Találatok a következő kifejezésre: Miért romlott a babám (2 db)

Miért romlott el a babám? Eddig szépen aludt egyedül, de most nem akar.

Most 4 hónapos. Eddig, ha letettem simán elaludt egyedül. Most meg nappal csak a cicin akar aludni. Este meg a kiságy mellett ülök, és fogom a kezét, akár egy órán keresztül is, amíg el nem alszik. Ha kimegyek a szobából sír.

Legjobb válasz: a babók nem szoktak elromlani, csak most már ébredezik az öntudata és jobban igynyel téged de ez teljesen normális, ahogy nõ egyre jobban azt szeretné hogy velel legyél állandóan

a babók nem szoktak elromlani, csak most már ébredezik az öntudata és jobban igynyel téged de ez teljesen normális, ahogy nõ egyre jobban azt szeretné hogy velel legyél állandóan
Igen, valószínûleg anyásabb lett. Az én lányom 3 hós, és most senkivel nincs úgy el, mint velem. Eddig mindenki jó volt. :)

Miért "romlott el" a babám alvása?

Kislányom 4,5 hónapos, és eddig egyszer kelt éjszaka kb 3 órakor,és a következ?t már csak reggel. Az utóbbi napokban azonban már felébred fél kett? körül is, fél ötkor is, és utána reggel hétkor... Minden alkalommal csak szopival tudom visszaaltatni. Egyébként nem sír, csak nyöszörög.

Legjobb válasz: Lehet a foga , az idõjárás... bármi .Ezt az idõszakot ki kell türelemmel várni.Én fél éves korig nem "tanítottam" a gyereket aludni.Ahányszor felébredt annyiszor kapott szopit!Jó babázást!

Lehet a foga , az idõjárás... bármi .Ezt az idõszakot ki kell türelemmel várni.Én fél éves korig nem "tanítottam" a gyereket aludni.Ahányszor felébredt annyiszor kapott szopit!Jó babázást!
Nem alszik be este a cicin? Az én lányom akkor csinálja ezt, ha elalszik az esti szopi közben, aztán hajnalban korog a pocak...:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!