Találatok a következő kifejezésre: Miért állt a (1472 db)

Miért áll a farkam olyan sokszor? Olvass lejjebb.

Hiába mondjátok a recskát. Nem segít ez sem, meg beleül viccböl egy csaj az ölembe elég ciki. Segítség:/ 15/F

Legjobb válasz: Örülj ameddig magától is áll. Miért tán jobb lenne ha egyáltalán nem állna?

Örülj ameddig magától is áll. Miért tán jobb lenne ha egyáltalán nem állna?
üdv a tinédzserkorban..15 évesen mit hittél. ez lesz 20éves korodig teccik nem teccik. és igen k.rjál recskázzál :D
Ahogy mondták, ha tetszik, ha nem, ez van. Dübörög benned a tesztoszteron, éjjel-nappal áll a farkad. :) Pár hónap vagy inkább év, és már nem lesz ilyen zavaró. "Eseti kezelésként" jó ötlet lehet, hogy ilyenkor maszturbálsz, bár könnyen lehet, hogy pár perc múlva újra ágaskodni fog. :) Esetleg az is segíthet, ha valami undorító, kiábrándító dologra gondolsz. Ne aggódj, inkább élvezd a helyzetet. Fantasztikus korban vagy, fedezd fel a tested, a lányokat, stb. Ha egy lányt ez zavar, akkor így jártál, van még rajta kívül elég másik lány, ne aggódj. :) 19/F

Miért áll a budaörsi Tesco parkolójában egy csomó új rendszámos Ford? Egy cég tárolja ott őket? Miért engedi a Tesco?

Legjobb válasz: jaaaaj, a múltkor mi is nagyon meglepõdtünk. mondom, nézd már, mennyi ford, aztán ahogy mentünk egyre hátrébb, egyre több lett belõle. fõleg focusok meg fiesták. vagy mondeok? nem is tudom... nekünk c-maxunk van, odaálltunk, árnyaljuk egy kicsit a képet. mondjuk pont ugyanolyan sötétkék a miénk is :D ingyenes ott a parkolás, persze feltûnõ, hogy egy halom dettó ugyanolyan kocsi áll ott, de hát lehet véletlen egybeesés is :D

jaaaaj, a múltkor mi is nagyon meglepõdtünk. mondom, nézd már, mennyi ford, aztán ahogy mentünk egyre hátrébb, egyre több lett belõle. fõleg focusok meg fiesták. vagy mondeok? nem is tudom... nekünk c-maxunk van, odaálltunk, árnyaljuk egy kicsit a képet. mondjuk pont ugyanolyan sötétkék a miénk is :D ingyenes ott a parkolás, persze feltûnõ, hogy egy halom dettó ugyanolyan kocsi áll ott, de hát lehet véletlen egybeesés is :D
Lehet, hogy az lesz a TESCO új céges flottája!
Ez már nekem is feltûnt. Megkérdeztem egy környéki ismerõsömet aki nem messze lakik onnan, õ sem tudja mi ez a sok ford ott szerinte csak úgy vannak hogy pontosan miért az kérdéses:D
Lehet, hogy a TESCO céges flottája lesz, hiszen Budaörs a Mo.-i központja a tesconak.
utolsó (mostmár elõtti) jól mondja mivel ott a központ, azok az irodisták kocsijai, gondolom még a rendszámok is egymás után vannak

Miért áll a kutyám sokat 3 lábon?

Például amikor felfigyel valamire az egyik elülsõ lábát felemeli, fülét hegyezi és néz. Megkérdeztem apámat, s erre a válasza az volt, hogy a kutya jobb fizikából mint én ... de pl egy tárgy mégiscsak stabilabban áll 4 lábon mint 3-on, nemde? nemértem

Legjobb válasz: Milyen fajta kutyád van? A vizslafajták ugyanis pontosan ebben a testtartásban jelzik, hogy észrevették a vadat. Úgy mondják: "állja a vadat". Persze nemcsak a vadat, de néha bármi mást is így figyelnek, ami különösen érdekes számukra. De ez leginkább rájuk (esetleg keverékeikre) jellemzõ.

Milyen fajta kutyád van? A vizslafajták ugyanis pontosan ebben a testtartásban jelzik, hogy észrevették a vadat. Úgy mondják: "állja a vadat". Persze nemcsak a vadat, de néha bármi mást is így figyelnek, ami különösen érdekes számukra. De ez leginkább rájuk (esetleg keverékeikre) jellemzõ.
Vadászkutyák így állják a vadat, egyik mellsõ láb felemelve, behajlítva, test megfeszül, mozdulatlanná dermedve figyel. Az én szetterem is folyton csinálta mikor kiszúrt valamit, ez normális viselkedés.
A kérdező hozzászólása: Keverék. Manchester terrier-tacskó-foxi féleség De most akkor semmi köze mondjuk az egyensúlyhoz vagy valami?
Ezt úgy hívják, hogy állja a vadat. Teljesen normális viselkedés, a vadászkutyákat általában így is ábrázolják. Kicsit utánanézhettél volna a dolgoknak, mielõtt bevállaltál egy kutyát.
A kérdező hozzászólása: egyszerû városi kutya... nem vadász, de mibõl gondolod, kedves utolsó, hogy mert ennek az információnak a hiányában, hogy nemtudom miért áll 3 lábon, rossz gazda lennék?!
Nem attól lesz egy kutya vadászkutya, hogy erdõben vagy városban lakik. :DDDDD
Én úgy tudtam, hogy némi bizonytalanságot jelent .... Most utána is néztem és ezt találtam: "Mit jelent, ha a kutya felemeli az egyik mellsõ lábát? Ez a leginkább vadászkutyákra jellemzõ gesztus minden kutyafajtára, de fõként a terrierekre jellemzõ. Ez a testtartás némi határozatlansággal kísért nagyfokú koncentrációt jelez. Ez a két dolog nem mond egymásnak ellent, hiszen a bizonytalanság komoly odafigyelést kíván a probléma sikeres megoldásához. Ha nem tudjuk eldönteni, hogy kutyánk most éppen nagyon figyel, vagy csak elmélázott, figyeljük meg a testtartását és a pofáját, mert ezekbõl azonnal kiolvashatjuk a választ, ami emberi nyelven valahogy így hangozna: "Nagyon figyelek", vagy "nem igazán tudom, mit is csináljak".
Amúgy észrevettétek már, hogy a háromlábú szék sohasem billeg? (Csak ha már a stabilitásnál tartunk.)

Miért áll a elkerülő Fehérvárnál? Tudtok tájékoztatást adni?

Párom már 15:00-kor elindult Komáromból és még mindig nem ért ide Várpalotára, kész vagyok teljesen!

Legjobb válasz: Mert lezárták a 8-ast. Fehérvárról csak azokat engedik ki, akik Csórra mennek és van oda szóló lakcímkártyájuk. Vissza irányban Inotától van útzár. És ha ez még nem elég, akkor lezárták az M7-est is, Martonvásártól a régi 7-esre telik a forgalmat. Kb ezért lehet bedugulva a fehérvári kerülõ. Egy darabig nem is fog odaérni. A közútkezelõ megint a helyzet magaslatán áll.

Mert lezárták a 8-ast. Fehérvárról csak azokat engedik ki, akik Csórra mennek és van oda szóló lakcímkártyájuk. Vissza irányban Inotától van útzár. És ha ez még nem elég, akkor lezárták az M7-est is, Martonvásártól a régi 7-esre telik a forgalmat. Kb ezért lehet bedugulva a fehérvári kerülõ. Egy darabig nem is fog odaérni. A közútkezelõ megint a helyzet magaslatán áll.
Történt azóta valami? Együtt érzek veled, a tegnapi 5-ös vagyok. Az én páromat kimentették, jelenleg melegedõn vannak, kicsit megnyugodtam. Viszont valószínû, hogy csak holnap reggel tudnak hazaindulni :(
Komárom-Esztergom megye: hétfõig lezárva.
Egész Fejér megyét lezárták! http://www.idokep.hu/percrol-percre
Az elõbb néztem, a fentebb írt útvonal is off, mert lezárták a 71/710-est is.
Ne parázz. Fehérváron van legalább 15 benzinkút és legalább ötször ennyi panzió.
A kérdező hozzászólása: Állítólag a vonatok még úgy ahogy járnak, de az a jó, h van elég benzinjük, illetve csak remélem, mert lehet, h azért próbálták meg a vonatot, mert az is lehet, h fogyóban van az is. Az sincs kizárva, h csak engem nyugtatgat, h van benyájuk, h ne aggódjak, h ilyen idõben még fûtésük sem lesz. Nem értem, hogy miért nem indultak vissza inkább reggel. :(:(:(:(:(
A vonatot megéri megpróbálni szerintem.
Ilyen idõben ne is reménykedj a MÁV-ban. Az én párom a 61-esen van elakadva :( Semmit nem tudok érte tenni és szétaggódom az agyam érte.
A kérdező hozzászólása: És a vonatok? Most telózott, h Fehérváron vannak a vonatállomáson. Azok, h járnak? 21:17-kor vagy mikor van kiríva az indulás.
Esélyes. Esetleg ha a régi 7-esen lemegy a Balatonig, onnan a 71>710>72>8 útvonalon kerül egy kicsit, de szerintem a litéri és a fûzfõgyártelepi domb sem nagyon járható most ( de ezt csak tippelem ).
A kérdező hozzászólása: Most akkor ott fognak éjszakázni?
A kérdező hozzászólása: Éjfél után indultak a vonatok, avval hazajött. Kicsit megfagyott gyalog hazáig szegény, de hazaért.

Az emberek nagy többsége miért áll a melegek oldalára?

Nem értem miért kell mindenb?l melegbárt csinálni. Miért nem tudják elfogadni az olyanokat akik egyáltalán nem szeretik a melegeket. Nem rég írtak ki oylan kérdést hgoy egy srác azt mondta az anyjának hgoy ? meleg... és az anya kétségbe volt esve, mert a gyereke még kisfiú... erre jöttek az okostóniik hogy márpedig a gyerekb?l tényleg meleg lesz feln?tt korára, és el tudja már dönteni hgoy mi a jó neki..... Ezen szó szerint felháborodtam, és akik biztatták az anyát nagy többségben meleg hozzászólók voltak. ÉS akik nem voltak melegek és máshgoy másként írtak az anyához, és biztatták hgoy nicns semmi baj, csak a hormonok tombolnak benne és ismerkedik a gyerek a világgal.... azt nem elég hogy lepontozták de jól be is szólogattak neki. Mintha valami b?n lenne heterónak lenni. Vélemények? (kérem mindenki moderáltan)

Legjobb válasz: Az emberek többsége nem áll a melegek oldalára. Inkább arról van szó, hogy azok a heterók, akik nem fogadják el a melegeket "nem tudják hova tenni" azokat a heterókat, akik pedig igen. Pedig most már sok heteró elfogadja a melegeket, mert tényleg belegondolnak abba, hogy egy férfi beleszerethet egy másik férfiba vagy egy nõ egy másik nõbe. Minden embereben ott van a vágy, hogy társat találjon, azok a heterók akik elfogadják ezt, belátták, hogy jobb ha egy meleg meleg párkapcsolatban van, mint hogy társadalmi nyomásra ellenkezõ nemûvel kezdjen, abból lesznek a sors tragédiák.

Igaza van sokaknak, akik már korábban válaszoltak, hogy nem állnak többen az oldalukra, csak az ilyen kérdésekre nagyon sokszor eleve azok válaszolnak, akik pozitívan állnak a dologhoz. de ha meg kiírnál egy kérdést, melyben szándékosan lehúzod õket, szerintem sok, azonos véleményt valló ember jönne, akik örülnek, hogy olyan kérdésre válaszolhatnak, ahol a kérdezõt megerõsítik a véleményében, és nem ellenkezõleg. Az, hogy a melegek ezt egészen fiatalon tudják, azt több helyen hallani. Hogy igaz-e, nyilván csak õk tudhatják, minden esetre több ilyen esetet hallottam már, ahol az illetõ már egészen fiatalon megmondta. Legalábbis ha komolyan vesszük, hogy az óvodában Petike beleszeret Katikába, és másnap csokit visz neki (nyilván nem alapítanak közös háztartást), akkor végül is... (Bár én ezt a gyerekszerelmet mindig furcsán néztem.) Nekem volt a gimiben egy évfolyamtársam, aki meleg volt. Már úgy mesélték róla a korábbi barátai, akik közel álltak hozzá, hogy bevallotta nekik, stb., és mivel 14 évesek voltunk gimi kezdetén, ennek legkésõbb 13 évesen kellett történnie. Ettõl függetlenül, azt gondolom - ehhez persze látnom kellene a kérdést, ami miatt Te ezt kiírtad -, hogy valószínûleg arra a kérdésre azért írták azt sokan, hogy a fiú már tudhatja, hogy meleg, stb., abba az irányba akarták terelni az anyukát, hogy fogadja el a fiát. Így látatlanban azt gondolom, hogy nem az lehetett a lényeg, hogy most 12 vagy 13 éves, hanem az, hogy az anyuka higgyen neki, mert féltek tõle, hogy azért mondja, hogy még túl fiatal, mert ki akar bújni ez alól: ha azt mondja, hogy még keresi önmagát, akkor nem kell foglalkoznia a kérdéssel, hitegetheti magát, stb., és ezt sokan úgy értelmezték, hogy nem akarja elfogadnia saját fiát. Gondolom én. Amúgy, szerintem, ha ez igaz, a fiú még szerencsés is: szerintem egy 12 éves gyerek még sokkal könnyebben túlesik egy ilyen beszélgetésen, és minél tovább húzunk bármit, amit be kell jelenteni, egyre nehezebb lesz. És a szüleinek is lesz ideje elfogadni, nem akkor kell megbarátkozniuk a helyzettel, mikor már a barátját mutatja be.
Az emberek többsége nem áll a melegek oldalára. Inkább arról van szó, hogy azok a heterók, akik nem fogadják el a melegeket "nem tudják hova tenni" azokat a heterókat, akik pedig igen. Pedig most már sok heteró elfogadja a melegeket, mert tényleg belegondolnak abba, hogy egy férfi beleszerethet egy másik férfiba vagy egy nõ egy másik nõbe. Minden embereben ott van a vágy, hogy társat találjon, azok a heterók akik elfogadják ezt, belátták, hogy jobb ha egy meleg meleg párkapcsolatban van, mint hogy társadalmi nyomásra ellenkezõ nemûvel kezdjen, abból lesznek a sors tragédiák.
Én egyáltalán nem gondolom úgy, hogy az emberek többsége a melegek pártját fogná. Még ezen az oldalon sincs ez így, csupán ezek az emberek gyakrabban válaszolnak az ilyen típusú kérdésekre. Az, hogy nem akarják elfogadni mások álláspontját, egyértelmû. Elvégre te sem akarod elfogadni az övéket (hiába próbálnád bizonygatni - ha tökéletesen elfogadnád, nem lennél felháborodva a hozzászólásaikon). Természetes dolog, hogy két álláspontot valló ember megpróbálja megváltoztatni a másik véleményét. Ami az általad említett kérdést illeti. Valószínûleg a homoszexuális válaszolók orientációját nem fogadták el könnyen, talán még nehézségeik is adódtak belõle. Éppen ezért szeretnék, hogy egy esetleges "társuknak" ne kelljen átélniük azt, amit nekik. A lepontozósdi, mint látod, itt is megy, szóval ezt nem nevezném egy hihetõ mércének. Aki a homoszexualitás elismeréséért küzd, nem azt akarja bebizonyítani, hogy a heteroszexualitás bûn, hanem hogy a homoszexualitás sem bûn.
Azért állnak az oldalukra (oldalunkra) mert vannak olyan emberek akik nem tesznek különbséget embertáraik között. Mert a melegség nem bûn és nem elítélendõ dolog egy haladó szellemiségû ember számára. A meleg ember nem azért meleg mert õ az akart lenni hanem mert ilyennek született és így érzi jól magát. Ez olyan mint hogy az ember a szeme színét sem maga választja születésekor. Mint ahogy a nemi vonzalmait sem választhatja meg. Ezen nincs SEMMI elítélendõ. Ez természetes. Csak páran kitalálták hogy utálni kell minket. Mert ezzel csak a másik személyiségét és önbecslését romboljuk és így megkeserítjük az életét. Ahogy velem is teszik sokan... 19/f
Miért, te nem tudtad 12-13 évesen, hogy hetero vagy? Nekem sok meleg ismerõsöm van, állításuk szerint csomóan már kiskamasz koruk óta tudták, hogy melegek. Meg ha valakiben csak a hormonok és a kíváncsiság dolgoznak, az a dolog szexuális részére kíváncsi. Ellenben ha valaki meleg, akkor nem csak testileg, hanem érzelmileg is a saját neméhez vonzódik, a saját nemével képzel el párkapcsolatot, szerelmet, együttélést. Ez már nem puszta kalandozás. A melegek se nem kevesebbek, se nem többek. Én nem pártolom õket, szimplán csak egyenlõ emberi lényként gondolok rájuk. Nem értem miért fáj valakinek egy másik ember szexuális identitása.
Én úgy látom, hogy sokan inkább az intoleránsak ellenoldalára állnak. Sok heteroszexuális áll ki a melegek mellett, viszont ez fõként annak is köszönhetõ, hogy sokak számára ellenszenves az, ahogyan a másságot kezelik. A másokra való lenézésnél és gúnyolódásnál sokszor nincs visszataszítóbb dolog sokak szemében. Nyilván azért kapcsolnak át sokan már deffenzív módba, amikor errõl a témáról van szó, mert a homoszexuálisok azok, akik céltáblának vannak kitéve, nem pedig a heteroszexuálisok. A heterókat nincs miért védeni, mert õket nem támadja senki. Az én véleményem az, hogy ez is pont ugyanolyan eszetlen beskatulyázása az embereknek, mint anno volt a feketéknek vagy bármilyen más csoportnak, aki épp kiszemelt volt. Az embert ismerd meg, ne a külsõség alapján ítéld meg.
Kisfiúknál valóban nem biztos hogy meleg lesz , sõt tinédzsereknél sem biztos, mivel akkor igen gyakori az intenditás zavar és a fejlõdõ fiú vagy lány nem tudja hova tartozik , nem tudja mit akar. Ilyenkor azt a bizonyos mérleget nem szabad sem erre sem arra billenteni hanem egyensúlyban kell tartani , kialakul a szexualitása majd magától akár homoszexuális lesz akár hetero.
Ez van, ha az egészséges tolerancia túllõ a célon és átcsap népszerûsítõ propagandába. Sajnos, fõleg itt nálunk, valahogy nem szokták megtalálni a határt és iszonyat milyen fekete-fehéren gondolkoznak az emberek. Ilyen ez a homár kérdés is. Az embereknek általában semmi baja vele, ha valaki az, csak tartsa meg magának. Ennek ellenére elvi kérdést csinálnak abból, hogy rávegyék az átlag embert, hogy ne csak elfogadja, de még örüljön is neki. Kisebbségi (cigány) kérdésben is, nem azt próbálják meg kideríteni miért vannak az embereknek ellenérzéseik velük szemben és a probléma gyökerét kezelni, egyszerûen propagandával próbálnak hatni az emberre és aki nem hajt fejet, az rasszista, esetünkben homofób és a rendszer ellensége.
A kérdező hozzászólása: Ez így van, de mind azzal jött hogy õk kiskorukban már 13, 18 évesen tudták hgoy melegek. NEm tudtam hgoy sírjak vagy nevessek. ÉS ezt a szegény srácot meg teljesen meleggé akarták tenni, olyan durván semmis érvekkel dobálóztak.
Én hetero vagyok, de ilyen ügyekben én mindig azt mondom fogadja el a fiát és legyen nyitott. Nem hitegetem megváltozik, mert egy kérdésbõl nem derül ki. Azt mindig elfelejtik, hogy pontosan mit mondott. Inkább a saját bajukat írják, ami persze érthetõ, de nem segít minden esetben megfelelõ vaálaszt adni. A melegekkel nincs bajom, a férfiak így nem konkurenciák, és a nõk :)
Mert lenyúlták a meleg szót, ami a magyar irodalomban egészen mást jelent:)

Miért áll a "faszom " egy hete folyamatosan?

Legjobb válasz: :O jujj, ha az én pasimé olyan lenne...jujujujjj

:O jujj, ha az én pasimé olyan lenne...jujujujjj
Akkor már rég amputálni kellett volna szóval jobbat találj ki.
Mert közeledik a karácsony.
Mert terhes vagy.
Mert titokban felhõ vagy

Miért áll a játék?

Már nem egyszer fordult elõ !!CSAK!! régebbi játékoknál, hogy megáll a játék. (nem arról van szó, hogy nem csináltam meg valamit és azért, ismerem a játékmenetet) Én tudok mozogni, járkálni az egész pályán, de ellenségek sehol, vagy ha vannak akkor állnak egy helybe. Ez így micsoda? (pl: cod 1-2, mohaa stb)

Mosogatógép aljában miért áll a víz?

Korábban nem csinált ilyet, most egy ideje a mosogatás végén valamiért nem ereszti le az összes vizet, hanem ott áll az alján. Így a sótartályt sem tudom megtölteni. A szűrőt rendszeresen tisztítom, ételmaradékok nem kerülnek bele, szóval nem hiszem, hogy valami el lenne dugulva... És a következő mosogatás indításakor rögtön a víz leeresztésével kezdi, tehát akkor már érzékeli - de miért nem az előző mosogatás végén teszi ezt? Tapasztalt valaki hasonlót? (Whirpool 6. érzék gép, 1 éves)

Miért áll a barátom pénisze 2 perc után? Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: addig örülj amíg így van :D úgy néz ki kicsit odavan érted :D

addig örülj amíg így van :D úgy néz ki kicsit odavan érted :D
csak reagál rád :p
2 perc után? Már fél perc után állnia kéne. :D Ne aggódj ez normális, odavan érted.
már akkor állnia kéne, mikor tudja hogy találkoztok.
Ha 1 hete nem találkoztam a barátnõmmel, már akkor feláll mikor megyünk haza a buszmegállóból. Ez teljesen normális fõleg a fiatalabbaknál. 21/f

Miért áll a Qlaira fogamzásgátló 28 szemből?

Mivel el?ször használok ilyet, kicsit megijedtem attól, hogy folyamatosan kell szednem. Miben különbözik a 21 szemest?l?

Legjobb válasz: abban, h ebbe 28 van nem 21. Ennyi

abban, h ebbe 28 van nem 21. Ennyi
Sztem abban h ez lehet az a fajta amit folyamatosan kell szedni de 7 szem csak placebó. Asszem azért van így megcsinálva h ne felejtsd el beszedni idõben az elsõ szemet. De am olvasd el a tájékoztót mert én is csak tippelni tudok
ahogy az utolsó írta abban az utolsó 7 szemben nincs hatóanyag csak azért kell szedni, hogy ne felejtsd el.
vajon mire való a betegtájékoztató?
én is azt szedem. nem az utolsó 7 szemben van placebó hanem az utolsó 2 ben! kombinált fogamzásgátló minden szín más hatóanyagot tartalmaz, ellenben a 21 szemes csak egyféle hatóanyagot tartalmaz. amúgy van hozzá betegtájékoztató, miért nem olvasod el ahelyet h itt hülyeségeket olvasol és még a végén nem szeded az ucsó hét napot..!
5. Hát ezt nagyon rosszul tudod mert 21 szemes is 3 hatóanyagos. Nem én találtam ki csak szoktam betegtájékoztatót olvasni
én úgy értettem h mind a 21 szemben úgyanaz a hatóanyag van (mindegy h mennyi)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!