Találatok a következő kifejezésre: Miért ölik a hörcsögeim (1 db)

Miért "ölik" egymást a hörcsögeim?

három kis hörcsögöm volt két fiú két lány...egy alomból származik mind...egy hónaposak kb(máj23án születtek)...el?ször egy helyen tartottam mindhármat de mivel a kislányt elígértük külön szedtem a fiúktól h ne legyenek kis hörcsik...de a két fiú folyamatosan harapdálta egymást elég csúnya sebeik is vannak...és enge is megharapott az egyik mikor szétválaszottam ?ket :S a kezem nagyon csúnyán bedagadt...és ugyanez van az egyik kicsi hörcsi mels? mancsán is...az orvos most vizsgálja ?ket de biztosan nem veszettek...és hát emiatt h mindíg verekedtek a fiúk külön szedtem ?ket és úgy döntöttünk h inkább a kislány marad velünk és egy fiút ajándékozunk el...de sajnos a lánnyal is ugyanúgy megy a verekedés és a harapás...ezt nem értem miért van...úgy gondoltam h ?k ketten mivel különböz? nem?ek nem fogják egymást bántani de sajnos mégis külön kellett ?ket szednem...mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: A hörcsögök (ellentétben pl a degukkal) néhány fajtájukat kivéve nem társas lények. Õk magányosan szeretnek élni. Ritka az amikor két hörcsög verekedések nélkül megvan egymás mellett. A párzási idõszakon kívül az ellentétes nemûek is verekednek. Nekünk egy testvérpár volt akik viszonylag jól eltúrték egymást, de amikor az egyik elpusztult, a másik mellé nem lehetett rakni új hörcsögöt, mert azonnal támadta. Nem vicc, képesek egymást megölni a harcban, tehát ha a hörcsögöd ennyire ellenzi társaságot akkor ne erõltesd.

A hörcsögök (ellentétben pl a degukkal) néhány fajtájukat kivéve nem társas lények. Õk magányosan szeretnek élni. Ritka az amikor két hörcsög verekedések nélkül megvan egymás mellett. A párzási idõszakon kívül az ellentétes nemûek is verekednek. Nekünk egy testvérpár volt akik viszonylag jól eltúrték egymást, de amikor az egyik elpusztult, a másik mellé nem lehetett rakni új hörcsögöt, mert azonnal támadta. Nem vicc, képesek egymást megölni a harcban, tehát ha a hörcsögöd ennyire ellenzi társaságot akkor ne erõltesd.
a két pasi nem bírja egymást. vetélytársak. õket nem lehet együtt tartani. a pasi és a lány csak párzási idõszakban tartható együtt, különben õk sem kedvelik egymást. két lány általában ki szokott jönni egymással.
A kérdező hozzászólása: köszönöm...hát én azért reménykedtem h jól meglesznek egymás mellett :S:(
három kis hörcsögöm volt két fiú két lány... Ez mióta három? :D
ha végigolvastad volna, feltünt volna, hogy félreírta. megesik. szerintem így is érthetõ a kérdés nem tudom miért kell ilyenbe belekötni. szóval...régen nagy nehezen sikerült kiharcolnom két hörcsögöt, mitadisten pont fiú-lány volt. :D lett 3 kicsi, és egybõl különvettük a fiút, nehogy bántsa a kicsiket. aztán késöbb nekem 3 ketrec volt, egyikben az apuka meg a fia, érdekes nekem õk sosem bántották egymást. :) anyukát viszont mindegyiktöl külön kellett tartani, mert nagyon harcolt mindenkivel...szóval nálam pont a fiúk voltak a békések...
ne tarts két azonos nemût egy ketrecben vagy terráriumban...nem bírják egymást, fõleg nem a hímek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy szelidítsem meg a tengerimalacom?

Nem engedi magát simizni.Ha ki akarom venni ugrál, fut.

1

A patkány tanítható szobatisztaságra?

4

Szőlőt lehet adni a dzsungáriai törpehörcsögnek?

2

Ismer valaki Pécs vonzáskörzetében megbízható patkánytenyésztőt?

4

A tengerimalacok miért "malacok"?

7

Valaki tud olyan helyet Szeged környékén ahol afrikai csíkos fűegeret lehet venni?

2

Hogyan tudom megkülönböztetni a dzsungiknál a hímet és a nőstényt?

5

Nnnoo xd vennék egy tengerimalacot és anyám ugymond engedné de apám nem nagyon aztmondja h büdösek es este visitani fog ugye mint mar olvastam h nem büdösek csak nem visitanak éjszaka?

Es aztmondjak h erre költenem el a penzem de nemertik meg h nekem most telik ra h gyözzem meg őket

11

Hogy győzzem meg apát hogy vegyen egy nagyobb ketrecet?

Két tengerimalacom 80*45-ösben van, de kifutós a ketrec, csak macerás takarítani. Hogy győzzem meg apukámat, hogy vegyen egy 100*50-eset? Használtakat keresek, de félek, hogy még 5000 Ft-ot se hajlandó rá költeni:( Hogy vegyem rá? Hogyan kérdezzem meg? Segítsetek!

14

Oroszlánfejű törpenyulaknál ez természetes?

Sziasztok!
Lefialt az oroszlánfejű törpenyulam! Az volt a 2. alomja. Rá egy hónappal mikor le akartuk őket választani, fészket rakott és lefialt még 1x. Pedig nem volt összezárva kannal. Hogy lehet ez??

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!