Találatok a következő kifejezésre: Miért éri a (1118 db)

Miert miert ernek a ferfiak szemeben tobbet az olyan csajok, akik ducik voltak es utana esetleg 10-15 kg-ot leadtak?

Persze elotte is ismertek egymast, mig a csaj duci volt

Legjobb válasz: Mert a csaj elérte amit akart ergo van benne kurázsi.

Mert a csaj elérte amit akart ergo van benne kurázsi.
Nem érnek többet, csak a nõk képzelik be mindig hogy valamiért kevesebbek a másiknál.
Mert van kitartásom. :) Gimiben rajtam is volt jó 20 kiló felesleg, egyetemre leadtam. Nem csak, hogy nagyon dögös lettem, de bizonyságot tettem arról is, hogy bármire képes vagyok ha akarom, ezáltal megjött az önbizalmam sincs. És ez a férfiaknak imponál. :)
*is
Na jó, azért az tényleg becsülendõ ha egy kis húsgombóc tesz az egészségéért, és lefogy 10-20 kilót. Már ha ezt ésszel, és sporttal teszi, ez kortól nemtõl függetlenül jó pont mások szemében.
mit miert?te mit teszel azert hogy jobb legyel?mast kritizalsz?
Hogy többet ér valaki? Hmm. Nem nem hiszem, becsülendõ a dolog, le a kalappal az elõtt aki hasonlót véghezvisz, de hogy értékesebb lenne az kétlem. Van kitartása, de ettõl még ugyan úgy lehet buta, bolond, egoista stb.

Counter Strike 1.6 ban bármilyen szerverre szeretnék kapcsolódni, csak egy szerverre kapcsolódik! Román szerverre! Miért? Erre a szerverre kapcsolódik: ely. Csgaming. Ro:27015.

Van egy saját szerverem cs 1.6 ban, karok rá kapcsolódni de egy román szerverre kapcsolódik! De ha bármely más szerverre is kapcsolódnék akkoris a román szerverre kapcsolódik!

Legjobb válasz: Töröld le mappástól együtt és tedd fel újra... És ha lehet, máskor ne mennyél román szerverekre... :) Egy cosmó magyar szerver van, tessék: http://www.game-monitor.com/search.php?game=cstrike&location.. Konzolba írd be: connect IPcím példa: connect 94.199.183.54:27004

Töröld le mappástól együtt és tedd fel újra... És ha lehet, máskor ne mennyél román szerverekre... :) Egy cosmó magyar szerver van, tessék: http://www.game-monitor.com/search.php?game=cstrike&location.. Konzolba írd be: connect IPcím példa: connect 94.199.183.54:27004
A kérdező hozzászólása: Egyszer tévedtem véletlenül román szerverre, azóta is csak erre csatlakozik! Már rengetekszer letöröltem, több féle cs-t is raktam fel! És sehol semmi! Csak ugyanarra az egy szerverre csatlakozik.
A kérdező hozzászólása: És már próbáltam connectelni conzolbol is, ugyse só!
A kérdező hozzászólása: jó*
De a mappáját is törölted manuálisan a CS letörlése után? Mivel az oké hogy vezérlõpultból kitörlõd, de attól még a mappáját neked kell utána jobb gomb-törléssel; így eltüntet minden letöltött dolgot. De ha ez bonyolult, akkor tegyél fel egy másik verziót úgy, hogy másik mappába telepíted fel. Ha ez se mûködik, akkor töröld a config.cfg-t ami a cs mappában van és szedj le egy másikat valahonnan.
Ez a veszély nem áll fenn.
Ilyen felelõtlenségre nem vállalkozok.
Fölösleges szavazni, mert királyunk megveszi magának a szavazókat (kint élõ magyarok, nyugdíjasok, cigányok) mindenki kap egy kis csontot és már megy is a voks....már csak abban reménykedem hogy a 2/3ad nem marad meg!
nincs kire szavazni , a fidesz meg ugyis megnyeri mert a szavazobazisahoz alakitja a valasztasi rendszert
Soha nem fogom megérteni, hogy miért pontoznak le, amikor a személyes véleményemet mondom el. Netán jobban tudod, hogy mi a véleményem?
Mert ez a legkisebb rossz.
2es jól mondja. A többi mind bohócpárt.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, én senkit nem pontozok, ezt a fajta megnyilvánulást viszont én sem értem. Ez különösen jól mutatkozik még az olyasfajta kérdéseknél, mint , , Kik azok a történelmi személyek, akikre felnézel?, , . Ezeknél is megy a végtelen lepontozás, pedig az ember egyszerûen csak válaszol a kérdésre (ha kifejti véleményét, akkor is ugyanaz az eredmény következik)...

Miért ér a gyerek kevesebbet egy felnõttnél?

Legjobb válasz: Nem érsz kevesebbet. Vannak olyan népek, ahol bizony egyenrangú a gyermek: "Nyaralásunkon a zsirai panzióban összefutottunk egy jamaicai sráccal. Az elsõ percben feltûntek a népeink közötti különbségek. Jókedvet árasztott, egybõl mindenkit odavonzott a nyitottsága, hajnalig beszélgettünk ismeretlenül a társaságban (jó, anyukák kicsit hamarabb leléptek). Amikor a kisfiam is mondta, ami épp eszébe jutott, a srác egybõl leintett mindenkit: pszt! Hallgassuk csak, mit mond a gyerek! Náluk a gyerekek a legfontosabbak..." Sajnos a mi kultúránk más, és valószínûleg a mi szüleinket is így nevelték. Ezzel nem lehet mit tenni :( Majd, ha lesz saját csemetéd, ne így csináld, mert Te már tudod, ez nem járható út...

Nem érsz kevesebbet. Vannak olyan népek, ahol bizony egyenrangú a gyermek: "Nyaralásunkon a zsirai panzióban összefutottunk egy jamaicai sráccal. Az elsõ percben feltûntek a népeink közötti különbségek. Jókedvet árasztott, egybõl mindenkit odavonzott a nyitottsága, hajnalig beszélgettünk ismeretlenül a társaságban (jó, anyukák kicsit hamarabb leléptek). Amikor a kisfiam is mondta, ami épp eszébe jutott, a srác egybõl leintett mindenkit: pszt! Hallgassuk csak, mit mond a gyerek! Náluk a gyerekek a legfontosabbak..." Sajnos a mi kultúránk más, és valószínûleg a mi szüleinket is így nevelték. Ezzel nem lehet mit tenni :( Majd, ha lesz saját csemetéd, ne így csináld, mert Te már tudod, ez nem járható út...
Miért érne kevesebbet? Összességében nem ér kevesebbet. Bizonyos feladatokra, dolgokra viszont természetesen kevésbé képes mint egy felnõtt. De ettõl még nem ér kevesebbet... Sõt, érzelmileg sok gyermek többet ér mint néhány felnõtt.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, és sokszor az arcomba van vágva h én CSAK egy gyerek vagyok, ezért nem lehetnek döntéseim, nem lehet önálló véleményem csak mert gyerek vagyok, mindért én vagyok a hibás ha pl eltûnik valami. aztán ha rájönnek hogy nem miattam van akkor ennyit mond anyám hogy: cöhh... és elmegy, éjjel-nappal ordibálnak velem, egész álló nap tanulok, vagy edzek és utána a földig lehord hogy még takarításra se vagyok jó... miközben reggel, a szobámba vannak mindig, és ha aludni szeretnék nem hagynak mert nem hajlandóak kikapcsolni a tv-t, aztán reggel leszidnak hogy miért nem aludtam, akkor is ordibálnak velem ha beteg vagyok, mert ugye az is az én hibám, és ha õk mondanak valamit akkor ugranom kell, ha én kérek valamit, akkor fél év után se pl szerelte meg apa a biciklimet amin nem volt fék, több balesetem is volt majdnem... és mindenre az a válaszuk hogy: mert én csak egy gyerek vagyok, õk meg felnõttek, és én igazából nem is vagyok családtag... ruhát se vesznek nekem... 11 éves korom óta nekem kell rá pénzt szerezni...
nem ér kevesebbet de egy gyerek nem felnõtt mások a kötelezettségei és a jogai is. Sokan a két végletbe tartoznak, a gyerek a minden, ki van a feneke is nyalva, vagy a gyerek nem ér semmit és földbe tiporják. Egyik sem jó, nem kell megalázni, mindenért hibáztatni, úgy kezelni, mint egy koloncot ami semmire se jó, de a gyerek tanuljon, tiszteletet, udvariasságot, neveljék meg rendesen, ha két felnõtt beszélget akkor igenis várja meg még befejezik, ne szóljon közbe, ne lökdösse fel a felnõtteket, mert Õ csak egy gyerek neki mindent szabad.Szerintem érted mire gondolok, egyátalán nem jó, ahogy a szüleid bánnak veled, de amit az utolsó ír, hogy mindenki maradjon csöndben amíg a gyerek beszél is túlzás.
MERT NINCS HASZNA A VILÁG SZÁMÁRA (14f)
úristen kérdezõ, menj el a gyermekvédelemhez de most komolyan!
Én is hasonló "helyzetben" vagyok... :/ 15/L
Gyermekvédelem? Komolyan?:D 14 éves lányról van szó, ha valaki visszaemlékszik arra, milyen érzései voltak ilyen idõs korában, egybõl rájöhet, hogy valószínûleg ugyanilyen cipõben járt.:) A szüleim esküdt ellenségeim voltak kb. 17 éves koromig, úgy éreztem, mindenért lecsesznek, nem értenek meg, totál hülyének néznek. Azóta felnõttem, és rájöttem, hogy bizony nekem nem kellett volna úgy beszélnem velük mint a hülyékkel és sok dolgot nem kellett volna megengednem magamnak. Ilyen korban természetes, hogy úgy érzed, sz.rba sem néznek, pedig nem így van.

Miért éri meg Battlefield 4 Premiumot venni vagy miért éri meg Deluxe editiont venni vagy miért éri meg limited editiont venni csak mert nem tudom tehát mit tartalmaz amit a sima nem tud miért éri meg ezeket venni?

ha ez valamin váltosztat vagy ront vagy érdekel valakit ps3romra veszek de szerintem nem váltosztat semmin és nem kell mondani, hogy vedd meg a Battlefield 3-mat azzal jobban jársz mert olcsóbb megvan a battlefield három azért veszem meg a 4-gyet mert a hármat már kimakszoltam aki ír annak nagyon köszönöm sziasztok és nefeledjétek az élet szép fõleg ha megvan a Battlefield

Miért éri meg egyesületet alapítani az? Amíg nem vagyunk közhasznúak, illetve mikor megkapjuk miért éri meg a cégeknek minket támogatni?

Adózásra gondolok fõleg.

Legjobb válasz: a cégeknek adókedvezményért éri meg támogatni a közhasznú egyesületeket. És hogy miért éri meg, mindenkinek magának kell tudnia.

a cégeknek adókedvezményért éri meg támogatni a közhasznú egyesületeket. És hogy miért éri meg, mindenkinek magának kell tudnia.

Férfiak, miért kap ekkora hangsúlyt az anál nálatok? Miért erõltetitek rá a párotokra?

Nem provokációnak szánom, sajnos az én párom is felhozta párszor, de én sose lennék képes erre, olyan alantas. Nem értem, hogy mi a vonzó a végbélnyíláson, amikor amúgy is ott a punci. Szerintem ez rettentõen lealacsonyító a nõknek, olyan nemtelen, pornós, undorító, fájdalmas. Miért vagytok ennyire önzõek és miért ilyen elferdült a szexualitás? Nem vagyok prûd, leszögezném elõre, eléggé magas a szexuális étvágyam,szeretem mindenféle pózban, imádom az orált, a szerepjátok, mindent, de ez nem fér a fejembe. Tudom vannak nõk, akik szeretik, de most konkrétan azokra értem, akik ezzel nyúzzák a párjukat.

Legjobb válasz: Miért is általánosítasz? Mert én nem szeretem.Értelmes pasik meg nem erõltettek semmit.

Miért is általánosítasz? Mert én nem szeretem.Értelmes pasik meg nem erõltettek semmit.
Elsõnél a pont. Nem kell általánosítani és nem is kell feltételezni, hogy a férfiak alapvetõen is rákényszerítik bármire is a párjukat. A kényszerítés és erõltetés semmiképp sem vall értelmes személyre.
Én kb. 2x csináltam, ebbõl egyszer a mostani párommal. Utána azt mödtam neki, hogy ha õ is, akkor én is. Azóta valamiért nem akarja..
Ostoba dolognak tartottam mindig is. Ráadásul a lány egy erõszakos, türelmetlen behatoláskor komolyan megsérülhet. Azon lányok nagy része, akik végül is belemennek, azért teszik, mert félnek, hogy ha nem teszik meg, a barátjuk elhagyja õket.
De te is gáz vagy, Mi az, hogy Olyan alantas? :DD Van akinek teljesen normális. Persze hogy néha felhozza a srác, ha szeretné. De értelmes férfi meg is érti, hogy a nem az nem. Ha neked ez majd akkora probléma lesz, szakítasz vele. Nem minden férfi ilyen, van aki szintén nem szereti! Ne általánosíts! És ha nem is vagy prûd, kérlek ne beszélj butaságokat, ha nem is próbáltad még! Nõ vagy, bocsáss meg, hogy kommenteltem, de amikor valaki tudatlanul vagdalózik, az zavar. Nekem sosem volt fájdalmas! Tehát ne mondd, hogy az. Legalább csak olyan kijelentéseket tegyél, ami igaz is, ne a te véleményedet állíts be teljes igazságként.
Nekem nem létfontosságú, de azért kipróbálnám már. Eddigi partnereim nem hagyták, mert azt mondták, majd ha egy seprûnyelet feldugok a se ggedbe, akkor análozunk Drágám, oké? :D Megértettem, de érdekelne, milyen popóba rakni. A hüvely isteni, szerintem ezt mindenki aláírja :D Amúgy én szeretem nyalni a popsi lyukát a nõnek meg ujjazni :)
Mert pornón nevelkedtek és azt hiszik ez kell minden nõnek.
Jaj, ne legyünk már ennyire puritánok (tisztelet a kivételnek!). Engem nem kényszerített se a volt párom, se a férjem! Kíváncsi voltam én is, izgatott a gondolata..pár alkalom kellemetlen volt, pár alkalmat viszont én is élveztem. Alapjáraton nem vagyok oda érte, általában akkor sem, ha a párom hozza fel elsõként az ötletet, viszont ha az én fejembõl pattan ki, hogy jó lenne, akkor általában élvezem is. Nincs nálunk kényszer, nincs erõltetés, és nem azért teszem, mert rettegek, hogy különben elhagy.. Szép is lenne. Valamint nem is mindennapos, így se a pelustól, se az aranyértõl nem félek... Nem kötelezõ senkinek kipróbálni vagy szeretni, de ne hordjuk már le mindenért a másik embert... 23/N
Mi az, hogy ráerõltetni? Ha valamit nem akarok, akkor nem és kész és akinek nem tetszik keressen másik lyukat. ha ezért elhagyna, hát isten vele... Ha alantasnak és undorítónak érzed ne csináld, de mi a helyzet akkor pl az orállal? Ott pisilni szoktunk... :D Én is ellen voltam, sõt mai napig sem kedvencem, de igenis lehet jó, ha a partnered óvatos és figyel rád. Persze, az is igaz, aki akaratod ellenére rád erõszakolná a dolgot az nem biztos, hogy óvatoskodni fog. Hogy miért érdekli a pasikat annyira? Mert szûkebb és mert tiltott gyümölcs.
A pornó miatt lett az. 20 éve még alig csinálták. Az orál se volt népszerû.
Én se próbáltam még, de engem is izgat annyira a dolog, hogy szívesen kipróbálnám, így párszor én is említettem már a páromnak, õ viszont nem szeretné, és ezt el is fogadtam. Aki viszont emiatt hajlandó szakítani, azt meg nem is igazán érdekli a párkapcsolata, úgyhogy sokat nem veszít egyik fél se. (26F)
Hogy lepontozzák a pisisek az igazságot. :D
A pornó miatt lett az. 20 éve még alig csinálták. Az orál se volt népszerû. A válasz 38%-ban hasznosnak tûnik. Ebben mi a pozitív sötétke?
A kérdező hozzászólása: Hát persze utolsó, gondolom szerinted az a normális, hogy a nõk seggbedugatják magukat, aki ezt nem teszi az pisis.
Idióta kérdezõ, én az anál ellen tettem be anyagot, te meg lepontoztad :D
Tény, hogy az elmúlt pár évben jobban felkapott lett ez a dolog, de attól még nem minden férfi akarja ráerõszakolni a párjára. Hallottam már én is ilyenrõl, hogy a pasi nagyon erõszakoskodott. A lány meg nem akarta mert elsõre fájt neki. Ott 3 éves kapcsolat ért véget. Tõlem speciel egy pasim sem kérte, hogy úgy csináljuk. Igaz bele sem mentem volna, mert engem ez nem izgat fel. A férjemmel meg úgy alakult, hogy õ sem kérte, csak valahogy elõjött a téma, és tisztázódott, hogy õt sem érdekli ez a dolog. Hála az égnek. Aki bírja, ráadásul még élvezi is, az csinálja nyugodtan. Ettõl még nem alantas senki sem, és az anális szex sem az. Esetleg a férfiak azért próbálják gyõzködni a párjukat, hogy ezt is kipróbálhassák mert érdekli õket. Persze, mert nem az õ hátsójukba dugnak fel valamit... És nem szívesen rúgnak fel egy alapvetõen jó kapcsolatot emiatt. Ha pedig 2 embernek nagyon eltérõ a szexualitása, akkor lehet mást keresni. 27/N
Szerintem értelmes pasival meg lehet beszélni, hogy te ezt nem szeretnéd. Az én barátom is felhozza, meg mondja, hogy ne ítélkezzek, amíg nem próbáltam, de azon a véleményen vagyok, ezt csinálják a melegek, elvégre nekik nincs más lyuk. Nekem meg van, akkor használjuk ki azt. Viszont nem hurrogom le azokat, akik csinálják, egészségükre. Én személy szerint nem szeretném kipróbálni, ezt mondtam a barátomnak is, el is fogadta, nem erõlteti. Az meg, aki csak azért csinálja, hogy ne hagyják el, az nagyon gáz. Ilyen alapon, ha ezért elhagyna, akkor csak hagyjon is el nyugodtan. Különben szerintem azért szeretik egyesek, mert más érzés, mint a punci. Bár nem értem, sokaknak a punci benedvesítésével is bajuk van, mert hû, elõjáték meg minden, holott az tök természetes dolog, de a fenék elõkészítéséhez annál jóval több idõ meg macera kell (gondolom én), mégis bevállalnák elég sokan. Ez kicsit fura nekem, de ez csak én vagyok :D A lényeg: ez olyan, mint a vallás. Beszélnek róla, érzékeny téma, de valamilyen vallási szemlélete mindenkinek van. Viszont nem szabad a másikra ráerõltetni, akármi is a szemléleted. Ha te nem hiszel Istenben, a te dolgod, ha valaki 200-ban is hisz, az meg az övé. Kicsit fura hasonlat, de szerintem azért abban van köze, hogy ha te nem szeretnéd, nem kell csinálnod, senkire se tartozik a barátodon kívül, ha meg szereted, akkor meg csináld, a folytatás az elõzõvel teljesen megegyezõ. De ne erõltesd rá a szemléleted a másik emberre. Azt senki se szereti.
Bocsánat, ', ' helyett '?'-et akartam írni.
Ha meg a szexuális elképzelés különbözök és nem tudja felfogni akkor szakítani kell
Vagyis Mondtam, nem mödtam:D
*nõ vagyok
A kérdező hozzászólása: Alantas igen. Mert az nem arra való, a tápcsatornád végsõ szakasza. De az aranyér, és a pelenka sem alantas? Mert akkor szokj majd hozzá. És ne legyél rá ennyire büszke, hogy már seggbetettek..
Akkor se csinálnám, ha még te fizetnél érte. Szerintem undorító.
4-esnek igaza van! Minek kell általánosítani? Annyira szánalmas, amikor egyesek osztják az észt olyan dolgokról, amit ki sem próbáltak. Nincs azzal gond, ha nem szeretnéd, akkor NE CSINÁLD!! Ilyen egyszerû. A párod meg nyilván ne erõltesse. És valóban, ha két félnek nagyban különböznek a szexuális igényeik, abból elõbb vagy utóbb gond lesz. Amúgy lehet élni anál szex nélkül. Én csinálom a párommal néha mert nekem is nagyon jó érzés, sõt én is masszíroztam már az õ prosztatáját és imádja, de attól még nem homokos mert élvezi. Teszem hozzá, ezeket a dolgokat egyikünk sem próbálta ez elõtt, pedig a párom 33 éves, én pedig 27. De ha egyszer élvezzük, akkor a legkevésbé mások véleménye érdekel. Aki valamit nem szeretne, az ne csinálja, de ne ítéljen el olyanokat, akik szeretik. Ennyi. 27L
Jaj már, ne dühöngj tudatlanul! Mivel nem lesz semmilyen aranyér, semmi pelus, ezért azt ne keverjük ide. Csak ésszel kell csinálni. Még mindig hangsúlyozom, értelmes férfi nem erõlteti, de azzal gond nincs, ha néha megemlíti, mivel gondolom tudja, hogy lehet nagyon élvezetes. A nõnek is lehet nagyon élvezetes. Na hát ezért. De végsõ soron persze, hogy együtt kell dönteni! Csak hülyeségeket ne keverjünk a témához! (A szád se arra való...)
Kérdezõkém, hülye vagy.
A te párod felhozta párszor, vagy erõlteti,
hogy irhat valaki olyat hogy 20 eve nincs csinaltak es az oral sem volt? :) bakker hat ki itt a pisis. szerintem olvasson utana mit csinaltak a romaiak anno. vagy erdemes meg mondjuk nagy sandorra is rakeresni :) es hogy a kerdesre is valaszoljak. eroltetni nem lehet/szabad semmit sem. nem mindenki egyforma ezert mas az izlesunk is. en seggmanias vagyok, tehat nekem az anal egyfajta nirvana volt. de speciel en a kikotozos, bsdm es tarsait nem szeretem. lealacsonyito, alantas es satobbi baromsagra meg nincs ertelme valaszolni. amikor mindket fel orommel csinalja akkor nem ertem mirol van szo. 37F

Ausztriában fogok dolgozni télen és a fizetésemet utalni fogják. Miért éri meg kint bankszámlát nyitni?

FHB banknál van egy euro-s devizaszámlám.

Legjobb válasz: Ha nem tudod magadtól miért éri meg, akkor nem segíthetek! 1000 oka van, amiért az osztrák béredet osztrák bankban célszerû tartani.

Ha nem tudod magadtól miért éri meg, akkor nem segíthetek! 1000 oka van, amiért az osztrák béredet osztrák bankban célszerû tartani.
A kérdező hozzászólása: A válaszod teljesen fölösleges volt. Kérem, olyas valaki írjon aki jártas a dolgokban, és tudja, hogy Ausztriában, hogy mozognak a készpénz felvételi ill, számlavezetési díjak.
sparkassenál vagyok, 3 havonta 12 € a számlavezetés.nemzetközi utalás díjköteles, egyéb díj, tranzakciós adó, vagy készpénzfelvételi díj nincs.
Erste Banknal vagyok, ugyszinten 3 havonta 10-15 eurot vonnak le, mar nem emlekszem pontosan, viszont ami jo itt Ausztriaba az hogy a bankkartyaddal fel vehetsz penzt barmelyek ATM-bol egesz orszagba költsegmentesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A nők miért érnek hamarább, mint a férfiak? Miért nem érnek egyszerre?

Legjobb válasz: Olvasd el a biológia könyvet. A nõk elõbb érnek, mert genetikailag így vannak programozva. Ennyi.

Olvasd el a biológia könyvet. A nõk elõbb érnek, mert genetikailag így vannak programozva. Ennyi.
most mindjárt megkérdezi, hogy de mért?
Én pl nem értem késõbb mint a lányok sõt.. sztem ez nem általánosítható, van aki késõbb ér és van aki nem kb fele fele arányba van az ismerõseim közt ez.
"ilyenkor is egy honapban csak 3-4 napig van esélye teherbe esni" Pff szép is lenne, ha így lenne, nem kéne fogamzásgátlóra pénzt költeni, kihagynánk azt a 3-4 napot és kész :D Dehát sajna ez nem így van :) ))))
Mert a nõ sokkal rövidebb ideig termékeny mint egy férfi. Mondjuk 13- 45 ig, és ilyenkor is egy honapban csak 3-4 napig van esélye teherbe esni.Miközben a spermiumok nem is tudom meddig életképesek, de 50-60 éves korig biztosan. (ha nem tovább) . És a természet rendje szerint az lenne a feladatunk nekünk nõknek, hogy minél több utodót hozzunk a világra, és ha elõbb érünk= több idõnk van. Szerintem ennyi az oka, bár nem vagyok se biológus se orvos hozzáteszem.
Szerintem azért, mert a természet így biztosította fennmaradást. Gondolj bele, jön egy háború, kipusztul a fél férfitársadalom és várjanak, amíg a csaj 18 lesz, hogy meg******ssák.
Annak idején az MHSZ-ben ejtõernyõvel a lányok 16 éves koruktól ugorhattak, de a fiúk csak 18-tól. Csak érdekességképpen.
Szerintem azért mert a reproduktív idõszak a nõk esetében elõbb befejezõdik mint a férfiaknál, így hamarabb is kell olyanra gondolni, mint a gyerekvállalás, mely elvileg felelõséggel is kell hogy járjon, amihez azonban "érett" gondolkodás is szükséges.
Mert a nõ szervezetének fel kell készülnie a terhességre, ezért is van az, hogy ha már idõsebb akkor már nem lehet gyereke, de e gy férfinek még lehet.Egyszerûen egészségügyi okokból.
mert nem SAJTOK, ha azok lennének egyszerre érnének.Sajt
Nálunk többször van, hogy egyszerre élvezünk el. Nem olyan nagy dolog ez.
Õk level 20-ról kezdenek, ellenben a human male-ekkel, akik csak level 1-rõl tornásszák fel magukat, remélem érted :Ð
talán azért is mert rajtuk nagyobb a felelõsség (terhesség, baba, stb)
Sajnos ezt én sem tudom, de bármennyire hihetetlen is így van.
Én is megkérdezném a helyébe, mert egy ilyen hülye válaszolt rá, aki nem értette meg a kérdést :S:S
Hogy fiatalabb petesejtjeik legyenek miközben egyre vonzóbb a testük. Hamarabb csábítanak el valakit..és.hát. hamarabb is szülnek :D Persze ez ilyen biológiai perspektíva. Így nagyobb a valószínûsége, hogy egészséges lesz az utód. Idõsebb férfi-fiatal lány, érett hímivarsejt, fiatal petesejt. ( mert ugye a nõk a petesejtjükkel együtt öregednek, míg a férfiaknak mindig újratermelõdik az örökítõ anyag. De minél idõsebb annál termékenyítõképesebb is. (Fõképp olyan 20-as, 30-as korban. ) :) De ne aggódj!!! pár év alatt behozzák a pasik a lemaradást ;) Te is befogod, csak légy türelmes. Az ilyesmit nem kell sürgetni

Másoknak miért ér össze a két melle? Nekem miért nem?

Nem lóg, nem szottyadt, nagy, keres, feszes stb, és mégsem ér össze. Ez gáz?

Legjobb válasz: Nekem sem ér össze a mellem, pedig egyáltalán nem kicsi,sõt, még feszes is. Örülj neki inkább,hogy nem két lufid van...

Normál esetben nem ér össze senkinek, csak ha felvesz egy olyan melltartót, ami összenyomja meg felnyomja.
Nekem sem ér össze a mellem, pedig egyáltalán nem kicsi, sõt, még feszes is. Örülj neki inkább, hogy nem két lufid van...
push up melltartó
azért, mert mások összenyomorítják a melltartóval. még azok is, akiknek amúgy kicsi - azt hiszik, menõ, ha feltolják a vállukig, csak hogy "összeérjen...
"nagy, keres, feszes stb" Az gáz hogy nem tettél fel képet :D
Kéééépet!!!
Kézrátétellel tudom ezt orvosolni.
A kérdező hozzászólása: Örülök h nem lógnak! De akkor ez miatt ér össze egyeseknek? Mert már megnyúlt? Képet nem teszek ki:)
nekem sem ér össze, mert kicsit kifelé állnak:D de legalább nem lóg és szép :D
Nekem is nagy és feszes, de attól még, hogy valakinek ilyen melle van, nem fog összeérni, csak akkor, ha olyan melltartót használ, amivel 'felnyomja, összenyomja'
A kérdező hozzászólása: OKés, köszi:) már értem. Nagy méretben ilyen melltartót nem gyártanak, vagy csak én nem találtam még:D Nembaj, akkor igy kilehet szúrni a kis mellûeket :P
Nem, egyszerûen, csak nem olyan orbitálisan széles, mint másoknak. Nyugi, semmi komoly :)
A melle köze sem egyforma ám a nõknek. Ahogy a mellük állása sem, formája sem (sõt, a két mell sose egyforma). De ez csak és kizárólag a melltartó miatt van. Ma minden második nõ push upot hord. Kérdezõ, ne csak a melled legyen nagy, mert az rövid siker.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!