Találatok a következő kifejezésre: Miért, milyen miatt (22 db)

Miért, milyen okok miatt fájhat a nő melle?

Csak az egyik, nálam a jobb. Csomót nem érzékelek.

Legjobb válasz: Nekem meg általában a bal fáj (néha kicsit a jobb is). Meg fog jönni, peteérés, nekem ezek miatt. Más okot nem tudok ha nem érzékelsz csomót.

Nekem meg általában a bal fáj (néha kicsit a jobb is). Meg fog jönni, peteérés, nekem ezek miatt. Más okot nem tudok ha nem érzékelsz csomót.
A kérdező hozzászólása: P.érés még odébb van, kb 7-8 nap.

Szidott már meg, tolt már le a főnököd? Miért? Milyen érzés volt benned később e miatt?

Legjobb válasz: Ma is :-( Teljesen igazságtalanul, rohadtul érzem magam utána, mert nem tehetek arról, amiért letolt. Rendszeresen ezt csinálja, ha meg próbálok védekezni, akkor azt mondja "nem érdekel a magyarázkodás". Ezek után pedig 2 perc múlva dícsér a kolléganõmnek, hogy milyen ügyes, talpraesett vagyok. Néha komolyan az az érzésem, hogy tudathasadása van. Ja, és úgy érzem magam, mint egy 10 éves kisgyerek, akit leszidott az anyukája :-(

Ma is :-( Teljesen igazságtalanul, rohadtul érzem magam utána, mert nem tehetek arról, amiért letolt. Rendszeresen ezt csinálja, ha meg próbálok védekezni, akkor azt mondja "nem érdekel a magyarázkodás". Ezek után pedig 2 perc múlva dícsér a kolléganõmnek, hogy milyen ügyes, talpraesett vagyok. Néha komolyan az az érzésem, hogy tudathasadása van. Ja, és úgy érzem magam, mint egy 10 éves kisgyerek, akit leszidott az anyukája :-(
igen én is mint egy óvodás, pláne, ha szarkavarás eredménye a letolás..
na én is a legfiatalabb vagyok, hát minket könnyû kikezdeni, mert talán még mi sem érezzük a valódi értékünket, vagy nem tudom....
A hozzáállásotok nem túl jó olyan szempontból, hogy a fõnök/felettes felé nem szabad érzelmeket kimutatni. Kérdezõ: nagyon rosszul tetted, hogy nem szóltál a késõbb érkezésrõl. Akármilyen sértõnek is vetted a múltkori beszólását, akkor is õ a felettesed és ha te nem mutatsz tiszteletet felé, soha nem fog téged emberszámba venni. Ha jóban akarsz lenni a felettessel, azt kell éreztetned vele, hogy õ egy fontos ember, akinek adsz a véleményére, szakmai tudására. Azzal, hogy te nem avattad be a késõbb érkezésbe, azt kommunikáltad, hogy nem tartod magad vele egy csapatba tartozónak. Nem csoda, ha kiakadt rád. Szerintem próbáld valamivel kiengesztelni, mert így egyre rosszabb lesz a légkör köztetek. (Félreértések elkerülése végett: egyikõtöket se ismerlek és fogalmam sincs kinek van igaza a vitátokban, de ez az ésszerû eljárás minden fõnökkel, felettessel, problémás kollégával szemben, ha nyugtot szeretnél)

Mi a véleményetek arról, hogy Bécs a világ legélhetőbb városa? Miért, milyen tényezők miatt alakulhatott ez így?

http://www.mfor.hu/galeria/912.html

Legjobb válasz: az a véleményem hogy ez így is van.

az a véleményem hogy ez így is van.

Mindegy melyik pártra, de miért, milyen alapon, mi miatt, szavazol rá?

Legjobb válasz: Mivel Magyarországon vagyunk, megpróbálom megtippelni, hogy melyik az, amelyik a legkevesebbet lop. Egyébként a jobbikon nagyon gondolkodom. Talán az egyetlen párt, aki még nem tett rosszat, nem lopott, és lelkes, valamint talán a számonkéréssel meg tudja szívatni a "nagyokat". Kell egy párt a parlamentbe (nem mondom, hogy feltétlen az élre és a miniszterelnöki székbe), akitõl félnek kicsit, aki majd visszaszól, akár durván is.

Mivel Magyarországon vagyunk, megpróbálom megtippelni, hogy melyik az, amelyik a legkevesebbet lop. Egyébként a jobbikon nagyon gondolkodom. Talán az egyetlen párt, aki még nem tett rosszat, nem lopott, és lelkes, valamint talán a számonkéréssel meg tudja szívatni a "nagyokat". Kell egy párt a parlamentbe (nem mondom, hogy feltétlen az élre és a miniszterelnöki székbe), akitõl félnek kicsit, aki majd visszaszól, akár durván is.
Én tudatosan fogok a Jobbikra szabazni.
Jó a kérdés! Nagyrészt kizárásos alapon szavazunk, különösebb ok nélkül. (Valszeg a FIDESZ-re fogok szavazni.)
A kérdező hozzászólása: Nem lenne jobb tudatosan szavazni?
A kérdező hozzászólása: Aki tudatosan szavaz, a leggyakrabban kizárásos alapon szavaz. Ebben az értelemben, nem vitatkozom veled. Az én kérdésem inkább azt feszegeti, hogy a mostani kiélezett helyzetben, legalább a fontosabb elképzeléseket be kellene mutatni, és nem csak a kampány szövegeket nyomni. Annyit hallottam már „ a munkanélküliséget csökkenteni kell, a KKv kat támogatni „! De azt hogy miként, azt soha. Ezekre a mikéntekre kellene kikövetelni a válaszokat, hogy tisztán láthassuk hogy a választások után mire is számíthatunk valójában. Sok út létezik A-B be, csak a két pont közötti egyenes megélése nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nem kiélezett a helyzet. Utoljára Magyarországon '56-ban meg '44-ben volt kiélezett helyzet. Az hogy gazdaságilag merre fogunk haladni, az elég kiélezetté teszi a helyzetet. Egy olyan pont elõtt állunk, ami megpecsételheti az ország sorsát, mert még 4 év multi és bank hatalmi csapda, az a teljes megsemmisülést jelenti gazdaságilag, és társadalmilag is. Számomra a Fidesz politikája, a legnagyobb talány és erre a mai helyzetre nem ad választ az akkori kormányzásuk. A számomra nem mindegy hogy ugyan azon az úton járunk tovább mint eddig „ jelzem a Fidesz kormányzása idején is” amiben az érzelmeinknek az Európához tartozás dominált és túl sok gazdasági lemondásokkal jár. A Fidesz sem képes nemet mondani az Eu nak sok tekintetben, pedig nyilvánvaló hogy káros a számunkra sok tekintetben. Lásd földtörvény! Rövid kampány? Csak arra jó hogy lényegi kérdések helyett csak a politikai reklámok legyenek a placcon. 1 kulcsos szem jöv adó, ez is Fideszes javaslat, de kinek jó? Az hogy a Fidesz a középrétegeket támogatta eddig is az nyilvánvaló, de kifogja fizetni a révészt, ha munkahelyeket teremtünk? Mi lesz a társadalom alsó 40 % val, mehetnek a levesbe? Egyszerûen semmit nem akarnak elárulni a mikéntekrõl, pedig ezek befolyásolják a jövõbeli Életünket, ezek határoznak meg szinte mindent. Mibõl akarnak átalakítani, vagy akarnak e? Ha az országban sokan követelnénk, a hiteles tájékoztatást, mint cselekvési tervet akkor nem tudnának szabadulni elõle. Ha minden világos lenne, akkor lehetnénk tudatos szavazók, nem az alapító okiratból!
Lényegében szimpátia alapján. Mivel kicsiny hazánk nem korrupt demokrácia, hanem "korrupció meghajtású demokrácia", és mivel minden párt bír legalább egy (számomra) tolerálhatatlan jellemhibával, ezért arra adom a voksom, aki ideológiai alpon a legközelebb áll (majd) az értékrendemhez.
"még 4 év multi és bank hatalmi csapda, az a teljes megsemmisülést jelenti gazdaságilag, és társadalmilag is." Nehogy azt hidd, hogy a multiktól való rettegés egy fokkal is logikusabb, értelmesebb vagy kevésbé nevetséges, mint a liberális értelmiség "segítség, jönnek a nácik" bérrettegése.
SZERINTEM MAGYARORSZÁGON MÁR CSAK DRASZTIKUS LÉPÉSEKKEL LEHET RENDET CSINÁLNI. TALÁN A JOBBIKNAK SIKERÜL ODAFENT KITAKARÍTANI A SZEMETET. A TÖBBI CSAK MEGIGÉRI DE AZ SEM BIZTOS.

Ajánlanátok nõi szentet (bérmálásra)? Miért pont õt ajánlod? Milyen tulajdonsága miatt?

Rólam talán fontos tudni, hogy kedvenc idõtöltéseim a tánc és az úszás, szeretek kirándulni, rajzolni, olvasni. Cserkész vagyok. Orvosnak készülök, érdekelnek a természettudományok.

Legjobb válasz: Római Szent Franciska, az édesanyák védõszentje. Az alábbi linken olvashatsz róla: [link] Vagy Boldog Salkaházi Sára apáca, aki önmagával szemben is szigorú életet élt (a cserkészet miatt jutott eszembe) és az üldözötteket (fõleg zsidókat) mentette, rejtegette. Pár éve avatták boldoggá.

Római Szent Franciska, az édesanyák védõszentje. Az alábbi linken olvashatsz róla: [link] Vagy Boldog Salkaházi Sára apáca, aki önmagával szemben is szigorú életet élt (a cserkészet miatt jutott eszembe) és az üldözötteket (fõleg zsidókat) mentette, rejtegette. Pár éve avatták boldoggá.
Salkaházi Sárához még: vértanúhalált halt, a nyilasok lõtték agyon. Végig a kivégzõiért imádkozott.
A kérdező hozzászólása: Franciska élete elgondolkodtatott... Jó volna, ha õrangyalom fényénél én is tudnék éjjelente virrasztani, olvasni és írni... 
A kérdező hozzászólása: Sárában tényleg pozitívum az is, hogy Magyarországhoz kötõdõ, viszont nem vagyok teljesen biztos, hogy ha még nincsen szentté avatva, akkor választhatom-e?
A kérdező hozzászólása: ...a Sára névre rákeresve találtam: Kali Sara, Saint Sara magyarul Fekete Sára vagy Szent Sára a romák védõszentje. Hivatalosan nem avatták sem szentté, sem boldoggá, de a cigányok közt tiszteletének mégis nagy kultusza alakult ki, amit a Vatikán is engedélyez. ...nem igazán vagyok meggyõzõdve, hogy ez a legjobb választás lenne.

Lányok ti miért nem szeretitek az orális szexet? A Pénisz íze miatt? Vagy mi vele a problémátok? És milyen helyzetekben csináljátok meg?

Legjobb válasz: A pénisznek önmagában nincs íze, illetve "bõr" íze van. Az elõváladéknak és az ondónak van íze, ami kellemetlen, ha a fiú sokat iszik, cigizik, kávézik. Nem mindenkinek probléma, de ugyebár ez fizikailag nem élvezet egy nõnek. Többnyire azért csinálják, hogy örömet okozzanak. Ha a barátnõd csinálja, örülj neki, ne várd el, hogy örömtáncot is járjon tõle. Az meg a másik, hogy a pornófilmek és a trágár beszéd miatt sokan megalázónak is tartják.

A pénisznek önmagában nincs íze, illetve "bõr" íze van. Az elõváladéknak és az ondónak van íze, ami kellemetlen, ha a fiú sokat iszik, cigizik, kávézik. Nem mindenkinek probléma, de ugyebár ez fizikailag nem élvezet egy nõnek. Többnyire azért csinálják, hogy örömet okozzanak. Ha a barátnõd csinálja, örülj neki, ne várd el, hogy örömtáncot is járjon tõle. Az meg a másik, hogy a pornófilmek és a trágár beszéd miatt sokan megalázónak is tartják.
Nem tudom, engem nem vonz a dolog. Valahogy nem jön be, ennyi.
Párom kedvéért csinálom meg ha õ élvezi és ez jó érzéssel tölt el plusz olykor olykor én is élvezem kicsit:)
es neked ezt mondta minden lany h nem szereti ?:D mert en kivetelesen szeretem:p sot imadom csinalni :DDD
Én imádom csinálni, ha látom hogy a párom is élvezi.A másik meg simán le is nyelem neki :) Nem kell ebbõl akkora ügyet csinálni!
Én szeretek szopni, nem csak amiatt, mert látom, hogy õ élvezi. Egyszerûen beindít, imádom az ízét is. (Volt már olyan fiú, akinek nem jött be az íze, de az utolsó pasim íze nagyon finom volt, mindig le is nyeltem.)
nem tudom, részemrõl szeretek szopni és le is nyelem.
A kérdező hozzászólása: én egyáltalán nem akarom hogy lenyelje..
nem igaz, hogy a lányok (minden lány) nem szereti. -.- ha épp kedvem szottyan rá, csinálom (a barátomnak).
A kérdező hozzászólása: de magyarul akkor nem szereted és csak akkor csinálod ha kedved szottyan..
én ilyet nem mondtam -.- attól hogy a nap 24 órájában nem az jár a fejemben hogy sz*pni akarok, még szeretek. (pl nem akarsz a nap 24 órájában fagyit enni sem...)
A kérdező hozzászólása: Óó dehogynem..:)
mneked meg mi a bajod? ez van, minek kötekedsz?
A kérdező hozzászólása: Semmi bajom sincs és nem is kötekedtem egyáltalán, sajnálom ha úgy tûnt, talán te vagy túl feszült. Jót tenne neked egy masszázs.
kösz a tippet, estére megoldom ;)
A kérdező hozzászólása: örülök.
fizikailag nem okoz élvezetet tény, de iszonyatosan be tud nedvesíteni ;) az elején írta valaki :D én szeretem, túlságosan is. pornóban is kb csak ez a része érdekel.. ha magamhoz nyúlok, akkor is ezen jár az agyam.. :) imádom érezni a páromat a számban, úgy is, hogy õ irányít.. bárhogy jöhet ;)
Hát ahogy elnézem ezeket a leveleket komolyan mondom, akinek élvezet a szopás az egy gusztustalan ember még hogy a párja kedvéért, mert talán akkor nem fogja szeretni a párja ? csak ha leszopja. Hogy mi egy undorító emberek vannak ebbe az országban.
a lányok többségének az a problémája az orális szexxel hogy nem akarják lenyelni az ondót, nem szeretik ha a szájába élveznek és köpködni se fognak neki állni, a legtöbb pasi ezt meg nem fogja fõl. így egyszerûbb nem csinálni. Megjegyzem én nem tartozom közéjük :)
szerintem félreértetted. én csak azt akartam írni ezzel, hogy szerintem komoly kapcsolatban 17évesen is belefér az orális szex. akkor már 2éve voltam egy fiúval. bolhabokányit se érzem magam ettõl qrvának :)
Csajok imádlak titeket!! Mellesleg én ismerek olyat aki fél attól, hogy a szemébe megy. 20/F
A kérdező hozzászólása: hát nekem barátnõm nem szereti nagyon csinálni..én viszont imádom õt nyalni, amugy én cigizek, akkor lehet azértvan mert rossz ízû..
utolsó: az milyen aranyos. :-)
nincs íze és ha szereted a pasidat akkor élvezed és nem kényszerbõl csinálod én eleinte nem mertem zavarban voltam de pár alkalom után kifejezetten megszeretem és nem kell kérnie magamtól csinálom mert szeretem és felizgulok tõle nagyon
Én szeretem. Mert a párom is szereti, nálam ez alap.
Nekem nincs bajom vele. Sõt... Szeretem orálisan kielégíteni a barátomat+lenyelem, mivel tudom, hogy nagyobb élvezetet adok neki ezzel és erõsebb orgazmusa lesz. Nekem a legfontosabb, hogy a barátomnak jó legyen s ezért megtennék mindent/megis teszek mindent amit csak kér. 19/L
nálam csak annyi a probléma h szerintem megalázó, így nálam bizalom és szeretet kell h meg tudjam tenni :) 17/L
én ha szerelmes vagyok, mindent és bármit megadok a barátomnak. a mostani kapcsolatom elég komoly, de egy szava nem lehet a páromnak :D viszont van egy barátnõm, aki ki se próbálta, és nem is fogja, mert "undorító", meg "az õ szájába nem való"... szerintem ez hülyeség, de szíve joga..
Szerintem kicsit k/rvás, hogy már a 17 éves kiscsajok is ezt csinálják...
17évesen már 2éve jártam egy fiúval. nem tartom qrvásnak, hogy a számba vettem. viszont aki elmegy bulizni, és 2óra (vagy annyi se) ismeretség után lecumizza a srácot (ne adj isten több srácot is), na az qrva..
Pontosabban az is. Attól még nem mentség a tinik*rválkodásta, hogy "de nálam nagyobb k*rvák is vannak". Tudod nem lefelé kell viszonyítani, hanem felfelé.
kedves 31-es.. te igazán prûd egy ember lehetsz :) csak sajnálni tudom azt, aki beléd akad

Milyen hosszan kell leírni azt, hogy miért és ki miatt romlott meg a házasságunk?

14 év házasságról van szó, 2 gyerekünk van, sajnos nem tudunk megegyezni a gyerekek elhelyezésében. Egyel?re csak békéltet? tárgyalás volt, a továbblépéshez írásban kell részletezni a házasság megromlásának okait és azt, hogy ki mennyit foglalkozott a gyerekekkel. Esetleg ha valaki tud mutatni a neten példát szívesen elolvasnám.

Legjobb válasz: Mutatni nem tudok,nem is láttam ilyet,de szerintem nem is az a lényeg,hogy másnak milyen hosszú. Szedd össze a gondolataidat,ülj mellé többször,hogy ne maradjon ki semmi,amit te lényegesnek tartasz. Milyen korúak a gyerekek?

Mutatni nem tudok, nem is láttam ilyet, de szerintem nem is az a lényeg, hogy másnak milyen hosszú. Szedd össze a gondolataidat, ülj mellé többször, hogy ne maradjon ki semmi, amit te lényegesnek tartasz. Milyen korúak a gyerekek?
A kérdező hozzászólása: 11 és 9 évesek.
https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410000/420000/A_haz.. Ez csak példa, de lehet hasonló a tied is.
Az én lányaim 13és8évesek voltak, mikor elváltunk.A bíróság hozzám helyezte a gyerekeket, mert kicsik, és õk nem dönthetnek, hol akarnak élni.Ha az apa annyira ragaszkodik, akkor pszichológiai vizsgálatnak vetik alá õket, kinél felel meg jobban a neveltetésük.A házasság romlását nem kötelezõ részletezni, ha nincs akkora nagy oka, még akkor is, ha a férj ragaszkodik hozzá.A házasság elfásulása, ennyi.Nekem 3tárgyalás volt, mert a volt férjem jó ügyvédje, meg az enyém megegyezett peren kívül.Nem fizet tartásdíjat, de az enyém maradt a lakás, amit közösen vettünk.
A bíróságot nem érdekli, hogy miért ment tönkre a házasságotok, a gyerekek érdekeit nézik. A gyermek elhelyezésnél azt veszik figyelembe, hogy kinél vannak nagyobb biztonságban a gyerekek. Általában az édesanyáknál helyezik el õket.
A kérdező hozzászólása: Nem teregetném ki a szennyest, ha nem muszáj, de mivel nem tudtunk megegyezni ezt kéri a bírónõ. Igen, gondolom, hogy a gyerekek helyzetét nézi. Köszönöm a válaszokat!

Tegnap műtöttek:konizáció+eü. Küret. Miért fáj a hasam? A konizáció vagy a küret miatt? És kinek milyen tapasztalatai vannak, meddig tart a fájdalom?

Legjobb válasz: Kicsit figyelmetlenül olvastam, csak a konizációra figyeltem fel, A küret miatt is simán fájhat a hasad, sajna ebben is volt részem, vérezhetsz is utána még egy egy jó ideig, ez is normális. Gondolom 6 hét múlva vissza kell menned kontrollra, addigra teljesen rendben leszel majd.

Kicsit figyelmetlenül olvastam, csak a konizációra figyeltem fel, A küret miatt is simán fájhat a hasad, sajna ebben is volt részem, vérezhetsz is utána még egy egy jó ideig, ez is normális. Gondolom 6 hét múlva vissza kell menned kontrollra, addigra teljesen rendben leszel majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Két hét múlva kell mennem kontrollra
Szia! Nekem kb. 8 évvel ezelõtt volt hasonló mûtétem. Nem emlékszem már rá olyan részletesen, de jópár napig fájt a mûtét után, utána a fájdalmat felváltotta egy érdekels "szurkáló" érzés, ami inkább volt kellemetlen, mint fájdalmas. Végülis egy seb keletkezik a beavatkozás során, aminek be kell gyógyulnia, ez idõ, de ne aggódj, rendbejön. Jobbulást kívánok.

Kinek milyen fogkrém vált be a legjobban? Miért? Az íze miatt, vagy simábbnak érzi a fogát tőle, vagy mi miatt?

nekem a legjobbnak az elmex bizonyult

Legjobb válasz: Paradontax. A fogdokim ajánlotta, kaptam is tõle ingyen kipróbálni mintát, bevált, de egyébként elég drága.

Paradontax. A fogdokim ajánlotta, kaptam is tõle ingyen kipróbálni mintát, bevált, de egyébként elég drága.
Nekem a Sensodyne, mert mióta használom, nem érzékeny a fogam
Colgate! Évek óta ezt használom, nem mindig ugyanazt a típust, legtöbbször Total12-t, de néha Max White-ot

Miért mondták többen is, hogy csinos vagyok, ha én nem látok magamon semmi extrát? Úgy tudtam ezt fõleg az öltözködés miatt mondják, de én nem vagyok kihívó, átlagos ruhákba járok. Nektek milyen lány csinos?

Legjobb válasz: Sok lány csinos. Vannak olyan nõk akik ha egy koszos farmert meg szakadt felsõt meg gumicsizmát vesznek fel akkor is dögösek :) Van aki meg mindenben sz**arul fest :) Szóval attól függ h milyen lány van abban a ruhában. A ruha leginkább takar vagy nem takar.

Sok lány csinos. Vannak olyan nõk akik ha egy koszos farmert meg szakadt felsõt meg gumicsizmát vesznek fel akkor is dögösek :) Van aki meg mindenben sz**arul fest :) Szóval attól függ h milyen lány van abban a ruhában. A ruha leginkább takar vagy nem takar.
Kép? :3
attól h vékony vagy még lehetsz formás, ezt most nem a húsosokra értettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mégegyszer!:) Én nem hiszem magamról, hogy csinos vagyok, ezért lepõdöm meg, ha ezt mondják. És sztem ez látszik is rajtam (mármint nem a meglepõdés, hanem, hogy nem vagyok túl magabiztos).
Általában az emberek nincsenek tisztában azzal, hogyan néznek ki, ezért gondolhatod, hogy nem vagy csinos. Szerintem inkább ne hidd magadról, hogy jól nézel ki (attól még nézhetsz ki jól), minthogy azt hangoztasd, milyen jó csaj/pasi vagy (holott valójában baromi ronda). Milyen lány csinos? Hmm...aki éppen tetszik az nagyon csinos, aki meg nem tetszik, de van pozitív kisugárzása, mosolygós, stb...:)
A kérdező hozzászólása: Igazából annyira nem vagyok formás, mert elég vékony vagyok.
szerintem csak kedveskedni akartak
a fene sem tudja ezt! az ember magának nagyon ritkán tetszik :) Lehet másnak szexi vagy melegítõben is. persze ha kopasz vagy na akkor már lehetnek gondok....meg ha se segged , se formád nincs, csak egy villanyoszlop vagy amin van pár lyuk, .
Amig 1 lány mosolyog addig az gyönyörû, de ugyebár mindenkinek más az ízlése de ez nem zárja ki az elsõt:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hasznos volt.:) Viszont én nem tartom olyan lánynak magam, aki melegítõben is vadítóan jól nézne ki.
Küldj képet :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!