Találatok a következő kifejezésre: Miért álmodok ilyen (34 db)

Miért álmodok ilyen kacérkodásokat?

Az elmúlt napban többet is álmodtam. Az első ,hogy egy gyerekkori barátomat(kisgyerekként együtt játszottunk, most már csak a buszon látom néha ) elvoltunk a paplan alatt ölelkeztünk,csólolóztunk és nyalókáztam és megmutattam a NYALÓKÁN!!! :DDD ,hogy-hogy szopnám le. Aztán a másik álmom az volt,hogy (volt egy fiú akivel párszor randiztam,de nekem nem tetszett végül.. a viselkedése miatt)vele ülök egy fürdőkádban simogatjuk egymást és a megpróbál rávezetni ,hogy szopjam le ,oda rakta a kezem meg minden,majd bunkó lett,hogy leszoptam ,összevesztem vele és hazajöttem . Szerintetek miért álmodok ilyeneket? 18 éves vagyok és szűz.(lehet ezért?)

Legjobb válasz: ezek az álmok normálisak. álmodik az ember mindenfélét.

ezek az álmok normálisak. álmodik az ember mindenfélét.
Mert látens szopós lány vagy :) Ahogy túlesel az elsõn, nagyon jó leszel benne! Én jelentkezek, ha gondolod :D ez csak vicc :)
ennyire szeretnél szopni?

Miért álmodok ilyen szörnyűségeket?

Van egy visszatér? álmom. Valami szörnyeteg vagyok (magamat sohasem látom, de tudom, hogy nem ember vagyok). Vágignézem, ahogy egy férfi meger?szakol egy n?t, majd elvágja a torkát. Ezután elkapom a férfit, magammal vonszolom egy sötét helyre és halálra kínzom. Miközben könyörög az életéért azt mondogatom, hogy az a n? is így könyörgött. A borzasztóbb részeknél általában felébredek.

Legjobb válasz: Az álmok azzal a tudat alattival kapcsolatosak, amiket az ember naponta csinál, vagy naponta foglalkozik. Lehet, hogy sok olyan filmet néztél, ami hasonló témájú, és az agy ezt raktározza. Javaslom, hogy ne nézz ilyen filmeket, vagy ne beszélgess ilyen dolgokról senkinek, teljesen zárd ki az életedbõl ezt a témát. Zsömle/lány

Az álmok azzal a tudat alattival kapcsolatosak, amiket az ember naponta csinál, vagy naponta foglalkozik. Lehet, hogy sok olyan filmet néztél, ami hasonló témájú, és az agy ezt raktározza. Javaslom, hogy ne nézz ilyen filmeket, vagy ne beszélgess ilyen dolgokról senkinek, teljesen zárd ki az életedbõl ezt a témát. Zsömle/lány
Egyet értek az elõttem szólóval. Egyébként ez az álom azt is jelentheti hogy valamelyik hozzád közel álló embert megbántottál, és lelkiismeret furdalásod van. Ezt mindenképp tisztázd hátha elmúlik ez az álom. Mert az álmok az érzéseidet, akár a visszafolytott érzelmeidet szembesìti veled.
A kérdező hozzászólása: Horrorfileket nem nagyon nézek, félõs vagyok. Lelkiismeret? Lehet, nem tudom.. Hirtelen nem jut eszembe semmi. Talán valami eltemetett dolog?
Ha félõs vagy akkor a félelmeidet mutatja. Szerintem ez az álom azt mutja hogy legszívesebben megmutatnád mindenkinek hogy ki is vagy. Mert gondolom ha félõs vagy egy társaságban is az vagy. Sztem semmi értelme elhessegetni az érzéseidet, gondolataidat mások elõl, mond ki amit gondolsz meg ha bajod van valakivel azt tisztázd az illetõvel.És semmiképpen ne hazudj mert attól is lehet a lelkiismeret furdalás.
Nemtudom hogy mit értesz "temetett dolognak" . Amúgy mindkét válasz a második kérdezõtõl jött.
Az álom nálam a belsõ démon rossz álmoknál ... Úgy értem hogy ha rosszat álmodok én ott elmebeteg vagyok ha felidegesítenek és megverek valakit ez sajnos a való életben is így van ... De az hogy te szörnyeteg vagy ez a te belsõ démonod ... Lehet hogy Félõs vagy a " való " életben de benned van a kínzás érzése lehet hogy félsz tõle de elõbújhat belõled ha ilyen cselekményt látsz ... Privibe küldj üzit ha többet akarsz tudni :) 14F a koromat ne nézd sokat tudok az álmokról :)

Mit jelenthet ez az álom? Miért álmodom ilyet?

Szörny? álmom volt az éjjel.egy házat akartunk venni.megis néztünk párat.az utolsó ház hatalmas volt és elég olcsó.az alsó szint és a nappali szép volt régi de szép.de amint a szobákba beléptünk rájöttünk h. ez a ház valami szörny? dolgot ?riz.a szobák tele voltak olyan eszközökkel amik emberek kínzására alkalmasak.amin egy ilyen szobába beléptem ilyen bevillanásaim voltak h mik történtek ott.több kísértet is volt.kiderült h ez egy család volt akiket lemészároltak mert rengeteg embert különös kegyetlenséggel halálra kínoztak és most bosszút állnak azokon az embereken akik oda belépnek a házba.szörny? volt menekülni kellett.nem írom le az egészet mert hosszú lenne nagyon.a lényeg h miután kimenekültünk a házból haza mentem Anyukámékhoz és sok id? elteltével még mindig azok az emlékek kínoztak....a látomások stb....:S

Legjobb válasz: Az álmok nem jelentenek semmit. Az érzéseink, külsõ tényezõk határozzák meg õket. Mivel nem tudjuk, hogy a közel vagy távol múltban milyen (rossz) dolgok történtek veled, nem igazán lehet megmondani, hogy miért álmodtad ezt.

Az álmok nem jelentenek semmit. Az érzéseink, külsõ tényezõk határozzák meg õket. Mivel nem tudjuk, hogy a közel vagy távol múltban milyen (rossz) dolgok történtek veled, nem igazán lehet megmondani, hogy miért álmodtad ezt.
A kérdező hozzászólása: + Anyukáméknál laktam holott már 3 éve külön vagyunk...:S
Lehet, hogy az elmúlt életedbõl álmodtál meg egy mozzanatot. Azt, hogy téged és családodat keményen megkínozták.
A kérdező hozzászólása: nemtudom de ez nagyon szar volt......:S
1. Sok horrorfilm. 2. Ezoterikus dolgokban való hit. És tudom, most jön az, hogy nem nézel horrorfilmet, és nincs ezoterikus érdeklõdésed.
Az elõzõ hsz.-hez még annyit hogy tudatalatt honvágyad...
A kérdező hozzászólása: nem nézek horrorfilmet pont ezért mert rosszat álmodok tõle.viszont az ezotéria érdekel....:D de az a vicces h este nem is agyaltam ilyen dolgokon....mert amikor szoktam tuti h rosszat álmodok.:S

Miért álmodok ilyet?

Szeptember 15.én halt meg apukám, de azt álmodtam éjjel, hogy kimentünk a családdal a temetõbe, és apu koporsója nyitva volt, láttam ahogy a száját nyalogatja meg kinyitja a szemét, és én elkezdtem ordibálni, hogy "apu él ,apu él". Erre mondtam neki hogy a koporsóban fekszik és õ erre azt mondta, hogy persze, hogy él, semmi baja sincs, és elaludt.

Legjobb válasz: Nem dolgoztad még fel a történtetek!

Nem dolgoztad még fel a történtetek!
Persze, hogy a tudatalattid. Álmodban az beszél hozzád a legerõsebben. Az álmod azt jelenti, hogy még nagyon az elején vagy a gyászban. Még mindig nem vagy képes elfogadni, hogy meghalt az apukád, és azt látod, amit vágysz: valójában nem is halt meg, él, és újra visszajön hozzád. Tudom, hogy nehéz (én is éppen az apámat gyászolom, nemrég halt meg), de fogadd el, hogy ez a gyász része. Az ember úgy van teremtve, hogy védi magát a számára elviselhetetelnül nagy lelki fájdalmaktól, amíg csak lehet és azzal, amivel tudja. Majd szép fokozatosan el tudod fogadni, hogy meghalt, és meg tudod gyászolni, hogy nincs többé. Legyél magadhoz nagyon-nagyon türelmes. Két hónap az nagyon rövid idõ... :( És ismeretlenül is fogadd õszinte részvétem. Nagyon sajnálom, hogy az édesapád elhunyt.
Szerintem azért üzent neked, hogy ne legyél szomorú.
tudat alatt, sajnos még nem fogadtad el, hogy apukád meghalt, azért álmodtad ezt részvétem.
Mert ha meghal egy szerettünk, akire sokat gondolunk hajlamosak vagyunk még évekkel késõbb is vele álmodni
A kérdező hozzászólása: Azt értem én, de ha meghalt , miért álmodom azt hogy él. Ez a tudatalattim lenne?

Miért álmodok ilyet?

Már többször is előfordult az utóbbi időben a következő álmom: Sétálunk a barátommal (7 hónapja együtt vagyunk) az utcán és találkozunk az exemmel. Erre én otthagyom a barátomat és elmegyek az volt barátommal. A többit hadd ne részletezzem. De miért van ez? Szeretem a barátomat. Ennek ellenére jó visszagondolni ezekre az álmokra, de mégis fura. 21 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: A régi jobb az ágyban..így hírtelen ez jön le.

A régi jobb az ágyban..így hírtelen ez jön le.
Az álmokat nem kell szó szerint érteni. Lehet valami átvitt értelme, neked kell érezni, mit éreztél álmodban. ez az álomfejtés dolog emberenként változik.
Szereted még a volt pasid, vagy nem tudtad elfejteni.. Õ volt neked az elsõ srác?
A kérdező hozzászólása: Nem õ volt az elsõ, hanem az elsõ, aki jelentett valamit. De alig voltunk együtt pár hetet. A mostani barátom miatt szakítottam vele.
Akkor meg csak marad álom:D nem kell vele foglalkozni.

Miért álmodok ilyet?

Miért álmodom már 2 napja azt hogy a vőlegényem megcsal, otthagy, mit jelent ez? ja és 2 különböző nővel, nem 1-el.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem bízol benne és,ha nem is tudatosan,de mindig ott motoszkál a fejedben ez a gondolat.

Valószínûleg nem bízol benne és, ha nem is tudatosan, de mindig ott motoszkál a fejedben ez a gondolat.
"Megcsalás. Ha az álmodó csal: pénznyeremény. Azonos nemûvel: mûvészi érzék, nagy karrier lehetõsége. Titokban: háziállat betegsége, halála. Interneten, virtuálisan: félelem a számítógép meghibásodásától. Több partner: üzleti karrier. Ha õt csalják: külföldi munkavállalás kudarca. Titokban: rejtett meghibásodás a gépjármûben, vagy más fontos mûszaki eszközben. Több partnerrel: túl sok kávét/energiaitalt iszik. (Ha az álom visszatérõ: a fent leírtak szignifikánsabbak, érdemes leellenõrizni.)" (Baláczay - Horváth: Álomfejtés a XXI. században)
Azért mert a terhességen agyalsz... De bonyolult...

Miért álmodok ilyet? ->

Olyan hülyeségeket szoktam néha álmodni.

Legjobb válasz: Csak terhes vagy.

Csak terhes vagy.
Hát nézzük csak... Elöször is, hártya volt az ujjaid között... ez azt jelenti, hogy egy vízi reptoid faj leszármazottja lehetsz. Aztán... a sok napszemüveg... ez azt jelenti, hogy a föld alá bújnál, mert bánt a napfény... újabb jel a reptoid mivoltodra. A következö pedig egyértelmüsíti a gyanúkat: ijesztö zöld szemek! Amúgy meg nem kell aggódnod, a hülye álmoktól nem kell félni. Nincs semmi káros hatásuk, csak élvezd öket.
Az emberi agy mindent raktároz amit lát az ember. Raktározza fákat - minden levelét külön külön, az embereket - hangjukkal, szemszínükkel, hajszínükkel együtt. Alvás közben ezek a felesleges dolgok átadják háttérbe mennek, és ezeknek a zagyva tömege az álom.
Utolsó: Van igazság abban amit mondasz, de ha a levelet nem látod közelröl, akkor csak annyira jegyzed meg, amennyire láttad. Nem fogsz minden levelet tökéletesen megjegyezni. Viszont ha egyszer látsz közelröl részletesen egy levelet, az már el lesz tárolva és levélsablonnak fel lehet használni az álmokban.
A kérdező hozzászólása: Kedves Abraca Amanda Amit elõször írtál nagyon tetszett, annyira jót nevettem rajta... :D :D :D Köszi! :)

Szerintetek miért álmodok ilyen katyvaszokat? 16/l

Nem néztem mostanában semmi ijesztő filmet. Úgy kezdődött hogy leszálltam egy repülővel, de a reptér egy pláza volt. Ott volt pár osztálytársam is. A plázában mindenféle menő szobor volt,( pl Skrillex egy Dj pult mögött) meg csupa izgi bolt. Mindenki szétszóródott, így egyedül voltam. Egyeszer hirtelen minden olyan lett mint az "éjszaka a múzeumban" című filmben, azaz minden életre kelt. Minden tök jó volt, végig a Slats Slats Slats című számot hallottam, mivel álmomban a Skrillex szobor is életre kelt. Hirtelen elhalkult a zene, és kitört a pánik. Vmilyen képregény boltból, egy csapat zombi rontott ki, ők is életre keltek. Minden tiszta vér volt. Mellesleg élethű. A plázákban általában a második emelet erkély szerű, a szélén korlát van. Amikor el kezdtem futni, azt vettem észre hogy szembe futok a zombikkal. A pláza fele hirtelen már meg sem volt, mintha lerombolták volna. Átléptem a korláton, és öngyilkos lettem, nehogy a zombik öljenek meg. (Úgy keltem fel, hogy a félig lelógtam az emeletes ágyamról)

Legjobb válasz: Az álmok jelek! Hamarosan befejezõdik az átalakulásod és véglegesen plázazombivá válsz! A tudatalattid akart jelezni, hogy menekülj ebbõl és próbálj úgy élni, mint egy értelmes ember. De azzal, hogy leugrottál egyértelmûvé vált, hogy az értelmes éned feladta a harcot. A plázákat fogod járni életed végéig és csak a rucik és a zene lesz a fontos számodra.

Az álmok jelek! Hamarosan befejezõdik az átalakulásod és véglegesen plázazombivá válsz! A tudatalattid akart jelezni, hogy menekülj ebbõl és próbálj úgy élni, mint egy értelmes ember. De azzal, hogy leugrottál egyértelmûvé vált, hogy az értelmes éned feladta a harcot. A plázákat fogod járni életed végéig és csak a rucik és a zene lesz a fontos számodra.
A kérdező hozzászólása:[email protected] Utálok vásárolni. Viszont a zenét és a könyveket imádom
Kedves Kérdezõ! Az álmok alapvetõen három részre oszthatók, a Te álmod ezek közül az ún. "nagytakarító" REM fázisú álmok közé tartozik, amikor az agy az éber állapotban látott dolgokat kompenzálja, zömmel úgy, hogy kitakarítja. (Ehhez nem kell, hogy friss legyen az élmény.) Az álmod a zombikkal nyilván arra utal, hogy láttál ilyen filmeket, amelyek valamiért megragadtak, nyomot hagytak Benned, és most az agyad rájuk zoomolt. Nincs se prófétikus se egyéb, önbeteljesítõ jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: köszi! igazad lehet, mert imádom a zombis filmeket. bár rég néztem

Miért álmodok ilyet?

Sokszor álmodom azt,hogy idegn pasival,vagy egy haverommal látom szexelni a páromat.Az a fura még benne,hogy izgatóak ezek az álmok,de amikor felébredek,mégis csalódott érzésem van.

Legjobb válasz: szerintem nézz a barátnõd körmére!

szerintem nézz a barátnõd körmére!
Igen, szerintem is.
szerintem meg attól, hogy ilyet álmodsz, még nem csal meg, inkább talán tudat alatt te vagy kicsit féltékeny, vagy félted õt a haverodtól. Egy álomban ugyanis olyan is elõjön, amitõl az ember tart, és nem szeretné, hogy megtörténjen. Mondd el a barátnõdnek, aztán majd valamit reagál rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!