Találatok a következő kifejezésre: Miért divat nemindexelés (1 db)

Miért "divat" a nemindexelés?

(A kérdés leginkább az alkalmazóinak szól)

Legjobb válasz: Nem tom, de még a kormányról sem kéne levenni a kezét,esetleg akkor ha túl rövid a kisujja.Bár legszívesebben eltörném azoknak a marháknak a kezét akik még a kisujjukat sem hajlandók mozdítani embertársaik (és saját) testiéppségéért!

Nem tom, de még a kormányról sem kéne levenni a kezét, esetleg akkor ha túl rövid a kisujja.Bár legszívesebben eltörném azoknak a marháknak a kezét akik még a kisujjukat sem hajlandók mozdítani embertársaik (és saját) testiéppségéért!
Ez is a magyar közlekedési morálnak tudható be, mint az összes itthoni közlekedési tahóság. Ma Magyarországon -sajnos- hülyének nézik azt, aki betartja a szabályokat. Ha 50-55 km/h-val mész azon az úton ahol ennyi a sebességhatár, akkor a barom vadul kielõz és közben néz át az autódba, hogy na ki ez a hülye aki itt elötte döcögve feltartja õt. Ahol 30-as korlátozás van, arról már ne is beszéljünk. Na meg a vasúti átjárók...Piros a jelzõfény, de a faszkalap nekiáll kikerülni a leeresztett sorompót...ppppffffff.... Agyatlan tuskóság ami itt az utakon megy.
Zalaegerszegen meg pont fordítva igaz. Indexel jön ki a körforgalomból és megy tovább indexelve egyenesen!
Ezt én is szeretném megtudni:D. Biciklisként az autósokat szentségelem, hogy mi az istenért nem képesek a kallantyút meghúzni, 5 percenként legalább egyszer. Nem egy nagy kalóriaigényû feladat. Autósként viszont azt a so, már elnézést kérek mindenkitõl elõre, és akinek nem inge..., de az a sok marha biciklis aki nem képes kirakni a kezét.. Ha a véleményemet kérdezed, szerintem ez valamilyen lázadás, és szerintem szektába vannak tömörülve a nemindexelõk:)
A kérdés én is hányszor feltettem én is ma az autós kollégáknak!? Amúgy nem tudom, hogy miért lett 'divat', de számomra elég idegesítõ. Fõleg mikor araszol a 2x2 sáv, és az erõszakosabbja minden idexelés nélkül bevág. brrrr. Szerintem egyszerûen csak lustaság, tudod, biztos nehéz leemelned a kezed a kormányról...
Viccesre forditva a szot azt tudnam mondani. Minek indexeljen annelkul is tudja merre akkar menni? De ez valóbann idegesitö es a masik eset amikor ugy felejti a kanyar jelzot es csapja igyenesen.
Az index kihagyása pedig nekem is az agyamra megy, de sokan csak hétévi vezetõk, és nincs elég gyakorlatuk, bár úgy, h nincs jogsim, úgyis ismerem ennyire a kreszt.Sokan amúgy nem ismerik a kreszt sem rendesen.Sõt ismerek olyat is, aki 18.szülinapra kapta a jogsit, és úgy rugdosták át.Én féltem mellette a kocsiban! Eddig én nem aggódtam annyira, hiszen a 20 éves mercink vasbó l van, és ha egy ilyen hülye a papírsárkányával belénk jön mi megússzuk egy két karcolással, nála viszont totálkár.de mióta gyermeket várok, azért jobban félek az ilyenektõl.Bár a kaszni még mindig vasból van. A párom éjszakai sofõrködésel is foglalkozik, és hatalmas baleseteket és nagyon felelõtlen barmokat szokott látni.Taj részegen 100zal a hûvösvölgyin tört meg egy fószer tegnap két autót.Ahelyett, h hívott volna egy sofört.
Mert parasztok az emberek...
hát ténylegnemártana a gyalogost is informálná pl ahol átmegy h kanyarodik v megy egyenesen ahol én átmennék


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek itt ki volt a hibás kit lehet felelősségre vonni?

Pár képet linkelek és sajnálattak közlöm hogy én voltam a buszal rendőrségi intézkedés történt a nő kiabált mint egy fába szorult féreg hogy én vagyok a hibás direkt neki mentem megtudtam volna állni stb..
A buszon kb 45 en utaztak ha padló fékezek akkor 30 utashoz a mentő kelett volna hogy jöjjön.

Szeretnék véleményeket kérni köszönöm!
Azzal jött a rendőrök elött is hogy ő jogász stb.. betétlapot nem kaptam elméletileg feljelentették..
Kérdés hogy ebből mi lesz ? :P<http://kepfeltoltes.hu/view/130922/20130922584_www.kepfeltol..

10

Miért mutogatnak egyesek felháborodottan, ha nem arra nézek, amerről el akarnak engedni?

Volt 2x velem, hogy néztem balra, jobbról jöttek, és el akartak engedni, és nem láttam(ugye nincs a h
átamon szem) és már oda értek hozzám mire elfordultam jobbra, hogy arra nézzek, és már a kormányt csapkodtál, hogy "menjél m
ár baaaaaaz meg!" szinten.
És a fejóüket rázták, hogy mekkora láma vagyok.
Hogy lehet ezen felhúzni magukat? Ha bevágtam volna eléjük akkor arra is verték volna a kormányt?

5

Az emberek miért tulajdonítanak nagy csodát annak ha egy kis teljesítményű autó otthagy egy nagy teljesítményűt?

Sok ismerősöm van és sokszor hallottam már idegenektől is,hogy pl. a Suzuki Swift oda verte gyorsulásban a Subaru Imprezát a piros lámpánál, és hogy ennyit ér a Subaru meg hasonlók.
De ennek mi köze az autóhoz?A 60 éves nagynéném 250 lóerős Audit hajt, mégis sorban előzik meg őt a Swiftek és az Astrák.
Akkor most az Audi a szar vagy a sofőr nem nyomja tövig a gázt?Mert nem ugyan az...
Csak nem értem,hogy egyesek ebbe miért nem gondolnak bele?
Én soha nem csodálkozom azon ha kisautó előz meg nagyot.

2

Maximum Hány db sárga villogót helyezhetek el a kamionon illetve kocsin, ha van rá engedélyem? Kombájn vagy egyéb jármű kísérésére kaphatok rá engedélyt? Fent lehet a villogó rajta mindig, ha nem használom akkor is?

Köszi előre !!

3

A buszsávot figyelő kamera mér sebességet is?

Sajnos későn vettem észre, hogy buszsávba kerültem, aztán mivel az eredeti sávomban jöttek az autók, nem volt más választásom, mint gyorsabban menni és kvázi jobbról előzve visszaverekednem magam a jó sávba...csak persze így bőven gyorsabban mentem a megengedettnél.

5

Vajon az új KRESZ szabályokról miért nem lehet informálódni?

elküldeni postán, ennek lenne értelme!
A jogosítvánnyal rendelkezőknek, alapesetben!
+ aki kéri neten: (bicajosok)
.
Sok más szemétre van pénz, ami megtölti a postaládát, de értelmetlen!

3

Régen jobban csináltam?

Kezdjük az elején.
30 éves vagyok mióta az eszem tudom érdekelnek az autók és a vezetés. Pár éve sofőrködöm is megvan a jogsim szinte mindenre. De azt tapasztaltam magamon mostanába hogy utólag kritizálom magam pl ,hogy ebből és ebből az akciómból lehetett volna ,mert nem láttam be az összes holtteret vagy jöhetett volna valaki arról amerről nem várom.
Nem tudom miért parázom és komplikálom túl a dolgoka.
Létezik olyan hogy a mostani kocsim xar és emiatt vagyok bizonytalan?
Vagy mitől lehet ez? -Néha mintha nem érezném a kocsim határait és ez aggasztó elbizonytalanító számomra.
Vagy már csak túlzásba viszem az odafigyelést?

1

A jogosítványnál számít az ha ezekből az ábrákból nem tudok helyesen válaszolni?

http://www.szintevesztes.com/pic.htm

4

Vehetek tankot?

Tegyük fel tudnék venni egy tankot hatástalanítva persze. Vezethetném és ha igen hol szerezhetnék engedélyt rá? A lánctalp nem berhálja szét a betont?

7

Utánfutón hány méterre nyúlhat ki a rakomány?

Belül az utánfuó raktér hossz 2,20 m és a vascsövek hossza 3m - 3,50 m
Nem gond levágni, bár xarni kell vele 1 órát, mert sok van, de nem tudom mennyit hagyjak, ami belefér a megengedett ki nyúlásnak.:P

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!