Találatok a következő kifejezésre: Miért érzek Mi ennek az (17 db)

Miért érzek így? Mi ennek az oka? Mi itt a baj? Mit érzek én valójában?

Van 1lány, jártam vele tavaly, amég bizonytalnvolt a helyzet addig szerelmes voltam,de utána elmúlt, és 8-9hónapig csak smároltunk, de abba volt érzelem,de nem jártunk. Összejött 1havromml, de megcsalta velem, jártunk 1hetet, és hiába próbáltam nem tudtam úgyanúgy beleszeretni,szeretem de nem szerelemb?l. Tegnap szakítottam vele, és ? elkezdett sírni,én azt hittem h. neis szeret engem, h. sak úgy jó neki velem, nem tudtam h. ennyire fáj neki. Ez 1 buliba volt és féltem h. vmi kárt tesz magába, engem akkor felpofozott,mert ínomba nevettem, és utána végig vele voltam, és fájt h. így kellett látnom..de ezaz ésszer?,mert még fiatalok vagyunk ?16én 18,és tudom h. nagyon bánni fogom. Utána amikor megnyugodott, elkezdtem simogatni,és nagyon kívántam, de ? nem hagyta, és nekem ez tetett, és egyre jobban érdekelt..nem tudommért van ez,mert ha megadja magát akkor nem érdekel,de ha harcolni kell érte akkor érdekel. Utána még csókolóztunk..és jó vele, de nem érem ezt az érzést..Mert próbáltam mindent,de nem volt olyan mint régen..

Legjobb válasz: Sajnos az életbe a csalódálok is beletartoznak, és ezt annak a lánynak is túlkell sajnos élnie. Te a vonzódást szerintem azért érezhetted, amikor nemhagyta magát, mert megközelíthetettlen. Ez mindenkiben bennevan egy kicsit. A kikötözõs sex is azért izgató sokmindenkinek, mert akkor kiszolgáltattott sok ember, és "magáévá" teheti. Szerintem szép csendben váljatok el, ha tényleg nemérzel semmit. Beszéljétek meg, hogy nem éri meg egy érzelmek nélküli kapcsolat.

Sajnos az életbe a csalódálok is beletartoznak, és ezt annak a lánynak is túlkell sajnos élnie. Te a vonzódást szerintem azért érezhetted, amikor nemhagyta magát, mert megközelíthetettlen. Ez mindenkiben bennevan egy kicsit. A kikötözõs sex is azért izgató sokmindenkinek, mert akkor kiszolgáltattott sok ember, és "magáévá" teheti. Szerintem szép csendben váljatok el, ha tényleg nemérzel semmit. Beszéljétek meg, hogy nem éri meg egy érzelmek nélküli kapcsolat.
Tapasztalatlanság
nem tudhassuk
jó kérdés sok mindennek belehet tudni de felettébb érdekes
A legkézenfekvõbb válasz az, hogy eddig rosszul csináltad.
korod?
A kérdező hozzászólása: 18

Miért van az, hogy úgy érzem egyszer ég a gyomrom, egyszer meg éhes vagyok? De mikor eszem egyáltalán nem érzem, hogy ennék tök üresnek érzem a hasam.21 hetes vok. És esténként meg szélgörccsel küzdök.

Legjobb válasz: Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.

Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.
A kérdező hozzászólása: Mit lehet ez ellen tenni, vagy segíteni?
a gyomor égés, és éhségérzet összefügg. mivel a kismamáknál magas a gyomorsav, ezért olyan étrenden kell lenni, ami a savat felszívja. pl. rizses, krumplis dolog, kenyér, müzli...kerülni kell a szénsavas, tejes, és túl fûszeres ételeket. a gyomorégésre jó a salvus víz. enni pedig naponta 5ször és keveset kell. a rendszeres étkezés segít a savproblémák leküzdésére. a szélgörcsök, pedig a puffasztó szénhidrátos ételektõl vannak, amiket jó ha kerül az ember.


Mitől lehet az, hogy jobb oldalon húzódik a hasam 24-25 hetesen? A babámnak ugye nem lehet baja hogy én ezt érzem? Nem tudom miért érzem ezt? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Én szúrkálást is szoktam érezni,szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját,mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

Én szúrkálást is szoktam érezni, szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját, mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

Miért van az, hogy idegenek, ismeretlenek közt szépnek, már-már gyönyörűnek érzem magam, ismert társaságban (suli, osztályom, munkahely, sőt még otthon is) iszonyat csúnyának érzem magam? Mi ennek a pszichológiai magyarázata?

Legjobb válasz: Talán azért, mert akik ismernek, ismernek belülrõl is. És nem is a külsõddel van a bajod, hanem kevés az önbizalmad, félénk vagy talán, ezt nem tudom...de vmi biztos van. Épp ezért, hogy ismernek, tudod, hogy tudják milyen vagy, na ezt jól megfogalmaztam :) tehát a belsõddel nem vagy megelégedve és ezt a külsõdre vetíted ki. Akit pedig nem ismersz,attól a külsõd alapján kapod a visszajelzésedet, tehát valószínüleg tényleg nincs a külsõddel semmi baj. Remélem nem túl zavaros, ennyit tudtam most kihozni magamból :)

Talán azért, mert akik ismernek, ismernek belülrõl is. És nem is a külsõddel van a bajod, hanem kevés az önbizalmad, félénk vagy talán, ezt nem tudom...de vmi biztos van. Épp ezért, hogy ismernek, tudod, hogy tudják milyen vagy, na ezt jól megfogalmaztam :) tehát a belsõddel nem vagy megelégedve és ezt a külsõdre vetíted ki. Akit pedig nem ismersz, attól a külsõd alapján kapod a visszajelzésedet, tehát valószínüleg tényleg nincs a külsõddel semmi baj. Remélem nem túl zavaros, ennyit tudtam most kihozni magamból :)
Lehet, hogy a társasággal van baj.

én egy eléggé visszahúzózódó típus vok, nem nagyon beszélgetek, úgy érzem, h. nincs mit mondanom, ha meg, mondok is néha elég hülyeségeket, és félreérthetnek ilyenkor, és én azt nemszeretném, mindíg attól félek, h. megbántok vkit. Miért van ez?

..ha kérdem azt mondják nincs velem semmi gond:aranyos,kedves lány vok,de lehetne nagyobb szám..ezért nincs is olyan sok barátn?m,akik vannak az 1-2 de ?k megértenek,meg a családom is.

Legjobb válasz: Vannak zárkózottabb emberek, te is ilyen vagy. De ha azért nem mondanál el valamit, mert félsz, hogy félreértenek, az nagy csacsiság ám. Ha félreértenek, majd legfeljebb kimagyarázod magad!

Vannak zárkózottabb emberek, te is ilyen vagy. De ha azért nem mondanál el valamit, mert félsz, hogy félreértenek, az nagy csacsiság ám. Ha félreértenek, majd legfeljebb kimagyarázod magad!
Ha társaságban vagy, csak akkor szólalj meg ha megértetted mirõl beszélnek. Ha lehet inkább kérdezz és így elõnyösebb helyzetbõl indulhatsz a társaság elõtt a témába való bekapcsolódást illetõen. Próbáld meg nem a "bírálók" szemszögébõl nézni azt akirõl szó van, ha nem mint aki védeni próbálja, mellé állni. Hidd el sokkal jobb helyezést érsz el a hallgatóságban.
Nygodtan legy batrabb, abbol semmi gondod nem adodhat ha kimondod azt amiben nem vagy biztos , hogy tenyleg ugy van . Max nevettek egyet , ettol nem kell felni . Veheted ugyis , hogy ezt ugyis hamar elfelejtik, (mert elfelejtik ), ha ez jobban segit ;) .

Miért érzem magam feszültnek mikor én vagyok felül az ágyban?

A barátommal ritkán csináljuk lovagló pózban,mert nem igazán szeretek felül lenni.

Legjobb válasz: Azt tudnod kell hogy a férfinak ebben a pózban nem igazán jó, nehezebben megy el. Ettõl függetlenül én szeretem mert látom közben a párom mint dicsõ gyõztes ara. :) Mindent ki kell próbálni és ami bejön mindkettõtöknek az a nyerõ. Ja és bizalom a másikban, feltétel nélküli szeret...

Azt tudnod kell hogy a férfinak ebben a pózban nem igazán jó, nehezebben megy el. Ettõl függetlenül én szeretem mert látom közben a párom mint dicsõ gyõztes ara. :) Mindent ki kell próbálni és ami bejön mindkettõtöknek az a nyerõ. Ja és bizalom a másikban, feltétel nélküli szeret...
*szeretet*
Jobban el kellene lazulnod. Ezen segíthet egy kis bor például ha szereted. Azért vagy feszült, mert úgy érzed, hogy most te irányítod a dolgokat és meg akarsz felelni.
ez ált attol szokott lenni <legalábbis szerintem> hogy néz és akk te <vagy ált a csajok> azt hiszik h azt nézi milyen 'duci' meg az alakját..((: de ez csak sztem..((:
Én szinte teljesen rádõlök, úgy a párom is élvezi :)

Van egy fiú akit nagyon szeretek és tudom hogy ő is nagyon bír de nem túl kedves és nem nagyon érzem hogy "visszaadja" az én szeretetemet és nem tudom hogy miért van . Talán csak azért mert fiú vagy mi?

(remélem érthető voltam jobban sajnos nem tudom elmagyarázni)

Legjobb válasz: Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy

Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy
A kérdező hozzászólása: máshogy szeret mint én õt . Tehát nem mutatja ki . Mit nem értettél ???
Megszoktad a kezed, saját technikád. Tehát igen, a Te hibád.
Szerintem egyszerûen béna a barátod ;)
Hát igen, senki sem tökéletes, belõlem is hiányzik a hiba.
Nélam pont ellenkezõleg van. Ha magamnak csinálom, az semmi ahhoiz képest, amit a barátom tud nyújtani :) Tanítsd egy kicsit ;)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi a válaszokat:)

Úgy érzem, én teszem le a legtöbbet hármunk közül, itthon mégis mindenért én vagyok a hibás, és a legkevésbé sem érzem azt, hogy szeretnének, megbecsülnének. Miért lehet ez? Mivel érdemelhettem ki?

Két lánytestvérem van. Az idősebbik majdnem 30. Nem talál munkát a diplomájában, nem dolgozik, részben ő is tehet erről, de szerintem tényleg nehéz találnia, mert kisvárosban élünk. Mindegy, itthon van, csak időszakos közmunkákban tudott dolgozni eddig. (szociális munkás végzettsége van). Jogsija nincsen. Főzni nem tud, maximum takarít helyette. Az ikertestvérem a barátjáéknál él. Gyakorlatilag befogadták (mákja volt). Neki felsőfokú szakképesítése van az érettségi után (idegenforgalomban). Annyi, hogy van egy idegenforgalmi szakmai középfokú nyelvvizsgája angolból, de a jogsiba is belekezdett, s félbehagyta mind a mai napig, pedig már 2. éve lesz jövőre, hogy elkezdte. Nem talál munkát, ő is ideig-óráig tartó közmunkaprogramban volt kiközvetítve idősek otthonába. Én (fiú) főiskolát végeztem (környezetvédelmi diploma és hulladékgazdálkodás), nem felvágásból mondom, becsület szavamra, de csúszás nélkül elvégeztem. Idén januárban kezdtem el a jogosítványt, április elején elsőre sikeresen le is vizsgáztam belőle. Úgy értem, jó tanuló voltam mindig is. Dolgozom, igaz én sem a diplomámban, közmunkában vagyok program adminisztrátor, művezető stb, mindenes. 60 ezer nettóm van. A fenti kérdésre keresem a választ.

Legjobb válasz: Vigasztalásként: én legalább értem a kérdésed :D Nem értem a többiek miért nem becsülnek meg. Lehet inkább irigyek, amiért te képes vagy megállni a helyed, ök meg nem. Nem gondolnám, hogy olyanok megbecsüléséért kellene harcolnod, akik úgymond kudarcot vallottak. Mindig is bosszantott, mikor vki verte a mellét, hogy ö diplomás, de inkább munkanélküli volt, mint hogy x ideig alantosabb munkát végezzen, vagy megemelje a seggét és másik településre költözzön

Vigasztalásként: én legalább értem a kérdésed :D Nem értem a többiek miért nem becsülnek meg. Lehet inkább irigyek, amiért te képes vagy megállni a helyed, ök meg nem. Nem gondolnám, hogy olyanok megbecsüléséért kellene harcolnod, akik úgymond kudarcot vallottak. Mindig is bosszantott, mikor vki verte a mellét, hogy ö diplomás, de inkább munkanélküli volt, mint hogy x ideig alantosabb munkát végezzen, vagy megemelje a seggét és másik településre költözzön
szerintem mindenki úgy áll hozzád, ahogy te hozzájuk. most jön majd a mentegtõzés....
Most ezt esküszöm nem értem. A nõvéred diplomás, de nem talál munkát. Az ikertesvéred a barátjáéknál él, szeirntem a szüleidnek már nincs rá gondja, õ is megcsinált egy sulit meg egy nyelvvizsgát. Te elvégeztél egy fõsulit, de nincs munkád a szakmában. Mivel vagy te több? A jogsival, ez valami vicc?
A kérdező hozzászólása: Nem az, hanem a felfogás, hogy én elég alja munkát végzek (kisebbséget kell irányítgatni, meg az õ ügyes-bajos dolgaikkal foglalkozni). Úgy értem, mentális megbecsülésben még annyit sem kapok mint a lány tesóim. Erre értettem. A jogsi csak egy példa volt, hogy tényleg igyekeztem, hogy az is sikerüljön elsõre.
A kérdező hozzászólása: Utolsó köszönöm a megértést! Örülök, hogy Te legalább nem irigykedsz a havi 60 ezres fizetésemre :D:D:D Sajnos ez van, ha nincs jobb meló, akkor ezt kell...csak az az érdekes, hogy amit tanultam az mostanság indult be Magyarországon is a kelendõ dolgok közé...s még sincs benne munka? :O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!