint magadnak. És ha ezt mégsem érdemelné ki, akkor se gondolj rá másként. Lehet õ még nem jutott el odáig mint te, hogy felismerje az igazi értékeket, de ezért nem szabad elítélni. Legjobban élni úgy lehet, hogy a magad igaz útját járod, és közben a többiekben nem keltesz haragot. Mond meg a véleményedet bátran, ha úgy érzed az az igaz, de úgy, h az a másikat ne késztesse ellentámadásra, hanem inkább tanuljon belõle. És ez akkor mûködik, ha érzi, hogy megkapja ugyanazt a tiszteletet, amit te is elvárnál. Ha érdekel hasonló jellegû írás, ami ezekkel a problémákkal foglalkozik, akkor tudok ajánlani könyveket, amik minden bánatodra és kérdésedre választ adhatnak. Jelezd ha kiváncsi vagy rájuk! Szia!
Azért érzed magad így mert nincs sikerélményed, hiányzik az önmegvalósítás. Sokszor én is így érzem magamat, olyan kiszolgáltatottnak és értéktelennek. ( csak én tudom mi az oka )
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm kielégítõ, válaszodat! Igen, pontosan ilyen problémákkal küzdök, amikrõl írsz! Mindig is beilleszkedési problémákkal küzdöttem részben a kérdésemben leírtak miatt, most épp magamra maradtam, barátok nélkül.. igen, kellene valami mankó ami az emberekkel való kapcsolatokat illeti, most össze vagyok zavarodva és hibát hibára halmozok :( Ja, és a könyvek természetesen érdekelnek! :)
köszönöm.Választ adtatok a felnemtett kérdéseimre.
Örülök neki :)

Miért érzem magamat kevésnek vagy miért érzem azt hogy el ba. M vagy ba. Om az életemet?

Szoktam nézelõdni neten és úgy el nézem pláne a mai fiatalok szinte már mindenki járt külföldön facén is nézegetem hogy ki merre járt,vagy pl hogy hogyan élik az életüket bulik vagy munka vagy egyéb dolog és kicsit irigy szoktam lenni mert kevésnek érzem magamat mellettük hogy még nem jártam külföldön nem olyan pörgõs az életem mint nekik nem jön össze olyan dolog ami másoknak.Tehát pár dolgot el képzeltem már csak sokat akar a szarka nem bírja a farka egy életben csak egy életem lehet de én már olyan sok dologban vagy helyzetben el képzeltem magamat hogy lehetnék ez vagy az élhetnék itt vagy ott,egyszóval kevésnek érzem magamat olyan érzésem van hogyha én még nem csináltam ezt vagy azt vagy nem jártam külföldön vagy valamibõl ki maradtam úgy érzem hogy el ba.... az életemet.

Legjobb válasz: Nem vágyom én isten igazán külföldre se dolgozni se annyira nyaralni csak ez a mai világ rá erõlteti az emberekre a dolgot hogy mindig jobbat akar az ember ami van vagy ami másnak van,meg hogy más mit ért el meg ilyenek és ez szar érzés.Még ha tudom hogy az a tárgy pl ami van a másiknak nekem felesleges még akkor is akarja az ember.

A kérdező hozzászólása: Nem vágyom én isten igazán külföldre se dolgozni se annyira nyaralni csak ez a mai világ rá erõlteti az emberekre a dolgot hogy mindig jobbat akar az ember ami van vagy ami másnak van, meg hogy más mit ért el meg ilyenek és ez szar érzés.Még ha tudom hogy az a tárgy pl ami van a másiknak nekem felesleges még akkor is akarja az ember.
Majd kinövöd :) Viszont az jó gondolat, hogy ráerõlteti a mai világ az emberre ezeket a dolgokat. Jó, hogy felismered, meglátod ezt, az viszont rossz, hogy hagyod magadra erõltetni. Olyan ez, mintha azt mondaná egy alkoholista, hogy a mai világ ráerõlteti az ivászatot. Nem így van. Õ a gyenge, mert nem tud ellenállni a kísértésnek, nem tud nemet mondani a kellõ idõben, helyen, helyzetben. Az ivászat csak egy lehetõség (a sok közül), õ mégis azt választja a sok más lehetõség közül. Találj valami elfoglaltságot, valamit, ami elvonja a figyelmedet ezekrõl a gondolatokról. Nézz kevesebb tévét, lógj kevesebbet a Facén, keress emberközelibb kapcsolato(ka)t, és hidd el, nagyon hamar ki fogsz tudni vergõdni ebbõl a depresszióból, búskomorságból.

Miért érzem azt, hogy nem érdemlek meg egy szép lányt sem? Miért érzem olyan senkinek magamat, ha egy szép lány közelében vagyok?

Legjobb válasz: Pont azért nem kapsz meg egy szép lányt sem, mert senkinek érzed magad a közelükben.

Pont azért nem kapsz meg egy szép lányt sem, mert senkinek érzed magad a közelükben.
Dia ilyen alapon nekem már 3 szobás kertes házam van a mennyben XD
Az elsõnek igenis igaza van! Ha senkinek képzeled magad akkor senkiket fogod vonzani. Ha istennek képzeled magad akkor meg azokat.
Szerintem túlmisztifikázáztok az életet.
Elsõ, nem feltétlenül helytálló az állításod. Lehet a kedves kérdezõ tényleg egy senki...De akkor legalább ismeri magát.
Hajnali 5:43-kor ezen agyaltál, öcsém, és még kérdezed, miért nincs egy jó nõd?
Én is így vagyok, sztem ez azért van így, mert rondák vagyunk. :(
mert sajt. milyen hülye kérdések már ezek.. mi mégis honnan szopjuk ki? szerintem azért érzed így mert 6 ujjad van a bal kezeden de lehet hogy tévedek..
Ez az önbizalom hiánya. Légy kicsit bátrabb. :) Még a mondás is úgy tartja h AKI MER, NYER.
1. Azért érzed senkinek magad, mert kevés az önbizalmad. Ettõl még a lányoknak tetszhetsz. (Sok lány sokkal jobban kedveli a részben félénkebb fiúkat, mint a nagypofájú önzõket.Csak túl félénk azért ne legyél, illetve azt már ne áruld el nekik, mert az már zavaró.) 2. A dolog nem úgy kezdõdik, hogy a szép lányok maguktól zargatnak a telefonszámodért. Neked kell kapcsolatba lépni velük, beszélgeti, haverkodni, kérdezni 1-2 dolgot. A lányok azt is értékelik, ha valaki mindig mond 1-2 kedves bókot nekik. Erre is felfigyelnek, nem kell egy folyton poénkodó pofagépnek lenni. ha így adzs esélyt az életnek, valamelyikkel majd kialakul valami. 3. A szép lányok között is van önbizalomhiányos... vagy valaki, akinek éppen TE kellesz, a te megértésed, humorod, a te simogatásod vagy valami más tulajdonságod.
Milyen szavakkal bokojjunk egy lanynak hogy ne legyen anyira serto meg ne legyen olyan nyomulos hogy lassa hogy nem nyomulni akarok hanem csak egy szimpla bokot adni :P
Volt ra pelda is hogy setaltam egy lanyal es sokszor elal a lelegzetem is anyira teccik nekem es nagyon nem is szeretnek a kozepe belevagni hanem szepen lassan regota ismerem o is engem sokszor viszautasitott de egy szempontbol nem is akar elvesziteni mert kotodik hozam es donteskeptelen vagyok mit tegyek:S
Es kerlek egy tapasztalt ember irjon ne hujesegeket mert eleg rossz hejezetbe vagyok sajnos:( valami lelkeisot szoveget irjatok
mert a szép lányok lenéznek mindenkit a faszba
Mert egy emos f*sz vagy.
Túl van misztifikálva ez az egész. Hidd el a "szép lányoknak" is lehet rengeteg gondja. Ugyanúgy emberek, mint mondjuk te vagy én. Volt nekem olyan szép barátnõm akirõl álmodni sem mertem. És mégsem éreztem vele magamat jól, mert hiába volt szép, olyan segg hülye volt, hogy kösz inkább nem... :) Az éremnek 2 oldala van. ha ezt felfogtad, onnantól nincs mirõl beszélni.
Az elõzõ válaszoló nagyon mélyenszántó volt :) És teljesen egyetértek vele, egyépként én is így vagyok, az a baj hogy elzárod magad körül a világot. Ezzel nem arra célzok hogy menj oda, játszd meg magad, hanem ha oda megy valaki, társavlogni próbál veled, ne légy közönbös, bocs a helyesirásert, meghülyült a telefonom :D
Szia!! Egy picit magabiztosabnak kel lenned, hiddel az rengeteget számít. Soha nem szabad magad leírnod, hiszen ez látszik rajtad, ha akarod ha nem. Hatalmas szived lehet, ha ilyenek jutnak eszedbe, hogy vajon miért nem kapsz meg egy szép lányt. Kicsit engegy magadhoz közelebb embereket, hogy õk is megláthasák!! Soha nefélj nyitni. Ha sétálsz az utcán, akkro ne csak néz, lás is. Akkor rájöhetsz sokmindenre.
Szerintem ne legyél ilyen vissza húzódó látszik hogy az vagy.Közelítsd meg a lányokat aki épp tetszik beszélgess vele és akkor majd alakul.Ha tetszik valaki akkor nem tétlenül kell állni és bámulni hanem közeledni kell hozzá szépen apránként.Meg honnan veszed hogy nem tetszel senkinek. Kerülj közelebb ahhoz aki tetszik én ezt javaslom.
egy nõ nem egy kib*szott unikornis....eszik, iszik, és igen kaksizik is....csak kezeld emberként mert a szép lány se tökéletes.....
azért, mert felszínes vagy, és nem látsz a dolgok mögé. ameddig nem rendelkezel ehhez kellõ intelligenciával, addig nem is érdemelsz semmilyen lányt, esetleg egy buta libát.
Én nem hiszem, hogy egy szép lányt sem érdemelnék meg, de sokszor senkinek, egy hulladéknak érzem magam lányok közelében.Lehet fejben van a probléma, de ha nem segít valami külsõ körülmény, akkor nem tudom mi lesz.:/
Ti csak wowoztok otthon? :) A legtöbb bunkó és beképzelt haveromnak mindnek Top Csajai vannak. Miért? Azért mert eltudják, hitetni, hogy õk is TOP pasik!! Ezt egészen addig nem hittem el, amíg a 100 kg (zsíros) haverom akinek két anyajegy van a fején, a külsejével semmit nem törõdik, egy olyan csajjal jelent meg a kártyaversenyen, hogy megfagyott körülötte a levegõ. S lakása se kocsija. De nagyon laza, intelligens, s beképzelt a semmire.
Szerintem a másodiknak van igaza. Lehet, hogy tényleg senki, és akkor jó önismerõ. Legalább ez, ha más nem.
:) ):) ):) ) itt aztan megbeszelik a dolgokat:) )

Miért érzek így? Keresztény nõ vagyok az unokanõvérem is de olyan rosszúl érzem magam a közelében.

Talán kicsikorómból maradt meg nem tudom,õ mindig szép ruhákban jár jó kocsi márkás cuccok,chanel szóval jól él póthaj mûmell.Nem irigykedem és ha megtehetném sem vénnek 20000ft parfümõt meg póthajat.De ezek miatt olyan hátrányosnak érzem magam fõleg,hogy még dicskekedik is.Velem van a baj?

Legjobb válasz: Igen veled van a baj... Nekem nem régen elromlott a winchesterem és erõ + idõ hiányában nem tudtam vele mit kezdeni. A megjavítására meg nem akartam pénzt költeni. Így szétbontottam, a benne lévõ lemezeket megmágneseztem, felgyújtottam, darabokra zúztam és kidobtam a kukába. Utána meg azon rágódtam, hogy meg lehetett volna azt még javítani. Illetve, hogy mosószert is kellett volna használni vagy mikrót, ha már elrontottam. (pedig az adatok így is kódolva voltak). Szóval nyugodj meg és gondold végig, hogy mi bajod van. Irigy vagy? Szeretnél úgy élni, mint az unokanõvéred? Utálod õt? Mit szeretsz és mit utálsz benne? Ha tehetnéd olyan lennél, mint õ? Miért zavarnak mások?

Igen veled van a baj... Nekem nem régen elromlott a winchesterem és erõ + idõ hiányában nem tudtam vele mit kezdeni. A megjavítására meg nem akartam pénzt költeni. Így szétbontottam, a benne lévõ lemezeket megmágneseztem, felgyújtottam, darabokra zúztam és kidobtam a kukába. Utána meg azon rágódtam, hogy meg lehetett volna azt még javítani. Illetve, hogy mosószert is kellett volna használni vagy mikrót, ha már elrontottam. (pedig az adatok így is kódolva voltak). Szóval nyugodj meg és gondold végig, hogy mi bajod van. Irigy vagy? Szeretnél úgy élni, mint az unokanõvéred? Utálod õt? Mit szeretsz és mit utálsz benne? Ha tehetnéd olyan lennél, mint õ? Miért zavarnak mások?
Mi hiányzik az életedbõl? Miért baj, ha más máshogyan él?
Igen silverhez csatlakozva, Kérlek tegyél fel magadnak önvizsgálati kérdéseket, hogy megtud, miért érzel így, Persze, lehet, hogy Én is így érezném magam, Mert nem szeretném ha ilyen gondolkodással azonosítanának. Tudod van az a közmondás, madarat tolláról, embert barátjáról. Ha olyan emberel mutatkozol kinek nem értesz a stílusával, egyet, akkor lehet, hogy azért érzed magad így, mert nem karod, hogy olyannak gondoljanak mint amilyen Õ, Az emberek szokása a beszélgetõ partnerrel azonosítani a másikat...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok írigy csak nem szeretem a felvágást.Nem vagyunk egy hullámhosszon.Normális dolgokról nem tudd beszélgetni csak , hogy mit vett vagy épp mit akar venni.Egyszer kétszer megalázott de nem csak engem sok mindenkit.Úgy tudnám õt le írni mint Szalontai Szilviát külsõre meg viselkedésre.
És akkor az ilyen mûnõ mégis mitõl keresztény? Ezt mondd már el nekem...
Itt két probléma is van. A kiegészítésedbõl azt olvasom ki, hogy te nem tudsz mit kezdeni a felszínességgel. Ezt totálisan megértem, mert bár én is nagyon szeretek vásárolni, smineklni, alkalmanként bulizni, de én ezeket csinálni szeretem, beszélgetni róluk nem tudok 2 percbél többet. De itt még nincs vége, mivel kérdésedbõl az sugárzik, hogy magaddal vagy elégedetlen. Körülöttem is van sok hasonló ember, velük olyan a kapcsolatom, hogy dumálunk pár percig, amíg van mirõl, aztán én nem erõltetem. De emiatt nincs harag, más a beállítottságunk, ennyi. Viszont a te esetedben közrejátszik a kisebbségi komplexus, és - még ha csak tudat alatt is - egy kis irigység is. Valahol mélyen szeretnél te is legalább egy kicsit olyan lenni, de nem megy, és ezt magadnak sem szeretnéd beismerni. És ez az eredmény. 21/l
Utolsó válaszolónak meg annyit, hogy ne ítélkezz ismeretlenül. Ez a legnagyobb gondom sok kereszténnyel... Nekem van olyan katolikus ismerõsöm, aki nagyon jó ember, nem csak mondvacsinált vallásos, de mégis megmûttette a mellét (megtehette), mert annyira komplexusos volt. Ha valakinél ez ilyen súlyos komplexusokat okoz, akkor miért ne mûttethetné meg, hogy jobban érezze magát?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szervusz Tulajdonképpen a gondolkodásotokkal lehet probléma a te és az unokanõvéred esetében is. Gondolkodj el ezen: Miért teszi amit tesz, és viselkedik úgy ahogy a rokonod? Ettól nagyon boldog? :) Nem , éppen ez hiányzik az életébõl, és mindenféle kütyükkel (mûmellel) pótolja. Ha én boldog vagyok, nem akarok másokat bántani semmivel. Ha dicsekednék, az mire jó nekem? Milyen okból teszem? Azért teszi, hogy TE jól érezzed magadat? Nem, õ szeretné ettõl jól érezni magát. Ha ez így van, akkor szánalomra méltó alak, akinek segíteni kell valahogy, hogy megtalálja MAGÁT a sok sok cucca között. Ettól lenne boldog, nem attól, amije van. És hidd el, ezt nem iróniából mondom. Lehet, hogy a jelenlétében érzed, hogy valami probléma van vele, a viselkedése miatt, de nem tudod fölismerni, mi az. Gondold át a saját életedet, gondolkodásodat. Te szeretnél úgy élni mint õ? Lehet te is olyan lennél akkor mint õ? Ezekre a kérdésekre magadnak kell megtalálnod a választ. Lehet, akkor inkább sajnálni fogod õt, mint rosszúl érezni magadat. Fõleg akkor igaz ez, ha tényleg keresztény értékrended van. Üdvözöllek. Remélem szép napod lesz.
A kérdező hozzászólása: Saját érzéseimet probálom megérteni vele kapcsolatban, nem utálom nem vagyok írígy csak nem érzem jól magam a közelében. Mint írtam lehet kicsikorómból mert mi szegények voltunk õ akkor is jött dicsekedni lehet ti nem tudjátok de gyereként elég megalázó volt mikor be jön a gazdag rokon és ezt mondja jajj ti így éltek....van egy másik unoka tesóm vele nem vagyok így pedig õk is jól élnek márkás ruhák stb mégsem érzem azt amit nála.Egyszerûen nem értem miért hordozza ezeket a tulajdonságait megtérése után is.És nem vagyok írígy ma már én is megtehetném , hogy márkás cuccokba járok de engem ezek a dolgok nem érdekelnek.

Miért érzem hipó szagúnak a csapvizet ha beteg vagyok?

Ez normális? Sose kérdeztem más embertõl nehogy hülyének nézzenek. Ha beteg vagyok megfázás nátha stb akkor hipó szagúnak érzem a vizet. Elég zavaró...

Legjobb válasz: Az klórszag, amivel fertõtlenítik a csõrendszert meg a vizet gondolom. Én akkor is érezni szoktam ha nem vagyok beteg. Szerintem ez attól függ éppen mikor mossák át a rendszert, lehet véletlenül esik egybe a betegségeiddel. Vagy olyankor nedvesebb a nyálkahártyád és jobban érzed a szagokat, ami fura, mert megfázásnál romlik a szaglás, a nyálkahártya duzzanattól. De csak tippelek. Viszont az tuti, hogy egyes városrészekben klórosabb a víz, míg máshol egyáltalán nem. Budapesten többnyire érzem a klór szagát, és még a hasam is megfájdul tõle, de vidéken több helyen sem volt vele semmi gondom sem. Sõt ahol régen laktam ott kifejezetten fincsi volt a víz, ott meg inkább gyógyvíz szaga volt, de nagyon finom, sosem fájt a hasam tõle. Szerintem nem benned van a hiba.

Az klórszag, amivel fertõtlenítik a csõrendszert meg a vizet gondolom. Én akkor is érezni szoktam ha nem vagyok beteg. Szerintem ez attól függ éppen mikor mossák át a rendszert, lehet véletlenül esik egybe a betegségeiddel. Vagy olyankor nedvesebb a nyálkahártyád és jobban érzed a szagokat, ami fura, mert megfázásnál romlik a szaglás, a nyálkahártya duzzanattól. De csak tippelek. Viszont az tuti, hogy egyes városrészekben klórosabb a víz, míg máshol egyáltalán nem. Budapesten többnyire érzem a klór szagát, és még a hasam is megfájdul tõle, de vidéken több helyen sem volt vele semmi gondom sem. Sõt ahol régen laktam ott kifejezetten fincsi volt a víz, ott meg inkább gyógyvíz szaga volt, de nagyon finom, sosem fájt a hasam tõle. Szerintem nem benned van a hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi egy 20 éves titokra derítettél fényt :D
Nincs mit! :-D Bp-en egyébként agyonklórozzák a vizet, feltételezem azért mert ez a Dunából jön, ahová a szennyvíz is érkezezik. Vidéken sok helyen fúrt kutakból jön a csapvíz, azért nem olyan büdös és sok esetben hûsítõbb, finomabb. Persze sokszor ott meg a nitrit/nitrát, arzén értékekkel van baj. Pl Kecskeméten. Ezért is van, hogy BP-en ha sima vízzel fürdök akkor is kiszárad a bõröm, mintha uszodában lettem volna.
Szia! Nem vagy egyedül. Én is pont így vagyok vele. Ha már érzem, hogy valami nem stimmel (beteg leszek) akkor onnan tudom, hogy tényleg beteg vagyok vagy leszek, hogy a víz rögtön hypo szagú. És nem hiszem, hogy lenne olyan véletlen egybeesés, hogy folyton csak akkor mosnák át a rendszert amikor pont én vagyok beteg. Plusz olyan még nem fordult elõ, hogy ilyen szagot érezzek a vizen amikor éppen egészséges vagyok(nem vagyok náthás, megfázva egyéb, bacik, stb).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!