Találatok a következő kifejezésre: Miért állnak állandóan a (17 db)

Miért áll állandóan a víz a hűtő szekrény aljában? A fagyasztója meg alig 2 hónap alatt bejegesedik úgy, hogy a fiókokat alig lehet nyitni.

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg rossz a gumi-szigetelés az ajtókon. Nálunk is ez volt a helyzet, de vettem új gumikat, fél óra alatt kicseréltem és azóta semmi gond. Remélem, segítettem.

Szia! Valószínûleg rossz a gumi-szigetelés az ajtókon. Nálunk is ez volt a helyzet, de vettem új gumikat, fél óra alatt kicseréltem és azóta semmi gond. Remélem, segítettem.
A szigetelést le tud ellenõrizni: este tegyél bele egy felkapcsolt elemlámpát, csukd be az ajtót, teljes sötétben nézd meg, látsz e fényt? Ha igen, akkor valóban a szigetelés lesz a gond. Akkor már csak a pontos típus alapján azt kell kiderítened, lehet e cserélni a mágnesgumit? Sajnos, miénken nem lehetett, ezért a teljes ajtót kellett cserélni, ami persze jóval drágább volt, mint a sima gumi csere.
Szia! Az elsõ vagyok megint. Nekünk is esélyes volt a komplett ajtócsere, de találtam egy céget, ahol egyedi rendelés alapján is vállalnak szigetelõ-gumi készítést.
2. vagyok: a miénk olyan típus, amin nem lehetett sajnos :(

Miért áll le a sims3-m állandóan játék közben?

Mikor játszok vele van h elfeketedik a képernyő és kiírja h a "Sims 3 működése leáll"

Legjobb válasz: Telepítsd újra, vagy frissítsd a VGA drivert, ha így is, akkor próbálj régebbi drivert.

Telepítsd újra, vagy frissítsd a VGA drivert, ha így is, akkor próbálj régebbi drivert.
A kérdező hozzászólása: A játékot most telepítettem újra :(

Miért áll le a GTA IV működése állandóan mikor játszom vele?

Letöltöttem a GTA IV-et. Crackeltem, patchet nem tettem fel rá, mert tudom, hogy attól csak tönkreteszem. Utána feltettem rá a magyarítást, és csináltam egy offline windows live accountot is. És mikor elindítom a játékot, mindig kiírja, hogy a GTA IV.exe működése leáll. Nem mindig ugyanakkor. Van hogy mikor elindítom és egyszerre, van, hogy amikor elkezdem a játékot akkor. Szóval mindig máskor. Azt megjegyzem, hogy Win 7 Home op-m van, de nem hiszem, hogy ez olyan hű de nagy problémát jelent. Sőt. A gépem adatai: (ha ezekben lenne a hiba) Intel(R) Core(TM) i3 CPU M350 @ 2.27 GHz 4,00 GB (3,86 GB használható) 64 bites op rendszer ATI Mobility Radeon HD 5470 És Sony VAIO-m van.

Legjobb válasz: én amikor törtel játszottam mindíg felfrissítettem 1.4-re, crack és ment tökéletesen (nekem is ez volt a gond) vagy ha regisztrálva vagy ncore-ra vagy beloadra, ajánlom a DVD5-ös verziókat, azok mindíg jók szoktak lenni

én amikor törtel játszottam mindíg felfrissítettem 1.4-re, crack és ment tökéletesen (nekem is ez volt a gond) vagy ha regisztrálva vagy ncore-ra vagy beloadra, ajánlom a DVD5-ös verziókat, azok mindíg jók szoktak lenni
A kérdező hozzászólása: De ha patchelem, akkor ugyanúgy nem lesz jó a játék, így is már harmadszor telepítettem fel, mert mind a kettõ fajta patch amiket leszedtem rá, elcseszte a játékot.
Vedd meg és kész!
A kérdező hozzászólása: Már megoldottam de azért köszi.
Megmondanád hogy? Ugyanez a hiba ugyan úgy win7 home premium 32 bit, csak nagyobb gép. (és nem laptop :D)


A fiúknak serdülőkorban miért áll állandóan?

A kb. 12-16 éves fiúknak (serdül?korban) "éjjel-nappal" áll a farkuk. Szinte nem is izgulnak semmire, mégis... Miért?

Legjobb válasz: A hormonok akkor kezdenek dolgozni. A hormonszint ingadozása miatt.

A hormonok akkor kezdenek dolgozni. A hormonszint ingadozása miatt.
Akkor áll ha pisálni kell, meg reggel is áll de ez még remélhetõleg sokáig így lesz akár 30 évesen is. Azért áll mert még jó a keringésük, nameg kicsi az ingerküszöbük fiatalok.. Majd 25 felett egyre ritkábban fog csak "úgy" állni.
Hát azért az állandóan egy nagyon-nagyon erõs túlzás...
kib magas a tesztoszteron szintjük. Idõvel ez elkezd csökkenni.
én 30 F vagyok de nekem is mindig áll... reggel ha meglátok egy jó csajt vagy akár a buszon a rázkódástól vagy odanyúlok és megmasszírozom. most is áll:.. ez lehet h betegség
azért mert a tested változásokon megy keresztül.mutálódsz.nem kell megilyedni.csak nyugi:)
Ilyenkor kezdesz "megérni" és a tested folyamatosan teszteli magát. Ez természetes, de ne aggódj majd elmúlik. Ha nagyon zavar hanyagold a szûk alsógatyát.

Miért áll le állandóan hibával a Logitech Webcam Software?

Amikor a Quick Capture-re kattintok, állandóan jön a hibaüzenet és kilép. "A Launcher Main Application hibát észlelt ezért leáll"

Miért áll le állandóan a gép?

Van egy Toshiba Satellite A205 S7464-es laptopom. Akármelyik játékkal játszok, 10-20, jó esetben 30 perc után megáll a kép és elkezd zúgni gép (filmnézéskor is ez van). Csak az úrainditás segit sajnos, mi lehet a probélma? :-S Én arra tippelek, hogy túlmelegszik, de csak egy tippre alapozva nem akarok notebook h?t?t venni.

Legjobb válasz: Szerintem is túlmelegszik.

Szerintem is túlmelegszik.
szerintem szerezz be egy hûtõt, vagy valami olyasmit ami az alját szabadon haggya és tud szellõzni
Hõmérsékletmérõ programot szerezz be, hátha segít. ( Google / cpu temperature )
A kérdező hozzászólása: És hõmérõ progi miért segitene? Attól még nem fogom tudni hogy attól van-e.
Azt fogod tudni, hogy attól van-e, azonban nem segít a túlmelegedésen. Ilyen program az Everest.
A kérdező hozzászólása: Játék elõtt: http://kepfeltoltes.hu/view/110201/6841828821_www.kepfeltolt.. Játék után: http://kepfeltoltes.hu/view/110201/3665402792_www.kepfeltolt.. Szóval emiatt van? Kell hûtõt venni?
Jól látom hogy ez a processzor?:O (ELÁJUL) Még szép hogy venned kell különben hamarosan elbúcsúzhatsz tõle

Miért áll le állandóan a született feleségek játék?

mindig leáll ugyanabban az id?ben....mi lehet a baj?

Miért állnak meg állandóan a videók a youtube-on, és miért jelenik meg néha furán, nézhetetlenül az oldal?

állandóan megállnak a videók, és el se indulnak többé, és néha furán , nézhetetkenül jelenik meg az egész oldal

Legjobb válasz: a régi koleszomban nekem is mindig megálltak, de azért mert nagyon szar volt a net. és ha nézhetetlen az oldal, azis attól lehet hogy rossz a kapcsolat. más oldallal nincs gáz?

a régi koleszomban nekem is mindig megálltak, de azért mert nagyon szar volt a net. és ha nézhetetlen az oldal, azis attól lehet hogy rossz a kapcsolat. más oldallal nincs gáz?
A kérdező hozzászólása: nincs
A kérdező hozzászólása: illetve néha furán jelenik meg más oldal is, de ha pl. az indavideo mlgha megáll is egy idõ után végigmegy. a youtube-on végleg elakad.
ha furán jelenik meg akkor azt ha a szinre érted akkor codecet tölts le.egy codec:k-lite, qtime, real player az utóbbi kettõ az lejátszó de ha telepited akkor codecet is rak fel asszem.de elõször a k-lite-ot próbáld
Nekem is megáll néha, több gépen is. Nem jöttem rá miért, de lehet hogy a szolgáltató hibája.

Miért áll le állandóan a sims3-om?

Már egy ideje nem játszottam vele, de most regisztráltam ré egy új kiegészítõt/szigetvilág/ és azóta csak addig jutok hogy egy simet teljesen, a másikat csak félig tudom megcsinálni. Azt csinálja, hogy befagy, kimegy belõle és azt írja, hogy a hibát észlelt, ezért leállt. Miért lehet? Ezelõtt ilyen soha nem volt.

Legjobb válasz: ilyen nekem is volt de nekem az volt a baj hogy be voltam jelentkezve, miután kijelentkeztem utána ment tovább rendesen. ha nem ez az akkor passz

ilyen nekem is volt de nekem az volt a baj hogy be voltam jelentkezve, miután kijelentkeztem utána ment tovább rendesen. ha nem ez az akkor passz
Talán itt találsz valamit: [link]

Facebook-on miért áll vissza állandóan a régi profilképem?

Már egy hete,h lecseréltem a főképem, és folyton a régi ugrik vissza MAGÁTÓL! Senki nem töri fel a címem(még mielőtt erre gondol vki). Másnál is van/volt ilyen??? Lehet ezen segíteni? Köszi!!!!

Legjobb válasz: a régi képed jobban szereti XD

a régi képed jobban szereti XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!