Találatok a következő kifejezésre: Miért élvezem azt, hogyha (2 db)

Miért van az, hogyha masztizok sokkal nagyobbat és jobbat élvezek mind hogyha pasival vagyok?

eddig még egy pasi sem tudott ugy eljuttatni a csúcsra hogy igazán jó legyen.

Legjobb válasz: Mert eddig nem én nyaltalak ki...!! :) De komolyan nekem még nem volt ilyen,hogy egy csaj jobban szeretett volna masztizni... 27/F

Mert eddig nem én nyaltalak ki...!! :) De komolyan nekem még nem volt ilyen, hogy egy csaj jobban szeretett volna masztizni... 27/F
#2 Megjött a GYK bikája...
vagy kicsi volt a farkuk, vagy bénák voltak, vagy te vagy tág, vagy az összes felsorolt együtt.
Mert talán bénák voltak... Érdekes, mert én mindenkit ki tudtam elégíteni, akivel csak dugtam... De az is fura, hogy engem se tudott egy csaj se normálisan kielégíteni soha.
Mert egyetlen pasival sem voltál összeszokva annyira, vagy nem volt meg a bizalom annyira, hogy elmondtad volna, hogy jó neked, vagy alkalom lett volna rá, hogy alaposan kiismerjétek egymást. Ha nincs meg a bizalom, vagy nem megfelelõ a kommunikáció, akkor ez tök természetes, teljesen egyértelmû, hogy saját magad jobban ismered, mint ahogy egy idegen ismerhet. Ne várj csodát, ehhez össze kell "csiszolódni" meg kell ismerni egymást, teljesen oldottnak kell lenni, csak úgy a semmibõl nem fog jönni a tökéletes szex.
mert a magad testét jobban ismered, mint a partnereid. és valószínûleg nem is mondod meg nekik , hogy neked mire lenne szükséged. (hogy azért mert szégyenlõs vagy, illetve mert úgy gondolod, hogy minek szólj bele, lásd, hogy mit tudnak veled kezdeni lényegtelen)
A csikló kilátszó részében több ezer idegvégzõdése van. Ha ezt izgatod, könnyebben el tudsz érni orgazmust. Ezért a kinyalás is egy jó ötlet, de vannak más megoldások is. Ezért van, hogy a nõi orgazmus nagy része csikló alapú. Lényegesebben kevesebb a hüvelyi orgazmus és azt picit nehezebbe "megtanulni" egyeseknek. Ez természetes. Nyugodtan felezd fel magad. Menni fog :) A csikló izgatása ismételt dörzsöléssel érhetõ el. Misszionárius pózban kérd meg a partnered, hogy ne rakja le a térdét hanem lábujj hegyén és a karjával támaszkodjon és picit pozicionálja magát feljebb. (Ilyenkor a síkosító is segít!) Ezzel sokkal nagyobb izgatás éri a csiklót a pénisz teste által. Másik pozíció ami a csikló ütemes dörzsölésével jár, a lovagló póz. Itt könnyebben tudod irányítani a csiklódat érõ behatásokat. Síkosítót itt is használj, sokat segít! Ha pasival vagy, nem szégyen neki sem, neked sem, sõt izgató tud lenni, ha masztizol közben. Ez több pozícióban elérhetõ. Ez nem azt jelenti, hogy kevés neked, hanem, hogy még jobban akarod élvezni a vele együtt levést. Arra figyelj ilyenkor, ha nagy a körmöd, hogy ne sértsd fel a gumit, vagy ne kapj bele a péniszbe, mert egyik sem kellemes. Mondtam már, hogy a síkosító használata teljes mértékben alul értékelt dolog? :) 2-3 adag még nem sok. Hidd el, jobb vele mindenkinek!
Ezzel én is így vagyok. Még sosem élveztem a szexet egy pasival. De ha magamnak csinálom, az nagyon jó!

Miért élvezem jobban azt, hogyha a barátom gyorsan újjaz, mintha lassabban újjazna?

Akkor érzem, h összeszorulnak az izaim és annyira jó érzés. Érzem, hogyha több ideig csinálná el is tudnék élvezni... (De ahhoz elég sokáig kéne csinálnia). Igaz utána kicsit fáj még pár óráig a hüvelyem. A szexet is nemrég kezdtem...

Legjobb válasz: Mindenki különbözik az ízlése a másikétól így neked is. Az is gaz, hogy mindenkinek máshol vannak az erogén zónái és mindenkit másképp lehet felizgatni. Ezek alapján úgy tûnik neked az jön be ha a barátod gyorsabban ujjaz. Ha téged ez izgat akkor próbálkozzatok ennek a "technikának a színesítésével". (Pl. egy minivibrátorral a srácod markában. Szerintem az is jó élmény lehetene de te döntesz)

Mindenki különbözik az ízlése a másikétól így neked is. Az is gaz, hogy mindenkinek máshol vannak az erogén zónái és mindenkit másképp lehet felizgatni. Ezek alapján úgy tûnik neked az jön be ha a barátod gyorsabban ujjaz. Ha téged ez izgat akkor próbálkozzatok ennek a "technikának a színesítésével". (Pl. egy minivibrátorral a srácod markában. Szerintem az is jó élmény lehetene de te döntesz)
Mert ha gyorsabban ujjaz, az sokkal jobb :D Ha még picit fáj a hüvelyed, az tényleg alátámasztja azt, hogy nemrég kezdted a szexet. Nem baj, késõbb kevésbé lesz rossz, és elkezded majd élvezni :)
Ha nem vagy elég nedves, akkor lehet közben, meg utána is kényelmetlen érzésed (akár fájdalom) a hüvelyben, próbáljatok síkosítóval is 'játszani', és a vibrátor segíthet, hogy bírja a tempót.
ez most leeht elsõre hülyén hangzik de nem toom máshogy mondani, tán azért jobb, mert ha gyorsabban csinálja" berezeg jobban"és ez átterjed a csiklóhoz is és igy jobb érzés (most ezt ne konkrétan vegyétek h berezeg9)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!