Találatok a következő kifejezésre: Miért álmodom hogy reggel (5 db)

Már naggyából 3 hete azt álmodom minden nap hogy reggel arra kelek fel . (folytatás lentebb) Ui:Nem jáccok gépen! Nem néztem zombi-s filmeket, nem olvastam ilyen könyveket, elalvás elött nem gondolok ilyenekre. Miért van ez hogy ilyeneket álmodom?

......h költenek szülők hogy: kelj mert el kell mennünk. kérdem mi baj ők erre hogy zombik vannak mindenütt. Elmenekülünk. Aztán jön a következő kép h Budaörsön vagyok (egyedül) (volt bnőm ott lakik) és az van hogy ismerek ott még egy másik lányt is és az van hogy néha a lányért néha volt bnőm-ért megyek először. Tegnap elött a lány meztelenül jött a ki fürdő szobából csupa véresen egyik keze félig lerágva. Ja igen és amikor bejön az hogy budaörs ön a Templom Téren vagyok minden zombi de nem támadnak meg O. o ott találkozok egy másik sráccal. Együtt megyünk volt bnőmért de ő neki meg a fél arca lerágva. Ugy van hogy egyik lány mindig életben van. Ezt nem értem és ez ismétlődik apróbb eltérésekkel múltkor a katonaság vitt biztonságba minket egy "Menedék" helyre de ott mindenki halott volt. Akkor elmentünk a Liszt Ferenc repülőtérre és ott repülőre és Oroszországig repültünk ekkor ébredek fel. Nagyából 4-4 álmom ugyanaz a többi más. Más az idő a hely általában ugyan az de az idő más, a környezet pl sok zombi van fegyverem, sok zombi nincs fegyverem, nincs zombi olyan is volt de akkor meg az van hogy lezuhan egy repülő és akkor halok/unk szörnyet.

Legjobb válasz: Amire figyelsz az a világod.

Amire figyelsz az a világod.
Azt hogy érted hogy: Amire figyelsz az a világod.?!
Pontosan úgy ahogy leírtam, ezt hosszú lenne elmagyarázni helyette mondjuk nézz meg most úgy is a zombikról van szó minden nap 1 zombis filmet, vagy olvass ufó újságot lényegében mind 1 csak csinálj vmi új dolgot. Priv ben írhatsz ha gondolod.

Régen tetszett nekem egy fiú a suliból és elment egy másik suliba. Miért álmodom mindig azt hogy a mi sulinkba jár?

Legjobb válasz: az álmok sokszor tükrözik a múltat,sokak szerint a jövõbõl is merítenek dolgokat(bár ezt nem nyilvánvalóan,csak úgy bevillanó képként,"dejavuként") Szóval lehet,hogy emiatt,de az sincs kizárva,hogy csak azért,mert nagyon akartad(én pl ha valamit nagyon akarok,vagy nagyon sokat gondolkodok valamivel-valakivel kapcsolatban,azzal álmodok valamit) De az is lehet,hogy valamiféle jel,hogy még lesz közöd hozzá az életed további részében.

az álmok sokszor tükrözik a múltat, sokak szerint a jövõbõl is merítenek dolgokat(bár ezt nem nyilvánvalóan, csak úgy bevillanó képként, "dejavuként") Szóval lehet, hogy emiatt, de az sincs kizárva, hogy csak azért, mert nagyon akartad(én pl ha valamit nagyon akarok, vagy nagyon sokat gondolkodok valamivel-valakivel kapcsolatban, azzal álmodok valamit) De az is lehet, hogy valamiféle jel, hogy még lesz közöd hozzá az életed további részében.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ment a zöld kéz :)
Az álmokban megjelennek emlékek (azok alapján tud dolgozni). Azért jár a volt sulidba, mert amikor odajárt, tetszett Neked. Gondolom a másik suliban már nem találkoztatok, vagy módosult az érdeklõdésed
A kérdező hozzászólása: Hát én még most is oda járok, csak õ ment el, és azt álmodtam hogy oda jár ahova én
Hát nem egyértelmû? :s Mert még mindig szereted és hiányzik :D

3 hónapja minden éjjel álmodok, és reggel emlékszem is rá, hogy mit. Miért lehet ez?

Azóta lényegében nem aludtam egy jó, igazán pihentet?t.

Legjobb válasz: meg is válaszoltad a kérdésed. a szakítás miatt vagy feszült, rosszkedvû, ezért nem tudsz lazítani. minden ember álmodik minden éjjel, csak nem mindig emlékszünk rá. Nyugtalanul, éberen alszol a stresz miatt,ezért emlékszel rá mindig

meg is válaszoltad a kérdésed. a szakítás miatt vagy feszült, rosszkedvû, ezért nem tudsz lazítani. minden ember álmodik minden éjjel, csak nem mindig emlékszünk rá. Nyugtalanul, éberen alszol a stresz miatt, ezért emlékszel rá mindig
A kérdező hozzászólása: És mi lenne erre a gyógyír?
Hogy mi lenne a gyógyír? Számotvetni az egész kapcsolattal. És aztán lezárni nyugodtan. Az álomélet általában akkor erõsödik fel, ha valamit nem akarunk tudomásul venni, azaz leszorítjuk a tudatalattiba, pedig nem ott van a helye, hanem a napvilágon, azaz a tudatban. Foglalkoznunk kell vele tudatosan és túllenni rajta, megoldani. Beismerni a hibáinkat, tudatosítani, hogy miért került sora kapcsolat kudarcára. Mert gondolom ez egy kudarc (veszteség), máskülönben nem okozna stresszt. tanulni kell belõle, és sokkal inkább a mi viselkedésünket kell átvizsgálnunk utólag, és sok mindenre rádöbbenünk, persze ez a volt társ viselkedésének utólagos átvizsgálása nélkül nem megy, de magunkra kell fókuszáljunk. Magunkat vagyunk képesek igazán mélyen megismerni, elõször ez a feladatunk, s csak ezután számíthatunk boldog, egészséges párkapcsolatra.

Miért álmodom azzt, hogy reggel felkelek lányruhában vagyok?

Belülrol van egy vágyam, hogy felvehessek lányos ruhákat. Sajnos körülöttem nem elfogadott, a család bizti nem fogadná el, rogton buzinak tartananak.pedig csinosaknak találom es én is szivesen hordanám! Meg csak 12 vagyok sajnos.Mit csináljak?

Legjobb válasz: sztem olyan mindegy hogy melyikre gondol....fiu és lànyruhàra gondol.sajnos bekell valanni,te buzi leszel(ne haragudj hogy igy leirtam)de ez az igazsàG:S.remélem nem az én öcsém vagy,mert ö is 12......:D:D:D,és ö is a neten log csomot...:Dmondjuk belöle ezt nem nézném ki:D.

sztem olyan mindegy hogy melyikre gondol....fiu és lànyruhàra gondol.sajnos bekell valanni, te buzi leszel(ne haragudj hogy igy leirtam)de ez az igazsàG:S.remélem nem az én öcsém vagy, mert ö is 12......:D:D:D, és ö is a neten log csomot...:Dmondjuk belöle ezt nem nézném ki:D.
Milyen lányruhára gondolsz? Fehérnemûre, vagy felsõruhára?
nekem az öcsim volt ilyen, felvette a szoknyáimat, de szerencsére már kinõtte :] vegyél fel nyugodtan lányruhát, úgy is elõbb vagy utóbb kinövöd xDÐDxD
De kis aranyos vagy :) Egyáltalán nem biztos, hogy meleg leszel vagy vagy. 1 lehet hogy ez csak fiatalkori bolondság. 2 lehet hogy tényleg másságra utal, de az még majd kialakul. 3 lehet felnõtt korodban transzvesztita leszel :DD Semmi baj, még nagyon fiatal vagy ez majd még változik. Addig is ha nagyon úgy érzed vegyél fel nõiesebb ruhákat otthon, amikor senki sem lát. És majd meglátod, hogy érzed.
Menj el farsangra Piroskának, vagy Hófehérkének öltözve.

Most kezdtem a középiskolát. Van egy fiú az osztályomban aki nem olyan rég óta tetszik és azóta vele álmodom de mindig azt hogy valaki mással jár. Miért van ez?

Legjobb válasz: valószínûleg belül görcsösen félsz attól, hogy valaki másé lesz a fiú. Nyugodj meg, szánj egy kis idõt, hogy végiggondold a helyzetet, változtass a kapcsolatotokon (beszélgess vele többet, töltsetek együtt több idõt) és ezek az álmaid is remélhetõleg megszûnnek.

valószínûleg belül görcsösen félsz attól, hogy valaki másé lesz a fiú. Nyugodj meg, szánj egy kis idõt, hogy végiggondold a helyzetet, változtass a kapcsolatotokon (beszélgess vele többet, töltsetek együtt több idõt) és ezek az álmaid is remélhetõleg megszûnnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!