Találatok a következő kifejezésre: Miért érzek a (1563 db)

Miért érzem a volt szerelmem "illatát" mindenhol?

volt egy fiú akit szerettem. 2 hónapig. most már nem tetszik, de mégis mindenhol az ő "illatát" érzem. pedig nincs ott. anyuéktól is kérdezem, h érzik-e ezt az "illatot". mondják nem..

Legjobb válasz: Valószinüleg nem érzed csak hiányzik.

Valószinüleg nem érzed csak hiányzik.
A kérdező hozzászólása: oh. értem. köszönöm.
http://www.youtube.com/watch?v=8dumn2ws1VM Azért, mert úgy van, mint ebben a számban is. :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm, máris meghallgatom! :D
velem is ez volt anno, de azt hittem csak hülye vagyok, ezek szerint elõfordul mással is :D
A kérdező hozzászólása: :DDD

Miért érzem a kontaktlencsét a szememben?

Legjobb válasz: lehet, hogy száraz, próbálj meg mûkönnyet cseppenteni bele...én már régóta használom, nekem eddig csak a napi eldobható volt olyan, amit szinte egyáltalán nem éreztem, de az nagyon vékony....viszont a normál havit én is érzem, kicsit zavar is, én vastagnak érzem...

lehet, hogy száraz, próbálj meg mûkönnyet cseppenteni bele...én már régóta használom, nekem eddig csak a napi eldobható volt olyan, amit szinte egyáltalán nem éreztem, de az nagyon vékony....viszont a normál havit én is érzem, kicsit zavar is, én vastagnak érzem...
Ha még most kezded hordani, akkor még lehet csak meg kell szokni. Eleinte mindenki érzi. De azért említsd meg kontrollon, lehet, hogy nem tökéletes az illeszkedése és másik fajta jobban beválik. Én csak egy hosszú nap után szoktam érezni, hogy már száraz, illetve a múltkor is szenvedtem vele egy ideig, mire rájöttem, hogy sérült a lencse, esetleg ez is lehet. Mit értesz pontosan az alatt, hogy érzed?
Eleinte kicsit szokni kell. Ha még nehezen tudod betenni, és bajlódsz vele, akkor lehet, hogy próbálkozás közben kicsit sérül a lencse széle, ilyenkor a szem ezt érzi. Aztán volt olyan nekem, hogy fordítva tettem be, és egész nap olyan volt, mintha kicsit por ment volna a szemembe, aztán rájöttem, hogy egyiket fordítva sikerült betenni. Kis rutin után nem éreztem, el is felejtettem, hogy bent van a lencse. Csak akkor kezdtem érezni újra, amikor már cserélni kéne, mert kiszárad.

Miert erzem a belmozgasaimat ugy, mintha az a baba lenne?

Ez tokre osszezavar sokszor...(23hkm)

Legjobb válasz: Hát én is mindig ezt érzem. Nekem Mirenám van és sokszor parázok is hogy mi van ha...nem is tudnám hogy most tényleg az-e vagyok vagy csak a beleim. Múltkor gomba miatt mentem a dokimhoz. Mondtam neki kukkancsa meg hogy tényleg nincs-e odabent valaki, mert folyton mozgásokat érzek. Nincs ott senki. Jót nevetett a doki is. :) Ez a tudat alatti...

Hát én is mindig ezt érzem. Nekem Mirenám van és sokszor parázok is hogy mi van ha...nem is tudnám hogy most tényleg az-e vagyok vagy csak a beleim. Múltkor gomba miatt mentem a dokimhoz. Mondtam neki kukkancsa meg hogy tényleg nincs-e odabent valaki, mert folyton mozgásokat érzek. Nincs ott senki. Jót nevetett a doki is. :) Ez a tudat alatti...

Miért érzik a drága autó tulajdonodok, hogy nekik mindent lehet: záróvolnak, piroslámpa, index ezekben a kocsikban nincs, mennek mint az állat rájuk nem vonatkozik semmi?

Sajnos ez tény hogy a büntetéseket ezek az emberek kifizetik és meg sem érzik, de mégis ugyan olyan büdöset [email protected] mint bárni, azért mert gazdagok? Pfuj

Legjobb válasz: Hát záróvonal, piroslámpa szerintem semmilyen autóban nincs. :) És mint az elsõ hozzászóló példája is mutatja, nem csak a drága autók tulajdonosai érzik úgy, hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok. Parasztok mindenféle autóban ülnek. Sajnos itt, magyarisztánban ez az elterjedt hozzáállás a dolgokhoz: a szabályokat mindenki próbálja kikerülni, keresgélik a kiskapukat, megideologizálják, hogy miért nem vonatkozik rájuk a záróvonal, a megállni tilos, stb. Ráadásul magyarisztánban mindenki jobban vezet, mint sumaher, így aztán nem is jelentenek veszélyt sem másokra, sem önmagukra.

Hát záróvonal, piroslámpa szerintem semmilyen autóban nincs. :) És mint az elsõ hozzászóló példája is mutatja, nem csak a drága autók tulajdonosai érzik úgy, hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok. Parasztok mindenféle autóban ülnek. Sajnos itt, magyarisztánban ez az elterjedt hozzáállás a dolgokhoz: a szabályokat mindenki próbálja kikerülni, keresgélik a kiskapukat, megideologizálják, hogy miért nem vonatkozik rájuk a záróvonal, a megállni tilos, stb. Ráadásul magyarisztánban mindenki jobban vezet, mint sumaher, így aztán nem is jelentenek veszélyt sem másokra, sem önmagukra.
A szabálytalankodáshoz nem kell drága autó, sõt még nagy teljesítményû sem... Teljesen átlagos autóm van, de biztonságos határok között én is meg szoktam szegni a határokat. A biztonságos határ azt jelenti, hogy a piroson nem megyek át, de a sebességhatárokat, illetve a felesleges záróvonalakat (mert mondjuk mióta fel lett festve kivágták az erdõsávot) lazábban kezelem. Amíg a sofõr figyel arra, hogy másokban ne tegyen kárt, addig nem kell statárium jelleggel az út mentén fejbe lövetni a rendõrrel minden apróságért.
majd most meg fognak tanulni vezetni. 15 30 50 vagy akár 300 000ft is haza vihetnek majd !ha eddig nem tanult semit.
Köztudottan a 4 millió forint feletti személygépkocsikban "gyárilag nincs beszerelve az irányjelzõ" mert minek? A paraszt aki mögötte ül úgy sem használja (ismeri?) ergó szarnak a biztonságos és szabályos vezetésre...
Sokan vannak, akik úgy érzik, az autójuk egyben a társadalmi státuszukat is meghatározza, de legalábbis jelzi. Így határozzák meg a viszonyulásukat is másokhoz, holott valószínûleg a konszolidáltabb autóban ücsörgõ egyetemi tanár cselekedetei alapján megítélve (de még akár jövedelme szerint is) magasabb státuszú a SUV-ban záróvonalazó vállalkozónál. Ha pedig valaki magasabb státuszúnak állítja be önmagát, mint amilyen valójában, akkor privilégiumokat is magáénak vall. Ilyen privilégium például a szabályok rugalmasabb kezelésének a lehetõsége. Ezen kívül van egy nagyon "szép" emberi tulajdonság, a kivagyiság. Ez is magyarázó tényezõ lehet.
Részben mert simán ki tudja fizetni a büntetést másrészt azért is, mert öntörvényû ember. Persze nem mindegy, mikor milyen körülmények között történik az adott eset.
ez igy nem teljesen igaz, mert nem csak buntetes jar erte hanem pontlevonas is amiota pontrendszer van. Leforditva: nem az az eset hogy szazezer forintert atmehetsz a piroson, mert nehany ilyen huzas utan ugrik a jogositvany.
az ütõereidet érzed.
Biológiát tanulsz? Erek, véráramlás? Mond valamit?
Mert erõsen nyomod oda az ujjad, és az ujjadban levõ pulzust érzed. Vagy mert pont olyan helyekre nyúlkálsz, ahol artériákat lehet tapintani.
Lehet hogy magasabb a vérnyomásod a normálisnál és ezért jobban kitudod tapintani a pulzusodat sok helyen.
mert egy csupa-szív ember vagy, biztos.
Nem tudom, miért van ez, de én pl. nem tudok az oldalamon aludni, mert ha leteszem a fülem, érzem, hogy a fülemben dobog a szivem és zavar.
A kérdező hozzászólása: eddig azt mondták, hogy alacsony a vérnyomásom :o:S

Miért érzem a gyógyszert a torkomban?

Bevettem a gyógyszert és mintha megakadt volna!!!!! Segítsetek!!! Miért van ez??? tényleg ott van? Ittam rá meg ettem is de még érzem mintha ott lenne!!

Legjobb válasz: Még mindig érzed?:) mi lett veled? egyébként nekem is szokott olyan lenni. fõleg nagy gyógyszereknél. mindig egy pohár vízzel vedd be, ne pedig 2 korttyal!! így biztosan megérkezik a helyére:)vagy ha nagyon nagy a gyógyszer, akkor esetleg vágd ketté, ha lehet.

Még mindig érzed?:) mi lett veled? egyébként nekem is szokott olyan lenni. fõleg nagy gyógyszereknél. mindig egy pohár vízzel vedd be, ne pedig 2 korttyal!! így biztosan megérkezik a helyére:) vagy ha nagyon nagy a gyógyszer, akkor esetleg vágd ketté, ha lehet.
A kérdező hozzászólása: Már nem érzem :) Utána 1-2 órával elmúlt..

Miert erzek a hasamba szurast? Mintha kessel szurkalnanak. Ma csak keves kajat ettem, azt is csak konnyen emeszthetot, mes megsi erzem mar 2 napja.

Az orvos emesztotablettat irt ki, amit mar elotte szedtem.Sok az egyetemen a stressz lehet az epem is mar ki van menve a stressztol, meg vizsgaktol..az beleszamithat? De mitol lehet? idonkent eloall

Legjobb válasz: fekely ilyensmi lehet? nem ettem a napokba rendszeresen az egyyetemen a hulye program miatt idom se volt rendesen..

A kérdező hozzászólása: fekely ilyensmi lehet? nem ettem a napokba rendszeresen az egyyetemen a hulye program miatt idom se volt rendesen..
Igen, lehet fekély. Nem jó hogy nem eszel rendszeresen, fõleg ha ekkora a stressz. Reméljük enyhül, ha megnyugszol és próbálj meg rendesen enni.
Nagyon fontos a rendszeres táplálkozás, ezt mindig próbáld betartani mégha az idõd kevés is. Sok folyadékot igyál, egyél rostban gazdag élelmiszereket és legfõképpen nyugodj meg! Nem kell azonnal a legrosszabra gondolni, persze jobb félni mint megijedni.

Mellezésnél miért érzem a mellizmom külsõ felét csak?

Üdv.

Legjobb válasz: Dolgoztatni csak egyben tudod a mell izmot, de néhány gyakorlattal azért lehet a belsõ felének nagyobb terhelést adni. Viszont neked kell kitapasztalni melyiket érzed legjobban... Fekve nyomás szûkebb fogással vagy egykezessel, tolódzkodás, tárogatás csigán, peck-deck gép. Állítsd meg egy pillanatra a mozdulatot, mikor a melled teljesen megfeszült.

Dolgoztatni csak egyben tudod a mell izmot, de néhány gyakorlattal azért lehet a belsõ felének nagyobb terhelést adni. Viszont neked kell kitapasztalni melyiket érzed legjobban... Fekve nyomás szûkebb fogással vagy egykezessel, tolódzkodás, tárogatás csigán, peck-deck gép. Állítsd meg egy pillanatra a mozdulatot, mikor a melled teljesen megfeszült.
A kérdező hozzászólása: Épp az nagyon érzem a mellem, meg rendesen izomlázam is lesz másnap. Csak nem a belsõ felébe érzem hanem inkább a szélén jobban érzem.

Miért érzem a hüvelyemnél a szúródást nyilalást?

Múlt hónapban kezdtünk próbálkozni, 13.-ára nem várnám. De a petefészkemnél néha belenyilal, és ma elkezdett a hüvelyemnél is kitérni ez az érzés. Orvosom szerint jó id?kben voltunk együtt, és most várakozunk. Ki tapasztalt ilyesmit és terhesség lett bel?le?

Legjobb válasz: ugy érzem az alhasamnál mintha valaki nyomná belfele két kézzel a petefészkemnél. mi ez a sok fura érzés?

A kérdező hozzászólása: ugy érzem az alhasamnál mintha valaki nyomná belfele két kézzel a petefészkemnél. mi ez a sok fura érzés?
Valószínûleg a beágyazódást érzed.

Mélyebbre kell tolni vagy miért érzem a tampont?

Még nemrég kezdtem el hasznàlni az ob tampont. Normal tampon simàn felcsùszik csak ezek szerint nem elèg mélyre mivel kicsit érzem, hogy bennem van és ez kellemetlen. Viszont nem csöpög félre vér. Illetve azt, hogy érzem meg mikor kell cserélni? Hàny òrànként ajánlatos?

Legjobb válasz: igen, mélyebbre kell tolni, ha normálisan fel van helyezve, akkor észre sem veszed hogy ott van.

igen, mélyebbre kell tolni, ha normálisan fel van helyezve, akkor észre sem veszed hogy ott van.
A kérdező hozzászólása: Köszöm a vàlaszod...csak nem tudtam mélyebbre tolni mert felment totàl eltûnt aztàn nem tudtam tolni màr rajta de gyakorlàs kérdése :) E
Óránként ajánlatos a cserélése. Ha elolvastad volna a dobozban lévõ papírt, akkor tudnád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...jòl van azért megkérdezhetem :)
Igen, mélyebbre kell tolni és akkor nem érzed. Az pedig nem igaz, hogy óránként kell cserélni. Ha valakinek normál vérzése van, meg sem telik ennyi idõ alatt. 3-6 óránként szokták javasolni a cserét amúgy, de ez függ a vérzés mennyiségétõl. A menstruáció utolsó napjaiban kevesebb vérzés jelentkezik, ilyenkor több idõ kéne, hogy megteljen, így lehet gyengébb napokra tervezett tampont is használni akár.
Így van, ki kell mindent tapasztalni ezzel kapcsolatban.:) Az egyik lábadat tedd fel valamire és akkor könnyebben felcsúszik. Meg ha Silk Touch-os tampont használsz, akkor annak olyan a külsõ rétege, hogy könnyebben fel is csúszik.
Én már több éve használok tampont, és néha még én is érzem, hogy fenn van, szerintem hozzá is kell szokni az érzéshez. Én például akkor érzem, hogy cserélni kell, mikor elkezd megfájdulni a hasam: ez furcsa, de éjjelente is felkelek, hogy fáj, cserélek és elmúlik, kellett is. Szerintem minden test másként mutatja, hogy kell a csere (nekem pl. soha nem vált be, hogy picit meghúzom és érzem...) Az is butaság, hogy óránként kell cserélni, az attól függ, mennyire van meg, majd kitapasztalod. Amúgy múltkor elmondta egy nõgyógyász, hogy érdemes nem megvárni azt, hogy teljesen tele legyen/átázzon a tampon, hanem elõtte leszedni, mert vérmérgezést kaphat az ember. Sok sikert, majd hozzászoksz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!