Találatok a következő kifejezésre: Miért gáz valaki fingik (1 db)

Miért "gáz" ha valaki fingik?

Már csak azért, mert ez egy olyan természetes dolog, mint a kajálás. Mindenki csinálja. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Szerintem.

Legjobb válasz: Talán azért, mert büdi. Tüsszenteni nem gáz, mert annak nincs szaga, a fing viszont büdös tud lenni, és ez nem kellemes mások számára. Szerintem ezért tartják kínosnak, illetve ezért alakult ez így. Mondjuk mi a barátnõimmel simán fingunk egymás elõtt, nem okoz gondot.

Talán azért, mert büdi. Tüsszenteni nem gáz, mert annak nincs szaga, a fing viszont büdös tud lenni, és ez nem kellemes mások számára. Szerintem ezért tartják kínosnak, illetve ezért alakult ez így. Mondjuk mi a barátnõimmel simán fingunk egymás elõtt, nem okoz gondot.
Esetleg, netalán talán, hallottál már olyanról, hogy ... etikett? De nem akarlak megsérteni a kérdésemmel, csak ajánlani tudom az alapvetõ szabályok áttanulmányozását:)
A kérdező hozzászólása: Hallottam, akármennyire is hihetetlen a kérdés felvetése miatt. NEm az etikettrõl van most szó (nem babazsúr mamazsúr, diszkó miegymás), hanem arról, hogy mondjuk ott vagy olyanokkal, akikkel ismeritek egymást kismillióegy éve és nem mersz elõtte. Pedig ismer és elvileg elfogad. Akár így akár úgy. Az hogy büdös?? Más a saját szagát sem veszi észre, teszem azt izzadság, szájszag... Az, hogy elereszted magad az szerintem nem olyan kínos, mintha olyan büdös vagy, mint egy fiúöltözõ, vagy 5 napos zokni. ha érted mire akarok kijukadni. A fingásnál vannak ezerszer kínosabb dolgok, miért pont ez az?
A kérdező hozzászólása: Kilyukadni! Nem j :-)
Hát mert ha valaki olyan hangot ad ki fingás közben mintha beszart volna a nadrágjába eléggé égõ dolog.Meg az a kellemetlen szag amit ha belegondolsz egy másik ember beleibõl törnek ki te meg azt szagulod...
miért nem kakáltok egymás mellet? ez is iylen.. végülis a fing is onnan jön ki.. sztem ezért gáz
Mert a széklet tele van baktériumokkal, kórokozókkal. A fing pedig ugyanonnan jön. Tehát a szag egy lehetséges fertözésforrás közeli jelenlétére utal. Az ember erre zsigerböl negatívan reagál, a saját egészsége védelmében. A hányásszag szintén valamilyen betegségre vagy rosszullétre utal, és arra is ugyanígy negatívan reagálunk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van a neten valahol alap spanyol párbeszéd?

Valami rövid kellene, ilyen "sziahogyvagykösszjól" szintű. Egy pár mondat. Esetleg, ha valaki aki tud spanyolul írna egyet nekem, azt megköszönném.

2

Mi a véleményetek a Renáta névről? Milyen ember jut eszetekbe róla?

5

Hogyan lehetünk kémek? !

Álljunk be katonának és ott is ....! Arra vagyok kíváncsi hova kéne mennem ha kém szeretnék lenni!Ez egy kicsit fura kérdés de kémek még ma is léteznek! Köszönöm előre a válaszotokat!

2

Lesz megint katonaság? Kiket visz be?

5

SOS! Magyarország társadalmi rétegződését az 1920-30 ból le tudnátok írni?

0

Ti mikor döntenétek úgy, hogy otthagyjátok a munkahelyeteket?

Manapság ilyet valakki csak akkor tesz, ha talált egy jobbat. De mi van akkor, ha nincs helyette semmi sem. Milyen munkahelyi tényezők miatt döntenétek úgy, hogy végképp elmentek az adott helyről akkor is, ha rögtön utána nem lesz semmi? (Írhattok saját tapasztalatot is, ha van.)

4

Madách vagy Karinthy? (Budapest)

A Madách és a Karinthy között vívódok és sokat segítene, ha kapnék róla visszajelzéseket:) Melyik jobb suli?

4

Mért nem építeték újra a world trade centert? Ennyhitete volna az ország fájdalmát.

Mért nem épiteték újra a nyew yorkban a world trade centert ?ha újra épiteték volna akkor ennyhitete volna az amerikaiak fájdalmát de így hogycsak emlék művet épitetek és egy másik épületet így olyan mintha amerika elismerné hogy az al kaida térde kényszeritete.

0

Milyen férfi parfümök jó illatúak?

2

Mostanában elég szar kedvem van, mindig eszembe juttnak a régi emlékek, és azért gondolom rossz a kedvem:/ Mitől lehetne jobb?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!