Találatok a következő kifejezésre: Miért állnak állandóan a (18 db)

Miért áll állandóan a víz a hűtő szekrény aljában? A fagyasztója meg alig 2 hónap alatt bejegesedik úgy, hogy a fiókokat alig lehet nyitni.

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg rossz a gumi-szigetelés az ajtókon. Nálunk is ez volt a helyzet, de vettem új gumikat, fél óra alatt kicseréltem és azóta semmi gond. Remélem, segítettem.

Szia! Valószínûleg rossz a gumi-szigetelés az ajtókon. Nálunk is ez volt a helyzet, de vettem új gumikat, fél óra alatt kicseréltem és azóta semmi gond. Remélem, segítettem.
A szigetelést le tud ellenõrizni: este tegyél bele egy felkapcsolt elemlámpát, csukd be az ajtót, teljes sötétben nézd meg, látsz e fényt? Ha igen, akkor valóban a szigetelés lesz a gond. Akkor már csak a pontos típus alapján azt kell kiderítened, lehet e cserélni a mágnesgumit? Sajnos, miénken nem lehetett, ezért a teljes ajtót kellett cserélni, ami persze jóval drágább volt, mint a sima gumi csere.
Szia! Az elsõ vagyok megint. Nekünk is esélyes volt a komplett ajtócsere, de találtam egy céget, ahol egyedi rendelés alapján is vállalnak szigetelõ-gumi készítést.
2. vagyok: a miénk olyan típus, amin nem lehetett sajnos :(
Így fejezik ki az érzelmeiket.
Én nem voltam ordibálós. Szerintem gyereke válogatja, vannak halkabbak és hangosabbak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Õk nem tudják még szavakkal megfogalmazni mit éreznek, de legtöbbször felmérni sem tudják a körülöttük lévõ dolgokat és ez rémiszti õket. Pl buszmegállóban ácsorog az anyukájával, el nem mozdulhat, mert anyuka fogja a kezét, hiába rángatózik, nem mehet egy lépést sem, nehogy kiszaladjon az útra. Csak pár perc telik el, számára ezer év, és még anyuka fel tudja mérni, hogy már csak öt perc van indulásig, a kisgyereknek fogalma sincs róla, hogy mennyit kell még várnia, mikor ér már haza és fekhet el a kis ágyában vagy játszhat a játékaival. Ezért ordít kínjában. Amúgy sokat segít az, ha mielõtt elviszik valahová elmondják neki, hogy "ott majd egy kicsit állni kell, nem szavad majd rohangálni, de ha hazajöttünk majd labdázunk. Nem fog sokáig tartani" általában használ. A gyerek nem hülye, megérti, ha elmondják neki az õ szintjén, hogy mi vár rá, de sokan nem teszik, sõt, sokan nem is tudják, hogy ezzel mennyi mindent el tudnának érni, mert õket sem így nevelték.
Ezen kívül náluk még ösztönös, hogy felhívják magukra a figyelmet.
Miert nyekeregnek az iskolasok is, vagy a plazacicak. Feltunesi viszketegseg. Inkabb az ovisokat hallgatom.

Miért áll le a sims3-m állandóan játék közben?

Mikor játszok vele van h elfeketedik a képernyő és kiírja h a "Sims 3 működése leáll"

Legjobb válasz: Telepítsd újra, vagy frissítsd a VGA drivert, ha így is, akkor próbálj régebbi drivert.

Telepítsd újra, vagy frissítsd a VGA drivert, ha így is, akkor próbálj régebbi drivert.
A kérdező hozzászólása: A játékot most telepítettem újra :(


Miért áll le a GTA IV működése állandóan mikor játszom vele?

Letöltöttem a GTA IV-et. Crackeltem, patchet nem tettem fel rá, mert tudom, hogy attól csak tönkreteszem. Utána feltettem rá a magyarítást, és csináltam egy offline windows live accountot is. És mikor elindítom a játékot, mindig kiírja, hogy a GTA IV.exe működése leáll. Nem mindig ugyanakkor. Van hogy mikor elindítom és egyszerre, van, hogy amikor elkezdem a játékot akkor. Szóval mindig máskor. Azt megjegyzem, hogy Win 7 Home op-m van, de nem hiszem, hogy ez olyan hű de nagy problémát jelent. Sőt. A gépem adatai: (ha ezekben lenne a hiba) Intel(R) Core(TM) i3 CPU M350 @ 2.27 GHz 4,00 GB (3,86 GB használható) 64 bites op rendszer ATI Mobility Radeon HD 5470 És Sony VAIO-m van.

Legjobb válasz: én amikor törtel játszottam mindíg felfrissítettem 1.4-re, crack és ment tökéletesen (nekem is ez volt a gond) vagy ha regisztrálva vagy ncore-ra vagy beloadra, ajánlom a DVD5-ös verziókat, azok mindíg jók szoktak lenni

én amikor törtel játszottam mindíg felfrissítettem 1.4-re, crack és ment tökéletesen (nekem is ez volt a gond) vagy ha regisztrálva vagy ncore-ra vagy beloadra, ajánlom a DVD5-ös verziókat, azok mindíg jók szoktak lenni
A kérdező hozzászólása: De ha patchelem, akkor ugyanúgy nem lesz jó a játék, így is már harmadszor telepítettem fel, mert mind a kettõ fajta patch amiket leszedtem rá, elcseszte a játékot.
Vedd meg és kész!
A kérdező hozzászólása: Már megoldottam de azért köszi.
Megmondanád hogy? Ugyanez a hiba ugyan úgy win7 home premium 32 bit, csak nagyobb gép. (és nem laptop :D)

A fiúknak serdülőkorban miért áll állandóan?

A kb. 12-16 éves fiúknak (serdül?korban) "éjjel-nappal" áll a farkuk. Szinte nem is izgulnak semmire, mégis... Miért?

Legjobb válasz: A hormonok akkor kezdenek dolgozni. A hormonszint ingadozása miatt.

A hormonok akkor kezdenek dolgozni. A hormonszint ingadozása miatt.
Akkor áll ha pisálni kell, meg reggel is áll de ez még remélhetõleg sokáig így lesz akár 30 évesen is. Azért áll mert még jó a keringésük, nameg kicsi az ingerküszöbük fiatalok.. Majd 25 felett egyre ritkábban fog csak "úgy" állni.
Hát azért az állandóan egy nagyon-nagyon erõs túlzás...
kib magas a tesztoszteron szintjük. Idõvel ez elkezd csökkenni.
én 30 F vagyok de nekem is mindig áll... reggel ha meglátok egy jó csajt vagy akár a buszon a rázkódástól vagy odanyúlok és megmasszírozom. most is áll:.. ez lehet h betegség
azért mert a tested változásokon megy keresztül.mutálódsz.nem kell megilyedni.csak nyugi:)
Ilyenkor kezdesz "megérni" és a tested folyamatosan teszteli magát. Ez természetes, de ne aggódj majd elmúlik. Ha nagyon zavar hanyagold a szûk alsógatyát.

Miért áll le állandóan hibával a Logitech Webcam Software?

Amikor a Quick Capture-re kattintok, állandóan jön a hibaüzenet és kilép. "A Launcher Main Application hibát észlelt ezért leáll"

Miért áll le állandóan a gép?

Van egy Toshiba Satellite A205 S7464-es laptopom. Akármelyik játékkal játszok, 10-20, jó esetben 30 perc után megáll a kép és elkezd zúgni gép (filmnézéskor is ez van). Csak az úrainditás segit sajnos, mi lehet a probélma? :-S Én arra tippelek, hogy túlmelegszik, de csak egy tippre alapozva nem akarok notebook h?t?t venni.

Legjobb válasz: Szerintem is túlmelegszik.

Szerintem is túlmelegszik.
szerintem szerezz be egy hûtõt, vagy valami olyasmit ami az alját szabadon haggya és tud szellõzni
Hõmérsékletmérõ programot szerezz be, hátha segít. ( Google / cpu temperature )
A kérdező hozzászólása: És hõmérõ progi miért segitene? Attól még nem fogom tudni hogy attól van-e.
Azt fogod tudni, hogy attól van-e, azonban nem segít a túlmelegedésen. Ilyen program az Everest.
A kérdező hozzászólása: Játék elõtt: http://kepfeltoltes.hu/view/110201/6841828821_www.kepfeltolt.. Játék után: http://kepfeltoltes.hu/view/110201/3665402792_www.kepfeltolt.. Szóval emiatt van? Kell hûtõt venni?
Jól látom hogy ez a processzor?:O (ELÁJUL) Még szép hogy venned kell különben hamarosan elbúcsúzhatsz tõle

Miért áll le állandóan a született feleségek játék?

mindig leáll ugyanabban az id?ben....mi lehet a baj?

Miért állnak meg állandóan a videók a youtube-on, és miért jelenik meg néha furán, nézhetetlenül az oldal?

állandóan megállnak a videók, és el se indulnak többé, és néha furán , nézhetetkenül jelenik meg az egész oldal

Legjobb válasz: a régi koleszomban nekem is mindig megálltak, de azért mert nagyon szar volt a net. és ha nézhetetlen az oldal, azis attól lehet hogy rossz a kapcsolat. más oldallal nincs gáz?

a régi koleszomban nekem is mindig megálltak, de azért mert nagyon szar volt a net. és ha nézhetetlen az oldal, azis attól lehet hogy rossz a kapcsolat. más oldallal nincs gáz?
A kérdező hozzászólása: nincs
A kérdező hozzászólása: illetve néha furán jelenik meg más oldal is, de ha pl. az indavideo mlgha megáll is egy idõ után végigmegy. a youtube-on végleg elakad.
ha furán jelenik meg akkor azt ha a szinre érted akkor codecet tölts le.egy codec:k-lite, qtime, real player az utóbbi kettõ az lejátszó de ha telepited akkor codecet is rak fel asszem.de elõször a k-lite-ot próbáld
Nekem is megáll néha, több gépen is. Nem jöttem rá miért, de lehet hogy a szolgáltató hibája.

Miért áll le állandóan a sims3-om?

Már egy ideje nem játszottam vele, de most regisztráltam ré egy új kiegészítõt/szigetvilág/ és azóta csak addig jutok hogy egy simet teljesen, a másikat csak félig tudom megcsinálni. Azt csinálja, hogy befagy, kimegy belõle és azt írja, hogy a hibát észlelt, ezért leállt. Miért lehet? Ezelõtt ilyen soha nem volt.

Legjobb válasz: ilyen nekem is volt de nekem az volt a baj hogy be voltam jelentkezve, miután kijelentkeztem utána ment tovább rendesen. ha nem ez az akkor passz

ilyen nekem is volt de nekem az volt a baj hogy be voltam jelentkezve, miután kijelentkeztem utána ment tovább rendesen. ha nem ez az akkor passz
Talán itt találsz valamit: [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!