Találatok a következő kifejezésre: Miért hanyagol (38 db)

A BWM vezetők 90 százaléka miért hanyagolja az index használatát? És miért érzi úgy, hogy ő az egyetlen szereplő a forgalomban?

Tudom sztereotípia stb..meg, hogy hülyeség, hogy csak a BMW-sek, más márkák vezetői is ugyanígy vezetnek..de valóban így van, a BMW vezetők 90 százaléka biztos! Nem vitatom, valóban mások is tahók, csak egyszerűen nem értem, hogy mit ad a márka, hogy ilyen arányban vannak jelen. Örülnék, ha egy BMW sofőr is, kulturáltan meg tudná fogalmazni, mert tényleg kíváncsi vagyok. Részemről csak annyiban foglalkoztat, hogy az ilyen hanyag, mindenki mást le*arok vezetés miatt, többször kerültem baleset közeli szituációba a jeles márka képviselői által, és már igencsak unom. Ha jobb nem is lesz, legalább a miértjét tudjam meg..

Legjobb válasz: Nekem is BMW-m van, és nem tudok neked választ adni mert ez nem márka függõ hanem ember függõ. Én mindig kiteszem az indexet és kulturáltan közlekedem, a kocsiért pedig megdolgoztam. Különben nap mint nap látok én is fiatal majmokat láthatóan nem a saját vagy az õ által megkeresett pénzbõl való BMWkben õrült módjára menni, úgyhogy érthetõ a dolog részedrõl is:).

# 6 Audim van és mindig indexelek. Akkor most mi van? Összedõlni látszik az elmélet. A lepontozás külön szánalmas, a megszokott színvonalnál is alacsonyabb intelligenciára vall.
Nekem is BMW-m van, és nem tudok neked választ adni mert ez nem márka függõ hanem ember függõ. Én mindig kiteszem az indexet és kulturáltan közlekedem, a kocsiért pedig megdolgoztam. Különben nap mint nap látok én is fiatal majmokat láthatóan nem a saját vagy az õ által megkeresett pénzbõl való BMWkben õrült módjára menni, úgyhogy érthetõ a dolog részedrõl is:) .
Két BMW-m van (egy új és egy veterán) és abszolút nem szállt el az agyam. Becsületes munkával lapátoltam össze a kocsikat, a házat, családot, konkrétan a béka segge alól, de most is elég keményen dolgozok.:) Ezt a jelenséget én is megfigyeltem, de nem csak a 3 betûs márka, hanem az összes prémium kategóriás luxusautó vezetõjénél "por lepi" az indexet és a fénykürtöt. Na, én nem ilyen vagyok. Régen BKV-val jártam, és tudom, hogy milyen idegesítõ, amikor a busz fél óráig áll, mert nem hajlandó senki elengedni.. Én speciel mindig elengedem az autósokat, de fõleg a BKV-t. A zebrán a gyalogosnak van elsõbbsége, szóval elvileg kötelezõ lenne megállni, ha jól emlékszem. Itt is mindig elengedek mindenkit, fõleg amikor pont gyerekek, vagy idõs emberek kelnek át, mert a sok idegbeteg autós (nem szeretnék általánosítani) inkább direkt gyorsít a zebra elõtt, vagy túráztatja az autót, hogy menjenek már..
Ha BMW, ha nem, tény hogy a prémium autósok jellemzõen elfelejtik az index használatát. Büntetni kéne õket, de kegyetlenül. Katasztrofálisnak tartom, hogy elõzésnél képtelenek kirakni a qrva indexet!
Miért van minden skodának egy kalapos nyugdíjas vezetésre alkalmatlan sofõrje? Miért tutyimutyi szerencsétlen minden Szuzukis? Miért csak sminkelésre használják a nõk a tükröket? Miért maffiózó minden drága autó tulaja? Miért kell totál értelmetlen és hülye kérdéseket feltenni, illetve miért jönnek mindig elõ az idiótábbnál idiótább sztereotípiák? (pl, hogy minden BMW_s gazdag szülök csemetéje, aki vette a jogsit vagy, hogy egy Audis sem ismeri az indexet, stb...)
Utsó: sztereotípia, vagy sem, sajnos tény hogy a prémium kategóriás autók tapló sofõrjei "mert én megtehetem" alapon nem használják az iranyjelzot, záróvonalon, kanyarodó sávban elõznek stb, majd a középsõ ujjukat mutogatják ha valaki rájuk villant vagy dudál emiatt.
Sajnos a BMW tulajdonosok nagy százalékban pénzes, akiknek már egészen gyerek kora óta gazdag életük van, és hogy a jogosítványt is pénzért szerezték meg tanulás nélkül, vagy megvették vagy lefizették a vizsgáztatókat. Vagy annyira elszállnak maguktól hogy nagy luxusautójuk van, meg pénzük és hogy ha baj van majd pénzzel elintézik és jónapot. De ez sajnos nem csak a BMW-seknél van így, hanem fõleg azoknál akik luxus autókat használnak, vagy nagy disznó terepjárókat. Én is néhány napja tapasztaltam azt hogy egy audi oldalt állt az útszélén, szabályosan de amikor közeledtem hozzá váratlanul rárántotta a kormányt és elindult, szó szerint elém vágott én meg satufékeztem mint a barom, mögöttem is majdnem belém jöttek, amikor elõttem az az idióta véletlenül sem használta azt a rohant indexet. Én inkább a körforgalomba tapasztalom az indexek mellõzését, ami mondjuk nem túl nagy baj fõleg ha kikanyarodik, inkább csak méreg nekem, meg az õ mögötte haladónak, de még mindig jobb annál mintha indexelne hogy õ kimenne de mégsem megy ki és tovább hajt, ezért nem indulok el mindig amikor látom hogy indexel, de nem úgy hogy kimenne mert majdnem volt így egy csattanásom. Sajnos ezt én sem értem hogy mi ennek a valódi oka. De volt már régebben is ebbõl egy koccanásom hogy az illetõ nem használta az indexet amikor tolatott a keresztezõdésben mert ugye azt hittem hogy benézte az utcát és vissza akart menni hogy bemenjen, jó adtam elsõbbséget mert amúgy is kötelezõ volt a tábla miatt, de az a barom úgy nekem rántotta a kormányt ahogy illik, mert ha indexelt volna akkor persze hátrébb tolatok, had jöjjön be meg minden, de nem olyan váratlanul tolatott belém hogy mire hátramenetbe kapcsoltam már késõ volt. Legalább annyi vér volt a pucájában hogy elnézést kért és cseréltünk papírokat, aztán bevontuk a biztosítót is. Igaz csak az elsõ lámpám bánta meg a hûtõrács és a motorháztetõ kisebb része de azt tudtam pótolni és szerencsére a festést is megtudtam csinálni, mert autószerelõ mûhelyben nõttem fel anno, és ragadt rám valami. Csak ugye bosszant hogy vannak ilyen hanyag vezetõk, akik ezeket a kisebb szabályokat be nem tartják és kárt meg bosszantást okoznak. Erre sajnos konkrét választ nem kapsz soha.
Na most döntsd már el, hogy sztereotípia vagy tény! (vagy esetleg kell segítség a sztereotípia szó értelmezésében?) Amúgy sztereotípia a valóságban, pont úgy, mint az összes többi amit felsoroltam.
Lehet nem volt egyértelmû, de motorral voltam.
Biztos, mágnes van a kocsidban, amiért rádrántják. :) ) De hiába véded õket, többet megengednek maguknak, mint a buzukisok. Nagy kocsihoz és nagy archoz nem jár feltétlen nagy vezetési tudás. Mivel az ilyen kocsikban van lõerõ rendesen, a vezetõ feszegeti is a határokat, de a lovak néha szétszaladnak és abból van a baj. A buzukisok lehet hogy nem F1-es pilóták, de szépen elvannak a cammogással az út szélén, még ha néha rád is rántják. Talán neked is prémium kategóriás kocsid van?
"Ha megfigyeled, általában a drága kocsikkal több balesetet okoznak" Ha néznél statisztikát (pl. egy bizotsítónál dolgoztál volna valaha) akkor tudnád, hogy ez nagyon messze nem igaz. Csak az, ha a celeb g3ci a 20M-s autójával gyalogost gázol az tuti benne van a hírekbe vagy mikor Hajdú Petike a rokkant tacskó parkolóban parkol az is. Míg mikor az F astra meg a régi piros swift telibe csapják egymást, mert az egyik nem adta meg a jobbkezet azt még akkor sem veszed észre ha mellettük mész el. A drága, felsõk kategóriás autók a balestek töredékét okozzák, egyrészt mert jóval kevesebb van belõlük, másrészt mert mûszakilag nagyon jól felszereltek (pl. 2x erõsebb a féke, mint egy F astrának). Amúgy tegnap pont eszembe jutott ez a kérdés, mert egy P-s rendszámú X6-os BMW egy szép nagy darab kopasz sofõrrel még arra is figyelt, hogy lehúzódott az út szélére, hogy elõre tudjak menni a lámpánál a kocsik mellett. Míg a sok kommersz buzukis a tükröt sem képes használni aztán mikor mellé érek elõzés közben akkor megijed a hangtól aztán rámrántja a kormányt (nem is értem minek kell rángatni a kormányt..)
Nekem koccanásom volt egy nem indexelõ bmw-vel. Mivel azt mondta, hogy indexelt, én jöttem ki hibásnak, egyébként a másik lett volna a hibás. Nem akartam vitatkozni, vagy hogy rendõr döntsön, nem hiányzott a felhajtás. Azt figyeltem meg, hogy a sötétített lámpabúra miatt (már akinek ilyen van) napsütésben alig, vagy egyáltalán nem lehet látni, hogy indexel. Ha kiégett az indexük, vagy nem veszik észre, vagy nincs rá idejük, hogy megcsinálják (vagy elvigyék szervizbe, ha bonyolult megoldani), addig is totózhat a többi autós, hogy merre akarnak menni. Nem csak a bmw-sek, vagy a prémium autósok ilyenek. Hanyag a többi autós egy része is a budapesti forgalomban.
Joci84! SZÁNALMAS VAGY! Szótagoljam? SZÁ-NAL-MAS! Tipikus gyikes hozzászólás, hogy rögtön arra kell visszavezetni, hogy neki arra tuti nincs pénze. Képzeld: az én autómmal pontosan egyenértékû BMW-k Audik szoktak számtalan alkalommal hajmeresztõ/bunkó/veszélyes manõvereket csinálni. Akkor most biztos én is csak irigy vagyok, amiért nem tudok venni egy BMW-t, ami pont annyit ér, mint az én autóm? :)
nem érzik, tudják :D :D Amúgy az itt a nagy helyzet, hogy neked nagyon kell egy Bmw, csak nincs lehetõséged beszerezni, és ezért csak nézni tudod, és ezért tûnik fel, hogy sokan nem indexelnek :D! Elhiszem, hogy tetszik a Bmw, meg irigykedsz, de nézz más autóra is, sokan nem indexelnek
Imádok motorozni, van motorom is. Tipikus márkák, akik le akarnak tolni az útról, 2 centire megy el mellettem a sávban és sose néz a tükörbe: - szuzuki - opel - citroen Se BMWs, se Audis, se Mercis nem akart még elütni idén. A fenti 3 márka már vagy 20x kanyarodott ki elém - jött majdnem nekem.

Ilyenkor mit gondoljak? Miért hanyagol?

A barátommal már pár hete nem tudtunk találkozni, néha váltunk pár mondatot fb-n, de msn-re nem jön fel. Pedig este mind a kett?nknek lenne ideje egy kicsit beszélni. Ha azt mondja szeret és hiányzom neki és tuti, hogy nincs senki a háttérben, miért ilyen velem?

Legjobb válasz: Bocs, de had ne mondjam meg, hogy mit gondolj. Miért nem õt kérdezed??????

Bocs, de had ne mondjam meg, hogy mit gondolj. Miért nem õt kérdezed??????
Lehet, hogy már még se szeret annyira. :(
A kérdező hozzászólása: Már írtam neki, hogy feljöhetne néha azt mondta megpróbál, de nem tudom elhinni, hogy heti 1x nincs rá ideje.
Nyilván nem tudhatjuk. Lehet, hogy mégis van valaki, lehet, hogy elfoglalt, lehet, hogy végig akarja gondolni, lehet, hogy erõszakosnak talál Téged, lehet, hogy langyosnak, lehet, hogy kiszeretett, lehet, hogy túl szerelmes. Bármi lehet, mert ember.
Lehet, hogy nincs ideje.

A férj, miért hanyagolja el a családot?

Legjobb válasz: A kérdezõ, miért nem részletezi egy kicsit a kérdést?

A kérdezõ, miért nem részletezi egy kicsit a kérdést?
Kérdezõ, nem értelek. Mi nem múlt el? Ezt te írtad: "az odafigyelés, kedvesség és a szeretet hiányzik" Szóval ez mind nincs. És ha elmondod neki a problémádat, azzal se nagyon törõdik a késõbbiekben. Szerintem az õ részérõl már eléggé elmúlófélben van a dolog. Azt elhiszem, hogy te szereted meg minden, de nem lehet különválasztani attól, hogy õ a feleséget és a családját elhanyagolja és nem is akar változtatni rajta. Annyit tehetsz, hogy elmondod neki, hogy te így boldogtalan vagy, és kicsi idõre elmennél a gyerekkel máshova. Ez alatt átgondolhatja, hogy mennyire vagytok neki fontosak, és eldöntheti, hogy változtat-e. Ha még így sem fontos neki a dolog, akkor utána már tisztábban látsz.
A kérdező hozzászólása: Totál elhanyagolva érzem magam. Mással is van ilyen? Boldognak kellene lennem. Csak az odafigyelés, kedvesség és a szeretet hiányzik. Lehet ezen még korrigálni?
Nem múlt el? Olvasd el a kommented. Mi az ami nem múlt el? Mi tart még mellette? Ha nem az odafigyelés... stb. ? A megszokás?
A kérdező hozzászólása: Én 28 õ 30 és elsõ szerelem volt 10 éve vagyunk együtt. Nem múlt, el, csak nem tudjuk kezelni :(
Sok minden miatt lehet. Lehet, hogy a munkája után már nincs energiája semmire. Lehet, hogy terhes neki a családi élet. Lehet, hogy máshol jobban érzi magát, mert nem illik a személyiségéhez a gyerekkel való foglalkozás. Ezer oka lehet. Ha te elmondod a problémát, de egyáltalán nem is változtat és nem érdekli, akkor nem sok jót lehet jósolni a kapcsolatnak. Ha valamilyen fél nem akarja rendbe tenni, akkor nincs mit tenni. Kérdezõ, hány éves vagy te és hány éves a férjed? Valamint hány éves a gyerek és mióta vagytok együtt?
Beszélgess többet a pároddal errõl.
A kérdező hozzászólása: a probléma, az, hogy elmondom a kínjaimat, õ meghallgat, és minden folytatódik tovább. Lassan teljesen egyedül élek egy gyerekkel egy nagy házban, a férjem pedig munka után haza jön, kajál és már megy is. Ez a napi program:(
Hát ha megtanultok kommunikálni házas létetekre és mindketten hajlandóak vagytok egymás kedvére tenni, akkor persze. Ha mindez valamilyek oldalról hiányzik, akkor nyûglõdés, majd válás/megcsalás.
A kérdezõ, beszéld meg vele, üljetek, le.


Miért hanyagoljuk ponnt szüleink tanácsát saját gyermekeinkel kapcsolatban?

Gondolok itt pl étkeztetéssel kapcsolatban, ?k még sokkal lazábban vették. Meg úgy általában minent. 'Kicsit had sírjon er?södij a tüdeje...' stb stb stb Pedig ha bele gondolunk az ? nevelésüknek mi vagyunk az eredményei. Velem igazából jó munkát végeztek. :-)

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy az étkezést lazábban vették, csak akkor épp más volt a divat/tudományos álláspont, hívd, ahogy akarod. Anyukám pl. mesélte, hogy õ mindkettõnket 7 hónapig szoptatott, szigorúan idõre, és minden egyes szoptatás után fejt és mért. Én ettõl kikészülnék, szerintem a mai trend, hogy akkor szoptassunk, ha éhes, az elsõ hetek kivételével nem kell mérni, és fejni sem muszáj, sokkal emberbarátabb. A hozzátáplálás sem volt lazább, ugyanilyen szigorú szabályok voltak, csak nem 6 hónaposan kezdték, hanem 6 hetesen. Borzasztóan odafigyeltek, hogy minden steril legyen, kifõzték a kistányért, kiskanalat is, minden babacuccot külön polcon tároltak egy szigorúan 90 fokon mosott és gõzzel kivasalt textilpelenka alatt. Anyu ledöbbent, amikor a 3 hónapos gyerek ruháit együtt mostam a mieinkkel, meg hogy nem mosom meg a mellem szoptatás elõtt stb. A gyerekét meg bõgesse, aki akarja, nekem sokkal egyszerûbb volt mindig felemelni és megvigasztalni, mint órákig "erõsíteni a tüdejét." Anyunak egyébként az a véleménye, hogy babatáplálási dolgokban az orvosra kell hallgatni, nem arra, hogy 30 éve mi volt a divat. Éppen ez az oka, hogy soha nem vitatkozott velem, hogy ezt vagy azt miért csinálom, és ezért más, inkább neveléssel kapcsolatos témákban szívesen kérem ki a véleményét.

Nem hiszem, hogy az étkezést lazábban vették, csak akkor épp más volt a divat/tudományos álláspont, hívd, ahogy akarod. Anyukám pl. mesélte, hogy õ mindkettõnket 7 hónapig szoptatott, szigorúan idõre, és minden egyes szoptatás után fejt és mért. Én ettõl kikészülnék, szerintem a mai trend, hogy akkor szoptassunk, ha éhes, az elsõ hetek kivételével nem kell mérni, és fejni sem muszáj, sokkal emberbarátabb. A hozzátáplálás sem volt lazább, ugyanilyen szigorú szabályok voltak, csak nem 6 hónaposan kezdték, hanem 6 hetesen. Borzasztóan odafigyeltek, hogy minden steril legyen, kifõzték a kistányért, kiskanalat is, minden babacuccot külön polcon tároltak egy szigorúan 90 fokon mosott és gõzzel kivasalt textilpelenka alatt. Anyu ledöbbent, amikor a 3 hónapos gyerek ruháit együtt mostam a mieinkkel, meg hogy nem mosom meg a mellem szoptatás elõtt stb. A gyerekét meg bõgesse, aki akarja, nekem sokkal egyszerûbb volt mindig felemelni és megvigasztalni, mint órákig "erõsíteni a tüdejét." Anyunak egyébként az a véleménye, hogy babatáplálási dolgokban az orvosra kell hallgatni, nem arra, hogy 30 éve mi volt a divat. Éppen ez az oka, hogy soha nem vitatkozott velem, hogy ezt vagy azt miért csinálom, és ezért más, inkább neveléssel kapcsolatos témákban szívesen kérem ki a véleményét.
én meg szoktam fogadni a nagyik tanácsát, még ha nem is mindet. Egyébként sokan azért kommentálnak, mert éppenséggel a személy nem tetszik nekik, aki mondja (pl. anyós, akit ki nem állhatnak)
Mert ma már sokkal több mindenrõl tudunk, kutatások igazoltak sok dolgot, amit régen nem tudtak még (glutén bevezetése, tej bevezetése, stb.) Mert mi ismerjük a babánkat, mi tudjuk, hogy viszonyul pl. egy babakekszhez fog nélkül vagy 2 foggal. És nem utolsó sorban a mi gyermekünk, és ha a tanács csak álcázva tanács, és inkább "utasítás" (már rég ennie kéne pörköltet...), az bosszantó. Mindenki a saját gyermekét úgy neveli, eteti, ahogy õ szeretné, nem ahogy a nagyszülõk. Persze biztos vannak tanácsok, amiket jó megfogadni.
Az anyám folymatosan tömött engem és a testvéremet, már két hónaposan kaptunk fõtt ételt!!! Eredmény dagi gyerekek, most felnõttnû koromban is nagyon kell vigyázzak a súlyomra. És számos más példát is említhetnék, ami a mai anyukák számára tuti kiverné a biztosítékot. Pl: az egyhetes kisfiamnak mártsam bele a cumiját mézbe, mert akkor megnyugszik!!!- no comment...
Én nem hanyagolom/tam anyám, anyósom tanácsait. Egyszer sem mondtak hülyeséget, nem is erõltettek semmit. A hozzátáplálással is hozzájuk fordultam, mert se a védõnõ, se a doki nem mondott semmit.

Miért hanyagol el, ha elmondása szerint fontos vagyok neki?

Interneten megismerkedtem egy fiúval, már kb 4 hónapja beszélgetünk, de még nem találkoztunk. Elmondása alapján fontos vagyok neki, meg õ a barátnõjének tekint már, és nagyon szeretne végre találkozni. Én is szeretnék már, mert kíváncsi vagyok rá élõben is. Sokszor csinál olyat, hogy alig keres, meg szinte csak én tartom fent a beszélgetést, õ csak pár szavas válaszokat ad. Persze van olyan is, hogy egy nap rengeteget beszélünk, ilyenkor tud regényeket is írni. Egyszer megírtam neki, hogy nagyon szeretek vele beszélgetni és nem akarom megszakítani vele a beszélgetést, és a válasza az volt, hogy ugyanezt érzi õ is. De akkor miért nem tud egy picivel több idõt rám szánni más napokon is? Rengetegszer arra fogja, hogy elfoglalt, de azért néha szokott írni, hogy majd másnap beszélünk, csak most elfoglalt.

Legjobb válasz: Mert amit mond az elv, nem gyakorlat. Mogyi

Mert amit mond az elv, nem gyakorlat. Mogyi

Miért hanyagol el a barátom?

Lassan négy honapja vagyunk egyûtt.De az utobbi idöbben nagyon furcsa.Nem keres annyit ,nem ir vagy hogy fölhivna.Nem mondja,hogy szerett vagy,hogy hiányolzznék neki.És ha én kérdem ,hogy szerette azt mondja hogy igen.Engem ez nagyon zavar.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Biztosan összejött egy másik lánnyal, aki le is fekszik vele.

Biztosan összejött egy másik lánnyal, aki le is fekszik vele.
Ellaposodott a kapcsolatotok. Ott rontottátok el, hogy a vonzalom megtartásáért nem tettetek semmit sem. Mindig újítani kell, fontos a változatosság. Ugye a tûz is bealszik, ha nem teszel fát, és ráunsz, ha mindig ugyanazt eszed...
Igen, három és fél hónap alatt ellaposodott D Úgy beszélsz mintha húsz éves házasokról lenne szó. Lefogadom még le sem feküdtek.
Ne haragudj, hogy a tapasztalatomból merítettem, mikor megírtam a válaszom. Igen, megtörténhet, velem is megtörtént.
Biztos te sem feküdtél le vele. Mert ha igen, két-három hónap alatt nem unt volna rád. Ahhoz kellett volna 1-2év.
A kérdés az, hogy miért nem küzdesz a dologért, miért nem kelted fel a figyelmét. A csábítás a nõk feladata is.
A kérdező hozzászólása: De már lefeküdtem vele
Lehet uncsi voltál, vagy nem csináltad orálisan.
Lehet h unalmas vagy ja. Te amúgy mondtad ezeket neki amit elvársz?

A MÁV miért hanyagolja el ennyire az 1. osztályt?

Az én olvasatomban az lenne a logikus, hogy ahol nincs IC, ott legalább az 1. osztályú kocsi legyen európai színvonalú, azaz tiszta, kulturált, klimatizált. Én személy szerint hajlandó lennék többet fizetni érte, ha hagynák. Most persze lehet a pénzhiányra hivatkozni, de én az akarat nyomát sem látom. A 3G IC beszerzés is 3 elsõ és 7 másodosztályú kocsit tartalmaztak. Miért nem 10 darab 1. osztályt? A "felesleg" meg mehetett volna a gyorsvonatokra, szerintem több haszna lett volna. Akkor ott áll Szentesen 7 vagy 8 darab egykori IC étkezõkocsi. Ezeket is viszonylag olcsón át lehetett volna alakítani félig 1. osztályúra (mint a csehek:

Legjobb válasz: Nincs rá igény. Ez a sötét balkán . Akinek pénze van kocsival jár ,a lumpenek meg tömegközlekednek és úgy is viselkednek mintazállatok. A kevés kivétel meg nem tart el annyi elsõosztályú kocsit.

Nincs rá igény. Ez a sötét balkán . Akinek pénze van kocsival jár , a lumpenek meg tömegközlekednek és úgy is viselkednek mintazállatok. A kevés kivétel meg nem tart el annyi elsõosztályú kocsit.
A kérdező hozzászólása: A link helyesen: http://www.vagonweb.cz/fotogalerie/CZ/CD_ARmpee.php
Azért, mertha ezt tenné, akkor pocsékba menne a nehezen felépített rossz híre.
A kérdező hozzászólása: 3: InterCity-n már én sem fizetem meg a felárat, ahogy sokan mások sem. Pont emiatt érné meg ott közlekedtetni a félig 1. osztályként berendezett büfékocsikat (ez utóbbiak ugyanis jelenleg nem közlekednek). Viszont ahol a mûbõr üléses Bo kocsi az alternatíva, ott én szívesen kicsengetném a többletet egy klímás, kulturált kocsiért. De ezt nem tudom megtenni, mert az Ao kocsi bár nem mûbõrös, kényelmesebb is, de azért nagyon messze van az európai normától.
Ha ketten vagytok, akkor már olcsóbb a kocsi, mint a vonat. Fõleg, ha a menetidõ is számít. Az elsõ osztályra soha nem volt nagy igény. Ott az IC akkor már. Szerintem egy 2. és 1. osztályú jegy között kb. akkora különbség van, mintha vennél egy 2. osztályút + egy IC jegyet, de nem néztem utána. Kis távolságra pedig bõven jó a 2. osztály.
A kérdező hozzászólása: 6: Igen ám, de vannak azok a vonalak, ahol egyáltalán nem jár IC. Meg aztán olyan állomások is, ahol az nem áll meg. Az ilyen helyen élõ ember viszont kénytelen lemondani errõl a "luxusról". Szerintem nagyon nem hatékony, hogy míg az ország egyik részében szinte üresen utaztatunk 1. osztályú, klimatizált vagonokat, addig oda meg nem jut, ahol vélhetõen sokkal többen vennék igénybe. És ez nem feltétlen pénz kérdése.

Miért hanyagol el barátnõm?

Az egyik barátnõmmel találkozni fogok és csak egy óra hosszára ér rá. Õ egyetemre jár egy másik városba ezért csak ritkán találkozunk. Az az érzésem, hogy már nem vagyok neki fontos amiért nem szakít rám több idõt. Oké ha hazajön ott a családja is meg a többi barátnõje is akikkel lennie kell. De azért jobb lett volna ha pl másfél vagy 2 órára ér rá.. 20/L

Miért hanyagolja velem a szexet?

Õ 34 én 27.Nem találkoztam pasival aki ennyire ne igényelné a szexet.Szeretném sűrűbben,de ő nem? 2 hetente egyszer nagyon kevés. :( Mi lehet ennek az oka?Nem csal meg,abban tejes mértékben biztos vagyok!!!!Annyira nem visz túlzásba semmit!Ha rájön megölelget meg ad egy puszit,de ennyi!Ez sem sűrű de ma beszélgettünk kinek ki a legszebb és azt mondta,h természetesen neki én,mert szeret.Tegnap meg megkérdeztem tőle,h szeretett e már úgy engem ,h már úgy érezte jobban nem lehet!?És azt mondta,h úgy szeret.

Legjobb válasz: Hányszor kérdezed még meg a napokban? Egyszerûen ilyen típus. Te meg más vagy. Nem illetek össze. Ennyi.

Hányszor kérdezed még meg a napokban? Egyszerûen ilyen típus. Te meg más vagy. Nem illetek össze. Ennyi.
Két hetente persze, hogy mennyei mert addigra õ is felspannolódik te meg már úgy ki vagy éhezve, hogy már attól eldurransz amíg kinyal.
A kérdező hozzászólása: Az! :)
és amikor két hetente szexeltek az milyen? mennyei legalább?
Lányok még nagyon fiatalok vagytok. Miért hagyjátok hogy ez így legyen ??? Én nem hiszem hogy kibírnám. Próbáljátok valahogy befolyásolni a dolgokat. Ti ismeritek a társatokat, vessetek be mindent vagy újat. Biztos nagyon szeret a párotok, csak a szerelemhez és a szeretethez hozzátartozik a szex is. Én nem adnám fel.
A kérdező hozzászólása: Én vok 27, Õ 34
És mondta valaki, hogy szexmániás vagy? :) Szétkombinálsz mindent, lehet ezért taszít el az ipse.
szerintem ha valakinek 27 évesen csak két hetente egy elélvezésre van igénye annak valami baja van, vagy nem szeret veled szexelni.
A kérdező hozzászólása: Nem a szexrõl van szó és nem vagyok szexmániás, de az embernek olykor vannak szükségletei ezen kívül én is ember vagyok és szeretetre is szükségem van, ugyanúgy mint mindenki másnak.Ezek a dolgok nem azt jelentik, hogy egy szexõrült liba vagyok.Köszönöm az értelmes válaszokat és kíméljetek meg a f..tól, mert nem azért ír ide az ember, hogy hülyeségeket olvasson, hanem, hogy egy számára fontos problémában segítséget kapjon.
3: gratulálok neked is a párválasztáshoz. mért nem egy korban hozzád illõt keresel?
3: talán egy korod beli srácot kellene keresni, akivel naponta töcskölhetnél. Pl engem, érted.
Erre nem sok megfelelõ válasz van. Mi 2 és fél éve vagyunk együtt és az átlag havi 1-2. Ráadásul már nem védekezünk. Ezt vagy kibírod, mert szereted annyira vagy pedig nehezen de tovább kell lépned. Átérzem a fájdalmad, mert nekem is sokkal nagyobb a szexuális igényem ennél és nagyon sokszor vagyok depis, szomorú és frusztrált... Nem jó dolog az tény.. Az meg nehezíti nálunk a dolgot, hogy a páromnak ha nincs kedve vagy fáradt, semmivel nem lehet rávenni a szexre, mert úgy veszi, hogy erõltetem és akkor minél jobban nem akarja:( Mindenesetre kitartás Neked is! Én 24/L párom 39/F
vagy béna vagy az ágyban és nincs kedve szenvedni veled, de amúgy meg egyébként szeret
ja, valszeg nem vagy neki kívánatos.

Mit tegyek? Miért hanyagol?

nem olyan régen nagyon jó barátok voltunk..most is barátok vagyunk csak egyre kevesebbet foglalkozik velem...van egy másik csaj akivel most nagyon jóban van..mit tegyek hogy újra nagyon jó barátok legyünk? mind ketten 15/L

Legjobb válasz: Szervezz egy közös programot.

Szervezz egy közös programot.
A kérdező hozzászólása: mar nem 1 volt:(
Az a lány nem volt a barátod, bármit is mondott, vagy tett, csak addig kellettél neki, amíg nem talált jobbat :/, mert egy igazi barát nem felejti el a barátait csak így egyik pillanatról a másikra. Szerintem felejtsd el és keress olyan embert, aki értékel is téged és tényleg a barátod lesz :)
A kérdező hozzászólása: ahj nem tudom vele mindenrõl olyan jó beszélgetni megértõ...de mi ota ezzel a lányal van megvátozott...iszik álandóan bulizik.stb...de remélem ez csak egy lázadás nála ami majd le zajlik...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!