Találatok a következő kifejezésre: Miért érzékeny makkom (9 db)

Miért érzékeny a péniszem makkja? és mit tegyek ez ellen

Egy 16éves szüz srác vagyok, persze szoktam maszturbálni és ilyenkor nemtudok hozzányulni a makkhoz mert nagyon fáj és rossz érzés! Ugy szoktam maszturbálni h a bört fogom csak. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát ezért érzékeny,mert még a masztinál is rajt a bõr. Mindenkinek nagyon érzékeny ez,ezért fokozatosan szoktasd hozzá,hogy bõr nélkül is van.Tudod eljön az az idõ mikor a barátnõd is hozzányúl,lehúzza a bõrt róla ,és az neked nem kellemes,hanem fájdalmas lesz .Fürdésnél ha csak a víz folyik a makkodon végig,már az is egy szoktatás . Masztinál meg ne száraz legyen,mert akkor kidörzsölheted. Írhatsz privátba is ,ha úgy gondolod .

Hát ezért érzékeny, mert még a masztinál is rajt a bõr. Mindenkinek nagyon érzékeny ez, ezért fokozatosan szoktasd hozzá, hogy bõr nélkül is van.Tudod eljön az az idõ mikor a barátnõd is hozzányúl, lehúzza a bõrt róla , és az neked nem kellemes, hanem fájdalmas lesz .Fürdésnél ha csak a víz folyik a makkodon végig, már az is egy szoktatás . Masztinál meg ne száraz legyen, mert akkor kidörzsölheted. Írhatsz privátba is , ha úgy gondolod .
Alapvetõen csak akkor érzéketlenítsd el a makkod, ha tényleg zavar – ugyanis a partnereden belül nem fog zavarni mert odabenn sikamlósak a dolgok, és a makkot az nem zavarja...

Miért érzékeny a makkom?

úgy születtem , hogy le volt tapadva a fitymám , de 6 éves koromban voltam orvosnál , és azóta nincs . A makkom nagyon érzékeny , gondolom megszokta , hogy rajta volt a fityma .. de azóta eltelt 7 év , és még mindig nagyon érzékeny ha hozzáérek . Mit tegyek? ( vizeléskor mindig hátrahúzom )

Legjobb válasz: Mindenki letapadt fitymával születik.Ezt 3 éves kor felé húzzák hátra ,mert addig nem is szabad .Hát ezt kell csinálni,amit csinálsz.Amikor lehetõség van rá akkor húzzad hátra,pl fürdésnél is amig fürdesz.Akinek fitymája van,szinte mindenkinek nagyon érzékeny .Testünk legérzékenyebb része a makk.Ezen a kis területen aránylag sok érzõ idegvégzõdés van .Tudod ez nagyon fontos nekünk, hogy így legyen .

Mindenki letapadt fitymával születik.Ezt 3 éves kor felé húzzák hátra , mert addig nem is szabad .Hát ezt kell csinálni, amit csinálsz.Amikor lehetõség van rá akkor húzzad hátra, pl fürdésnél is amig fürdesz.Akinek fitymája van, szinte mindenkinek nagyon érzékeny .Testünk legérzékenyebb része a makk.Ezen a kis területen aránylag sok érzõ idegvégzõdés van .Tudod ez nagyon fontos nekünk, hogy így legyen .
Hát én már annyit vertem hogy nincs ilyen gondom. XD

Miért érzékeny a makkom?

Én arra szeretnék választ kapni hogy miért érzékeny a makkom? Kellemetlen érzés ha az óvszert akarnám felhúzni vagy pettingnél.

Legjobb válasz: lehet megsértetted a felületét vagy begyulladt valamitõl pl. piszkos kéz, öblítõ is lehet a bûnös de még a szoros nadrág is. várj pár napot, lehet irritált a terület.

lehet megsértetted a felületét vagy begyulladt valamitõl pl. piszkos kéz, öblítõ is lehet a bûnös de még a szoros nadrág is. várj pár napot, lehet irritált a terület.
Elsõként azt gondolnám, hogy nagyon száraz . Jó lenne, ha megmutatnád egy bõr-és nemibeteggondozónak, nehogy nagyobb baj legyen, vagy megfertõzd párod.
Az is lehet hogy ilyen típus vagy. Szerintem nem nemi betegség, mert akkor más esetekben is felmerülne a probléma. Te meg csak szexuális együttléteknél tapasztaltál ilyeneket az írásod szerint. Valószínû eléggé korán is lehet magömlésed. Az érzékenységét csökkentheted óvszerrel. Lehet míg felhúszod nagyon az, de segít.
mert a jóisten így teremetette
Hála Istennek, nem tapasztaltam meg magamon ezt a jelenséget. Szerintem ez teljesen egyén függõ, van, akinek érzékeny, van, akinek nem. De ha továbbra is fenn áll a tünet és sûrûbben jelentkezik, azonnal fordulj az Urológushoz, nehogy valami baj legyen!

Miért fáj érzékeny a makkom, ha szopják. De csak 1 részen az?

nincs fityma szükületem

Legjobb válasz: Ne egy cápa szájába rakd,na de komolyan az lenne a gond ha nem lenne érzékeny:) Mi az ,hogy fáj? Elviselhetetlenül vagy csak annyira érzékeny,hogy az már fáj?:)

Ne egy cápa szájába rakd, na de komolyan az lenne a gond ha nem lenne érzékeny:) Mi az , hogy fáj? Elviselhetetlenül vagy csak annyira érzékeny, hogy az már fáj?:)
A kérdező hozzászólása: annyira érzékeny, hogy már fáj
errõl most makk marci jutott eszembe: http://www.anyaknapja.eoldal.hu/img/mid/46/makk-marci-kirand..

Miért ennyire érzékeny a makkom?

Mikor orálisan kielégítenek alig birok a lábamon maradni annyira érzékeny a makkom. Orgazmus után pedig nem is tudom kibírni azt az érzést,ha hozzáér valamihez.

Legjobb válasz: Ezzel minden férfi igy van nem csak te, ne hogy azt hidd hogy te vagy Harry Potter

Ezzel minden férfi igy van nem csak te, ne hogy azt hidd hogy te vagy Harry Potter
A kérdező hozzászólása: Nem hittem, hogy Harry Potter vagyok.
A kérdező hozzászólása: Még csak nem is hasonlítok rá.:)
A kérdező hozzászólása: Te hasonlítasz rá? Vagy kire hasonlítasz?
Most már ezt is tudom, hogy érzékeny a Harry Potter makkja... Én ebben akkor hasonlítok rá. Biztos az idegvégzõdések igen sûrûn vannak a makkunk felszínének közvetlen közelében.
ha vissza húzod a fitymát a makk alá és így rakodbe a gatyóba akkor majd megszokja és nem lesz ennyire érzékeny
Leápoljam?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nem kell.

Miért vagy mitől lehet érzékeny a makkom?

Régebben is érzékeny volt szex közben, de egy éve körülbelül már nagyon is kellemetlen, ha makkom izgatásáról van szó! Ha szájjal kényeztetik azt még csak ugyan kibírom, de ha kézzel stimulálják vagy különböző pózokban kapja az ingert, mint pl: lovagló vagy hátulról hatolok be akkor úgy érzem, hogy egy-kettő és készen is vagyok! Lehet ezen segíteni valahogy, valamilyen technikával vagy orvosi beavatkozással, mert szeretném hosszabb ideig is élvezni a szexet! Kérlek segítsetek! 27/F

Legjobb válasz: Ja, de akkor nem maga az izgatás a kellemetlen gondolom, hanem h úgy érzed, az oráltól - vagy bizonyos pózoktól gyorstüzelõ lettél, nem? (ez esetben csak a sok szex, sok játék és ezeknek az elnyújtása segíthet)

Ja, de akkor nem maga az izgatás a kellemetlen gondolom, hanem h úgy érzed, az oráltól - vagy bizonyos pózoktól gyorstüzelõ lettél, nem? (ez esetben csak a sok szex, sok játék és ezeknek az elnyújtása segíthet)

Túl érzékeny a makkom, miért lehet és mit lehet ellene tenni (lent)?

18 éves fiú vagyok, talán többekközt ezért, de még nem volt senkivel sexuális kapcsolatom. Úgy gondolom túl érzékeny a makkom. Ha teljesen száraz és ha teljesen nedves akkor nem annyira, de a kett? közötti állapotban nagyon. Nem viszket, nem fáj, hanem biztos mindenkinek ismer?s az érzés mikor kellemetlen ha hozzáérsz. Önkielégítésnél nem zavar, mert ott a b?rhöz érek hozzá ugye, de félek hogy sex közben határozottan zavarhat. Rövid fékem van, talán emiatt lehet? Vagy ez normális? Mit lehet ellene tenni? Más, hasonló korú fiúk hogy állnak ezzel?

Legjobb válasz: Nem vagyok fiú, de a leírtak alapján ez valami gombás fertõzés lehet, ami bár tüneteket ( kiütés, folyás, ilyesmit ) nem okoz, de azért irritálja a kukidat.Ha veszel a patikában Canesten kenõcsöt, és néhány napig egészen vékonyan bekened a kérdéses területet, lehet, hogy szépen helyrejön. Az is lehet, hogy édesanyád olyan mosóport/öblítõt használ a gatyóid mosásához, ami allergiás tüneteket vált ki nálad. Szerintem próbáld meg a Canesten krémet pár napig, és ha nem használ, akkor anyut kérd meg, hogy mosson másféle mosóporral. De ez a túlérzékenység nem normál állapot. Ebbõl késõbb az a baj lehet, hogy "bevetéskor" hamarabb elsül az ágyú, mint kéne. Vagy a túlérzékenység miatt nem lesz kellemes élmény az együttlét. De talán az lenne a legjobb, ha rászánnád magad, és megmutatnád egy orvosnak. (nem fogorvosra gondoltam)

Nem vagyok fiú, de a leírtak alapján ez valami gombás fertõzés lehet, ami bár tüneteket ( kiütés, folyás, ilyesmit ) nem okoz, de azért irritálja a kukidat.Ha veszel a patikában Canesten kenõcsöt, és néhány napig egészen vékonyan bekened a kérdéses területet, lehet, hogy szépen helyrejön. Az is lehet, hogy édesanyád olyan mosóport/öblítõt használ a gatyóid mosásához, ami allergiás tüneteket vált ki nálad. Szerintem próbáld meg a Canesten krémet pár napig, és ha nem használ, akkor anyut kérd meg, hogy mosson másféle mosóporral. De ez a túlérzékenység nem normál állapot. Ebbõl késõbb az a baj lehet, hogy "bevetéskor" hamarabb elsül az ágyú, mint kéne. Vagy a túlérzékenység miatt nem lesz kellemes élmény az együttlét. De talán az lenne a legjobb, ha rászánnád magad, és megmutatnád egy orvosnak. (nem fogorvosra gondoltam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Azért nem gondolom h gombás fertõzés mert semmi jele nincsen (külsõleg) és soha nem érzékeny kevésbé soha nem jobban, ráadásul aszem mióta az eszemet tudom ilyen. Nemrég jöttem össze egy lánnyal és lassan idõszerû lesz a dolog. A canestent kipróbálom, ha nem használ felkeresek egy urológust.
Ez a kérdés nálam is felmerült, de nekem 18 éves koromban már nem volt ilyen problémám. Használj gumi szexnél. Egyébként még nem láttam durvábbat annál, hogy egy nõ legyen az elsõ válaszoló egy ilyen kérdésnél. Ja és XDD
Még csak most olvastam el, hogy mi írtál tetris. Te sem vagy piskóta.

Az miért van, hogy a bőr alatt a péniszem (makk így hívják talán) érzékeny?

Amikor meg akarom mosni elég kellemetlen érzés.

Legjobb válasz: 8 évesen nekem is fájt

8 évesen nekem is fájt
balanitisz gyulladás.
A kérdező hozzászólása: Nem 8 éves vagyok... De kellemetlen érzés nem is kicsit, nem fáj, de egyszerûen rossz. És az a balinitisz gyulladás az mi? Mit lehet ellene tenni?
A kérdező hozzászólása: Utána olvastam, elvileg akkor mosni kell gyakrabban és minden oké? Volt a leírásban olyan, hogy felnõtteknél akiknek nehezebben húzható vissza az elõbõre gyakran elõfordul. Na nekem pont ilyesmi van, akkor ez miatt lehet?
Vegyél Bactrobant és amíg a blanitsiz nem múlik kenedgesd és tartsd tisztán. S No szex.
A kérdező hozzászólása: Ezt a Bactobrant hol lehet venni? Patikában adják ? Vagy valahol máshol?
hát bocsi de ez nem normális.menj dokihoz
ki vagy száradva, vagy valami komolyabb gond lehet. Orvoshoz most!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!