Találatok a következő kifejezésre: Miért Csak A (7257 db)

Az ókorban miért csak a zsidók voltak képesek a teremtõ Istennel "kommunikálni" csak õk rendelkeztek volna transzcendens képességekkel?

Ha az emberek egyenlõek és egyformák, mindenhol a világban megjelenhetnek az egyéneknél a transzcendens, spirituális képességek akkor miért csak hozzájuk szólt volna a Teremtõ egyes egyedül az ókori világban?

Legjobb válasz: Tán mert õk találták ki ezt a vallást? Zeusz miért csak a görögökkel foglalkozott? Allah miért csak az arabokkal? Hórusz miért csak az egyiptomiakkal? Jupiter miért csak a rómaiakkal? Minden isten csak és kizárólag azzal a néppel foglalkozott, akik létrehozták az adott istenséget. Nem fura, egy picit? :)

Tán mert õk találták ki ezt a vallást? Zeusz miért csak a görögökkel foglalkozott? Allah miért csak az arabokkal? Hórusz miért csak az egyiptomiakkal? Jupiter miért csak a rómaiakkal? Minden isten csak és kizárólag azzal a néppel foglalkozott, akik létrehozták az adott istenséget. Nem fura, egy picit? :)
Mert már akkor tudták a zsidók, hogy ezzel egy rakás pénzt lehet keresni.
7#-es, hát persze, ezeket úgy hívják, Jehova Tanúi. Még szerencse, hogy te ebben részes vagy. Ha 100 évvel ezelõtt éltél volna, akkor akkor mondtad volna ugyanezt. Lényeg, hogy úgy érzed, most vagy részese valami kezdõdõ nagy dolognak. Ezt úgy hívják, vallási egoizmus és a pszichológia magyarázatai között magadat is megtalálod.
Ellenpelda: Job, Abimelek, Hagar.
Isten miért nem jelenik meg az eszkimóknak, vagy az ausztrál bennszülötteknek?
Szia! Ezt a korabeli zsidó vezetésen kívül senki nem állította. A kiválasztottság mítosza, az "Én Istenem", a harag és bosszúállás szükségszerûsége, mint megoldás az emberi egoizmus termékei. Tulajdonképpen az egójukból kreáltak Istent.
Ujszövetségröl hallottál már? Javaslom a tanulmányozását.
שְׁמַע, יִשְׂרָאֵל: יְהוָה אֱלֹהֵינוּ, יְהוָה אֶחָד
A kérdező hozzászólása: Akkor csak nem mindenható ez a zsidók "Istene" ha nem volt képes teljes egészében elpusztítani az emberiség "bûnös" részét teljes egészében.
A kérdező hozzászólása: "A termékeny félhold területén általánosan ismert volt a Biblia leírásával több ponton is hasonlóságot mutató özönvíztörténet, a sumér, babilóniai, asszír mítoszok. Ugyanez az alapmotívum része volt az egyiptomi, görög, hindu, kínai, hawaii, mexikói, eszkimó, lapp, finn, szibériai, kelta, szudáni, hottentotta, újzélandi maori, ausztráliai bennszülött, tûzföldi és 58 amerikai indián törzs hitvilágának." -Ja, hogy az özönvizet ezek szerint ami szerintem nem is volt, (vagy legalábbis nem akkora volumenû katasztrófa mint ahogy a Kr.e 358-ban össze állított keresztény Bibliában vagy a Tórában leírják) mások is "túlélték" nem csak Noé és családja. Nagyon érdekes. Szóval akkor ezek szerint az emberiség nem Noé családjából született újra, más családok is "túlélték". Milyen érdekes.
Szerintem, ha már mindenáron tényekrõl akartok beszèlni, az utólsó jégkorszak - kb.i.e. 10000 évvel jó néhány száz évig - hatásait semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen az eljegesedés felolvadása nagy területekre terjedt ki, sok idõt vett igénybe és sok népet érintett. És már meg is érkeztünk a vízözön legendájához. Ennek józan belátásához nem kell nagy értelem, csak kritikai bátorság, ha az ember vallásos, ha nem, akkor pedig ez természetes.
Vidiripi 39. válaszoló! Minden tiszteletem a tied. Neked sokkal nagyobb hited van mint nekem. Irigyellek. "Ne felejtsük el azt se, hogy a középkorban a kereszténység elbutította az embereket."..."Szóval simán bejárhatták emberek a világot, terjeszthették a gondolataikat, a meggyõzõdésüket, a hitüket... akár fegyverrel is." Te Europáról beszélsz de én a világról. Nagyobb hited van mint nekem de én nem veszem be hogy a kínaiak csak úgy a kultúrájuk és történelmük részévé teszik egy messzirõl jött ember gondolatait. A fegyverrel meg a vicc kategóriába tartozik. A felsorolt népek földrajzi helyeit beazonosítottad?
Biztosan tudod, hogy a zsidóság eredetileg egy törzsi vallás volt. Sok különbözõ törzs élt azon a vidéken, és mindnek megvolt a maga vallása. Természetes, hogy mind azt gondolták, hogy az õ vallásuk, az õ istenük az igazi, a többiek meg hamis isteneket imádnak. Természetesen nem igaz, hogy Istennek csak bizonyos kiválasztottak tudnak kommunikálni. Istent bárki felfedezheti az életében, függetlenül attól, hogy milyen vallásba született! (Itt most nem arról van szó, hogy minden vallás egyformán igaz, ez sajnos nem így van - de aki keresi Istent, azt Isten meg fogja találni, vallástól függetlenül! Én ezt hiszem.)
elnezest, az utolso a " shema yisrael ..adonai eloheinu etc etc.." akart lenni :)
Pontosan fordítva van. A mágiához, varázslatokhoz értettek, de transzcendens képességük az sosem volt.
-"az okorban miert csak a zsidok.....?"- miert-miert!!ecceru!!az UR minket valasztott ki nepeul!!a Torvenyt is nekunk adta a har Horeb-en! az Ur 2114 eveben Iyar ho 04-napjan kote az UR szovetseget az Izrael Haza nepevel, a sinai-n levo har Horeb-en!
Vidiripi Kérdezõ! A tudomány ellentmondani látszik neked. http://www.ng.hu/Civilizacio/2005/05/A_genetikusok_is_hiszne.. "Szóval akkor ezek szerint az emberiség nem Noé családjából született újra, más családok is "túlélték"." Ezt mire alapozod?
52-es! vajk-(a kesobbi istvan)-mar joval korabban betert a bizanci kereszteny hitre!
# 51! Bocs, hogy beleszólok a beszélgetésetekbe, de néhány dologgal érdemes tisztában lenni. Egyrészt a kereszténység és a keresztény vallás két külön dolog. A kereszténységet nem Istvánnal vették fel a magyarok, mert a kereszt szimbólum már az õ korát megelõzõen kultúránk része volt. A másik dolog: Mikor II. Szilveszter pápa koronát küldött Istvánnak, ezzel az üzenettel küldte el Asztrikot:"– Vidd el ezt a koronát fejedelmednek, s vitt ezt a keresztet is – egy keresztet nyújtott át Asztriknak –, mert én apostoli vagyok, a te fejedelmed viszont méltán Krisztus apostola, ha Krisztus annyi népet térített meg általa. Ezért rendelkezésére bízzuk, miként az isteni kegyelem õt oktatja, az egyháznak és népeiknek mindkét törvény alapján történõ igazgatását." Ha maga a Pápa önmagát rangban István alá sorolta, az nyilvánvalóan mutatja, hogy István nem felvette a kereszténységet, hanem elfogadta annak vallásos formáját. A kereszténység, mint hagyomány elevenen élt a magyarságban, már azt megelõzõen, hogy annak egyházi formáját felvették volna
A magyarságra a kereszténység ráerõltetése Holy Pityu korában. Így jobb?
Vidiripi „Amikor azt írtad, hogy tizen akárhány indián törzs is használja ezt a történetet, az nem nagy kunszt, hisz egymástól vették át.” Ilyet soha nem írtam. Ha nem vitatnád a Bibliában leírtakat az mondanám hogy Jehova tanúja vagy az õ szokásuk hogy olyasmit állítanak amit nem írtam. Egyébként csodálom ezt a hitet ami neked van. Bár csak nekem is ilyen hitem lenne. „Vagy a magyarság és a kereszténység ráerõltetése... itt is fegyverrel és megfélemlítéssel dolgoztak.” A magyarságot kire erõltették rá? :) ))
Vidiripi Kérdezõ! "Szóval akkor ezek szerint az emberiség nem csak Noé családjából született újra, más családok is "túlélték" a vízözönt." A kérdés még mindig adott. Mire alapozod?
Akkor inkább jövök egy másik példával, a lóval. Ugyebár a spanyol telepesek vitték be Amerikába a lovakat, ahol azok elvadultak és ezek leszármazottai lettek a musztángok. Nos, egy csóka, aki fejlettebb (vagy legalábbis annak tünteti fel magát mások elõtt), mint például az indiánok és konkvisztádorok esete, így lehet téríteni. Vagy a magyarság és a kereszténység ráerõltetése... itt is fegyverrel és megfélemlítéssel dolgoztak. Van egy másik mese a teknõs és a nyúl, vagy másképp Akhilleusz és a teknõs története. A nyúl elõre fut, de elbízza magát és leszunyókál, addig a teknõs szép komótosan beballag a célba. Ezt a mesét szinte az egész világon ismerték, lásd India, Görögország, Kína. Amikor azt írtad, hogy tizen akárhány indián törzs is használja ezt a történetet, az nem nagy kunszt, hisz egymástól vették át.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat pontosítok: Szóval akkor ezek szerint az emberiség nem csak Noé családjából született újra, más családok is "túlélték" a vízözönt.
A kérdező hozzászólása: Holott Noénak azt mondta, hogy elpusztít minden "bûnös" embert a földkerekén és az õ családjából fogja újjáteremteni az emberiséget. Ezek ezek szerint Noénak hazudott az õ "Istene".
"Miért képzelték azt a zsidók , hogy csak az õ "egy igaz Istenüknek" van "varázsereje" és az egyiptomiak, mezopotámiaiak, görögök isteneiben nem ugyanaz a "varázserõ" nyilvánul meg mint az õ istenükben ha igaz módon és tisztán imádkoznak, hozzá." Ez nem zsidó jellegzetesség. Minden egoista ember alapvetõ jellemvonása, hogy az egó irányítja, a megfigyeletlen elme tudata. Az Ószövetség éppen ezt tárja fel, hogy milyen jellegzetességei vannak az egoista embernek. Az ember a sötétségben van.
jehova??az ki??olyan sose volt!! van viszont Y.H.V.H., de neki semmi koze a jehova-hoz!
A kérdező hozzászólása: Akkor mi a bizonyíték arra, hogy az ószövetségben megjelenõ Isten = a keresztény teremtõvel? Más érveket kérek az ószövetségen kívül. Mivel máshol nem találtam sehol erre az egyenlõségre utaló dolgokat.
A kérdező hozzászólása: "Isten miért nem jelenik meg az eszkimóknak, vagy az ausztrál bennszülötteknek?" Már miért ne jelenne meg ugyan az a világ teremtõ entitás náluk is amit a keresztények Istennek hívnak? Ja, hogy nem úgy hívják és tagoltabb esetleg színesebben, vagy komplexebben ábrázolt. A vallásokat összehasonlítani kell és rájuk csodálkozni és nem pedig mereven szétválasztani, és fõleg nem úgy ahogy Mózes zsidóinak parancsolta az "Isten", hogy írmagostól irtsad ki.
Vallási egoizmus? Ha Én találtam volna ki, vagy valamelyik testvérem azokban az években akkor igazat adnék neked.... Ám Isten a szavában már több ezer évre elõre megmondta, hogy kifog választani egy népet magának, akik egységesek és azt teszik amit Õ mond. S lám ami megmondatott beteljesedik. Te is részese vagy, Te is és mindenki benne van a Bibliában. Ki ezen az oldalon ki azon..... A teremtõ mint az egység Istene és nem a zûr zavaré, mindig is így csinálta, s érdekes, mindig is szidták azokat akiket Isten választott ki, mert nem Õk, hanem a vádlók érezték magukat "elnyomva", s ezért bántották, vagy meg is ölték Isten választottait. Ki is az egoista? az akit kiválasztottak, vagy aki irigyli.... Pedig oda tartozhatna...
A kérdező hozzászólása: Egy Isten nem nem mond ilyet, hogy írmagostól irtsad ki. Az ilyen "Isten" számomra nem Isten. Egy igazi Isten azt mondta volna Mózesnek, hogy taníts, õket, mutasd meg nekik, gyógyítsd õket és tiszteld az õ hitét.
A kérdező hozzászólása: A Zsidó "Isten" nem Isten.
12-es. Most ez komoly amit írtál ? Ti vagytok a kiválasztottak ? Ugyan miért Ti lennétek azok ? Azokkal mivan akik nem JT de mégis hisznek Istenben és tiszta életet élnek ? Õk nem lehetnek kiválasztottak ? A Te vallásod miben jobb a többinél ? Szinte hihetetlen mennyire biztos vagy abban hogy pont Ti vagytok a kiválasztottak. "Ám Isten a szavában már több ezer évre elõre megmondta, hogy kifog választani egy népet magának, akik egységesek és azt teszik amit Õ mond. S lám ami megmondatott beteljesedik. " Gondolom itt Ti vagytok a "nép". Egy csalódott tömeg akik alkottak egy szervezetet hogy jobban érezzék magukat. Biztos Isten egy ilyen "népet" választott .
Elkeseredett? Nem nem vagyok elkeseredve, sõt egyik testvérem sem, mert semmilyen különlegesebb dologban nem különbözünk másoktól, egyet kivéve. S ha a Teremtõ nem támogatná ezt a munkát akkor a Tanúk labdába se rúghatnának. egyebek mellett, hogy ezt tenni kell az nagy felelõsséggel is jár. Ne hogy azt hidd, hogy Isten szolgájának Hawai DJ, Napfény az élete, mert a keresztény életet, nem egyszerû dolog megvalósítani, nagy erõfeszítés kell hozzá, de még az is kevés ha Isten nem adja az áldását rá. s csak egy biblia verset idézek be ami miatt a Tanúk nem érezhetik nagyobbaknak magukat, még ha fel is használ erre a munkára, hogy miért: (Lukács 17:10) 10 Így ti is, ha megtettétek mindazt, amit feladatul kaptatok, mondjátok: »Semmirekellõ rabszolgák vagyunk. Azt tettük, amit tennünk kellett.«” S hogy ki a jó és ki nem az nem a mi feladatunk eldönteni. Nekünk azt a munkát amit kiróttak végezni kell, és ezzel még nem teljes a megmentés, mert egy Tanú is bukhat egy jó nagyot ha nem tart ki (Márk 13:13) . . .De aki mindvégig kitart, az részesül megmentésben. (Máté 24:13) 13 De aki mindvégig kitart, az részesül megmentésben. Úgy hogy nincs okunk a felmagasztalásra, ezt majd Isten adja meg azoknak akik akkor megérdemlik
15 vagyok. "Napjainkban a Biblia mint Isten szava szerint ismét van egy nép, akik egységesek az imádatban és minden nemzetbõl jöhet az aki elfogadja a teremtõt, és a fiát akinek a halála megnyitja az utat az örök élet lehetõsége elõtt. Jézus most ezt a kis csoportot támogatja abban a munkában amit elindított..." "Nem nem vagyok elkeseredve, sõt egyik testvérem sem, mert semmilyen különlegesebb dologban nem különbözünk másoktól, egyet kivéve. " "Úgy hogy nincs okunk a felmagasztalásra, ezt majd Isten adja meg azoknak akik akkor megérdemlik" De Ti pont ezt csináljátok. Eleve ezt hirdetitek nem ? Csak Ti fogtok mennybe menni. Csak Ti fogtok a "Földi Királyságba" öröké élni. Szerintem ez pont elég öndicsõítés. Egyet kivéve az mi ? A Teremtõ támogatja a munkátokat ? Szabad megkérdeznem mivel ? Félreérteted nem szidtalak titeket hanem kérdeztem de egy kérdést kivéve, egyikre sem adtál választ. Szokásos sok blabla de nyílt válasz nem volt. Nem elkeseredett ? Akkor pls válaszolj erre a kérdésre : Hogy jött létre a vallásotok ? Nem kérek idézetet a Te saját tudásod szerint válaszolj.
Erre én is kíváncsi vagyok. De lehet, hogy errõl többet tudok, mint amennyit leírnak az Õrtoronyban, amihez rózsaszín ködfátylat is mellékelnek.
Mit is mondott Frederick Franz elnök és Nathan H. Knorr alelnök egy bírósági meghallgatáson - eskü alatt - néhány évtizeddel ezelõtt? " Isten különösen az Õrtorony tanítói segédletén keresztül tanítja népét. " Ja, ha Isten személyesen írja az Õrtornyot akkor más a helyzet, szó sem lehet vallási egoizmusról. Vagy a vezetõk hazudnak???
Elõször volt a russeli tanítás, aztán jött a fordítás. Ezért úgy tûnik, a Biblia támogatja J. T. - i tanítását. Russel lopkodott nézetei, hazugságai, bírósági meséi már eleve megkérdõjelezik a jellemét.
Russeli Tanítás? Vedd kezedbe a Bibliádat és olvass, a biblia írja, és nem lehet más kép tanítani.... Vagy is lehet, ahogy az egyházak tanítják, de õk is beteljesítik a rájuk esõ Isteni jövendöléseket... Ha Russel hazudik, akkor az egyházak által tanított dolgokat minek neveznéd? Mindazon által a Tanúk azt fogadják el amivel személyesen is egyetértenek, mert õk is utána néznek ám... hogy az bibliai tanítás-e vagy sem... De csak kötözködj mást úgy sem tudsz tenni.... Ezt a kérdést lezártam, Jó éjt mindenkinek Kedves Barátaim.
Ez marhaság, nem csak hozzájuk szólt.Ezt max.õk állítják, mivel szorult beléjük némi egoizmus.De ha az ószövetséget nézzük, az is kiderül, hogy kitõl volt az õ atyjuk.Ugyanis Jézus leleplezte az ószövetségieket, az õ atyájuk nem Jézus atyja volt. Ahogyan Piesotrol is írja, az ószövetségben az egojukból kreáltak Istent.
*Pietrosol
Rossz a kérdés, az ókorban minden nép kommunikált az isteneivel. Olvasgass egyiptomi, mezopotámiai, görög-római irodalmat.
A kérdező hozzászólása: Miért képzelték azt a zsidók , hogy csak az õ "egy igaz Istenüknek" van "varázsereje" és az egyiptomiak, mezopotámiaiak, görögök isteneiben nem ugyanaz a "varázserõ" nyilvánul meg mint az õ istenükben ha igaz módon és tisztán imádkoznak, hozzá. Miért képzelték azt, hogy az egyiptomi, mezopotámiai, görög Istenekben nem ugyanaz a világ formáló transzcendens entitás jelenik meg különbözõ formában mint ahogy a zsidók Istene is egy bizonyos formában nyilvánul meg.
Ezek mesék, melyeket sajnos az emberek túl komolyan vesznek. A zsidó vallásból alapjaira épül a keresztény vallás, melyet felhasználtak a mohamedán vallásúak. A Jehova tanúi szintén a zsidó ill. a keresztény vallást használták fel. A zsidók a mezopotámiai (vagyis a Folyóköz vallásaiból merítettek), lásd Gilgames eposz (lásd Noé és Ut-Napishtim történetét). Ez a zsidóság babilóniai fogsága alatt történhetett. A vallások mindig is arra szolgáltak, hogy kordában tartsa az embereket, hisz a törvényeket ki lehet játszani, de ki merne egy állítólagos istennel dacolni. Az állami és az egyházi szervezet régen nem volt különösebben szétszakadva (lásd egyiptom: "istenkirály" jelzõ). Az emberi naivitásra és idiotizmusra alakultak ki a vallások. A tudatlanság a legfõbb béklyó az embereken.
Istennel nem a zsidók kommunikáltak, és nem is kiválasztott és többi hülyeség. http://www.rovasoldal.eoldal.hu/

Az MSZP miért csak a nyugdíjpénztárakat privatizálta, az egészségbiztosítási pénztárakat miért nem?

A neoliberálisok biztosan az utóbbit is támogatták, ott is több ezer milliárd forintot tudnának megszerezni. És szerintetek, ha ismét hatalomra kerül a "baloldal", megpróbálnák újra a privatizációt?

Legjobb válasz: egyrészt nem pénztárakat, mert csak egy volt, méghozzá az állami. másrészt nem privatizálta, hiszen maradt továbbra is az állami, csak mellette létrejöttek magánpénztárak is. na, akkor mit is akartál kérdezni?

egyrészt nem pénztárakat, mert csak egy volt, méghozzá az állami. másrészt nem privatizálta, hiszen maradt továbbra is az állami, csak mellette létrejöttek magánpénztárak is. na, akkor mit is akartál kérdezni?
mi van?
A fidesz miért csak a fix nyugdíjam 100%-át államosította, a gatyám miért van még rajtam? És szerinted ha megnyerik a következõ ciklust, a trafik után saját kézbe veszik a kenyérgyártást is, hogy ne a globalbaker ltd-tõl vegyek kenyeret mint minden nap teszem, hanem a hazafi lázár janitól?
A Fideszt elrabolt 3000 milliárd forintot.
Ne adj ötleteket a Fidesznek! Nem loptak el még mindent az emberektõl? Az MSZP idején a Nyugdíjpénztárakat NEM privatizálta. Azok önállóan mûködtek. A Fidesz privatizálta azokat.
*fidesz
Mert nem akartak mindent ellopni.
Elõttem író. Tudod ezeket a "kis bagatell" tutyikat már elfelejtették az Alzheimer kóros mszp-sek.
"A fidesz miért csak a fix nyugdíjam 100%-át államosította, Szerencsére, mert ha nem teszi akkor 100% csõd és Görög szint. "a gatyám miért van még rajtam?" Akkor az sem lenne már rajtad. Megpróbálta valamilyen szinten privatizálni. Csak hogy nem sok jelentkezõ volt. Az eredmény? Bukás és csõd. """A HospInvest az elmúlt években több kórház mûködtetését vette át. Az elsõ a kiskunhalasi volt (ezt 2004-ben kapták meg pályázaton, egyetlen jelentkezõként 20 évre[5]), majd a körmendi (ezt a társaságból 2006-ban kiváló Kern József cége, a MediSyst Kft. vitte tovább) jött, a hatvani kórház üzemeltetését térítésmentesen kapták meg az MSZP-s vezetésû helyi önkormányzattól, ezután pedig a gyöngyösi és a parádfürdõi kórház következett.[1][6] 2007 októberében 4 millió euróért 25%-os tulajdonrészt szerzett a zrt.-ben az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).[7] Az MSZP-s többségû Heves megyei közgyûlés 2008. február 29-én úgy döntött, hogy a Hospinvestnek adja át az általa fenntartott és veszteségesen mûködõ egri Markhot Ferenc Kórház mûködtetését.[8] A döntéssel szemben jelentõs társadalmi ellenállás bontakozott ki. Végül a cég 2008. november 1-jétõl mégis átvette az intézményt.[3] A Nógrád megyei bíróság 2009 márciusában elsõ fokon érvénytelenítette a megyei kórház üzemeltetésére létrejött szerzõdést.[9] 2008 októberében a Teva Magyarország Zrt. felszámolási eljárást kezdeményezett a HospInvest ellen felhalmozódott tartozásai miatt. 2009 márciusában az EBRD jelentõs veszteséggel[10] adta el részesedését a többi tulajdonosnak, és kiszállt a cégbõl, mert szerinte a 2008-as magyarországi népszavazás „súlyos következményekkel járt” a Hospinvest üzleti terjeszkedési képességére.[11] 2009 áprilisában a Fõvárosi Bíróságon csõdvédelmet kért a cég, miután a CIB Bank leemelte számlájáról az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól (OEP) betegellátásra kapott teljes összeget, és azt az általa lejárttá tett hitel törlesztésére fordította.[12] Az egri kórházvédõk adatai szerint 17, 2 milliárd forint a HospInvest adóssága, ebbõl 1, 2 milliárd már lejárt tartozás.[13] Május végén a hatvani önkormányzat arról döntött, hogy szeptember 1-jétõl a hatvani és a parádfürdõi kórház üzemeltetését visszaveszi a társaságtól, mivel az beismerte, hogy nem tudja teljesíteni vállalt fejlesztési kötelezettségeit.[14] Júliusban megindult a felszámolás ellene.[15] 2010 januárjában a bérek és járulékok, a kártérítések, az adóhatóságnál jelentkezõ kötelezettségek és a beszállító kisvállalkozók elmaradt kifizetése miatt 3, 3 milliárd forinttal tartozott. Ezen kívül a vállalkozást korábban finanszírozó banknál is volt adóssága. A felszámoló szerint az OEP-es finanszírozás idõ elõtti megszûnte miatt nem lehet rendezni a tartozásokat, a befektetett eszközöket pedig nem tudta értékesíteni, mert azokat a kórházak használják.[16] Mûködtetett intézmények [szerkesztés] A HospInvest Zrt. legnagyobb kiterjedése idején öt kórházat, négy rendelõintézetet és 22 gyógyszertárat (ennek fele intézeti gyógyszertár) mûködtetett.[1] Kórházak [szerkesztés] Eger, Markhot Ferenc Kórház[3] Gyöngyös, Bugát Pál Kórház Hatvan Kiskunhalas Parádfürdõ[1] http://hu.wikipedia.org/wiki/HospInvest_Zrt.
A kérdező hozzászólása: A '97-es törvényre gondolok, amely szerint a második pillér bevezetésével nyugdíjbefizetéseket az államtól a bankokhoz irányították. Gyurcsány idején szó volt róla, hogy az egészségbiztosítási alapot is privatizálják.
Az ilyen kérdések nyilvánvaló provokációk, mert értelmük az semmi. Te Szerencsegyerek! Mikor és ki privatizálta a nyugdíjpénztárakat??? Legalább kérdezni tudnál, ha már olyan okos vagy közgazdaságtanból és jogból... neoliberális!!! neonfény... Az kéne, hogy a sötétség oszoljon!
Szerencsére, mert ha nem teszi akkor 100% csõd és Görög szint. Szerencsére? Szerencsére? B*szd meg! Tudod, nem az a bajom, hogy elvették. Persze b*ssza a csõrömet, de nem ez a legrosszabb. Hanem a piti hazugságok, amikre már nem emlékszel, de azért nekem még megvan az emlékezetemben. -Csak egy évre vesszük kölcsön. -Aki nem adja ide, az semmit sem kap késõbb. -Egyéni számlára vezetjük. Sorolhatnék még. És tudod, ebbõl csak a kölcsönvevés nem sikerült, az sem sikerült, hogy csak az kap nyugdíjat, aki odaadta, és az egyéni számla (mármint már majdnem, már csal 5 percet kell várni vagy mi, és az utolsó féléves befizetés rá is kerül). De nem baj. Nem érdekel. Örülj neki, hogy nincs nyugdíjad. Igazad lenne a következõ hozzászólásodban: fél éve nem Magyarországon fizetek adót. Sõt, semmit sem fizetek ott. Külföldrõl okoskodok. De tudod mit? Örülj hogy elvették a nyugdíjad, és nem kell nyomorognod, mint szegény németeknek, ahol nem vették el a nyugdíjat.
De ez hülyeség, hogy a Fidesz ellopta az emberek pénzét, mivel az eredetileg is a kormányé, csak visszavette. Ezért mondta a Fidesz, hogy a korábbi rendszerhez hasonló egyéni számlák lesznek És itt van a lényeg. A nyugdíj az ENYÉM. Nem a tied, nem a kormányé, hanem kib*szottul az ENYÉM!!! em lopták el. Persze, visszavették. A nyugdíjrendszerbe, ugye? Hol is van az a pénz? Jaaa, hogy a kormányzás 2. éve óta megint minuszos a költségvetés, de az elsõ évbe beleszámolták azért? És persze az egyéni számlák 2012-ben elindulnak, a teljes összeggel, amit nem loptak el, ugye? És véletlenül sem 2014ben fognak elindulni a 2013-as a elsõ félévének a befizetésével? (mekkorát fogok röhögni kínomban, amikor 2015-ben sem lesz semmi sem...)

Miért csak a szép lányokkal tudok kedves lenni? Más férfiak is így vannak ezzel, vagy csak én vagyok egy bunkó?

Azt vettem észre, hogy én csak a szép lányokkal tudok kedves lenni a szép lányokat le se szarom.

Legjobb válasz: Csak te... illetve csak ti vagytok bunkók.. Én minden lánnyal kedves vagyok. Nem csak azokkal akiket megdugnék...

Csak te... illetve csak ti vagytok bunkók.. Én minden lánnyal kedves vagyok. Nem csak azokkal akiket megdugnék...
p.csába
Én lány vagyok, és én is igy vagyok- csak a férfiakkal:S Zavar, de nem tudok ellene tenni.
Ez ösztönös. én is így vagyok vele. 21F
A két ember aki azt mondja paraszt vagy õk jobbak nálad tuti szép emberek
Bunkó paraszt vagy!
a szépség és a csúnyaság relatív... kinek, mi a szép! De attól még paraszt vagy:D
Az udvariasság nem a külsõnek hanem a nemnek kell szóljon. Magyarán BUNKÓ VAGY.Én a "csúnya" csajokkal is kedves vagyok és legjobban is egy "csúnya" csaj szopott le....
Én senkivel nem vagyok kedves. A szép lányokkal is csak akkor, ha kedvelem õket.
"a szép lányokkal tudok kedves lenni a szép lányokat le se szarom."
A kérdező hozzászólása: elírtan: a csúnya lányokat le se szarom
nah asszem én vagyok a legigazságosabb, én úgy viselkedem a lányokkla, mindegy hogy szép vagy csúnya, ahogy viselkedik velem. Ha bunkó a csaj velem, nem fogok jópofizni neki, hanem visszavágok, ha jófej, akkor én is kedves vagyok.

Miért nem lehet a legtöbb nővel jót beszélgetni? Miért csak a közhelyes dolgok érdeklik őket? Miért ilyen felületesek?

Legjobb válasz: Megfordíthatjuk a dolgot, lehet, hogy veled nem állnak szóba az intelligensebb nõk :) Vagy csak simán rossz helyen próbálkozol. F/29

Megfordíthatjuk a dolgot, lehet, hogy veled nem állnak szóba az intelligensebb nõk :) Vagy csak simán rossz helyen próbálkozol. F/29
héjjhéjjhéjj! ne általánosítgass, mert megsértõdöm
Nem igaz, hogy nem lehet. Csak éppen nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon sok pasit nem is érdekel, mit gondol a nõ, csak a megszokott, sablonválaszokat akarja hallani, és ha a nõ valami eredeti gondolatát elmondja, akkor a pasi egyrészt azt gondolja, hogy "na ez a csaj sem komplett" vagy meg sem érti az elhangzottakat, vagy átvált "nézek és bólogatok de közben tök másra figyelek" üzemmódba. Ezért aztán akinek vannak ugyan eredeti gondolatai, azok is megszokták, hogy ezeket nem kell rögtön bedobni, maradnak a közhelyek, és az egyéni meglátásaikat csak akkor merik elõhozni, ha erre külön kérik õket, illetve ha pasi is mond valami érdemlegeset, amire lehet reagálni. Különben azt azért hozzátenném, hogy nem lehet mindig csak komolyabb, vagy mélyebb témákról beszélgetni, sokszor jólesik "csak úgy" csevegni vagy viccelõdni. Másrészt, a fentiekbõl kiindulva, nekem meg az a tapasztalatom, hogy sok pasival szintén nem lehet jót beszélgetni, mert vagy nem nyitottak semmire, amibõl kialakulhatna egy jóféle beszélgetés, vagy pedig nem képesek beszélgetni, csak szónokolni, azt meg nagyon utálom, ha nem hagynak szóhoz jutni.
Tévedsz, velem lehet jókat beszélgetni.
De lehet, édesem...smink, rucik, mûköröm, ..hallgass nagyanyádra xD
Ne általánosíts. :OO
Ha neked a jó nõ a szõke, felfújt szájú-mellû cicababa, akkor ne csodálkozz.
Mert te is közhelyes vagy, így idomul hozzád!
Én még a buszmegállóban a 90 éves nagymamival is jól eltudok beszélgetni. Imádom ezeket az idõs embereket. Aki meg olyan mint te, talán inkább elkerülöm.
jó lenne nem általánosítani.attól hogy neked ilyen a tapasztalatod!!!!!!:@ L 18
Ugyanígy vagyok, csak én a fiúk terén. Egyszerûen nincs olyan fiú-eddig csak eggyel találkoztam-akivel normálisan, értelmesen el lehet beszélgetni a világ dolgairól. Úgyhogy a fiúk sincsenek toppon ami a beszélgetést illeti. Mégsem általánosítok, hogy ezek a fiúk csak "azt" akarnák.. Kevés a valóban intellignes ember, sajnos nagyon ki kell fogni. Teljesen megértem, hogy nálad is egy emberi kapcsolatot a beszélgetés tesz teljessé. Ez az alapja mindennek. L/19
kezdem azt hinni hogy az emberek keményen elmennek egymás mellett... nem vagyok egy iq fájter, meg elég sajátos nézõpontom van a legtöbb dologban, talán ezt tudtam volna felhozni eddig indoknak...de azthiszem szimplán elbeszélnek egymás mellett. nekem voltak ugyanilyen problémáim férfiakkal. Most persze, felhoztátok példának az olvasást. ez egy dolog, én ugyan szeretek olvasni, de értem azt is, hogy van akit más érdekel és egyszerûen nem köt le egy érdekes könyv vagy novella. de egy csomó olyan férfival találkoztam akikkel ugyanúgy ahogy tileírtátok a nõket, egyzserûen nem lehetett beszélgetni, semmirõl. az alapvetõ kommunikáción túl egyszerûen nem értették hogy mit akarok mondani, persze lehet hogy nem tudom átadni gondolataim lényegét. szeritnem viszont ez nem nemek kérdése, mert tényhogy beszéltem már olyan nõvel is aki buta volt mint a s*ggem. talán csak gondolkodásmódok, embertípusok kérdése. Van aki sokkal jobban bonyolítja a kérdéskört, és van aki csak a szimplán kimondott szavakat értékeli. Szeritnem oda nem vezethetõ le hogy a barátaiddal persze milyen jókat bezsélgetsz, ez szerintem fordítva alakul. Azért elsz valaki a barátod, mert vele éppen megértitek egymás gondolkodását. nekem legalábbis az összes barátomban van valami "közös", leginkább az ahogy kifejezik magukat és ahogy a világot látják. de egyébként gondoljátok el...ha nem lenne nehéz megfelelõ partnert találni egy normális kapcsolatra, semmi szép nem lenne abban ha megtalálod azt az egyetlen nõt/férfit, akivel végre megértitek egymást :)
Nem hinném, hogy ez azért van, mert "nõk". Szimplán azért, mert emberek, és az emberek nagy része felületes és átlagtémákról tud csevegni... Én nõ vagyok, és csak igen kevés emberrel tudok mélyebb dolgokról beszélgetni, amikhez háttértudás és saját gondolatok kellenek... A többit meg leginkább csak hallgatom, vagy közhelyekre közhelyekkel válaszolok. Vagy csak helyeselek, mert a legtöbbjüket fikarcnyit se érdekli a véleményem, csak fújják a sajátjukat. Ez van, kutatni kell azok után az egyének után, akikkel hasonló az érdeklõdési köröd, és akkor majd tudsz jókat beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként részben vissza kell vonnom a kérdésemet, mert én is beszélgettem már jókat nõkkel, de azok mind 35 felettiek voltak, szóval lehet, idõvel megjön az eszük, csak gyõzzem kivárni :)
Én már beszélgettem jókat nõkkel is, de azokkal nem kerültem közelebbi kapcsolatba. Viszont ha a társat keresed a nõben, akkor az nem elsõsorban beszélgetõpartnert jelent. És fordítva. Ha jókat akarok beszélgetni, arra vannak a haverok. A nõ mint társ nem azért van, hogy filozofálj vele.
A kérdező hozzászólása: Jaj, ne is mondd, sajnos én is kénytelen voltam megtanulni, hogy metaforával kár próbálkozni :D Amúgy 24 éves vagyok, szóval tényleg kicsit korai még megkeseredett vénemberként siránkozni, de ez van.
én 22évem alatt csak 1 lánnyal találkoztam akivel tudtam beszélgetni normálisan, értelmes témákról... bár õ nyelvésznek tanul szal nem mondhatjuk azt, hogy "átlagos" lány, kommunikáció terén. és nagyon jó érzés volt, hogy végre jött egy lány akivel ütközhettek a nézeteim, gondolataim, felfogásom és mindezek szavakba öntve történtek. marha jó volt beszélgetni vele:) mintha elvesztettem volna a kommunikációs szüzességem:D f*sza így utólag belegondolni, hogy mennyi magasröptû filozofálgatást nyomtunk le együtt, mindenféle témáról:D csak ugyebár a legtöbb "átlagos" lány már ott elakad ha egy olyan kérdést teszek fel amiben metafóra van-.-" akkor most innentõl kezdve mit kezdjek egy ilyen emberrel? - szíjja, fhú mizu, milyen filmet szeretsz??.. jaa oké.. csumíí... pf.. na igen.. igényes beszélgetés.. és ha valami IQ témát, vagy gondolatot_szavakba_öntõset hozok fel akkor pislog hogy mi a f*szt akarok... sajnos ez van:) bele kell törõdni, hogy a fiúk és a lányok nagyon ritkán tudnak jól kommunikálni egymással és itt most tök8 melyik felet "hibáztatjuk"..
A kérdező hozzászólása: Nincs amúgy rossz véleményem a nõkrõl. Sokukat tudom tisztelni és szeretni, mert szorgalmasak, kitartóak, hûségesek, gyakorlatiasak, aranyosak, kedvesek, melegszívûek és a többi. ÉS utálom magam, hogy ez nekem nem elég.
Elárulod, hogy hány éves vagy? Meg az is érdekelne, hogy azok a hölgyek, akik miatt kialakult benned ez a vélemény, õk milyen korosztályba tartoznak.
"Érdekes" felfogásod van, hogy a legtöbb nõrõl ez a véleményed. Szerintem minden nõvel el lehet értelmesen beszélgetni, aki vevõ a társalgásra. Olyan típusú nõkkel kellett volna beszélgetést kezdeményezned, akin mondjuk kívülrõl nem az látszik, hogy a sminkjén, a ruháján, és a pénzen kívül más is érdekli.
Kíváncsi vagyok rád, hogy téged mi érdekel. Mennyi idõs vagy? Írhatsz nekem e-mailt is.
én azt látom, hogy a legtöbb férfi ugyanúgy megpróbálja ráerõltetni a nõre az õ f*szságait... mikor órákon át hallgatom a számítógépek belsõ tulajdonságait, és mg mindig intelligens mosollyal bólogatok, próbálom rédeklõdni felé, holott abaszolute lesz*rom a memoriakártyákat...na látod, ezt nem tudják megcsinálni a pasik. õk nem figyelnek oda. közös témát kéne tlaálni, egyébként. ha sikerült, és mindkét fél meghallgatja, figyeli a másikat akkor simán lehet jókat beszélgetni. azért arra figyelj oda, hogy van néhány olyan ismerõsöm akikrõl kiderült hogy azért nem kedvelnek mert "felszínesen" beszégetek velük, ami pedig szándékos volt, méghozzá azért, mert úgy véltem õk nem "kiváncsiak" az én személyemre. ezt a jelet adták. akárhányszor belekezdtem valami komolyba, megpróbálátam elmagyarázni, õk buta félvigyorral az arcukon bólintottak kettõt és már másról beszéltek...ezért úgy gondoltam nem érdekli õket, hát nem erõltettem a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nehéz nem általánosítanom (bár a kérdésben "a legtöbb nõ", nem "minden nõ" szerepel), ha egyszer a rengeteg nõbõl, akit közelebbrõl megismertem (és itt nem csak párkapcsolatra gondolok), egy-kettõ talán, aki tényleg értelmes volt. Ehhez képest meg csomó olyan (férfi) barátom/haverom van, akik rendkívül intelligensek. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy az igazán szép nõk sajnos mennyire üresek belül... Nem kell több olyan kapcsolat, ahol a csaj tankönyven, Twilighton meg Harry Potteren kívül mást nem olvasott életében, ahol csak a disney-mese meg a romantikus komédia a film, ahol értetlenül néznek rám, ha nem a jobban fizetõ, hanem az érdekesebb állást választom, ahol esténként a mindennapi teendõkön/pletykákon kívül másról nem lehet beszélni... pedig szeretni nagyon tudnak ezek a nõk is (nem félreérteni), de mit tegyek, ha nekem az kevés?
meg ha ez a véleméyned a nõkrõl keress pasit õket úgyis megérted meg intelligensek.na hajrá!!! L 18

Miért halnakmeg a fülhalgatóim, és miért csak a bal oldaluk?

ég a nagy gyártok drága termékei is 1-2 év után (gari lejérta) elromlanak,pedig nem dobálom,áztatom őket. Normálisan rendeltetés szerüen használom őket.

Legjobb válasz: Ehm... Mert fosok. Ma már csak fost gyártanak. Ha elromlik, vehetsz gyakrabban újabbakat!

Ehm... Mert fosok. Ma már csak fost gyártanak. Ha elromlik, vehetsz gyakrabban újabbakat!
A kérdező hozzászólása: de márkás, és drága.
ja én vettem sony-t 5ezerér 2 hónapra rá elromlott bevittem levásároltam az árát 6ezres sennheiser ez 3 hónap alatt romlott el. vegyél fejhallgatót azt mondják azok sokkal tovább bírják
Nálam azért romlik el, mert az egyik fülembe kicsit több a fülzsír és "eldugul" Kicsit undi de hiába tisztítom ez van ><
biztos rossz helyen keresgélsz vagy csak szimplán nincs ilyen
Hány lánynál próbálkoztál az elmúlt 1 hónapban?
Ahelyett hogy itt sajnáltatnád magad, érezd jól magad a bõrödben és hidd el bevonzod a neked megfelelõ leányzót. Párkapcsolatban élõkkel meg lehetõleg ne flörtölj vagy ismerkedj, amúgy vegyesen van mindenféle lány, hidd el, sok egyedülálló jófej is van. Talán te az elérhetetlenekre jobban buksz? Biztos vagyok benne hogy hamarosan te is találsz megfelelõ lányt, de elõbb érdemes lenne kicsit megváltoztatni a hozzáállásodat evvel kapcs.

Miért van, hogy elolvadok, ha egy jóképű fiút látok? És ők miért csak a plázap. At látják meg?

Legjobb válasz: a pláza cicákat csak megnézzük, de csak ennyi. (mondjuk engem nem izgatnak a minden héten lerészegedõ lányok sem) egy egyszerû kedves lány kellene csak, aki vicces, és szép a mosolya, nem volt sok pasival, de ilyen alig van..

a pláza cicákat csak megnézzük, de csak ennyi. (mondjuk engem nem izgatnak a minden héten lerészegedõ lányok sem) egy egyszerû kedves lány kellene csak, aki vicces, és szép a mosolya, nem volt sok pasival, de ilyen alig van..
Általánosítás örökkön örökké...
mert ezeknek a "jóképû fiúk"-nak általában sütõtöklé van a búrájuk alatt... De majd csak felnõsz és rájössz nem minden a szívtipró külsõ -.-'' F17
Te csak a jóképûeket làtod meg, õk meg csak a jó csajokat. Ez így fair.. De majd ha növögetsz egy kicsit rájössz, hogy nem csak ez számít. És nem kell irigykedni a szebbekre.
a plázapcsákat csak meglátjuk, de összejönni nem akarunk velük
ilyen a mai világ .... sajnos
A sok csalódott nõszemély...:D
A kérdező hozzászólása: Hát nekem semmi kifogásom a normális, átlagos fiúkkal sem.
csefy: ááá nem, tényleg nem akartok összejönni velük. ehhez képest a normálisokra mindenki nagy ívben tesz.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy velem van a baj, mert én jól öltözök, meg minden, csak már kicsit meguntam, hogy vagy csajos pasiknak kellek, vagy hülyéknek, vagy pasiknak, akik k...a jól néznek ki, csak nem magyarok...
Attól függ, hogy kit nevezünk plázap_csának. Azt, aki szépen néz ki, és felfigyelt rá a társaság, vagy aki ribancosan is öltözik ezek mellé, és átment rajta az összes f_sz. :) Ha te még az elsõ eset sem vagy, csak a csúnyák fognak észrevenni, amit te sem szeretnél :\ Sz.r ez a világ, de hát ez van.
így van xd

Miért ilyen kicsi Magyarországon a terepes babakocsi-választék? Miért csak a lengyelek vannak, amik között szinte csak a felirat különbözik egy árkategórián belül?

Ilyenekre gondolok, hogy miért nincsenek elterjedve:

Legjobb válasz: De miért ne lenne terepes babakocsi? A bergonnak is van, hauck is van terepesben, abc design és még sorolhatnám...

De miért ne lenne terepes babakocsi? A bergonnak is van, hauck is van terepesben, abc design és még sorolhatnám...
A miénk is egy régebbi típus - a mostaniak már sokkal többet tudnak - de amiért én nagyon szerete: 21 hónapos kisfiam, aki alapból hosszú baba volt mindig, még kényelmesen alszik benne, forgolódni is van helye, óriási maga a kocsi. Nekünk sem gond, hogy viszonylag nagy összecsukva is, viszont fontos szempont volt, hogy kényelmesen férjenek benne a babák. Elõször egy Pierre Cardin kocsink volt, ami minden szempontból tetszett volna, csak három hónapos korára kinõtte a gyerek. Nekünk a bergonnak a háttámlája sem recseg, egyetlen gond szokott elõfordulni velük, az pedig az, hogy a kerekeik egy mozdulattal kivehetõk és volt már rá eset - nálunk is az egyik kerék így járt - hogy a rögzítõ pöcök beragadt és kiesett a kerék. Nem kellett szerelõ, rájöttünk a hibára, azóta tökéletes. Ezt a hibát már mástól is hallottam, de még mindenkinek sikerült orvosolnia. Szerintem nekünk nagyjából ez a fajta van, csak a miénk kék színû: http://www.bergon.hu/babakocsi/2_funkcios_babakocsi/bergon_b..
Én úgy tudom, hogy a bergon Lengyel, nekünk is az van a 2dx, de nincs gond vele, csak a kereke jobb lenne ha felfújhatós lenne.Nálunk itt falun mindenkinek ez van szinte, 2-3 gyermeket kiszolgál minden gond nélkül.Hatalmas, és nehéz de ha ez nem gond akkor baromi jó terepre, télen is simán elfér benne a baba.De ezt találtam még neked: http://www.kika.com/hu/termekek/m/babak-gyerekek/babakocsik-..
A kérdező hozzászólása: A bergonon belül melyik van neked? Barátnõmnek van, és nem szereti, mert nehéz állítani a háttámlát, nagyon recseg. Neki nagy, mert sokszor teszi autóba, de nekem ez nem számít. Azért ha van papírja, nézd meg légyszi pontosan, mert már mindent hallottam, hogy magyar, hogy lengyel stb.
Szerintem német a Bergon. Amúgy nekünk is van és nagyon szeretjük. http://www.bergon.hu - itt tudsz nézelõdni.
A kérdező hozzászólása: A bergont hol gyártják? Elég sok panaszt hallottam rá.
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam, hogy 4 kerekû legyen.
A kérdező hozzászólása: Nem olvastad el a kérdést, ha nem akarok lengyelt, akkor nagyon kicsi a választék, mind bolygós kerekû, azzal hogy mész földúton? Néztem a hauck-ot, de hát olyan alacsonyan van a kosara, hogy szétrongyolódik terepen. Találtam egyet, ami nagyon tetszik, az ABC-Design Pramy Lux, ennek meg túl széles a keréktávolsága. Ha ehhez hasonlót tudsz, ami max. 65 cm széles, légyszi írd meg, hol lehet venni, érdekel. Ja, és az ára ne menjen 150 e Ft fölé.
Igazabol en sem ertem a kerdest. Nem kicsi a valasztek, sot....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 05.04.21:29-esnek: igen, ez az álmom, csak elõtte át kellene alakítani a lakást, hogy beférjek vele. Nem tudom az udvaron hagyni, nincs olyan védett fedett rész.

Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal? ! Miért miért miért.

16/l

Legjobb válasz: Én vagyok rá az élõ példa, hogy ez nem minden fiúra igaz :) - Nem sminkelem magamat - Nem vasalom a hajamat - Szeretek szeretni - Szeretek nevettetni - Tudok helyesen írni ^-^ - Mackós vagyok, és okos - Minden lány elõtt kinyitom az ajtót, és elõre is engedem õket, ha tehetem. (És nem mellesleg örülök, ha megköszönik :)) - És végül, de nem utolsó sorban nem sietettem a szexet.

Én vagyok rá az élõ példa, hogy ez nem minden fiúra igaz :) - Nem sminkelem magamat - Nem vasalom a hajamat - Szeretek szeretni - Szeretek nevettetni - Tudok helyesen írni ^-^ - Mackós vagyok, és okos - Minden lány elõtt kinyitom az ajtót, és elõre is engedem õket, ha tehetem. (És nem mellesleg örülök, ha megköszönik :) ) - És végül, de nem utolsó sorban nem sietettem a szexet.
"magyar undergroundot hallgatok...(Y)" ha notár mérit hallgatnál mennének utánad a kanos cigányok. 123456789123456789123456789/1 tuti normális
Van csak keresni kell az is igaz hogy mostanság mindenki szex mániás és a szeretet ki marad és ezért sokan egyedül vannak illetve lesznek és ez rohadt [email protected] de keresni kell több idõt rá szánni biztos találsz magadnak 1 igazi fiút aki kölcsönösen fog szeretni. ;) 15/F
mert legtöbb csajnak ez jön be, akinek meg nem az nem mutatja ki... lásd facebook, myvip''JUJJ DE CUKI''
Mindenkinek megvan a maga párja :)
hát ez az
? :D Ki törte össze a szíved, hogy most hirtelen minden bajod lett velünk?
Szerintem rossz korosztályban keresgélsz. Ne a hasonló korú fiúkkal foglalkozz, hanem a kicsit idõsebbekkel. Õk érettebbek már egy tartós kapcsolatra, mint a 16-17 éves fiúk, akik, ha belegondolsz, teljesen normális, hogy élni, bulizni, kalandozni akarnak. Mi csajok, ezt hamarabb és rövidebb idõ alatt letudjuk, általában. Vannak akik nem, de kivétel erõsíti a szabályt. Mi csajok általában érettebbek vagyunk a korunknál, (ismétlem, általában!!) kb. 2-3 évvel, míg a fiúknál ugyanez mínuszba megy. Ez nem is baj, emiatt is keresgélnek a fiúk fiatalabb lányokat, míg a lányok idõsebb fiúkat.
hééé te... vegyél vissza :D na most megyek, felkenem az arcomra éjszakára a maszkot ;)
A kérdező hozzászólása: áá ne menj el hiányozni fogsz..:D
már visszajöttem :P
A kérdező hozzászólása: óó de örülök neki:D amugy te a csaj wagy?!:D
A kérdező hozzászólása: hmm szówal kedwelsz...:D
amúgy... nem :P
A kérdező hozzászólása: Áhh szerintem jobban járnánk ha a nagy KAN paliddal weretnél meg:D
nem, fiú vagyok.
"hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D" Ez most nekem szólt? Megverlek :D
A kérdező hozzászólása: És igazam van lásd be!:D
A kérdező hozzászólása: hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D
A teljes ellentéte vagyok amit te leírtál pedig veled egy idõs vagyok ;] amúgy én is magyar ug-t hallgatok:) [Y]
na erre vártam :P és nincs igazad ;)
A kérdező hozzászólása: hallod azért mert te éppen férfia wagy minden elismerésem a tied... behódolok hatalmas férfiasságod elöt(...) de azt se mond h nincs igazam...
úúútállak :D
A kérdező hozzászólása: Én is Birlak:D
Nem hinném hogy a rockerek közt kevés lenne a férfiállat. Egyébként van normális fiatal.
ne írj már DUPLAVÉVEL te agykáros te...
Utolsó jogos! :D Ment zöld mancs
Mindenki aki elkezdett magyarázkodni egy ilyen névtelen, virtuális támadás után gondolkodjon el azon, hogy mekkora punci... Egy férfinak nem tök mindegy mit írnak ide?
ÉÁn annyit teszek hozzá:D emonak nézek ki :D de nem vok az ....mindneki azthiszi rolam , h az vok ....de nagyon nem:D és én általába megszoktam ismerni az embereket és utána mondok véleményeket:D De amugy mit csináljak ha a rövid haj nem áll jól? most azért vágassam le , mert ha hosszu és ápolom ...és esetleg néha ki is vasalom akkor már disz*uzi vagyok? na szép...
02:10 es akkor miért nem birod belefogalmazni a kérdésedbe a metroszexuális szót? és még mindig W-vel írsz :P 04:12-es azért vagyunk olyanok mert ez legalább férfias. és egy férfi legyen férfi. még ha nem is teszi szét a lábát nekem egy plázak_rva se emiatt, akkor se bánom hogy nem úgy nézek ki mint az emok például. én inkább keresek sokáig egy normális emellett szép lányt és vagyok vele akár két vagy több évig is... 09:08-assal egyetértek
Lányokból meg sok a "kevésbé erkölcsös", erre van kereslet. Viszont van a "piacnak" egy olyan tulajdonsága h beállítja magát idõvel. Így alig-alig marad ember akinek nem lesz hozzávaló párja. Ez tök jó, az egyetlen egy "baj" h így meg az emberiség fogja még mélyebbre taszítani magát. Haladó szellemû emberekre van szükség, amit díszbuzák és ribancok kötve hiszem h nemzenek.
Tudod drága, van olyan h kereslet meg kínálat. sajnos a lányoknál a díszbuzákra van kereslet, így a "piac" alkalmazkodik és egyre több díszbuzát "termel". ilyen egyszerû. 20/Férfi
Vasalom a hajam 18/F majdnem Válig érõ hajam van.És ugye itt felteszitek , h mi miért vagyunk ilyenek?na és ti miért vagytok olyanok? A legtöbb lány könnyen szétteszi a lábát bárkinek ....egyre több a plázacica....ha nincs sok pénzed akkor le is [email protected]@k. Én ezt figyeltem meg a mai lányoknál.Na ez miért van értelmes válaszokat szeretnék kapni.Ja és persze most az összes lány irja " jaaaj de én nem vagyok ilyen " hát nem hiszem el, h ide csak olyan lányok járnak akik normálisak.
A kérdező hozzászólása: Neharagudj...:D De kérdezd már meg, hogy érdekel-e h te mit csinálsz péntek este kit szeretsz hova jársz... a kérdésem minden bizonnyal nem neked szolt mert mint emlitetted normális fiu wagy engem sokkal jobban érdekelne 1 metrosexuális fiu wálasza h megértsem e ferde hajlamu gondolat titkát...:D
ne írj már mindent W betûvel [email protected] nagyon nem [email protected] amugy velem nincs semmi belõlem nem tünt el a férfiasság, rövid hajam van reggelente feldúrom kicsit és megáll egésznap (de nem vagyok igáénytelen se) tudok szeretni olyan lányt aki megérdemli hogy szeressék (barátnómet meg anyámat például) a szex igenis fontos aki nem ezt mondja az szûz még és/vagy hazudik, én normális fiatal vagyok, tanulok, nem iszom félholtra magam minden péntek este, nem dohányzom, edzõterembe járok MERT MERT MERT... valakire nagyon ki lehettél bukva de szerintem te sem vagy az a hûde aranyos, jófej, nem beképzelt pic$a már ne is haragudj... 18/F
A kérdező hozzászólása: mivan pajtás elaludtál?:D
A kérdező hozzászólása: [email protected] erre felwehetsz...:D aztán majd megadom a rendeset csak érted nem akarom h a sok welem egyetértõ bókoljon nekem msnen:D
na akkor dobj egy msn-t :P
nemnem... jól harcol, de nem nyerhet :P
A kérdező hozzászólása: háhhh.. a barátnõtök nem adja fel mert igaza van(:
A kérdezõ a kérdését nyilván nem minden hím nemû egyedre értette, csupán azokra, akikre ez a jellemzés illik. Tehát nem az egész férfi nemet akarta kritizálni, tehát nem kell magatokra venni feltétlenül. És ha logikusan végig gondoljuk, tényleg elszaporodtak mostanában az ilyen fiúk, de ez csak egy divathóbort, ami pontosan ugyanúgy el fog múlni mint az összes eddigi ami felütötte a fejét, majd 50 év múlva "retro" néven ismét visszatér. Nincs ezzel alapvetõleg semmi baj, ez így szokott lenni. Akit nem érint, nem kell magára vennie, vannak még manapság is rendes, udvarias, vonzó fiúk - bár a vonzó nyilván mindegyikõnk számára mást jelent - csak õk nem feltétlenül annyira feltûõnek mint azok, akikre a kérdezõ gondolt.
szerintem el kéne nekik egy kis katonaság. Nem csoda hogy a legtöbb tini csaj is már a jóval idõsebb pasik után szemlélõdnek javarészt. Még az én korosztályom beli pasik is javarészt nyafkák. Persze, tisztelet mindenhol a kivételnek! (akik már foglaltak javarészt ilyenkor:) ) Nincs teljesen igazam, de úgy éreztem fontos ha most azt írom le ami elõször eszembe jut. 22/L
Hát fiúk tényleg igaz hogy kevesen vagytok akik igazán rendesek. De azzal nem értek egyet hogy nincsenek olyanok. Csak tudom, hogy 16 éves korban a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D De sajnos elkell fogadnunk hogy ezekbõl lesz majd egyszer a férjünk.
A kérdező hozzászólása: Áhh most miért mondod... kiírok 1 ilyen kérdést és én wagyok a tektonikos kurwa aki nem elég, hogy lapos de még hülye is éss mellesleg nem utolso sorban Édesapám a ferdült wonalú mégsem azok akik akiket mondhatnám ugyis, hogy "PÁWA K*rwák" és azok akik egyböl kiborulnak 1 ilyen kérdésen holott elég körben nézni... Akinek meg nem inge ne wegye magára...
na most aztán beszóltál :P
A kérdező hozzászólása: Gondolod h a mellemnél csak az iq kisebb... én ugy gondolom, hogy a farkadnál nincs kisebb(:
Nem tudom miért sértõdtetek meg, ne mondjátok, hogy nincs igaza. Tele van vasalthajú sminkelt srácokkal minden! A kivétel mindig tiszteletet érdemel, ettõl függetlenül a kérdezõnek teljesen igaza van.
mellednél már csak az iq-d kisebb
Mivan veletek Fiuk? -a farkunk Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? -nekem még megvan Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? -apád tudja a választ Miért nem tudtok szeretni? -téged? képtelenség Miért hordtok nõi ruhákat? -ne apádból indulj ki Miért csak a szex a fontos? -fajfenntartás... Miért nincs belöletek normális fiatal? -mert apád nõi ruhákat hord Ha neked lehet sértegetni, akkor nekem is. :P 18/F
A kérdező hozzászólása: én is ezt tanácsolom anyádnak(:
16 évesen rengeteg élettapasztalatod van szerintem vágd fel az ereidet szuka
hát ma már sajnos kevesen vannak akik normális srácok!!!! a legtöbben már az elsõ randin, vagy elsõ találkán azt akarják, aztán kihasználnak és eldobnak, majd keresnek maguknak ujabb kvákat!!!!!
A kérdező hozzászólása: magyar undergroundot hallgatok...(Y)
A kérdező hozzászólása: és te elolwastad az elsõ kommentelõt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)
"a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D" jajj, te meg olyan prûd vagy :P 18/F
A kérdező hozzászólása: nem wagyok prüd sõt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek...
ajaj... a barátnõnk feladta :P
Mi viselkedésünk miatt? Sok csaj elvárja hogy a mai srácok pl mindenhol borotváltak legyenek, ebbõl lesz az amikor arra kell bemennem egy nyilvános wc-re hogy a tükörnél a pasik a szemöldöküket szedik. ÉS az e fajta egyenlõség miatt lett az hogy egyre több bu**s pasi van.
Továbbra sem értem hogy ez az egész mért vadult el a nemek közötti rivalizálásig. A nemek ugyanis egymást húzzák bele ezekbe a dolgokba, ugyanis emo lányok nélkül nem lennének emo fiúk, rocker fiúk nélkül nem lennének rocker lányok és a többi. Rengeteg olyan lány van manapság, akire ránéz az ember és elszörnyed, és az, hogy õ is lány, ahogy én is, nem menti fel a dolgai alól. És éppen így van a fiúkkal is. Manapság éppen olyan nehéz rendes lányt találni, mint rendes fiút. Tulajdonképpen ugyanabban a cipõben járunk. De tudom, a rivalizálás örök. 00:14
"egyetértek weled, hogy elkurwult... és biztos ennek is köze van a fiuk e fajta wiselkedéséhez..." aha, persze... biztos köze van... :P fogjál mindent ránk. más szemében a szálkát, sajátodban meg a gerendát se...
Nézz meg egy oldalt, nem kell társkeresõt, elég egy sima iwiwet vagy facebookot, 13évesen már melltartóba fényképezgeti magát tükör elött csücsörítve mint aki faszra vágyik
Sajnos mind puhapö.csök vagyunk. :D
A kérdező hozzászólása: egyetértek weled, hogy elkurwult... és biztos ennek is köze van a fiuk e fajta wiselkedéséhez...
elvadult? az elkurvult szerintem jobban megállja a helyét... bocs kedves 16/L...
A kérdező hozzászólása: hát mert a nõi nem is elégéé elwadult...:D
És miért van az hogy minden csaj sír hogy normális szeretõ pasi kell neki, ha meg ott van akkor szexéhes haverját választja. Ami meg a nõ érettségét illeti, de mi a korral csak érettebbek nézünk ki még ti öregebbnek :P :D
A kérdező hozzászólása: Itt linkeled nekem...:D
"nem wagyok prüd sõt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek..." Nem neked írtam, hanem 00:10-nek...
"és te elolwastad az elsõ kommentelõt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)" Hol védtem? Mutasd :P
A kérdező hozzászólása: Senki nem törte össze a szívem... egyszeráen akkárhogy nézzük a mai fiatalaságot minden lesz belölük csak férfiállat nem..

Miért csak a sztárokat kell istenesíteni, körbeállni, rajongani értük, miért csak ők a legjobb pasik? Egyszerűen érthetetlen.

Hihetetlen, hogy ennyire elvakultak a mai tinik, hogy annyiból áll az agytérfogatuk, hogy a Robert Patisson (vagy hogy kell írni) Zac Efron meg az Adam Lambert a világ legjobb pasija, amikor olyan messze vannak a legjobb, leghelyesebb pasi díjtól mint Kína Kanadától..

Legjobb válasz: most téged mit zavar? ezt szeretik azt kész.

most téged mit zavar? ezt szeretik azt kész.
a legtöbb lány-csaj-nõ a színész által játszott szerepbe van beleszeretve és nem feltétlen a színészbe. azért van oda mindenki a Pattisonért mert a szerep amit játszott az alkonyatban az tetszik nekik, azt hiszik a való életben is olyan lehet, pedig szerintem inkább egy herkás kis köcs#g. annak kifejezetten örülök, hogy valaki így gondolkodik mint te. én fiú létemre sem vagyok oda egyetlen egy külföldi színésznõért-énekesért. A magyar celebekrõl meg nem is beszélve. Számomra az ilyen Bódy Szilvi és Dundika taszítóak az életfelfogásuk, stílusuk és személyiségük miatt. Pedig alapvetõen egy teljesen átlagos fiú vagyok, itt értem, hogy nem lázadok semmi és senki ellen, nem vagyok rocker, hippi vagy mit tudom én. Egyserûen nem vagyok oda a média vakításért. 22f
miért érdekel ez téged? mindenkinek más az izlése. ha zavar szardd le a kis pi.csákat akik jujjj zacccc jujj robbiii-znak éjjelnappal. kinövik. de sztem attol még h pl zac efronrol belinkeltél egy képet amin van bõrhibája attol még nem lesz sokkal szörnyebb. akkor te már szoba se állsz egy pattanásos fiuval mert a pattanástol már nemhelyes? nem azt kell nézni hanem az egészet együtt és sztem adamlambert helyes pl. nekembejön ezvan. zacefronnak is szép vonásai vannak. de amugy utálom a hsm-et. 16l
Szerintem mindig is voltak (ahogy sokan írták már), ilyen tinibálványok.Amikor én voltam 13-14 mindenki Backstreet boys rajongó volt(rajtam kívül, én utáltam :D), meg ugye a színészek, minden másidik lány Freddie Prinze jr.-ért meg Ryan Philippe-ért volt oda (mondjuk szerintem õk jobban néztek ki mint a mai "ideál"), azt is kinõtte a generáció, ezt is kifogja.
fúúj mind a három :D én justin bieberért voltam oda akkora hülye vagyok ::DD mé pont õ de már rá se tudok nézni :D:D::D fúúj :S:S:S::SS :D:D
Végre egy normális lány :)
ezen én is gondolkoztam.xD Röhögnöm kell mindegyiken :"D csak mert profi sminkesek vannak bízva.Belõlem is jó nõt csinálnának xd Szerintem mindhárman rondák. Egyikse tetszik.A másik meg az, hogy minek álmodozzak róla?xd úgyse lesz az enyém...
Én se értem, hogy mi a szép ezeken, de engem nem zavar ha a sok hülye isteníti õket. Én biztos nem fogom.
Egyetértek veled! Nem értem, hogy tinilányok EZREI (vagy inkább milliói?) mit esznek rajtuk... 15/L
mert ez a menõ, mert a csapból is õk folynak. most nagyon bejött a vámpírtéma, imádom én is. Robert Pattinsont mégsem bírom, szerintem ronda, hétköznapokon pedig igénytelen, mint a franc. mondom ezt úgy, hogy szeretem a Twilight-ot nagyon. ha már témánál vagyunk, Taylor Lautner vagy Kellan Lutz sokkal jobban bejön, mint Robert. Zac Efron már nem olyan húdemenõ, de mikor mindenhol a HSM volt a téma, akkor sem jött be, egyszerûen irritált. Adam Lambert zenéit szeretem, de nem mondanám jó pasinak. egyébként ilyen tinibálványok mindig voltak/vannak/lesznek, mert ez a tuti üzlet: a tizenéveseket "megvenni".
Mindig kellenek sztárok. Példaképeket kell "csinálni" a tiniknek! (Aki beveszi, magára vessen:) ) Sok pénzt fektetnek ebbe, rengeteget! A filmekbe persze nagy gonddal egy megnyerõ személyiséget is varázsolnak köréjük, ami az utcai járókelõknél nem igazán jellemzõ... A lányok természetesen ez után fognak vágyakozni. A fiúk meg majd olyan frizurát akarnak, úgy fognak öltözni, viselkedni stb. Már az nemtommilyen férfi dezodor reklámjában is egy Pattison külsejû hódít már a liftben:) Ez a (show)biznisz!:D
Hát én a sztárokat is ugyanúgy megnézem, mint az utcán a pasikat. :D Most kövezzetek meg, de nekem bejön Robert Pattinson csak amennyire lehet kulturáltan fejezem ki a tetszésem és olyan helyen, ahova illik. :D Ezt a fajta megnyilvánulást viszont én se szeretem...
Kérlek, ne általánosíts. Én nem vagyok, és fiatalabb koromban sem voltam olyan, aki tini"sztárok" után futkos, sorra veszi a könyveit, cédéit. Szerintem is nevetségesek ezek. Nem is a filmjeiért/zenéiért szeretik õket, hanem mert"olyancukcsimukcsik". Nézd meg pl. az Efron gyereket. Amíg tartott a HSM-láz, addig sokan belevoltak esve, de ahogy bejött a Twiligh, meg az azt hiszem Camp rock (vagymi), már el is felejtõdött. Hol hallasz már róla ? Addig tart a hírnevük, míg egy hasonló kaliberû énekes/színész meg nem jelenik a színen, majd õ is eltûnik. Szerintem sem helyesek, de biztos van olyan, akinek igen. Pl. a barátnõiknek, biztosan õ a leghelyesebb. De, mint mondtam, majd bejön egy újabb divatfilm, aztán Robertnek fuccs. 15/l
*bele voltak esve
Ha még fiú lennél, akkor azt mondom érthetõ, de így.:) Nem mindegy, te majd másért rajongsz.
mert ezt akarják beállítani az emberekkel hogy te is ezeket szeresd ezek folynak a csapból is ezért kötelezõen imádni kell õket a fiatalok még butuskák keresik ömagukat majd 10év múlva lecsengenek és akkor a korosztályba megint bedobnak egy két figurát akiket ezért fizetnek hogy a sok csaj sikítson utánuk minél több rajongójuk van annál több a profit a rájuk épülõ cégeknek nem mindegy hogy 10csaj követi a divatukat vagy 100millió konkrét iparágak épültek köréjük és ez megéri nekik na meg most amugyis az emos hajat nyomják mert ez a trend el kell fogadni régen a bundes-liga frizura volt menõ most meg ez majd fognak ök még jót röhögni hogy hogy néztek ki!
A kérdező hozzászólása: Zavar és kész... Mindenhol ezt hallom, iskola vagy bármi, hozzájuk hasonlítgatják a másik embereket stb. Miért ne zavarhatna? Õket állítják be az álompasinak, amikor nem azok ...
nekem egyik star pasi sem jon be, egyaltalan nem, foleg, ki nem alhatom oket , Justin Biebert kifelejteted :P
A kérdező hozzászólása: Justin Bieber még arra sem érdemes, hogy megemlítsem, akkora egy ronda kis ficsúr :D Igaz, Adam-nak legalább jó a hangja, ezt nem vitathatom, de nem kéne a legszebb pasinak megválasztani meg ilyesmi, amikor közel sem így néz ki a valóságban... Amit pedig képet linkeltél... hát leestem a székrõl, ezt komolyan mondom! Amúgy írjátok be gugliba és keressetek rá: without makeup sokkoló képeket mutat.
Ha-ha-ha. " Végre egy normális lány. :) " Ettõl én még nem mondanám annak. Nem ezekért rajong, akkor másokért. Ízlések és pofonok. Ez van. Én szeretem Justin Biebert. A normális ész keretein belül. E mellett a kedvenc bandám a Simple Plan... Az most nem érdekes, hogy mit szeretek... Na, szóval: Ha nem ezekért rajongsz, akkor másért, vagy senkiért se*. Ha pl. a metált szereted, mások meg fújolnak, ez ilyen... Még jó, hogy mindenki nem egyforma!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!