Találatok a következő kifejezésre: Miért miben a Windows (132 db)

Mivel/miért jobb a windows 7 a windows xp-nél?

Legjobb válasz: Aszt támogattya a májkroszoft! G.

Aszt támogattya a májkroszoft! G.
A windows 7 gyorsabb meg szebb több kisseb alaklmazás de több ramot használ mint az xp ezért játékoknál kicsivel több fps ed lehet. Enyit tudok róla mondani :D
A cpu optimalizációja jobb de még mindig nem éri el a linux-ét. A gépedet jobban kitudja használni mint az xp dx10-et használ alapból de a dx11-et is támogatja. Felesleges cucokat pl.:minialkalmazásokat és egyéb dolgokat ne használj rajta csak lassítja a rendszert. és jobban teljesítmény orientált mint az xp. De ha nem tetszik akkor használj ubuntut 2010-ig a z összes windows-os progi megy rajta egy fordító segítségével de azután már csak 80%-ban mûködik.
Az xp mindjart 10 eves oprendszer szerintem mindenkinek akinek birja a gepe es nem hasznal olyan programokat amik csak xp-n futnak, azoknak nagyon ajanlom a windows 7-et mert gyorsabb szebb mint az xp. S mar vannak olyan jatekok amik xp alatt nem mennek pl bf3
Gyorsabb (ha van alatta megfelelõ gép), stabilabb, biztonságosabb, aero-val szebb is, és jobban ki tudja használni az új hardvereket.
Mindkettõ jó oprendszer, de akárhogy nézzük, az XP 10 éves, és az akkori gépekre volt kitalálva, a Win7 pedig a maiakra optimalizált, és egyszerûen jobban ki tudja használni az alá tett vasat. És ugye támogatottságban is eléggé ott van, és egy jól mûködõ oprendszer.

Ujra tettem az xpt, de mikor a hangkártyát vagy az xpsp3 at akarom telepíteni, azt írja ki:a windows hibát észlelt ezért leáll. Miért? Mi a baj?

Legjobb válasz: mármint mi írja ki? szimpla hibaüzenet, vagy kék halál? Screenshotot mellékelhetnél, ha tudsz...

mármint mi írja ki? szimpla hibaüzenet, vagy kék halál? Screenshotot mellékelhetnél, ha tudsz...
A kérdező hozzászólása: Nem tudok csinálni, mert elkezdem telepíteni és mikor már majdnem végez kiírja ezt:a windows hibát észlelt ezért leáll.Nagyon nem értek a számítógépekhez, az a baj.sok mindent ír még ki mellette, hibakódokat de mindez csak egy pillanat és újraindúl a gép.
A kérdező hozzászólása: most néztem utána, igen, kékhalál.
Gépadatok? :) )
A kérdező hozzászólása: rendesen ciki ide írni, mert nem értek a szám.gépekhez.a gépadatokat hol keressem?sajátgépbe?
http://letoltes.prim.hu/program/58948/ letöltöd telepíted és kiír neked mindent ide csak a hardver részt másold be :) EVEREST Home Edition
A kérdező hozzászólása: Küldtem emailt, remélem megkapod :) köszike :)

Új Windows 8-as laptoptól lehal a router wifi része. Miért? Mi a megoldás?

Kaptam egy új Windows 8-as laptopot (Lenovo Thinkpad S1 Yoga), és nagyon furcsa dolgot tapasztalok.

Legjobb válasz: Hasonló gond: Egy ideig egyáltalán nem volt wifi, aztán elvittük oda, ahol vettük...driver nem volt win8 kompatibilis, azt ingyen újra tették. Most is idõnként ledobál (tp-linkrõl), tanárom szerint vannak wifi kártyák és routerek, amik utálják egymást. Én is ezzel küzdök, vagy vegyél másik routert, vagy lan kábelt.

Hasonló gond: Egy ideig egyáltalán nem volt wifi, aztán elvittük oda, ahol vettük...driver nem volt win8 kompatibilis, azt ingyen újra tették. Most is idõnként ledobál (tp-linkrõl), tanárom szerint vannak wifi kártyák és routerek, amik utálják egymást. Én is ezzel küzdök, vagy vegyél másik routert, vagy lan kábelt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Tegnap sikerült annyit elérnem, hogy feltettem a wifi adapter legfrissebb driverét a laptopra (Intel honlapjáról), így mintha egy fokkal jobb lenne a helyzet: a router nem tûnik el az elérhetõ wifi eszközök listájából, csak Korlátozott lesz a kapcsolat néha, és 3-4 le-felcsatlakozás után jó lesz, nem kell router reboot. Bár még így is bosszantó.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki más is belefutna ebbe a problémába, itt a megoldás: [link]


A Windows DVD készítő nem játszik le csak egy zenét, az előnézetben. Miért? Mi a baj?

Sziasztok!Az lenne a problémám hogy:a Windows DVD készítőm csak egy zenét játszik le.Egy lemezt készítek és több zenét tennék rá,de amikor előnézetben megnéztem,a legelső zene ment,amikor annak vége lett a képek tovább mentek,csak hang nem volt.Remélem érthető a dolog.

Miert sipol a windowsom mikor bekapcsolom?

Legjobb válasz: a BIOS szokott sípolni, és ilyen módon problémát szokott jelezni.

a BIOS szokott sípolni, és ilyen módon problémát szokott jelezni.
Esetleg valamelyik csatlakoztatott eszközt /klavi, egér / nem érzékeli a BIOS. Ez vonatkozik a slotba helyezett kártyákra is. 1 informatikus
Elõször írd le helyesen és érthetõen a kérdést, utána beszélhetünk.
Meg a részletes hardver konfig se ártana (a tápot se hagyd ki).
szerintem nem a windowsal van a baj

Miért rossz a kép mikor a Windows normál módban van?

Ha meg csökkentett módba van akkor meg jó.

Legjobb válasz: A felbontást állítsd be a képernyõd fizikai felbontásához igazodva.

A felbontást állítsd be a képernyõd fizikai felbontásához igazodva.

Directx 11 Hiba De miért? Mi a megoldása? Windows 7 32bit

Sziasztok! Az lenne a baj ,hogy valamiért a directx-es játékok textúrái, képek egyszerűen alakok szétesnek átláthatóvá válnak mint a képeken: 1. Kép World of tanks:

Legjobb válasz: A 2. Kép: http://noob.hu/2012/05/17/ets_00000.png

A kérdező hozzászólása: A 2. Kép: http://noob.hu/2012/05/17/ets_00000.png
Club Radeon HD3450 512mb (agp) nem támogatja a directx11 et . ( agp ) kártya nem támogatja a directx11-et akármilyet is veszel bele . Át kell állnod ( pci-e ) kártyát fogadó alaplapra . infó : Club Radeon HD3450 512mb (agp) http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/.. az oldal szövegét emeld ki és tedd be a google fordítóba . http://translate.google.hu/?client=firefox-a&rls=org.mozilla..
A kérdező hozzászólása: És a Directx 11 -röl valahogy át lehet-e térni a directx 10.1 -re?

Miért nem megy a Counter Strike 1.6 a Windows 8-on rákattintok és nem történik semmi vagy elindúl és 1 mp után lefagy a win7en még ment normálisan, valahol olvastam hogy a windows 7 ami futott az fut a windows 8on is akkor most mi a franc?

Régi Windows 7 Ultimate 64bit Új Windows 8 Enterprise 64bit

Legjobb válasz: "valahol olvastam hogy a windows 7 ami futott az fut a windows 8on is" Ez az állítás nem teljesen igaz, sõt eléggé sántít.

"valahol olvastam hogy a windows 7 ami futott az fut a windows 8on is" Ez az állítás nem teljesen igaz, sõt eléggé sántít.
Próbáld csökkentett módban helyreállítani, ha nem megy, sanszos, hogy újra kell telepíteni. De mit csuksz fel hova??
Igen, a kérdés: mit csuksz fel hová? Talán a ház oldalát?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!