Találatok a következő kifejezésre: Miért éri a (1212 db)

Miert miert ernek a ferfiak szemeben tobbet az olyan csajok, akik ducik voltak es utana esetleg 10-15 kg-ot leadtak?

Persze elotte is ismertek egymast, mig a csaj duci volt

Legjobb válasz: Mert a csaj elérte amit akart ergo van benne kurázsi.

Mert a csaj elérte amit akart ergo van benne kurázsi.
Nem érnek többet, csak a nõk képzelik be mindig hogy valamiért kevesebbek a másiknál.
Mert van kitartásom. :) Gimiben rajtam is volt jó 20 kiló felesleg, egyetemre leadtam. Nem csak, hogy nagyon dögös lettem, de bizonyságot tettem arról is, hogy bármire képes vagyok ha akarom, ezáltal megjött az önbizalmam sincs. És ez a férfiaknak imponál. :)
*is
Na jó, azért az tényleg becsülendõ ha egy kis húsgombóc tesz az egészségéért, és lefogy 10-20 kilót. Már ha ezt ésszel, és sporttal teszi, ez kortól nemtõl függetlenül jó pont mások szemében.
mit miert?te mit teszel azert hogy jobb legyel?mast kritizalsz?
Hogy többet ér valaki? Hmm. Nem nem hiszem, becsülendõ a dolog, le a kalappal az elõtt aki hasonlót véghezvisz, de hogy értékesebb lenne az kétlem. Van kitartása, de ettõl még ugyan úgy lehet buta, bolond, egoista stb.

Counter Strike 1.6 ban bármilyen szerverre szeretnék kapcsolódni, csak egy szerverre kapcsolódik! Román szerverre! Miért? Erre a szerverre kapcsolódik: ely. Csgaming. Ro:27015.

Van egy saját szerverem cs 1.6 ban, karok rá kapcsolódni de egy román szerverre kapcsolódik! De ha bármely más szerverre is kapcsolódnék akkoris a román szerverre kapcsolódik!

Legjobb válasz: Töröld le mappástól együtt és tedd fel újra... És ha lehet, máskor ne mennyél román szerverekre... :) Egy cosmó magyar szerver van, tessék: http://www.game-monitor.com/search.php?game=cstrike&location.. Konzolba írd be: connect IPcím példa: connect 94.199.183.54:27004

Töröld le mappástól együtt és tedd fel újra... És ha lehet, máskor ne mennyél román szerverekre... :) Egy cosmó magyar szerver van, tessék: http://www.game-monitor.com/search.php?game=cstrike&location.. Konzolba írd be: connect IPcím példa: connect 94.199.183.54:27004
A kérdező hozzászólása: Egyszer tévedtem véletlenül román szerverre, azóta is csak erre csatlakozik! Már rengetekszer letöröltem, több féle cs-t is raktam fel! És sehol semmi! Csak ugyanarra az egy szerverre csatlakozik.
A kérdező hozzászólása: És már próbáltam connectelni conzolbol is, ugyse só!
A kérdező hozzászólása: jó*
De a mappáját is törölted manuálisan a CS letörlése után? Mivel az oké hogy vezérlõpultból kitörlõd, de attól még a mappáját neked kell utána jobb gomb-törléssel; így eltüntet minden letöltött dolgot. De ha ez bonyolult, akkor tegyél fel egy másik verziót úgy, hogy másik mappába telepíted fel. Ha ez se mûködik, akkor töröld a config.cfg-t ami a cs mappában van és szedj le egy másikat valahonnan.
Ez a veszély nem áll fenn.
Ilyen felelõtlenségre nem vállalkozok.
Fölösleges szavazni, mert királyunk megveszi magának a szavazókat (kint élõ magyarok, nyugdíjasok, cigányok) mindenki kap egy kis csontot és már megy is a voks....már csak abban reménykedem hogy a 2/3ad nem marad meg!
nincs kire szavazni , a fidesz meg ugyis megnyeri mert a szavazobazisahoz alakitja a valasztasi rendszert
Soha nem fogom megérteni, hogy miért pontoznak le, amikor a személyes véleményemet mondom el. Netán jobban tudod, hogy mi a véleményem?
Mert ez a legkisebb rossz.
2es jól mondja. A többi mind bohócpárt.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, én senkit nem pontozok, ezt a fajta megnyilvánulást viszont én sem értem. Ez különösen jól mutatkozik még az olyasfajta kérdéseknél, mint , , Kik azok a történelmi személyek, akikre felnézel?, , . Ezeknél is megy a végtelen lepontozás, pedig az ember egyszerûen csak válaszol a kérdésre (ha kifejti véleményét, akkor is ugyanaz az eredmény következik)...

Miért ér a gyerek kevesebbet egy felnõttnél?

Legjobb válasz: Nem érsz kevesebbet. Vannak olyan népek, ahol bizony egyenrangú a gyermek: "Nyaralásunkon a zsirai panzióban összefutottunk egy jamaicai sráccal. Az elsõ percben feltûntek a népeink közötti különbségek. Jókedvet árasztott, egybõl mindenkit odavonzott a nyitottsága, hajnalig beszélgettünk ismeretlenül a társaságban (jó, anyukák kicsit hamarabb leléptek). Amikor a kisfiam is mondta, ami épp eszébe jutott, a srác egybõl leintett mindenkit: pszt! Hallgassuk csak, mit mond a gyerek! Náluk a gyerekek a legfontosabbak..." Sajnos a mi kultúránk más, és valószínûleg a mi szüleinket is így nevelték. Ezzel nem lehet mit tenni :( Majd, ha lesz saját csemetéd, ne így csináld, mert Te már tudod, ez nem járható út...

Nem érsz kevesebbet. Vannak olyan népek, ahol bizony egyenrangú a gyermek: "Nyaralásunkon a zsirai panzióban összefutottunk egy jamaicai sráccal. Az elsõ percben feltûntek a népeink közötti különbségek. Jókedvet árasztott, egybõl mindenkit odavonzott a nyitottsága, hajnalig beszélgettünk ismeretlenül a társaságban (jó, anyukák kicsit hamarabb leléptek). Amikor a kisfiam is mondta, ami épp eszébe jutott, a srác egybõl leintett mindenkit: pszt! Hallgassuk csak, mit mond a gyerek! Náluk a gyerekek a legfontosabbak..." Sajnos a mi kultúránk más, és valószínûleg a mi szüleinket is így nevelték. Ezzel nem lehet mit tenni :( Majd, ha lesz saját csemetéd, ne így csináld, mert Te már tudod, ez nem járható út...
Miért érne kevesebbet? Összességében nem ér kevesebbet. Bizonyos feladatokra, dolgokra viszont természetesen kevésbé képes mint egy felnõtt. De ettõl még nem ér kevesebbet... Sõt, érzelmileg sok gyermek többet ér mint néhány felnõtt.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, és sokszor az arcomba van vágva h én CSAK egy gyerek vagyok, ezért nem lehetnek döntéseim, nem lehet önálló véleményem csak mert gyerek vagyok, mindért én vagyok a hibás ha pl eltûnik valami. aztán ha rájönnek hogy nem miattam van akkor ennyit mond anyám hogy: cöhh... és elmegy, éjjel-nappal ordibálnak velem, egész álló nap tanulok, vagy edzek és utána a földig lehord hogy még takarításra se vagyok jó... miközben reggel, a szobámba vannak mindig, és ha aludni szeretnék nem hagynak mert nem hajlandóak kikapcsolni a tv-t, aztán reggel leszidnak hogy miért nem aludtam, akkor is ordibálnak velem ha beteg vagyok, mert ugye az is az én hibám, és ha õk mondanak valamit akkor ugranom kell, ha én kérek valamit, akkor fél év után se pl szerelte meg apa a biciklimet amin nem volt fék, több balesetem is volt majdnem... és mindenre az a válaszuk hogy: mert én csak egy gyerek vagyok, õk meg felnõttek, és én igazából nem is vagyok családtag... ruhát se vesznek nekem... 11 éves korom óta nekem kell rá pénzt szerezni...
nem ér kevesebbet de egy gyerek nem felnõtt mások a kötelezettségei és a jogai is. Sokan a két végletbe tartoznak, a gyerek a minden, ki van a feneke is nyalva, vagy a gyerek nem ér semmit és földbe tiporják. Egyik sem jó, nem kell megalázni, mindenért hibáztatni, úgy kezelni, mint egy koloncot ami semmire se jó, de a gyerek tanuljon, tiszteletet, udvariasságot, neveljék meg rendesen, ha két felnõtt beszélget akkor igenis várja meg még befejezik, ne szóljon közbe, ne lökdösse fel a felnõtteket, mert Õ csak egy gyerek neki mindent szabad.Szerintem érted mire gondolok, egyátalán nem jó, ahogy a szüleid bánnak veled, de amit az utolsó ír, hogy mindenki maradjon csöndben amíg a gyerek beszél is túlzás.
MERT NINCS HASZNA A VILÁG SZÁMÁRA (14f)
úristen kérdezõ, menj el a gyermekvédelemhez de most komolyan!
Én is hasonló "helyzetben" vagyok... :/ 15/L
Gyermekvédelem? Komolyan?:D 14 éves lányról van szó, ha valaki visszaemlékszik arra, milyen érzései voltak ilyen idõs korában, egybõl rájöhet, hogy valószínûleg ugyanilyen cipõben járt.:) A szüleim esküdt ellenségeim voltak kb. 17 éves koromig, úgy éreztem, mindenért lecsesznek, nem értenek meg, totál hülyének néznek. Azóta felnõttem, és rájöttem, hogy bizony nekem nem kellett volna úgy beszélnem velük mint a hülyékkel és sok dolgot nem kellett volna megengednem magamnak. Ilyen korban természetes, hogy úgy érzed, sz.rba sem néznek, pedig nem így van.

Miért éri meg Battlefield 4 Premiumot venni vagy miért éri meg Deluxe editiont venni vagy miért éri meg limited editiont venni csak mert nem tudom tehát mit tartalmaz amit a sima nem tud miért éri meg ezeket venni?

ha ez valamin váltosztat vagy ront vagy érdekel valakit ps3romra veszek de szerintem nem váltosztat semmin és nem kell mondani, hogy vedd meg a Battlefield 3-mat azzal jobban jársz mert olcsóbb megvan a battlefield három azért veszem meg a 4-gyet mert a hármat már kimakszoltam aki ír annak nagyon köszönöm sziasztok és nefeledjétek az élet szép fõleg ha megvan a Battlefield

Miért éri meg egyesületet alapítani az? Amíg nem vagyunk közhasznúak, illetve mikor megkapjuk miért éri meg a cégeknek minket támogatni?

Adózásra gondolok fõleg.

Legjobb válasz: a cégeknek adókedvezményért éri meg támogatni a közhasznú egyesületeket. És hogy miért éri meg, mindenkinek magának kell tudnia.

a cégeknek adókedvezményért éri meg támogatni a közhasznú egyesületeket. És hogy miért éri meg, mindenkinek magának kell tudnia.

Férfiak, miért kap ekkora hangsúlyt az anál nálatok? Miért erõltetitek rá a párotokra?

Nem provokációnak szánom, sajnos az én párom is felhozta párszor, de én sose lennék képes erre, olyan alantas. Nem értem, hogy mi a vonzó a végbélnyíláson, amikor amúgy is ott a punci. Szerintem ez rettentõen lealacsonyító a nõknek, olyan nemtelen, pornós, undorító, fájdalmas. Miért vagytok ennyire önzõek és miért ilyen elferdült a szexualitás? Nem vagyok prûd, leszögezném elõre, eléggé magas a szexuális étvágyam,szeretem mindenféle pózban, imádom az orált, a szerepjátok, mindent, de ez nem fér a fejembe. Tudom vannak nõk, akik szeretik, de most konkrétan azokra értem, akik ezzel nyúzzák a párjukat.

Legjobb válasz: Miért is általánosítasz? Mert én nem szeretem.Értelmes pasik meg nem erõltettek semmit.

Miért is általánosítasz? Mert én nem szeretem.Értelmes pasik meg nem erõltettek semmit.
Elsõnél a pont. Nem kell általánosítani és nem is kell feltételezni, hogy a férfiak alapvetõen is rákényszerítik bármire is a párjukat. A kényszerítés és erõltetés semmiképp sem vall értelmes személyre.
Én kb. 2x csináltam, ebbõl egyszer a mostani párommal. Utána azt mödtam neki, hogy ha õ is, akkor én is. Azóta valamiért nem akarja..
Ostoba dolognak tartottam mindig is. Ráadásul a lány egy erõszakos, türelmetlen behatoláskor komolyan megsérülhet. Azon lányok nagy része, akik végül is belemennek, azért teszik, mert félnek, hogy ha nem teszik meg, a barátjuk elhagyja õket.
De te is gáz vagy, Mi az, hogy Olyan alantas? :DD Van akinek teljesen normális. Persze hogy néha felhozza a srác, ha szeretné. De értelmes férfi meg is érti, hogy a nem az nem. Ha neked ez majd akkora probléma lesz, szakítasz vele. Nem minden férfi ilyen, van aki szintén nem szereti! Ne általánosíts! És ha nem is vagy prûd, kérlek ne beszélj butaságokat, ha nem is próbáltad még! Nõ vagy, bocsáss meg, hogy kommenteltem, de amikor valaki tudatlanul vagdalózik, az zavar. Nekem sosem volt fájdalmas! Tehát ne mondd, hogy az. Legalább csak olyan kijelentéseket tegyél, ami igaz is, ne a te véleményedet állíts be teljes igazságként.
Nekem nem létfontosságú, de azért kipróbálnám már. Eddigi partnereim nem hagyták, mert azt mondták, majd ha egy seprûnyelet feldugok a se ggedbe, akkor análozunk Drágám, oké? :D Megértettem, de érdekelne, milyen popóba rakni. A hüvely isteni, szerintem ezt mindenki aláírja :D Amúgy én szeretem nyalni a popsi lyukát a nõnek meg ujjazni :)
Mert pornón nevelkedtek és azt hiszik ez kell minden nõnek.
Jaj, ne legyünk már ennyire puritánok (tisztelet a kivételnek!). Engem nem kényszerített se a volt párom, se a férjem! Kíváncsi voltam én is, izgatott a gondolata..pár alkalom kellemetlen volt, pár alkalmat viszont én is élveztem. Alapjáraton nem vagyok oda érte, általában akkor sem, ha a párom hozza fel elsõként az ötletet, viszont ha az én fejembõl pattan ki, hogy jó lenne, akkor általában élvezem is. Nincs nálunk kényszer, nincs erõltetés, és nem azért teszem, mert rettegek, hogy különben elhagy.. Szép is lenne. Valamint nem is mindennapos, így se a pelustól, se az aranyértõl nem félek... Nem kötelezõ senkinek kipróbálni vagy szeretni, de ne hordjuk már le mindenért a másik embert... 23/N
Mi az, hogy ráerõltetni? Ha valamit nem akarok, akkor nem és kész és akinek nem tetszik keressen másik lyukat. ha ezért elhagyna, hát isten vele... Ha alantasnak és undorítónak érzed ne csináld, de mi a helyzet akkor pl az orállal? Ott pisilni szoktunk... :D Én is ellen voltam, sõt mai napig sem kedvencem, de igenis lehet jó, ha a partnered óvatos és figyel rád. Persze, az is igaz, aki akaratod ellenére rád erõszakolná a dolgot az nem biztos, hogy óvatoskodni fog. Hogy miért érdekli a pasikat annyira? Mert szûkebb és mert tiltott gyümölcs.
A pornó miatt lett az. 20 éve még alig csinálták. Az orál se volt népszerû.
Én se próbáltam még, de engem is izgat annyira a dolog, hogy szívesen kipróbálnám, így párszor én is említettem már a páromnak, õ viszont nem szeretné, és ezt el is fogadtam. Aki viszont emiatt hajlandó szakítani, azt meg nem is igazán érdekli a párkapcsolata, úgyhogy sokat nem veszít egyik fél se. (26F)
Hogy lepontozzák a pisisek az igazságot. :D
A pornó miatt lett az. 20 éve még alig csinálták. Az orál se volt népszerû. A válasz 38%-ban hasznosnak tûnik. Ebben mi a pozitív sötétke?
A kérdező hozzászólása: Hát persze utolsó, gondolom szerinted az a normális, hogy a nõk seggbedugatják magukat, aki ezt nem teszi az pisis.
Idióta kérdezõ, én az anál ellen tettem be anyagot, te meg lepontoztad :D
Tény, hogy az elmúlt pár évben jobban felkapott lett ez a dolog, de attól még nem minden férfi akarja ráerõszakolni a párjára. Hallottam már én is ilyenrõl, hogy a pasi nagyon erõszakoskodott. A lány meg nem akarta mert elsõre fájt neki. Ott 3 éves kapcsolat ért véget. Tõlem speciel egy pasim sem kérte, hogy úgy csináljuk. Igaz bele sem mentem volna, mert engem ez nem izgat fel. A férjemmel meg úgy alakult, hogy õ sem kérte, csak valahogy elõjött a téma, és tisztázódott, hogy õt sem érdekli ez a dolog. Hála az égnek. Aki bírja, ráadásul még élvezi is, az csinálja nyugodtan. Ettõl még nem alantas senki sem, és az anális szex sem az. Esetleg a férfiak azért próbálják gyõzködni a párjukat, hogy ezt is kipróbálhassák mert érdekli õket. Persze, mert nem az õ hátsójukba dugnak fel valamit... És nem szívesen rúgnak fel egy alapvetõen jó kapcsolatot emiatt. Ha pedig 2 embernek nagyon eltérõ a szexualitása, akkor lehet mást keresni. 27/N
Szerintem értelmes pasival meg lehet beszélni, hogy te ezt nem szeretnéd. Az én barátom is felhozza, meg mondja, hogy ne ítélkezzek, amíg nem próbáltam, de azon a véleményen vagyok, ezt csinálják a melegek, elvégre nekik nincs más lyuk. Nekem meg van, akkor használjuk ki azt. Viszont nem hurrogom le azokat, akik csinálják, egészségükre. Én személy szerint nem szeretném kipróbálni, ezt mondtam a barátomnak is, el is fogadta, nem erõlteti. Az meg, aki csak azért csinálja, hogy ne hagyják el, az nagyon gáz. Ilyen alapon, ha ezért elhagyna, akkor csak hagyjon is el nyugodtan. Különben szerintem azért szeretik egyesek, mert más érzés, mint a punci. Bár nem értem, sokaknak a punci benedvesítésével is bajuk van, mert hû, elõjáték meg minden, holott az tök természetes dolog, de a fenék elõkészítéséhez annál jóval több idõ meg macera kell (gondolom én), mégis bevállalnák elég sokan. Ez kicsit fura nekem, de ez csak én vagyok :D A lényeg: ez olyan, mint a vallás. Beszélnek róla, érzékeny téma, de valamilyen vallási szemlélete mindenkinek van. Viszont nem szabad a másikra ráerõltetni, akármi is a szemléleted. Ha te nem hiszel Istenben, a te dolgod, ha valaki 200-ban is hisz, az meg az övé. Kicsit fura hasonlat, de szerintem azért abban van köze, hogy ha te nem szeretnéd, nem kell csinálnod, senkire se tartozik a barátodon kívül, ha meg szereted, akkor meg csináld, a folytatás az elõzõvel teljesen megegyezõ. De ne erõltesd rá a szemléleted a másik emberre. Azt senki se szereti.
Bocsánat, ', ' helyett '?'-et akartam írni.
Ha meg a szexuális elképzelés különbözök és nem tudja felfogni akkor szakítani kell
Vagyis Mondtam, nem mödtam:D
*nõ vagyok
A kérdező hozzászólása: Alantas igen. Mert az nem arra való, a tápcsatornád végsõ szakasza. De az aranyér, és a pelenka sem alantas? Mert akkor szokj majd hozzá. És ne legyél rá ennyire büszke, hogy már seggbetettek..
Akkor se csinálnám, ha még te fizetnél érte. Szerintem undorító.
4-esnek igaza van! Minek kell általánosítani? Annyira szánalmas, amikor egyesek osztják az észt olyan dolgokról, amit ki sem próbáltak. Nincs azzal gond, ha nem szeretnéd, akkor NE CSINÁLD!! Ilyen egyszerû. A párod meg nyilván ne erõltesse. És valóban, ha két félnek nagyban különböznek a szexuális igényeik, abból elõbb vagy utóbb gond lesz. Amúgy lehet élni anál szex nélkül. Én csinálom a párommal néha mert nekem is nagyon jó érzés, sõt én is masszíroztam már az õ prosztatáját és imádja, de attól még nem homokos mert élvezi. Teszem hozzá, ezeket a dolgokat egyikünk sem próbálta ez elõtt, pedig a párom 33 éves, én pedig 27. De ha egyszer élvezzük, akkor a legkevésbé mások véleménye érdekel. Aki valamit nem szeretne, az ne csinálja, de ne ítéljen el olyanokat, akik szeretik. Ennyi. 27L
Jaj már, ne dühöngj tudatlanul! Mivel nem lesz semmilyen aranyér, semmi pelus, ezért azt ne keverjük ide. Csak ésszel kell csinálni. Még mindig hangsúlyozom, értelmes férfi nem erõlteti, de azzal gond nincs, ha néha megemlíti, mivel gondolom tudja, hogy lehet nagyon élvezetes. A nõnek is lehet nagyon élvezetes. Na hát ezért. De végsõ soron persze, hogy együtt kell dönteni! Csak hülyeségeket ne keverjünk a témához! (A szád se arra való...)
Kérdezõkém, hülye vagy.
A te párod felhozta párszor, vagy erõlteti,
hogy irhat valaki olyat hogy 20 eve nincs csinaltak es az oral sem volt? :) bakker hat ki itt a pisis. szerintem olvasson utana mit csinaltak a romaiak anno. vagy erdemes meg mondjuk nagy sandorra is rakeresni :) es hogy a kerdesre is valaszoljak. eroltetni nem lehet/szabad semmit sem. nem mindenki egyforma ezert mas az izlesunk is. en seggmanias vagyok, tehat nekem az anal egyfajta nirvana volt. de speciel en a kikotozos, bsdm es tarsait nem szeretem. lealacsonyito, alantas es satobbi baromsagra meg nincs ertelme valaszolni. amikor mindket fel orommel csinalja akkor nem ertem mirol van szo. 37F

Miért nem tudnak elfogadni a lányok, miért erõltetik az izmos testet?

Ha beszélek arról egy csajnak,hogy vékony vagyok(188/80),akkor mindig azzal jönnek,hogy mehet az edzés,fehérjepor,zabálás és szedjek magamra csomó izmot...pedig valójában én csak arra vágyom,hogy valaki így elfogadjon.Annak semmi értelme,hogy valaki miatt erõltetve csinálom az edzést és tömöm magamba a kaját,miközben ez számomra nem okoz örömöt.

Legjobb válasz: Miért nem tudnak elfogadni a pasik, miért erõltetik a kerek popsit és lapos hasat?

Miért nem tudnak elfogadni a pasik, miért erõltetik a kerek popsit és lapos hasat?
érdekes, bármikor leírom az adataimat egy lánynak, rögtön az edzéssel jönnek.
A többi kommentet olvasva módosítok a tanácsomon: fogadd el magad. Én sem sírok itt bármirõl, amivel elégedetlen vagyok. Vagy ha neked (!) nem jó, tegyél ellene. Mondjuk egyél.
Azért az a 188/80 nem éppen vékony, nem inkább olyan semmilyen alkatod van? Egyébként ha felszínes lányokkal kezdesz erre kell számítani...
Nekem nagyon bejönnél, szeretem a vékony fiúkat! Küldesz képet priviben?
Csak ilyen barátom ne legyen, mint amilyen te is vagy!!! Hisztisebb vagy, mint bármelyik nõ a Földön. Remélem a moderátorok figyelmét sem kerüli el, hogy naponta ötször megkérdezed ezt a marhaságot. Na pá.
Szánalmas, szerencsétlen egy kotonszökevény a kérdezõ. Pár napja beszéltem vele, szemezgetek kicsit az üzeneteibõl. Nos, leírtam neki, hogy nekem nem fontos az izom, a vékony test tetszik, írtam is, hogy ilyen barátom van. Erre így nyilatkozott: "Mindenben sikeresebb vagyok nála, maximális teljesítményt nyújtok.Ellenben vele...nem akar izmosodni?Hát igen, vannak katonák, akik mindent megtesznek azért, hogy férfiak legyenek és vannak...hogy is fogalmazzak...Taigetosz szökevények." "Kis nyomorék a barátod, amiért nem képes küzdeni és harcolni...lefogyott a koliba?Én is kolis voltam egész félévben és izmosodtam 8 kilót, igaz én le is jártam mindig edzeni és ettem, ami csak a kezembe került...és mellé 5ös vagyok minden tárgyból nem büfészakon." "Hagyjuk már:D Kétszázas vérnyomással csápolod a billentyûzetet, egyetlen szavam kikészít és porig aláz a barátoddal együtt." " Barátodnak mondhatod, hogy jöjjön ide, kap olyan pofont, hogy elájul." Nos, így nyilatkozik a kérdezõ egy olyan fiúról, aki nála vékonyabb, mégis elfogadja magát, és így veri a nyálát egy olyan lánynak, aki szánt arra idõt, hogy elmagyarázza, hogy igenis vannak olyanok, akik nem erõltetik az izmos testet. :)
Rossz körökben mozogsz. Minden barátnõmnek vékony pasija van, a korosztályomban (vagy a környezetemben?) ez az elvárás. nem szeretjük a túlzott izmokat, csak a vékonyakra bukunk:) 26L
Miért nem írsz nekem? Nekem bejönnél így is, küldj képet. :*
19-es, még jó, hogy bemásoltad ezt ide! Nekem is küldött személyes üzenetet, nem értem, hogy miért, mert a fene se kérte... Persze nem fogok rá válaszolni, de jó tudni, hogy milyen emberrel van dolgunk!
Már megint? Orvost hívjak? Aggódunk érted, az egész gyk-s közösség.
Mindennap felteszik ezt a kérdést más megfogalmazásban, legalább 5x. Akárhányszor feljövök az elsõ 5 kérdésbe biztos van egy ilyen... és már rohadtul unalmas. Nem vagy vékony b_szod.
Én is arányaiban kb olyan vagyok mint te, viszont így jól érzem magam.Sokan csontig fogyva is "vastagabbak" nálam, Testfelépítéstõl függ. Akinek így nem tetszem, az így járt, le van szarva.
elsö! ne hagyd ki a nagy mellet sem..... Kérdezõ: nem kéne általánosítani.....
Én nem erõltetem, nekem mindegy milyen lapos a hasa és milyen kerek a feneke...utolsó dolog, amit számításba veszek.
tegnap alatt fogytál 2 kilót? akkora kula nincsen. Mondjuk agyad se sok.
Aki ezzel esik neked, az felszínes. És azzal, aki felszínes, azzal ne foglalkozz!
-azzal
Még hányszor teszed fel ugyan azt a kérdést más köntösbe bújtatva? Fogd már fel, hogy k|_|rvára nem vagy vékony. #2 Én speciel nem erõltetem. Sõt, jobban szeretem a nõiesen telt alakot.
ne legyél már szánalmas, nem kell a csajoknak izomcsávó. valszeg ha nem rinyálnál hanem normálisan állnál a nõkhöz, nem pedig telesírnád a párnád éjjelente, h te úgy sem kellesz, akkor könnyebben találnál. van 185centis haverom aki 60 kiló és van nõje, mindig is volt neki. és ahogy az õ szavait használjam "kib*szott ronda a pofám". csak nem parázik ezen, elfogadta magát.
Speciel én pont, hogy a vékonyabb fiúkat szeretem. De ez eleve hülyeség, senki nem ezt nézi elõször. Most én is azt mondom, hogy ezt vagy azt szeretem, de ez csak azt jelenti, hogy ez a "zsánerem", nem pedig azt, hogy mással szóba sem állok!
Ezt a rohadt szar sírásos kamut.:D Csaj: Hogy nézel amúgy ki? Gyökér: Hát 180/80 vagyok kicsit vékony. Csaj: Akkor azért légyszi szedj már valsmit magadra, kezdhetnéd egy kis fehérjével, mert ez így igen kevés... Olyan életszerû beszélgetés, mint a barátok közt összes monológja.:D
Igen tényleg most hogy mondod, akárhányszor beszélgetek egy fiúval és úgy nyilatkozik magáról, hogy vékony ezután az elsõ mondatom az szokott lenni, hogy izmosodjon zabáljon fehérjét. Igen persze tök életszerû.. Mekkora egy kamus sz.aralak vagy te is b**dmeg

Ausztriában fogok dolgozni télen és a fizetésemet utalni fogják. Miért éri meg kint bankszámlát nyitni?

FHB banknál van egy euro-s devizaszámlám.

Legjobb válasz: Ha nem tudod magadtól miért éri meg, akkor nem segíthetek! 1000 oka van, amiért az osztrák béredet osztrák bankban célszerû tartani.

Ha nem tudod magadtól miért éri meg, akkor nem segíthetek! 1000 oka van, amiért az osztrák béredet osztrák bankban célszerû tartani.
A kérdező hozzászólása: A válaszod teljesen fölösleges volt. Kérem, olyas valaki írjon aki jártas a dolgokban, és tudja, hogy Ausztriában, hogy mozognak a készpénz felvételi ill, számlavezetési díjak.
sparkassenál vagyok, 3 havonta 12 € a számlavezetés.nemzetközi utalás díjköteles, egyéb díj, tranzakciós adó, vagy készpénzfelvételi díj nincs.
Erste Banknal vagyok, ugyszinten 3 havonta 10-15 eurot vonnak le, mar nem emlekszem pontosan, viszont ami jo itt Ausztriaba az hogy a bankkartyaddal fel vehetsz penzt barmelyek ATM-bol egesz orszagba költsegmentesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
régen rossz, ha úgy indulsz neki, hogy "miért éri meg"....
8-as vagyok, úgy látom, nagyon nem értetted meg, amit írtam. A házasságot értelmes ember nem azért köti, mert biztosítékot akar, hogy a másik nem hagyja el, hanem azért, mert egy életre szóló szövetséget akar kötni. Ha nem vállalsz semmi kockázatot, ha mindenre biztosítékot akarsz, ki se menj még az utcára sem, mert lehet, hogy elb...sz egy kocsi. :D Nem lehet mindent biztosítani.
A kérdező hozzászólása: 7-es Ha valóban ennyi a haszna, akkor már értem miért növekszik meg annyira a férfiöngyilkosságok száma válás után. Amiket említettél, eléggé talmi, ám rettenetesen túlértékelhetõ dolgok és gyakorlatilag az érzelmi zsarolás táptalaja. Viszont a válaszodat megvettem :)
7-es vagyok. Mint írtam is ezt nem igen lehet szavakkal leírni. Majd rájössz ha érzel ilyet valaki után. Viszont szerintem te még messze vagy ettõl vagy ennyi elutasítást kaptál a nõi nemtõl, hogy neked ez már nem fogható föl ésszel. Megkérdezhetem hány éves vagy? Ha még 30 alatti nincs gond de ha már elhagytad lehet nem ártana egy kis beszélgetés egy szakemberrel. Mert ez a negatív felfogás/hozzáállás nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: Értem. És a pragmatizmust hány éves kor felett gyógyíttatnád? Mert ugye a nõ biztonságot keres, a házasságban, az oké. Én biztonságot keresek, a házasságban meg is látom a legnagyobb veszélyt, így én már orvosi eset vagyok. És engem gyógyítani kell, hogy a végén visszaeresszenek az egészségesek társadalmába és ráruházzam a fele vagyonomat valami útszéli libára, aki persze azt mondta, hogy õ örökké szeret és sose tenne ilyet, neki nem kéne egy fillér sem és a házasság örökre szól majd... Maradjunk annyiban, hogy ma nem veszem meg terméket. Még a reklámja sem ígér semmi biztatót.
Provokatív kérdés. Látszik, hogy csak veszekedni akarsz, de... Hogy miért döntöttünk a házasság mellett? Mert ez a legegyszerûbb, ha hivatalosan - állam és törvény szemében - is össze akarsz tartozni valakivel. Így nem kell huszonhatezer helyen nyilatkozatot tenni - bankban, biztosítónál...; nem kell végrendelkezni oda és vissza. Egy akaratnyilatkozattal letudod az összest. Így pl. nem ismétlõdik meg az, hogy amikor kórházba kerültem, eszméletlen voltam, a páromat sehogy se akarták beengedni (pedig a személyi mellett volt egy nyilatkozat erre az esetre), hanem a 250 km-re lévõ szüleimet verték fel az éjszaka közepén. Ha velem történik valami, így tudom, hogy nem kerülnek az utcára, nem kell ehhez minden vagyonnövekménynél újra és újra végrendelkezni. Fordított esetben nem járok úgy, mint az egyik ismerõsöm, hogy az elhunyt párja szülei magukhoz vették a gyerekeket és nem akarták odaadni az apának. A fickó bírósági pereskedés útján tudta csak újra a magáénak a gyerekeket. Ezt a biztonságot jelenti nekem a papír. A szereteten, szerelmen nem változtatott, ugyanúgy érzünk egymás iránt, mint amikor "csak" együtt éltünk, de ez valahogy megnyugtat, hogy ezzel is gondoskodtam a családomról. Biztos, belekötsz, de nekem ily módon csak pluszt adott.
"útszéli libára?" Látod itt van az alapprobléma...
A kérdező hozzászólása: 20 Nem ott van a baj hogy "útszéli libára", hanem ott, hogy nem abba kötöttél bele, hogy a fele vagyonom lenyúlják. Ezek szerint elismered, talán még jogosnak is tartod, de max annyit nézek ki belõled, hogy "a férfiak számára feltétlen szerencsés leosztás"-nak titulálod a váláskor szokásos eljárást. Rájöttem, hogy nem is a házasságot nem értem, hanem a válást, hogy pontosan miért is engedik, hogy bárki a másik pénzére, sõt havi apanázsra válthassa a papírt/szentséget/férjet, kinek hogyan tetszik. De mindegy, a fenti férfiszentimentalizmust elfogadtam már válasznak. Jóéjt és köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: jav: "nem feltétlen szerencsés"
"a fele vagyonom lenyúlják" De mirõl beszélsz? Amit elõtte keresel, az a tiéd marad minden esetben. Amit a házasság alatt szereztek, azt jó esetben közösen szerzitek. És hogy ez így legyen, úgy kell párt választani. Egyenrangú társat, szerelembõl... nem pedig valakit megvenni kilóra. És ha mégis az útszéli liba a vágyad, nem pedig egy társ, akkor akár köthetsz házassági szerzõdést is. "sõt havi apanázsra válthassa a papírt" Ebben pedig megint nincs semmi ráció, hisz Mo.-n NINCS asszonytartás. Ha van gyerek és közösen vállaljátok a továbbiakban is, akkor egy kanyi vasat se kell a volt nejednek fizetned.
Veszély? Miért lenne veszély? :D Mindenbõl ki lehet lépni... összeházasodni meg szép dolog, mert valahogy megpecsételitek a kapcsolatotokat. Akkor szexelni is miért éri meg? Aztán úgyis megint kelleni fog, na meg ott a veszély a nemi betegségekre is...
7-es vagyok. Nõ vagyok így csak azt tudom férfiszemszögbõl elmondani amit a férjem is mond. Mindenkinél fontosabb vagyok a számára és azért is vett el mert ezzel ki akarta nekem mutatni, hogy velem akarja leélni az életét. Hogy neki miért jó? Mert azzal lehet együtt akire vágyik, akivel kiegészítik egymást, akiért él igazából. Könnyebben ébred fel reggel mellettem mint egyedül és mosolyogva, jó kedvel. Szereti a tudatot, hogy valaki várja haza, van aki aggódik érte. És legfõképp az a nõ vagyok, akit alkalmasnak tartott arra, hogy életet adjon a gyermekének. Megajándékozza élete értelmével! De ezt így szavakkal nem lehet rendesen, igazán jól leírni.
9-es vagyok, szerintem meg szerelembõl jó ha megköttetik egy házasság, és kb. addig szokott tartani is még szerelem-szeretet érzelmi kötödés van a két fél között. Szerintem meg egy érzelmi plusz átélni egy esküvõt, és házasságban élni, bármi a végkifejlet, elvégre a jelent is át kell élni, nem csak a jövõn aggódni.
A kérdező hozzászólása: 7.-nek. A házicselédség és az üres frázisok puffogtatásán kívül van még egyéb érved? Ha van, kérlek írd ide, de legyen férfispecifikus. Valahogy úgy képzelem el, mintha egy tv-shopos reklámban 8 perced volna rá hogy minden hülye faszinak a tv elõtt leküzdhetetlen késztetése legyen arra, hogy megvegye a Házasság 2000-t, mert hogy az neki olyan jó, meg kell. Mondd az érveket! 8.-nak: A házasság mennyiben is jelent biztosítékot arra, hogy az az imádottad valóban veled marad mert elkötelezõdött? Vagy hogy nem fog vérebként minden vagyont lerágni rólad amikor majd épp olyan 'nemszerelmes' idõszakát éli és talál egy szuper válóperest? 9. Tied a legrosszabb. Szerelem..., ami persze elmúlik, de te errõl nem tudtál, ugye? Amúgy ha a házasság a szerelemhez lenne kötve(értsd addig tart a törvény elõtt, amíg a felek elismerik, hogy ez érzés megvan és kölcsönyös), azt mondanám, hogy van valami halvány értelme. 10. Végre egy értelmes válasz, noha lehangoló is egyben. 11. Tetszik amit írtál és alapvetõen egyet is értek, csak nem a kérdésre válaszoltál sajnos.
Nem csak a férfiaknak jó egy jó házasság, hanem a feleségnek és a gyerekeknek is. Jobb, mint bármi más. Boldogságot, szeretõ környezetet és biztonságot ad.
Miért nem a férfiakat kérded?
Ezt inkább a boldog házasságban élõ férfiaktól kérdezd. A férjem a saját bevallása szerint még soha nem kapott ennyi szeretetet senkitõl, mint tõlem. Persze ez még nem feltétlenül indokolja a házasságot, kinek kinek más errõl a véleménye. Mi hivatalosan is egymás hozzátartozói akartunk lenni és mindenben közösséget akartunk vállalni, emellett egy gyönyörû gesztusnak éreztük ezt esküvel is kifejezni.
Ezt igazán akkor fogod érteni ha szerelmes leszel. A nevedet adod a szeretett nõnek és egy gyûrût az ujjára, amit büszkén és szívbõl hord mert azt jelképezi, hogy hozzád tartozik. Te ugyanilyen büszkén fogod hordani az õ gyûrûjét, hidd el nekem. :) Persze ezt mint mondtam, csak akkor érti az ember ha tényleg szerelmes. 26F
A kérdező hozzászólása: Szerintem pedig tökéletesen fogalmaztam meg a kérdést, mindenféle provokáció és pejoratív értelmezést mellõztem. Miért csinálsz bármit? Mert valahol megéri, akármennyire csúnya dolgot látsz is a szóban. Eszel, mert utána nem vagy éhes vagy mert életben maradsz, esetleg mert finom, stb. Mondhatod hogy megéri enni(jobban mint nem enni). Az a kérdésem, a nõkhöz, hogy a házasság esetében mi ez a hozzáadott "érték" a férfi számára?
A "miért éri meg" felfogás régen rossz. Erre azt lehetne írni van aki fõz rá, mos rá, elpakolja a cuccait. De a házasság nem itt kezdõdik. Az egymás iránti tisztelet, szeretet és a közös kötelék megerõsítése. De ezt neked még kér magyarázni.
A hozzáadott értéknek magának a másik embernek kellene lennie elméletileg, akit társul választunk, akivel elkötelezzük magunkat egymás mellett, akivel egy életre szóló szövetséget kötünk.
Az érzelmeket szerintem nem lehet igy mérni, mint ahogy te gondolozol. Egy érzelmen alapuló kapcsolat, szerelem olyan erõs érzéssel hathat rád, hogy ugy érezd, hogy életed végéig azzal a személlyel szeretnél élni és fontossá válhat számodra, hogy házasság legyen, közös otthon, gyerek, mert mindennél fontosabbnak érzed, hogy a feleséged legyen akit szeretsz.
Semmiért. Ez csak egy hagyomány. Én nõként nem is szeretnék megházasodni, mivel manapság semmibe nem kerül elválni. A biztonságot szokták érvnek felhozni, de ez ma szerintem teljesen érvényét vesztette. De a nõknek sem éri meg. Eleve ez nem haszon kérdése. Vagy szeretné valaki, vagy nem.
A házasság csak egy bizonyos formája annak, hogy két ember együtt van és össze tartozik, illetve szeretik egymást, de ezt házasság nélkül is ugyanúgy meglehet élni. Nem mindenki házasodik össze a párjával, még akkor se, ha imádják egymást egy életen át. Értelme nagyon nincs. Ez inkább hagyományon, érzéseken, bizonyos körökben erkölcsön, családi szokáson alapul.
Házassági szerzõdés, és tádáááám, marad a pénz. ha már ennyire félsz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!