Találatok a következő kifejezésre: Miért élnek életet azok, akik (26 db)

Miért élnek nemi életet azok, akik azt se tudják, hogy hogyan lesz a gyerek?

"ujjtol,tárgyaktol, a sperma átmászik az egész ruházaton..." stb

Legjobb válasz: Ez jó kérdés!Szerintem azt hiszik hogy ha már testileg érettek rá akkor lelkileg is.Én is sokszor megdöbbenek a kérdéseiken,és ilyesztõ hogy már szexelnek.De sajnos ilyen világban élünk,és ahogy látom ez egyre rosszabb lesz.

Ez jó kérdés!Szerintem azt hiszik hogy ha már testileg érettek rá akkor lelkileg is.Én is sokszor megdöbbenek a kérdéseiken, és ilyesztõ hogy már szexelnek.De sajnos ilyen világban élünk, és ahogy látom ez egyre rosszabb lesz.
én még csak 20vagyok, de már sajnos mondhatom, h "ezek a mai fiatalok".itt is nagyon kemény dolgokat írnak.sztem csak vagánykodni akarnak, v nem tudom.az én gyerekem már 7évesen akarja majd kezdeni?azt tuti nem, mert szétverem.:-) sajnos ez tényleg egyre rosszabb, egyre korábban kezdik.
Mert szexelni jó. :-) Ahhoz, hogy erre rájöjjön az ember, nem kell tudnia, hogy hogyan lesz a gyerek. Amúgy a szülõk és iskolák dolga a felvilágosítás, márpedig tudjuk milyen ember szülõk vannak, gyerekük tudatlansága az õ hibájuk.
Olyan 150 évvel ezelõtt a testi és a társadalmi érettség közel egy idõbe esett. A lányok olyan 15-16 évesen kezdtek menstruálni, és olyan 16-17 évesen mentek férjhez. Közben tudták hogy a wszextõl van a gyerek és hogy a "megesett" lányokat lenézi a közösség. Sõt hozzátezsem, akkor még azokat a pasikat is lenézték, akik gyereket csináltak de cserben hagyták a lányt. Ezzel szemben most 10-13 évesen kezdenek menstruálni a lányok, de 20 alatt nem nagyon mennek férjhez. Inkább 25-30 évesen. Nézd meg, az akkori 1-2 évbõl lett vagy 15 év. Na emiatt van az, hogy egyre vacakabb az erkölcs. Közben ugye van fogamzásgátló, óvszer, 72 órás tabi. Tehát jó eséllyel védekezhetnek a gyermekáldás ellen is. Vagy végsõ esetben a gyereket örökbe is adhatják vagy elvetethetik. Vagyis a következmény is kevesebb.
oszinten szolva en sem ertem.de nagyon remelem hogy csak viccelnek!

Ha a halál után az vár ránk amit az életünk elõtt éreztünk akkor miért kéne tartanunk a haláltól?

Legjobb válasz: Mert az emberek nem akarnak meghalni.De elvileg Isten az embert örök életre teremtette. Van asszem a bibliában egy ilyen történet hogy miért nem élünk örökké.

Mert az emberek nem akarnak meghalni.De elvileg Isten az embert örök életre teremtette. Van asszem a bibliában egy ilyen történet hogy miért nem élünk örökké.
Nem kell tartanunk tõle, de az élet jó dolog, és sajnos véges, ezért az idõnk a legértékesebb, amivel rendelkezünk. A meghalást én úgy képzelem el, hogy a mélyaltatáshoz hasonló.. Egyik pillanatban még magadnál vagy, a másikban már nem, de ezt észre sem veszed. Akit altattak már, érti, hogy mirõl beszélek.
Én fosok a haláltól. A semmi ami a halál után van számunkra furcsa, de el kell fogadni. A reinkarnáció meg az efféle vallások csak kamuk.
#2 aranyos vagy. 14 éves koromban én is pont így gondoltam.
Addig nem mondhatod hogy minden vallás kamu míg nem bizonyitod, és amugy is, nem hiszel Istenben oké, de mi van ha mégis létezik? Vagy mi van ha valameik vallásnak igaza van? Nem tudhatod hogy nincs igaza
Nem kell tartani tõle, de ugyanakkor mind egyetértünk abban hogy jobb élni.
Aki tényleg hisz, az nem fél. Csak tudod: zuhanó repülõn nincsenek vakhitûek.....vagy hogyan is van ez.....lehet rosszul idéztem....:)
Én például nem attól tartok, ami utána lesz... Inkább magától a "meghalástól", attól a folyamattól, amelyben megszûnik az életem. Nem a szép nyugodt örök(nem)lét, ami aggaszt, hanem az, hogy milyen lesz meghalni? Sajnos ezt még senki nem tudta elmondani......
halál után nincsen semmi, minden vallás kamu
Nem kell tartani, én pl egyálltalán nem tartok tõle annak ellenére hogy szeretek élni 14/f Amugy érdekes, ha ugyan az van mielõtt élünk és miután élünk akkor miért van az élet?... lehet errõl hosszan filozofállni és nem lesz egy pontos válasz hanem több pontatlan. Plusz ha belevesszük az egyes vallásokat vagy azok közös gondolatait vagy éppen keverjük a filozófájukat akkor is mást kapunk... érdekes :) köszi hogy elgondolkodtattál
Én személy szerint egyáltalán nem félek a haláltól, ugyanis 100%-osan a reinkarnációban hiszek! Ez már nem is hit kérdése, hanem tény. Túl sok a bizonyíték, amire nincs más magyarázat, minthogy létezik a lélekvándorlás, különben honnan lenne a lelkünk?! Mindenki újat kap? Vagy szerintetek nincs is? Újjászületik. Ez nem fantázia. Teljesen logikus folyamat! Az életben sokkal több van, mint amennyit az értelem képes felfogni. Valamiben pedig hinni kell, különben az életnek semmi értelme sem lenne. Ez a zárkózott, passzív, realista világnézet pedig nem vezet semmi jóhoz.

Miért szerencsésebbek azok, akik léha életet élnek?

Azt vettem észre, hogy aki léha életet él, az sokkal szerencsésebb mindig mindenben, mint aki csak normálisan él. Gondolok itt arra, hogy a léha élet?eknek minden az ölébe hullik, boldogok, megvan mindenük, míg a normális életet él?knek általában nem jön össze rengeteg dolog pl párkapcsolat, vagy nem hullik semmi az ölükbe, vagy mindenben balszerencsések.

Legjobb válasz: Viszont nem tudják értékelni, és hamar el is veszítik. Aki "rendesen" élnek, valószínûleg többet akarnak az élettõl, mint a léhák, lusták, ezért törtetnek, güriznek. Sokszor beleesnek abba a csapdába, hogy még több kell... A léháknak kevesebb van, viszont elégedettek vele. Párkapcsolat: nézd meg a párjukat, milyen, hasonló a hasonlót vonzza, ezek az emberek egyben igénytelenek is, nem biztos, hogy Te beérnéd velük.

Viszont nem tudják értékelni, és hamar el is veszítik. Aki "rendesen" élnek, valószínûleg többet akarnak az élettõl, mint a léhák, lusták, ezért törtetnek, güriznek. Sokszor beleesnek abba a csapdába, hogy még több kell... A léháknak kevesebb van, viszont elégedettek vele. Párkapcsolat: nézd meg a párjukat, milyen, hasonló a hasonlót vonzza, ezek az emberek egyben igénytelenek is, nem biztos, hogy Te beérnéd velük.
ez igaz. meg az is foglalkoztat h ha ittas okoz autóbalesetet az rendszerint túléli de a nem vétkes sofõr meg meghal. ÉLET
Csak ez a boldog léha élet nem tart sokáig azt ne feledd..
Amúgy az azért van hogy az ittas ember túléli a balesetet mert lazább és mikor látja hogy baj van ösztönei erõsebbek és magát védi. Meg általában gyorsabban megy rongyol a vétlenbe és a fizika törvényei szerint a lassabb jármûre hat a nagyobb erõhatás. Pl gondoljunk csak a puskagolyóra. Szóval ez a léhaság se tart örökké. Másrészt meg lesittelik az ilyen baleset okozóit. A sitten meg nem hawai az élet. Szóval ez csak ilyen látszat dolog. 1 léhát 1000-bõl hamarabb észreveszel mint fordítva. Bár én nem ismerek olyat ilyen emberbõl aki boldogan megérte volna a 30.-ik születésnapját.
Szia! Ezért:http://www.youtube.com/watch?v=GFLCt-l3PG4
talán az egyik elõbb volt mint a másik. talán akinek minden az ölébe hullott, épp azért él léha életet mert eddig minden az ölébe hullott.....a tyúk vagy a tojás?
Pontosan mit is jelent a léha?

Azért mert valaki rusnya és kapott pár kosarat az életben, miért kezdi el szidni az ellenkező nemet? Miért gondolja, hogy mindenki másban van a hiba, aki elutasítja és nem önmagában?

Legjobb válasz: Mert p*na kellett volna neki, de nem volt semmi különlegesség, meghittség, kémia. Ettõl vesztesnek érzi magát, de valahogy kompenzálni kell. Egyébként csak a gyenge ember hárít folyton, meg keres kifogásokat, az erõs rendben tartja az életét. 17/L

Mert p*na kellett volna neki, de nem volt semmi különlegesség, meghittség, kémia. Ettõl vesztesnek érzi magát, de valahogy kompenzálni kell. Egyébként csak a gyenge ember hárít folyton, meg keres kifogásokat, az erõs rendben tartja az életét. 17/L
Mert azt könnyebb.
Mert nincs jobb dolga, és könnyebb óbégatni, mint önmagában keresni a hibát. Isten hozott a Földön!
Olyan ember nincs hogy rusnya :) A legszebb nõt is megcsalhatják és a legcsúnyábbnak is lesz életre szóló társa. Nem lehetsz mondjuk te mindenkinek a legszebb én meg a legcsúnyább (szerencsére :) )
Mert könnyebb, ez az igazság. Könnyebb másokat hibáztatni, nem önmagukba nézni, és mindent a külsejük számlájára írni. Gyenge emberek, akik nem képesek felállni.
Én elismerem, hogy bennem IS van hiba, sõt ha ugy vesszük önmagában a csunyaság is egy hiba, és mivel a mõknek a tökkéletes kell, a hibátlan, ezért nem tudok mást tenni, mint leszólni õket. 22f
A kérdező hozzászólása: #5 Igazad van! Azért használtam ezt a szót, hogy "rusnya" mert általában ilyeneket mondanak magukra az itt nyavalygó egyének. Plusz mert gondolom a nagy átlag szemében, tényleg nem rendelkeznek ideális külsõvel.
#5 Te is tudod, h ez nem igaz. Aki senkinek sem tetszik (és vagyunk ilyenek jó páran), az igenis rusnya.
Fodrász vagyok! Olyan ember nincs hogy rusnya!!!! Elõnytelen választások vannak! Minden korrigálható! vannak lófarkas nõk akiknek kuglifejük lesz a copftól és mégis szarnak levágatni a hajukat mert féltik mert az a nõiességük jelképe... Holott egy felnyírt vagány haj sokkal jobban állhatna nekik... Van aki ragaszkodik a szõke/barna/vörös hajszínhez és a leges legjobban lelakott csöves is jobban néz ki... Voltam 124 kiló terhesen. Soha senki nem látta rajtam ezt a súlyt, Párom se hitte el hogy annyi vagyok. Nem zsákokba jártam, hanem elõnyös ruhákba. Láttam, hogy a hosszúhaj már nem áll jól megfogtam és levágattam... Voltam fekete hajú is (szoliztam rendszeresen) és mikor már nem szoliztam kifehéredett a bõröm kegyetlenül állt... Nincs csúnya nõ/férfi... Elõnytelen választás viszont igen... Volt egy nõ erõs 50nek nézett ki mikor bejött. Undorító vörös haj kegyetlen szemöldök stb. Bekentem neki barnára egy szép szõke tincset húztam neki ferde frufruba kozmetikus kiszaggat a bajszát a szemöldökét befestette, kiszedte helyre kaptuk és bõven le tudott tagadni egy tízest a korából... Lehet lepontozni. De álljon mindenki a tükör elé és döntse el hogy jó választás volt-e azt felvenni amit felvett? A hajszín a fazon úgy jó-e ahogy van? Az arcát sok sminkkel/smink nélkül/kevés sminkkel mi emeli ki? stb... Át kell nézni magunkat és lesznek változások! Én 100 kiló felett vagyok, de örülök, hogy bókolnak hogy megnéznek. A legrondább, legkövérebb nõnek is van párja! Valakinek úgyis szép leszel, valakinek meg nem... Ez ilyen. Vannak molett szépségversenyek 100-150 kilós nõk indulnak és gyönyörûek! És azért gyönyörûek mert szeretik és elfogadják magukat. Ha egy nõ nincs kibékülve magával és nem boldog bármit tehet... Lehet akár Jennifer lopez is akkor is kifogják b.szni a szûrét....

Miért van az, hogy lesajnálják azt, aki egyetlen partnerrel képzeli el a szexuális életét (egész életére)?

Akkor is, ha bejön neki, és sokkal normálisabb, kiegyensúlyozottabb élete van emiatt (meg persze a gyerekeinek is), mint változatosságot kedvel? kritikusainak.

Legjobb válasz: Csodálkozol, amikor annyi emós punk skinhed meg f*szomtudja még mennyi k*cs*g van? Ma már a normális embert nagy becsben kell tartani! Azt természetes, hogy szakítás után más párt kell keresni, de kapcsolat alatti megcsalásra senki sem buzdítson.

Csodálkozol, amikor annyi emós punk skinhed meg f*szomtudja még mennyi k*cs*g van? Ma már a normális embert nagy becsben kell tartani! Azt természetes, hogy szakítás után más párt kell keresni, de kapcsolat alatti megcsalásra senki sem buzdítson.
Mert az ilyenek azt hiszik, hogy náluk van a bölcsek köve és csak az a tuti, amit õk gondolnak/csinálnak.
Nemcsak a kis tinik közt vannak ilyenek sajna. Akkor még nem is lenne probléma, hiszen úgyis kinövik. De én számtalan huszas, harmincas vagy akár negyvenes éveiben járó egyetemi végzettséggel rendelkezõ, amúgy értelmesnek mondható embert ismerek, aki így gondolkodik. És ez már probléma. Hány olyat hallottam már ilyen emberek szájából, hogy csak azért hagytam ott XY-t, mert még csak 0-1-2-3-x nõm/pasim volt elõtte, amúgy szerettem, minden rendben volt, stb... aha, persze. Sõt, olyat is hallottam, aki a saját szüleit nézte le, mert az elsõk voltak egymásnak... amúgy boldog, békés családban nõtt fel, mindent megadtak neki, foglalkoztak vele, szerették, de õ megszólja õket egy ilyen h.ülyeség miatt, áááá, nem is folytatom. Sekélyes, felszínes emberekkel van tele a világ, és úgy tûnik ez nem függ kortól, nemtõl, iskolai végzettségtõl, anyagi helyzettõl, egyéb külsõ tényezõktõl. És mindig az a trend, amibõl a legtöbb van... és jelenleg az ilyen gondolkodású emberekbõl van a legtöbb.
most õszintén, kinek mi köze van hozzá hogy egy x szemály egész életében csak y-nak akar lenni???
Én sem sajnálom le, mindenkinek egyéni döntése.
Én ugyan nem sajnálom le. Aki pedig igen, annak a véleményei annyit is érnek...
Ki sajnálja le?én biztos nem!Meg különben is kit érdekel ki mit gondol...
A szex témakörben itt a GYK-n engem is sokszor lenéztek ezért, de ez már az õ bajuk. Azok buta kis tinik, nem tudják, hogy az igazi szex az érzelmeken alapul, adni és kapni, egy bensõségesen intim kapcsolatban. Aki meg felnõttként ilyen, hát így járt. 20/L
És te miért sajnáltatod magadat?
Azért van ez, mert a fiatalabb generáció zöme nincs tisztában vele mi az értékes, és mi az értéktelen. A te párkapcsolatod értékes, örülni kell neki, aki meg váltogatja a partnereit, csak azért hogy több tapasztalata legyen szánni való. Arra nem gondol, és nem is tudja, hogy mennyi örömöt, érzeli biztonságot, plusszt ad egy hosszútávú kapcsolat. Lelkileg felszínes, üres ember, akinek nincsenek mély satbil érzelmei. De azért ne gondold, hogy mindenki ilyen, vannak pozitív példák is a fiatalok közt, csak õket nem feltétlenül a kocsmában, plázában, diszkóban lehet megtalálni minden nap. (az értékrendjükbõl adódóan, mert mást tartanak fonosnak, mint ami a médiából ömlik ránk) És még valami, szerintem ezt szexuális tapasztalatszerzést is csak azok fújják, akik a szexfilmeken és diszkókbqan szocialaizálódtak, és azt hiszik az a normális, ha sok partnere volt valakinek. Senki nem mondja meg nekik idõbe, vagy csak nem figyelnek erre, hogy ettõl hamar ki lehet égni, és onnak nincs visszaút. Kár hogy ilyen a világ, ez van.
én azokat sajnálom, akik azért maradnak az elsõ szerelmükkel, mert képtelenek szakítani, és beismerni, h nem õ az igazi. (példa a környezetembõl: a pasi leku.rvázta/fojtogatta/megcsalta/megalázta de a lány kitartott mellette és azt hitte/hiszi hogy õ az megfelelõ társ) külsõ szemmel nehéz meglátni, hogy valaki tényleg megtalálta az igazit, vagy csak áltatja magát vele. de ha te (tényleg) boldog vagy, akkor csak gratulálni tudok
Szerintem is inkább irigyek, és ezt azzal kompenzálják, h úgy mond lesajnálnak. Szíve mélyén (majdnem) mindenki olyan kapcsolatra vágyik, mint ami neked van. :) Aki pedig 18 éves koráig 30 szexpartnerrel volt, sérült és a világunk manipulációjának áldozata.
Lehet, hogy irigykednek, hogy neki már 5 volt, és egy sem jött be, míg a másiknak elsõre szerencséje volt. Aki sokat keresgél, az könnyen pofára eshet a végén, vagy két szék között a pad alá kerülhet.
Mi 4, 5 éve vagyunk együtt. Imádom õt, õ is engem. Lehet találnék jobbat, mert lehetséges persze, de minek? Mindenkinél találhatnék jobbat, mindenkiben más a jó, most ezért cseréljem le azt, akit szeretek? Együtt leszünk, ameddig jó, élvezzük az együtt töltött idõt. Ez a lényege a párkapcsolatnak, hogy boldoggá tegyük egymást! Nekem nincs szükségem tapasztalatra, hogy juj, melyik férfi milyen, milyenek léteznek, nekem elég az a tapasztalat, amit párommal nyerek, így õt megértem, ismerem a "mûködését". Attól független van emberismereti képességem (bõven), nem csak párkapcsolat alapján lehet kiszûrni, hogy ki a hazug, hûtlen ember, hanem ismerõsök, barátok által is lehet "gyakorolni"... Nem akarok az életem során 10-20 férfival összejönni, én a tartós kapcsolatot szeretem, amiben szerelemben, boldogságban együtt vagyunk, az a megnyugtató ismerõs közeg, amiben ott a béke, az a jó. És nem vagyok olyan naiv, hogy ne tudjam, lehet, hogy egyszer vége lesz, de minek arra gondolni? Akkor ennyi erõvel nem is kéne senkivel összejönnöm, mert benne van a pakliban sok minden, megcsal, meghal, elmúlik a szerelem... Ez 100 férfi után is megtörténhet... 20/L
Azért sajnálnak le, mert korlátoltak és nem bírják felfogni, hogy másnak nem ugyanaz jó, mint nekik.Gratulálok neked, mert sikerült megtalálnod a párod és vagy olyan bátor, hogy felvállalod a konfliktusok megoldását, és nem futamodsz meg az elsõ nehézség után.Mert a "hagyd el ha nem úgy viselkedik ahogy elvárod" mentalitás a gyávák jelszava, akik nem merik vállalni azt, hogy õk sem tökéletesek, és nem tudják a felmerülõ problémáikat megoldani.
Azért sajnálják le, mert kapitalista társadalomban élünk. Nézd végig a választékot, és válaszd ki a legjobb ár/érték arányú, aztán ha meguntad, dobd el, ha kicsit rossz, cseréld ki, mert van millió másik. Ezt sulykolják az emberekbe. Én személy szerint két dolog miatt sajnálom õket: 1) Általában az ilyenek, akik elsõ partnerrel vannak együtt sokáig, találhatnának milliószor jobbat is a párjuknál, csak ennek nincsenek tudatában, mert nem láttak mást, félnek tõle, és kénytelenek szeretni a párjukat. 2) Ha egy ilyen ember 40-45 évesen egyedül marad (megtörténhet, rokoni körömben megtörtént, hogy egy addig jól mûködõ házasság 25 év után megromlott, válás lett a vége; vagy sajnos a másik meg is halhat, benne van a pakliban, veled is megtörténhet), akkor õk bizony a poklok poklát fogják átélni. És mire újra belerázódnak a párkeresésbe, addigra 50-55 évesek, amikor szinte már lehetetlen párt találni... és egyedül maradnak életük végéig, mert nincs tapasztalatuk. Vagy csak átvágják õket, mert nem tudják, hogy kell kiszûrni az olyanokat.
A kérdező hozzászólása: Félreértettél. Szerintem semmi sajnálnivaló nincs bennem, nem azért sajnálnak le, hiszen én nagyon boldog vagyok az egy szál szerelmemmel 1, 5 évtizede. Azért sajnálnak le, mert nincs tapasztalatom több partnerrel a szexben, és azt hiszik, ez nekem veszteség. Továbbá mert úgymond nem tanultam meg kapcsolatokat kezelni, lezárni, újrakezdeni. Továbbá mert állítólag nincs merszem vállalni a csalódást. Én ugyanezt úgy fogalmaznám, hogy megadatott megtalálnom azt, akivel sosem volt és lesz szükség kapcsolat lezárását és újrakezdését begyakorolni, elõtte meg tudatosan nem kavartam. És vállaltam a kockázatát annak, hogy ki merjem mondani teljes szívvel, hogy holtodiglan-holtomiglan. Sokan az ebben való csalódás kockázatát nem merik vállalni. Szóval szerintem éppenhogy nem lesajnálnivaló vagyok, hanem nagyonis szerencsés és irigylésre méltó. A helyzetem részben nem a saját érdemem, hanem ajándék és szerencse is. Akkor meg miért sajnálnak le mégis??
Most dicsekszel vagy siratod magad?:D Vicc...

Ha valaki felelőtlenül él szexuális életet, azzal a szándékkal, hogy majd úgy is elmegy abortuszra, akkor miért kefél?

Tudja egyáltalán az a személy aki elmegy abortuszra, hogy mir?l is van szó?

Legjobb válasz: Úgy van, igaza van az elõttem válaszolónak! Egy szerencsétlen kisbabának azért kelljen meghalnia, mert a szülei ilyen felelõtlen alakok?? Nem tudom, hogy aki ilyet tesz, az mit "szólt" volna, ha az õ szülei gondolkodnak így..?!

A kérdező hozzászólása: Amúgy, tényleg vissza taszító a videó, de én láttam egy olyat is, amiben UH-val nézik végig a magzat viselkedését, amíg megcsinálják a mûtétet! Borzasztó! HA kiváncsiak vagytok arra is, elküldöm, vagy felteszem ide!
Van olyan nõ, aki él hal a gyermekékért, és nemsokkal a 8. hét után közli vele a gyermeke apja, hogy szivi mehetsz abortuszra, mert nem kell a gyereked... Gyûrûvel az ujjon... Ergo így is lehetünk felelõtlenek... Bízunk a férfiben... Valószínû az a nõ aki így viselkedik azt a természet nem anyának teremtette... Ismerek olyan idõs hölgyet, aki termékeny korában 13abortuszon volt túl 1év alatt.... Házasságban. És engem is arra buzdított, hogy ne tartsam meg a picit, mert a gyerek nyûg csak... Ezzel nem lehet mit kezdeni... Ha érzelmileg egészségesek bírnak maradni, akkor sajnálatos módon nagyon sok picit fognak még elvetetni, azért mert minek védekezni...
Úgy van, igaza van az elõttem válaszolónak! Egy szerencsétlen kisbabának azért kelljen meghalnia, mert a szülei ilyen felelõtlen alakok?? Nem tudom, hogy aki ilyet tesz, az mit "szólt" volna, ha az õ szülei gondolkodnak így..?!
Basszus ezt be kellene tiltani, én azt mondom.
Teljesen egyet értek veled, én mindig is elítéltem az abortuszt. Akik pedig abortuszra mennek, azoknak meg azt kívánom, hogy soha de soha az életbe ne lehessen majd gyerekük!! Undorító, hogy a saját felelõtlenségük miatt megölik a saját gyermeküket, mások pedig mindent megadnának azért, hogy lehessen babájuk. Több ismerõsöm is van, aki úgy esett teherbe, hogy buliban összefeküdt ezzel-azzal, még azt sem tudta ki az apa! Remélem nektek összefog jönni a pici, sok sikert kívánok hozzá!
XY. válaszolónak: Igen, a 12 hetes picibabának már mindene megvan, a szíve pedig már a 6. héttõl dobog. Ezt nem hinni kell, ez tény. Szóval kár lenne azzal áltatni magadat, hogy a 12. héten végzett abortusznak csak egy kis "formátlan sejttömeg" az áldozata..
itt nem a védekezésröl beszélek, hanme ha véletlen mondjuk kiszakad a gumi , a csaj terhes lesz, én hiába mondanám h tartsuk meg ha elakarja vetetni elveteti. vagy például az olyan kapcsolatokban ahol már több éve vannak együtt de csak megszaitásos mondszerrel védekeznek ami ugy nem 100 százalék és mondjuk összejön egy gyerek véletlen a férfi nem tud mit tenni. nem azt mondom h nema mi hibánk hanem jo lenne ha két ember dönthetné el mi legyen a gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Egyet értek veled is, nem a férfiakat hibáztatjuk, ugyan úgy hibás a nõ is mint a férfi!
Az abortuszt en nem itelem el, kozeli hozzatartozom tapasztalata alapjan. (es itt nem olyanokra celzok, akiket elottem irtatok, hogy pusztan nem akarnak vedekezni). Szerintem ha valakit megeroszakolnak az utcan/barhol, es nem tud ellene semmit tenni, annak igenis jarjon ez a lehetoseg, mert nem a sajat hibaja miatt tortent. Szerintem.
Hát én ezzel nem értek egyet! Engem megerõszakoltak, és az volt az elsõ gondolatom, hogy gyerek ne legyen belõle, ezért mentem az orvoshoz 72 órás tablettáért, mert ha valakivel ilyen történik, az az elsõ önvédõ gondolata, hogy mindent elrendezzen (nõgyógyász, látlelet, rendõrség) maga körül, mielõtt össze roskad és kisírja magát! Ja és engem csak akkor erõszakoltak meg, amikor úgy viselkedtem, kihívóan öltözködtem, és úgy is viselkedtem, azzal a gondolattal, hogy engem soha senki! Amióta megváltoztam, meg sem bámulnak a férfiak, és bátran megyek végig az utcán! Ez tavaly történt! Ennyit errõl!
Egyet értek az elõzõvel, én írtam elõször a megerõszakolós példát a 72 órás esemény utáni tabletta tényleg sokkal humánusabb eljárás eszembe se jutott, köszönöm. Sajnos sok a felelõtlen idióta semmi mást nem tudok erre mondani, mert ha valami betegség stb tényleg elfogadható a kicsi egészséges fejlõdését gátló dolog van akkor sztem elfogadható, de amúgy elítélendõ.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak! Örülök, hogy végre valaki belátja, hogy mit kellene, és mikor tenni! Tényleg nem kellene több egészséges babát megöletni, csak ha beteg akkor menni abortuszra! Annyi védekezési módszer van, ha valaki kombinálná, akkor 100% lenne a védelme, és biztos nem lenne belõle egy nemkívánatos terhesség!
Hát én is ismerek ilyet..és sosem értettem 18 évesen 3szor volt abortusza de mégsem védekezik, szerinte fõlösleges!! De nem fogja fel...mi történik! Gondolom te is ilyen lányokra gondoltál..én ajnálom õket! :(
A kérdező hozzászólása: 100%-ig igazat adok neked, mert én is csak azokat vetem meg, akik szándékosan nem védekeznek, mert igy jobban imponál a pasijának, és alapból szégyel elmenni fogamzásgátló tablettát felíratni, meg az amúgy is hízlal meg stb!
A kérdező hozzászólása: Én attól vagyok kiborulva, hogy én próbálkozok, hogy lehessen kisbabám, és ha sikerül meghal, más meg azzal a véleménnyel nem védekezik, mert majd ha besikerül, akkor majd elmegy aburtuszra. Téves! HA már van olyan nagykorú, hogy tud szexelni, akkor tudjon védekezni is! Ha van olyan nagy lány, hogy eltud menni abortuszra, akkor tudjon fomamzásgátlót kérni!
A kérdező hozzászólása: Nem tudják, hogy mirõl van szó az abortusznál! http://video.xfree.hu/?n=nonoyoyo|882ac9a3860df1052daa06d80d.. Nézznék ezt meg!
Figyelj, a saját problémád miatt ne indíts kampányt, le merném fogadni, hogy amíg nem volt "bajod" le sem szartad az egészet.
A kérdező hozzászólása: Mégis sokan lehordanak engem a sárgaföldig a véleményemért!
úristen, elbögtem magam, ilyen szörnyûséget még életemben nem láttam. nem is tudtam hogy ez ilyen, mármint h már enynire látszik a kis kezük meg ilyesmi. azt hiszem tényleg nem igazán gondol ebbe bele senki, de igy látni nagyon sokkolo volt. egyébbként az a baj hogy a férfi nem sokat tehet ez ellen. mármint nem ugy értem h a nk a hibásak, hanem hogy ha lenne barátnm és terhes lenne és nem akarná megtartani én hiába akarnám az õ teste és én nem tudnék tenni ellene semmit.
tényleg elhiszitek, hogy a kevesebb mist 12cm-es MAGZAT ennyire kivehetõ, hogy mi az?
A kérdező hozzászólása: Igen kivehetõ! Mivel 12 hétig kifejlõdik mindene, és utána már csak nõ!
Teljesen egyetértek az elõttem szólókkal, az aggódó vagy tehetetlennek tûnõ pasiknak meg azt üzenem h nem csak a nõ tud védekezni, a férfiak számára is ugyan úgy van fogamzásgátló mint a nõk számára, így talán még az is elkerülhetõ lenne h egy nõ azért esik sunyi módon teherbe h magához kösse a pasit. Amúgy úgy gondolom h néhány esetben elfogadható az abortusz pl ha megerõszakolnak vkit és teherbe esik, de alapjáraton elítélem, de leginkább azokat az embereket ítélem el akik nem védekeznek.
Egyetértek, az abortusz nem helyes, de itt nem tudjuk a világot megváltani. Felelõtlen emberek mindig lesznek, persze nem csak azok járhatnak így, de véleményem szerint a legtöbb eset a kis "felvilágosult tini p*csákkal" esik meg, akik annyira tudják, hogy mit hogy kell, és mégis így járnak...És még mostanában is, annak ellenére, hogy a szex nem tabu, sokan azt hiszik, hogy a megszakításos védekezés biztonságos...

Miert tamadja mindenki azzal a katolikus egyhazat, hogy embereket kinzott meg stb? Szivesen megmondanam mar egy reformatusnak ezt;az mondja a katolikus egyhazra az elso vetket aki meg eleteben nem kovetett el semmi rosszat.

Pedig mar ezerszer bocsanatot kertek,es ez senkinek sem eleg:/

Legjobb válasz: Az egyház meg a vallás két külön dolog. Az egyház székel a vallás élén, melynek alapja a Biblia. Nem a vallás van támadva, hanem az irányító szerv, ami azokat tette. Két külön dolog.

Az egyház meg a vallás két külön dolog. Az egyház székel a vallás élén, melynek alapja a Biblia. Nem a vallás van támadva, hanem az irányító szerv, ami azokat tette. Két külön dolog.
Én katolikus vagyok de nagyon sok dologban nem értek egyet ezzel az egyházzal.Templomba nem járok de hívõ vagyok. A katolikusok közül nagyon sokan szûk látókörûek , maradiak.Ez az egyház fényûzõ , pénzszagú , és a papok is problémásak , némelyik azt hiszi hogy a 19. században van amikor a papoknak még mindent szabadott. A vallással semmi gond nincsen , egyedül az egyháza szennyezett.
Azért, mert egy rakat turbóvallásos jön, hogy az egyház csak és kizárólag jót tett az emberekkel, és nélküle nem is lenne a világ.
"érdekesebb pedofil papokról csámcsogni" Majd te is roluk fogsz, ha megrontjak a gyereked es annyi kovetkezmenye lesz a dolognak a papra nezve, h ket faluval arrebb rakjak. Amig ez igy mukodik ne haragudjal mar meg erte, de zavar.
Én azt nem értem, miért kell annyiszor bocsánatot kérni. A mostani pápa talán személyesen kínzott valakit? És az elõzõ? Minek kérnek akkor bocsánatot? Nem az egész egyház és a világ összes vallásos embere követte el ezeket, csak egy bizonyos csoportja a katolikusoknak. Rengeteg katolikus ugyanúgy undorítónak tartotta ezt, mint más vallásúak. Ne az egész vallást okoljuk már azért, amit egy kisebb csoport elkövetett. Ha néhány magyar bemegy a boltba és ellop valamit, akkor egész Magyarország tolvaj?
Én sem értem.
A legtöbb ilyen támadás egyszerû tudatlanságból fakad. És erre rájön még a média hülyítése, ferdítése is, mert ugye mennyivel jobb és érdekesebb pedofil papokról csámcsogni, hiszen erre mindenki felfigyel, mint arról beszélni, hogy mi az, ami jó. Ha csak belenézel a tv-mûsorba, akkor az egyházról csak akkor van szó, ha pl. "lebukott a pedofil pap", de másról nem hall az ember, tehát azt hiszi, hogy errõl szól az egész egyház. Oké, pl. a Duna TV-n hetente van vallási mûsor, de a lakosság nagy része biztos nem azt nézi, hanem a tv2 és retek klub "agytágító" mûsorait. Most elnézést kérek azoktól, akik a médiában dolgoznak, tisztelet a kivételnek, de a médiában dolgozik az értelmiség legalja. Húsvétkor olyan szinten hibás dolgokat mondtak tv-ben, rádióban, hogy egész elképesztõ. Pl. XIV.(!) Benedek pápa, vagy még régebben, hogy Erdõ Péter misét pontifikált a bazilikában, stb.
Mondjuk az indexet nem kell olvasni mert tele van gusztustalansággal.
Ez az indexes és az origós cikk elég gyenge... Majd ha megtanulják értelmezni az egyházi fogalmakat és nem írnak le a tudatlanságukból kifolyólag ekkora szakmai tévedéseket, akkor majd talán reagálok rá.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20120317-kisfiukat-kasztraltat.. Legyen ön is katolikus, s fiát ingyen mûtik! És ez nem a ködbe veszõ régi idõkben zajlik. Lépjen be most, s gyermekét mégjobban szeretjük!
Szegény, akit véd a vatikán saját propagandája..egész nap az ilyeneket fogom sajnálni.
Utolsónak: Igazán utánanézhettél volna mielõtt kiteszel egy rágalmazó cikket. A pápa természetesen nem falazott ennek a papnak: http://vatikanifigyelo.freeblog.hu/archives/2010/04/17/Pedof..
http://index.hu/kulfold/2010/04/09/pedofil_papnak_falazott_a.. ennyit arról, hogy "már ezerszer bocásntot kértek", meg hogy minden csak régen volt, a katolikusok egy csoportja tette, és hát szegény mostani pápa semmirõl sem tehet.
Azért, mert van egy ilyen felülete! A probléma ott kezdõdik, hogy még Pál szintjére sem jutottak el!Mindemellett a mai napig dugdosnak egy csomó tudást amivel a jóhiszemû híveket visszatartják a saját tudatuk felszabadításától.Ez pedig nem más mint a belsõ rend!
"Majd te is roluk fogsz, ha megrontjak a gyereked es annyi kovetkezmenye lesz a dolognak a papra nezve, h ket faluval arrebb rakjak. Amig ez igy mukodik ne haragudjal mar meg erte, de zavar." Ilyen erõvel iskolába sem kéne járatni, mert tanár is megronthatja... Amúgy akikrõl bizonyítható is volt a bûn és nem csak rágalom, õket az egyház felmentette a papi szolgálat alól, ami nem egyenlõ azzal, hogy áthelyezik máshová. De nem akarok errõl vitatkozni, mert itt nem ez volt a kérdés.
Engem az zavar, hogy -... bár igaz nem tudom hányszor kértek bocsánatot, -de gondoljátok végig a következõket: Katolikus egyházfõ a pápa. Õt elvileg úgy adják elõ, hogy a mindenkori pápa tévedhetetlen és Isten földi helytartója. Ez volt régen és mai is ezt mondják ki rá. Na már most ezt a logikát követve belegabalyodunk a sok "tévedhetetlen" hibáiba régen és ma is. Sokkal egyszerûbb lenne azt kimondani és igazságosabb, hogy egyáltalán nem földi helytartók õk, sem nem tévedhetetlenek. Sem ma, sem régen nem voltak azok. Irtózatos hibákat, bûnöket követtek el, amelyeket jóvá sem lehet tenni. Képzeld el, ha megölnél valakit, utána mondanád bocsánat: ezzel mit tennél jóvá, ha direkt és készakarva csináltad? Talán feltámadnak a megkínzott, megölt tömegek? Egyszerû emberek õk, beleértve az ember minden hibájával, tévedésével, vagy ahogy a történelem bizonyítja aljasságaival. Régi mondás, de ide is igaz: fejétõl bûzlik a hal. Gondoljátok már légyszíves végig, hogy itt tömegmészárlás történt. Ha valaki sorozatgyilkos, akkor utána megmarad a tekintélye, intézménye, tisztségében marad és elég ha azt mondja bocsánat? Itt valaki valamit nagyon nem ért.... Egy sorozatgyilkosnál tuti mindenki fel lenne háborodva mekkora igazságtalanság történt, és itt nem ugyanaz van, csak még hatványozottabban? ..és akkor most is mekkora tekintéllyel próbálnak sok dologba beleavatkozni, közben hol itt, hol ott újra elkiáltják: a király meztelen!
Nem lehet hogy a pedofil papok valójában beépült szabadkõmûvesek? És akik falaznak nekik azok szintén azok? A Szûzanya már Gobbi atyát is figyelmeztette errõl. http://www.nagyfigyelmeztetes.com/index.php/a-nagy-figyelmez.. A Szûzanya Góbi atyának is megmondta hogy a szabadkõmûvesek fenyeget
Azt szoktak mondani hogy az igazsag faj!

Ha valamelyik pasi kitesz magáról egy képet ide, akkor miért olyan álszentek az ide írkáló lányok, hogy azt írják, hogy nem vagy csúnya, holott a való életben úgy zavarnák el az olyan pasit ha odajönne hozzájuk mint egy férget?

Lányok nem kell ferdíteni, már unjuk.

Legjobb válasz: Szerintem reális értékrenddel és nem hamis öntudattal rendelkezö lányok írnak olyan válszt, amiben nem azt látod, hogy "pfeeeejjjj". Mindenkinek más tetszik. Értelemszerüen egy plázacica vagy egy megrögzött divatnyomorék nem fog leállni egy olyasvalakivel aki nem az "ultrahelyes metroszexuális" kategóriába tartozik. Van akinek az izmos jön be..... mindenkinek más. Nekem a husibb csajok jönnek be szép arccal. Én is álszent lennék, mert nem írom azt mint sokan mások, hogy dagadtak?

Szerintem reális értékrenddel és nem hamis öntudattal rendelkezö lányok írnak olyan válszt, amiben nem azt látod, hogy "pfeeeejjjj". Mindenkinek más tetszik. Értelemszerüen egy plázacica vagy egy megrögzött divatnyomorék nem fog leállni egy olyasvalakivel aki nem az "ultrahelyes metroszexuális" kategóriába tartozik. Van akinek az izmos jön be..... mindenkinek más. Nekem a husibb csajok jönnek be szép arccal. Én is álszent lennék, mert nem írom azt mint sokan mások, hogy dagadtak?
A kérdés sosem az, hogy a való életben elzavarnám, vagy nem, hanem az, hogy tetszik-e, vagy 10-es skálán hogy pontoznám stb., mi pedig a kérdésre válaszolunk. Az, hogy a való életben ki az, akit elküldünk, és kit nem, az az elsõ pár másodperc alapján született benyomás alapján dõl el, egy beállított fotó ehhez nem elég. Kell, hogy milyen a kiállása, hogy szólal meg... Fontos dolgok ezek. (Megjegyzem, én életemben egy valakit küldtem el, aki leszólított, és csak azért, mert majdnem hazaértem már, és nem akartam, hogy tudja, hol lakom. Amúgy bárkivel szívesen elkezdek beszélgetni, ha ráérek. Az meg pont hidegen hagy, hogy ezt elhiszed-e, én tudom, hogy így van.)
ne általánosíts!
Utolsó: szánalmas vagy, hülyeség mindaz, amit írtál. Ezt ne vedd sértésnek, hanem inkább egy motiváló seggberúgásnak, hogy kicsit kezdj el másképp gondolkodni :)
Szerintem a kérdezõnek valami önértékelési problémája lehet. Amúgy én azért küldöm el az érdeklõdõket, mert barátom van és szeretem és vagyok annyira fair játékos, hogy nem ámítok másokat, amikor beton biztos, hogy nincs esélye. Szerintem az a szemétség, amikor értelmetlenül reményt keltenek valakiben és pár hónap után pedig koppan. :/ 22/L
És mégis hogy küldtek el? Egyébként valaki már leírta a lényeget: Egy ilyen kérdésnél a kinézetet pontozzuk. Ha vki az utcán megszólít, akkor meg az elsõ benyomás dönt. Lehet, hogy irtó jól néz ki, ha közben olyan alpári szövege van, akkor is elküldjük a francba. Arról nem is beszélve, hogy még ha egy félisten is tesz fel magáról képet, az életben akkor sem vszínû, hogy járnék vele. Hogy miért? Mert nekem baromra nem szimpatikus, ha vki felteszi ide a képét és véleményeket kér.
Meg is tartom. Én értelmiségi, intelligens nõ vagyok, nem egy bunkó tróger, aki ok nélkül bánt másokat. Higgyétek el, az a nõ, aki ilyet csinál, az önbizalomhiányos. Nagyobb baja van magával, mint veletek. Magát alázza meg, aki így viselkedik egy emberrel, aki ráadásul megajándékozta õt ismeretlenül a bizalmával. Volt rá példa, hogy nekem sem jött be az illetõ, de akkor szépen megmondtam, hogy örülök, hogy érdeklõdik, de ne haragudjon én már foglalt vagyok. Sosem volt belõle balhé vagy harag.
/ jel, a 6os válaszoló lett volna :D
/os válaszoló igazat mondott, itt mindenki a társadalom gyöngye, mindenkinek teljesen természetes ha vki 80 kg, 50 évesen szûz szart sincs így, ha való életben hallja ezt vki, ha nem is szemébe, de a háta mögött kipofázza kérdésre válaszolva:én azt is megírom, ha nem tetszik, leszarom, h a többi válaszoló mit mond, való életben is õszinte vagyok(sokan nem is szeretik), ezért itt meg pláne megmondom ha nem tetszik az illetõ :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó, az szép ha te nem zavarsz el senkit undorító módon, .légy szíves ezt a jó szokásodat valahogy átadni a többi nõnemû társadnak is, mert a nõk kb 70%-a bunkó módon küldi el a pasikat. Ezt olyan 26 elutasításból szûrtem le.
Nem tudom, én mindig õszintén elmondom a véleményemet, sosem kertelek. Undorító módon pedig sosem zavartam el senkit, és nem is áll szándékomban.
amúgy meg a kérdésre válaszolva: "Mindenki másképp csinálja"
11:04: Én is utálom az önsajnáltatást, de ahogy látom ezen az oldalon csak az van. Szerintem innen egy csomó ember nem életképes. Ha valaki akarja kifejtem majd priviben neki. 11:06: Ezt én is észrevettem. :D
észrevettem, hogy ezen az oldalon mindenki játsza jófejt, "nincs azzal semmi baj, ha egy lány túlsúlyos" "teljesen elfogadható ha valakinek 30 évesen még nem volt nõje" stb. a való életben pedig nem jönnének össze olyan lánnyal akin van egy kis súlyfelesleg, és kinézik azt a pasit aki 18 évesen szûz.
Akkor a sok pasi mért teszi ki a képét? Másrészt nem tudhatod, hogy kik írták hogy jól néz ki és ki hajtja el az életben. Amúgy meg minek hazudni a neten név nélkül? És akkor még a lányok az állszentek? Már megint ez az ostoba általánosítás...de hogy csak a fiúk tudnak ilyen nyilvánosan sírni ezen...nem bírom az önsajnálatot. Amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy a külseje miatt hajtanák el szegény gyereket, nálam például jobban számít a belsõ
Miért, ha meg egy jól kinézõ srác tesz ki magáról képet, akkor meg a sok pasi jön én mindenféle sz.rnak elhordják :D Egyik nem se jobb :P
Szerintem meg rohadtul igaza van. Ámítani szemétség másokat, hamis reményekbe ringatni és utána lekoptatni.

Miért nehezítik meg a szavazást azoknak akik ideiglenesen külföldön dolgoznak, de majd visszajönnek, mint azoknak akik külföldön élnek és nem nagy mértékben befolyásolja életüket a döntésük?

Lehet az az oka, hogy akiknek most szavazati jogot adtak azok nagymértékben jobboldaliak, míg akik elmentek most külföldre, nem biztos, hogy a fideszre szavaznának?

Legjobb válasz: Megválaszoltad a kérdésed!

Megválaszoltad a kérdésed!
Akik kimentek az országból azért tették, mert ez az ország élhetetlen. Szerinted ki szavazna arra a párta, aki ilyenné tette az országot, hogy ki kell menni külföldre?

Miért él az a dogma az emberek fejében hogy aki kipróbál bármilyen illegális kábítószert, az valami emberi roncsként végzi és tönkre megy az élete?

Legjobb válasz: Sokszor tényleg így van, de sokszor nem. Szerintem egyfajta elriasztásnak használják, mert úgy gondolják, emiatt kevesebben próbálják ki.

Sokszor tényleg így van, de sokszor nem. Szerintem egyfajta elriasztásnak használják, mert úgy gondolják, emiatt kevesebben próbálják ki.
De miért kell kipróbálni? Normális ember nem próbál kábítószert ki.A hülyegyerek próbálja ki a vasúti vetéket, nem az épeszû!Ezen az alapon a szart is meg lehet kóstolni, de mi értelme? Megismétlem, nem rászokni kipróbálni sem kell!
kipróbál kábítószert ---> roncsként végzi. Ez egy olyan ok-okozati összefüggés, amely igen nagy százalékban következik be. Ennek sok oka van, egyik legfõbb az emberi akaratgyengeség. Másik oka a környezet, ahol kipróbálnak, többnyire már ez is "baráti ajánlásra" történik. Aztán az üzlet. A terjesztõnek is megvannak a módszerei, hogy az alkalmi kuncsaft hogyan legyen állandó. De mindig van egy nagyon kis százalék, aki nem végzi roncsként. Vagy csak tudatos kíváncsi, vagy erõs egyéniség, vagy volt komoly segítsége. Mindegy. A lényeg, hogy nem mindenki megy tönkre, csak nagyon sok. És nagyon kevés pedig nem. De ez már statisztika, tényadat.
Mert ez így igaz.
Nem tudom, jó kérdés, engem is foglalkoztat.Kipróbáltam a füves cigit jó pár évvel(kb 4) ezelõtt, és azóta se szívtam soha többet...
Azért, mert ugyan nem biztos, de igen nagy a valószínûsége. Öreg dohányos és öreg alkoholista van, öreg drogos nincs.
Mert úgy vannak vele, hogy aki egyszer kipróbálta(!), az valószínûleg másodjára is ki fogja próbálni és így elõbb-utóbb rászokik. Nem hiszi el senki sem, hogy kipróbálta, aztán soha többé nem nyúl hozzájuk.
Öreg drogos: A szart nincs. Konkrétan az összes régebbi rockbanda pl... Vegyük csak a ROlling Stonest, mindegyikük vagy 40-50 éve tolja az anyagot, és még igencsak fittek. És hidd el, õk nem a füvescigit szívogatják :) Van rengeteg öreg drogos, csak nem tudsz róla, mert honnan is hallanál ilyenrõl, hogy is ismernél ilyeneket? Ez nem egy társadalmilag elfogadott dolog, ehhez képest az, hogy a nagybácsi alkesz, teljesen publikus infó.
" Megismétlem, nem rászokni kipróbálni sem kell!" Azért szoktál néha tömény szeszt inni, ugye? A füvet meg ne tituláljuk drognak függetlenül attól, hogy az. A heroin, kokain, amfetamin származékok az kábítószerek a javából, a többi meg tiniknek a menõzéshez való dolog.
Ez az evezred vicce... A drogosok maximum 20%-a vegzi "roncskent", a maradek kinovi, elfelejti, vagy nyomja tovabbm de mar tudatosan. Azert, mert te latsz neha 1-et, miert kell azt gondolni, hogy mind egy roncs? Ember, van neked egyaltalan 1 halvany fogalmad is, hanyan drogoznak??? Sokkal tobben, mint gondolnad. Es kepzeld el, nem "roncsok". Azert, mert minden laikus, a bullshitet hallja, a mediaban, meg innen-onnan, ezert van ez a tevedes mindenkiben... Megsugom neked, hogy tobben lesznek "roncsak" a szamitogepes jatektol, mint a drogtol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!