Találatok a következő kifejezésre: Miért álmodom azt, hogy megcsal (8 db)

Miért álmodom mindig azt, hogy megcsal?

Több éve együtt vagyunk(már házasok) évekkel ezelött álmodtam 1×,hogy megcsal. Most meg az elmúlt 2 hónapban már 3×, pedig nagyon ritkán álmodom. Mindig máshogy és mással.

Legjobb válasz: azt mondják az álmok a nap folyamán történt dolgok, esetleg félelmeink kivetítõdése.Szerintem azért ezeket nem kell komolyan venni.Nekem még egy sem vált valóra... Lehet, hogy tudat alatt félsz attól, hogy megcsal.Ne vedd komolyan, ha nincs rá semmi okod.

azt mondják az álmok a nap folyamán történt dolgok, esetleg félelmeink kivetítõdése.Szerintem azért ezeket nem kell komolyan venni.Nekem még egy sem vált valóra... Lehet, hogy tudat alatt félsz attól, hogy megcsal.Ne vedd komolyan, ha nincs rá semmi okod.
Egyet értek az elõttem szólóval.. mondjuk nekem is volt ilyen álmom, és bekövetkezett... nem riogatni akarlak, mert ha tényleg nincs okod, akkor ne aggódj... én lehet azért álmodtam ezt, mert kiismertem a pasit...
azt irják ilyen álomfejtõ könyvekben hogy több féle álom létezik leginkább arrol lmodunk amitöl a tudatunk alatt a legjobban félünk, szerintem veled is ez a helyzet. vagy arrol álmodunk amire nagyon vágyunk, na nem hiszem hogy erre vágynál, tehát a te esetedben nem ez a helyes. a harmadik pedig olyan álmok amik bekövetkeznek de ezek valahogy mások mint a többi álom valahoyg nem lehet kijönni belõlük hiába akrsz felébredni erõsen akkor sem tudsz. és valahogy más érzés is fog el közben mintha nagyon mélyen egy másik világban lennél, ha ilyen lesz megfogod érezni, mert amugy tök rosz ézés inkább olyan mint egy látomás, ha ilyenekd lesz akkor viszont még tudsz ellene tenni hogy ne következze be inkább olyan mint egy figyelmeztetés.
Szia!Én(21) 2éve 4hónapja vagyok együtt a párommal(24).Soha nem csalt meg de mindig ettõl félek, s én ezért nagyon sûrûn errõl álmodom.Mikor elmesélem a páromnak nagyokat nevet.:) na de én is!Mi állandóan együtt vagyunk, kivéve ha dolgozunk(én 2ig, párom 6ig), munkahelyén pedig csak pasik vannak, tehát még ha akarna is nem lenne alkalma megcsalni.Félelem miatt álmodom a megcsalásokat.Tervezzük a közös jövõnket, nemsokára összeköltözünk.Hát van ez így, rossz álmok, amelyek remélem soha nem fognak bekövetkezni :) !Üdv!Ibolya
én pl van hogy megálmodok dolgokat, legutóbb az volt, hogy osztálytársam témazárója 5ös lett, és másnap kiosztották a dolgozatokat és valóban 5ös lett ... de ez egyén kérdése hogy ki mit álmodik meg sztem :) ne aggód szia :)

Miért álmodom állandóan azt, hogy megcsalom a barátom?

Legjobb válasz: Bízol benne? Lehet, hogy a tudatalattid nem.

Bízol benne? Lehet, hogy a tudatalattid nem.
tudatalatt másra vágysz
Egyetértek az utolsóval, tudat alatt másra vágysz és valami nincs rendben a kapcsolatoddal.
vagy a tudattól egy picit balra. Tehát nem teljesen tudat alatt, hanem mondom picit balra alatta, arrébb.
mert meg akarod csalni, természetesen velem. úgyhogy nyugodtan szólj, ha kész vagy rá :D
A kérdező hozzászólása: 18/L
Ne légy paranoid, azt egyik pasi sem szereti
de van, aki igen :)

Miért van az, hogy folyton azt álmodom hogy a férjem megcsal?

Vagy ezt álmodom,vagy azt hogy elhagy és közli/álmomban/hogy nem kellek neki....sokszor azt álmodom hogy a hugommal csal meg!!!!

Legjobb válasz: hát ez fasza,szoval akkor ez be is fog következni:(jo lesz 3 gyerekkel egyedül,ráadásul én biztos hogy meghalok nélküle:(

Sok férfinak kellemetlen a terhes nõvel szexelni ettõl még nem akkar elhagyni.
A kérdező hozzászólása: hát ez fasza, szoval akkor ez be is fog következni:(jo lesz 3 gyerekkel egyedül, ráadásul én biztos hogy meghalok nélküle:(
A kérdező hozzászólása: utso válaszolonak:KÖSZIKE a nyugatatást:(hát remélem, hogy ennyire nem drasztikus még a helyzet, és hiszek az elötted irokban, hogy valojában nem benne van a hiba, hanem bennem!!!!!!
Mert a valóságban is ez történik csak ügyesen csinálja.
Anyukám is hasonló sokszor, azért jutott eszembe, de õ a munkája miatt ilyen, nagyon stresszes a munkája, és emiatt néha segíteni kell neki, hogy kell egy kis szabadidõ neki is. Emiatt többször volt, hogy mondtam neki, hogy na akkor most (hétvégén) elmegyünk moziba, vagy pl. most decemberben megyünk a Trójára a Fõvárosi Nagycirkuszba, vagy szülinapjára kapott valami szép ékszert, ilyesmik, és nála segített, mostanában már magától is felveti a mozi ötletét vagy vesz magának pár apróságot idõnként, és már jobb a helyzet, még mindig nehezen tud pihenni, de legalább már tud. Menni fog neked is! :-)
Terhes vagy! Ennyi, hormonok!!!!! En is mindig ezt almodtam terhesen...semmi jelentese ne aggodj
mert sokat foglalkozol ezzel. de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy tényleg meg fog csalni, vagy el fog hagyni. (hacsak nem provokálod ki belõle)
A kérdező hozzászólása: utolso válaszolo:hihetetlen hoigy mennyire átmegy az ember személyisége, igaz semmit nem foglalkozom magammal, sé szinte soha nem veszek magamnak semmit, csak amit nagyon muszály....inkább a gyerekeknek mindent, de ezt szo szerint, náluk mindennap karácsony van:)
Kérdezõ, nem lehet, hogy egy kicsit keveset foglalkozol magaddal a gyerekek mellett? Oké, kell velük foglalkozni, ez egyértelmû, de kell magaddal is, kell egy kis holtidõ, amikor a gyerekekre más figyel, és te egy kicsit kikapcsolódsz, olvasol egy könyvet, nem tudom, vagy akár csak veszel magadnak valami szépet vagy finomat, csak magadért, hogy te jól érezd magad, egy új ékszert, valami finom illatú tusfürdõt vagy krémet, valami szép ruhát, egy finom csokit, amit ritkán veszel (pl. mint nekem a belga kagylóbonbonok), kicsit kényeztesd magad, a boldog szülõ jó szülõ, ez a gyerekek érdeke is. :-) Már beszéltetek a férjeddel, oké, ez megvolt, nem érdemes túlragozni, magadban keresd a megoldást, kapcsolódj ki egy cseppet.
A kérdező hozzászólása: Persze akarta a gyermeket, illetve akartuk nagyon:) de pont ez az nem én nem akarok szexelni hanem ö...illetve mindig én kezdeményeztem, aztán egy ideje ugy döntöttem hogy nem fogok mindig én hát azota nem is vagyunk együtt:(sajnos igy látatlanban ugye nem is merik az emberrt de én olyan vagyok, hogy nyiltan nem érdekel hogy milyen következménye lesz kimondom amit gondolok, neki is már sokszor beszéltem erröl, mondjuk most megérterm mert nagyon nagy "darab"vagyokés tényleg nem volna egyszerü a sex, de elötte fáradt volt arra hivatkozott, az elött meg a két kislányra hogy még velünk aludtak, de mostmár ök sincsenek velünk egy szobába....a férjem azt mondja ha megszülök megváltozik és rendeb jön a szexuális életünk, hát kiváncsi leszek!!!!!!
te is tudod, hogy ez a szex kevés neki, szerintem csak a tudatalattid jelzi ezt, hogy talán emiatt elveszítheted, mert szinte sablon, hogy ha a nõ nem akar szexelni, akkor a férfi keres másikat. Pedig nem biztos. Nálunk is van 3 gyerek, én sem vagyok a toppon szex terén, de tudom, hogy nem csalna meg. Az nem õ lenne. Nem minden férfi egyenlõ a farkával. Beszélgess el vele arról, h ilyeneket álmodsz, félsz stb. Õ mit szól a 3. gyerekhez? Akarta? vagy beletörõdött? Szerintem csak szorult belé ennyi felelõsség, és hûség ennyi gyerek után. Remélem, érted, amit mondani akarok ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, hát megprobálom, és leülünk beszélni, mondjuk már sokszor beszéltünk erröl...ja és arrol hogy hogy nézek ki:ö folyton dicsér, illetve ne csak ö, és nem nagyképüségböl, de valahogy mégis azt érzem hogy nem vagyok neki elég jo....
Ha ilyen félelmeid vannak, akkor miért nem teszel azért, hogy azt érezd, te is jól nézel ki, meg tudsz felelni a férjednek és magadnak is egyaránt? A szexuális életeteket kell rendbe hozni legelõször, én úgy gondolom, mert ez tényleg alapjaiban változtathatja meg egy kapcsolat minõségét. Ezt csak úgy tudjátok megoldani, ha leültök egymással szembe és konkrétan megbeszélitek, hogy mik a vágyaitok, miben kéne változtatnotok, stb. Tudom, mert én is voltam már ilyen helyzetben. Ne hidd azt, hogy a férjed megcsal, csak azért, mert nem olyan aktív az intim életetek. Lehet neki ez ugyanakkora dilemmát okoz, mint neked, csak te errõl nem tudsz, hiszen nem beszéltek a problémáról. Azt pedig ne mond magadra, hogy szarul nézel ki, hiszen kismama vagy, most vagy a leggyönyörûbb! Bízz magadban, és rengeteget beszéljetek, mert ez a kulcsa mindennek! Sok sikert kívánok
A kérdező hozzászólása: Nem adott rá okot, vagy nemtudom, hát jelenleg 29hetes terhes vagyok, és a szexuális életünk nem tul jo!!!nem csak most, hanem a terhességem elött is kb.havi 1 alkalom...és én képtelen vagyok elhinni hogy egy férfinek elég ennyi!!!ö nem csalt meg/illetve nemtudok rola/, és nem is viselkedik ugy, ezt leszámitva.én mindig elmondom neki ezeket az álmokat, de ö nyugtat hogy neki senki nem kell csak én!csakhát 3.gyerek után......ö egyre jobban néz ki, én egyre szarabbul, és lehet hogy ezek csak az én félelmeim, de mi van ha nem????+
Valamiért nem tudsz a férjedben bízni. Miért? Adott rá valaha okot? Gyanúsan viselkedik? Esetleg csalt már meg más elõtte és nem tudsz bízni emiatt más férfiban sem? Vannak jós álmok, és vannak, amik a te belsõ érzéseidet vetítik ki. Nem hiszem, hogy ez jós álom, ez inkább rólad szól elsõsorban, de ha adott már okot a bizalmatlanságra, akkor meg kettõtökrõl.
Szerintem ne keress semmiféle jóslatot az álmaidban.. Ez annyira egyszerû, csak mi emberek össze vissza bonyolítjuk ( az én véleményem szerin ) Azért álmodod ezt, mert ettõl nagyon tartasz, félsz, hogy a férjednek nem vagy elég jó, és talán tudat alatt féltékeny vagy a húgodra. Ha az életben semmi jele annak, hogy ezt komolyan kéne venned, akkor hessegesd el a rossz gondolataidat, mert a saját életedet fogod bizonyos szinten megkeseríteni ezzel.
Mert attól félsz hogy megcsal mert megálmodod ami meg fog történni


Miért álmodom azt sokszor, hogy megcsal a barátom?

Minden hónapban legalább kétszer álmodom azt,hogy megcsal a barátom.Mindig más szituációban és mindig más személlyel.Lehet ennek valamilyen valóságalapja?Teljes mértékben megbízok a barátomban és nem gondolom róla,hogy megteszi,de azért zavar. Álmodtam már azt is,hogy én csalom meg őt,de meg sem fordul a fejemben. Mit jelenthetnek ezek az álmok?

Legjobb válasz: Az álmok az átélt napi események feldolgozása, rendezõdése. Olyan dolgokról is álmodhatunk, amiken sokat gondolkozunk.. Addig ne adj teret a bizalmatlanságnak, amíg nem ad a párod okot rá! Azt pedig beszéld meg vele, tisztázzad, ami nézeteltérés köztetek, mert kevés dolgot gyógyít magában csak az idõ.

Az álmok az átélt napi események feldolgozása, rendezõdése. Olyan dolgokról is álmodhatunk, amiken sokat gondolkozunk.. Addig ne adj teret a bizalmatlanságnak, amíg nem ad a párod okot rá! Azt pedig beszéld meg vele, tisztázzad, ami nézeteltérés köztetek, mert kevés dolgot gyógyít magában csak az idõ.
Tudat alatt valamiért mégis félsz attól, hogy elveszíted, hogy megcsal.

Miért álmodom folyamatosan azt, hogy megcsal a barátom?

Pedig végre életemben el?ször tökéletesen tudom hogy szeret, és abban a pillanatban ahogy felébredek és ránézek, egyszer?en érzem, hogy mekkora hülyeség. Benne bízom, lehet magamban kéne jobban..? :(

Legjobb válasz: Igen...

Igen...
mi a kérdés?hiszen megválszoltad magadnak. magadban is kell biznod, nem csak a párodban. egyébként aki nem bizik magában, másban sem bizik.ez igy természetes, és forditva is igy van.ugy hogy te sztem a párodban se bizol, csak szeretnél benne bizni. ez van sajna, és ezzel nem bántani akartalak.
Én meg gyakran álmodom azt, hogy megcsalom álmomba a barátom:(akit mindennél jobban imádok.
mert ez álom...nem fog megcsalni
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem fog megcsalni. És épp azért tettem ide ki a kérdést, mert tényleg bízom benne. Ha nem bíznék, és félnék ettõl, akkor nem gondolkodnék azon, miért álmodok ilyesmirõl. De, igen, tudom hogy amíg nem vagyok tökéletesen rendben magammal, addig a kapcsolatom sem lesz tökéletesen rendben. Épp ezért mondjuk kiváncsi lennék, azért hány kapcsolat van tökéletesen rendben körülöttünk...

Miért álmodok már harmadszorra azzal, hogy a barátom megcsal engem a szemem láttára?

Legjobb válasz: Azzal álmodsz, ami foglalkoztat. Gondolom attól félsz hogy megcsal.

Azzal álmodsz, ami foglalkoztat. Gondolom attól félsz hogy megcsal.
A kérdező hozzászólása: igen, eléggé félek tõle! De tudom, hogy nem csalna meg. De még is félek, hogy ha még is... :///
Elsõnek igaza van, és ennél többet nem lehet mondani az álmokról (legfeljebb pszichológusi/valódi szakember segítségével aki sok-sok órán át boncolgatja a múltad mire valódi választ tud adni...) Egyébként meg az fél attól hogy megcsalják, aki önmagát nem tartja elég értékesnek (az önbizalomhiány viszont népbetegség egyben). Továbbá tapasztalatom szerint a legtöbb nõ a magabiztosságot keresi a férfiban és ha a férfi ebben szegénykedik, akkor a nõ fogja megcsalni õt, otthagyni akármi... Fordítva nemtom mennyire van így, de valószínûleg én se akarnék olyan nõt magam mellé aki minden nap fél attól hogy elveszít engem (paradoxon tudom)...

Miért álmodom rengetegszer azt, hogy a barátom megcsal és látom, hogy mit csinál?

9 hónapja vagyunk együtt és úgy 4-4,5 hónapja élünk együtt itt a szüleimnél. Mindig álmodtam ilyet róla de csak elvétve. Mostanság szinte minden álmom err?l szól,hogy megcsal és ott vagyok vele egy szobában.Nagyon kellemetlen. Anyut is kérdeztem mit?l lehet ez azt mondta féltékeny vagyok és ne gondolkozzam ezen ennyit mert még beteljesül... 17 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: szerinmtem szimplán zt álmodod meg amitõl félsz,az ilyent hivják rémálomnak.hagyd az álmaidat,ne tulajdonits nekuk ekkora jelentõséget,élj a valóságban és gondolj arrahogy bizhatsz barátodban mert nem csal meg.. (és én is egyetértek az elõzõ válaszolóval..szerintem is kicsit korai az összeköltözés....)

szerinmtem szimplán zt álmodod meg amitõl félsz, az ilyent hivják rémálomnak.hagyd az álmaidat, ne tulajdonits nekuk ekkora jelentõséget, élj a valóságban és gondolj arrahogy bizhatsz barátodban mert nem csal meg.. (és én is egyetértek az elõzõ válaszolóval..szerintem is kicsit korai az összeköltözés....)
Azért álmodsz róla ennyit mert mindig ez jár az eszedbe, nagyon féltékeny vagy!Ne gondolj ilyenekre! Az összeköltözés sztem nem korai, ha úgy érzitek h megértetek rá?!:) Egy jóbarátom is épp a napokban vett házat és költöznek össze pedig csak 4 hónapja vannak eggyütt a párjával!:)
Elsõ hozzászólóként megjegyzem, elég korainak tartom az összeköltözést. Másodsorban tudatod alatt nem érzed magad elég jónak a barátodhoz, pedig ha nem ad rá okot, semmi okod a féltékenykedésre. Az álom, pedig a gondolataid képet öltött mása, tehát ha nem ilyenen jár az eszed, biztos nem fogsz ilyeneket álmodni. Félted a barátodat, hogy bárki elveheti Tõled...ez természetes. Ha egyébként is féltékeny típus vagy, akkor könnyen elmarhatod magad mellõl. Tanács ilyen esetben szakembertõl kérhetõ, ha nem múlik el egy idõ után. De az álom miatt semmiképp sem a barátodat kell elõvenned mint "gyanúsítottat".
Nem vagy egyedül, én is szoktam errõl álmodni.:) Ez a féltékenységtõl van és mert félsz attól, hogy nem vagy elég "jó" neki, ugy szexben ugy külsõleg.De ezen felesleges gondolkodni csak saját magadat idegesíted vele.Az összeköltözés meg a ti dolgotok senkinek sincs beleszólása.Esetleg szülõknek:)
Ez azt jelenti hogy nagyon szereted a barátodat és féltékeny vagy.Félsz hogy megcsal téged és ezért vannak rémálmaid.Velem is volt már csomószor ilyen visszatérõ rémálmaim hogy a barátom megcsal mindig más nõvel nagyon rossz volt :S Sanjon pár hónappal késõbb bekövetkezett amitõl tényleg féltem.Megcsalt és nemis akármilyen lánnyal.Hanem a város k*rvájával aki már a fél várost ágyba vitte :( Vele be is fejeztem a kapcsolatot és most jelenleg boldog vagyok egy másik fiú mellett aki nagyon kedves és aranyos :)

Miért álmodom, hogy megcsalom a barátomat az exeimmel?

Olyan emberekkel csalom meg a barátomat álmomba,akik napközben eszembe nem jutnak. Olyan élethűen ábrázol mindent,Pedig komoly párkapcsolatom van,és nagyon boldpg vagyok benne. Segítsetek! Köszi:)

Legjobb válasz: Én pasi vagyok, és rengetegszer álmodtam, hogy vagy a barátnõm engem, vagy én õt. Vagy hogy végig volt szeretõje. Talán van gond, csak még nem tudatosult benned, és így üzen a tudat alattid. Vagy nem bízol a kapcsolat sikerében. Vagy ilyesmi. Az álmoknak mindig valami átvitt értelme van. Ne hogy úgy járj, mint az a kretén csaj, aki levágatta a haját, és csajozni akart, mert azt álmodta. Akkor én meg próbálkozzak repülni, mert álmomban megy?

Én pasi vagyok, és rengetegszer álmodtam, hogy vagy a barátnõm engem, vagy én õt. Vagy hogy végig volt szeretõje. Talán van gond, csak még nem tudatosult benned, és így üzen a tudat alattid. Vagy nem bízol a kapcsolat sikerében. Vagy ilyesmi. Az álmoknak mindig valami átvitt értelme van. Ne hogy úgy járj, mint az a kretén csaj, aki levágatta a haját, és csajozni akart, mert azt álmodta. Akkor én meg próbálkozzak repülni, mert álmomban megy?
Lehet, hogy csak félsz a kapcsolatod sikertelenségétõl. Nem feltétlen kell az álmokba sok mindent belelátni. Nekem is voltak már olyan furcsa/bizarr álmaim, hogy amikor felébredtem csak elröhögtem magam, hogy mégis ez honnan jött.:D Egyébként remélem nem érzed, hogy meg is kéne ezt valósítanod.
Nagyjából egy cipõben járunk. Annyi a különbség hogy én a párom ikertesójával álmodok ilyet. Pedig vele nem is jövök ki, még beszélõviszonyba se vagyunk.. Ezek a dolgok érdekesek.
A kérdező hozzászólása: Talán tényleg ettõl félek. Hát eszemben sincs megcsalni õt .:) Köszi a válszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!