Találatok a következő kifejezésre: Miért érzek Mi ennek az oka (4 db)

Miért érzek így? Mi ennek az oka? Mi itt a baj? Mit érzek én valójában?

Van 1lány, jártam vele tavaly, amég bizonytalnvolt a helyzet addig szerelmes voltam,de utána elmúlt, és 8-9hónapig csak smároltunk, de abba volt érzelem,de nem jártunk. Összejött 1havromml, de megcsalta velem, jártunk 1hetet, és hiába próbáltam nem tudtam úgyanúgy beleszeretni,szeretem de nem szerelemb?l. Tegnap szakítottam vele, és ? elkezdett sírni,én azt hittem h. neis szeret engem, h. sak úgy jó neki velem, nem tudtam h. ennyire fáj neki. Ez 1 buliba volt és féltem h. vmi kárt tesz magába, engem akkor felpofozott,mert ínomba nevettem, és utána végig vele voltam, és fájt h. így kellett látnom..de ezaz ésszer?,mert még fiatalok vagyunk ?16én 18,és tudom h. nagyon bánni fogom. Utána amikor megnyugodott, elkezdtem simogatni,és nagyon kívántam, de ? nem hagyta, és nekem ez tetett, és egyre jobban érdekelt..nem tudommért van ez,mert ha megadja magát akkor nem érdekel,de ha harcolni kell érte akkor érdekel. Utána még csókolóztunk..és jó vele, de nem érem ezt az érzést..Mert próbáltam mindent,de nem volt olyan mint régen..

Legjobb válasz: Sajnos az életbe a csalódálok is beletartoznak, és ezt annak a lánynak is túlkell sajnos élnie. Te a vonzódást szerintem azért érezhetted, amikor nemhagyta magát, mert megközelíthetettlen. Ez mindenkiben bennevan egy kicsit. A kikötözõs sex is azért izgató sokmindenkinek, mert akkor kiszolgáltattott sok ember, és "magáévá" teheti. Szerintem szép csendben váljatok el, ha tényleg nemérzel semmit. Beszéljétek meg, hogy nem éri meg egy érzelmek nélküli kapcsolat.

Sajnos az életbe a csalódálok is beletartoznak, és ezt annak a lánynak is túlkell sajnos élnie. Te a vonzódást szerintem azért érezhetted, amikor nemhagyta magát, mert megközelíthetettlen. Ez mindenkiben bennevan egy kicsit. A kikötözõs sex is azért izgató sokmindenkinek, mert akkor kiszolgáltattott sok ember, és "magáévá" teheti. Szerintem szép csendben váljatok el, ha tényleg nemérzel semmit. Beszéljétek meg, hogy nem éri meg egy érzelmek nélküli kapcsolat.
Tapasztalatlanság
nem tudhassuk
jó kérdés sok mindennek belehet tudni de felettébb érdekes
A legkézenfekvõbb válasz az, hogy eddig rosszul csináltad.
korod?
A kérdező hozzászólása: 18

Lenne valami ami érdekel és kiváncsi vagyok az okára hogy mikor lefekszünk barátnőmmel. én a sexből miért nem érzek szinte semmit (annyit érzek h beteszem és onnantól semmi)?

:S elmegyek van orgazmusom de sok id? kell hozzá.50-60 perc. A szerszám m?ködik, nincs vele baj tudtommal. De akkor ennek mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Vagy túl sokat hokiztál, és elérzéketlenedett a husángod, vagy terhes vagy.

Vagy túl sokat hokiztál, és elérzéketlenedett a husángod, vagy terhes vagy.
Azért nem érzel semmit, mert ennyire nedves. Ha eláztatja az ágyat, akkor nagyon-nagyon nedves. Én lány vagyok, néha én is annyira beindulok, hogy nagyon benedvesedek, ilyenkor vagy én vagy a párom mondja elõször, hogy szünet, mert nem érzünk semmit. Azt hiszem, hogy errõl beszélgetnetek kellene, mert ilyenkor nem csak Te nem érzel semmit, hanem a lány sem. Mi ilyenkor pihenünk egy kicsit, aztán jöhet a második forduló ;)
A kérdező hozzászólása: na basszus xD énis tudok írni remélem megértitek amit írtam :S bocsi csak fáradt vagyok már ja azt kihagytam 17 vagyok :$
lehet
A kérdező hozzászólása: szed*
A kérdező hozzászólása: nemhasználunk gumit, fogamzásgátlód sted. terhes nemlehetek de köszönöm. öm nem hiszem h vékony :o... sztem kellõképp vastag a méreével sincs bajom, nemhokiztam sikat. õõõ háát a tágasságról lehet szó meg a nedvességrõl is. orvos is mondta neki h h széles csípõjü és tág ( kivizsgáláson állapította meg ) nedvesnek meg elég annyit írni h eláztatja az ágyat. ^^ hát akkor érzek valamit mikor összezárja a lábát és hátán vagyok. akkor az a baj h túl tág?
nem lehet hogy a gumi miatt?
Mennyi idõs vagy? Egyébként az, hogy mikor menj el, szabályozható a maszturbációval. gyakorlás kérdése az egész, ha te tudod, mi okoz neked örömet a leginkább, egyszerûbb azt el is érni. Egyébként nagyon valószínû, hogy azért van ez, mert vagy túl vékony a farkad, vagy a barátnõd túl nedves, vagy túl tág. Ezeket különféle pózokkal tudod kiküszöbölni, például ha mindketten az oldalatokon fekszetek, te a barátnõd mögött, és úgy.
nem kívánod annyira?
így van! Ennek csak örülhetsz! És a barátnõd is..
Örülj neki bazz. Más 10 perc alatt letudja, a lány pedig gyönyörû hamis mosollyal közli vele, hogy "csodálatos voltál" :D Mit meg nem adnának egyesek egy 60 perces szexért..
Ne igyal absyntot sex elott

Feszt ideges vagyok és nem is tudom mi az oka Mindig gyengének érzem magamat miért lehet? ÉS olyan is van el olvasok egy betegség tüneteit azt hiszem én is olyab beteg vagyok ez miért van?

Soha nem volt ilyen régen!! Emberek között nagyon rossz.

Legjobb válasz: nem nagyon tudok segíteni :/ de nekem is volt egy pont ilyen idõszakom amikor néztem pl dr.haust és féltem hogy nekem is az a bajom :D Emberek közt nem éreztem jól magam de aztán elmúlt egyébként akkor önbizalom hiányos voltam

nem nagyon tudok segíteni :/ de nekem is volt egy pont ilyen idõszakom amikor néztem pl dr.haust és féltem hogy nekem is az a bajom :D Emberek közt nem éreztem jól magam de aztán elmúlt egyébként akkor önbizalom hiányos voltam
A kérdező hozzászólása: Értem hát igen nem is értem nem vagyok az átlag sõt .. Mindig is volt egóm de most ..nem akarok semmi gyógyszert ilyesmit szedni.Meg akarom oldani de mégis hogyan??!! Hangulat változásom is van gondolom depreszio
szerelmes vagy? én úgy találtam meg a "lelki egyensúlyt", hogy akik engem bántottak valaha is elfelejtettem és ujra elkezdtem barátkozni stb... :)
A kérdező hozzászólása: Igen az vagyok! Szét mentünk de most újra kezdtük úgy mond. De nem vagyunk együtt még a távolság miatt. Meg jelenleg van párja és gyereket várnak de azt írja hogy velem lesz sokat szenvedtem miatta de nem tudom el engedni úgy érzem vele lehetek csak boldog
akkor itt a probléma

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!