Találatok a következő kifejezésre: Miért ölik a hörcsögeim (1 db)

Miért "ölik" egymást a hörcsögeim?

három kis hörcsögöm volt két fiú két lány...egy alomból származik mind...egy hónaposak kb(máj23án születtek)...el?ször egy helyen tartottam mindhármat de mivel a kislányt elígértük külön szedtem a fiúktól h ne legyenek kis hörcsik...de a két fiú folyamatosan harapdálta egymást elég csúnya sebeik is vannak...és enge is megharapott az egyik mikor szétválaszottam ?ket :S a kezem nagyon csúnyán bedagadt...és ugyanez van az egyik kicsi hörcsi mels? mancsán is...az orvos most vizsgálja ?ket de biztosan nem veszettek...és hát emiatt h mindíg verekedtek a fiúk külön szedtem ?ket és úgy döntöttünk h inkább a kislány marad velünk és egy fiút ajándékozunk el...de sajnos a lánnyal is ugyanúgy megy a verekedés és a harapás...ezt nem értem miért van...úgy gondoltam h ?k ketten mivel különböz? nem?ek nem fogják egymást bántani de sajnos mégis külön kellett ?ket szednem...mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: A hörcsögök (ellentétben pl a degukkal) néhány fajtájukat kivéve nem társas lények. Õk magányosan szeretnek élni. Ritka az amikor két hörcsög verekedések nélkül megvan egymás mellett. A párzási idõszakon kívül az ellentétes nemûek is verekednek. Nekünk egy testvérpár volt akik viszonylag jól eltúrték egymást, de amikor az egyik elpusztult, a másik mellé nem lehetett rakni új hörcsögöt, mert azonnal támadta. Nem vicc, képesek egymást megölni a harcban, tehát ha a hörcsögöd ennyire ellenzi társaságot akkor ne erõltesd.

A hörcsögök (ellentétben pl a degukkal) néhány fajtájukat kivéve nem társas lények. Õk magányosan szeretnek élni. Ritka az amikor két hörcsög verekedések nélkül megvan egymás mellett. A párzási idõszakon kívül az ellentétes nemûek is verekednek. Nekünk egy testvérpár volt akik viszonylag jól eltúrték egymást, de amikor az egyik elpusztult, a másik mellé nem lehetett rakni új hörcsögöt, mert azonnal támadta. Nem vicc, képesek egymást megölni a harcban, tehát ha a hörcsögöd ennyire ellenzi társaságot akkor ne erõltesd.
a két pasi nem bírja egymást. vetélytársak. õket nem lehet együtt tartani. a pasi és a lány csak párzási idõszakban tartható együtt, különben õk sem kedvelik egymást. két lány általában ki szokott jönni egymással.
A kérdező hozzászólása: köszönöm...hát én azért reménykedtem h jól meglesznek egymás mellett :S:(
három kis hörcsögöm volt két fiú két lány... Ez mióta három? :D
ha végigolvastad volna, feltünt volna, hogy félreírta. megesik. szerintem így is érthetõ a kérdés nem tudom miért kell ilyenbe belekötni. szóval...régen nagy nehezen sikerült kiharcolnom két hörcsögöt, mitadisten pont fiú-lány volt. :D lett 3 kicsi, és egybõl különvettük a fiút, nehogy bántsa a kicsiket. aztán késöbb nekem 3 ketrec volt, egyikben az apuka meg a fia, érdekes nekem õk sosem bántották egymást. :) anyukát viszont mindegyiktöl külön kellett tartani, mert nagyon harcolt mindenkivel...szóval nálam pont a fiúk voltak a békések...
ne tarts két azonos nemût egy ketrecben vagy terráriumban...nem bírják egymást, fõleg nem a hímek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Baj ha a tengerimalacom teje szülés után 12 órával is csak cseppekben jön?

6

A dzsungáriai hörcsögömet most vettem nemrég. Nagyon aranyos meg minden, de mostanság elkezdett harapni és le van lassulva napközben. Ha hozzá akarok nyúlni néha még visít is, pedig aztán senki nem bántotta. Miért lehet ez a változás?

4

Hogyan fogyasszam le a törpehörimet?

Honnan lehet tudni ha egy höri túlsúlyos??

4

Segítség! Mi baja a tengerimalacomnak?

5 éves, fiú tengerimalacom olyan, mintha megbolondult volna. Ma este mást sem csinál, csak futkos körbe-körbe, majd megáll, aztán hirtelen újra elkezd futni, de úgy, mint egy örült. Mikor megáll elkezdi kaparni a földet. Hoztam neki répát, hogy lekössem, de nem érdekli. Van egy fiú társa már 2 éve, jól megvoltak, de most olyan, mintha neki is nekimenne. Segítség! Aggódom!

7

Tengerimalacot és degut lehet egy ketrecben tartani?

12

A tengerimalacokat lehet fürdetni? Ha igen, hogy?

Az egyik tengerimalacomnak hosszú a szőre és összeragadt a szőr a fenekénél? Megfürdessem?

4

Fiú + Lány nyúl lehet baj a parzassal?

A bak nyulam 1,5 hónapos a lány meg méretben 2x akkora kora ismeretlen.
Lehet baj a parzasnal ilyen korban. a doki szerint a lány ivarerett. a fiú még kicsi de már " intimebben " foglalkozik vele. A fiuanak lehet baja?

1

A törpenyuszim, alig eszik szénát, folyton a tápot várja, és ha nem adok neki, vagy csak reggel és este, akkor képes bemenni a WC-jébe pelletet enni. Mit csináljak?

Nem kap sok tápot, és csak reggel, meg este....

3

Arany hörcsög problémák HELP!?

WC-papír gurigát akarok neki berakni de sajnos olyanom van hogy van rajta egy kék felirat, az nagy baj ha rajta van?
Fiú és egy lány van nekem, eleinte veszekednek? EZ NAGY BAJ?
Hogy szoktassam rá az autómata itatóra?
Mit tegyek hogy szeressen:)?

9

Van két dzsungáriai törpehörcsögöm az egyik fiú a másik lány. Összeraktam őket és egyszerre megtámadta a fiú a lányt. Ez normális? Vagy 10 percig veszekedtek a lány sírt és így kivettem a fiútól. Mit tanácsoltok? (6 hónapos mind a kettő)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!