Találatok a következő kifejezésre: Miért érzek Mi ennek (31 db)

Miért van az, hogy úgy érzem egyszer ég a gyomrom, egyszer meg éhes vagyok? De mikor eszem egyáltalán nem érzem, hogy ennék tök üresnek érzem a hasam.21 hetes vok. És esténként meg szélgörccsel küzdök.

Legjobb válasz: Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.

Velem is pont így volt. Nagyon sokat szenvedtem. Változtattam az étrendemen stb., de akkor is termelõdött a savam. :( Kegyetlenül megszenvedtem az esti szélgörccsel is, amin az segített, hogy a fürdõkádba sok meleg vizet engedtem és hasaltam benne. Így megindult a szél. :) Sav ellen még annyi, hogy én még a krumplit is kihánytam. Normaflort ittam minden nap. Helyreállítja a bélflórát.
A kérdező hozzászólása: Mit lehet ez ellen tenni, vagy segíteni?
a gyomor égés, és éhségérzet összefügg. mivel a kismamáknál magas a gyomorsav, ezért olyan étrenden kell lenni, ami a savat felszívja. pl. rizses, krumplis dolog, kenyér, müzli...kerülni kell a szénsavas, tejes, és túl fûszeres ételeket. a gyomorégésre jó a salvus víz. enni pedig naponta 5ször és keveset kell. a rendszeres étkezés segít a savproblémák leküzdésére. a szélgörcsök, pedig a puffasztó szénhidrátos ételektõl vannak, amiket jó ha kerül az ember.

Mitől lehet az, hogy jobb oldalon húzódik a hasam 24-25 hetesen? A babámnak ugye nem lehet baja hogy én ezt érzem? Nem tudom miért érzem ezt? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Én szúrkálást is szoktam érezni,szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját,mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

Én szúrkálást is szoktam érezni, szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját, mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

Miért érzek így? Mi ennek az oka? Mi itt a baj? Mit érzek én valójában?

Van 1lány, jártam vele tavaly, amég bizonytalnvolt a helyzet addig szerelmes voltam,de utána elmúlt, és 8-9hónapig csak smároltunk, de abba volt érzelem,de nem jártunk. Összejött 1havromml, de megcsalta velem, jártunk 1hetet, és hiába próbáltam nem tudtam úgyanúgy beleszeretni,szeretem de nem szerelemb?l. Tegnap szakítottam vele, és ? elkezdett sírni,én azt hittem h. neis szeret engem, h. sak úgy jó neki velem, nem tudtam h. ennyire fáj neki. Ez 1 buliba volt és féltem h. vmi kárt tesz magába, engem akkor felpofozott,mert ínomba nevettem, és utána végig vele voltam, és fájt h. így kellett látnom..de ezaz ésszer?,mert még fiatalok vagyunk ?16én 18,és tudom h. nagyon bánni fogom. Utána amikor megnyugodott, elkezdtem simogatni,és nagyon kívántam, de ? nem hagyta, és nekem ez tetett, és egyre jobban érdekelt..nem tudommért van ez,mert ha megadja magát akkor nem érdekel,de ha harcolni kell érte akkor érdekel. Utána még csókolóztunk..és jó vele, de nem érem ezt az érzést..Mert próbáltam mindent,de nem volt olyan mint régen..

Legjobb válasz: Sajnos az életbe a csalódálok is beletartoznak, és ezt annak a lánynak is túlkell sajnos élnie. Te a vonzódást szerintem azért érezhetted, amikor nemhagyta magát, mert megközelíthetettlen. Ez mindenkiben bennevan egy kicsit. A kikötözõs sex is azért izgató sokmindenkinek, mert akkor kiszolgáltattott sok ember, és "magáévá" teheti. Szerintem szép csendben váljatok el, ha tényleg nemérzel semmit. Beszéljétek meg, hogy nem éri meg egy érzelmek nélküli kapcsolat.

Sajnos az életbe a csalódálok is beletartoznak, és ezt annak a lánynak is túlkell sajnos élnie. Te a vonzódást szerintem azért érezhetted, amikor nemhagyta magát, mert megközelíthetettlen. Ez mindenkiben bennevan egy kicsit. A kikötözõs sex is azért izgató sokmindenkinek, mert akkor kiszolgáltattott sok ember, és "magáévá" teheti. Szerintem szép csendben váljatok el, ha tényleg nemérzel semmit. Beszéljétek meg, hogy nem éri meg egy érzelmek nélküli kapcsolat.

Miért van az, hogy idegenek, ismeretlenek közt szépnek, már-már gyönyörűnek érzem magam, ismert társaságban (suli, osztályom, munkahely, sőt még otthon is) iszonyat csúnyának érzem magam? Mi ennek a pszichológiai magyarázata?

Legjobb válasz: Talán azért, mert akik ismernek, ismernek belülrõl is. És nem is a külsõddel van a bajod, hanem kevés az önbizalmad, félénk vagy talán, ezt nem tudom...de vmi biztos van. Épp ezért, hogy ismernek, tudod, hogy tudják milyen vagy, na ezt jól megfogalmaztam :) tehát a belsõddel nem vagy megelégedve és ezt a külsõdre vetíted ki. Akit pedig nem ismersz,attól a külsõd alapján kapod a visszajelzésedet, tehát valószínüleg tényleg nincs a külsõddel semmi baj. Remélem nem túl zavaros, ennyit tudtam most kihozni magamból :)

Talán azért, mert akik ismernek, ismernek belülrõl is. És nem is a külsõddel van a bajod, hanem kevés az önbizalmad, félénk vagy talán, ezt nem tudom...de vmi biztos van. Épp ezért, hogy ismernek, tudod, hogy tudják milyen vagy, na ezt jól megfogalmaztam :) tehát a belsõddel nem vagy megelégedve és ezt a külsõdre vetíted ki. Akit pedig nem ismersz, attól a külsõd alapján kapod a visszajelzésedet, tehát valószínüleg tényleg nincs a külsõddel semmi baj. Remélem nem túl zavaros, ennyit tudtam most kihozni magamból :)
Lehet, hogy a társasággal van baj.

Nem értem mi van már velem, miért érzem ezeket? Miért nem lehetek normális én is?

Egyik nap férfinak érzem magam, másik nap n?nek, aztán néha egyiknek sem... néha úgy beszélek, cselekszek mint egy férfi, néha úgy mint egy n?, vannak napok mikor pasikat figyelem, van mikor a n?ket, van hogy egyik sem érdekel. Én már meg?rülök magamtól... néha már azon gondolkodom kinyírom magam mert ez elviselhetetlen. Azt sem tudom hogy bírtam ki ilyen sokáig már. Mi a fene bajom van???

Legjobb válasz: sztk lelki egészséggondozó ingyenes minden városban. a pénztelenség nem kifogás.. bocsi.

sztk lelki egészséggondozó ingyenes minden városban. a pénztelenség nem kifogás.. bocsi.
szexuális identitászavar? keress fel orvost. õ nem csak tippel, mint mi.
korod? IGAZI nemed?
A kérdező hozzászólása: orvosra nincs pénzem. egyébként 26 vagyok és nõ. de most pont nem annak érzem magam.
Menj el akkor háziorvoshoz, majd õ továbbküld valahova! És ne add fel, mindenre van megoldás, hidd el (magam is beteg vagyok épp)! Egyébként mi a normális?...

Miért érzem magam feszültnek mikor én vagyok felül az ágyban?

A barátommal ritkán csináljuk lovagló pózban,mert nem igazán szeretek felül lenni.

Legjobb válasz: Azt tudnod kell hogy a férfinak ebben a pózban nem igazán jó, nehezebben megy el. Ettõl függetlenül én szeretem mert látom közben a párom mint dicsõ gyõztes ara. :) Mindent ki kell próbálni és ami bejön mindkettõtöknek az a nyerõ. Ja és bizalom a másikban, feltétel nélküli szeret...

Azt tudnod kell hogy a férfinak ebben a pózban nem igazán jó, nehezebben megy el. Ettõl függetlenül én szeretem mert látom közben a párom mint dicsõ gyõztes ara. :) Mindent ki kell próbálni és ami bejön mindkettõtöknek az a nyerõ. Ja és bizalom a másikban, feltétel nélküli szeret...
*szeretet*
Jobban el kellene lazulnod. Ezen segíthet egy kis bor például ha szereted. Azért vagy feszült, mert úgy érzed, hogy most te irányítod a dolgokat és meg akarsz felelni.
ez ált attol szokott lenni <legalábbis szerintem> hogy néz és akk te <vagy ált a csajok> azt hiszik h azt nézi milyen 'duci' meg az alakját..((: de ez csak sztem..((:
Én szinte teljesen rádõlök, úgy a párom is élvezi :)

Mikor fog már elmúlni ez a sz-r? Mikor fog már vége lenni ennek a mocsadék rémálomnak? Miért érzem még mindig ezt?

nagyon tömören:

Legjobb válasz: Ez már nem biztos, hogy szerelem, inkább ragaszkodás! A hosszú kapcsolatok után az emberek bizonyos százaléka fél nyitni az új felé, görcsösen kapaszkodik a megszokott társba még akkor is, ha ez a kapcsolat nem volt a legjobb. Ha most megpróbálsz nyitni és tanulsz a hibáitokból, a következõ kapcsolatod még jobb és tartósabb lehet! De minden csak rajtad áll!!!!

Ez már nem biztos, hogy szerelem, inkább ragaszkodás! A hosszú kapcsolatok után az emberek bizonyos százaléka fél nyitni az új felé, görcsösen kapaszkodik a megszokott társba még akkor is, ha ez a kapcsolat nem volt a legjobb. Ha most megpróbálsz nyitni és tanulsz a hibáitokból, a következõ kapcsolatod még jobb és tartósabb lehet! De minden csak rajtad áll!!!!
Mert egy unalmas, érdektelen ember vagy.
Mert fogyatékos vagy.
Talán nem szerelemnek hívnám ezt a kapcsolatot, hanem szenvedélybetegségnek. Megvonási tüneteid vannak. Valamilyen rituális tevékenységgel (pl. fénykép elégetése stb.) zárd le az ügyet. Gyászold meg a kapcsolatodat (sírj ha kell, nem szégyen)és kezd új életet. Ezt a sok energiát "pazarold" másra, aki nem tesz veled hasonlókat. Az éremnek két oldala van, biztos Te is hibáztál, de akkor tanulj a hibáidból és ne tedd meg újra õket. Új év, új kezdet!
Vonjad le a tanúlságokat, lépjélt tovább az életben. Szerintem ez nem aza viszony amit érdemes lenne, vagy lehetne megjavítani. Ha úgyérzed hogy te is hibáztál, akkor legközelebb ne hibázz, de szerintem ebbõl lépjél ki, és talán tartsál egy kis szünetet, amíg átgondolod ezeket a dolgokat. Azután keress egy normális lányt.
Hûû mennyi értelmiségi támadott be az okos válaszaival. :D Nézd. Erre csak annyit tudok mondani, talán azért, mert van Lelked. Nem tudsz olyan könnyen lezárni dolgokat, és õszinte szerelmet adtál a Lánynak, ami egyértelmû, hogy egycsapásra nem fog elmúlni, bármit is követett el. Te most küzdesz a szerelem ellen, elég görcsösen, ami még rosszabb. Át kell értékelned magadban mindent, végigvezetni a pozitiv és a negativ dolgokat, amik ellened vagy érted szólnak. Ha még mindig úgy érzed, hogy ezek után még mindig kötõdsz, akkor talán azt kéne megfejtened, hogy a megalázás, megcsalás, feljelentés biztos, hogy nem a Te hibád miatt történt!? Mert mindenhez 2 ember kell, és ok nélkül nem lehet ilyeneket csinálni. Szóval lehet nyomja Neked a kicsi szíved valami nagy nagy botlás, vagy hiba, amit nekünk most itt nem is részleteztél. Ezeket mind tedd helyre a szívedben, és ne csak a másikat okold, hanem Te is ismerd el a hibáidat!
"Mikor fog már elmúlni ez a sz-r?" amikor szakítasz vele ecsém... http://www.youtube.com/watch?v=EDhsmglYFjM
Szereted, mert az ember 13 éves kora fölött nem úgy szeret, hogy "ha szeretsz szeretlek, ha nem szeretsz nem szeretlek". És gondolom a szép dolgokra emlékszel. Nálam ez úgy szokott lenni, hogy én azt szeretem, akit az elején (azt hittem hogy) megismertem, és az hiányzik nagyon.
Tapasztalatlanság
nem tudhassuk
jó kérdés sok mindennek belehet tudni de felettébb érdekes
A legkézenfekvõbb válasz az, hogy eddig rosszul csináltad.
korod?
A kérdező hozzászólása: 18

A pasik miért tartanak vonzónak mikor én nem érzem magam annak?

Mindenki mondja hogy olyan szép vagyok meg stb de én nem hiszem el!! :(

Legjobb válasz: fiúként ne járkálj nõi ruhába...

fiúként ne járkálj nõi ruhába...
Genetika. Apádat és anyádat kéne errõl kérdezni.
Mibõl gondolod, hogy nem te, hanem õk látják rosszul a helyzetet?
sok pasi szereti a csúnya lányokat
vagy buszsofõr
terhes vagy
Kép alapján meg tudnánk mondani, hogy mi az ami vonzó benned
azért mert te önbizalom hiányos vagy és a pasik észre vesznek, attol még szép vagy :) Örûlj neki!
"A WC-csészék miatt, úgy hiszem."
Ne itt sajnáltasd magad... annyira utálom az ilyenek, a hideg ráz tõlük.
A kérdező hozzászólása: EGY CSOMÓ PASI MEG AKAR IZÉLNI MEG AZ UTCÁN IS MEGFÜTYÜLNEK DE FOGALMAM SINCSEN MIÉRT!!!
Mert az agyaddal van baj.Nincs önbecsülésed, és hinni se akarsz
Két oka lehet. Kedvesek veled az emberek, és azt akarják, hogy legyen egy kis önbizalmad. A másik, hogy szép vagy csak szimplán túl nagy elvárásaid vannak magaddal szemben, ezáltal nem látod magadnak szépnek.
mutass képet és megmondom :D
Majd kinövöd. Az önbizalomhiányt pár évtizeddel a szépség elõtt.
biztos azért füttentenek hogy menjél oda betonozni xd amúgy rossz az ízlésed ezek szerint

Miért érzem én kellemetlenül magamat mikor nekem okoztak fájdalmat?

18 múltam még nem mondanám magam feln?ttnek mert még sok midnent nem tapasztaltam meg úgyérzem...!lehet hogy gyerekes lesz a sztori de engem ez nagyon felkavart.szalagavtóm el?tt már összejöttem a abrátommal akivel osztálytársak voltaunk(azóta is 1ütt vagyunk).nos az 1ik barátn?m táncolt vele és nem volt hajlandó velem cserélni.én pedig azzal a fiúval táncoltam aki életem nagy csalódása volt és nem akartam vele táncolni de ezt már rég megbeszéltük.semmi nem hatott rá tehát ígyis táncoltunk.életem legrosszabb napját köszönhetem annak a lánynak.de mégis megbocsájtottam neki.valamelyik nap észrevettem hogy letörölt msnr?l.van 1 másik címem aról nem törölt és megkérdeztem t?le h miért van ez...azt mondta h úgy érzi h haragszok rá...ami így is volt sokáig de túl léptem rajta(nem szeretek nagyon haragban lenni senkivel se)érettségim is most volt tehát teljes z?rzavar:Dmióta értek nagy csalódások teljesen bezárkóztam és így hogy vége lett a sulinak elgondolkoztam hogy miért nem jó ez.rájöttem hogy szinte senkim nincs.vis közeli barátaim nem sok.ezekb?l a csalódásokból adódóan nem engedtem senkit közel magamhoz és érzékenyen reaglátam midnenre.nos visszatérve...azóta én megnyitottam az illet? lányt msnen hogy megbeszéljem vele miért törölt mert meglep?dtem rajta.most voltunk 1ütt nyaralni 3 napot és sztem egész jól elvoltunk.de azt is tudni kell a lányról hogy a barátomat az ? úgymond legjobb barátjának tekinti a fiúk közül...és néha felmerült bennem a féltékenység.bár barátomban megbízok én a lányra voltam féltékeny hogy majd behálózza vagy vmi.ezek történtek után mégis én érzem magam kellemetlenül.nem tudok rájönni hogy miért van ez.bocsi ha kicsit zagyva lett a szövegem.valaki írjon erre normálisat!!idióták kíméljenek légyszi:)

Legjobb válasz: Szerintem van a drága barátnédnek egy úgynevezett "idióta hülyepicsa" szindrómája ami néha elõjön. Ilyenkor ott kell hagyni a fenébe. Ha egy fikarcnyi bizonyítékod is van arra, hogy a barátoddal próbál kavarni, akkor pedig karmold szét az agyát. Ennyi az egész

Szerintem van a drága barátnédnek egy úgynevezett "idióta hülyepicsa" szindrómája ami néha elõjön. Ilyenkor ott kell hagyni a fenébe. Ha egy fikarcnyi bizonyítékod is van arra, hogy a barátoddal próbál kavarni, akkor pedig karmold szét az agyát. Ennyi az egész
A kérdező hozzászólása: ez lesz:Dköszi a választ:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!