Találatok a következő kifejezésre: Miért gáz valaki fingik (1 db)

Miért "gáz" ha valaki fingik?

Már csak azért, mert ez egy olyan természetes dolog, mint a kajálás. Mindenki csinálja. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Szerintem.

Legjobb válasz: Talán azért, mert büdi. Tüsszenteni nem gáz, mert annak nincs szaga, a fing viszont büdös tud lenni, és ez nem kellemes mások számára. Szerintem ezért tartják kínosnak, illetve ezért alakult ez így. Mondjuk mi a barátnõimmel simán fingunk egymás elõtt, nem okoz gondot.

Talán azért, mert büdi. Tüsszenteni nem gáz, mert annak nincs szaga, a fing viszont büdös tud lenni, és ez nem kellemes mások számára. Szerintem ezért tartják kínosnak, illetve ezért alakult ez így. Mondjuk mi a barátnõimmel simán fingunk egymás elõtt, nem okoz gondot.
Esetleg, netalán talán, hallottál már olyanról, hogy ... etikett? De nem akarlak megsérteni a kérdésemmel, csak ajánlani tudom az alapvetõ szabályok áttanulmányozását:)
A kérdező hozzászólása: Hallottam, akármennyire is hihetetlen a kérdés felvetése miatt. NEm az etikettrõl van most szó (nem babazsúr mamazsúr, diszkó miegymás), hanem arról, hogy mondjuk ott vagy olyanokkal, akikkel ismeritek egymást kismillióegy éve és nem mersz elõtte. Pedig ismer és elvileg elfogad. Akár így akár úgy. Az hogy büdös?? Más a saját szagát sem veszi észre, teszem azt izzadság, szájszag... Az, hogy elereszted magad az szerintem nem olyan kínos, mintha olyan büdös vagy, mint egy fiúöltözõ, vagy 5 napos zokni. ha érted mire akarok kijukadni. A fingásnál vannak ezerszer kínosabb dolgok, miért pont ez az?
A kérdező hozzászólása: Kilyukadni! Nem j :-)
Hát mert ha valaki olyan hangot ad ki fingás közben mintha beszart volna a nadrágjába eléggé égõ dolog.Meg az a kellemetlen szag amit ha belegondolsz egy másik ember beleibõl törnek ki te meg azt szagulod...
miért nem kakáltok egymás mellet? ez is iylen.. végülis a fing is onnan jön ki.. sztem ezért gáz
Mert a széklet tele van baktériumokkal, kórokozókkal. A fing pedig ugyanonnan jön. Tehát a szag egy lehetséges fertözésforrás közeli jelenlétére utal. Az ember erre zsigerböl negatívan reagál, a saját egészsége védelmében. A hányásszag szintén valamilyen betegségre vagy rosszullétre utal, és arra is ugyanígy negatívan reagálunk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen könyveket ajánlotok ami nem régies, hanem mai?

6

Peugeot 205 kuplung bowden beakasztása a kuplung pedálba de hogyan?

Megmondanátok nekem hogy hogyan csináljam?

0

Szerintetek baj ha 6 éven keresztül nem fogadott be az osztály?

5

Ki ez a lány a képen?

Hogy hívják a képen szereplő lányt? Előre is köszi!

1

Nagyon szeretném meg találni! Koboldok varázslatos legendája című film zenéit szeretném valahogy meg találni?

1

Hol a legjobb minőségű a levegő, a hegyekben?

3

Vélemények erről a paprika sprayről?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Mi a valószínűbb, ha elfogy az olaj?

hirtelen rövid időre (pár hét/hónap) az egekbe szökik az üzemanyag ára, ezért senki nem fogja megvenni (mert ugye miből), így becsődölnek az olajosok, és előtérbe kerülnek az újabb technológiák, és az esetleg eddig csak nem támogatott és szabadalmaztatott működő "nullponti energia kicsatolók" előtérbe kerülnének, vagy az állati magas árak ellenére is megvennék az üzemanyagot, esetleg háború robbanna ki azért a pár hordó olajért? érdekelne, mit gondoltok úgy általánosságban, melyik eset kapna helyet ez a kettő közül. vagy van egyéb elmélet? mert akkor azt is nagyon megköszönöm, mint ahogy a többit is

1

Lehetséges hétfőre egy féléves anyagot megtanulni úgy, hogy nappal 9 órában dolgozni fogok?

Nagy a baj...

6

Milyen a metin 2 black szervere? Érdemes belekezdeni ott játszani, ha értek németül? Mt2. black. Cx

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!