Találatok a következő kifejezésre: Miért miben a Windows Vista, mint (2 db)

Miért (miben) jobb a Windows Vista, mint az XP?

Legjobb válasz: nem az. A legtöbb független szakértõ szerint az egészet ki kellene hajítani a fenébe, mint anno millenniumot. talán az sp2 segít majd rajta, de valószínûbb, hogy nem. Zabálja az erõforrásokat, gyér és gyenge a hardware támogatása. Hibás driverek és persze egy comó felesleges csilivili ráadásul gyengén leprogramozva.

nem az. A legtöbb független szakértõ szerint az egészet ki kellene hajítani a fenébe, mint anno millenniumot. talán az sp2 segít majd rajta, de valószínûbb, hogy nem. Zabálja az erõforrásokat, gyér és gyenge a hardware támogatása. Hibás driverek és persze egy comó felesleges csilivili ráadásul gyengén leprogramozva.
Én sem kedvelem.Kezelhetetlen felület, ami minden egyes beavatkozásra rákérdez, mégha rendszergazdaként vagy bejelentkezve akkor is.Egy tetves wifi hálózat belövése kínszenvedés, még integrált wifis hálókártyával is...meg az egész egy kalap szar. Zabálja a gépet...és még sorolhatnám, hogy mi nem tetszik benne.Az XPt is elég nehezen fogadtam el a 98 után, csak az sp 2vel nyílvánítottam használhatóvá.Ennek olyan 5 éve.Nagyot kell alkotniuk, hogy ki akarja próbálni a vistát.
Szerintem semmiben se jóbb. Az XP legalább 6 honapig bírja. vagyis fél évente ujra kell huznom. nálam eddig a millenium viszi a pálmát. 4 évig használtam és csak 1x kellett felrakni. neteztem vele és játszottam. sött még a vinyót 3 év után átraktam 1 P4 be és egyböl müködött semmi ujrahuzással. az XP és a vista erre nem képes!
Szerintem hagyjuk ezt a millenium témát, de a vista tényleg felejthetõ.Én nagyon meg vagyok elégedve az xp prof-fal.Úgy vélem a redmondiak még jópár évig nem fogják tudni túlszárnyalni a sikerét.És mostmár elég stabil oprendszer lett belõle.
szoval a vista es a xp ? hm jo tema! az xp csak 3 gb ramot ismer fel es abbol sem hasznalja ki mindet ellentetben a vistaval 4 gb-ott is siman lat es hasznalja is , nem fagy le olyan konnyen mint az xp egy egyszeru Alt + F4-el kilepek mindenbol, nem kel ujrainditanom hibas programuk , vagy lefagyas sem volt meg nekem a vistaval pedig man 4honapja van az xp na max6 honapot birt !
Designosabb. =)
a windows 7 ultimate az tényleg jobb
a windows 7 nincs teljesen kifejlesztve ezért nem biztonságos, a wondows vista igaz h zabálja a memóriát de fejlettebb és biztonságosabb, az xp elavult
semmiben nem jobb sõt szarabb!

Miért kapcsol ki a számítógépem mikor játszok vagy netezek? Játszok a Splinter Cell-játékkal és néha nem mindig de lecsuk magától? Windows Vistám-van!

Legjobb válasz: Egy lehetséges ok hogy túlmelegszik, lehet a processzor venti tele van porral és így nem hûti a bordát, épp most találkoztam egy ilyen p4-es géppel, 110 fokos volt lekapcsolás után.

Egy lehetséges ok hogy túlmelegszik, lehet a processzor venti tele van porral és így nem hûti a bordát, épp most találkoztam egy ilyen p4-es géppel, 110 fokos volt lekapcsolás után.
A kérdező hozzászólása: Tudod laptopom van hogy tisztítsam meg a ventit szedjem szét a gépet? :)
TUDOD ha pontos tipust mondanál megoldhato lenne a probléma
Beviszed szervízbe és jó pénzért megcsinálják neked, jobban jársz ha nem nyúlsz hozzá.
A kérdező hozzászólása: Tessék: Asus Notebook F5 Seria
Igen amugy soccerway válaszadó jól mondja ne nyúlj bele a gépedbe ki mondta szedd szét ? Felölem aztán ha annyira akarod csak nehogy a végén többe kerüljön a leves mint a hús. A szerviz max 3 nap alat vagy azonnal elvégzi a munkát atól függ mennyi a munkájuk és a használt szervikkel is vigyázz nehogy kilopjanak valamit a gépbõl mint nekem a telefon panelom egy beázotra cserélték, ha szombathelyi vagy ott a legjobb üzlet a Ceo ott hamar megcsinálják vagy a cobro a király utcában de inkább a ceo a comro igen lassan dolgozik hiába kér 3 ezret Ceo ból már másnap kész gépet viszel haza, nekem windows telepitéssel kértek 8 ezret.
Nos ennek tudatában lecserélném az oprendszert :) win7 re :) Szívesen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!