Találatok a következő kifejezésre: Miért Csak A többi önmagáért (1 db)

Miért? Csak ennyi. A többi önmagáért beszél!

Hello. Ez nem pont kérdés csak jolesik elmondani ami bánt: tehát vagyok én meg apám memg egy n?vérem, na meg van az anyám hát itt kezdödtek a gondok! Lassan 20 leszek és egyszerüen mint (jolismert dolog másoknak is) egy 6 éves: "hol jártál, mit csináltál, kinél... Kivel voltál? " stb. én meg (nem mintha sok köze lenne hozzászerintem) probáljam azt mondani :"nem mondom meg" kapásbol jön a megszokott le***ás de mindegy. Ma viszont közel áltam hozzá hogy kétszer jol arcon vágjam nem mintha ? lenne az anyám! Hazamentem gyakszirol, mondom elmennék ?:-hova? én:-a közeli büfébe valami kajáért mert most ahoz van kedvem. ?:-oké siess.10perc mulva otthon is voltam ez ok. Utánna mondom elmennék mert dolgom volt a nagybratyoval (akit egyébként utál, hogy miér? Ha én azt tudnám! ) közölte hogy nem tetszik neki de menjek. Megjövök kb 3 ora mulva ? már vár hogy hol voltam (mintha nem mondtam volna) én:- nem mondtam? ?:-de mondtad de nem szeretem az ijesmit! én:-mit nem szeretsz? ?:-ha vele vagy! én:-mert? ?:-mert nem és kész! Mért nem tudsz itthon lenni és nekem segiteni csak igy se szó se beszéd elész és én meg le se vagyok szarva! én:-mondtam hogy megyek nem? ?:-a cuccaidat szét hagyod és nekem kell összepakolni utánad (kinthagytam szerinte egy aksis furot a m?helybe nem mintha nem ott lenne a heje, de mindeggy) én:-és azt nem birtad behozni? (ha már annyira baj hogy ott van) Õ:-nem mert én vagyok az anyád és neked az a dolgod hogy nekem segits nem az hogy csavarogj. én:-nem csavarigtam de tudtad hogy holvoltam nem? ésakkor elkezd üvölteni : hogy én hogymerek igy beszélni vele mert az ? korában ezért megverte az apja (hát meg is látszik) és ez nap mint na lejátszodik ez más témában is, és már kezd nagyon elegem lenni ebböl az egészb?l egyszerüen nem tudok megbékélni vele pontosabban ? veelem mintha nem is a gyereke lennék. Kérdeztem már töle hogy akartak e engem? De a válasz csak nagy csend volt! Hát ezt nem tudom mire vélni. Miez? Mért csinálja ezt? Mivan ijenkor?

Legjobb válasz: az hiszem ezt gyengén rossz hejre irtam :(((( de mindeggy akit érdekel itt is eltudja olvasni!!!!

A kérdező hozzászólása: az hiszem ezt gyengén rossz hejre irtam :(((( de mindeggy akit érdekel itt is eltudja olvasni!!!!
Na, akkor már csak egy picit kell kibírni és mehetsz :) Talán ha elköltözöl, akkor anyukád is kicsit magába száll, látja, hogy már felnõtt vagy, tudsz magadra vigyázni, és inkább jobban ellesztek, ha hazalátogatsz.
A kérdező hozzászólása: Még nem dolgozom de most végzek(ha minden összejön) te hát pár hónap és itt se vagyok!!!!!! Ugy elhuzok mint a szar!!! Fater is ezt tette keresett vidéki munkát és csak hétvégente van ithon a mázlista :P
Hát eléggé érdekes, hogy 20 évesen is még így kérdõre von az anyád, hogy hová mész... Én 20 évesen szültem, külön család meg minden, nálunk már nem az volt a téma, hogy anyám ellenõriz, hanem inkább az, hogy érdeklõdött, hogy miben tud segíteni (ha kellett persze), meg jókat beszélgettünk meg most is jókat beszélgetünk. Persze lehet azért, mert én nagyon kezelhetetlen kamasz voltam, és amikor terhes lettem, eléggé le kellett hogy nyugodjak, és szerintem ennek anyám örült alegjobban :) Na, rád visszatérve, szerintem is az lenne a legjobb, ha el tudnál költözni otthonról. Suliba jársz még vagy már dolgozol? Mert ha már dolgozol, akkor a legjobb lenne elköltözni. Ha meg tanulsz, akkor talán próbálj meg jövõ õsszel más suliba menni, másik városba, és legyél koleszos. Ez már csak azért is jó, mert ha látja anyukád hogy ha nem vagy otthon, akkor sem lesz semmi bajod, felelõsségteljes, felnõtt gyereke van, akkor talán normálisabb lesz veled.
szia, én 21 vagyok ugyanez velem a helyzet, ha nem durvább és már jó pár éve tart, szóval nem biztos hogy klimax. én azt tudom ajánlani, ha elmész valahova, akkor úgy mondd, elmegyek, mert muszály, ide és ide, és ekkor és ekkor jövök. Semmiképp ne legyen másképp, mint amit mondasz, ha egyszer mondtál valamit, az legyen úgy. Mindenképp tedd hozzá: "... és amint visszajöttem segítek, ha szükség van rám..." ez így biztos jól esik neki. Semmiképp ne háborodj fel, nem ér semmit, pont ez a célja, és ha ugrasz, csak mélyíted a szakadékot. Beszélgess vele sokat, mikor otthon vagy, akár teljesen érdektelen témákról is. Kérdezd meg a nõvéred véleményét is, õ lehet, hogy egy kicsit kívülrõl látja a dolgokat, sõt, lehet, hogy anyukád panaszkodik is neki, ezért el tudja mondani, mi a véleménye, mi a baj... Sok türelmet, és ha anyukád elindítja a lavinát, csak számolgatni, lassan, nagyon lassan...és csöndben maradni. Úgyis neki van igaza, bármit mondasz ;)
Szerintem jól válaszoltál. Anyád kicsit túl reagálta a dolgot...és legyen akármekkora barom is, meg ne üsd!!!!! Sajnos nem könnyû feldolgozni egy szülõnek, hogy a gyereke felnõtt...lehet valóban ahogy elöttem irta valaki klimaxol... Ha õ tart el, muszáj befognod a szádat. Lehet az övét is be tudnád fogni, ha segitenél neki egy kicsit...igy aztán késõbb ha kötekszik, nemigazán lesz alapja... Kitartás!
Tudom, h nem ez a "kérdés" , de egy jó tanács:) : mikor leírsz egy j/ly-s szót, írd mindig az ellenkezõjét, mint amit írnál! Nagyon szemet szúr, és alapdolog! Szerintem se kapd fel a vizet ezen, habár nekem is elegem lenne, én 20 évesen .. háát, :) biztos nem fogom hagyni h ennyire beleszóljanak mindenbe. Nem is értem ebbe mi a jó. Én a saját gyerekemet tuti nem fogom cseszegetni, de már 17 éves korában se, nemhogy 20.. A tanácsom az nekem is, hogy mondd meg neki kereken, hogy semmi köze hozzá, és egyáltalán nem az otthoni dolgok a te feladataid. Dolgozz sokat, keress sok pénzt, és minnél hamarabb húzz el otthonról. Ha barátnõkkel kivesztek egy kérót, sokkal olcsóbb és gazdaságosabb!
Hát, pattanj meg otthonról, amint lehet... Nem tudom, hány éves anyukád, de lehet, hogy klimaxol. De ha mindig is ilyen volt, akkor pfff...
Az utólsó válaszóló vagyok, bocsi nem 16 hanem 26 éves vagyok.Bocsi elírtam.
Huh, ilyen helyzetben még hála istennek nem voltam, nem lehet egyszerû. Én a helyedben megmondanám neki kerek-perec: - Édesanyám, 20 éves vagyok, nem az a dolgom, hogy neked itthon segítsek, hanem hogy éljem a saját életem, amíg fiatal vagyok. Ezen kívül semmi közöd hozzá, hogy mikor, hova megyek, kivel, és meddig vagyok ott. Az ok, ha néha besegítesz otthon, én is szoktam 24 évesen, de anyám soha nem várta ezt el tõlem. Ha szépen megkér, segítek. Ha dolgozol, akkor szerintem csak akkor lesz nyugtod, ha elköltözöl, ha tanulsz, akkor meg valahogy ki kell húznod azt a pár évet.
Na te szegény.. amúgy majd elpakolják a kérdésed innen.. És próbálj mrg beszélni anyukáddal, de azt tudnod kell, ha õ tart el, akkor igenis tartozol neki beszámolóval. Ha már különmész, és magad keresed a kenyered, akkor azt csinálsz, amit akarsz. :) Nekem ez a véleményem. De ne légy ideges emiatt, mással is elõfordul ez, csak kiscit korábban:) 14-15 éves korban... :) pussz
Szia, elõször olvasok a problémád, és hát elég izéé ez az egész... de az nagyon ütne, ha anyukád jelbeszéddel beszélne, mert néma lenne.... akkor estére nemkicsit lezsibbadna a keze. :) Nyugi, lelépsz majd és kész.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Önkéntes munkánál mekkora a korhatár?

Pl most tavaszi árvíz meg ilyenekre gondolok. 13 éves vagyok, és szeretnék segíteni ahol kell.

2

Amennyiben egy adott futárszolgálatnál adok fel, egy utánvételes csomagot melyért az átvevő félnek fizetni kell, kinyithatja e a kézbesített levelet mielőtt fizetni?

5

Tipmix segitség kérés? (többi lent (

hogy müködik a tipmix?

0

Naplóírás jó ötlet erre?

Ha nem tudom megbeszélni senkivel a problémáim, élményeim, bánatom, akkor ez segíthet?

2

A lányok miért érintkeznek többet egymással?

elsőre furán hangozhat de én így értem: pl a lányok sokat ölelgetik,babusgatják egymást meg puszilják egymást és miért ? számomra olyan távoli egy dolog ez az egész hogy ölelgetik egymást meg néha megsimogatják egymást o.O és nem tudom miért ? :DD 16/f

3

Hogyan tudom ezt tumblr-n beállítani? (többi lent)

azt szeretném beállítani hogy ha reblogolok valamit akkor ne mutassa hogy honnan...mert ilyen témám van: <[link] és úgy képzelem mint a képen...

0

Fekete pólóból vagy ingből kijön a kréta? Mármint ha pl a hátára írok krétával.

0

Valami 14. évesekről szóló szerelmes tinifilmet tudtok? Lehetőleg valami új legyen .

2

Hwoarang milyen küzdősporttal harcol a Tekken szériákban?

2

FONTOS! Batmanről lesz szó, mert nem értem a részek sorrendjét. Segítene valaki?

Az első rész Christian Bale főszereplésével 2005-ben készült. A második és harmadik részről semmit nem tudok, ezeknek a címére lennék kíváncsi. A 4. és 5. részben szintén C. B. játszik. A 3. rész állítólag 1995-ös? Tudom, hogy vannak régebbi Batmanek de C. B. csak az 1., 4. és 5. részben játszott? Tehát hogy is van ez?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!