Találatok a következő kifejezésre: Miért ölik a hörcsögeim (1 db)

Miért "ölik" egymást a hörcsögeim?

három kis hörcsögöm volt két fiú két lány...egy alomból származik mind...egy hónaposak kb(máj23án születtek)...el?ször egy helyen tartottam mindhármat de mivel a kislányt elígértük külön szedtem a fiúktól h ne legyenek kis hörcsik...de a két fiú folyamatosan harapdálta egymást elég csúnya sebeik is vannak...és enge is megharapott az egyik mikor szétválaszottam ?ket :S a kezem nagyon csúnyán bedagadt...és ugyanez van az egyik kicsi hörcsi mels? mancsán is...az orvos most vizsgálja ?ket de biztosan nem veszettek...és hát emiatt h mindíg verekedtek a fiúk külön szedtem ?ket és úgy döntöttünk h inkább a kislány marad velünk és egy fiút ajándékozunk el...de sajnos a lánnyal is ugyanúgy megy a verekedés és a harapás...ezt nem értem miért van...úgy gondoltam h ?k ketten mivel különböz? nem?ek nem fogják egymást bántani de sajnos mégis külön kellett ?ket szednem...mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: A hörcsögök (ellentétben pl a degukkal) néhány fajtájukat kivéve nem társas lények. Õk magányosan szeretnek élni. Ritka az amikor két hörcsög verekedések nélkül megvan egymás mellett. A párzási idõszakon kívül az ellentétes nemûek is verekednek. Nekünk egy testvérpár volt akik viszonylag jól eltúrték egymást, de amikor az egyik elpusztult, a másik mellé nem lehetett rakni új hörcsögöt, mert azonnal támadta. Nem vicc, képesek egymást megölni a harcban, tehát ha a hörcsögöd ennyire ellenzi társaságot akkor ne erõltesd.

A hörcsögök (ellentétben pl a degukkal) néhány fajtájukat kivéve nem társas lények. Õk magányosan szeretnek élni. Ritka az amikor két hörcsög verekedések nélkül megvan egymás mellett. A párzási idõszakon kívül az ellentétes nemûek is verekednek. Nekünk egy testvérpár volt akik viszonylag jól eltúrték egymást, de amikor az egyik elpusztult, a másik mellé nem lehetett rakni új hörcsögöt, mert azonnal támadta. Nem vicc, képesek egymást megölni a harcban, tehát ha a hörcsögöd ennyire ellenzi társaságot akkor ne erõltesd.
a két pasi nem bírja egymást. vetélytársak. õket nem lehet együtt tartani. a pasi és a lány csak párzási idõszakban tartható együtt, különben õk sem kedvelik egymást. két lány általában ki szokott jönni egymással.
A kérdező hozzászólása: köszönöm...hát én azért reménykedtem h jól meglesznek egymás mellett :S:(
három kis hörcsögöm volt két fiú két lány... Ez mióta három? :D
ha végigolvastad volna, feltünt volna, hogy félreírta. megesik. szerintem így is érthetõ a kérdés nem tudom miért kell ilyenbe belekötni. szóval...régen nagy nehezen sikerült kiharcolnom két hörcsögöt, mitadisten pont fiú-lány volt. :D lett 3 kicsi, és egybõl különvettük a fiút, nehogy bántsa a kicsiket. aztán késöbb nekem 3 ketrec volt, egyikben az apuka meg a fia, érdekes nekem õk sosem bántották egymást. :) anyukát viszont mindegyiktöl külön kellett tartani, mert nagyon harcolt mindenkivel...szóval nálam pont a fiúk voltak a békések...
ne tarts két azonos nemût egy ketrecben vagy terráriumban...nem bírják egymást, fõleg nem a hímek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyit mókuskerekezik a hörcsög éjszaka?

2

Milyen jellembeli/viselkedésbeli különbségek vannak a törpehörcsög és az aranyhörcsög között?

1

Ki az akinek van nyuszija? -mit szeretsz benne és mik a tulajdonságai?

3

Normális, hogy ezt csinálja a csincsillám? (lentebb bővebben)

Kb. egy hete a csinim ,,úgy csinál",mint egy nyuszi,ha hozzáérek ,,nyüsszent"(olyan hang,mint mikor kicsi volt,és folyton nyüszögött:) ) egyet.Ezt idáig még sosem csinálta.Mióta ez tart több mindent megenged amit idáig nekem soha. Meg magának is többet megenged.Ráugrik a fejemre,amit idáig sosem mert megcsinálni stb. Nem tudom..lehet,hogy felfújom a dolgot,de azért légyszi nyugtassatok meg,hogy nem beteg vagy ilyesmi!Nagyon szeretem a picúrkámat.:(

2

Nektek mennyi időt vesz igénybe a hörcsögketrec takarítása?

5

Milyen ketrec kell az aranyhörcsögnek? (pls képet! )

Ezek jók?

4

Mindennap ki kell cserélni a hörcsög vizét?

4

Tudtok Törpesüni tenyésztőt Sopronban vagy Győr, Moson-Sopronban?

Egyébként mennyi az eltartása 1 hónapban a süninek? (becslés)

0

Mi okozhatja a rángatózást?

A húgom egere kiszökött és a macskánk elkapta.
Még időben észrevettük és elvettük tőle.Akkor nem mozgott, de pár másodperc múlva felkelt.A füléből leszakad egy kis darab és mivel a macska erősen szorította gondolom valamiféle belső sérülése is lett.
Tegnap nem volt baja, szaladgált, evett, ivott, tisztálkodott.
Ma is evett és mókuskerekezik, azonban a teste nem engedelmeskedik neki.Oldalra dől kerekezés közben és rángatózik a kis teste is.
Nem tűnik úgy, mintha fájdalmai lennének, élénk és mozgékony.
Nem tudom mit tehetnék, valami idegi probléma lehet?Vagy a gerincét nyomhatta meg?

3

Emlékszik egy tengerimalac arra ami 6 hetes korában történt?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!