Találatok a következő kifejezésre: Miért él 2 (472 db)

Megkaptatok e a valaszokat, velemenyem szerint az elet legfontosabb kerdeseire? 1.2. Miert elunk? Van e az eletnek CEL ja? Ha igen, melyek az? 3. Miert hallunk meg?

Kerdeseimre, megkernelek, hogy emberi szavakal valaszoljatok ! Nincs szuksegem " predikaciok " lemasolasara es ide beirasara, mert a " predikaciokat " en is el tudom olvasni az internetrol ! Sajat gondolatok erdekelnek ! Nem masoknak a " megragot " es azutan atvett es " lenyelt " gondolatokra vagyok kivancsi ! Szeretnem tudni, hogy tik, sajat eszmetek / sajat gondolkozasotok alapjan, hogy valaszoltok a fent feltett kerdesekre ? Elore kosszonom szepen valaszotokat !

Legjobb válasz: AZért élünk mert még nem haltunk meg és mert szüleink védekezés nélkül szexeltek. Az élet célja maga az élet. HA örökké élnénk nem tudnánk értékelni van aki kap 2 nap szabit és már azt se tudja mihez kezdjen magával. MEg különben is ha örökké élnénk a legjobb dolgokat mint evés, szex ,alvás nem csinálnánk. Mert ezeket csak az élet fenntartása miatt csináljuk. Azért halunk meg nehogy itt nyomorogjunk 20 milliárdan.

AZért élünk mert még nem haltunk meg és mert szüleink védekezés nélkül szexeltek. Az élet célja maga az élet. HA örökké élnénk nem tudnánk értékelni van aki kap 2 nap szabit és már azt se tudja mihez kezdjen magával. MEg különben is ha örökké élnénk a legjobb dolgokat mint evés, szex , alvás nem csinálnánk. Mert ezeket csak az élet fenntartása miatt csináljuk. Azért halunk meg nehogy itt nyomorogjunk 20 milliárdan.
1. Mert megszülettünk. 2. ?????? 3. Mert megszülettünk.
"Mindzeket, eddig, csak filmekben lattam, nem a valosagban is ! Meg a filmek altalaban fikciok / elkepzelesek !" Nagyon sok filmnek valós alapja van, ha nem is a történet az, hanem a téma ötlete. Az, hogy sokszor - eladhatósági szempontok miatt - hülyeséget hoznak ki belõle, hogy jobban eladható legyen, már egy másik kérdés. Üdv! Leftlegged Player :)
A kérdező hozzászólása: # 22/25 - nek, "Semmi bizonyitek nincs hogy atvaltoznank !" Az nincs (nem is lehet, hogyan lehetne?), de beszámoló az van, többszázezer. " Akkor, miert hinnek benne ? mert masok mondjak ? "Hol van az a masik letforma ?" Szintén nem tudjuk, valószínûleg egy másik dimenzióban vagy hullámon. Ezt valószínûleg nem is tudnánk megérteni a mai, materiális alapú koncepcióinkkal. " Vagyis, meg egy ismeretlen ! Hogy is hihetnek el akkor ilyesmiket. Mind teoremak / temak, erdekesek, ennyi . "Vagyis, egy masik elet ? amibben itelkezni foggnak rajtunk ? ez a pokol - vallasi magyarazata !" Nem, nem a pokol. (Szerintem olyan nincs is.) Ítélkezni a saját felettes éned ítélkezik állítólag, a másik életben pedig szeretet és elfogadás van, nem büntetés. Saját magad ítéled el a hibáidat, és még õk vígasztalnak meg! A bûnök egyébként eltûnnek végül, bár az valószínû, hogy átmenetileg lelki szenvedéssel járnak, mert át kell élni lelki síkon, ami jót vagy rosszat okoztál másoknak a Földön. Üdv! Leftlegged Player :) " Ezt, most is megcsinalom, sajat magamat sokszor elitelem .....emiatt , nem kell mas dimenzioban elnem ! Mi a bûn ? hogy tunhet el ? udv . !
"12/16 nak, emberi gondolat / magyarazatott kernek ! nem Biblia verset ! Mit ert On, a Biblia idezetebol ? amitt leirt" Elõször is sorozatban téveszted el a hozzászólások számát, nem tudni sokszor, hogy kinek kommentálsz. A 13-ashoz szóltál hozzá, és nem a 12-eshez. Mit nem értesz az alatt, hogy szabadító? Az Isten tud megszabadítani. A kígyó azt mondta, hogy olyanok lesztek, mint az Isten, ez a humanizmus. Ez Isten teremtõ és fenntartó eszmélyének ellensége. Ha megalázkodva elfogadod a teremtõ és szabadító Istent, minden a javaddá válik. Bármit, amit kérsz, megteszi, mert Atyád lesz õ, és fia leszel néki. Ezt én mondom, mert én tudom. Én magam teszek errõl bizonyságot. Ne idézzek a Bibliából? Akkor idézek Malakiástól, hogy megtudd, hogy miért idézek a Bibliából: "Akkor tanakodtak egymással az Úrnak tisztelõi, az Úr pedig figyelt és hallgatott, és egy emlékkönyv iraték õ elõtte azoknak, a kik félik az Urat és becsülik az õ nevét."
Még egy kérdést engedj meg, csak hogy ne szörnyûlködjünk. A borzalmas írásod nem magyarságot, avagy betegséget tükröznek? Vagy nagyon fiatal vagy még? Komolyan, kíváncsiságból!
Én tudom ám a helyes válaszokat! 1. Miért élünk? Azért, mert Jehova megteremtett minket. 2. Van-e az életnek célja? Igen, hogy imádjuk Jehovát! 3. Miért halunk meg?, Hû ha! Azt hiszem tévedtem. Errõl mit tanít az õrtorony? A Jézusba vetett hit reményt ad.
A kérdező hozzászólása: # 26/31 tegnap 13:18 "Nem elég? Vagy mindenki más alapból hazudik szerinted? Ráadásul meglehetõsen egybecsengõen? " Nem szeretem alltalaban a tobbseg - teoria elfogadasat, vagyis, ha a tobbseg mongya, igaznak is kell legyen ! sokszor a nagy tobbseg tevedet es teved a mai nap is. Vagyis, e tobbseg, nem egy skala nekem, hogy elfoggadjak valamit ! Nem okvetlenul hazudik ! de nincs jol informalva vagy el volt amitva, becsapva, stb "Halálodig ismeretlen is marad a teljes valójában. " ez is igy van, az ember egy eleten keresztul tanul es csak butan hall meg !..... "Nem érted... most nem tudod 100%-ig megítélni a valós hibáidat, mert nem mérheted fel, kinek mit okoztál vele. A jótetteiddel ugyanez a helyzet. Ott ráadásul át is éled majd, mind a jót, mind a rosszat, meglehetõsen intenzíven. Ha sok rosszat tettél, az az idõ neked egy szubjektív pokol lesz számodra, amíg azokat átéled. " Hallotam en mar errol a teoremarol tema rol, tobb valtozata is van ! Most, hogy megirtad a te valtozatodat, biztosra mondom ujra, hogy 100 % nem kerek belole ! Miert is elnem at ujra eletemet ? csak idovesztes lenne, velemenyem szerint legalabbis, es nem latok semmi logikat sem benne ! Egyeseknek tetszik mindez ! elfogadnak szivesen gondolom teoremadat / tema dat, mert sokat megvaltoztatnanak eletukben, ha ujra fiatalok lennenek ....mongyak , de, nem en is, en nem akkarok semmit megvaltoztatni eletembol ! hibaztam sokszor, a jovobben, remelem nem ismetlem meg hibamat es akkor jo lesz .... "Aranyszabály: ne tedd mással, amit nem szeretnéd, ha veled tennének. Egyébként nem könnyû felmérni (állítólag földi létben nem is lehet teljesen), ezért mindig lesznek hibáid, legjobb szándékaid ellenére. A legnagyobb bûnök (szándékos gonoszság) természetesen nem relatív. Minden bûn el fog tûnni, ha átélted, és megértetted, miért volt negatív a tetted. A legfontosabb, amiért az egészet átéled, hogy teljes képet kapj arról, hogy használtad ki az életedet, mit tanultál belõle. " Igy is tanultam sokkat masok es sajat hibaimbol ! Mindezert mindahogy mar irtam , nem kell ujra eljem oket ! A szimpla ateles, nem hiszem, hogy megalitana, hogy ne meg vetkezek ! vagyis, gondolom, ha el is tunenek buneim, csinalnak majd mas bunoket / hibakat, amitt eddig nem csinaltam ! nem igy igaz ? udv . Eliza
A kérdező hozzászólása: A kerdes nem jelent meg jol ! Javitok : 1.Miert elunk? 2.Van e az eletnek CEL ja? Ha igen, melyek az? 3. Miert hallunk meg?
A kérdező hozzászólása: 28/33 tegnap 15:07 Privát üzenet Hasznos számodra ez a válasz? Még egy kérdést engedj meg, csak hogy ne szörnyûlködjünk. A borzalmas írásod nem magyarságot, avagy betegséget tükröznek? Vagy nagyon fiatal vagy még? Komolyan, kíváncsiságból!" ****** nem erdemelte ki, hogy valaszoljak ! Akkarhogy, ezt mar megmagyaraztam masnak is, nyilvanosan !aki joindulatbol kerdezet ! ha epp oly kivancsi, kerese meg valaszomat ! legyen boldog ! ha tudd ...
Teljesen összezavartál. Tényleg annyira igyekeztem, hogy ötöst kapjak, és tessék, még ezek sem a jó válaszok. Meg írnád te, mi a kérdéseidre a helyes válasz? És igazán nem szoktam foglalkozni azzal, Jehova tanúi mit tanítanak. Egyszer kérdezek meg valamit, és arra se válaszolsz. Ez már csak azért sem tisztességes tõled, mert állandóan kérdéseket írsz ki, hogy mi keresztyének mit vallunk errõl vagy arról. És mi nem azt válaszoljuk, hogy olvasd el a kiadványainkat. Nagyon-nagyon morcos vagyok! A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kedves Eliza***! (ha valóságos hölgy vagy, ha nem akkor csak simán Eliza***) Ha a valláskritikában tetted fel a kérdést, akkor gondolom, hogy a Bibliai idézetekkel alátámasztott "okfejtést" el tudod fogadni: 1. Miért élünk: Isten megalkotta a Föld nevû bolygót (esetleg a naprendszert), elkészítette rajta az embert és környezetét. Az emberbe a saját leheletét - lelkét táplálta be ("kölcsön kaptuk"). Adott egy meghatározott idejû életet, amely amikor kevesen éltünk elérte a 700 - 969 évet is. Amikor többen lettünk ez lecsökkent maximum 120 évre - ma is így van. Többször szövetséget kötött az emberrel és mindig azt parancsolta, hogy sokasodjon és szaporodjon, lásd Mózes I. 1.28, 8.17, 17.2, 22.17 és Mózes II.1.20. 2. Életünk célja: Saját elképzelésem, hogy a sokasodás és szaporodás a célhoz vezetõ út kiindulási pontja. Az isteni leheletet - lelket szaporítjuk azzal, hogy gyermekeket nemzünk (ha elfogadom akkor két emberbõl ma közel hét milliárd lett). Ezt a leheletet -lelket saját testünkben az életünk folyamán finomítjuk, desztilláljuk és amikor "beérik", mint a gyümölcs, akkor a... végsõ cél: a halál! (ebben a küzdelemben az gyõz, aki a leglassabb és az válik a leghosszabb életûvé) Emellett Isten ad egy korlátozott Földi életet, akaratot (a Paradicsomi bûnbeesés miatt) és a végén felcsillantja a Mennyországot. 3. Miért halunk meg: Amikor testünkben "lefinomodik" az isteni lehelet - lélek, akkor megöregszünk, elfogy a földi élethez szükséges energiánk és végünk lesz. Ugyanis az Isten a kölcsön adott leheletét - lelkét csak úgy tudja a testünkbõl vissza "kérni", ha a test porrá lesz, azaz meghalunk. (ha megnézed Mózes I. 3.22. akkor tudnod kell, hogy Isten nem is akart örök életet adni az embernek!) A pap is úgy búcsúztatja temetéskor a halottat, hogy "lelkét visszaadta teremtõjének". Konklúzió: Isten a Föld nevû bolygón létrehozta lélek termelõ és finomító "kolóniáját". Ha a lelked finomítás után megfelel az isteni követelményeknek, akkor tovább tudja hasznosítani és ez lehet a Mennyország. Ha nem felel meg, akkor marad két lehetõség: vagy újból leszületsz és akkor ez a reinkarnáció, a másik, hogy megtisztítják és ez a Pokolban történik. Tudom, hogy fantasztikusnak tûnik, de a túlvilágról még senki nem jött vissza és akkor ez lehet, valóság is (Jézus is csak feltámadt, de a Földre még nem tért vissza). (Tudom, hogy nem itt éltél, van ékezetes billentyûzeted és elhihetnéd, hogy ha azzal írnál, sokkal könnyebben lehetne értelmezni kérdéseidet és válaszaidat - ez csak tanács.)
Az életnek nincs konkrét célja, csak az amit te adsz neki! Azért élünk mert az élet kialakult és azért halunk meg mert semmi sem tart örökké! =)
Kedves Eliza***! "..mivel tobben is itten, ugylatszik, hogy csak akkor akarnak elfoggadni magyarnak, ha asszimilalnak, hasonlo akkarnak, hogy legyek hozzajuk ! ...hat, megmakacsoltam magam ! ..." Az erdélyi magyarság tudatod nagyon szép dolog és tartsd is meg otthon sokáig - szülõföldön élni magyarnak, mikor sokszor "megaláztatásban" is volt részetek, az az igazi kiállás. Aki ez elõl szülõföldjét feladta és más országba költözött, az megfutamodott. Azonban a szép magyar beszéd megõrzése és itt ezeken az oldalakon a "leírása" szorosan összefügg. Ezért tanácsoltam neked az írásaidhoz az ékezetes billentyûzeted használatát. Te tudod a legjobban, hogy vannak szavaink, amelyrõl ha lemarad az ékezet teljesen mást jelentenek. (Csak zárójelben jegyzem meg, mikor az ismerõsömet meghívták "Csíkszeredába" én lepõdtem meg legjobban a feledésbe merült ragozáson.) Ne makacsold meg magad, nem érdemes, mert sokat veszítesz a szép magyar írás gyakorlásának elhagyásával. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Kosszonom ! Nem ertet meg ! Sok sikert es boldogsagot !
A kérdező hozzászólása: 18/21 ma 09:08.... Van, aki ezután is visszavágyik, és úgy várja a halált, mint megváltást, de tudja, hogy nem õ dönt arról, az mikor következik be. ...." Mindzeket, eddig, csak filmekben lattam, nem a valosagban is ! Meg a filmek altalaban fikciok / elkebzelesek ! Nem talaltam korulotem EGY embert sem, aki BOLDOGAN ! varna a hallalt ! udv en is
"EGYET semm talaltam eddig ! aki igyekezet volna a tulvilagra !" Aki mély halálközeli élményt él át, általában csalódott, mikor újraélesztik, és megérti, hogy még éveket itt kell töltenie! Megdöbbentõ, de így van! Azok az emberek hihetetlenül visszavágynak oda, ugyanakkor olyan mélyen megértik életük lényegét, hogy teljesen megváltoznak, más értékek válnak számukra fontossá (statisztikailag igazolt "személyiségváltozás" következik be). Van, aki ezután is visszavágyik, és úgy várja a halált, mint megváltást, de tudja, hogy nem õ dönt arról, az mikor következik be. Üdv! Leftlegged Player :)
A kérdező hozzászólása: 12/16 nak, emberi gondolat / magyarazatott kernek ! nem Biblia verset ! Mit ert On, a Biblia idezetebol ? amitt leirt
A kérdező hozzászólása: KOsszzzzzz ha ha ha
A válaszomat NEM viccnek gondoltam!!!!
A kérdező hozzászólása: BOCS ! ebben az esetben, akkor nem ertem ! mi van avval, hogy megszuletunk ? az allatok is megszuletnek ! ez lenne az elet CEL ja, hogy megszuletunk es ezert kell eljunk ? hat ez, egy eleg " szomoru " CEL, ha, nevezhetem e cel nek ! ? ennyi lenne minden ? megszuletunk ! kell elnunk ! ? nekem, ez nem eleg ! nem szeretem e vilagot es nem akkarom elfoggadni, hogy ennyi lenne csak, az elet celja ! remelem, tobb ennyinel !
z emberek semmiben sme különböznek az állatoktól, ugyanúgy megszületnek és meghalnak, közben meg élnek, szaporodnak. Ha igy érted, akkor semmi célja sincs az életnek, az esetleges cél az egyén számára lehet csak cél, egyetemesen értve semmi célja sem lehet az emberiségnek.
1, Mert a világ teremtõje és ura életet ad nekem. Minden tõle van és csodálatos ez nekem! 2, Az élet célja Isten akarata szerint élve örök élet elfogadása által az örökkön örökké élõvel örökké élni, amit ajándékba ad az Úr. 3, Éppúgy, ahogy a halál is, mint az özönvíz vagy Sodoma esetében Istenben egybe van az általunk felfoghatatlan szeretet és az igazság egyben. Õ ítél is, még ha ez az embernek sok esetben elfogadhatatlan. Õ a világ tulajdonosa, ura, ki teremtett mindent. Joga van ítéletét végrehajtani, legfõképpen miután meg is ígérte ezt. A halállal látom ígéretének beteljesülését, mert a bûn zsoldja a halál. De aki hisz az õ egyszülött fiának nevében, ha meg is hal, él.
A kérdező hozzászólása: 6 / 8 nak, Megertetetm, Isten adja az eletet. Mi a csoda e eletben ? a nyomorgas ? es a nyomorgas utan a hallal ? Mindenkinek Orok eletett ad az Ur ? Vagy, mit kell tennie egy embernek , hogy Orok elettet kapjon ? Nem ertem az elet cel jat vizsgalva, mi koze van mindehez, az Isten iteletenek ? A hallal, Isten beteljesedes lenne e ? Azert teremtett a SZERETETT / Teremto , hogy majd meghaljak ? ez lenne e az Isten akkarata ? Mit jelent hinni a Fia neveben ? en, hiszek Istenben, Atyamban, Teremtomben, de mit jelent, hinni Jezus neveben ?
Figyelj a Kereszténység meg néhány másik vallás szerint az élet célja, hogy a túlvilágba kerüljünk. És mi van ha a túlvilágon is kialakult egy vallás ami az örök pátyolgatás értelmét fitogtatja, mert annak sincs túl sok értelme, hogy ott vagyunk mind a mennyországba és nem csinálunk semmit mert ugye ott nincs testünk(egyes magyarázatok szerint) csak egy lélekgolyó. Nincs olyan, hogy egyetemes cél van aki, 1. emberiség jobbá tétele a cél 2. van aki tönkre akarja tenni, hogy az 1.-nek legyen mit csinálnia 3. van aki csak szeret (túl)élni és a saját dolgaival foglalkozni 4. és vannak a vallásos hülyék akik már szinte várják a halált, hogy jobb legyen nekik a túlvilágon
A kérdező hozzászólása: Nemvagyok válasza nak, Ha, igy nezuk az eletett, valojaban, semmi ertelme az eletnek ! Ebben az esetben, inkabb holnap meghalnak ! Legalabb tobb elelem marad a tobbi embereknek ! Nekem, az elelem, nem csak az elet fentartasahoz jo, hannem finom izu es kellemes a szemre is ! A sexeles is, nekem nem csak szaporodas ! hannem egy csodalatos " titok", mikkor 2 igazi szereto " EGY TESTE " / egy egyene valik, kellemes erzesek, a szeretet kifejezese, ket ember gyumolcse is : gyermek Igaza van, sokkan, mar ugy latszik, nem tudnak elni, nem tudnak EMBEREKE lenni ! 2 napi szabacsagal, lehet nincs mitt tenni DE, nekem eddigi eletem, majdnem egyenlo a SEMMIVEL ! oly sokk dolgokat szeretnek megtudni, tanulmanyozni az alalatok eletet peldaul , stb et, szeretnem az URT vizsgalni, megmindezekhez, a mostani 70 - 80 elet, biztos, hogy nem elegg ! en, igazabol, nem unatkoznak egy Orok eleten keresztul !Mikkor befejeznem a fold eleolenyeinek a tanulmanyozasat ( ami gondolom ezer eveket venne fel ) , csak azutan, KEZDENEM az Universzum vizsgalasat ! Meg a tej - galaxis nagy, de meg vannakkkkkk Ugyhogy , ezer meg ezer evre van szuksegem ! hogy mindent megismerjek, ami korulvesz !
Hinni Jézus nevében: Mt 1, 21 Szûl pedig fiat, és nevezd annak nevét Jézusnak, mert õ szabadítja meg az õ népét annak bûneibõl. Jehósua jelentése "az Úr a szabadulás, a menekülés, az üdvösség".
"Miert hallunk meg?" Mert van fülünk. :D Bocsi, nem tudtam kihagyni, tudom, csak melléütés volt. A kérdésre: én nem kaptam meg, pedig sokat gondolkodom rajta. Néha úgy érzem, elõrébb visz ez a gondolkodás, néha meg úgy, hogy teljesen fölösleges. Szóval nem tudom.
Te mondod ezer év kéne neked. Megismered az univerzumot. Mi lesz utána? Van akinek már akkor szép az élet, ha van sok barátja akikkel hülyül, barátnõ/barát, esetleg gyerek, van aki már ennyitõl teljesnek érzi az életét, vagy legalábbis ennek elérését is tekintheted célnak. Egyébként a sex csak azért élvezetes, hogy ösztönözzön a szaporodásra. Ha kézfogással szaporodnánk akkor az lenne élvezetes és a szép kézre izgulnánk fel és közszemérem sértés lenne ha nem takarnánk el.
A kérdező hozzászólása: Nemvagyok válasza ra, Valojaban, remenyseguk a tulvilag, DE, ISMERIK E A TULVILAGOT, hogy a tulvilag a remenyseguk ? senki nem ismeri a tulvilagot, akkor, miert vajon vagyodnak egy olyan helyre, amit nem ismernek ! ? Mit is keresen az ember a mennyeknek orszagaban ? Mit is csinalnak vajon ottan ? Gondolom, ottan igazabol nem ereznem otthon magam ! Mert ugy erzem, hogy nem egy mennyei eletre voltam Teremtve ! Nem egyetemes cel rol kerdeztem ! hannem szemelyes emberi ELET - CEL erdekel 1. Hogy is tudnak jobba tenni valamit, ha sajat magamnak sokszor nem tudom mi is a jo ! ? 2. es az ilyenek, erdemesek, hogy eljenek ? masok nyomorusagan dolgozniuk ? 3. mi lehet az, ami sajat dolgunk lehetne ? 4. EGYET semm talaltam eddig ! aki igyekezet volna a tulvilagra ! alatalaban, orvoshoz szaladnak es mindent elkovetnek ! hogy minnel tobbet eljenek itten a foldon ! erdekes mindez, mert az ok " szep " remenyseguk a tulvilag, akkor, vajon miert nem igyekeznek a tulvilagra jutni ! ?
"1.Miert elunk?" Mert megszülettünk. Távolabbról: mert a szüleink megszülettek, és találkoztak, stb. "2.Van e az eletnek CEL ja? Ha igen, melyek az?" Nincs. "3. Miert hallunk meg?" Mert megöregszünk, egyre gyengül a szervezetünk és egy idõ után elkapunk valami betegséget, amibe belehalunk. Ha az ember nem tudna megbetegedni, akkor is meghalna, legkésõbb akkor, amikor a Nap 3 mrd. év múlva felfúvódik és megsüti a Földet.

Ezt már tényleg nem értem? ! Miért tolja el 2 kézzel a cicim a 4, 5hónapos fiam?

igaz,már lassan egy hónapja menstruálok,vagyis vérezgetek,akkor tették fel a mirenát.

Legjobb válasz: Én is így jártam, kb. 3 hós volt a babám. Üvöltött, ha a szájába tettem a cicim. Nálunk a 2 hós oltás tette be a kaput. Kevesebbet szopizott akkor, el kezdett apadni a tejem és utána már egyáltalán nem is volt hajlandó. Egy darabig még fejtem, aztán el is apadt. Hát egy párszor sírtam is, de nem tudtam mit tenni. Pedig volt, hogy szívta, 2-3 korty után elcsapta üvöltve a fejét, nekem meg folyt a tejem.

Én is így jártam, kb. 3 hós volt a babám. Üvöltött, ha a szájába tettem a cicim. Nálunk a 2 hós oltás tette be a kaput. Kevesebbet szopizott akkor, el kezdett apadni a tejem és utána már egyáltalán nem is volt hajlandó. Egy darabig még fejtem, aztán el is apadt. Hát egy párszor sírtam is, de nem tudtam mit tenni. Pedig volt, hogy szívta, 2-3 korty után elcsapta üvöltve a fejét, nekem meg folyt a tejem.
A menstruáció megjelenése nem minden anyánál, de jó párnál hormonszint változásokat okoz, ami a tejcsire is kihat. Más ízû lesz, és nem izlik a babának . Azt nem tudom mit lehetne tenni, védõnõ esetleg nem tud ellátni tanácsokkal?
A kérdező hozzászólása: tanácsa: kezdjem bevezetni a gyümölcsöt és a tejpépet. na ezzel ki vagyok segítve, nem?!

1. Írj hétköznapi életből 2 olyan példát, melynél a nyomás növekedését a nyomott felület változásával érik el! 2. A kockacukorban magasabbra szivódik fel a kávé, mint ameddig belemártottuk. Miért? Előre is nagyon köszi!

3. Egy 0.5 m3 - (köbméter) - térfogatú és 39 000 N súlyú vastömböt a víz alatt tartunk. A, mekkora az vastömb által kiszorított víz térfogata? B, mekkora súlyú vizet szorít ki a vastömb? c, mekkora felhajtóerő hat rá? D, mekkora erővel kell ezt a víz alatt tartani? 6. A kockacukorban magasabbra szivódik fel a kávé, mint ameddig belemártottuk. Miért? Előre is nagyon köszi!

Legjobb válasz: 2. Mert a kávé igyekszik a magasabb koncentrációjú hely felé (diffúzió).

2. Mert a kávé igyekszik a magasabb koncentrációjú hely felé (diffúzió).
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)
Kedves Kérdezõ! Két példa: a tû használata. Csak azért szúrja át a textilt és a bõrt, mert nagyon kicsi helyen összpontosul a kezed által kifejtett nyomás. A másik meg a kocsiemelõ (olajos). A kockacukros kérdésre a kapillárisjelenség is lehet magyarázat. Vagy hogy a víz nedvesítõ folyadék. Üdv R.
Megerõsítésképp: a #3-asnak van igaza a kockacukros kérdésben. El tudom képzelni, hogy a diffúziónak is van némi ereje, de ennél a példánál biztos, hogy a kapillaritás az, ami döntõen érvényesül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépet a válaszokat!!:) ) ötös lett a dolgozatom..*-*

Kérlek minél többen írjatok: Miért van hogy a két és fél hónapos lányom éjjel 2, 5-3 óránként kér enni (anyatejes)? Egész nap max 3, 5 óra telik el 2 evés között.

És olyan nehezen alszik el, mikor végre elalszik fel kel sír mert álmos felveszem visszaalszik de megint felkel. Mi a baj mit csinálok rosszul? Köszönöm válaszaitokat

Legjobb válasz: Nekem 2,5 honapos kisfiam napkozben 2 orankent, ejjel 3 orankent eszik.

Nekem 2, 5 honapos kisfiam napkozben 2 orankent, ejjel 3 orankent eszik.
Nekem ennyi idõsen az evés ilyen idõközökben teljesen normálisnak tûnik. Vannak babák, akik nehezebben alszanak el, felületesen alszanak, ehhez se kell semmit se rosszul csinálni. Nagyon fárasztó szakasz ez a friss anyák életében, türelemmel, önbizalommal kell megélni.
Mert hihetetlen ütemben kell növekednie a gyomra pedig nem tud annyi táplálékot befogadni, amennyire szüksége van. Egyszerûen emészt és megéhezik ismét. Teljesen normálisnak tûnik. Akkor aggódj, ha nem alszik szépen vissza evés után, sír folyamatosan, esetleg enni sem akar.
Lehet érzi az aggodalmadat, a feszültséget benned. Próbálj megnyugodni, és természetesnek kezelni ezt a helyzetet. Ha eszik örülj neki, ne aggódj miatta. EGy pici baba így mûködik gyakran felkel, eszik, alszik. Próbáld lenyugtatni magad, miközben ringatod, és meglátod õ is átveszi a nyugodtságot, esetleg valami nyugtató zenével is segíthesz, hogy te magad is jobban átszellemülj.
Mert õ ilyen.Teljesen normális.
Amúgy nem fejlõdési ugrásban vagytok? Én úgy tudom 3 hónaposan van ilyen. De ha meg ez mindig így volt, akkor is normális. Még picike! Majd lassan-lassan kitolódnak az éjszakai evési idõk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek !
Nem csinálsz rosszul semmit. A babának most erre van igénye, a gyomra befogadó képessége ennyit bír el. Az én fiam is kb. így evett ennyi idõsen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek !

FONTOS! 1. Miért él több madár a lomboserdőben, mint a fenyvesekben? 2. Miért borzolják fel tollukat és húzzák be a nyakukat télen a kisebb madarak? FOLYT. TÖBB KÉRDÉS LENT!

3. Milyen harkályfajok élnek még Magyarországon a nagy fakopáncson kívül? 4. Miért tartják jó "id?jósnak" a csigákat? 5. Hány rovarból áll egy átlagos hangyaboly? Hogyan oszlik meg a boly tagjainak száma a közösségben?

Legjobb válasz: 2. kérdés: Mert olyan mintha rétegesen öltözködnél, a levegõ a tollak között felmelegszik.

2. kérdés: Mert olyan mintha rétegesen öltözködnél, a levegõ a tollak között felmelegszik.
Sokkal nagyobb a a lombos erdõben élõ fajok száma, mint a fenyvesekben. Ez nagyban adódik már a több szintû rétegzõdésbõl. A fenyveserdõk sötétsége miatt ott gyakorlatilag csak talajszint és lombkoronaszint van meg, míg a lombos erdõkben cserjeszint is ez bõvebb és több tápláléklánc létét eredményezi.
A növényzet strukturális egyszerûsödése tényleg a szintezettségen figyelhetõ meg legjobban, ezt ki is felejtettem. A lomboserdõk jobban strukturáltak, a fenyvesek sokkal kevésbé. Arra emlékezz viszont, hogy ha kimész kirándulni, akkor nem "természetes" erdõt látsz többnyire, hanem olyat, amit már az erdészek eléggé átszabtak. Tehát egy természetes lomboserdõ általában sokkal strukturáltabb egy kezeltnél.

Miért ítélik el 2 férfi kapcsolatát, míg 2 nőét nem?

Miért elfogadóbbak az emberek 2 leszbikussal szemben, mint 2 meleg férfival? (Ne hivatkozzatok az anális szexre, mert azt heteró kapcsolatban is művelik.)

Legjobb válasz: én nem ítélem el egyiket sem,csak ne lássam õket mert nem érdekelnek.

én nem ítélem el egyiket sem, csak ne lássam õket mert nem érdekelnek.
Most mit szeretnél nyugtázzuk le , hogy buz* vagy ? Igen jó megkapod indulj annyi faszt szophatsz/kúrhatsz amennyit akarsz csak ne lássuk .
Én például mindkettõt mélységesen elítélem. Azért van férfi és nõ, hogy a két különbözõ álljon párba, így találtak ki minket.
A lányok nem dugdossák a pipilõjüket oda, ahonnan a másik nagy dolga kipottyan...
Aki elítéli, mindkettõt elítéli.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, a legjobb barátom meleg. annyira idegesítõ hogy az emberek beszólogatnak neki és a pasijának állandóan. Ilyenkor legszívesebben a beletaposnám a betonba a pofájukat. nekem heteró létemre egyszer sem jutott eszebe, hogy beszóljak 2 leszbinek, akkor az emberek mit képzelnek, hogy beszólnak 2 férfinek? (akik ráadásul a legjobb barátaim)
Mert fogalmuk sincs arról mi az a homoszexualitás. Csak a buta emberek ítélkeznek látszatból.
Én szívesebben nézek két jó csajt smárolni mint két 190cm magas csávót.
Mert sok emberbõl hányingert vált ki.
Lany letemre hanyok a leszbiktol, de a ferfiparokkal semmi bajom.

Miert van az hogy a minimikroszkop nekem mindig pafranyt mutat? Valamit nem jol csinalok? De mar 2 hete csak pafranyt mutat, pedig most mult el 2 napja.

Legjobb válasz: elõször mosd le jól majd töröld szárazra a mikroszkópót.tegyél rá egy kis nyálat ,hagyd megszáradni.majd lámbafénynél nézd meg.nekem köröket mutat. amúgy meg lehet most van a peteérésed.

elõször mosd le jól majd töröld szárazra a mikroszkópót.tegyél rá egy kis nyálat , hagyd megszáradni.majd lámbafénynél nézd meg.nekem köröket mutat. amúgy meg lehet most van a peteérésed.
szerintem sem jó semmire!!!!!!
Nálunk a férjemnek is páfrányt mutatott, így eltettem jó mélyre, azt se tudom merre lehet. Nem jó semmire. :(

Miért vesz el 2, 5-3 GB ramot a prototype 2 minimum grafon?

Szóval 4 giga ram van a gépembe de prototype 2 laggol rajta

Legjobb válasz: Igaz maga a windows is eszi a ramot+ ba de szerintem nem ez a gond mert annak így is futnia kell hibátlanul. Szerintem nézd meg feladatkezõ folyamat fülben ,hogy mi eszi ennyire a ramot mert valószínûleg más alkalmazások zabálják a memóriát.Kitudja talán bekaptál egy vírust...

Igaz maga a windows is eszi a ramot+ ba de szerintem nem ez a gond mert annak így is futnia kell hibátlanul. Szerintem nézd meg feladatkezõ folyamat fülben , hogy mi eszi ennyire a ramot mert valószínûleg más alkalmazások zabálják a memóriát.Kitudja talán bekaptál egy vírust...
A kérdező hozzászólása: Megnéztem és a prottype 2 volt ami 2, 5-3GB használt minimum grafon
Ez érdekes próbáld meg újratelpíteni vagy végigbogarászni a driverek megvannak-e.Esetleg próbáld meg egy másik kompatibilitási módban futtatni.

Újra telepítettem a gépem, telepítés után csak 1GB-RAM-ot fogad el, MIért? Régen 2 x 1 GB Ram müködött, ha be rakom mind 2-t nem indul a gép, semi ram hiba hang jelzés, csak 1 GB RAM megy, próbáltam kisebb RAM-al de semi.

AsRock P4i65GV Prescot 800 Dual chanel DDR400 Ram - alaplapról van szó. Mivel tudom visszaállítani?

Legjobb válasz: Próbáld meg a ramokat felcserélni, ha nem egyik ram halott akkor az egyik foglalat lesz az. Ami két slotos alaplapnál nem túl jó.

Próbáld meg a ramokat felcserélni, ha nem egyik ram halott akkor az egyik foglalat lesz az. Ami két slotos alaplapnál nem túl jó.
A kérdező hozzászólása: OK megcseréltem, a slot-ok stabilak :) sajnos elszálltak a RAM-ok. Kösz a segitséget

A pillangok miert csak 2 napig elnek?

szeretnem megtudni,hogy a pillangok,mint minden mas allat miert nem elhetnek...pl.1 evet es milyen folyamat lep kozbe ilyenkor?

Legjobb válasz: A pillangó és a hernyója ugyebár egy fajba tartozik. Tehát az adott faj egyede élhet sokáig, és az idõ nagy részében hernyó formában él. Ennek a formának a feladata, hogy egyen és készleteket halmozzon fel, amibõl újjáépíti majd testét a hernyó, azaz a lárva, és bebábozódás során újjépítse a testét a kifejlett rovarrá/imágóvá, a pillangóvá az imágókorongok segítségével. A pillangó feladata inkább csak a szaporítás, kevés tápanyagot halmoz fel, nem is tud túl sokat felvenni, õ csak szaporít és el is pusztul nem sok idõ múlva.

A pillangó és a hernyója ugyebár egy fajba tartozik. Tehát az adott faj egyede élhet sokáig, és az idõ nagy részében hernyó formában él. Ennek a formának a feladata, hogy egyen és készleteket halmozzon fel, amibõl újjáépíti majd testét a hernyó, azaz a lárva, és bebábozódás során újjépítse a testét a kifejlett rovarrá/imágóvá, a pillangóvá az imágókorongok segítségével. A pillangó feladata inkább csak a szaporítás, kevés tápanyagot halmoz fel, nem is tud túl sokat felvenni, õ csak szaporít és el is pusztul nem sok idõ múlva.
Ugyanez a helyzet a tiszavirággal: az imágó él egy napot (vagy pár órát), a lárva pedig három évet.
Elég rosszul adják meg a rovarok élettartamát, csak az imágó életének hosszát számolják bele. Olyan ez, mintha minden felnõtt életkorából levonnának mondjuk 18 évet, és 19 évesen hívnának egy évesnek.
Egyébként meg nem minden pillangó él ilyen kevés ideig. Fajonként eltér az élettartam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!