Találatok a következő kifejezésre: Miért élnek életet azok, akik azt (26 db)

Miért élnek nemi életet azok, akik azt se tudják, hogy hogyan lesz a gyerek?

"ujjtol,tárgyaktol, a sperma átmászik az egész ruházaton..." stb

Legjobb válasz: Ez jó kérdés!Szerintem azt hiszik hogy ha már testileg érettek rá akkor lelkileg is.Én is sokszor megdöbbenek a kérdéseiken,és ilyesztõ hogy már szexelnek.De sajnos ilyen világban élünk,és ahogy látom ez egyre rosszabb lesz.

Ez jó kérdés!Szerintem azt hiszik hogy ha már testileg érettek rá akkor lelkileg is.Én is sokszor megdöbbenek a kérdéseiken, és ilyesztõ hogy már szexelnek.De sajnos ilyen világban élünk, és ahogy látom ez egyre rosszabb lesz.
én még csak 20vagyok, de már sajnos mondhatom, h "ezek a mai fiatalok".itt is nagyon kemény dolgokat írnak.sztem csak vagánykodni akarnak, v nem tudom.az én gyerekem már 7évesen akarja majd kezdeni?azt tuti nem, mert szétverem.:-) sajnos ez tényleg egyre rosszabb, egyre korábban kezdik.
Mert szexelni jó. :-) Ahhoz, hogy erre rájöjjön az ember, nem kell tudnia, hogy hogyan lesz a gyerek. Amúgy a szülõk és iskolák dolga a felvilágosítás, márpedig tudjuk milyen ember szülõk vannak, gyerekük tudatlansága az õ hibájuk.
Olyan 150 évvel ezelõtt a testi és a társadalmi érettség közel egy idõbe esett. A lányok olyan 15-16 évesen kezdtek menstruálni, és olyan 16-17 évesen mentek férjhez. Közben tudták hogy a wszextõl van a gyerek és hogy a "megesett" lányokat lenézi a közösség. Sõt hozzátezsem, akkor még azokat a pasikat is lenézték, akik gyereket csináltak de cserben hagyták a lányt. Ezzel szemben most 10-13 évesen kezdenek menstruálni a lányok, de 20 alatt nem nagyon mennek férjhez. Inkább 25-30 évesen. Nézd meg, az akkori 1-2 évbõl lett vagy 15 év. Na emiatt van az, hogy egyre vacakabb az erkölcs. Közben ugye van fogamzásgátló, óvszer, 72 órás tabi. Tehát jó eséllyel védekezhetnek a gyermekáldás ellen is. Vagy végsõ esetben a gyereket örökbe is adhatják vagy elvetethetik. Vagyis a következmény is kevesebb.
oszinten szolva en sem ertem.de nagyon remelem hogy csak viccelnek!

Miért nehezítik meg a szavazást azoknak akik ideiglenesen külföldön dolgoznak, de majd visszajönnek, mint azoknak akik külföldön élnek és nem nagy mértékben befolyásolja életüket a döntésük?

Lehet az az oka, hogy akiknek most szavazati jogot adtak azok nagymértékben jobboldaliak, míg akik elmentek most külföldre, nem biztos, hogy a fideszre szavaznának?

Legjobb válasz: Megválaszoltad a kérdésed!

Megválaszoltad a kérdésed!
Akik kimentek az országból azért tették, mert ez az ország élhetetlen. Szerinted ki szavazna arra a párta, aki ilyenné tette az országot, hogy ki kell menni külföldre?

Ha a halál után az vár ránk amit az életünk elõtt éreztünk akkor miért kéne tartanunk a haláltól?

Legjobb válasz: Mert az emberek nem akarnak meghalni.De elvileg Isten az embert örök életre teremtette. Van asszem a bibliában egy ilyen történet hogy miért nem élünk örökké.

Mert az emberek nem akarnak meghalni.De elvileg Isten az embert örök életre teremtette. Van asszem a bibliában egy ilyen történet hogy miért nem élünk örökké.
Nem kell tartanunk tõle, de az élet jó dolog, és sajnos véges, ezért az idõnk a legértékesebb, amivel rendelkezünk. A meghalást én úgy képzelem el, hogy a mélyaltatáshoz hasonló.. Egyik pillanatban még magadnál vagy, a másikban már nem, de ezt észre sem veszed. Akit altattak már, érti, hogy mirõl beszélek.
Én fosok a haláltól. A semmi ami a halál után van számunkra furcsa, de el kell fogadni. A reinkarnáció meg az efféle vallások csak kamuk.
#2 aranyos vagy. 14 éves koromban én is pont így gondoltam.
Addig nem mondhatod hogy minden vallás kamu míg nem bizonyitod, és amugy is, nem hiszel Istenben oké, de mi van ha mégis létezik? Vagy mi van ha valameik vallásnak igaza van? Nem tudhatod hogy nincs igaza
Nem kell tartani tõle, de ugyanakkor mind egyetértünk abban hogy jobb élni.
Aki tényleg hisz, az nem fél. Csak tudod: zuhanó repülõn nincsenek vakhitûek.....vagy hogyan is van ez.....lehet rosszul idéztem....:)
Én például nem attól tartok, ami utána lesz... Inkább magától a "meghalástól", attól a folyamattól, amelyben megszûnik az életem. Nem a szép nyugodt örök(nem)lét, ami aggaszt, hanem az, hogy milyen lesz meghalni? Sajnos ezt még senki nem tudta elmondani......
halál után nincsen semmi, minden vallás kamu
Nem kell tartani, én pl egyálltalán nem tartok tõle annak ellenére hogy szeretek élni 14/f Amugy érdekes, ha ugyan az van mielõtt élünk és miután élünk akkor miért van az élet?... lehet errõl hosszan filozofállni és nem lesz egy pontos válasz hanem több pontatlan. Plusz ha belevesszük az egyes vallásokat vagy azok közös gondolatait vagy éppen keverjük a filozófájukat akkor is mást kapunk... érdekes :) köszi hogy elgondolkodtattál
Én személy szerint egyáltalán nem félek a haláltól, ugyanis 100%-osan a reinkarnációban hiszek! Ez már nem is hit kérdése, hanem tény. Túl sok a bizonyíték, amire nincs más magyarázat, minthogy létezik a lélekvándorlás, különben honnan lenne a lelkünk?! Mindenki újat kap? Vagy szerintetek nincs is? Újjászületik. Ez nem fantázia. Teljesen logikus folyamat! Az életben sokkal több van, mint amennyit az értelem képes felfogni. Valamiben pedig hinni kell, különben az életnek semmi értelme sem lenne. Ez a zárkózott, passzív, realista világnézet pedig nem vezet semmi jóhoz.

Miért szerencsésebbek azok, akik léha életet élnek?

Azt vettem észre, hogy aki léha életet él, az sokkal szerencsésebb mindig mindenben, mint aki csak normálisan él. Gondolok itt arra, hogy a léha élet?eknek minden az ölébe hullik, boldogok, megvan mindenük, míg a normális életet él?knek általában nem jön össze rengeteg dolog pl párkapcsolat, vagy nem hullik semmi az ölükbe, vagy mindenben balszerencsések.

Legjobb válasz: Viszont nem tudják értékelni, és hamar el is veszítik. Aki "rendesen" élnek, valószínûleg többet akarnak az élettõl, mint a léhák, lusták, ezért törtetnek, güriznek. Sokszor beleesnek abba a csapdába, hogy még több kell... A léháknak kevesebb van, viszont elégedettek vele. Párkapcsolat: nézd meg a párjukat, milyen, hasonló a hasonlót vonzza, ezek az emberek egyben igénytelenek is, nem biztos, hogy Te beérnéd velük.

Viszont nem tudják értékelni, és hamar el is veszítik. Aki "rendesen" élnek, valószínûleg többet akarnak az élettõl, mint a léhák, lusták, ezért törtetnek, güriznek. Sokszor beleesnek abba a csapdába, hogy még több kell... A léháknak kevesebb van, viszont elégedettek vele. Párkapcsolat: nézd meg a párjukat, milyen, hasonló a hasonlót vonzza, ezek az emberek egyben igénytelenek is, nem biztos, hogy Te beérnéd velük.
ez igaz. meg az is foglalkoztat h ha ittas okoz autóbalesetet az rendszerint túléli de a nem vétkes sofõr meg meghal. ÉLET
Csak ez a boldog léha élet nem tart sokáig azt ne feledd..
Amúgy az azért van hogy az ittas ember túléli a balesetet mert lazább és mikor látja hogy baj van ösztönei erõsebbek és magát védi. Meg általában gyorsabban megy rongyol a vétlenbe és a fizika törvényei szerint a lassabb jármûre hat a nagyobb erõhatás. Pl gondoljunk csak a puskagolyóra. Szóval ez a léhaság se tart örökké. Másrészt meg lesittelik az ilyen baleset okozóit. A sitten meg nem hawai az élet. Szóval ez csak ilyen látszat dolog. 1 léhát 1000-bõl hamarabb észreveszel mint fordítva. Bár én nem ismerek olyat ilyen emberbõl aki boldogan megérte volna a 30.-ik születésnapját.
Szia! Ezért:http://www.youtube.com/watch?v=GFLCt-l3PG4
talán az egyik elõbb volt mint a másik. talán akinek minden az ölébe hullott, épp azért él léha életet mert eddig minden az ölébe hullott.....a tyúk vagy a tojás?
Pontosan mit is jelent a léha?

Miért van az a jósoknál, hogyha egy nevet és egy születési dátumot (vagy a korunkat) mondjuk, akkor az egész életünket elmondják; ám ha ekkora nagy jósok, akkor miért nem tudják előre, hogy mi a nevünk, meg hogy mikor születtünk?

Ez a betelefonálós "Ezo" és "Asztro" műsorokra vonatkozik, és kevésbé ismert (szerencsénkre) társaikra.Kíváncsian várom az ezotériában elmélyült emberek válaszát! Ui: Épelméjűek is írhatnak véleményt! X)

Legjobb válasz: Úgy tûnik, te is teljesen tisztában vagy vele, hogy ez az egész csak átverés, és pénzcsórás. Bár van olyan, aki el is hiszi, hogy egy jós, és gyógyító! Ez inkább a humor kategória!;)

Úgy tûnik, te is teljesen tisztában vagy vele, hogy ez az egész csak átverés, és pénzcsórás. Bár van olyan, aki el is hiszi, hogy egy jós, és gyógyító! Ez inkább a humor kategória!;)
Volt két napom a nyáron, amikor úgy leégtem(de mindenhol), hogy meg sem tudtam mozdulni. Gondoltam belenézek egy ilyen tévés ezos baromságba, és fél óra után azt vettem észre, hogy csak 60 évnél idõsebb nõk telefonáltak. Na vajon miért is?
Ha a nevedet és a szül.dátumodat elmondod, akkor a számmisztika jóvoltából "nyitott könyv" leszel. Tehát nem jósolás útján mûködik ilyen esetekben a dolog...magyarán a nevedet sem fogja senki megjósolni a hasára ütve, sõt még a szül. dátumodat sem. ;)
Személyszerint én fejbõl 2 mp alatt kiszámolom a dátumból bárkiét. :) Azt is megmondom mikor fog férjhez menni, gyereket szülni.... Máshoz nem nagyon értek, de az ezoterikához igen. :D
szerintem egyetlen egy dolog van a földön, amiben egyetértenek az igazán ezoterikus beállítottságúak, és a teljesen szkeptikusok, az, hogy az ezo tv a 21.század leg durvább átverése, és leg pofátlanabb pénzszerzési módszere!!És remélem ezzel mindent elmondtam..
A kérdező hozzászólása: "Ha a nevedet és a szül.dátumodat elmondod, akkor a számmisztika jóvoltából "nyitott könyv" leszel." Azok nem csinálnak mást, mint hadonászik a levegõben, de nem hiszem, hogy olyan nagy matekzsenik, hogy kapásból kiszámolják amit kell és még fejbõl tudják is, hogy milyen információ tartozik ahhoz az emberhez, akirõl a szám szól.
Az egész csak átverés, senki sem tud kiszámolni ilyen dolgokat.
Semmi átverés nincs benne. Fogalmad sincs semmirõl, de nyomod a süket dumát....szánalmas.
Akkor miért nem válaszoltál a levelemre? :D

Miért van az, hogy lesajnálják azt, aki egyetlen partnerrel képzeli el a szexuális életét (egész életére)?

Akkor is, ha bejön neki, és sokkal normálisabb, kiegyensúlyozottabb élete van emiatt (meg persze a gyerekeinek is), mint változatosságot kedvel? kritikusainak.

Legjobb válasz: Csodálkozol, amikor annyi emós punk skinhed meg f*szomtudja még mennyi k*cs*g van? Ma már a normális embert nagy becsben kell tartani! Azt természetes, hogy szakítás után más párt kell keresni, de kapcsolat alatti megcsalásra senki sem buzdítson.

Csodálkozol, amikor annyi emós punk skinhed meg f*szomtudja még mennyi k*cs*g van? Ma már a normális embert nagy becsben kell tartani! Azt természetes, hogy szakítás után más párt kell keresni, de kapcsolat alatti megcsalásra senki sem buzdítson.
Mert az ilyenek azt hiszik, hogy náluk van a bölcsek köve és csak az a tuti, amit õk gondolnak/csinálnak.
Nemcsak a kis tinik közt vannak ilyenek sajna. Akkor még nem is lenne probléma, hiszen úgyis kinövik. De én számtalan huszas, harmincas vagy akár negyvenes éveiben járó egyetemi végzettséggel rendelkezõ, amúgy értelmesnek mondható embert ismerek, aki így gondolkodik. És ez már probléma. Hány olyat hallottam már ilyen emberek szájából, hogy csak azért hagytam ott XY-t, mert még csak 0-1-2-3-x nõm/pasim volt elõtte, amúgy szerettem, minden rendben volt, stb... aha, persze. Sõt, olyat is hallottam, aki a saját szüleit nézte le, mert az elsõk voltak egymásnak... amúgy boldog, békés családban nõtt fel, mindent megadtak neki, foglalkoztak vele, szerették, de õ megszólja õket egy ilyen h.ülyeség miatt, áááá, nem is folytatom. Sekélyes, felszínes emberekkel van tele a világ, és úgy tûnik ez nem függ kortól, nemtõl, iskolai végzettségtõl, anyagi helyzettõl, egyéb külsõ tényezõktõl. És mindig az a trend, amibõl a legtöbb van... és jelenleg az ilyen gondolkodású emberekbõl van a legtöbb.
most õszintén, kinek mi köze van hozzá hogy egy x szemály egész életében csak y-nak akar lenni???
Én sem sajnálom le, mindenkinek egyéni döntése.
Én ugyan nem sajnálom le. Aki pedig igen, annak a véleményei annyit is érnek...
Ki sajnálja le?én biztos nem!Meg különben is kit érdekel ki mit gondol...
A szex témakörben itt a GYK-n engem is sokszor lenéztek ezért, de ez már az õ bajuk. Azok buta kis tinik, nem tudják, hogy az igazi szex az érzelmeken alapul, adni és kapni, egy bensõségesen intim kapcsolatban. Aki meg felnõttként ilyen, hát így járt. 20/L
És te miért sajnáltatod magadat?
Azért van ez, mert a fiatalabb generáció zöme nincs tisztában vele mi az értékes, és mi az értéktelen. A te párkapcsolatod értékes, örülni kell neki, aki meg váltogatja a partnereit, csak azért hogy több tapasztalata legyen szánni való. Arra nem gondol, és nem is tudja, hogy mennyi örömöt, érzeli biztonságot, plusszt ad egy hosszútávú kapcsolat. Lelkileg felszínes, üres ember, akinek nincsenek mély satbil érzelmei. De azért ne gondold, hogy mindenki ilyen, vannak pozitív példák is a fiatalok közt, csak õket nem feltétlenül a kocsmában, plázában, diszkóban lehet megtalálni minden nap. (az értékrendjükbõl adódóan, mert mást tartanak fonosnak, mint ami a médiából ömlik ránk) És még valami, szerintem ezt szexuális tapasztalatszerzést is csak azok fújják, akik a szexfilmeken és diszkókbqan szocialaizálódtak, és azt hiszik az a normális, ha sok partnere volt valakinek. Senki nem mondja meg nekik idõbe, vagy csak nem figyelnek erre, hogy ettõl hamar ki lehet égni, és onnak nincs visszaút. Kár hogy ilyen a világ, ez van.
én azokat sajnálom, akik azért maradnak az elsõ szerelmükkel, mert képtelenek szakítani, és beismerni, h nem õ az igazi. (példa a környezetembõl: a pasi leku.rvázta/fojtogatta/megcsalta/megalázta de a lány kitartott mellette és azt hitte/hiszi hogy õ az megfelelõ társ) külsõ szemmel nehéz meglátni, hogy valaki tényleg megtalálta az igazit, vagy csak áltatja magát vele. de ha te (tényleg) boldog vagy, akkor csak gratulálni tudok
Szerintem is inkább irigyek, és ezt azzal kompenzálják, h úgy mond lesajnálnak. Szíve mélyén (majdnem) mindenki olyan kapcsolatra vágyik, mint ami neked van. :) Aki pedig 18 éves koráig 30 szexpartnerrel volt, sérült és a világunk manipulációjának áldozata.
Lehet, hogy irigykednek, hogy neki már 5 volt, és egy sem jött be, míg a másiknak elsõre szerencséje volt. Aki sokat keresgél, az könnyen pofára eshet a végén, vagy két szék között a pad alá kerülhet.
Mi 4, 5 éve vagyunk együtt. Imádom õt, õ is engem. Lehet találnék jobbat, mert lehetséges persze, de minek? Mindenkinél találhatnék jobbat, mindenkiben más a jó, most ezért cseréljem le azt, akit szeretek? Együtt leszünk, ameddig jó, élvezzük az együtt töltött idõt. Ez a lényege a párkapcsolatnak, hogy boldoggá tegyük egymást! Nekem nincs szükségem tapasztalatra, hogy juj, melyik férfi milyen, milyenek léteznek, nekem elég az a tapasztalat, amit párommal nyerek, így õt megértem, ismerem a "mûködését". Attól független van emberismereti képességem (bõven), nem csak párkapcsolat alapján lehet kiszûrni, hogy ki a hazug, hûtlen ember, hanem ismerõsök, barátok által is lehet "gyakorolni"... Nem akarok az életem során 10-20 férfival összejönni, én a tartós kapcsolatot szeretem, amiben szerelemben, boldogságban együtt vagyunk, az a megnyugtató ismerõs közeg, amiben ott a béke, az a jó. És nem vagyok olyan naiv, hogy ne tudjam, lehet, hogy egyszer vége lesz, de minek arra gondolni? Akkor ennyi erõvel nem is kéne senkivel összejönnöm, mert benne van a pakliban sok minden, megcsal, meghal, elmúlik a szerelem... Ez 100 férfi után is megtörténhet... 20/L
Azért sajnálnak le, mert korlátoltak és nem bírják felfogni, hogy másnak nem ugyanaz jó, mint nekik.Gratulálok neked, mert sikerült megtalálnod a párod és vagy olyan bátor, hogy felvállalod a konfliktusok megoldását, és nem futamodsz meg az elsõ nehézség után.Mert a "hagyd el ha nem úgy viselkedik ahogy elvárod" mentalitás a gyávák jelszava, akik nem merik vállalni azt, hogy õk sem tökéletesek, és nem tudják a felmerülõ problémáikat megoldani.
Azért sajnálják le, mert kapitalista társadalomban élünk. Nézd végig a választékot, és válaszd ki a legjobb ár/érték arányú, aztán ha meguntad, dobd el, ha kicsit rossz, cseréld ki, mert van millió másik. Ezt sulykolják az emberekbe. Én személy szerint két dolog miatt sajnálom õket: 1) Általában az ilyenek, akik elsõ partnerrel vannak együtt sokáig, találhatnának milliószor jobbat is a párjuknál, csak ennek nincsenek tudatában, mert nem láttak mást, félnek tõle, és kénytelenek szeretni a párjukat. 2) Ha egy ilyen ember 40-45 évesen egyedül marad (megtörténhet, rokoni körömben megtörtént, hogy egy addig jól mûködõ házasság 25 év után megromlott, válás lett a vége; vagy sajnos a másik meg is halhat, benne van a pakliban, veled is megtörténhet), akkor õk bizony a poklok poklát fogják átélni. És mire újra belerázódnak a párkeresésbe, addigra 50-55 évesek, amikor szinte már lehetetlen párt találni... és egyedül maradnak életük végéig, mert nincs tapasztalatuk. Vagy csak átvágják õket, mert nem tudják, hogy kell kiszûrni az olyanokat.
A kérdező hozzászólása: Félreértettél. Szerintem semmi sajnálnivaló nincs bennem, nem azért sajnálnak le, hiszen én nagyon boldog vagyok az egy szál szerelmemmel 1, 5 évtizede. Azért sajnálnak le, mert nincs tapasztalatom több partnerrel a szexben, és azt hiszik, ez nekem veszteség. Továbbá mert úgymond nem tanultam meg kapcsolatokat kezelni, lezárni, újrakezdeni. Továbbá mert állítólag nincs merszem vállalni a csalódást. Én ugyanezt úgy fogalmaznám, hogy megadatott megtalálnom azt, akivel sosem volt és lesz szükség kapcsolat lezárását és újrakezdését begyakorolni, elõtte meg tudatosan nem kavartam. És vállaltam a kockázatát annak, hogy ki merjem mondani teljes szívvel, hogy holtodiglan-holtomiglan. Sokan az ebben való csalódás kockázatát nem merik vállalni. Szóval szerintem éppenhogy nem lesajnálnivaló vagyok, hanem nagyonis szerencsés és irigylésre méltó. A helyzetem részben nem a saját érdemem, hanem ajándék és szerencse is. Akkor meg miért sajnálnak le mégis??
Most dicsekszel vagy siratod magad?:D Vicc...

Miért van az, hogy akárhány lány is helyesnek tart engem én valahogy hazugságnak vélem ezt vagyis el sem tudom hinni igazából, míg, ha egy lány lerondáz, akkor azt készpénznek veszem, és így is könyveltem el magam egy életre, hogy ronda fiú vagyok?

Legjobb válasz: Minden a tapasztalatoktól függ. Ha egy lánynál sem láttad, hogy szívesen közeledne feléd, akkor az szülte benned ezt a gondolatot. Nekem is mondhatják akárhányan azt, hogy "rendes, jófej, megbízható" miközben f.sznak se kellek.

Minden a tapasztalatoktól függ. Ha egy lánynál sem láttad, hogy szívesen közeledne feléd, akkor az szülte benned ezt a gondolatot. Nekem is mondhatják akárhányan azt, hogy "rendes, jófej, megbízható" miközben f.sznak se kellek.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak egyetlen egyszer volt olyna, hogy a való életben és nem a facebookon kezdeményezett nálam egy lány, neki bejöttem. A többi lánynak csak facebookon jöttem be, talán azért sem tartom sokra magam. Na meg középsuliban osztálykiránduláson is volt egy ilyen tipikus cicababa csaj, aki részegen rám mászott, meg cukinak, aranyosnak tartott, de én ezt is gúnyolódásnak véltem, meg szerintem az is volt. Olyan is volt, hogy egy pár szép lány kigúnyolt, lerondázott már, ezek mindig jobban ütnek, mint, amikor egy lány rám ír, hogy helyesnek tart és szívesen megismerne vagy csak úgy lájkolja a ronda képeimet.
Te nem ronda vagy, hanem hülye.
"mint, amikor egy lány rám ír, hogy helyesnek tart és szívesen megismerne vagy csak úgy lájkolja a ronda képeimet." Elsõ vagyok. Akkor meg rohadj meg, hülyegyerek, itt rinyálsz, várod a sajnálatokat cicafiú, miközben semmi nagy okod nem lenn rád. Mi az, hogy többen szeretnének megismerni, akkor mi bajod, mit vársz tõlünk? -.-" Örülj neki basszus. Felidegesítenek ám az ilyen gyökerek, mint te.
Nem érzed kicsit, hogy kabbeafaszom? De úgy õszintén! Te azért gubózol be, mert több csaj szerint jól nézel ki és netovább még páran konkrétan közelednek is feléd? Hát én mit mondjak mikor 20 év alatt egy pozitív visszajelzést kaptam senkitõl aki se nem az anyám, se nem az öreganyám? Persze a szivatásokkal, gúnyolódásokkal és egyéb finomságokkal napi szinten [email protected] pofon.
A kérdező hozzászólása: Engem is sok lány kigúnyolt már, meg leronádzott, hidd el én is sokat szenvedtem, szenvedek a lányok miatt. Én annak örülnék, ha a vaó életben is közelednének felém a lányok, nem csak azon a [email protected] fészbukon. Az az igazság, hogy nem lehetek valami nagy szám, ha a való életben észre sem vesznek a lányok, csak a fészbukon. akárhány lányt szólítottam le ismerkedési céllal, inkább elhajtott, talán egy-kettõ volt, aki szívesen ismerkedett, de láttam, hogy õk is jobb pasira vágynak. Végül már õket sem kerestem többet.
Azokat a lányokat, akik ismerkedni szeretnének, küldd már el nekem, hátha velem elõrébb jutnának.
Ha arra vársz, hogy majd élõben fognak odamenni hozzád, akkor vagy valami csoda folytán Adonisszá változol, vagy szûzként halsz meg. A csajokban túl nagy a büszkeség ahhoz, hogy az utcán, emberek elõtt felvállalják, hogy tetszel nekik.

Egy mágnest, ha egy bizonyos magasságról az asztalra dobjuk, akkor koppan. , ha pedig egy réz tábla elett engedjük el, akkor, az ütközés pillanatában lelassul, és nem koppan, miért van ez?

Legjobb válasz: Örvényáramú fékezés. A mágnesnek statikus mágneses tere van, de a rézlemezhez képest mozgó (ez a lényeg) mágnestér a rézlemezben örvényáramot kelt, amely áramnak lesz mágneses tere. Ennek az áramnak a mágneses tere ellenkezõ irányú mint az õt keltõ mágnesé, így fékezni igyekszik. Leegyszerûsítve ennyi.

Örvényáramú fékezés. A mágnesnek statikus mágneses tere van, de a rézlemezhez képest mozgó (ez a lényeg) mágnestér a rézlemezben örvényáramot kelt, amely áramnak lesz mágneses tere. Ennek az áramnak a mágneses tere ellenkezõ irányú mint az õt keltõ mágnesé, így fékezni igyekszik. Leegyszerûsítve ennyi.
A második mondta jól, a dolog lényege a mágneses indukció. Ugyanez a jelenség van, ha aluminium csõben mágnest ejtessz le. Meglepõen lassan fog lehullani, ha szûk csõ, annak ellenére, hogy nem érintkezik a falával.
Vagy hogy mást ne említsünk, egy forgatható alumínium korong felett lógatott patkómágnes forgatása esetén forgatja magával a korongot is. És persze ezen az elven mûködik a legtöbb háztartásban is alkalmazott elektromos fogyasztásmérõ óra is (forgó morgó). maci
Elsõ vagyok. Ebbe kár volt beleártanom magam. Cikiiii!
Mivel a réz nem mágnesezõdik, nincs semmilyen kölcsönhatással a mágnesre, ugyhogy én ezt az állítást nem hiszem el.
A kérdező hozzászólása: Ez nem egy állítás, hanem fizika órán kísérleteztünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommentet, sokat segített.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj!Azért kösz , hogy megpróbáltad.

Miért él az a dogma az emberek fejében hogy aki kipróbál bármilyen illegális kábítószert, az valami emberi roncsként végzi és tönkre megy az élete?

Legjobb válasz: Sokszor tényleg így van, de sokszor nem. Szerintem egyfajta elriasztásnak használják, mert úgy gondolják, emiatt kevesebben próbálják ki.

Sokszor tényleg így van, de sokszor nem. Szerintem egyfajta elriasztásnak használják, mert úgy gondolják, emiatt kevesebben próbálják ki.
De miért kell kipróbálni? Normális ember nem próbál kábítószert ki.A hülyegyerek próbálja ki a vasúti vetéket, nem az épeszû!Ezen az alapon a szart is meg lehet kóstolni, de mi értelme? Megismétlem, nem rászokni kipróbálni sem kell!
kipróbál kábítószert ---> roncsként végzi. Ez egy olyan ok-okozati összefüggés, amely igen nagy százalékban következik be. Ennek sok oka van, egyik legfõbb az emberi akaratgyengeség. Másik oka a környezet, ahol kipróbálnak, többnyire már ez is "baráti ajánlásra" történik. Aztán az üzlet. A terjesztõnek is megvannak a módszerei, hogy az alkalmi kuncsaft hogyan legyen állandó. De mindig van egy nagyon kis százalék, aki nem végzi roncsként. Vagy csak tudatos kíváncsi, vagy erõs egyéniség, vagy volt komoly segítsége. Mindegy. A lényeg, hogy nem mindenki megy tönkre, csak nagyon sok. És nagyon kevés pedig nem. De ez már statisztika, tényadat.
Mert ez így igaz.
Nem tudom, jó kérdés, engem is foglalkoztat.Kipróbáltam a füves cigit jó pár évvel(kb 4) ezelõtt, és azóta se szívtam soha többet...
Azért, mert ugyan nem biztos, de igen nagy a valószínûsége. Öreg dohányos és öreg alkoholista van, öreg drogos nincs.
Mert úgy vannak vele, hogy aki egyszer kipróbálta(!), az valószínûleg másodjára is ki fogja próbálni és így elõbb-utóbb rászokik. Nem hiszi el senki sem, hogy kipróbálta, aztán soha többé nem nyúl hozzájuk.
Öreg drogos: A szart nincs. Konkrétan az összes régebbi rockbanda pl... Vegyük csak a ROlling Stonest, mindegyikük vagy 40-50 éve tolja az anyagot, és még igencsak fittek. És hidd el, õk nem a füvescigit szívogatják :) Van rengeteg öreg drogos, csak nem tudsz róla, mert honnan is hallanál ilyenrõl, hogy is ismernél ilyeneket? Ez nem egy társadalmilag elfogadott dolog, ehhez képest az, hogy a nagybácsi alkesz, teljesen publikus infó.
" Megismétlem, nem rászokni kipróbálni sem kell!" Azért szoktál néha tömény szeszt inni, ugye? A füvet meg ne tituláljuk drognak függetlenül attól, hogy az. A heroin, kokain, amfetamin származékok az kábítószerek a javából, a többi meg tiniknek a menõzéshez való dolog.
Ez az evezred vicce... A drogosok maximum 20%-a vegzi "roncskent", a maradek kinovi, elfelejti, vagy nyomja tovabbm de mar tudatosan. Azert, mert te latsz neha 1-et, miert kell azt gondolni, hogy mind egy roncs? Ember, van neked egyaltalan 1 halvany fogalmad is, hanyan drogoznak??? Sokkal tobben, mint gondolnad. Es kepzeld el, nem "roncsok". Azert, mert minden laikus, a bullshitet hallja, a mediaban, meg innen-onnan, ezert van ez a tevedes mindenkiben... Megsugom neked, hogy tobben lesznek "roncsak" a szamitogepes jatektol, mint a drogtol.

Elvileg nincs olyan, hogy feltörhessék a Facebook. Ot. akkor az én üzeneteim miért vannak kinyomtatva a szomszédnak akivel életemben talán egyszer beszéltem, és a lementett meg kinyomtatott beszélgetéseimmel él vissza? !

ha tényleg van ilyen "program" vagy valaki esetleg ért hozzá írja meg, mert már érdekelne ...

Legjobb válasz: Lopod a netjét?vagy õ a tiéd?Fizikai hozzáférése van a gépedhez? Ha ért hozzá ez sem kell. Sohasem a facebookot törik fel, a felhasználó a legnagyobb biztonsági rés.

Lopod a netjét?vagy õ a tiéd?Fizikai hozzáférése van a gépedhez? Ha ért hozzá ez sem kell. Sohasem a facebookot törik fel, a felhasználó a legnagyobb biztonsági rés.
Nincs ilyen. A szomszéd fel tudja törni a wi-fit pl. azt nem túl nehéz ha a routered rosszul állítod be. A levelezõfiókod amivel a fbookra regisztráltál is fel tudja - onnan le kérheti a jelszavad. Esetleg jóban van valamelyik ismerõsöddel aki leleste az ujjadról már... A feltörések 90%-a un, szocial hack, azaz nem kimondottan informatikai eszközökkel történik. Elég ha kidobod vagy elhagyod a cetlit amire felírtad a jelszót...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!