Találatok a következő kifejezésre: Miért menő szex (18 db)

Nem ment ki a divatból.
12-25-ig nem divat mert a fiataloknak ez nem pálya...de felette már egy kicsit értelmesebb emberek vannak
Jó azért ne legyen hónaljkutyája meg vastag punciprémje a nõnek, meg két ajtónyi szekrény pi csája, ha erre gondolsz. :)
Nem vagyok már 25 de a szõrtõl még mindig viszolygok. Asszony se borotválja már sûrûn odalent, de mikor igen akkor jobban tetszik a dolog. Inkább az a zavaros aki betegesen rajong a dzsungelért.
Mert mindenki pornófilmekbõl mûvelõdik. Szerintem a szõrös punci is tudd kívánatos lenni. Sokan azt hiszik ha szõrös akkor mosdatlan büdös igénytelen p*na. Pedig nem. És a "frizurával" játszani is lehet, hogy mikor milyen. Meg van punci aminek nem árt ha van ami eltakarja, mert inkább finom, mint szép. :)
A legtöbb "természetes" általában igénytelen.
Pornón nõttem fel, mégis azt tartom normálisnak, ahogy te ápolod a külsõdet. Na, ilyenkor mi van?
A kérdező hozzászólása: Meg gimiben rajz vagy média órán mikor aktok kerültek elõ, a fiúk röhögtek, mire a tanár mondta, hogy miért röhögnek, így néz ki egy nõ! :D
A kérdező hozzászólása: Ha már fanszõrzet, én csak a háromszög két oldalát borotválom, a többit hetente-kéthetente rövidre nyírom, mert ha csupasz, nagyon kellemetlen szex közben, fáj és ki is pattogzok. Hónaljamat borotválom, a lábam csak tavasszal és nyáron, vagy ha szoknyában megyek valahova, vagy fürdõbe. Gyakran merészkedek ki smink nélkül a házból, de ha mégis sminkelek, egy kis korrektort teszek a karikáimra, pirosítót, szempilla festéket és ajakápolót, ritkán vakolok. És még annyi, hogy szerintem ha valaki nem alapból vékony, hanem addig éhezik, amíg 45 kg lesz vaságyastól, és nem az egészsége érdekében, hanem a divat miatt, az sem normális! És ott van az is, hogy akik pornón nõnek fel, meg divatlapokon, a kicsi formás és a szilikonmellet tekintik szépnek, egy természetesen nagy melltõl, vagy egy körte formájútól már undorodnak.
Na ne félj, majd jönnek mindjárt az "így sokkal higiénikusabb és tisztább" válaszok is... Nem tudom miért ment ki, talán így kényelmesebb szex közben. Igaz én sem szeretem a csupasz puncit.
Szõrös punci nekem bejön, viszont a hónaljkutya nagyon nem. Szóval lehet szexi, csak módjával. :)
A kérdező hozzászólása: Mi legyen? Megy a pacsi! :)

Szex után a férfiak miért mennek ki önkielégíteni?

Olyan férfiak véleményére lennék kíváncsi akinél ez már elõfordult.A nõ a hibás vagy a férfinak túl nagy a vágya?Ha a nõ a hibás akkor a technikában van a probléma vagy a mennyiség kevés?

Legjobb válasz: Ha így van akkor ott neked kéne befejezni, kiveszi, te meg szájjal vagy kézzel befejezed :)

Ha így van akkor ott neked kéne befejezni, kiveszi, te meg szájjal vagy kézzel befejezed :)
A kérdező hozzászólása: Jó neked, bizonyára nagyon szereted a párod és meg becsülöd.Az tök jó ha nem kell kétszínûsködni egymás elõtt.
Velem is elõfordul az, hogy nem sikerül elmennem és már ráunok, meg a párom is elélvezett többször és már õ is unja a dugást. Ekkor szoktam elkezdeni kiverni, de nem megyek ki, hanem ott az ágyban és õ fejezi be.
A kérdező hozzászólása: tegnap 22:04 Köszönöm, hogy megírtad.Tudtam én hogy van ilyen.Az érdekelne, hogy menni ideig szeretkeztek és ha nem fáradnál el vajon sikerülne-e?Az is lehet, hogy már magadhoz vagy szokva.
Szokott olyan lenni, hogy az asszony elmegy már vagy 3-4 alkalommal, én meg még nem. De elfáradok Behazudom, hogy megvagyok És befejezem egyedül 37 f
Marhaság! Ilyen a világon nincs, hogy sex után recskázik valaki!
Nem szoktam ezé kimenni.
nem azért csinálja szex után a srác még magának mert nem volt jo a szex..... épp annyira jo volt. voltam igy már, a barátnöm reggel elköszönt tölem mert dolga volt, rágondoltam mennyire jo volt vele, , , beindultam , és kellet hogy magamhoz nyuljak. mért lehet ne ilyen????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nem rólam van szó, csak sokat hallottam errõl és érdekel a téma.Azért van olyan férfi is aki szexel nem tud kielégülni, és a többit nem meri kérni.Akár lenézendõ is lehetne, de bátortalan kérni.
Mert fizikálisan nem elégûlt ki, azaz nem élvezett el . Aki elélvez az nem áll azonnal neki masztizni .Anatómiailag erre nem is képes egy férfi .Minimum pár percnek el kell telni , mikor már újból indulhat az akció .
Úgy érted egy extra menetet még lenyom magának? Hát csináld meg neki te!
elsõ tiéd a pont.
Ilyen szerintem nem nagyon van, ha ennyire béna valamelyik nõ, azt abban a pillanatban otthagyná bárki.
Egyszer-kétszer volt, hogy nem mentem el, nem tudtam elmenni, de akkor a párom sem általában. Dekoncentráltság, fáradtság az oka. De én akkor kerek perec megmondtam, hogy bocsi, ez most nem megy, ez nem szeretkezés, hanem reszelés, hagyjuk meg máskorra a befejezést. Sértõdés sem volt belõle, de egy-két alkalom volt összesen, semmiképp nem rendszeres.

Miért 'menő' a szex a mai fiatal lányok körében?

13-14 éves lányok mennek bele olyan dolgokba, amir?l fogalmuk sincs.

Legjobb válasz: Hello én 17 éves srác vagyok és én is kezdem észre venni hogy egyre több a k...a elégé elszomorító szerencsére találtam 1 lányt akit nagyon szeretek és nem olyan mint a legtöbb utszéli leányzó... szoval vannak kivételek de manapság egyre több az ilyen sajnos ... és ki tudja mi lessz

Hello én 17 éves srác vagyok és én is kezdem észre venni hogy egyre több a k...a elégé elszomorító szerencsére találtam 1 lányt akit nagyon szeretek és nem olyan mint a legtöbb utszéli leányzó... szoval vannak kivételek de manapság egyre több az ilyen sajnos ... és ki tudja mi lessz
Ez teljesen természetes. Az ember arra van beállítva, hogy amint alkalmas a szexre, csinálja azt. Más kérdés, hogy a társadalmi és erkölcsi szokások nem ezt pártolják. Természetesen én is annak a híve vagyok, hogy értelmileg is meg kell érni a normális szexuális élethez.
kétszáz éve még vénlánynak számított, akit 18 évesen még nem adtak férjhez. Akkoriban 13-14 éves korban való házasodás volt a szokás. Inkább manapság tolódik el a szexuális érés az idõsebb kor felé.
ez baromság... régen 13-14 évesen házasodtak de kefélni nem kezdtek már akkor O_o Manapság kezdenek a lányok és fiúk is egyre hamarabb érni, de sajnos csak biológiai értelemben. Emellett egyre jobban tendálnak a neoprimitív kultúrák felé -plázacicaság, emósság és egyéb szélsõségek- mondom én a J-Rock rajongó :P S4L3M
Nem tudom!De a pofájuk is elég nagy!A szüleiknek összekéne õket verni!Akkor megjönne az "eszük"!
Ne vegyétek egy kalap alá az összes 13-14 éves lányt. Én 14 voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet. Egy éve együtt voltunk a párommal. Sokat olvastunk utána mindeketten. Még elméleti teszteket is elvégeztünk. Elkísért a nõgyógyászhoz is elõtte. Aztán utána is. Minden simán ment. Felelõsen, éretten viselkedtünk mindketten. Õ akkor 16 éves volt, én 14. Õ volt az egyetlen fiú, akivel lefeküdtem. Már lassan két éve még mindig együtt vagyunk. Rendszeres a szexuális életünk. Kiegyensúlíozott harmonikus a kapcsolatunk. Nagyon szeretjük egymást. De úgy látszik sajnos ezzel a rövidke történettel egyedül maradtam a korombeliek körében. :(
hát akkor én kivétel vagyok mert nekem ez egyáltalán nem menõ sõt szánalmas hogy mit mûvelnek a korombeliek. Ugyanis egyik nap a suliban az egyik lány rá kérdezett (mindegyik 14-15 éves) hogy van-e még olyan közülünk aki szûz...hát én akkor koppantam.Hát én most vagyok 14 és még csak barátom sem volt.Nem értem hogy akkor velem van a baj? Ez eléggé elborzasztott hogy senki nem rakata fel a kezét a lányok közül. 14/L

Miért nem ment el a szűz barátom orális szex közben? Nem csinálom rosszul, voltam már több fiúval is és nemvolt panasz, 5-10p alatt maximum elmentek.

Nos, 17éves és szűz. Nem volt még lánnyal előttem. Megérett rá a kapcsolatunk, hogy tovább lépjünk erre a szintre. Õ akarja az orált, meg a szexet is(mondta)! Kb. 25percig kéneztettem a farkát, golyoit szájjal és kézzel is egyaránt..Hallottam, hogy élvezte, hogy zihált..de nem ment el..nem tudott..Arra gondoltam, hogy nagyon izgulhat vagy valami...Szerintetek? Kérnék mihamarabb válaszokat. Előre is köszönöm.!:)

Legjobb válasz: Biztos izgult. Vagy valamit kellemetlenül csináltál, ami zavarta, csak nem merte mondani. Ezt attól, hogy több fiúval is voltál, még nem tudhatod. Ha tényleg megérett az orális szexre a kapcsolat, akkor szerintem megérett arra is, hogy meg tudjátok beszélni ezt is..

Biztos izgult. Vagy valamit kellemetlenül csináltál, ami zavarta, csak nem merte mondani. Ezt attól, hogy több fiúval is voltál, még nem tudhatod. Ha tényleg megérett az orális szexre a kapcsolat, akkor szerintem megérett arra is, hogy meg tudjátok beszélni ezt is..
Ha sose csapolta az öcsit akkor azért.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam, hogy én tökéletesen csinálom. De mivel még nem volt semmiféle szexuális élménye, így kifejezettem óvatosan csináltam neki..nem hiszem, hogy a kellemetlenség miatt ne ment volna el, mert hogy rosszul csináltam.
vagy izgult, vagy vérbeli profi
Nyugi, nem kell felkapni a vizet, nem a te , , orális tudásodat" akartam becsmérelni, meg ne sértõdj itt rögtön :D Csak arra próbáltam célozni, hogy talán elõfordulhat, hogy nem mindenkinek ugyanaz kellemes vagy jó. Ezért kéne megbeszélned VELE.
A kérdező hozzászólása: jo :)
Lehet hogy izgult..lehet hogy nem izgattad fel eléggé, mert lehet, hogy õt tovább kell izgatni vagy éppen máshogy, mint a többi barátod..vagy lehet hogy neki pont máshogy jó az orál..: D és szerinten nem kellene az elözõ barátaidhoz hasonlítani.. : ' ) azt kellene kitapasztalnod hogy Õ neki mi jó, nem pedig úgy csinálni, mint ahogy más srácnak jó...
Én meg azt gondolom, hogy valószínûleg te tényleg megpróbálsz neki maximálisan eleget tenni, de talán õ a "mulya", hogy nem mondja mi a "baj"... Apropó, valamit csak mond végén, amikor végül abbahagyod, de mégsem sikerül...(?) Tényleg szerintem is a kommunikációtokon kellene javítani és nem lesz semmi gond :-)
A kérdező hozzászólása: Na hát bevallotta nekem, hogy nagyon izgult, meg igazából eléggé sürgetett minket az idõ. Tegnap viszont megint próbálkoztunk és siker!!:) Minden rendbe ment, olyannyira felbátorodott, hogy utána én is kaptam a jóból..!:D

Miért nem mennek egyes dolgok a szexben?

a párom sokszor nyomaszt azzal hogy lovagoljak..nem egyszer probáltam de nem igazán ment.azt is szeretné ha szájjal kielégiteném de ahhoz még nincs kedvem föleg hogy elég sokat mondja hogy csináljam és még maradék kedvem is elmegy az egésztöl.a másik problémám hogy iszonyat nehezen izgulok fel...attol tudnék ha csunya szavakat sugdosna a fülembe de komolyan,de ö azt hiszi szerintem ezt csak viccelem.meg szeretné hogy más pozokat is probáljunk ki de én még nem igazán akarom mert még fél honapja élünk szexuális életet és még egy kicsit szerintem maradnék 2poznál.szerintetek mit csináljak ezzel a helyzettel?köszi elöre is

Legjobb válasz: elsõ válaszolonak:õrûlj hogy te olyan tõkéletes vagy meg mindenki magábol indul ki.kérdezõnek:beszéld meg a pároddal milyen poz jo neked és ne mondogassa a szájjal valo kielégitést mert téged az zavar.majd egy kis idõ után mikor te ugy érzed ugy is meg csinálod.ha igazán szeret nem erõltet semmit sem rád ha pedig igen hagyd ott a fenébe mert nem szeret igazán.Szex kõzbe mondja milyen pozt szeretne?

elsõ válaszolonak:õrûlj hogy te olyan tõkéletes vagy meg mindenki magábol indul ki.kérdezõnek:beszéld meg a pároddal milyen poz jo neked és ne mondogassa a szájjal valo kielégitést mert téged az zavar.majd egy kis idõ után mikor te ugy érzed ugy is meg csinálod.ha igazán szeret nem erõltet semmit sem rád ha pedig igen hagyd ott a fenébe mert nem szeret igazán.Szex kõzbe mondja milyen pozt szeretne?
Fél hónap? Kettõ hét után nem követel kicsit sokat? Én azt mondom, hogy beszéld meg vele, hogy nem így néznek ki a dolgok. Ne akarjon 2 hét alatt végigmenni a Káma-szutrán! Egyébként lovagoljál nyugodtan (nagyon élvezik a fiúk) - de mondd meg neki, hogy egyelõre behatolás nélkül. Ugyanez az orális szexszel: ne legyen türelmetlen - de azért egy-egy csókot adhatsz neki néha "oda" is. De, ha türelmetlen, csapd le.
Már nem azért de ha frigid lenne akkor fel sem izgulna, és odaáig nem jutna, hogy együtt legyen a barátjával! A frigid nõ nem gyakori, csak sokakat tartanak annak, mert nem mer mindent megcsinálni, vagy mert nincs kedve, vagy egyéb ostoba indokok miatt! Senki nem lesz frigid attól hogy nem csinál meg mindent másfél hónap után! A kérdezõnek pedig: Beszéld meg vele mindenképpen, hogy várjon egy kicsit, hogy szod a helyzetet. Nem kell mindent elkapkodni, másfél hónap még nem olyan sok idõ :) Kortól és tapasztalattól függ hogy másfél hónap után az ember mit enged, mit csinál meg és mit nem. Sok szerencsét! :)
Hát ez mindenképpen meg kellene beszélned vele, fél hónap szexualitás után a nõk nem csinálnak meg mindent, (a legtöbbje legalábbis), szóval ez még nagyon rövid idõ, fokozatosan kell mindent kipróbálni, ezt valahogy meg kéne vele értetned, szerintem egyébként neki is magától fel kéne ezt fognia, hogy ne csak magára gondolj hanem rád is, szóval beszélj vele komolyan errõl a témáról, más tanácsot nem tudok adni. Ezeknek a dolgoknak egyébként ennyi idõ után nem is kéne mennie. Csak lassan, ahogy belejössz a két ismert pózba, utánna majd esetleg te is kipróbálnál mást és egy idõ után talán az orális dolgokhoz is lenne kedved. Akik meg trágár dolgokat írtak, azok olyan fiúk akiknek soha nem lesz normális szerelmi élete, mert attól hogy dugnak valakivel az még nem kapcsolat és nem szerelmi élet. Remélem a te pasid nem ilyen és nem az írottak szerint vélekedik a nõkrõl.
a barátodnak üzenném hogy ne erõltesse a dolgokat, ha nem szeretnéd akkor nem kell.. a szex sohasem arról szól hogy valamit muszály, hanem arról szól, hogy mind a ketten nagyon jól érezzéteg magatokat és egymást is:)
Az elso valaszolonak uzenem: nincs frigid csaj, csak bena pasi! Te is biztos jo xar lehetsz az agyban ilyen hozzaallassal. A kerdezonek: Probalkozzatok, tanitgassatok egymast. A szeretkezes muveszet, hosszu ido elsajatitani, es ahany ember annyifelet szeret. Ha igazan nem mukodik, ugyse lesz tartos a kapcsolatotok.
A kérdező hozzászólása: semmuféleképpen nem hagynám ott mert biztos vagyok benne hogy nagyon szeret mert mindig minden ugy van ahogy én szeretném.csak valamiért vannak amik ezekhez ragaszkodik és megsértödik miattuk de utána mindig bocsánatot kér
Fontos, hogy tényleg beszéld meg vele! A másik meg, hogy miért kapkod az egésszel, amikor még csak fél hónapja éltek szexuális életet, nem kéne mindjárt belevágnia a lecsóba, az nem így megy! Lehetne türelmesebb... Ha úgy érzed, sehogy sem jó, akkor keress mást! Nálam is volt egy dolog, ami annyira nem akartam az elõzõ kapcsolatomban, pedig a barátom nagyon, és én meg mindent szeretek megadni, de arra valahogy nem tudtam rávenni magam! ÉS rájöttem, hogy a kapcsolatunk miatt volt, mert nem volt az igazi, nem volt olyan mély... nem szerettem úgy már.. És ez valamennyire rányomta a bélyegét a dolgokra... A mostani barátomnál meg én hoztam fel dolgokat és nagyon szeretek is mindent megadni neki, mert szeretem és élvezem, ahogy zajlanak köztünk az események! Abban is van valami, hogy elõbb vagy utóbb lehet keres mást!
szerintem hagyd ott a pasit ha még akkor is mondja én felõltõznék és ott hegynûám.mert az ilyen pasi tõled nem kapja meg emit akar el megy máshoz.bocsi hogy ezt irom de én is jártam már igy.jobbat érdemelsz.
A kérdező hozzászólása: igen akkor mondja.
az elsõ két válaszolónak..inkább ne irtatok volna.én is azt tanácsolom beszéld meg vele, én is voltam ilyne helyzetben és egyre jobban nem akartam tõle semmit, mert rám akart erõltetni elsõre dolgokat..aztán a mostani párom totál ellentétje.megérti ha valamit nem akarok stb
én kivágnám a pasidat

Miért nem bírja? Több mint 4 éve vagyok együtt a párommal. Az elején nagyon jól ment a szex köztünk (most is jó), de az utóbbi években nagyon hamar elmegy. Max 1 percig bírja. Szerintetek ez mitől lehet. ő erre azt mondja hogy túl jó vagyok neki.

Legjobb válasz: Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)

Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)
ugyanez a szitu.... :S énse tudom mit kellene tenni... :S
Esetleg kérd meg, hogy maszturbáljon és ha úgy érzi, meglesz neki, hagyja kicsit abba. A lényeg, hogy húzza el minél tovább...
1. Ha elmegy egy perc után miért nem lehet folytatni? Simán bírja még egy kanyarig, csak dobjátok fel a dolgokat. Tapasztalatból beszélek. 2. Nyissatok egy üveg bort...csodákra képes ( igyatok is belõle..:) Sok sikert! 27/F

Miért lankadnak le szex közben vagy mennek el hamar a mai fiatal fiúk? (14-25) Szerintetek?

Lányok találkoztatok már ezzel a problémával?!Fiúk el?fordult már veletek?!Ha igen szerintetek miért?!Mindenkinek a véleménye érdekel.

Legjobb válasz: Mert el vannak kényelmesedve. Mindent azonnal megkapni és jóllakni. Ennek következménye, hogy nem is törõdnek a nõkkel. Mert nem tekintenek nemhogy partnernek, de még embernek sem. Csak magukat imádják és önmaguk gyönyöre, nem a másiké fontos. Azt sem várják meg, hogy a nõk is jól érezzék magukat, elélvezzenek. Mert ha megvárnának, akkor mindketten egyszerre mennek el a mennyekig. Sietnek az elõjátékkal, az utójáték meg egyenesen hiánycikk. Mi az elõjáték mostanában? Gatya le, cipzár le, gyors kibújás a ruhából, kicsit megfognak és már benne is vannak. Aztán kész, hátat fordítva elalszanak vagy sietve felöltözik és elrohan valami mesével.

Mert el vannak kényelmesedve. Mindent azonnal megkapni és jóllakni. Ennek következménye, hogy nem is törõdnek a nõkkel. Mert nem tekintenek nemhogy partnernek, de még embernek sem. Csak magukat imádják és önmaguk gyönyöre, nem a másiké fontos. Azt sem várják meg, hogy a nõk is jól érezzék magukat, elélvezzenek. Mert ha megvárnának, akkor mindketten egyszerre mennek el a mennyekig. Sietnek az elõjátékkal, az utójáték meg egyenesen hiánycikk. Mi az elõjáték mostanában? Gatya le, cipzár le, gyors kibújás a ruhából, kicsit megfognak és már benne is vannak. Aztán kész, hátat fordítva elalszanak vagy sietve felöltözik és elrohan valami mesével.
az udvarlás azért nem létezik már, mert nincs rá szükség. annyi a könnyen kapható nõ mint égen a csillag, akik igénylik az udvarlást meg játszák a fejüket hogy értük meg kell dolgozni na azok fognak egyedül megdögleni. ez a mai helyzet
Kösz az utolsó válaszolónak! Aki tegnap 21:41 kor, azaz febr.9.-én kedd este írta. Az a mindent akaró férfikritizáló voltam.
Nem nagyon kéne általánosítani...8 hónapig udvaroltam egy lánynak és immár 9 hónapja együtt vagyunk.Minden úgy megy, ahogy kell..fokozatosan felépítjük a kapcsolatot...a szexet is erõltethetném, higy eléggé 'nagyok' vagyunk már hozzá, de nem..Majd õ szól, ha akar valamit, addig csak apetting, simogatás és miegyébmás. Igaz megpróbáltató az ilyen egy fiú számára, de a lány sokkal fontosabb ebbõl a szemszögbõl...mármint a szex szemszögébõl..és ezzel kapcsolatba szerintem senkise tud ellent mondani nekem.(: A kérdéssel kapcs. a fiúk nagy résza azért lankad , vagy megy el gyorsan, mert teljesíteni akarnak...vagy azt mondják, hogy 'jajj bírjam még, csak még egy kicsit...stb' vagy 'jaj nehogy csõdöt mondjak, mert olyan égõ lenne' Eddig ezek a saját tapasztalataim (: f/16
amúgy többségben igaz, de mindig vannak kivételek...mármint érzelmi téren... de arról se tehetünk (16/f vagyok), hogy hamar közel jutunk ahhoz a ponthoz, és bár lehet, hogy szûzként fogalmam sincs róla, de azért ennyit én is látok egyébként én igenis udvarolnék (ha lesz vki...)
ej, ez az utolsó azért túlzás volt
nekem csak az elsõ néhány alkalomnál volt korai magömlésem, utána helyreállt minden, mostmár megy bármeddig. ennek is megvan a technikája.
AZ ILYENEKET RUHÁSTÓL KI KELL DOBNI!!!! Vagy elrohanni a fiúktól, faképnél hagyni õket! Nem baj, ha megsértõdnek, annál jobb. Legalább késõn veszenek észre, addigra már elkéstek az udvarlással. Mit tudtok az udvarlásról? SEMMIT! csak szex, szex, szex.
14 évesen kezdtem, 20 fölött vagyok, semmi bajom nincs, fõleg nem égtem ki :D általában az a baj hogy a kis tizenévesek igazából azt sem tudják hogy mit csinálnak csak csinálják, nem céljuk kielégíteni a partnerüket, csak huzigálják telefröcskölik azt heló. én is így kezdtem, kellett egy kis idõ amíg rájöttem hogy miként lenne a legjobb, azóta jó minden ezen a téren
Én nem találkoztam még ilyennel, de elhûlve olvasom itt, h 20-on, meg 10-en éveseknek ez a gondja. Lehet, h azért, mert 14 évesen kezdték és kiégtek már?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat fõként a 21:41es válaszolómnak:) Arra lennék kíváncsi MÉRT LANKADNAK LE? Mert eddig sokan leírtátok miért mennek el hamar, az okokat.De errõl nem nagyon írtatok:) Pedig napjainkban sajnos ez is nagy probléma sok fiatal fiúnál!utólsó elötti válaszolom az írta mert teljesíteni akarnak.Errõl vagy egyéb vélemény?:)

Már többször próbáltam tampont felhelyezni, de csak egy ideig ment, majd megállt, nem ment kellően föl. Nem tudom miért? Ez zavarhat majd a szexben?

17 éves vagyok és még nem csókolóztam ezt néha olyan cikinek érzem. Barátikörben is csak kerülöm a témát. Ez ciki?

Legjobb válasz: Nem tudom a tampon dolog hogy jön ahhoz,hogy még nem csókoloztál :-) Egyébként én is 17 évesen kaptam az elsõ csókomat,nincs ebben semmi rossz.Most is együtt vagyok a barátommal,akitõl a csókot kaptam :-) 18/L

Nem tudom a tampon dolog hogy jön ahhoz, hogy még nem csókoloztál :-) Egyébként én is 17 évesen kaptam az elsõ csókomat, nincs ebben semmi rossz.Most is együtt vagyok a barátommal, akitõl a csókot kaptam :-) 18/L
Szerintem az irányzékkal volt a baj. Nem teljesen egyenesen kell felfelé tolni, hanem inkább hátrafelé, ferdén. Ha ellenállást tapasztalsz, nem megy tovább akkor változtass az irányon.
A kérdező hozzászólása: kettõ az egyben kérdés :)
A kérdező hozzászólása: köszi. próbáltam , de fáj :(
Tampon ugyben fuznek hozza... Amikor erzed, hogy megall, vegyel mely levegot, meg elotteis. Azert nem megy tovbb mert zarnak az izmaid, mostmarcsak azert is mert aggodsz fel tudod-e tenni. Szal, vegyel szepen mely levegot, nyugi es amikor fujod ki probald meg tovabb nyomi. ;) A mely levego elernyezti az izmokat, ott belul is ;)
Hogy jön ez a csókolózáshoz? Ugye nem a torkodon akarod letuszkolni a tampont?
A kérdező hozzászólása: mondom h ketto az egyben kérdés..
nekem is voltak az elején ilyen gondok. próbáld meg úgy hogy felrakod valahova az egyik lábad, vagy guggolva. vagy más testhelyzetben, hátha úgy könnyebben megy. 16L
A kérdező hozzászólása: Köszi

Miért csak a szexre mennek a fiúk?

De miért? én próbálok kapcsolatba próbálkozni,meg minden...de ők leszarják

Legjobb válasz: Miért általánosítanak a lányok? -.-

Miért általánosítanak a lányok? -.-
Azért mert csak a "menõ" pasikat veszitek észre, aki kisportolt meg jól öltözködik mert van pénze. Aki pedig nem annyira észre vehetõ de értékes ember, azt nem veszitek észre.
A kérdező hozzászólása: nem szoktam kihívóan öltözni! de cicagatyákban szoktam járni bulizni... szerintem abba nincs semmi!
Ezt tegnap egy másik kérdéshez írta magyarázatként egy hozzászóló, szerintem ide is illik: "Kétféle férfi létezik. Az egyik az, amelyik tojik rád, csak a puncit látja benned. Õ az, aki harsányabb, õ tûnik "férfiasnak". Ha nem akarsz szívni évekig, akár egész életedben, NE õt válaszd! A másik típus az, amelyik tisztel, tiszteletben tart. Õ kevésbé harsány, de nagyon odaadó tud lenni. Viszont ugyanazért, amiért képes tisztelni (és õszintén szeretni) téged, sebezhetõbb is, ezért igyekszik elkerülni a visszautasítást, a kudarcot. Ettõl nem lesz ratyi, csak egy érzõszívû emberi lény. A ciki az, hogy ha ezt nem tudod (a lányok többsége nem tudja, pedig nagyon egyszerû), akkor bedõlsz az elõbbinek. Hiszen a harsány, vadászó-gyûjtögetõ életmódot folytató pasi egyértelmû (csapda), míg a másik, aki mellett boldog is lehetnél, nem az!"
Sztem túlzol... fõleg ha magamból indulok ki. Egyébként sajnos azért van ez, mert azt hiszik hogy ez menõ dolog és tök éretlenek, van kivétel de sajnos kevés.
Egy újabb provokatív kérdés...
Elõször is ne általánosíts, ez egyáltalán nem így van. Csak éppen azokat a pasikat fogod ki akik éppen erre hajtanak. Hogy miért csak arra kellesz? 1. Lehet hogy azért ilyenek veled mert úgy viselkedsz mint egy r*banc. 2.Úgy öltözködsz, ami elég kihívó és kimutatod azt amid van. 3. Ha komoly kapcsolatot akarnál, akkor alapból nem kezdenél ilyen fiúkkal akivel már az elsõ találkozásnál lefekszel. Gondolkozz ezeken el, és talán találsz "normális" pasit.:D 17f
Lehet azért, mert a testeden kívül nincs benned semmi vonzó.De ez csak tipp.
Gondolom, mert reménykedik, hogy legközelebb is könnyen fog neki menni. A másik fele, meg kapcsolatot nem akar. De nem csak ilyenek vannak.
Mert nem mindig tudnak menni a kocsmába
Miért csak pénzre mennek a nõk? Errõl pedig ennyit.
Valószínûleg nem nagyon fogod meg õket a személyiségeddel, vagy eleve rossz arcokkal jössz össze, akik még inkább repülnek virágról virágra. Minél elkeseredettebben akarod, annál kihasználhatóbb leszel, szóval kapd össze magad és igyekezz tudatosan szelektálni, észrevenni hogy kiben milyen értékek vannak.
Nem mindenki
Hány éves vagy?
Nem mindenki. Sajnos neked nem volt szerencséd :D pont ilyeneket fogtál ki de ne hagyd magad. Kitartás!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok ... nem mert többsége arra megy azért általanosítok...
A kérdező hozzászólása: Úgy szokott lenni, ha hagyom magam és lefekszek 1 éjszaka alatt eggyel, az megmarad...ha meg várotatom vele, húzom az idõt, akkor elhagy...de miért van ez így?
Amiért a lányok többsége is csak kiakarja élni magát. Rendes fiúnak nehéz találni olyan lányt, aki nem csak szexelni akar.
idióta r.banc vagy 1 kamu kérdéssel
A kérdező hozzászólása: haha de rendes vagy! nem is ismersz kopjá le
Nem csak a szexre mennek, de az is hozzá tartozik ahhoz hogy megismerd a másikat! Ha komolyat akarsz akkor is a szex nagyon fontos! Ne akkor derüljön ki hogy nem is illetek egymáshoz amikor már esetleg együtt éltek és nem egyforma a szexuális aktivitásotok!

Miert nekem udvarolgatott? Ha csak szexre vagyik, akkor miert nem ment ahhoz a csajhoz, aki bevalalosabb?

Az egyik buliba teljesen ram volt kattanva egy tolem 12 evvel idosebb pasi. Az egyik csaj ott fogdosta a srac derekat, ahogy elment mellette, de ot szinte eszre se vette a srac, pedig szep csaj es bevallalos is. Erre pedig nekem udvarolgatott, az en derekomat fogdosta, az en karomat maszirozgatta. Miert?

Legjobb válasz: Biztos a te melled nagyobb.

Biztos a te melled nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Pont ellenkezoleg, az o mellei sokkal nagyobbak, mint az enyeim.
Szerintem azért, mert te nagyobb kihívást jelentesz számára, mint egy olyan akit bármikor megkaphat.
Talán mert nem hülye. Ha belegondolsz senki nem kedveli két alkalomnál tovább a ribancokat (mármint a normálisok közül).
De amúgy hallttál már az összhatásról?:D
A kérdező hozzászólása: Marmint milyen osszhatasrol? Ferfi-noirol vagy pedig kulsore jellemzo osszhatasrol?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!