Találatok a következő kifejezésre: Miért álmodom hogy (227 db)

Miért álmodom, hogy megcsalom a barátomat az exeimmel?

Olyan emberekkel csalom meg a barátomat álmomba,akik napközben eszembe nem jutnak. Olyan élethűen ábrázol mindent,Pedig komoly párkapcsolatom van,és nagyon boldpg vagyok benne. Segítsetek! Köszi:)

Legjobb válasz: Én pasi vagyok, és rengetegszer álmodtam, hogy vagy a barátnõm engem, vagy én õt. Vagy hogy végig volt szeretõje. Talán van gond, csak még nem tudatosult benned, és így üzen a tudat alattid. Vagy nem bízol a kapcsolat sikerében. Vagy ilyesmi. Az álmoknak mindig valami átvitt értelme van. Ne hogy úgy járj, mint az a kretén csaj, aki levágatta a haját, és csajozni akart, mert azt álmodta. Akkor én meg próbálkozzak repülni, mert álmomban megy?

Én pasi vagyok, és rengetegszer álmodtam, hogy vagy a barátnõm engem, vagy én õt. Vagy hogy végig volt szeretõje. Talán van gond, csak még nem tudatosult benned, és így üzen a tudat alattid. Vagy nem bízol a kapcsolat sikerében. Vagy ilyesmi. Az álmoknak mindig valami átvitt értelme van. Ne hogy úgy járj, mint az a kretén csaj, aki levágatta a haját, és csajozni akart, mert azt álmodta. Akkor én meg próbálkozzak repülni, mert álmomban megy?
Lehet, hogy csak félsz a kapcsolatod sikertelenségétõl. Nem feltétlen kell az álmokba sok mindent belelátni. Nekem is voltak már olyan furcsa/bizarr álmaim, hogy amikor felébredtem csak elröhögtem magam, hogy mégis ez honnan jött.:D Egyébként remélem nem érzed, hogy meg is kéne ezt valósítanod.
Nagyjából egy cipõben járunk. Annyi a különbség hogy én a párom ikertesójával álmodok ilyet. Pedig vele nem is jövök ki, még beszélõviszonyba se vagyunk.. Ezek a dolgok érdekesek.
A kérdező hozzászólása: Talán tényleg ettõl félek. Hát eszemben sincs megcsalni õt .:) Köszi a válszokat :)

Miért álmodom, hogy smárolunk, ha a valóságban szívből gyűlölöm?

Van egy osztálytársam, akivel ki nem állhatjuk egymást. Már nem egyszer álmodtam, hogy csókolózunk, vagy fogjuk egymás kezét, esetleg egymás mellett alszunk... stb. Pedig igazán utálom, megvetem, undorodok t?le, és folyton ideges leszek, ha hozzám szól. Õ állandóan piszkál, meg [email protected], szóval én sem vagyok az ? szíve csücske.

Legjobb válasz: Mert az álmokban keverednek az emberek és a cselekmények,átélt dolgok.

Mert az álmokban keverednek az emberek és a cselekmények, átélt dolgok.
tudatod alatt mégis vágysz rá vagy vágytok egymásra. Ne feledd a szeretet és a gyülölet nagyon közel állnak egymáshoz
Néha a gyûlölet nem sokban különbözik a szeretettõl, néha a gyûlölet egyenlõ a szeretettel, csak néha nem vesszük észre.
Mert le akarod s.o.ni!

Miert almodom, hogy idegen emberek kozt meztelen vagyok?

Gyakran almodom azt, hogy egyszercsak eszreveszem, hogy meztelen vagyok, pld utcan, boltban. Sokszor csak idegenek vesznek korul, es ez ugyan nagyon kellemetlen, de almomban azert azt gondolom, hogy masok nem erdekelnek. Gyakran azonban az alomban jelen van valaki olyan is, akit szeretek (csaladtag, barat), es akkor meg rosszabb, mert persze ez a baratnak is kellemetlen, es engem a meztelensegen tul meg az is zavar, hogy kellemetlenseget okozok a baranak.

Legjobb válasz: :DDDD, ezjó:) Nem szokott vmi nyomasztani mostanság, vagy stressz? Ezek is betudják folyásolni az álmokat.

:DDDD, ezjó:) Nem szokott vmi nyomasztani mostanság, vagy stressz? Ezek is betudják folyásolni az álmokat.
Gondolom baromi meleged van éjszaka + már alig várod hogy valaki elvegye a szüzességed..
Szerintem valami szexualitással kapcsolatos elnyomott érzés, vágy miatt lehet... :) Vagy túlzottan odafigyelsz mások véleményére, és belül meg mégiscsak szeretnéd azt, ha bármit megtehetnél, és nem kellene senkivel sem foglalkozni, rejtõzködni..:) De mondjuk a stressz is kiválthatja, hisz ruha nélkül a szabadságérzés nagyobb... De ne aggódj miatta, hisz csak álom... Nálam volt már párszor ilyen, sõt éjszaka én le is vetettem a pólóm 2-szer, 3-szor, úgy hogy fel sem ébredtem...:D:S Nah az már azért neccesebb :D 20L
A kérdező hozzászólása: Legbelul az az erzesem, hogy ennek nincs koze a szexualitashoz. Viszont az utobbi idoben lenyeges belso valtozasokon mentem at. 14 eves koromban megeroszakolt egy tanarom. Mostanaban jottem ra, hogy megsem en vagyok ebben a hibas. Mostmar nem utalom magam annyira erte.
Én úgy tudom, h az álomban a meztelenség általában szégyent jelent, tehát pl. h szégyelled magad az emberek között, és ez nem vmi ilyen gagyi álomkönyvbõl van, ami kategórikusan hozzárendel egy bizonyos tartalomhoz egy bizonyos jelentést (pl. koszos víz=halál stb. bla bla)Ebben a konkrét esetben sztem talán vmi olyasmit jelenthet, h talán valahol szégyelled, h neked még nincs jogosítványod, a barátnõdnek viszont igen, de nem vagyok igazán szakértõ a témában :)
kérdezõ ez komoly? de durva...:-O én fiu vagyok de én is álmodtam már ilyet, hogy utcán, metron meztelen voltam.utána néztem kiszolgáltatottságot jelent más emberekkel kapcsolatban állítolag.
Sokat álmodtam ilyet. Egy ideig vagy természetesenek találom, vagy "nem veszem észre", utána meg érzem, hogy ez gáz, és próbálok hazajutni. Ha az akkori magamból indulok ki, akkor az a tippem, hogy valamennyire szégyelled a testedet, és pont emiatt úgy öltözöl, hogy keveset lehessen látni belõle.
A kérdező hozzászólása: Sajnos igaz. Kosz a valaszokat.


Mi van ilyenkor? Már egy pár napja azt álmodom, hogy a volt brátommal sexelek a suli küszöbén. és még napközben a pasiról sem ez jut eszembe! Miért álmodok vele? És miért pont ezt?

Legjobb válasz: Álltalában azzal álmodunk ami foglalkoztat még ha tudat alatt is vonzodsz még hozzá ez tény! elégitsd ki a vele kapcsolatos álmaidat és elmulnak ezek az álmok! ha meg nem szeretnéd akkor elalváskor gondolj valaki másra vagy valami egészen másra! ez nem más mint a vonzás törvénye! de vigyázz mit kivánsz mert ha rendszeres és nagyon akarod akkor meg fog történni

Álltalában azzal álmodunk ami foglalkoztat még ha tudat alatt is vonzodsz még hozzá ez tény! elégitsd ki a vele kapcsolatos álmaidat és elmulnak ezek az álmok! ha meg nem szeretnéd akkor elalváskor gondolj valaki másra vagy valami egészen másra! ez nem más mint a vonzás törvénye! de vigyázz mit kivánsz mert ha rendszeres és nagyon akarod akkor meg fog történni
Egyes álomfejtõk és pszichiáterek szerint ha álmodban valakivel közösülsz, az azt jelenti, hogy azonosulsz vele valamilyen szempontból (pl. véleményeivel, magatartásával stb).

Miért van, hogy ha 5 percre elbóbiskolok is álmodok valamit? Folyton fölkelek aztán visszaalszok és azonnal álmodok, fölkelek, álmodok.

Egy hete kezd?dött, ez normális? Eddig volt hogy hetente csak egy álmomra emlékeztem, most meg csak forgolódok éjszaka, vagy 10× felébredek és újra elalszok és mindig álmodok és mindig hülyeséget...

Legjobb válasz: Hát ez gondolom azért van, mert nem jársz suliba, kipihent vagy és ezért nem tudsz elaludni.

Hát ez gondolom azért van, mert nem jársz suliba, kipihent vagy és ezért nem tudsz elaludni.
A kérdező hozzászólása: Se suliba se nyáron nem tudtam aludni, nem hinném hogy az a gond.
Az álom miatt kelsz fel, vagy mi miatt? A nagy melegben amúgy gyakoriak az alvászavarok, én se tudok aludni rendesen ha pl 28 fok van bent. Forgolódok, izzadok, betakaródzom majd ki, ezzel megy el kb 5 óra, majd hajnalban mikor lejjeb megy a hõmérséklet kimúlok. A legjobb 20-21 fokban, akkor alszok mint a bunda.
Álmodni elalvás elõtt és ébredés elõtt szoktak az emberek amikor már nincsenek mély alvásban. A melegtõl lehet, én kiváló alvó vagyok, de ez az idõjárás kikészít.... ugye most is 3 óra lassan.... és itt baxom a rezet....

Miért álmodom visszafelé? Nagykorú gyerekeimet miért álmodom úgy hogy még kisgyerekek?

Legjobb válasz: mert szerintem azt szeretnéd, hogy még mindig gyerekek legyenek

mert szerintem azt szeretnéd, hogy még mindig gyerekek legyenek
vagy pedig azért mert még mindig kisgyerekként kezeled õket (még ha csak tudatalatt is)
Lehet, hogy azok az évek rögzültek benned boldog évekként, amikor valóban te gondoskodtál róluk, és egyfajta vágyálomként kapod ezt vissza. Már nagyok, és egyre több felelõsséget kell rájuk hagyni, és ezt ellensúlyozod az álmaiddal. :) Szerintem.
Szerintem vágysz m kisbabára!dolgoznak benned a hormonok...kapuzárási pánik....nõknél 30 felett így jelentkezik..én folyton azt álmodom, hogy kisbabám van..számomra ez rémálom mert lányanyaként nevelek egyedül két gyereket ...

Miért álmodok minden éjszaka egy bizonyos dologról? Konkrétan arról álmodok mindig, hogy a pasim a hátam mögött mással találkozik, más lányokkal beszélget, és bunkón viselkedik velem. Miért van ez?

Talán azért mert ezektõl a dolgoktól félek vagy lehet valami más jelentõsége? Hogy tényleg megtörténik ez?

Legjobb válasz: Sztem azért, mert nem bízol meg a pasidban.

Sztem azért, mert nem bízol meg a pasidban.
Mert saját magadban nem bízol, bizonytalan vagy, egyfajta kisebbrendûségi komplexus, nem érzed magad elég jónak a riválisokhoz képest. Ez lehet, hogy csak tudat alatt mûködik nálad, szóval elsõre fura lehet, de gondold végig, elég magabiztos vagy-e. Egyébként az is lehet, hogy nem konkrétan a rivális nõkkel áll kapcsolatban, hanem általában, talán a kapcsolatodtól függetlenül, más szituációkban vagy bizonytalan. Pl. idegen emberek között nem érzed magad kicsit feszélyezve? Ha pl. bunkók az emberek veled, azt hogyan kezeled? (Vásárláskor, stb.) Találgatni nem akarok, de valami ilyesmire tippelek.
ezt neked kell megállapítanod.Lehet csak félelem is, de lehet az is, hogy az álmaid figyelmeztetni akarnak.Azért figyelj kicsit jobban a pasidra.Csak kíváncsiságképp.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igazat adok mindenikõtöknek mert ezek mind bennem vannak...nem vagyok magabiztos eléggé, nem is bizok benne mert már eljátszodta a bizalmamat és ezért félek hogy ismét megteszi ezeket a dolgokat...
április 2.án születtél? az tök jó én májusi vagyok :) amúgy nem tudom
Szerintem azért mert tudat alatt még mindig szerelmes belé, az új baráttól függetlenül.

Miért álmodom azt sokszor, hogy meghal?

Nagyon sokszor álmodtam már azt, hogy apám meghalt. Egyszer balesetben, egyszer nem tudom hogy, aztán megint baleset, gyilkosság, csak úgy, tegnap azt álmodtam, hogy a saját konyhánkban lel?tték. Szar volt mert nem érdekelte se tesómat, se anyámat és nagyanyámat sem. Egyedül engem érdekelt és csak én sírtam a temetésen. Láttam a holttestét a koporsóban. Nagyon szar volt, reggel alig tudtam bemenni a konyhába. Amúgy jó a kapcsolata a családdal. Szeretjük egymást.

Legjobb válasz: Lehet hogy félsz attól, hogy valamikor elveszíted. És ezért álmodod ezeket, mert félted õt.

Lehet hogy félsz attól, hogy valamikor elveszíted. És ezért álmodod ezeket, mert félted õt.
Szerintem is csak nagyon félted, ne aggódj nem vagy dilis.
Az álmoknak vannak jelentésük nem feltétlenül az hogy meghal de nézz utána hogy mit jelent valószínûleg félsz valamitõl és ez ilyen formában jelenik meg.Van álomfejtõ könyv is abban van leírás róla hogy mit is jelent meg az interneten is szerintem valami lelki probléma lehet az oka.
Azt olvastam, hogy ha megálmodod valakinek a halálát, akkor az illetõ sokáig fog élni. De én is a szótárt ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Oké, ma azt álmodtam, hogy én szúrtam le a saját kezemmel. Ilyenkor normális vagyok?

Mit jelent hogy folyton azt almodom hogy meghalok, vagy meghaltam, vagy majdnem meghaltam, es teljesen atelem? Es miert?

Egyszer szetfoszlott a testem,teljesen ereztem az egeszet ahogy fajt,aztan a tulvilagra kerultem es eltem tovabb,aztan a kadban fuldokoltam,ugy mintha valaki belenyomta volna a fejem,teljesen ereztem ahogy fuldoklok,volt mikor autobalesetem volt,es ma hajnalban pedig az aram razott meg,de borzaszto erzes volt,teljesen ereztem,es almomban konyorogtem az eletemert,aztan jott a kutyam es abbamaradt az aramrazas,en eletben maradtam,de utana fajdalmaim voltak,atereztem,es vegul tiszta stresszesen felkeltem.Mit jelentenek ezek,mostanaban csak ilyen borzalmakat almodom,illetve vilagvegeket is.

Legjobb válasz: Félsz a haláltól, és túl sok világvégevárós sztorival, kommenttel, emberrel, híradással, dokumentumfilmmel, vagy filmmel találkoztál, esetleg nem nézel, de érzékeled a 2012 körüli felhajtást. Egyébiránt nem hiszem, hogy teljesen érezni tudnád az áramütést, vízbefúlást, ha még nem élted át. Inkább annak a képzete van ott, milyen lehet. Néha érzünk álmunkban. Két eset van: 1. Vagy történik a valóságban az álommal egyidõben valami, ami hasonló "történést" vált ki az álmodban. (Pl. megkarcol egy ágyadból kiugró rugó, és azt álmodod, hogy valaki késsel vagdos) vagy 2.A valóságban nem történik semmi, viszont a fájdalom emlékével képes vagy álmodni.

Félsz a haláltól, és túl sok világvégevárós sztorival, kommenttel, emberrel, híradással, dokumentumfilmmel, vagy filmmel találkoztál, esetleg nem nézel, de érzékeled a 2012 körüli felhajtást. Egyébiránt nem hiszem, hogy teljesen érezni tudnád az áramütést, vízbefúlást, ha még nem élted át. Inkább annak a képzete van ott, milyen lehet. Néha érzünk álmunkban. Két eset van: 1. Vagy történik a valóságban az álommal egyidõben valami, ami hasonló "történést" vált ki az álmodban. (Pl. megkarcol egy ágyadból kiugró rugó, és azt álmodod, hogy valaki késsel vagdos) vagy 2.A valóságban nem történik semmi, viszont a fájdalom emlékével képes vagy álmodni.
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
nálam volt már olyan hogy azt álmodtam hogy leestem egy hídról, és a betonra zuhantam, ahogy leértem felébredtem és vérzett az orrom..
Én hiszek a több életben és szerintem most a többi életed halálait álmodtad
Vagy túl sok ilyen filmet nézel vagy a környezetedben gyakran hallod szóval a halál, a halott állapotot valamilyen formában gyakran vagy látod vagy hallod. S az agy egy csuda szerzett, megírja mindennel kapcsolatban a forgatókönyvét, és a tudatod szépen eljátssza amikor az álom fázisban vagy. Miért látod az álmodat? Azért mert a felébresztett képi emlékek együtt a gondolati lélek energiával kivetülnek a lehunyt szemhéjadra. Ez az álomdarabnak a tv. képernyõje. Foglalkozz egy ideig mással, valami érdekesebb témával ami teljesen más agyféltekéd sejtjeit élénkíti fel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!