Találatok a következő kifejezésre: Miért áll a Photoshop (2 db)

Miért áll le a Photoshop CS3 telepítése?

Azt írja, hogy azért, mert nincs nyitva a firefox és az IE Explorer. Két sorral alatt meg azt, hogy ezeket zárjam be. Akármelyiket csinálom, nem megy tovább.

Legjobb válasz: 1. Amikor telepíted, vedd ki az automatikus frissités pipát. vagy 2. Ha akarsz frissítéseket keresni, akkor kapcsold ki a proxit és állíts be egy aktív internetkapcsolatot.

1. Amikor telepíted, vedd ki az automatikus frissités pipát. vagy 2. Ha akarsz frissítéseket keresni, akkor kapcsold ki a proxit és állíts be egy aktív internetkapcsolatot.
Nekem se állt le CTRL+ALT+DELETE Folyamatok és firefox.exe kényszeritett leállitás és iexplorer.exe ind2-t zárd be !!!

Miert irja ki mindig a Photoshop, ha bemgyek, hogy lemeztarak megteltek, mikor tobb mint 500 MB all rendelkezesere?

Legjobb válasz: 500MB az túró! Szabadíts fel még helyet vagy tedd át máshova a scratch disk-et. 500MB szabad hely még a windowsnak is elég kevés.

500MB az túró! Szabadíts fel még helyet vagy tedd át máshova a scratch disk-et. 500MB szabad hely még a windowsnak is elég kevés.
A kérdező hozzászólása: Aaa mar tudom en miert..mert sok brush es gradient van es akkor az elfoglalja a helyet..mar rajottem, de koszi a valaszt..amugy nem 500 MB volt osszesen mert a C disk az kb 20 GB!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!