Találatok a következő kifejezésre: Miért pukizik közben (4 db)

Csak velem van így? Puncipuki? A párom sokszor értetlenül néz hogy miért pukizok sex közben. És azt mondja még egyetlen barátnőjével sem volt ilyen. Utálom ezért magam.

Legjobb válasz: Azért puncipukizol mert a páros beléd pumpálja szex közbe a levegõt...az nem puki...csak a nunidbõl visszajön a levegõ....Magadat miért utálod? Õt kéne fejbe kólintani,h ez miatt ítélkezik... Egyébként mindenkivel megesik...az itt regisztráltak több mint 90%-ával....Velem is....Kutyapóznál fõként..általában mindig :D...És nem reagálunk rá..Mert nem pukit hallgatni kezdtünk neki a dolognak és azt kielemezni,hanem a szexre koncentrálunk.... Szal nyugi..természetes dolog:) Googlin keress rá és mutasd meg barátodnak h nem vmi természetfeletti bajod van :)

Azért puncipukizol mert a páros beléd pumpálja szex közbe a levegõt...az nem puki...csak a nunidbõl visszajön a levegõ....Magadat miért utálod? Õt kéne fejbe kólintani, h ez miatt ítélkezik... Egyébként mindenkivel megesik...az itt regisztráltak több mint 90%-ával....Velem is....Kutyapóznál fõként..általában mindig :D...És nem reagálunk rá..Mert nem pukit hallgatni kezdtünk neki a dolognak és azt kielemezni, hanem a szexre koncentrálunk.... Szal nyugi..természetes dolog:) Googlin keress rá és mutasd meg barátodnak h nem vmi természetfeletti bajod van :)
hát a párod, jó nagy fax. jó még egyel-talán vele szex? mert már gátlásod lesz, ha így viselkedik veled. mond meg neki, hogy még te se láttál ilyen kis görbe péniszt.
Ez teljesen normális dolog.Ha a párod ezt nem érti meg elég mûveletlen lehet szexuális téren.A "puncipuki" akkor jön létre ha a hüvelybe levegõ kerül és mikor a párod a benyomja a péniszét, annak távozni kell valahol, méghozzá a pénisze mellett.Ez kb olyan mint a felfújt lufiból kiengedett levegõ.És azt is jelzi hogy egymáshoz illik a hüvelyed és az õ pénisze, nem marad rés sehol.Ha ezt nem érti meg, hát világositsd fel, és ne utáld magad mert teljesen természetes dolog. 20/L
ezek hülyék..mi az h csak akkor van ez ha rosszul keféli meg? hülyék ezek?? Amugy barátod se jobb, elég bugyuta ezen a téren.. Amikor nagyon élvezi egy nõ a sezexet, akkor kitágul és a farokkal együtt bemegy a levegõ és vhogy ki kell jönnie ilyenkor van ez a hang.. mi ilyenkor bnõmmel mosolygunk egyet és csináljuk tovább.. ennyi ;-)
nyugi nekem is van ienem az én párom mosolyog rajta de nem néz értetlenül elmondtam neki h sztem mitõl van és õt nem zavarja
:D vicces.. de én is szoktam (21/F) illetve, amig volt kivel XD.. Sztem normális, szeretkezés közben mozognak a beleid és attól simán... ha onnan jön akk meg :D odamegy a levegõ vhogy :) .. majd vki más biztos értelmesebb magyarázatot ad. Viszont a srác inkább fogja viccesre mert ahogy látom nem tesz ez jót neked, h felrója.. Örüljön, mint a majom a farkának, h van barátnõje és szereti.
ma 20:48 ez alapján a párod hibája, hiszen rosszul kefél meg.
A kérdező hozzászólása: de engem is annyira zavar, hogy kutyapózban már sosincs kedvem csinálni. Minden egyesnél puki van.Már probáltam az intimtornát, de nem segitett.
mi a párommal annó mindig jókat röhögtünk az ilyen helyzeteken :D:D:D Viccesen jött ki romantikázás közben :D Szakadtunk egy jót párszor, nem volt kínos :)
"igazából nem is sex közben van a puki, hanem utána, ha felállok vagy felülök." akkor ne ülj fel, hanem feküdj még kicsit.
Nálunk is van ilyen, bár csak egy póznál, amikor nyakában van a lábam:D Mondjuk ez inkább abban a pillanatban inkább vicces, mint ciki. Röhögünk egy jót, aztán csináljuk tovább.Ennyire egyszerû.
Velem is elõfordul sokszor ez a jelenség. Mikor elsõnek hallottuk a barátommal ezt a hangot csak annyit mondtam : "Bocsi, levegõs a rendszer" Nagyot nevettünk. De eszébe sem jutott az, hogy pukizok, tudta, hogy miért vannak ezek a hangok. Meg nyilván szólnék, ha eredetileg kéne pukiznom, nem pedig az orra alá nyomom kutya pózban :-) L
20:50 ! Hol írtam olyat h a másik fél rosszul kefélne? -_-" (Elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: igazából nem is sex közben van a puki, hanem utána, ha felállok vagy felülök.
Ne egyé babosnokedlit kúrás elõtt te szexidög!!!!!!:D Am van akinek erre feláll szal nyugi!!!!!!:)

Miért "pukiznak" a lányok aktus közben és utána?

Legjobb válasz: Az nem feltétlenül "puki". A hüvelyben megszorulhat a levegõ, és az ad ki ilyen hangot.

Az nem feltétlenül "puki". A hüvelyben megszorulhat a levegõ, és az ad ki ilyen hangot.
Egyszerûen csak van...ez nem bénaság kérdése. Fõleg akkor mikor kutyapózban vagyok, persze elkerülhetõ ha a lány kinyomja elõtte a levegõt ha érzi h ottvan :)
És amúgy ez mitõl függ, sosem értettem? Egyszerûen csak van, vagy a pasi bénán nyomja a dolgokat?
Aszt PunciPuki-nak hívják ;)
3/3 A Kedves 1. mindent elmondott... hogy hogyan stb
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! de ez nem azt jelenti hogy rosszul csinálunk valamit, ugye? csak a levegõ bejutott mert mondjuk túl nagy terpeszben vagyok.
A kérdező hozzászólása: igen, ez a póz elég sûrûn fordul nálunk elõ. így most már megnyugodtam mert azt hittem valamit nem jól csinálok. köszönöm a válaszokat!! :)
Rosszul?? Dehogy is, sõt, nõ vagyok és nálam akkor fordul elõ, ha nagyon élvezem és teljesen ellazulok!

Miért "pukizik" szex közben a punci?

Amikor a barátommal szeretkezem,akkor az együttlét után(vagy közben) "pukizik" a puncim.Miért van ez ?! (nagyon ciki.de nemtudok mit tenni ellene.vagy igen?!)

Legjobb válasz: nem tudsz. ez van. majd megszokod. Arról van szó, hogy jól kitölt a pasid. Amikor kiveszi és benyomja, akkor mint egy pumpa, benyomja a levegõt is. Ez van. :)

nem tudsz. ez van. majd megszokod. Arról van szó, hogy jól kitölt a pasid. Amikor kiveszi és benyomja, akkor mint egy pumpa, benyomja a levegõt is. Ez van. :)
Nekem egyszer volt ilyen bar igaz nem szex kozben de amikor egy erdekes pozban vagy es levego kerul bele
Ez nagyon rossz dolog:( Nekem felüléseknél is elõfordul vagy pl ezért nem csinálok gyertát se talajtornán.
a vákum miatt, tele megy levegõvel, hüvelytornával csökkentheted...:) http://www.szexologia.hu/kegel-gyakorlatok.htm ezt olvasd el. szia!
Gyenge a hüvelyizomzatod, ezért bemegy a levegõ. Lehet tenni ellene: intimtornával. Én személy szerint a Kriston intim tornát javaslom, de van másfajta is (keress rá neten).
Az utolsó hozzászolóval értek teljesen egyet!!
Elmondom még mit lehet. Amikor pukizik puncid, jót röhögtök rajta, hogy jé nekem még a puncim is tud pukizni vagy mit tudom én. Miért kell ezt komolyan venni nem értem, teljesen normális és természetes, ne foglalkozzatok vele már annyit, elvesz ez a görcsölés egy csomó minden izgalmat!!
A kérdező hozzászólása: Huhha..Mi nagyon kezdök vagyunk és ha butaságnak tartjátok ezt a kérdést ezért kérdeztük..:D ezzen hogy lehetne változtatni hogy azért ne legyen mégse ijen..:S Veletek is van vagy volt ijen?
punipú. Nézz South Parkot...
Dehogy vagy egyedül. Semmit. Normális.
Ez azért van mert múltkori fürdésnél a kis kacsát feldugtad magadnak és ott maradt, és ugye ha azt megnyomják akkor levegõt fúj.
Puncifing hmmm.. nyamnyam, de jó is az :)
Vákum keletkezik és attól, te okos. Mit szégyellsz rajta?
A francokat! Összeállt bennem a megoldás! Hogy ezt eddig senki nem vette észre... Pedig ott van a sorok között... Azt írod, hogy EGYES pózoknál jön ez elõ. Akkor tehát a megoldás a következõ. Ne használd azokat a bizonyos EGYES pózokat.
Kínos? De ha ez teljesen normális, akkor nincs mint szégyellni rajta. Ez nem kínos, ez egy hétköznapi dolog akkor. Ettõl senki nem rosszabb. Ez normális dolog.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak annyira kìnos -.-
Ez ellen nem lehet tenni semmit, sokan vannak vele így, nem hiszem, hogy lekókad tõle a párod.
Ismerõs..-.-
A kérdező hozzászólása: nem lohasztja le ez a fèrfiakat?
A kérdező hozzászólása: de mit tudok ellene tenni?
@22:42 Igazad van, kettesben mégiscsak jobb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!