Találatok a következő kifejezésre: Miért áll a DVD-íróm az írás (1 db)

Miért áll le a DVD-íróm az írás elkezdése után 2 perccel?

Néhány napja a DVD-íróm (HL-DT-ST DVDRAM GMA-4020B) nem írja meg a lemezeket. Elkezdi írni az adatokat, majd egy hibaüzenettel leáll az írás úgy kb. 2 perc múlva. Többféle íróprogrammal próbálkoztam, de mindegyiknél jelentkezett a probléma; egy magyar nyelv? íróprogramnál azt írta ki, hogy a hardver nem tud pozícionálni. Valaki mintha futólag azt említette volna, hogy a DVD író pufferjét kell kiüríteni. Ha ez lenne a megoldás hol keressem ezt a puffert, mi az elérési útvonala és hogyan kell azt kiüríteni?

Legjobb válasz: Heló! Az én gépemmel ugyanez a nyavaja volt... ha garis vidd vissza, ha már nem a szervizbe! Bizony puffer hiba!

Heló! Az én gépemmel ugyanez a nyavaja volt... ha garis vidd vissza, ha már nem a szervizbe! Bizony puffer hiba!
A kérdező hozzászólása: Idõközben már megoldódott a probléma. Nem az íróval volt gond, hanem az egyidõben vásárolt Fuji DVD-kel. Az íróm egyiket sem volt hajlanó megírni, míg a másik márkájú lemezeket, vagy a régebben vásárolt Fuji-kat gond nélkül írta.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezen a konfigon miért akad a you tube-os és egyéb videók?

amd athalon 2,4 Gh

3

Szeretnék venni egy tápot, ezt néztem ki:chieftec smart 700w gps 700a8. Mit gondoltok erről a tápról, és kompatibilis-e minden mással?

Alaplap: Asrock z75pro3 Videókártya nvidia gtx 770, vagy 760,Sz.ház: elite knight 350,ssd,vinyó

4

Egy régebbi számítógépet szeretnék felújítani. +2GB RAM-ra és egy új grafikai kártyára /HD/gondoltam, persze minnél olcsóbban. Milyen grafikai kártyát javasoltok?

Mainboard

6

Mennyiben számít két RAM-nál az eltérő memória késleltetés értéke?

Bővíteni szeretném számítógépem RAM-ját. Meglévő RAM mellé (CL11), tennék be egy teljesen ugyanolyat, csak az CL9-es.

2

Melyik a legjobb proci + lap kombó játékra 1366x768-as felbontásonmax 45ért?

1

Nyekereg vagy is olyan mint ha sziszegne a videokártya ventilátora a ventilátor sebessége alapon 40%-on van de ha fel húzom 53-ra akkor már nem mért van haldoklik vagy mi? Egy GIGABYTE Radeon HD7770 OC-ró van szó.

0

Mennyire jó az AMD FX6300-as processzor?

És milyen vga-t ajánlotok mellé? Játékokra kellene (max 60k)

5

Videókari vásárlás Asus gtx 630 4 gb ddr 3?

1

Tudtok nekem mondani nagyon olcsó processzor hűtőt?

6000Ft alattira gondolok, és olyanra amiről már van személyes tapasztalatotok, és esetleg jól is hűt.

4

Fsp 350 80+ mire elég?

Most fogok venni gépet, HD 7750, intel g3220 - tudom, hogy erre bőven elég ez a táp, de egy későbbi fejlesztésnél még elég lesz, mondjuk egy 7790 körüli fogyasztású vga-hoz?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!