Találatok a következő kifejezésre: Miért érdemes a GyakoriKerdesek.hu-n (1 db)

Miért érdemes regisztrálnom a GyakoriKerdesek.hu-n?

Legjobb válasz: ♥ Lehet kérdéseket feltenni ♥ Lehet kérdésekre válaszolni ♥ Ki lehet önteni a szívünket ha valami nyomja Most több nem jut eszembe, de sok minden van amiért jó ez az oldal =) remélem hasznos a válaszom!=)

♥ Lehet kérdéseket feltenni ♥ Lehet kérdésekre válaszolni ♥ Ki lehet önteni a szívünket ha valami nyomja Most több nem jut eszembe, de sok minden van amiért jó ez az oldal =) remélem hasznos a válaszom!=)
azért h amit nem tudsz megtudd
Több okból is: 1. Tudsz új kérdéseket kiírni a téged foglalkoztató témákban. 2. Válaszolni tudsz válasz nélküli kérdésekre, segítve az általad ismert információval másokat. 3. Ha érdekel egy kérdés és a rá adott válaszok, bejelölheted, hogy értesítsünk, ha új válasz érkezik. 4. Feliratkozhatsz a hírlevélre, és mi heti rendszerességgel értesítünk az oldalunkra felkerült új kérdésekrõl. 5. Lehetsz te is szerkesztõ! (Ez a funkció még nem mûködik, de hamarosan...) 6. Amennyiben van weboldalad, részt vehetsz partnerprogramunkban, melynek keretein belül te hirdetsz minket, mi hirdetünk téged. (Ez a funkció még nem mûködik, de hamarosan...)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek nem lenne jó, ha a gyakorikerdesek.hu-nak lenne egy IRC csatornája, mondjuk az IRCnet hálózaton?

7

Miért a szerelem, szex rovatot olvassák itt gyikon a legtöbben?

5

Oldal szabályzatát?

LEgyen szíves valaki írja le mit kéne betartani ugyanis már a 3. kérdésem törlik hogy sértem a 3. felet

3

Feltettem egy kérdést és letiltották miért van ez?

10

Mi a véleményed az oldalról?

A kérdésekr?l, válaszokról, kérések hasznosságáról...

2

Egy kérdésemet akarom teljesen törölni. Sehogy sem lehet? Vagy az oldal szerkesztőinek nem lehet írni?

2

Minek törölték ki minden válaszomból a blogom címét?

Kaptam értesítést, hogy az oldal nem a blogom népszer?sítésére van. És hogy ha folytatom, akkor ki leszek zárva. És utána megnéztem az az összes válaszomból, ahova belinkeltem a blogom ki lett törölve.

4

A GYIKEN hány oldalnyi kérdést és választ írtál?

6

Tudtok itt olyan kérdést, ahova szerintetek a kérdező (vagy a válaszolók akár) már csak vitatkozni járnak, még ha a témában is?

2

Mennyi időt töltesz naponta a GYIK-en?

Hány éves vagy?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!