Találatok a következő kifejezésre: Miért állt a fogyás (18 db)

Miért állt meg a fogyásom 6, 5 kg után? :S Befog újra indulni? :S

1 hónapja és 1 hete kezdtem el fogyózni. 95kgról indultam, most 88,5 vagyok... Ez a 6,5 kg 3 hét alatt ment le, de 2 hete már semmit sem fogytam. :S Mit?l van ez?:S Befog indulni újra a fogyás? :(

Legjobb válasz: Ez szerintem nagyon jó eredmény.Biztosan el indul újra csak most stagnál az állapot.Milyen fogyókúrába kezdtél? Sajnos nekem is vannak pluszok, de 1-szer volt komoly sikerem és nálam is így meg állt a fogyás. További sikert kívánok neked.

Ez szerintem nagyon jó eredmény.Biztosan el indul újra csak most stagnál az állapot.Milyen fogyókúrába kezdtél? Sajnos nekem is vannak pluszok, de 1-szer volt komoly sikerem és nálam is így meg állt a fogyás. További sikert kívánok neked.
A kérdező hozzászólása: Szia! :) Köszi a válaszod, igazából csak annyi, hogy kevesebbet ettem mint amúgy és nem iszok cukrosakat. :)
A kérdező hozzászólása: Nah már meg is indult, azóta már 9, 1 kgnál tartok :D

Miért áll meg a fogyás egy idő után? Mit lehet tenni azért, hogy újra beinduljon?

Több, mint 3 hete diétázom és sportolok minden nap. Az első 2 hétben szépen ment le a súlyom, de a harmadik héten már szinte semmit sem mozdult, pedig mindent ugyanúgy csináltam, ha nem még jobban... Miért állt meg a fogyás? És mit tehetek azért, hogy újra beinduljon? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A hold növekvõ fázisban van, ilyenkor a szervezet visszatart. Fogyó holdnál folytatódni fog a fogyásod. (márc. 28.-tól)

A hold növekvõ fázisban van, ilyenkor a szervezet visszatart. Fogyó holdnál folytatódni fog a fogyásod. (márc. 28.-tól)
Az anyagcseréd belassul még akkor is ha okosan diétázol, ha koplalsz akkor meg aztán fõleg, csak még jobban. Az elsõ 1-2 hétben amúgy is víz ürül, utána indul meg a zsírvesztés, annak meg lassabb az üteme. Heti 0, 5-1 kg fogyásra kell törekedni, kiszámolt kajával, nem éhezve! Akkor menni fog, szépen lassan de biztosan.
Ki volt már megint az az akasztani való, aki lepontozta az 1. válaszolót? Az 1. válaszolókat mindig lepontozzák :D Igen, a nõi testnek ritmusa van (milyen meglepõ), igazából ez inkább a menzesztõl függ, de igen, a Holdhoz is lehet viszonyítani.. Kérdezõ, sosem lesz teljesen egyenletes a fogyásod, emiatt ne aggódj. Hogyan eszel? Mert ha valamit nem csinálsz jól.. és sok ilyen van, akkor valóban lehet egy kezdeti tömegvesztés aztán stagnálás.. Elvileg ugye szénhidrátszegényen kellene táplálkozni, tejtermékeket kerülve. Ha ez megvan, akkor mindenképpen menni fog tovább a fogyás (amíg van felesleg) ha nem így eszel, akkor meg az a jó, hogy tudsz min javítani.
A Holdas válaszadót kár volt lepontozni, amikor ez van nálam is többet mutat a mérleg, vagy nem változik semmit, utána meg ihajj, megindulok megint.
Köszi a lepontozást!:)

Miért állt le a fogyásom?

Fogytam másfél hónap alatt 5 kilót,de most már kb. 2 hete ugyanannyi vagyok. Miért?

Legjobb válasz: Ne add fel, mert a fogyás nem állandó. Az elsõ pár hétben látványos, majd egy pár hétre megáll. Ha nem adod fel akkor újra beindul, a mozgás, torna idején intezitásán emelj egy kicsit:) Nálam is ez volt. 1 év alatt kb 20 kilótól szabadultam meg szakaszosan:)

Ne add fel, mert a fogyás nem állandó. Az elsõ pár hétben látványos, majd egy pár hétre megáll. Ha nem adod fel akkor újra beindul, a mozgás, torna idején intezitásán emelj egy kicsit:) Nálam is ez volt. 1 év alatt kb 20 kilótól szabadultam meg szakaszosan:)
Azért, mert valamit nem jól csinálsz. Ha esetleg leírod, hogy hogyan fogytál ennyit és mit teszel a fogyásért, talán megtudjuk mondani.
Na, akkor ezért állt le. Mert amit csinálsz az nem diéta, csak egy valamivel egészségesebb életforma. Ettõl a szervezeted nem fog fogyni egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: Nem eszek kenyeret, tésztát, édességet, stb...sok zöldség, fogyi tea és víz. Majdnem minden nap 20 perc torna, és séta 1 óra.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: Leirnád, hogy szerinted mit kéne csinálnom, hogy hatásos legyen, és újra meginduljon?
Az is kérdés, hogy mennyirõl indultál, most mennyi vagy.Egyébként én ugyanezt csinálom mind te, csak 1 óra torna, fél óra séta.Mivel nem diétázunki, csak nem eszünk annyi hízlaló és egészségtelen vackot, nehezebben megy le mintha csak zöldségen és halon élnénk.Nekem az elsõ hónapban fél kiló ment le, majd kicsit intenzívebben mozogtam, két hónap alatt lement 5 kiló.Majdnem egy hónapig stagnáltam, az elmúlt egy hónpban 70 dekát fogytam. Ha kevés a felesleg sokkal nehezebb.Ne add fel!
Semmiképpen ne add fel!!! A súlyvesztés nem állandó, van amikor megáll akár 2 hétre is! Utána hirtelen megindul...gyere fel a hoxa.hu-ra, rengeteg diétás naplót olvashatsz és akkor meglátod :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem adom fel! =)


Miért állt meg a fogyás? L/18

most 58-9 kiló körül vagyok de nem tudok tovább fogyni.. pedig még lenne mit (160cm vagyok) amikor 69kiló lettem akkor is megállt de utána valahogy "újraindult".. most mit kéne csinálnom? ja és nem eszek többet most sem.. tehát szerintem nem a kaja miatt :/

Legjobb válasz: de valószínûleg a kaja miatt... a szervezeted át állt koplaló üzemmódba.... tarts 1-2 nap szabad a gazda napot, amikor több ételt fogyasztasz (még egy hambi is belefér ezen a napon) hogy a szervezeted ne érezze ugy hogy raktároznia kelljen

de valószínûleg a kaja miatt... a szervezeted át állt koplaló üzemmódba.... tarts 1-2 nap szabad a gazda napot, amikor több ételt fogyasztasz (még egy hambi is belefér ezen a napon) hogy a szervezeted ne érezze ugy hogy raktároznia kelljen
Pontosan ki kell számolni mindent, meg mellé sportolni kéne. Mondjuk nem értek nagyon ezekhez a súlyokhoz kb mennyi szeretnél lenni?
igen.. A kutatók 1994-ben azonosítottak sejtjeinkben egy gént, amelyet késõbb leptinnek neveztek el. Egy bonyolult receptorrendszert szabályoz, amely a leptin nevû peptidet köti meg a szervezetben. A Leptin hormon feltehetõen a hipotalamuszon (fontos agytörzsi struktúra) keresztül fejti ki a hatását, ezenkívül más speciális agyi területeken is vannak receptorai. Ez a hormon felelõs a koplalás elkerüléséért, amint csökken a kalória bevitele és összemennek a zsírsejtek, a leptin termelése is visszaesik. Ez lassítja az anyagcserét, hogy több energiát takarítson meg és megnöveli az étvágyat, hogy több energia jusson a szervezetbe. A leptin az étvágyat az agy megfelelõ szabályozó területeiben receptorokon keresztül szabályozza. Ha a leptin receptorhoz kötõdik, akkor telítettség érzetét váltja ki és az étvágy csökken. Ha azonban kevés a leptin, kevesebb receptor van kötött állapotban az éhségérzet pedig egyre fokozódik. Nemcsak az étvágyat befolyásolja, hanem az energiafelhasználást is, jelentõsen fokozva azt. A tudósok szerint a leptin a felelõs azért, hogy milyen ételeket tartunk kívánatosnak. Egy új kutatás szerint akiknek a szervezetében kevesebb a leptin nevû peptid, minden ételt olyan ínycsiklandónak találnak, mint az átlagember a csokoládét. Ennek eredményeként túl sokat esznek, akkor is, amikor nem éhesek. A hormon hatásának vizsgálata során két, örökletes leptin-hiányos ember agymûködését tanulmányoztak. Kiderült, hogy a leptin hiányában a páciensek rengeteget ettek, élvezetet találtak mindenféle ételben, még a teljesen ízetlenekben is, ami komoly elhízáshoz vezethet. Miután leptinnel kezelték õket, csökkent az éhségérzetük, sokkal válogatósabbak lettek és fogyni kezdtek. A tudósok megmérték a páciensek agyi aktivitását a kezelés elõtt és után is, miközben különbözõ ételek képeit mutatták nekik. Az agyi jutalom-központjaként is mûködõ nucleus accumbens mûködése az átlagemberek esetében elsõsorban akkor aktív, amikor éhesek vagyunk. A leptinhiányos emberek esetében viszont étkezés után is aktív maradt. A leptines kezelés után viszont az agy reakciója átlagos lett.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor többet kell ennem hogy tovább fogyhassak? :o ez biztos?:/
A kérdező hozzászólása: 50körül szeretnék.. :/
Elõzõ, esetleg van olyan gyógyszer ami leptin-t tartalmaz és ami segíti normalizálni az éhség érzetet?

Miért állt le a fogyás az 5ik naptól a léböjtben?

Én vagyok, aki a 14 napos léböjtöt kezdtem. Gyömülcslével és ásványvízzel.

Legjobb válasz: Az 5. napig még egyáltalán nem fogyott zsír rólad! Gondolom, azért állt le, mert a zsír fogyasztása még nem indult be (nem elég hatásos a kúrád hozá) - a többi tartalékod meg már elfogyott.

Az 5. napig még egyáltalán nem fogyott zsír rólad! Gondolom, azért állt le, mert a zsír fogyasztása még nem indult be (nem elég hatásos a kúrád hozá) - a többi tartalékod meg már elfogyott.

HELP! Miért állt meg a fogyásom, már egy hete? Eddig 11 kilót fogytam.

Még 10-et le szeretnék. Mindent ugyan úgy csinálok az eleje óta, de most megállt a fogyás egy hete ugyan annyi vagyok.. Mi az oka ennek? Hogyan lehet újra beindítani a fogyást?

Legjobb válasz: Zabálós napot tarts, utána újra beindul.

Zabálós napot tarts, utána újra beindul.
pontosan ahogy az elsõ mondja! Tarts egy zabálós napot! Nekem még húsvét elõtt két hétig ált meg, húsvétkor telezabáltam magam minden jóval, franciasaláta, sütemények, rántotthús, kolbász stb stb. És lám másnaptól újra elkezdtem fogyni.
A kérdező hozzászólása: Hát ez a zabálós nap nagyon bejött, már félkiló lement hétfõ óta. Eddig 2 hétig nem mozdult a súlyom :) . Köszönöm szépen a jó tanácsot.
még mindig nem válaszoltál a kérdéseimre....
A kérdező hozzászólása: Sokat hallottam már én is , hogy ilyenkor tartani kell egy zabálós napot , és újra beindul a fogyás. De ez olyan hihetetlen.. Ma tartom meg a zabálós napot, és ha újra újra megindul a fogyás , akkor megírom. Semmi veszíteni valóm nincs, még ha nem is használ a zabálós nap, annyitól nem hízom vissza a leadott 11 kilót :) .
Akkor olvass utána a leptin szintnek nagyokos ;)
kérdezõ, a zabálós nappal semmire nem mész, válaszolj a kérdéseimre (2. vagyok)
Nem tudom h a zabálós nap mennyire hasznos. Amit mondani tudok az az, hogy ilyenkor a szervezeted megpróbálja beállítani magát az új körülményekhez. Azaz, felhasználja és elraktározza az ételt ami elfogyasztasz. Ez még egy darabig így is fog menni, de ha tartod a fogyókúrát, elõbb utóbb újra beindul a fogyás, persze nem lesz drasztikus a változás. A 11 kiló már nagyon szép eredmény, csak kitartás és menni fog tovább ;)!
A kérdező hozzászólása: Oké, akkor holnap zabálós napot tartok :)
hogyan fogyózol? mit eszel? mennyit sportolsz? milyen magas vagy? hány éves? hány kg? milyen nemû?
Nagyon szívesen :D

Miért állt le a fogyás? Norbizok 2 hónapja, de 1, 5 hó után megállt a dolog.6 kg lement és még lenne 18 kg. A tv showba hogy adték le oly gyorsan a 10-20 plusszot? Nekem miért nem megy?

Ott tartok,hogy abbahagyom,mert drága fogyókúra.Vagy még csináljam?Tapasztaltak irjatok,bunkók kíméljenek.

Legjobb válasz: Azért mert az egész egy nagy kamu. Az elsõ fél hónap (kb két hét) alatt vizet vesztettél, zsírt nem. Zsírt veszteni sima diétával nem is nagyon lehet. A zsírvesztéshez teljes életmód váltás kell, ételek & mozgás terén is. A TV-showban midnenki sportolt, elég keményen, de azt próbálták elhinteni (azaz hazudtak), hogy a diéta elégséges. Sajnos vannak dolgok, amik könnyen-gyorsan, varázsütéssel és varázsszerekkel nem mûködnek, de az emberek váltig kísérleteznek velük, és lehurrogják azokat, akik szerint lehetetlen ("majd én megmutatom"). Ilyen például az aranycsinálás, amit 500 éve próbáltak megtenni, de aztán rájöttek, hogy nem megy. És ilyen a gyors zsírvesztés (lehetõleg munka nélkül, TV-nézés mellett), amirõl sokan hiszik, hogy lehetséges. Majd rájönnek. A biológiai alapokkal senkit nem untatnék, úgyse fogtok hinni nekem. Mehet a lepontozás.

Azért mert az egész egy nagy kamu. Az elsõ fél hónap (kb két hét) alatt vizet vesztettél, zsírt nem. Zsírt veszteni sima diétával nem is nagyon lehet. A zsírvesztéshez teljes életmód váltás kell, ételek & mozgás terén is. A TV-showban midnenki sportolt, elég keményen, de azt próbálták elhinteni (azaz hazudtak), hogy a diéta elégséges. Sajnos vannak dolgok, amik könnyen-gyorsan, varázsütéssel és varázsszerekkel nem mûködnek, de az emberek váltig kísérleteznek velük, és lehurrogják azokat, akik szerint lehetetlen ("majd én megmutatom"). Ilyen például az aranycsinálás, amit 500 éve próbáltak megtenni, de aztán rájöttek, hogy nem megy. És ilyen a gyors zsírvesztés (lehetõleg munka nélkül, TV-nézés mellett), amirõl sokan hiszik, hogy lehetséges. Majd rájönnek. A biológiai alapokkal senkit nem untatnék, úgyse fogtok hinni nekem. Mehet a lepontozás.
Ha számolod a bevitt tápanyagokat akkor csökkets a bevitt szénhidráton 50 grammal. Ha nem számolod itt az ideje! (A fogyás csak akkor áll le ha valamit rosszul csinálsz, egy rendes diétában az elsõ és az utolsó nap is mennie kell a zsírnak!) Itt egykis segítség: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 Sok Sikert!
Írd le nemed, magasságod, súlyod, egy nap mit eszel, mennyit mozogsz. Ha ez megvan akkor tudunk csak továbbmenni.
Szia! Nem tudom mi benne a drága! Ne egyél norbis kaját, csak végszükség esetére tarts otthon. Nekem pl. mindig volt otthon 1-2 rudi, vagy az a keksze és kitartott 2 hétig. Ne az új könyveivel, meg kódjaival egyél, hanem vedd meg azt a kis zsebkönyvet, a legelsõt. Nem drága, mert ugyanazt eszed, amit egyébként is, csak általában nem délután. A legnagyobb segítség az U1-es kaják közül pedig a zabpehely és -korpa, amit nagyon változatosan el tudsz készíteni! Egyébként se nagyon egyél semmilyen kész kaját. Szóval ne csak norbisat, hanem semmifélét. Süss otthon kenyeret. Én is azt szoktam. Kétszer 15 perc, a két összegyúrás és zsömleformázgatás, aztán a második kelesztés után sütöm, este, amikor már úgyis otthon vagyok. Kitartás!!! Ne add fel!

Miért állt meg a fogyás?

4 hónap alatt fogytam 5kg-ot. Még további 5kg-tól szeretnék megválni. Ugyanannyit eszem,ugyanannyit edzek. Mit csináljak,hogy tovább fogyjak?

Legjobb válasz: Velem is ez történt. Nekem azt ajánlották, hogy 1 hétre függesszem fel az edzést (pihenõ hét), majd folytassak mindent ugyan úgy, ahogy addig tettem. Nekem bevált, a pihenõ hét alatt is fogytam vagy 0,5 kg-t.

Velem is ez történt. Nekem azt ajánlották, hogy 1 hétre függesszem fel az edzést (pihenõ hét), majd folytassak mindent ugyan úgy, ahogy addig tettem. Nekem bevált, a pihenõ hét alatt is fogytam vagy 0, 5 kg-t.
Egy idõ után nem lesz több a zsírból a fogyás, mint izomból a "hízás", ez is lehet az oka.

Miért állt meg a fogyás?

Lehet túl sokat eszem? 17f reggeli: 1szelet fehér kenyér 2tojásrántotta vajjal készítve tízórai: 1 alma / van mikor 1 zsemle ebéd: az amit menzán adnak uzsonna: 1 kefír vacsora 1 szelet kenyér 2tojás hétfő-szerda-péntek súlyzózok kedden-csütörtök futok 8km-t 50perc alatt 17f 180cm 80kg

Legjobb válasz: Menzán szar, zsíros, ehetetlen, egészségtelen kajákat adnak. Kisírtam otthon, hogy anyu csináljon nekem kaját elõre, amit csak meg kellett mikróznom a koliban.

Menzán szar, zsíros, ehetetlen, egészségtelen kajákat adnak. Kisírtam otthon, hogy anyu csináljon nekem kaját elõre, amit csak meg kellett mikróznom a koliban.
reggelire, tízóraira és vacsorára is fehér lisztet eszel. ezeket kellene kihagyni.
A finomított szénhidrátok nem igazán fogyókúra barát dolgok :) Fõleg nem estére! A tojás maradhat, de edd kenyér nélkül! Simán meglehet szokni! Én már el sem tudom képzelni kenyérrel! Szeptembertõl nem eszem lisztes, cukros, krumplis, rizses dolgokat! Max havonta 1x csúszik be egy kis töltött kápi, de ennyi! Sok sikert!
Hiányzik a zöldség, gyümölcs. Sokat segít. Könnyebben salaktalanít a szervezet. Fontos hogy fehér és barna kenyeret felváltva egyél.
A kérdező hozzászólása: de pedig ahogy számoltam ezek 1800kcal alatt vannak és még sem fogyok.
Próbáld a menza kaja felét megenni és ahogy írtam inkább rágcsálj el egy répát, almát a kefir helyett vagy reggelire egyél salátát. Nem nagy dolog összedobni. 1paradicsom, kis uborka, jégsaláta, olivaolaj és készen van egy szelet kenyérrel vagy alacsony kalóriatartalmú kekszel. :)

Miért állt meg a fogyás?

173 cm magas vagyok, 86 kg-al kezdtem a diétámat. Amit eszem: reggelire 1 pohár kefír gabonapehellyel. Ebédre+vacsira saláta, a köztes étkezésekre általában gyümölcs. Naponta megiszom legalább 2l ásványvizet. Hetente 3-4-szer futok kb 20-25 percet. Az els? 7-8 nap során lement így kb 5-6 kg, de a 10.naptól egy árva grammot sem sikerült leadnom. Néha el?fordul, hogy eszem valami "nem diétás" kaját, pl. 1-2 kocka csokit, de akkor meg többet sportolok. Úgy gondolom, hogy nincs értelme mindent megvonni magamtól, amit eddig nagyon szerettem, mert akkor csak feladom az egészet. Hallottam róla, hogy el?fordul, hogy megáll a fogyás. De meddig áll, és mit?l/hogyan indul be újra? Vagy lehetséges, hogy a mérleg nem mutat kevesebbet, de az alakom mégis formálódik a sport miatt? A ruháimon érzek némi változást:) Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: 5-6kg az csak viz volt! Ha jól veszem ki az irásodból, akkor csak két hete fogyózól. Ennyitõl meg ne várj még eredményt. Ha visszállsz a normál étkezésre, 5-6kg simán visszajön, ugyhogy nem is veszed észre. Ahhoz hogy zsirból fogy többet kellene enned reggeli. Az ebéd csak saláta, vagy van hús is és leves is? És nem két héttel várj csodát. Csináld kitartóan. Én 15 hete fogyózók és már 13kiló lement. Még egy 10van hátra. És tudom, hogy kifogom birni.

5-6kg az csak viz volt! Ha jól veszem ki az irásodból, akkor csak két hete fogyózól. Ennyitõl meg ne várj még eredményt. Ha visszállsz a normál étkezésre, 5-6kg simán visszajön, ugyhogy nem is veszed észre. Ahhoz hogy zsirból fogy többet kellene enned reggeli. Az ebéd csak saláta, vagy van hús is és leves is? És nem két héttel várj csodát. Csináld kitartóan. Én 15 hete fogyózók és már 13kiló lement. Még egy 10van hátra. És tudom, hogy kifogom birni.
"Ebédre+vacsira saláta, a köztes étkezésekre általában gyümölcs." talán azért, mert koplalsz, nem eszel semmi fõtt kaját, a gyomrod teljesen el van savasodva, és ami még röhej, hogy fehérjét egyáltalán nem viszel be, pedig épp az segítené elõ, hogy az izomzatod megmaradjon, és zsírból fogyj. "Az elsõ 7-8 nap során lement így kb 5-6 kg" ami ugye tudod, hogy víz, a glikogénraktárak kiürülése, és ilyen étrend mellett izom. zsírból max 1 kg. ha fogyni akarsz, akkor állíts össze egy normális étrendet, a napi fehérjebeviteled minimum legyen 100g, étkezz napi 5x és ne salátákon meg gyümölcsön tengõdj, mert ez csak arra jó, hogy épp életben maradj, meg persze arra, hogy raktározza a zsírt a szervezeted, mint állat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én hülye, azt hittem, hogy az lesz a jó, ha csak leveleket zabálok. Szóval a saláta is szénhidrát??? Abban esetleg tudnátok segíteni, hogy mit egyek? Mármint milyen fehérjét? Amúgy eszek néha "házikosztot" is, leginkább hétvégén nem tudok ellenállni, amikor a család ebédel...(persze mértékkel)
Az írásodból ítélve értelmesebb vagy az átlagnál, ezért szerintem ebbõl simán megfogod érteni, hogy te most miért nem vesztesz a súlyodból. "Ha a szükségesnél kevesebb kalóriát eszünk, akkor fogyunk. Ha pont eleget, akkor stagnálunk. Ha meg többet mint kéne, akkor hízunk."
Én is fogyózok, lement eddig egy hét alatt kicsit több mint két kiló, és nem koplalok. Reggelire ugyanúgy megeszek két zsemlét mint eddig, valami feltéttel. 10-kor puffasztott rizst eszem, megkenem egy kis sajttal vagy rizskenyeret:D És ízlik amúgy:D Ebédre ugyanúgy eszem a fõtt kaját, persze nem tömöm magam degeszre, mint eddig:D Mértékkel:D Délután kettõkor valami zöldséget vagy gyümölcsöt, vagy ha nincs itthon éppen, akkor virsli tükörtojással, kenyeret nem eszek mellé, és ugyanúgy jól lakok vele:D Estére általában rántottát eszek sok paradicsommal (2-3 kisebb fej), vöröshagyma, és gomba és két tojás , egy tejföl:D Így jól is lakok és fogyok is:D Persze fontos mellette a folyamatos mozgás is:D Így nekem lement két kiló, lehet kevesled, de sztem ez az egészséges mérték, heti másfél-két kiló. Ha olyan diétára állsz át, ahol koplalsz, akkor ha abbahagyod, nagyon gyorsan visszajönnek a kilók.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szóval a lényeg, hogy egyek úgy, mint általában, de kevesebbet, és inkább többször. Lehetõleg ne a délutáni-esti órákban tömjem magam degeszre. Kerüljem a cukrot, a fehér lisztet, meg a túl nehéz, zsíros kajákat (pl.pörköltet), és mozogjak sokat.:) Ez nem bonyolult. Remélem, sikerrel járok.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolótól kérdezem, hogy milyen módszerrel sikerült ilyen szép eredményt elérni?
Hasonló étkeztem, mint ahogy felsoroltad az elõbb. Semmi fehérkenyér, péksütemény. Hetente vagy egy szelet süti vagy csoki. Ebéd után csak fehérjét ettem, tehát túró, tojás, csirkemell, hal, és zöldségek. Reggeli tk kenyér, és itt hús csirkemell sonka, és sok zöldség. Ebéd általában ami volt, csak kevesebb. 2-3 liter viz. Ennyi, tehát semmi extra. 85kgról indultam most vagyok 70-72között. Januárban kezdtem, és évvégére szeretnék olyan 60 körül lenni. Másik, hogy a testednek idõt kell hagyni a változáshoz. Ha még nyáron nem is de jövõre tökéletes testtel fogok nyaralni. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!