Találatok a következő kifejezésre: Miért állnak állandóan (24 db)

Miért áll állandóan a víz a hűtő szekrény aljában? A fagyasztója meg alig 2 hónap alatt bejegesedik úgy, hogy a fiókokat alig lehet nyitni.

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg rossz a gumi-szigetelés az ajtókon. Nálunk is ez volt a helyzet, de vettem új gumikat, fél óra alatt kicseréltem és azóta semmi gond. Remélem, segítettem.

Szia! Valószínûleg rossz a gumi-szigetelés az ajtókon. Nálunk is ez volt a helyzet, de vettem új gumikat, fél óra alatt kicseréltem és azóta semmi gond. Remélem, segítettem.
A szigetelést le tud ellenõrizni: este tegyél bele egy felkapcsolt elemlámpát, csukd be az ajtót, teljes sötétben nézd meg, látsz e fényt? Ha igen, akkor valóban a szigetelés lesz a gond. Akkor már csak a pontos típus alapján azt kell kiderítened, lehet e cserélni a mágnesgumit? Sajnos, miénken nem lehetett, ezért a teljes ajtót kellett cserélni, ami persze jóval drágább volt, mint a sima gumi csere.
Szia! Az elsõ vagyok megint. Nekünk is esélyes volt a komplett ajtócsere, de találtam egy céget, ahol egyedi rendelés alapján is vállalnak szigetelõ-gumi készítést.
2. vagyok: a miénk olyan típus, amin nem lehetett sajnos :(

A fiúknak serdülőkorban miért áll állandóan?

A kb. 12-16 éves fiúknak (serdül?korban) "éjjel-nappal" áll a farkuk. Szinte nem is izgulnak semmire, mégis... Miért?

Legjobb válasz: A hormonok akkor kezdenek dolgozni. A hormonszint ingadozása miatt.

A hormonok akkor kezdenek dolgozni. A hormonszint ingadozása miatt.
Akkor áll ha pisálni kell, meg reggel is áll de ez még remélhetõleg sokáig így lesz akár 30 évesen is. Azért áll mert még jó a keringésük, nameg kicsi az ingerküszöbük fiatalok.. Majd 25 felett egyre ritkábban fog csak "úgy" állni.
Hát azért az állandóan egy nagyon-nagyon erõs túlzás...
kib magas a tesztoszteron szintjük. Idõvel ez elkezd csökkenni.
én 30 F vagyok de nekem is mindig áll... reggel ha meglátok egy jó csajt vagy akár a buszon a rázkódástól vagy odanyúlok és megmasszírozom. most is áll:.. ez lehet h betegség
azért mert a tested változásokon megy keresztül.mutálódsz.nem kell megilyedni.csak nyugi:)
Ilyenkor kezdesz "megérni" és a tested folyamatosan teszteli magát. Ez természetes, de ne aggódj majd elmúlik. Ha nagyon zavar hanyagold a szûk alsógatyát.
Így fejezik ki az érzelmeiket.
Én nem voltam ordibálós. Szerintem gyereke válogatja, vannak halkabbak és hangosabbak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Õk nem tudják még szavakkal megfogalmazni mit éreznek, de legtöbbször felmérni sem tudják a körülöttük lévõ dolgokat és ez rémiszti õket. Pl buszmegállóban ácsorog az anyukájával, el nem mozdulhat, mert anyuka fogja a kezét, hiába rángatózik, nem mehet egy lépést sem, nehogy kiszaladjon az útra. Csak pár perc telik el, számára ezer év, és még anyuka fel tudja mérni, hogy már csak öt perc van indulásig, a kisgyereknek fogalma sincs róla, hogy mennyit kell még várnia, mikor ér már haza és fekhet el a kis ágyában vagy játszhat a játékaival. Ezért ordít kínjában. Amúgy sokat segít az, ha mielõtt elviszik valahová elmondják neki, hogy "ott majd egy kicsit állni kell, nem szavad majd rohangálni, de ha hazajöttünk majd labdázunk. Nem fog sokáig tartani" általában használ. A gyerek nem hülye, megérti, ha elmondják neki az õ szintjén, hogy mi vár rá, de sokan nem teszik, sõt, sokan nem is tudják, hogy ezzel mennyi mindent el tudnának érni, mert õket sem így nevelték.
Ezen kívül náluk még ösztönös, hogy felhívják magukra a figyelmet.
Miert nyekeregnek az iskolasok is, vagy a plazacicak. Feltunesi viszketegseg. Inkabb az ovisokat hallgatom.


Miért állnak meg állandóan a videók a youtube-on, és miért jelenik meg néha furán, nézhetetlenül az oldal?

állandóan megállnak a videók, és el se indulnak többé, és néha furán , nézhetetkenül jelenik meg az egész oldal

Legjobb válasz: a régi koleszomban nekem is mindig megálltak, de azért mert nagyon szar volt a net. és ha nézhetetlen az oldal, azis attól lehet hogy rossz a kapcsolat. más oldallal nincs gáz?

a régi koleszomban nekem is mindig megálltak, de azért mert nagyon szar volt a net. és ha nézhetetlen az oldal, azis attól lehet hogy rossz a kapcsolat. más oldallal nincs gáz?
A kérdező hozzászólása: nincs
A kérdező hozzászólása: illetve néha furán jelenik meg más oldal is, de ha pl. az indavideo mlgha megáll is egy idõ után végigmegy. a youtube-on végleg elakad.
ha furán jelenik meg akkor azt ha a szinre érted akkor codecet tölts le.egy codec:k-lite, qtime, real player az utóbbi kettõ az lejátszó de ha telepited akkor codecet is rak fel asszem.de elõször a k-lite-ot próbáld
Nekem is megáll néha, több gépen is. Nem jöttem rá miért, de lehet hogy a szolgáltató hibája.

Orbán miért áll ki állandóan az ország mellet?

miért nem hajlik meg a nyugati országok akarata ellõt és hódol be nekik és teljesíti minden akaratukat akkor is ha az az ország és a magyar nép kárára van úgy mint azt az elõzõ kormányok tették 2002-töl.

Legjobb válasz: He?

He?
kérdezõ, hiába magyarázod a sok prolinak, úgyse fogják fel és mindig csak másokat fognak okolni, amiért nincs ingyen semmi és nem keresnek 2 óra semmittevéssel félmillió forintot... amíg ez az uralkodó mentalitás sose fogunk a fejlett országok sorába lépni, és mindig csak a nyugat rabszolgája leszünk
A kérdező hozzászólása: ""ami nem tényként indul ki olyan állításokból, amiknek semmi köze a valósághoz."" Miért nincs köze a valósághoz? Az MSZP kormányok mikor álltak ki Magyarország érdekében a külföldi gazdasági hatalmak érdekei ellenére?
Ja, hogy ezt te komolyan gondolod? Mert rengeteg szavazót vesztenének. Ha ez kellene a szavazatokhoz, megtette volna(esetleg mégis van benne egy kicsike gerinc?)
"a rezsicsökkentés állítólagosan megspórolt összegénél jóval nagyobb mértékben nõttek az élelmiszer árak" Igen, és ez mióta a fidesz hibája? Szimplán kizsákmányol minket az unió, ennyi. Nem tehetünk róla, hogy nyugaton ennyire pénzéhesek az emberek.
15-ös. Örülj, hogy te nem tartozol a prolik közé, hanem neked jó az Orbán politikája. Nem áll ki a magyarokért, csak a szája jár. Itthon a kisembereknek, akiket te prolinak tartasz, egyre rosszabb a helyzete. Nem hiába megy ki egyre több magyar külföldre.
Még szép, hogy egy miniszternek az ország mellett kell kiállni, nem úgy mint ahogy az agyalágyult fõnökeid csinálták, azért buktátok el a választást ismét! :)
1. az elõzõ kormányok sem voltak jobban a magyar emberek kárára, mint most a Fidesz. 2. még ha valóban kiállna, és nem csak a szája járna... 3. a rezsicsökkentés annyi, mint halottnak a csók. rövidtávon lehet, hogy jól jön + 2-3000 forint, de hosszú távon nem mozdítja elõ az ország energiafüggetlenségét, és a szolgáltatások színvonalát sem javítja. 4. ezt ti valahogy úgy képzelitek el, hogy a baloldali emberek a nyugati országok érdekeit képviselik, a jobboldaliak pedig csak a magyar emberekét? nem értem...
Nekem a kérdezõhöz hasonló egyénekrõl mindig ez jut eszembe: [link]
Hülye vagy fiam. Durva, hogy még írni sem tudsz.
Ha Orbán nem harcolna az Unióval akkor te mivel lennél elfoglalva? A végén még rájönnél, hogy Orbán mindent elcseszett. Nem, nem. Ezt nem engedhetjük. Maradj továbbra is elfoglalva az Unió elleni harccal és ne törõdj azzal ha éppen kifosztanak.
#aha ja... de azért kocsival jár, plazma tv-je van, egész nap telefonozik és közben sír hogy nincs mit ennie... ilyen mentalitás mellett ne is várj sok jót
"Csak az a normális kérdés ha szipúlni kell Orbánt. Ugye?" Nem, az a normális kérdés, ami nem tényként indul ki olyan állításokból, amiknek semmi köze a valósághoz.
A kérdező hozzászólása: ""Erre a normális kérdésre? Nem, nincsen."" Ja! Csak az a normális kérdés ha szipúlni kell Orbánt. Ugye?
Sokat voltál a napon?
Mikor a kérdés annyira távol áll a valóságtól, hogy egyszerûen nem látod értelmét megcáfolni... Szomorú pillanatok ezek.
Gondolom személyesen megsértve érezted magad amikor a csúnyaEU kevesebb orbánplakátot akart látni az adókból.
Egy dolog kiállni az ország mellett, megint más személyi kultuszt építeni mézes madzagokkal.
Ez a kérdés provokáció, egy jóóóóó nagy adag szarkasztikával nyakonöntve.
Kérdezõ, azt hogy zavar az ellenzék puszta létezése is, a szarkazmus elkeseredett imitálása nélkül is a tudtunkra adhattad volna.
A kérdező hozzászólása: Van olyan értelmes ember ezen az oldalon aki normális választ is tud adni?
Kérdezõ, ha a hibzu iboizb uizbzu allk hnib hubouzb lzhubozub zugzougozu zbubu u gewmk azhw qsocaõõ? Ha erre tudsz értelmes választ adni, esküszöm én is elkezdem legépelni, hogy miért nincs értelme a "kérdésednek".
Picinyem, szoktál te élelmiszert vásárolni ? Met ha igen, akkor rájöttél volna, hogy a rezsicsökkentés állítólagosan megspórolt összegénél jóval nagyobb mértékben nõttek az élelmiszer árak !!! Biztosan úgy gondolod, hogy a gaz nyugatiak miatt, ugye ?? Nem veszed észre, hogy a korábban úgy lekicsinyelt Szlovákia most hol áll gazdaságilag ??
"Van olyan értelmes ember ezen az oldalon aki normális választ is tud adni?" Erre a normális kérdésre? Nem, nincsen.
A kérdező hozzászólása: ""Picinyem, szoktál te élelmiszert vásárolni ? Met ha igen, akkor rájöttél volna, hogy a rezsicsökkentés állítólagosan megspórolt összegénél jóval nagyobb mértékben nõttek az élelmiszer árak !!!"" Rendben! Az élelmiszer árak emelkedésének mi köze a rezsi csökkentéshez??? Az élelmiszer árak akkor is emelkednek ha van ha nincs rezsicsökkentés.
ORGOVÁN, nem áll ki senkiért, egyszerüen hülyét csinál magából adja magát, ezzel nem is volna semmi baj csak minket magyarokat is azonosítanak azzal az emberrel mert elvileg õ amgyar nép képviselöje.

Miért áll le állandóan az Ihra drag racing sportsman edition?

Tehát elinditom fut elinditok egy versenyt és azt irja hogy a IHRASport.exe hibát talált ezért leált.

Miért áll le állandóan a sims3-om?

Már egy ideje nem játszottam vele, de most regisztráltam ré egy új kiegészítõt/szigetvilág/ és azóta csak addig jutok hogy egy simet teljesen, a másikat csak félig tudom megcsinálni. Azt csinálja, hogy befagy, kimegy belõle és azt írja, hogy a hibát észlelt, ezért leállt. Miért lehet? Ezelõtt ilyen soha nem volt.

Legjobb válasz: ilyen nekem is volt de nekem az volt a baj hogy be voltam jelentkezve, miután kijelentkeztem utána ment tovább rendesen. ha nem ez az akkor passz

ilyen nekem is volt de nekem az volt a baj hogy be voltam jelentkezve, miután kijelentkeztem utána ment tovább rendesen. ha nem ez az akkor passz
Talán itt találsz valamit: [link]

Miért áll fel állandóan, ha egy lány közel kerül hozzám?

pl csak ráhajtja a fejét a vállamra

Legjobb válasz: lehet régen voltál nõvel nem?

lehet régen voltál nõvel nem?
A kérdező hozzászólása: hát eléggé
Mert egészséges vagy és jó a vérkeringésed!!!!:-))

Miért áll le állandóan az internetem?

Minden percben lefagy vagy el megy az internet. De miért?

Legjobb válasz: szarakodik a kiszolgálód vagy a routered, vagy a gépeden van vírus

szarakodik a kiszolgálód vagy a routered, vagy a gépeden van vírus
A kérdező hozzászólása: 2×ellenõriztem és nincs vírus!

Miért áll le a sims3-m állandóan játék közben?

Mikor játszok vele van h elfeketedik a képernyő és kiírja h a "Sims 3 működése leáll"

Legjobb válasz: Telepítsd újra, vagy frissítsd a VGA drivert, ha így is, akkor próbálj régebbi drivert.

Telepítsd újra, vagy frissítsd a VGA drivert, ha így is, akkor próbálj régebbi drivert.
A kérdező hozzászólása: A játékot most telepítettem újra :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!