Találatok a következő kifejezésre: Miért áll a DVD-íróm az írás (1 db)

Miért áll le a DVD-íróm az írás elkezdése után 2 perccel?

Néhány napja a DVD-íróm (HL-DT-ST DVDRAM GMA-4020B) nem írja meg a lemezeket. Elkezdi írni az adatokat, majd egy hibaüzenettel leáll az írás úgy kb. 2 perc múlva. Többféle íróprogrammal próbálkoztam, de mindegyiknél jelentkezett a probléma; egy magyar nyelv? íróprogramnál azt írta ki, hogy a hardver nem tud pozícionálni. Valaki mintha futólag azt említette volna, hogy a DVD író pufferjét kell kiüríteni. Ha ez lenne a megoldás hol keressem ezt a puffert, mi az elérési útvonala és hogyan kell azt kiüríteni?

Legjobb válasz: Heló! Az én gépemmel ugyanez a nyavaja volt... ha garis vidd vissza, ha már nem a szervizbe! Bizony puffer hiba!

Heló! Az én gépemmel ugyanez a nyavaja volt... ha garis vidd vissza, ha már nem a szervizbe! Bizony puffer hiba!
A kérdező hozzászólása: Idõközben már megoldódott a probléma. Nem az íróval volt gond, hanem az egyidõben vásárolt Fuji DVD-kel. Az íróm egyiket sem volt hajlanó megírni, míg a másik márkájú lemezeket, vagy a régebben vásárolt Fuji-kat gond nélkül írta.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért fogyaszt áramot a számítógép? A mozgó alkatrészeket nem nézve.

Ha jól gondolom az alkatrészek belső ellenállása miatt, ami hővé alakul át. Ennyi?

2

Milyen gépet vegyek 100. 000 -ért?

Főleg játékra használnám, tudom ennyiért nem lesz egy erőmű, de sajna nincs rá több pénzem. Ház, tápegység, vincseszter, monitor, bill., egér van. Alaplap, proci, memória, videókártya kellene.

5

Vírus miatt le kell formáznom a merevlemezemet, de az adatokat hova mentsem? CD/DVD kizárva, Usb is. Arra gondoltam, hogy egy merevlemezt beteszek, arra mentem rá amire szükségem van, de arra ráterjedhet a vírus?

2

Melyik a jobb egér?

1. <[link]

1

Dell Laptop ventillátorát hogyan tudom felhúzni? Mert nem hűt eléggé. Gép típusa: Inspiron n5110

1

HD6670 vagy GTX550 ti vegyek? 20k van rá.

Melyik alkalmasabb játékra?

4

Vettem egy új Winchsetert és szettném formázni hogy felismerje a gép. Hogyan kell csinálni?

5

Milyen ramot vegyek?

1db min 4gb ddr3-as és min1600 mhz-s legyen 12000Ft ért.

1

Asus M5A99X EVO R2. 0 hűtő és RAM?

Szóval az lenne a kérdésem, hogy erre a lapra felfér-e egy Cooler Master Hyper 212 EVO hűtő (Thermaltake Commander MS-I ház, Chieftec CTG-600 táp). Valamint, hogy CL9-es időzítésű 1600Mhz-es ramokat támogat-e, mert úgy hallottam, hogy az Asus M5A99FX PRO R2.0 alaplap nem támogatja, és biztosra akarok menni, hogy ez evo r2.0 támogatja-e. (Konkrétabban erről lenne szó: Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G)

0

A régi táp jó lessz? 420w?

veszek egy ilyen gépet:

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!