Találatok a következő kifejezésre: Miért gáz valaki fingik (1 db)

Miért "gáz" ha valaki fingik?

Már csak azért, mert ez egy olyan természetes dolog, mint a kajálás. Mindenki csinálja. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Szerintem.

Legjobb válasz: Talán azért, mert büdi. Tüsszenteni nem gáz, mert annak nincs szaga, a fing viszont büdös tud lenni, és ez nem kellemes mások számára. Szerintem ezért tartják kínosnak, illetve ezért alakult ez így. Mondjuk mi a barátnõimmel simán fingunk egymás elõtt, nem okoz gondot.

Talán azért, mert büdi. Tüsszenteni nem gáz, mert annak nincs szaga, a fing viszont büdös tud lenni, és ez nem kellemes mások számára. Szerintem ezért tartják kínosnak, illetve ezért alakult ez így. Mondjuk mi a barátnõimmel simán fingunk egymás elõtt, nem okoz gondot.
Esetleg, netalán talán, hallottál már olyanról, hogy ... etikett? De nem akarlak megsérteni a kérdésemmel, csak ajánlani tudom az alapvetõ szabályok áttanulmányozását:)
A kérdező hozzászólása: Hallottam, akármennyire is hihetetlen a kérdés felvetése miatt. NEm az etikettrõl van most szó (nem babazsúr mamazsúr, diszkó miegymás), hanem arról, hogy mondjuk ott vagy olyanokkal, akikkel ismeritek egymást kismillióegy éve és nem mersz elõtte. Pedig ismer és elvileg elfogad. Akár így akár úgy. Az hogy büdös?? Más a saját szagát sem veszi észre, teszem azt izzadság, szájszag... Az, hogy elereszted magad az szerintem nem olyan kínos, mintha olyan büdös vagy, mint egy fiúöltözõ, vagy 5 napos zokni. ha érted mire akarok kijukadni. A fingásnál vannak ezerszer kínosabb dolgok, miért pont ez az?
A kérdező hozzászólása: Kilyukadni! Nem j :-)
Hát mert ha valaki olyan hangot ad ki fingás közben mintha beszart volna a nadrágjába eléggé égõ dolog.Meg az a kellemetlen szag amit ha belegondolsz egy másik ember beleibõl törnek ki te meg azt szagulod...
miért nem kakáltok egymás mellet? ez is iylen.. végülis a fing is onnan jön ki.. sztem ezért gáz
Mert a széklet tele van baktériumokkal, kórokozókkal. A fing pedig ugyanonnan jön. Tehát a szag egy lehetséges fertözésforrás közeli jelenlétére utal. Az ember erre zsigerböl negatívan reagál, a saját egészsége védelmében. A hányásszag szintén valamilyen betegségre vagy rosszullétre utal, és arra is ugyanígy negatívan reagálunk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Úgy érzed nem felelsz meg magadnak és másoknak? Sok a gond, az érzelem, vagy csak simán társalognál?

Itt a lehetőség!

7

Az Lg optimus L5 II-nek milyen sim kártya fogalatatavan?

közeljövőben veszek egy lg optimus l5 II-t, és utána néztem hogy milyen sim kártya foglalata van. Nem szeretnék számot cserélni ezért érdekelne a dolog, mert minden weboldalon mást írnak. Nekem normál méretű sim kártyám van.

0

Hal pikkejt lehet tenni humusz közé?

2

5 nyelvet beszélő tolmácsok mennyire keresnek jól? Mennyi esélyük van elhelyezkedni?

1

Miért nincsenek, a magyar iskolákban egyenruhák, mint a japánoknál? Kinek mi a véleménye erről? :D

Kicsit ki fejtem, vagy megpróbálom :D

9

Mi a háttérzene címe? Https://www.facebook.com/photo. Php? V=1376954992536208&set=vb.296546980483758&type=2&theater

nagypn tetszik a szám, de nem taálom sehol

5

Fanfictionos segítség?

Az anime-fanfiction nevű oldalt szoktam olvasgatni és hát én nagyon szeretem azokat a romantikus fanfictionokat, ahol az elején a lány és a fiú között nagy a nézeteltérés, kötekednek egymással, veszekednek stb. (például: Segítség,beszerveztek! Egymásba gabalyodva). a kérésem hogy segítsetek hasonlókat találni, válaszként ide belinkelni vagy a címét leírni! puszi

0

Milyen punk szabályok, zene együtesek, tipusok és azok öltözködése milyen?

most kezdtem punkosodni és szeretnék minél többet megtudni

4

Ti mit választanátok? Mozi vagy egy hónap mobil net+ingyen beszélhetsz a barátoddal?

Most annyi pénzem van, hogy elmehetek moziba megnézni az Éhezők Viadalát az osztálytársaimmal vagy feltölthetem a telefonomat és akkor ingyen beszélhetek a barátaimmal és kapnék még 1Gb netet de nem tudok választani melyik legyen? a telefon feltöltés azért is fontos, mert december 6-án lejárnak a bónuszok és akkor elveszne az 1Gb internetem. A mozi meg azért fontos mert ez lesz az egyik barátom búcsúztatója.

2

Ha elindítom a ddmt2-őt, beáll a kékhalál. Mitől van ez?

Arra gyanakodtam, hogy vírus, de kérdeztem másokat is, és senkinek sincs problémája ezzel.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!