Találatok a következő kifejezésre: Miért áll a DVD-íróm az írás (1 db)

Miért áll le a DVD-íróm az írás elkezdése után 2 perccel?

Néhány napja a DVD-íróm (HL-DT-ST DVDRAM GMA-4020B) nem írja meg a lemezeket. Elkezdi írni az adatokat, majd egy hibaüzenettel leáll az írás úgy kb. 2 perc múlva. Többféle íróprogrammal próbálkoztam, de mindegyiknél jelentkezett a probléma; egy magyar nyelv? íróprogramnál azt írta ki, hogy a hardver nem tud pozícionálni. Valaki mintha futólag azt említette volna, hogy a DVD író pufferjét kell kiüríteni. Ha ez lenne a megoldás hol keressem ezt a puffert, mi az elérési útvonala és hogyan kell azt kiüríteni?

Legjobb válasz: Heló! Az én gépemmel ugyanez a nyavaja volt... ha garis vidd vissza, ha már nem a szervizbe! Bizony puffer hiba!

Heló! Az én gépemmel ugyanez a nyavaja volt... ha garis vidd vissza, ha már nem a szervizbe! Bizony puffer hiba!
A kérdező hozzászólása: Idõközben már megoldódott a probléma. Nem az íróval volt gond, hanem az egyidõben vásárolt Fuji DVD-kel. Az íróm egyiket sem volt hajlanó megírni, míg a másik márkájú lemezeket, vagy a régebben vásárolt Fuji-kat gond nélkül írta.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

6 gb ram elég járékra?

kingston hyperx blue 1600mhz 4gb+2gb

6

Ti örülnétek egy ilyen gépnek?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

11

185 ezer ft-ból "gamer" pc?

1

Asus R9 280X probléma (? )

Pár napja vettem egy ilyen típusú vga-t. A játékokban gondol egyet, és 6 fps-em lesz. Ilyenkor a terheltsége 98% körül van, amit sokallok. Újraindítás után működik, de nem szeretném minden alkalommal 2x bekapcsolni a gépet. Driver fent van, nem tudom mi a baj. Ötletek?

1

Ez mennyire jó konfiguráció? (lent)

AMD Bulldozer x6 FX-6100 3.3GHz AM3+ Processzor

5

Ha volna hangkartyam nem súgna, csipognának a hangfalak?

Most hogy alaplapi hangkartyamra van rakotve egy 2.1 es hangfal ... ha feltekerem az erositon a a hangerot elkezd sugni,bugni csipogo kis hangot ad a hangfal...valami nincs jol lefoldelve vagy hasonlo ok mik csinalhatja ezt.

0

2db Nvidia Geforce GT750M videókártya SLI rendszerrel az egyik nem működik ( Kód:43 ) hibára vonatkozva. Mi lehet a baj?

( Windows 8.1 ) A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)

2

Érdemes lecserélni ezt a videokártyát erre?

MSI N250GTS Twin Frozr-t egy TOXIC HD 4850-re?

6

HD 7790-hez milyen cpu-t, és alaplapot?

Nos az első kérdésem az, hogy egy nagyon olcsó alaplap nem gond ennek a kártyának? A másik az hogy mi az a minimum proci ami még elég neki? Intel g1620, Intel g3220, vagy athlon x4 740? Tápnál fsp hexa 400-ra gondoltam

3

Szerintetek ez az egér jó?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!