Találatok a következő kifejezésre: Miért ásítom a (12 db)

Miért tátognak, ásítanak a teknősök?

Legjobb válasz: Egy teknõs is szokott ásítozni, neki is van tüdejük és agyuk.Az emberik is azért ásítanak mert kimerült az agyuk és több oxigénre van szükségük. Én is már láttam ásítani az ékszerteknõsömet.

Egy teknõs is szokott ásítozni, neki is van tüdejük és agyuk.Az emberik is azért ásítanak mert kimerült az agyuk és több oxigénre van szükségük. Én is már láttam ásítani az ékszerteknõsömet.
víz alatt? lehet h csak isznak

Miért ásítunk? Mi a szerepe?

Legjobb válasz: Hogy sok oxigén menjen az agyba.

Hogy sok oxigén menjen az agyba.
Egy ásítás 10 százalék kielégülés:)

Miért fáj a fülem és akkor amikor rágok, harapok, ásitok?

Levették a fogszabályzóm, (hordok éjjelit) több mint egy hete.5 napja fáj amikor, rágok,beszélek,ásitok,mosolygok vagy amikor beszélek, a fülem és a halántékomnál a csont. Miért lehet ez ? Mit tegyek? Az interneten azt olvastam h rágóizületi gyulladás... Szerintetek ?

Legjobb válasz: nem tudom, hogy nálad az okozza e, de nekem attól szokott fájni régen, amikor kiesett a fogam, meg 1szer amikor lyukas volt. de a fogtól van szerintem valahol hátul, mert ott vannak ilyen idegvégzõdések.

nem tudom, hogy nálad az okozza e, de nekem attól szokott fájni régen, amikor kiesett a fogam, meg 1szer amikor lyukas volt. de a fogtól van szerintem valahol hátul, mert ott vannak ilyen idegvégzõdések.


Miért spriccel a nyál a számból amikor ásítok?

Legjobb válasz: Azt halizásnak hívják:) Egy rakat ember meg akarja tanulni.De egyébként a nyálmirigyed kintebb van vagy valami ilyesmit olvastam.Meg lehet tanulni kontrolálni de ha zavar menj el orvoshoz.

Azt halizásnak hívják:) Egy rakat ember meg akarja tanulni.De egyébként a nyálmirigyed kintebb van vagy valami ilyesmit olvastam.Meg lehet tanulni kontrolálni de ha zavar menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Nem zavar csak most ásítottam és spriccelt, de ez csak néha van így...szóval egyáltalán nem zavar.
nekem is elõfordul néha. hetente egyszer biztos
Ez komoly? Spriccel... :D
Fúúúúúúj.xD

Miért könnyezik a szemünk ha ásítunk :D?

naaah vajonnnn???

Legjobb válasz: nekem csak nagyon ritkán... és am azért mert összecsukod a szemed közben vagy hunyorogsz és a könny "felgyülemlik".

nekem csak nagyon ritkán... és am azért mert összecsukod a szemed közben vagy hunyorogsz és a könny "felgyülemlik".
A kérdező hozzászólása: jó tudni :D
szívesen.. :P

Miért ásítom végig a dalt, ha énekelek?

Nagyon szertek énekelni, így tényleg nem unalmamban ásítok...talán rosszul veszem a leveg?t? kb. 10-15 másodpercenként le kell állnom emiatt...

Legjobb válasz: Igen, nem tanultad meg még a helyes légzési technikát, és valószínûleg a testtartásod sem megfelelõ. Ülve vagy görbe háttal nem lehet rendesen énekelni! :P

Igen, nem tanultad meg még a helyes légzési technikát, és valószínûleg a testtartásod sem megfelelõ. Ülve vagy görbe háttal nem lehet rendesen énekelni! :P
A kérdező hozzászólása: Ami igaz az igaz, ha othon álva, pontosabban sétálva énekelek, akkor nincs semmi gondom, mivel akkor felállok, eljátszo...ugyanis színjátszás tanulok egy aprócska tanodában...de ha énekórán ülve kell énekelni, nagy bajban vagyok...
Ez elég szubjektív, én 15 éve énekelek - ülve - és tök jól mûködik, állva egyáltalán nem megy.Ha nem hiszed járj utána-nemeslevente.extra.hu

Miért van az amikor ásítok akkor mindig könnyezik a szemem?

élocucu

Legjobb válasz: Velem is ez van. Állítólag ha nagyon fáradt az ember, akkor történik.

Velem is ez van. Állítólag ha nagyon fáradt az ember, akkor történik.
Nekem az orrom is folyni kezd ilyenkor, a szemem csupa könny. Allergiás vagyok az ásításra.:D
A kérdező hozzászólása: de ez miért lehet? :D
A kérdező hozzászólása: Mert én nem mindig vagyok álmos de akkor is ezt csinálja?

Amikor ásítok akkor fáj a jobb halántékomnál miért?

Lehet hogy azért mert a ventilátor maximumon forog kb félméterre a fejemtől???

Legjobb válasz: Azt én nem hinném hogy a ventilátor (de azért hátrább is tehetnéd) Lehet hogy beütötted és nem vetted észre vagy valamikor egy kisseb dolog elpattanhatott(ez is megeshet)én nem aggódnák majd el fog mullani

Azt én nem hinném hogy a ventilátor (de azért hátrább is tehetnéd) Lehet hogy beütötted és nem vetted észre vagy valamikor egy kisseb dolog elpattanhatott(ez is megeshet)én nem aggódnák majd el fog mullani

Miért van az hogy ha ásítok vagy kinyitom a számat fáj az állkapcsom? Nem roppan nem kattan csak fáj. Hozzáteszem fiú vagyok ha valaki rosszra gondolna. Szóval mitől lehet?

Legjobb válasz: állkapocsizületed begyulladt. nem rágóztál sokat mostanában? esetleg megmutathatnád egy gnaetológusnak, lehet hogy nem jól záródik a két fogsor, és emiatt alakult ki.

állkapocsizületed begyulladt. nem rágóztál sokat mostanában? esetleg megmutathatnád egy gnaetológusnak, lehet hogy nem jól záródik a két fogsor, és emiatt alakult ki.
Álkapocsizület probléma lehet, mihamarabb orvos, mert egy idõ után elkezd baromira fájni, de csak néhány pillig, aztán néhány percig stb. stb..
Igen még most korai stádiumában érdemes foglalkozni vele mert csak rosszabb lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!