Találatok a következő kifejezésre: Miért álmodok ilyen (37 db)

Miért álmodok ilyen sûrûn iskolai dolgokkal, meg visszatérõ dolgokkal?

legalább is olyannak tûnik, mintha egyszer már álmodtam volna ilyet. utóbbi 3 napban iskolával álmodtam, nem emlékszem konkrétan mit, de konkrétan volt benne olyan, akivel megszakitottam a kapcsolatot még régen, a többiben meg nem tudom. Meg ilyen álmok, hogy valakit levideóztam és véletlen neki ment egy ember, nem tudom minek videóztam már. Meg ilyen fura helyen éltem, ahol együtt éltek az iskolások és kilettünk közösitve, merthogy valamit csináltunk a földönkivüliekkel, pedig elõzõ pillanatban fürödtünk épp és a földön kellett aludni, úgy, hogy futottunk és akinek volt helye a földön az aludt, valaki meg a közepére esett, nemértem. meg egyéb részletek.

Legjobb válasz: En is gyakran álmodom az iskolammal, es olyanokkal akik közel állnak a szívemhez. Van a telefonomon egy alkalmazás, én ott próbálgattam megfejteni õket

En is gyakran álmodom az iskolammal, es olyanokkal akik közel állnak a szívemhez. Van a telefonomon egy alkalmazás, én ott próbálgattam megfejteni õket
Az iskolának egyebkent a kreativitasodhoz van koze, hogy mostanaban egyre tobb az ötleted, es a terved..rs ezeket meg kene valositanod. Az az ember pedig nagyon hiányzik neked, es meg mindig nem tudod torolni.ujra kapcsolatba kene lepned vele. A videó pedig az emlékeket szimbolizalja
Utolsó válaszoló. Nem tudnál belinkelni egy olyan oldalt ahol ilyenek vannak, mert én is sokat álmodok az iskoláról és tényleg nagyon sok ötletem, terveim vannak az életben.
A kérdező hozzászólása: Nem konkrétan a személy hiányzik, hanem a régi hangulat. A személy maga kissé változott. Amúgy én is kiváncsi lennék rá. Magát az iskolát nem szeretem különben és rettenetes tanuló vagyok, de igen, tervezem, hogy belehúzok.
Ezzel én is ugyanigy vagyok. Az meg hogy nekiment az ember, azt jelentheti hogy valamifajta ellenállásbaa ütközol, es magadban sem vagy biztos

Miért álmodok ilyen kacérkodásokat?

Az elmúlt napban többet is álmodtam. Az első ,hogy egy gyerekkori barátomat(kisgyerekként együtt játszottunk, most már csak a buszon látom néha ) elvoltunk a paplan alatt ölelkeztünk,csólolóztunk és nyalókáztam és megmutattam a NYALÓKÁN!!! :DDD ,hogy-hogy szopnám le. Aztán a másik álmom az volt,hogy (volt egy fiú akivel párszor randiztam,de nekem nem tetszett végül.. a viselkedése miatt)vele ülök egy fürdőkádban simogatjuk egymást és a megpróbál rávezetni ,hogy szopjam le ,oda rakta a kezem meg minden,majd bunkó lett,hogy leszoptam ,összevesztem vele és hazajöttem . Szerintetek miért álmodok ilyeneket? 18 éves vagyok és szűz.(lehet ezért?)

Legjobb válasz: ezek az álmok normálisak. álmodik az ember mindenfélét.

ezek az álmok normálisak. álmodik az ember mindenfélét.
Mert látens szopós lány vagy :) Ahogy túlesel az elsõn, nagyon jó leszel benne! Én jelentkezek, ha gondolod :D ez csak vicc :)
ennyire szeretnél szopni?

Miért álmodok ilyen szörnyűségeket?

Van egy visszatér? álmom. Valami szörnyeteg vagyok (magamat sohasem látom, de tudom, hogy nem ember vagyok). Vágignézem, ahogy egy férfi meger?szakol egy n?t, majd elvágja a torkát. Ezután elkapom a férfit, magammal vonszolom egy sötét helyre és halálra kínzom. Miközben könyörög az életéért azt mondogatom, hogy az a n? is így könyörgött. A borzasztóbb részeknél általában felébredek.

Legjobb válasz: Az álmok azzal a tudat alattival kapcsolatosak, amiket az ember naponta csinál, vagy naponta foglalkozik. Lehet, hogy sok olyan filmet néztél, ami hasonló témájú, és az agy ezt raktározza. Javaslom, hogy ne nézz ilyen filmeket, vagy ne beszélgess ilyen dolgokról senkinek, teljesen zárd ki az életedbõl ezt a témát. Zsömle/lány

Az álmok azzal a tudat alattival kapcsolatosak, amiket az ember naponta csinál, vagy naponta foglalkozik. Lehet, hogy sok olyan filmet néztél, ami hasonló témájú, és az agy ezt raktározza. Javaslom, hogy ne nézz ilyen filmeket, vagy ne beszélgess ilyen dolgokról senkinek, teljesen zárd ki az életedbõl ezt a témát. Zsömle/lány
Egyet értek az elõttem szólóval. Egyébként ez az álom azt is jelentheti hogy valamelyik hozzád közel álló embert megbántottál, és lelkiismeret furdalásod van. Ezt mindenképp tisztázd hátha elmúlik ez az álom. Mert az álmok az érzéseidet, akár a visszafolytott érzelmeidet szembesìti veled.
A kérdező hozzászólása: Horrorfileket nem nagyon nézek, félõs vagyok. Lelkiismeret? Lehet, nem tudom.. Hirtelen nem jut eszembe semmi. Talán valami eltemetett dolog?
Ha félõs vagy akkor a félelmeidet mutatja. Szerintem ez az álom azt mutja hogy legszívesebben megmutatnád mindenkinek hogy ki is vagy. Mert gondolom ha félõs vagy egy társaságban is az vagy. Sztem semmi értelme elhessegetni az érzéseidet, gondolataidat mások elõl, mond ki amit gondolsz meg ha bajod van valakivel azt tisztázd az illetõvel.És semmiképpen ne hazudj mert attól is lehet a lelkiismeret furdalás.
Nemtudom hogy mit értesz "temetett dolognak" . Amúgy mindkét válasz a második kérdezõtõl jött.
Az álom nálam a belsõ démon rossz álmoknál ... Úgy értem hogy ha rosszat álmodok én ott elmebeteg vagyok ha felidegesítenek és megverek valakit ez sajnos a való életben is így van ... De az hogy te szörnyeteg vagy ez a te belsõ démonod ... Lehet hogy Félõs vagy a " való " életben de benned van a kínzás érzése lehet hogy félsz tõle de elõbújhat belõled ha ilyen cselekményt látsz ... Privibe küldj üzit ha többet akarsz tudni :) 14F a koromat ne nézd sokat tudok az álmokról :)

Mit jelenthet ez az álom? Miért álmodom ilyet?

Szörny? álmom volt az éjjel.egy házat akartunk venni.megis néztünk párat.az utolsó ház hatalmas volt és elég olcsó.az alsó szint és a nappali szép volt régi de szép.de amint a szobákba beléptünk rájöttünk h. ez a ház valami szörny? dolgot ?riz.a szobák tele voltak olyan eszközökkel amik emberek kínzására alkalmasak.amin egy ilyen szobába beléptem ilyen bevillanásaim voltak h mik történtek ott.több kísértet is volt.kiderült h ez egy család volt akiket lemészároltak mert rengeteg embert különös kegyetlenséggel halálra kínoztak és most bosszút állnak azokon az embereken akik oda belépnek a házba.szörny? volt menekülni kellett.nem írom le az egészet mert hosszú lenne nagyon.a lényeg h miután kimenekültünk a házból haza mentem Anyukámékhoz és sok id? elteltével még mindig azok az emlékek kínoztak....a látomások stb....:S

Legjobb válasz: Az álmok nem jelentenek semmit. Az érzéseink, külsõ tényezõk határozzák meg õket. Mivel nem tudjuk, hogy a közel vagy távol múltban milyen (rossz) dolgok történtek veled, nem igazán lehet megmondani, hogy miért álmodtad ezt.

Az álmok nem jelentenek semmit. Az érzéseink, külsõ tényezõk határozzák meg õket. Mivel nem tudjuk, hogy a közel vagy távol múltban milyen (rossz) dolgok történtek veled, nem igazán lehet megmondani, hogy miért álmodtad ezt.
A kérdező hozzászólása: + Anyukáméknál laktam holott már 3 éve külön vagyunk...:S
Lehet, hogy az elmúlt életedbõl álmodtál meg egy mozzanatot. Azt, hogy téged és családodat keményen megkínozták.
A kérdező hozzászólása: nemtudom de ez nagyon szar volt......:S
1. Sok horrorfilm. 2. Ezoterikus dolgokban való hit. És tudom, most jön az, hogy nem nézel horrorfilmet, és nincs ezoterikus érdeklõdésed.
Az elõzõ hsz.-hez még annyit hogy tudatalatt honvágyad...
A kérdező hozzászólása: nem nézek horrorfilmet pont ezért mert rosszat álmodok tõle.viszont az ezotéria érdekel....:D de az a vicces h este nem is agyaltam ilyen dolgokon....mert amikor szoktam tuti h rosszat álmodok.:S

Miért álmodik ilyen szörnyû dolgot egy ember?

Este álmodtam, hogy apa kezében volt egy habverõ és mondta, hogy anya van benne. Anya?! a habverõbe!? Ez mit jelenthet? Persze ahogy ezt meghallottam már ébren is voltam és ültem az ágyamon. Nagyon nehezen tudtam visszaaludni. Pár napja meg azt álmodtam, hogy apa tesója meghalt rákban(igazából nem is rákos csak az álmomban volt az) és a férje ezek után felakasztotta magát, a kislányuk(unokatesóm) így egyedül maradt.

Legjobb válasz: Még annyi, hogy apa az álmomban teljesen rideg volt, természetesen mesélte, hogy az anya. A tálban csak fehér hab volt nem horror filmbe illõ látvány.Ezért is kérdeztem tõle, hogy mi az. És õ verte fel a "habot"

A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy apa az álmomban teljesen rideg volt, természetesen mesélte, hogy az anya. A tálban csak fehér hab volt nem horror filmbe illõ látvány.Ezért is kérdeztem tõle, hogy mi az. És õ verte fel a "habot"
Az álmoknak nem kell jelentõséget tulajdonítani.
Szerintem mindkettõ álmod valamiféle filozofálás a nõi létrõl. Az elsõ egyértelmû: anyukád benne van a habverõben, mert õ csinálja a házimunkákat otthon, és a habverõ apád kezében van, vagyis a habverõ akkor tevékeny, amikor apád használja. A másik álmodban egy férfi a gyerekével is úgy érezte, hogy a neje nélkül egyedül maradt, ezért akasztotta fel magát. Talán a nõi-férfi "energiák" egyensúlyát akarod megteremteni magadban, mert mind a kettõre szükség van a boldogsághoz, de egyelõre sikertelenül. A kislánynak meg kell tanulnia szülõk nélkül is helyt állnia. Ahogy neked is. Idõvel ki is bontakozik majd a személyiséged, és meglesz az egyensúly, amire vágysz.
Az álmok azok a jelenségek, amelyek "elraktározzák" a fejedben az aznap látottakat és tanultakat. Vagyis biztos (ez csak egy példa) apukád aznap fõzött és másik estéden (ez is csak egy példa) horror-t néztél vagy rokonokkal találkoztál és valami régi emlék eszedbe jutott. Ezek csak példák, ezért kérlek ne vedd õket komolyan, csak az elsõ mondatomat.
Lehetséges alternatívák egy másik létsíkon (vagy ezen)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. utolsó: ez mit jelent?
Azt, hogy elképzelhetõ, hogy a jövõt látod, de az is lehet, hogy egy párhuzamos síkon történik meg mindez, ahol szintén "laksz". Legalábbis így hallottam én is.
Szörnyû dolgok történnek ezen a síkon is, és más létsíkon is. Velem itt ebben a világban az történt (a "Valóságban" úgymond), hogy apám leszúrta a férjemet. Másnap este pedig azt álmodtam, hogy ugyanazon elõzmények után, de a férjem betoppanása híján engem szúrt meg, vagyis akart, mert a szúrás elõtt felriadtam és kiugrottam az ágyból, annyira intenzív álom volt.

Miért álmodok ilyet?

Azokon a napokon, mikor nem a párommal alszom, mindig azt álmodom, hogy a szemem elõtt csal meg. miért van ez? reggel, mikor felkelek, mindig annyira rossz érzés fog el, és egész nap ezen agyalok.. ez megy napok óta.

Legjobb válasz: Mert kisebbségi érzésed van és paranoiás vagy.

Mert kisebbségi érzésed van és paranoiás vagy.
Az álmoskönyvek szerint ez azt jelenti, hogy te szeretnéd megcsalni õt, csak nincs hozzá bátorságod, ezért álmodban az egészet a párodra kened.
A kérdező hozzászólása: utolsó, ne hülyíts, sosem gondolkoztam ilyenen. amúgy én az álmoskönyvben azt olvastam, hogy ez lelkiismeret furdalást jelent, ám semmi olyan dolog nincs per pillanat, amiért ezt kellene éreznem. elszoktam neki is mondani az álmomat, és mindig nyugtat, hogy ilyen nem fog elõfordulni, õ sosem csalna meg, de az álmomban mindig gyönyörû lányokkal van, és a párom is ultraszexi, ezért mindig megingok, hogy találna nálam ezerszer jobbat..
Féltékeny vagy. Próbálj jobban bízni a párodban.
Lehet, hogy megcsal és te megérzed álmodban. Valószínûbb, hogy féltékeny vagy és félsz attól, hogy megcsal, gondold át, hogy van-e ennek valami alapja, adott okot-e rá, stb.
Félsz, hogy megcsal, nem bízol benne... Azért álmodsz ilyet, mert sokat foglalkoztat a dolog. Ne gondolj rá, bízz benne és nem fogsz ilyeneket álmodni

Miért álmodok ilyet?

Szeptember 15.én halt meg apukám, de azt álmodtam éjjel, hogy kimentünk a családdal a temetõbe, és apu koporsója nyitva volt, láttam ahogy a száját nyalogatja meg kinyitja a szemét, és én elkezdtem ordibálni, hogy "apu él ,apu él". Erre mondtam neki hogy a koporsóban fekszik és õ erre azt mondta, hogy persze, hogy él, semmi baja sincs, és elaludt.

Legjobb válasz: Nem dolgoztad még fel a történtetek!

Nem dolgoztad még fel a történtetek!
Persze, hogy a tudatalattid. Álmodban az beszél hozzád a legerõsebben. Az álmod azt jelenti, hogy még nagyon az elején vagy a gyászban. Még mindig nem vagy képes elfogadni, hogy meghalt az apukád, és azt látod, amit vágysz: valójában nem is halt meg, él, és újra visszajön hozzád. Tudom, hogy nehéz (én is éppen az apámat gyászolom, nemrég halt meg), de fogadd el, hogy ez a gyász része. Az ember úgy van teremtve, hogy védi magát a számára elviselhetetelnül nagy lelki fájdalmaktól, amíg csak lehet és azzal, amivel tudja. Majd szép fokozatosan el tudod fogadni, hogy meghalt, és meg tudod gyászolni, hogy nincs többé. Legyél magadhoz nagyon-nagyon türelmes. Két hónap az nagyon rövid idõ... :( És ismeretlenül is fogadd õszinte részvétem. Nagyon sajnálom, hogy az édesapád elhunyt.
Szerintem azért üzent neked, hogy ne legyél szomorú.
tudat alatt, sajnos még nem fogadtad el, hogy apukád meghalt, azért álmodtad ezt részvétem.
Mert ha meghal egy szerettünk, akire sokat gondolunk hajlamosak vagyunk még évekkel késõbb is vele álmodni
A kérdező hozzászólása: Azt értem én, de ha meghalt , miért álmodom azt hogy él. Ez a tudatalattim lenne?

Miért álmodok ilyet?

Már többször is előfordult az utóbbi időben a következő álmom: Sétálunk a barátommal (7 hónapja együtt vagyunk) az utcán és találkozunk az exemmel. Erre én otthagyom a barátomat és elmegyek az volt barátommal. A többit hadd ne részletezzem. De miért van ez? Szeretem a barátomat. Ennek ellenére jó visszagondolni ezekre az álmokra, de mégis fura. 21 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: A régi jobb az ágyban..így hírtelen ez jön le.

A régi jobb az ágyban..így hírtelen ez jön le.
Az álmokat nem kell szó szerint érteni. Lehet valami átvitt értelme, neked kell érezni, mit éreztél álmodban. ez az álomfejtés dolog emberenként változik.
Szereted még a volt pasid, vagy nem tudtad elfejteni.. Õ volt neked az elsõ srác?
A kérdező hozzászólása: Nem õ volt az elsõ, hanem az elsõ, aki jelentett valamit. De alig voltunk együtt pár hetet. A mostani barátom miatt szakítottam vele.
Akkor meg csak marad álom:D nem kell vele foglalkozni.

Miért álmodok ilyet?

Miért álmodom már 2 napja azt hogy a vőlegényem megcsal, otthagy, mit jelent ez? ja és 2 különböző nővel, nem 1-el.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem bízol benne és,ha nem is tudatosan,de mindig ott motoszkál a fejedben ez a gondolat.

Valószínûleg nem bízol benne és, ha nem is tudatosan, de mindig ott motoszkál a fejedben ez a gondolat.
"Megcsalás. Ha az álmodó csal: pénznyeremény. Azonos nemûvel: mûvészi érzék, nagy karrier lehetõsége. Titokban: háziállat betegsége, halála. Interneten, virtuálisan: félelem a számítógép meghibásodásától. Több partner: üzleti karrier. Ha õt csalják: külföldi munkavállalás kudarca. Titokban: rejtett meghibásodás a gépjármûben, vagy más fontos mûszaki eszközben. Több partnerrel: túl sok kávét/energiaitalt iszik. (Ha az álom visszatérõ: a fent leírtak szignifikánsabbak, érdemes leellenõrizni.)" (Baláczay - Horváth: Álomfejtés a XXI. században)
Azért mert a terhességen agyalsz... De bonyolult...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!