Találatok a következő kifejezésre: Miért menő szex a mai fiatal (2 db)

Miért 'menő' a szex a mai fiatal lányok körében?

13-14 éves lányok mennek bele olyan dolgokba, amir?l fogalmuk sincs.

Legjobb válasz: Hello én 17 éves srác vagyok és én is kezdem észre venni hogy egyre több a k...a elégé elszomorító szerencsére találtam 1 lányt akit nagyon szeretek és nem olyan mint a legtöbb utszéli leányzó... szoval vannak kivételek de manapság egyre több az ilyen sajnos ... és ki tudja mi lessz

Hello én 17 éves srác vagyok és én is kezdem észre venni hogy egyre több a k...a elégé elszomorító szerencsére találtam 1 lányt akit nagyon szeretek és nem olyan mint a legtöbb utszéli leányzó... szoval vannak kivételek de manapság egyre több az ilyen sajnos ... és ki tudja mi lessz
Ez teljesen természetes. Az ember arra van beállítva, hogy amint alkalmas a szexre, csinálja azt. Más kérdés, hogy a társadalmi és erkölcsi szokások nem ezt pártolják. Természetesen én is annak a híve vagyok, hogy értelmileg is meg kell érni a normális szexuális élethez.
kétszáz éve még vénlánynak számított, akit 18 évesen még nem adtak férjhez. Akkoriban 13-14 éves korban való házasodás volt a szokás. Inkább manapság tolódik el a szexuális érés az idõsebb kor felé.
ez baromság... régen 13-14 évesen házasodtak de kefélni nem kezdtek már akkor O_o Manapság kezdenek a lányok és fiúk is egyre hamarabb érni, de sajnos csak biológiai értelemben. Emellett egyre jobban tendálnak a neoprimitív kultúrák felé -plázacicaság, emósság és egyéb szélsõségek- mondom én a J-Rock rajongó :P S4L3M
Nem tudom!De a pofájuk is elég nagy!A szüleiknek összekéne õket verni!Akkor megjönne az "eszük"!
Ne vegyétek egy kalap alá az összes 13-14 éves lányt. Én 14 voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet. Egy éve együtt voltunk a párommal. Sokat olvastunk utána mindeketten. Még elméleti teszteket is elvégeztünk. Elkísért a nõgyógyászhoz is elõtte. Aztán utána is. Minden simán ment. Felelõsen, éretten viselkedtünk mindketten. Õ akkor 16 éves volt, én 14. Õ volt az egyetlen fiú, akivel lefeküdtem. Már lassan két éve még mindig együtt vagyunk. Rendszeres a szexuális életünk. Kiegyensúlíozott harmonikus a kapcsolatunk. Nagyon szeretjük egymást. De úgy látszik sajnos ezzel a rövidke történettel egyedül maradtam a korombeliek körében. :(
hát akkor én kivétel vagyok mert nekem ez egyáltalán nem menõ sõt szánalmas hogy mit mûvelnek a korombeliek. Ugyanis egyik nap a suliban az egyik lány rá kérdezett (mindegyik 14-15 éves) hogy van-e még olyan közülünk aki szûz...hát én akkor koppantam.Hát én most vagyok 14 és még csak barátom sem volt.Nem értem hogy akkor velem van a baj? Ez eléggé elborzasztott hogy senki nem rakata fel a kezét a lányok közül. 14/L

Miért lankadnak le szex közben vagy mennek el hamar a mai fiatal fiúk? (14-25) Szerintetek?

Lányok találkoztatok már ezzel a problémával?!Fiúk el?fordult már veletek?!Ha igen szerintetek miért?!Mindenkinek a véleménye érdekel.

Legjobb válasz: Mert el vannak kényelmesedve. Mindent azonnal megkapni és jóllakni. Ennek következménye, hogy nem is törõdnek a nõkkel. Mert nem tekintenek nemhogy partnernek, de még embernek sem. Csak magukat imádják és önmaguk gyönyöre, nem a másiké fontos. Azt sem várják meg, hogy a nõk is jól érezzék magukat, elélvezzenek. Mert ha megvárnának, akkor mindketten egyszerre mennek el a mennyekig. Sietnek az elõjátékkal, az utójáték meg egyenesen hiánycikk. Mi az elõjáték mostanában? Gatya le, cipzár le, gyors kibújás a ruhából, kicsit megfognak és már benne is vannak. Aztán kész, hátat fordítva elalszanak vagy sietve felöltözik és elrohan valami mesével.

Mert el vannak kényelmesedve. Mindent azonnal megkapni és jóllakni. Ennek következménye, hogy nem is törõdnek a nõkkel. Mert nem tekintenek nemhogy partnernek, de még embernek sem. Csak magukat imádják és önmaguk gyönyöre, nem a másiké fontos. Azt sem várják meg, hogy a nõk is jól érezzék magukat, elélvezzenek. Mert ha megvárnának, akkor mindketten egyszerre mennek el a mennyekig. Sietnek az elõjátékkal, az utójáték meg egyenesen hiánycikk. Mi az elõjáték mostanában? Gatya le, cipzár le, gyors kibújás a ruhából, kicsit megfognak és már benne is vannak. Aztán kész, hátat fordítva elalszanak vagy sietve felöltözik és elrohan valami mesével.
az udvarlás azért nem létezik már, mert nincs rá szükség. annyi a könnyen kapható nõ mint égen a csillag, akik igénylik az udvarlást meg játszák a fejüket hogy értük meg kell dolgozni na azok fognak egyedül megdögleni. ez a mai helyzet
Kösz az utolsó válaszolónak! Aki tegnap 21:41 kor, azaz febr.9.-én kedd este írta. Az a mindent akaró férfikritizáló voltam.
Nem nagyon kéne általánosítani...8 hónapig udvaroltam egy lánynak és immár 9 hónapja együtt vagyunk.Minden úgy megy, ahogy kell..fokozatosan felépítjük a kapcsolatot...a szexet is erõltethetném, higy eléggé 'nagyok' vagyunk már hozzá, de nem..Majd õ szól, ha akar valamit, addig csak apetting, simogatás és miegyébmás. Igaz megpróbáltató az ilyen egy fiú számára, de a lány sokkal fontosabb ebbõl a szemszögbõl...mármint a szex szemszögébõl..és ezzel kapcsolatba szerintem senkise tud ellent mondani nekem.(: A kérdéssel kapcs. a fiúk nagy résza azért lankad , vagy megy el gyorsan, mert teljesíteni akarnak...vagy azt mondják, hogy 'jajj bírjam még, csak még egy kicsit...stb' vagy 'jaj nehogy csõdöt mondjak, mert olyan égõ lenne' Eddig ezek a saját tapasztalataim (: f/16
amúgy többségben igaz, de mindig vannak kivételek...mármint érzelmi téren... de arról se tehetünk (16/f vagyok), hogy hamar közel jutunk ahhoz a ponthoz, és bár lehet, hogy szûzként fogalmam sincs róla, de azért ennyit én is látok egyébként én igenis udvarolnék (ha lesz vki...)
ej, ez az utolsó azért túlzás volt
nekem csak az elsõ néhány alkalomnál volt korai magömlésem, utána helyreállt minden, mostmár megy bármeddig. ennek is megvan a technikája.
AZ ILYENEKET RUHÁSTÓL KI KELL DOBNI!!!! Vagy elrohanni a fiúktól, faképnél hagyni õket! Nem baj, ha megsértõdnek, annál jobb. Legalább késõn veszenek észre, addigra már elkéstek az udvarlással. Mit tudtok az udvarlásról? SEMMIT! csak szex, szex, szex.
14 évesen kezdtem, 20 fölött vagyok, semmi bajom nincs, fõleg nem égtem ki :D általában az a baj hogy a kis tizenévesek igazából azt sem tudják hogy mit csinálnak csak csinálják, nem céljuk kielégíteni a partnerüket, csak huzigálják telefröcskölik azt heló. én is így kezdtem, kellett egy kis idõ amíg rájöttem hogy miként lenne a legjobb, azóta jó minden ezen a téren
Én nem találkoztam még ilyennel, de elhûlve olvasom itt, h 20-on, meg 10-en éveseknek ez a gondja. Lehet, h azért, mert 14 évesen kezdték és kiégtek már?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat fõként a 21:41es válaszolómnak:) Arra lennék kíváncsi MÉRT LANKADNAK LE? Mert eddig sokan leírtátok miért mennek el hamar, az okokat.De errõl nem nagyon írtatok:) Pedig napjainkban sajnos ez is nagy probléma sok fiatal fiúnál!utólsó elötti válaszolom az írta mert teljesíteni akarnak.Errõl vagy egyéb vélemény?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!