Találatok a következő kifejezésre: Miért élvezem azt, (200 db)

Miért élvezi azt a barátom ha a számba élvez el és nem pedig a nunimba?

a barátom mindig mondja hogy szo..jam le, de én inkább jobban élvezném ha a nun..mba menne el! szerintetek ez normális dolog? vagy csak én érzem magamat furán?

Legjobb válasz: Szerintem az elsõ válaszolónak még életében nem volt szexuális kapcsolata. Ez egy baromság hogy a ribiknek szoktak a szájukba élvezni. A kérdésre a válasz pedig az, hogy valaki egyszerûen jobban szereti az orális szexet és izgatóbbnak találja ha a szádba élvez el. De ha zavar akkor szólj neki.

Szerintem az elsõ válaszolónak még életében nem volt szexuális kapcsolata. Ez egy baromság hogy a ribiknek szoktak a szájukba élvezni. A kérdésre a válasz pedig az, hogy valaki egyszerûen jobban szereti az orális szexet és izgatóbbnak találja ha a szádba élvez el. De ha zavar akkor szólj neki.
Ja hoppá, és aki lány ezt undorítónak tartja, ugye a barátjától se várja el, hogy õ orális szexet mûveljen, mert nyugi, legalább annyi hüvelyváladékot nyel, úgyhogy legalább annyira undorító ha már itt tartunk. Remélem így van, és akkor talán valamennyire fair a játék.
Hy nézz meg egy pornófilmet ott szinte mindig a szájába élvez el, vagy az arcára.ezt mi pasik szeretjük, de ezt én se tudom neked megmondani hogy miért.a csajom még nem szólt érte, ezek szerint neki is bejön.de ha zavar beszélj vele, hidd el mindent meg lehet beszélni ;)
na szal is-is, ahogy látom, de azért elbeszélgetnék azokkal, akik ezt undorítónak tartják ... Azok a csúnya ronda fiúk miket akarnak, ejnye. Aztán meg pont nem egy csajszit ismerek, aki nagyon is akarja.
"normális módon" Leírnád mi az a normális mód? na ezért vannak ilyen idióta vélemények, az ész megáll, normális mód ... Figyelj, azt úgy kell, hogy az utolsó cseppig szépen! De megint oda lyukadunk ki, akinek ez undorító, az nem szexeljen sztem, mert micsoda egy undorító dolog.
Persze hülye az elsõ. Nincs semmi gusztustalan abban ha a srác a csajszi szájába élvez, bizony nagyon sokan szeretik ezt, lányok is! Mellesleg ha ezt gusztustalannak tartod, akkor javaslom ne is szexelj, ez nem neked való, inkább társasjátékozzatok!! Ugyan mi lenne gusztustalan az orális szexben, jó hogy nem azzal jön a kedves elsõ, hogy jaj de azzal pisil ... meg tudok halni az ilyen véleményektõl. Egyébként egy haverom csinálta jól, elég kemény sportoló srác, aztán a csajszija legelõször kicsit hezitált, aztán két nagy füles segített rajta, azóta nyeli mint a torkosborz. Jó hát érte rajonganak a csajszik, megteheti simán. Innen a mondás is .... Amúgy meg finom az íze is, szóval nem tudom kinek mi a baja ezzel. Van olyan lány, aki meg egyenesen megõrül azért, hogy lexophassa a barátját ... csak sjanos itt a szexuális kultúra olyan amilyen, és még mindig él az a hülye felfogás, mely szerint ez undorító és megalázó. Mondom én, az ilyen inkább kártyázzon!
Hát nekem is gusztustalan, pedig csináltam már sokfélét az évek alatt, de ezt én sem szeretem. Amúgy az én párom is szereti(né), és nem csak õ volt más kapcsolatom is, õ is szerette volna, de én valahogy erre nem vagyok vevõ. Egyszerûen öklendezek tõle, és így nem valami felemelõ érzés. Ha a párod ezt szereti és megcsinálod neki, ám legyen, ettõl egyikõtök sem beteg, de beszéld meg vele, hogy 1x így csináljátok, másszor pedig úgy ahogy Te szereted!!!!Ettõl nem vagy k.va, hülye az elsõ!!!!
Én sem lennék erre hajlandó.Utána nem tudnák ételt a számba venni.Ha szeret a párod, ezt tudomásul veszi.A kapcsolat nem csak az egyik fél ( és fõleg nem csak a férfi ) igényeirõl szól!Ha jó az összhang köztetek, akkor " normális " módon is élvezhetitek a szexet.
fuuuj de gusztustalan egy kis r... anc vagy!
elso vagyok! akkor is a gyomrom felfordul toled igenytelen kis qurva! tudod kiknek szoktak a szajukba elvezni?aki egy utolso ki r.. anc amilyen te is vagy dragam!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen midenkinek a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok, egyébként, hozzá szoktam már ahhoz, hogy ha ö ad , akkor én is viszonzom, :)
Na, nehogy már egy pasi azért szeressen, mert jól le.pom!!! Egyébként lehet orálisan szexelni anélkül is, hogy a szádba élvezne a pasi, , nem? És ha a pasi nem akar nyalni, akkor ne nyaljon, kényszeríteni senkit nem lehet semmire, csak amihez kedve van valakinek. Attól még lehet egy jót szexelni mert nem nyelem agyba fõbe a g.cit.
15:33 Végre egy klassz csajszi ... gondolom téged csípnek a srácok :-) Ha valaki el tzudná nekem magyarázni mi ebben az undorító, hát .. gratulálnék neki. Sztem tök normális, tök átlag, nincs benne semmi extrém, egyszerûen hozzá tartozik. De némelyik választól azért eldobom magam. Bár a magyarok szexuális kultúráját tök jól tükrözi, ez igaz.
06:59 Figyi drága, TE magad mondasz saját magadnak ellent a pár sorban is: -"normális" -"ez már a kultúra magas foka" -"de ez nem kultúra" Na hallod, veled is elbeszélgetnék ......
Kedves elsõ válaszoló! Szerintem számodra az egyetlen megoldás a cölibátus, vagy nemis tudom... Mindenesetre legszívesebben úgy [email protected]álak hogy leröpül a fejed. Az orális szex nagyon jó dolog, adni is kapni is. A kérdezõnek üzenem hogy csak beszélje meg a barátjával hogy egyszer így csinálják egyszer úgy, mindenkinek jó lesz, az orálért meg jár a viszonzás ;) az elsõ válaszolónak meg kívánom hogy sohasenkinek nelegyen gusztusa kinyalni! te vagy az igénytelen [email protected]!!!
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha a pasim a számba megy el. De ha téged zavar szólj neki.
Én úgy gondolom, hogy ez valami tudatalatti uralkodási vágy, vagy pornófilmekbõl vett divat (ott a látványra mennek, és ez nagyon látványos). Simán el tudom képzelni, hogy a nõk számára megalázó lehet, de nyilván van, akinek bejön. A lényeg, hogy van szátok, nyissátok ki és beszéljétek meg, ki mit szeretne és vállal be. Így mûködik egy kapcsolat. Ha úgy akarsz a párod szájába élvezni, hogy nem készíted fel rá, tényleg repülhet egy csúnya tökönrúgás! :) AK
azt úgy bírom amikor szidjátok azt a sportoló gyereket az egyik elõzõ válaszban XD...hogy "húde felakasztanám" meg "húde tökön rugnám" persze persze bla bla, élesben meg ponmt ti lennétek azok akik nyikkani sem mernének, csak pislognátok h mivan, és sz.pnátok ahogy kell...bocs, nem vagyok hímsoviniszta, de a nõknek mindig csak a szájuk nagy, és az a jobbik eset ha sz.pásra használják
úgy tûnik a válaszok alapján, hogy nõ társaim nem szeretik az orális szexet... érdekes, én imádom, bármint megtennék azért, hogy jó legyen a páromnak, köztük azt is, hogy lexopom, de persze viszonzást is várok :) ez egyszerûen beállítottság kérdése, ki mit szeret, barátod pl ezt :) de szerencsére sok minden van lehet válogatni, ha neked ez pont nem jön be.
Érdekes, hogy megoszlanak a vélemények annak függvényében, hogy a [email protected] melyik végén van a válaszoló.
Nem csak azt kell nézni hogy nekem mi lenne jó, hanem azt is hogy a nõnek is jó legyen.
9:32: de az már nem ugyanaz, ugye!
Ha rossz ha a szádba megy, beszéld meg vele, a magyarázat az lehet hogy mielõtt elélvez, akkor élvezi a legjobban, és ha a szádban van élvezetesebb. De nem szabad ezt erõltetni egy nõnek. Én is imádom az orál szexet de mivel a barátnõm nem akarja hogy a szájába menjen így szólok elõtte egy fél perccel és kézzel befejezi.
A sportoló pasit abban a pillanatban leszúrtm volna nagy késsel ha felpofozott volna azért mert nem akarok szopni.!!!!!! egy mocskos [email protected] az olyan.Nem is férfi!! csak egy gyáva alak, aki másként nem tud rávenni egy nõt a szexre csak veréssel.Az ilyen "férfiaknak" az akasztófán kéne lenniûk!!!
Lehet a barátod csak nem akar még gyereket és így kíméli meg magát az idegeskedéstõl. De persze lehet, hogy tényleg csak ezt élvezi, de ezt vele kellene megbeszélni.
Mindenki úgy szexel, ahogy akar.Aki az orálisat tartja normálisnak, az csinálja.De akinek nem jön be, arra se mond, hogy ne szexeljen!A kettõnek nem sok köze van egymáshoz!Ha az orális szex a kultúra magas foka, akkor a melegek ezt magas fokon ûzik!Ma a pronófilmek hatására divat az orális meg az anális szex, de ez nem kultúra. Ha viszont engem egy pasi felpofozna azért, mert nem akarom leszopni, úgy megrúgnám a tökeit, hogy arról koldulna!Egy nõt megütni a legnagyobb bunkóság, még ha híres sportoló is a pasas,
Ja, de csókolózni szeretsz vele? A szájávaaaaal? Hülye vaaagy?? ahol hányni szokott??????
:D sok Válasz Tedszik :D Nagyon jook a csajok és élni is tudnak :D Szóval ez egy oda vissza játék ha Barátod is csinálja neked az orális szexet akkor ...Étred..:P Én szeretem csinálni sõt már alig várom h számba vehessem...-ját :D ahogy neki joo és ahogy élvezi, Nekem is joo és én is nagyon tudom élvezni :p

A lanyok miert elvezik azt ha egy ferfi hajt rajuk ok meg nem foglalkoznak vele?

tudom h elvezitek csajok de miert?

Legjobb válasz: Nem mindenki élvezi. Én sem.Én megmondom valakinek, ha nincs esélye, mert ez így tisztességes. Fordított esetben nekem is szar lenne, ha pasi szórakozna velem...

Nem mindenki élvezi. Én sem.Én megmondom valakinek, ha nincs esélye, mert ez így tisztességes. Fordított esetben nekem is szar lenne, ha pasi szórakozna velem...
R*banc önérzet növelõ. Minél többen csorgatják a nyálukat, azt hiszik annál jobb csajok. Persze egy normális pasi leszarná õket nagy ívben, csak a kis köcsögöknek jön be.
Ezt csak a h*lyék élvezik.
Tudod, nem minden lány veszi észre, ha tetszik egy fiúnak. Arról pedig nehéz tudomást venni, amirõl nem tudunk. Tapasztalat. :)

Miért élvezik az emberek, ha kinevethetnek, kigúnyolhatnak másokat? Miért nő ezáltal az önbizalmuk?

Legjobb válasz: Mert magukban is ráismertek a hibáikra, amit igyekeznek takarni azáltal hogy a másik embert lehordják Tudok olyan emberrõl aki tényleg ránézésre szemét lenézõ, viszont ha megismered egy rossz szót nem tudsz elmondani róla, többnyire a nevelés miatt is lehet intelligens valaki, vagy annak hiánya folytán 21/F

Mert magukban is ráismertek a hibáikra, amit igyekeznek takarni azáltal hogy a másik embert lehordják Tudok olyan emberrõl aki tényleg ránézésre szemét lenézõ, viszont ha megismered egy rossz szót nem tudsz elmondani róla, többnyire a nevelés miatt is lehet intelligens valaki, vagy annak hiánya folytán 21/F
azt mondják ezeknek az embereknek a legalacsonyabb az önbecsülésük és ezzel akarnak kitörni hogy nagymenönek tünnek és eltiporják a kisebbet.
Nem az emberek élvezik, hanem a primitív majmok.
Mert rosszindulatúak.
irigység, gyarlóság, rosszhiszemûség, gyávaság, lelki szegénység
És azzal, hogy másokat maguk alá taposnak, magasabbnak érzik náluk, s ha ebbéli pozíciójukat veszélyeztetve érzik, még jobban ráerõsítenek erre, sõt magukat szent és sérthetetlennek állítják be.
Nem nõ az önbizalmuk, csak azt hiszik, hogy nõ. Éppen azért is csinálják, mert nagyon kicsi az önbizalmuk: azt képzelik, hogy ha másokat megaláznak vagy kigúnyolnak, akkor azzal azok az emberek kisebbek lesznek, kevesebbek, õk maguk pedig fölénybe kerekednek a kigúnyolttal szemben. Ez nagyon téves gondolkodás és alapvetõen érzelmi fogyatékosságra utal. Akinek helyén van az önbizalma, az ismeri a saját hibáit, tolerálja másokét (addig, amíg azok õt magát nem sértik), és eszébe sincs megalázni, kigúnyolni, vagy megsérteni másokat.
Ezt a kérdést én is gyakran felteszem magamnak, de még mindig nem jöttem rá a válaszra. Valószínûleg el akarják "takarni" a saját hibáikat azzal, hogy másokat csúfolnak, kinevetnek, a többiek ezt jó poénnak tartják, õ meg ezt kihasználja. Abba viszont nem gondol, bele, hogy ez a kicsúfolt személynek hogy esik...

A mai csajok miért kezdték el felsőbbrendű, imádnivaló istennőnek képzelni magukat, miért élvezik azt, hogy minden egyes fiút, aki nem tetszik nekik és bemert próbálkozni náluk azt porig aláznak, kigúnyolnak? A lányoknak nincs szíve?

Legjobb válasz: no, no ne általánosíts mert téged eddig minden nõ átb*aszott!!! Biztos rossz helyen próbálkozol. Mondjuk ha nem a p*csák, meg r*bancok után koslatnál ;) Amúgy meg neked sem tetszik minden lány. Ha oda megy hozzád egy lány akinek mondjuk tetszel, de neked nem felel meg mert kicsit molett vagy magas, átlagos stb. Te is biztos visszautasítod. Sz*r a visszautasítás, de ez van. Jobb lenne ha hazudnánk?

no, no ne általánosíts mert téged eddig minden nõ átb*aszott!!! Biztos rossz helyen próbálkozol. Mondjuk ha nem a p*csák, meg r*bancok után koslatnál ;) Amúgy meg neked sem tetszik minden lány. Ha oda megy hozzád egy lány akinek mondjuk tetszel, de neked nem felel meg mert kicsit molett vagy magas, átlagos stb. Te is biztos visszautasítod. Sz*r a visszautasítás, de ez van. Jobb lenne ha hazudnánk?
Szerintem meg a fiúknak nincs, na?
Ezt te állítod, és néhány elkeseredett vesztes még rajtad kívül. De normális ember is mondja ezt?Szerintem nem. Vannak bunkó, beképzelt ribancok, persze.Mindig is voltak. De én 10bõl 9szer normálisba, kedvesbe futok, aki még ha el is utasít, kedvesen teszi. Lehet te nézel ki mindig ilyeneket.
A normális pasikkal nem tesznek ilyet, de a normális pasik nem is ide járnak vernyogni és alázni a nõket. Nõj fel.
Állítsd le magad!
nincs , a mai csajok nagyo nagyon önzöek!!! és buták
Hahahaha, ez nem minden nõre igaz! Arra még nem gondoltál, hogy benned van a hiba?:) vagy egyszerûen csak rossz helyen jársz!
Vannak olyan ezoterikus némberek akik azt tanítjál hogy a nõi test egy szent templom és a mocskos férfiak csak akkor léphetnek be rajta ha megalázkodva megtisztultak a felsõbbrendû nõ elõtt. Nem vicc! És vannak olyan libák akik ezt elhiszik.
azok a nõk a normálisak, akik átlagosan (nem feltûnõen) viselkednek. Amelyik már középpontban akar lenni, azzal már gáz van. Az olyanoknak mélyen a lelkébe kell lépni, hogy észhez térjenek.
Szerintem az, aki a másik lelkébe akar lépni szándékosan, iszonyatosan undorító ember. Akármilyen is az a másik, akivel ezt akarod tenni, már lesüllyedtél a szintjére, sõt, lehet, hogy már bõven alatta vagy. Arról pedig gondolom felesleges lenne megpróbálnom felvilágosítani téged, hogy vannak extrovertált és introvertált emberek, és az extrovertáltak jobban a középpontban vannak, többet tudsz róluk, esetleg harsányabbak, de ez egyáltalán nem feltételezi azt, hogy tisztességtelen, rossz ember. Léteznek ijesztõnek, nyersnek, keménynek ható emberek virág lélekkel, valamint csendes, háttérbe húzódó szemétládák is. Minden variáció létezik, szóval le lehetne végre szokni errõl az ostoba vagdalkozásról, általánosításról!
Mert a sok lúzer adja alájuk a lovat és elszállnak maguktól. De egy normális pasival nem fognak így viselkedni.
Ezt igazából nem lehet megmondani mi az igaz. A nõk azt mondják maguknak akarnak tetszeni, de jól esik nekik, ha a pasik csorgatják utánuk a nyálukat. Ebbõl adódóan mi pasik azt hisszük nekünk akarnak tetszeni. Meg hát most bármit mondanak a lányok, én nekem volt egy osztálytársam (18 éves) és egészen addig úgy viselkedett elõttem, mint aki valami "istennõ", míg el nem kezdtem vele éreztetni, hogy baj van a külsejével. Engem írritálnak az olyan lányok, akik feltûnõen viselkednek. Engem külsõvel se lehet befolyásolni. Ez a válasz az a kérdésed elsõ felére. A másodikat meg ne kavard ide, mert az megeshet minden esetben. Egy kevésbé önbizalmas nõ is tud játszani az érzésekkel. Ezért nem szabad érzelmesnek lenni annyira.
4es, a diplomás ár nem is lehet bunkó ribanc?A diplomaosztón elveszik a személyiségébõl?
Nyilván rossz helyen keresgélsz, ha esetleg személyes atrocitás ért és emiatt merült fel benned ez a kérdés.Én nem vagyok ilyen, persze volt olyan akinek gyereke volt és úgy próbálkozott, vagy éppen egy olyan nyámnyila akit sz*rrá vertek volna ha nem csinál meg valamit, ami nagyon gáz.Ennek ellenére nem vagyok elõítéletes és ha elsõre nem is tetszik, elkezdek az illetõvel beszélgetni és a dolgok adják magukat.Hiába szép a külsõ, ha emberileg nem ér semmit az illetõ...19/L
tisztelet a kivételnek :) nem minden lány olyan mint aminek leírtad :)
utolso: én nem ribancoknál probálkozom, többdiplomás nyelveket beszélö, tanárnökkel, mérnök nökkel, orvosokkal ismerkedtem, ugyanguy átvertek,
Ez egy véget nem érõ háború lányok és srácok. Gondoljatok bele, mindig lesz egy, aki a másik szemében szemét, és ez szépen így begyûrûzik majd mindig. Én azt mondom, nem általánosítani kell, hanem bölcsnek lenni és kiszûrni, kiben bízzunk meg, illetve olyan ember társaságát keresni, akinek hasonló értékrendje van, hasonló élményekkel, mint nekünk. Mindig két ember egymáshoz fûzõdõ kapcsolatát kell megvizsgálni, nem lehet ezt globálisan megoldani. Mert gondoljatk bele, amikor felhûtlenül boldogok vagytok: hol nem szarjátok le a kötsög embereket? Tehát akkor sem a világgal vagytok elfoglalva, hanem a saját kis környezetetekkel. Amikor nem vagytok boldogok? Persze, hogy az egész világot összeesküvésnek érzitek magatok ellen, de ez nincs így, csak ilyenkor az ember, mivel ember, valahol irigy azokra, akik épp boldogok, vagy ha nem is igaz úton, de elérik azt, vagy az ahhoz közeli állapotot. Mindig kicsiben kell megoldani! F25
Gyereeekeuk ovatosssamn az ilyen kkéárdézekkel, félrenyelem a borsoditt.
azért drága barátom amiért ti (gondolok itt arra az 5%-ra aki hisz az ilyenekben) nem tudjátok felfogni, hogy csak titeket érdekel ez, minket meg nem
szerintem neked átmosták az agyad!
Énszerintem van abban valami, amit írtál, de ahogy megközelítetted a témát az ártalmas egy kicsit. Látod az egyik srác is félrenyelte a Borsodit tõle. Remélem túlélte. Az, hogy valaki pornót néz, az nem baj. Az a baj, ha függõ lesz, mert irreális vágyai lesznek. Mindenben a mértékletesség a helyes út.
A kérdező hozzászólása: köszi az értlemes válaszokat lol:D további jó borsodizást :D megkaptam minden választ amire szükségem volt:) )))))
Bár én nem tartom magam embernek (antropofóbiám van, meg amúgy is más értékrendet és eszmét követek), hozzászólnék. A pornográfia nem mai találmány, talán az ókorban is megvolt már a megfelelõje, igaz, nem internetes változatban. Én már szeretetet csak a zene iránt tudok érezni, a pornóval kapcsolatos "érzelmeim" pusztán feszültség, amit le kell vezetni. Ez kb. olyan, mint a dohányzás: rossznak tartott szokás, ami megnyugtatja a humanoidot. XD

Miért élvezik az állatkínzók?

mi a jó abban hogy szegényeket ok nélkül bántják? és miért van az hogy a lopásért büntetnek az állati ÉLET KIOLTÁSÁÉRT NEM?!?!?

Legjobb válasz: Büntetnek az állatkínzásért is, a kölykök, akik a cicákat kínozták 2 évet kaphatnak. Sajnos az emberek kultúrálatlanok, buták. Nem tanulják meg otthon az állatokkal való felelõsségteljes bánásmódot. Sokszor tapasztalom, hogy amikor a kutyáimmal sétálok akkor mamák sikoltozva rángatják el a gyerekeiket, pedik a kutyáim egyenes vonalban mennek és oda nem mennének senkihez. Ha egyébként nem ilyenek lennének akkor is a lehetõ legrosszabb viselkedés lenne a sikoltozva kapálódzás. Így sok gyerek nem tanulja meg hogyan kell viselkedni az állatokkal. Nem foglalkoznak a gyerekekkel, esetleg le vannak nyomva a tv, számítógép elé, hogy tanulnának bármit is. Egyébként az emberekkel ugyanúgy nem tanulnak meg tisztességesen viselkedni.

Büntetnek az állatkínzásért is, a kölykök, akik a cicákat kínozták 2 évet kaphatnak. Sajnos az emberek kultúrálatlanok, buták. Nem tanulják meg otthon az állatokkal való felelõsségteljes bánásmódot. Sokszor tapasztalom, hogy amikor a kutyáimmal sétálok akkor mamák sikoltozva rángatják el a gyerekeiket, pedik a kutyáim egyenes vonalban mennek és oda nem mennének senkihez. Ha egyébként nem ilyenek lennének akkor is a lehetõ legrosszabb viselkedés lenne a sikoltozva kapálódzás. Így sok gyerek nem tanulja meg hogyan kell viselkedni az állatokkal. Nem foglalkoznak a gyerekekkel, esetleg le vannak nyomva a tv, számítógép elé, hogy tanulnának bármit is. Egyébként az emberekkel ugyanúgy nem tanulnak meg tisztességesen viselkedni.
Mert érzelmi analfabéták! Semmi empátia nincs bennük. Ha lenne, és át tudnák érezni egy mási lény fájdalmát, nem tennének olyat, amivel szenvedést okoznak.
Mert szadisták.
Én képtelen vagyok felfogni, egy állatkínzásában mit lehet élvezni mégha rosszul is nevelték az "embert". Néha sokkal többre értékelem az állatokat, mint az emberi fajt. Azt aki állatokat kínoz pedig legszívesebben a saját módszerével kínoznám meg, hadd tudja mit csinált.
Én nagyon szeretem az állatokat és utálom ha valaki bántja, vele kellene ugyan azt megcsinálni, amit õ csinál az ártatlan állattal!Pedig bisztos nagyon sok állat van, aki nem a megfelelõ körülmények körül él, sajnos!
Különbséget kell tenni a tudatlanságból bántás és az élvezetbõl bántás között. A tudatlanságból elkövetett állatkínzás okát a kultúrában és a neveltetésben kell keresni, ahogyan az elõzõ válaszoló is írta. Leggyakrabban olyan helyeken fordul elõ, ahol eszközként, gazdasági állatként használják õket, pl. a kutyát, hogy jelezzen. Ezzel még nincs is baj, amíg nem kötik rá egy két méteres láncra, amibõl a kutya felteker a rúdja köré egy métert, és egy méteren tengõdik napokig, sokszor látom, hogy még a vizét sem éri el. Itt érdekes a helyzet, anyósomékon tapasztalom, õk egyszerû, falusi emberek, náluk a kutya egyenrangú a juhokkal, tehenekkel. Sokszor, amikor náluk vagyunk, én viszek vizet a kutyának, mert látom, hogy teljesen száraz az edénye. Viszont, amikor hozzánk jönnek, úgy beszélgetnek a mi goldenünkkel, mint egy gyerekkel, és szemmel láthatóan szeretik, örülnek neki. Egyszerûen nem ismerik eléggé az állatot, nem tudják, hogy milyen intenzív kapcsolatra van szüksége a gazdáival, és egyáltalán, ha eleget foglalkoznak vele, milyen színes és gazdag érzelmi viszony alakulhat ki közöttük. Akik élvezetbõl kínozzák õket, nos az már rendellenesség, pszichikai eset. Csak tudományos filmekbõl és egyéb leírásokból szerzett ismeretek alapján tudok véleményt formálni. Itt az állhat a dolog mögött, hogy valakit gyerekkorától kezdve elnyomtak, folyton parancsoltak meg tiltottak neki, gyakran súlyosan bûntették, nem alakulhatott ki egy egészséges egyéniség, súlyos szocializációs zavarban és önbizalomhiányban szenved, nincsen tisztában a saját értékeivel és helyével a világban. Felnõtt korára is hordja magában a sok gyerekkori megaláztatást, és ennek egyenes következménye, hogy az elsõ alkalommal, amikor megtapasztalja, milyen érzés dominálni, irányítani egy helyzetben, addig soha nem tapasztalt örömet, lelki beteljesülést érez. Ehhez társul, hogy a gyengén fejlett empátiakészség, képtelen azonosulni egy szenvedõ állat érzéseivel. Hogy mennyire pszichikai esetrõl van szó, jól szemlélteti egy amerikai bûnûgyi kutató által készített nagyon tanulságos felmérés, amelybõl kiderül, hogy az ottani könyörtelen, erõszakos gyilkosok közül, akik többször követtek el hasonló bûntetteket (sorozatgyilkosok), és élvezetbõl tették azt, kivétel nélkül mindegyik gyerekkorában találtak állatkínzásos eseteket. Ennyit szûrtem le dokumentumfilmekbõl, leírásokból, és szívesen olvasnám hozzáértõk válaszait is, mert nagyon érdekel a téma.
Ha észre vetted ezeket a szemétségeket férfiak, vagy fiú gyerekek teszik. azért , mert az életben nem tudnak érvényesülni. Gyengék fizikálisan, vagy félõsek stb.Ez zavarja õket ezért bántják az állatokat, akik nem árthatnak nekik semmilyen téren.rohadt dögök ennyi.
Rengeteg üleparcú van!Nem is értem, miért a rágcsálókat irtják, amikor mindenfelé nyüzsögnek a védtelen állatokon élvezkedõ majomszerû képzõdmények!
Hogy miért csinálják?Sztem senki sem tudja a pontos okát, de az bizonyított, hogy azok a kölykök akik állatokat kínoznak, késõbb nagyobb eséllyel lesznek bûnözõk azon belül is leginkább gyilkosok. Én egy ilyen filmet sem tudok végignézni, egyetlen történetet olvastam, egy mangát egy kiskutyáról, nagyon megható történet Pao története a címe, ha vkit érdekel..
Ahogy valaki írta, alapvetõen nincs belenevelve a mai emberekbe az állatokkal való felelõsségteljes bánásmód, és sok agyatlan anyuka, ahelyett, hogy megismertetné a kisgyerekével az állatokat, távol tartja õket tõlük, ahogy a válaszoló is írta. én egészen biztos az állatok szeretére és védelmezésére fogom tanítani a gyerekemet, mert ez sztem intelligens emberhez hozzátartozik. az állatkínzók súlyosan torz személyiségû élõlények (nem emberek) akik abban a tévedésben élnek, hogy az állat csak egy állat, azzal bármit meg lehet tenni. sztem zavarodott emberek, akik úgy élik ki a kisebbségi komplexusukat, hogy egy védtelen, gyengébb egyeden gyakorolják, hogy õk is valakik. iszonyatosna gyûlölöm õket, én szakítottam meg kapcsolatot olyan emberrel, aki társaságban részegen büszkén mesélte, hogy megkínzott egy macskát.
Van aki embert szeret kínozni, van aki állatot. Az emberkínzók esetében a többség akkor is élvezi, ha az áldozat beleegyezik, azaz ilyenkor sikeres szadista-mazochista kapcsolat alakul ki. Állatok esetében ez nem járható út, az állatoknál nincs mazochizmus.
"Néha sokkal többre értékelem az állatokat.." Dettó ugyanígy vagyok vele. Amúgy meg én is rengeteget gépeztem, tvztem, és nem vagyok érzelmi analfabéta. Amúgy szerintem az egész intelligencia, IQ. Egy értelmes gyerek, ember nem csinál ilyet. 14F

Miért élvezik az emberek, hogy más gazdagságát nézik?

Miért van az,hogy a magyar nép nyomorog,kilátástalan sorsú és mégis az olyan tvm?sorok nézettsége veri a plafont,amelyek nem szólnak másról,mint a semmirekell? magyar "celbek" rongyrázásáról,a csóró polgárok szándékos sokkolásáról és provokálásáról.F?z?m?sorok olyan konyhákban,hogy csak a berendezés árából egy lakótelep is kijönne,Magyarország leggazdagabb embereit bemutató m?sorok,Gy?zike azt se tudja hova szorja el a millióit miközben egy f?szálat sem tett keresztbe érte!És sorolhatnám.

Legjobb válasz: Elõször is én még mindig reménykedem,hogy nem a magyar ember ilyen igénytelen,hanem hogy fõmûsoridõben megy-kipróbálnám,hogy mennyien néznék este 10-11 körül.Akik akkor is néznék,azokat tényleg érdekelheti. A másik viszont épp ellentéte,hogy az emberek vállalva vagy sem,de sokan szeretnek kukkolni,és ez olyasféle: büntetlenül kukkolás,belenézhet mások életébe-még ha az egy Gyõzike is.Sajnos!

Elõször is én még mindig reménykedem, hogy nem a magyar ember ilyen igénytelen, hanem hogy fõmûsoridõben megy-kipróbálnám, hogy mennyien néznék este 10-11 körül.Akik akkor is néznék, azokat tényleg érdekelheti. A másik viszont épp ellentéte, hogy az emberek vállalva vagy sem, de sokan szeretnek kukkolni, és ez olyasféle: büntetlenül kukkolás, belenézhet mások életébe-még ha az egy Gyõzike is.Sajnos!
Azért szeretik a gazdagságot nézni (egyébként szeretik egy frászt - arról van szó, hogy a munkahelyen és a háztartásban kifáradt emberek az elalvásig hátralevõ néhány órában 'kikapcsolódnak', azaz néznek ki a fejükbõl egy képernyõre, mert igazából máshoz már nincs energiájuk, sem mûveltségük), mert azt még mindig jobb nézni, mint mondjuk a nyomort. A kukkolási ösztön is szerepet játszik, és ha már kukkolás, akkor miért ne "érdekes" emberek életébe? A kíváncsiságot nem az kelti fel, amit untig ismerünk, hanem az, ami távol áll tõlünk. Ha a gazdagságot nézik, az különben is ellazítja õket. Ha a nyomort nézetnéd velük, még a végén megunnák és lázadnának.

Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy a férfiak miért élvezik azt, ha a nõ szájába, vagy valamilyen testrészére élvezhetnek?

eletartozik az is, ha a nõ lenyeli.

Legjobb válasz: Mert normális heteroszexuális emberek.

Mert normális heteroszexuális emberek.
A lenyelés az elfogadás és a termékenység szimbóluma, mivel befogadja "az élet csíráját" a testébe; az arcra élvezés pedig a dominancia egy magasabb kiteljesedése.
#11: jól van. Attól, hogy te egy prûd gyökér vagy, még ne engem szidj, oké?
Nem tudom....sose foglalkoztatott hogy miért szereti egy pasi ha lenyelem neki vagy a testem bármely részére élvezhet....egyszerûen imádom és kész....nem érdekel a miértje :)
#16: helyes hozzáállás. Még több ilyen lány legyen! :D
#17: Nõ vagyok (#16) már nem lány, valószínûleg ezért nem foglalkoztatnak ilyen jelentéktelen dolgok :) 37N
Így már értem. Ezt szeretem az érettebb nõkben :) 23F
Azért elég durva párhuzamot vonni a sperma, mint az élet magja és a hányás, mint a félig megemésztett étel, ami a szájon át távozik. Már bocs kérdezõ, de ne bántsd meg azzal a fiúkat h ilyen hasonlatokkal élsz. Szerintem a fiúknak ez csak szimplán izgató ès jó érzés h a barátnõjük minden porcikájukat szereti. Nem tudhatom pontosan, mert még nem próbáltam (még szûz vagyok), de szerintem ez a magyarázat :) 16/L
azért mert szexy látvány és mikor elmegyünk érzékenyebb és utánna joban érezük az orált
Nem mindegy a miért, ha te úgyis undorodsz tõle, kérdezõ? Jöhet bármilyen mélyreható, filozofikus gondolat, neked a párod spermája egyenértékû marad a párod hányásával. Következésképp a vaginádba hányhat, a szádba nem.
mert a punciba élvezés nem jó? akkor inkább el se élvezz, és nem kell ilyenen gondolkodni !
inkább nyalogatok nyalókát, annak még az íze is finom
A kérdező hozzászólása: a változatosságra csak annyit mondok, innentõl egyél hányást kanállal
Élvezik, hogy "toppolhatják".
Mert az jó :D
Nekem egy férfi (28 éves) azt mondta h azért szereti h ha a lány lenyeli mert az azt jelenti h teljesen elfogadja vagy valami ilyesmi
A szájba élvezés oké, de nem kell lenyelnie, azt csinál vele utána amit szeretne. Nem is tudom hogy magyarázzam ezt el neked. Én ezt úgy írnám le, hogy ez így a beteljesedés. Így kerek jó érzés. Ahhoz tudnám kicsit hasonlítani mint pl amikor téged nyalnak és már majdnem elmész amikor hirtelen nem nyal csak kézzel izgat hogy elélvezz. Lehet hogy kicsit buta hasonlat, de nekem ez jutott eszembe. 24/F
Fölérendeltség, dominancia megélése.
egyértelmüen annak a jelzése hogy õ az úrad és parancsolód. Én ezért is nem komálom ezt a fajta "szeretetkinyilvánítást" Elég ha mondja, nem kell megaláznia magát miattam. Egy párkapcsolatban egyenrangúnak kell maradni úgy gondolom akkor harmonikus a kapcsolat.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a barátnõm ezt egyenesen imádja, és igényli is. Tegnap este például eldöntöttük, hogy lemegyünk a boltba egy kis sörért meg chips-ért a filmhez, aztán a kijárat felé menet egyszercsak elkapott, megcsókolt, és már kapta is elõ a brét, és addig nem engedett amíg el nem mentem. Imádja. Szóval ezt nem mindig csak a férfiak szeretik.
Dominancia meg megalázás tényleg ennyire hülyék egyesek? Mintha a nõ nem nem élvezné a dolgot, nem lenne kíváncsi rá mi történik és valami megterhelõ dolgot kellene elfogadnia mint valami szenvedõ fél.
Köze nincs részemrõl dominanciához, vagy felsõbbrendûség érzékeltetéséhez... egyszerûen jó a változatosság :)
a kérdezõnek üzennék most figyi spanom kérdezel valamit. kapsz válaszokat. az egyik válasz ez volt: a változatosság kedvéért. a te válaszod ez volt rá: akkor a változatosság kedvéért nyeljél hányást. figyelj cicu ne legyél már ostoba. ha kérdezel valamit és kapsz egy korrekt választ akkor azt megköszönöd nem kötekedsz! értve vagyok aranyom?

Mire jó a jóga? Miért élvezik az emberek?

Én egyáltalán nem tudom élvezni, pedig "jól néz ki" mikor mások csinálják..

Legjobb válasz: Megnyugtat. Jót tesz az izületeknek, az izmoknak ez a fajta lassú nyújtott mozgás.

Megnyugtat. Jót tesz az izületeknek, az izmoknak ez a fajta lassú nyújtott mozgás.
Én úgy vagyok vele, hogy vannak napok amikor olyan ember undorom van, hogy 24 órán keresztül meditálnom kell, hogy aztán újra feltöltõdjek, és ismét kibírjam a lököttek rohamát.
mert gonoszak.
Mások megalázásával próbálják elfedni saját hibáikat, hamis önbizalmat nyerve belõle.
Mert ebbõl nyerik az energiájukat.
Így van. Nagyon kilóg a lóláb, hogy ezzel csak koldulja azt az érzést, amikor egy pillanatra többnek gondolhatja magát a másik embernél. És magától értetõdõ, hogy azért szorul rá erre, mert nagyon bizonytalan. Sokan belefolynak a játékába, mintha az áldozatszerep miatti állandó duzzogás fontos része lenne az életüknek... :)
Valamikor én is ilyen kis g*ci voltam, még gyerekkoromban. Idõvel aztán megváltoztam, ma már gyûlölöm az olyan embereket, amilyen én is voltam. Valójában szánalmasak, és nevetségesek az ilyen emberek, csak õk képzelik az ellenkezõjét.
Mert attól lesznek "kemények".. Önbizalmat ad nekik , ha a kisebbet , gyengébbet megalázhatják és akkor majd jót nevetnek a többiekkel , hogy õk milyen rajok.. Épp ezért nem szabad ezt , hagyni mert késõbb csak rosszabb lesz.. Tapasztalatból mondom , hogy ki kell állni magunkért...
mert sátáni jó érzés muhahahhahaaaaa

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!