Találatok a következő kifejezésre: Miér van hogy gusztustalan (2 db)

Miért van, hogy néhány pasi "elvárja" az anális szexet a barátnőjétől, viszont a saját seggüket úgy féltik mintha aranyból lenne, meg az már gusztustalan?

A melegek meg köcsögök, pedig teljesen ugyanaz a téma... Nem azt mondom, hogy valamelyik nő nem szeretheti, de manapság egyre alapabb, mintha teljesen normális dolog lenne, pedig szerintem nagyon nem az...

Legjobb válasz: Elvileg, meg hát azt mondják azért, mert más érzet, és jobb, "finomabb". Az anális szex nyilván, hisz szorosabban zárnak az izmok, erõsebbek, persze, hogy jobban élvezik. Csak nem túl egészséges, mert a kettõs, gyûrûs záróizom nem bírja ezt a terhelést. Mint mikor vkinek megereszkedik a melle, "edzéssel" nem lesz jobb a már meglévõ állapot, csak mûtéttel. A kettõs izmok közül az egyiket tudjuk akarattal befolyásolni (ellazítani), a másikat nem, az csak akkor tágul ki, mikor hosszan ülünk a wc felett. Ezért tehát nem éppen tesz jót az izmoknak, mikor análisan közösülünk. Szerintem egyszer ki lehet próbálni, ha az ember ki akarja, de hosszabb távon nem javasolnám. Az a pasi, aki dob azért, mert nem vagy rá hajlandó (pl), az annyit is ért.

Elvileg, meg hát azt mondják azért, mert más érzet, és jobb, "finomabb". Az anális szex nyilván, hisz szorosabban zárnak az izmok, erõsebbek, persze, hogy jobban élvezik. Csak nem túl egészséges, mert a kettõs, gyûrûs záróizom nem bírja ezt a terhelést. Mint mikor vkinek megereszkedik a melle, "edzéssel" nem lesz jobb a már meglévõ állapot, csak mûtéttel. A kettõs izmok közül az egyiket tudjuk akarattal befolyásolni (ellazítani), a másikat nem, az csak akkor tágul ki, mikor hosszan ülünk a wc felett. Ezért tehát nem éppen tesz jót az izmoknak, mikor análisan közösülünk. Szerintem egyszer ki lehet próbálni, ha az ember ki akarja, de hosszabb távon nem javasolnám. Az a pasi, aki dob azért, mert nem vagy rá hajlandó (pl), az annyit is ért.
A segglyuk sz.rasra valo. Dugasra ott a punci. Aki seggekre vagyik, az menjen b.zinak.
Aki elvárja, és követeli, nem igazi barátnak való. Ennyi. De érdekes, ha egy lány akarja, a barátja meg nem teszi be, a csaj van felháborodva, és még büszke magára, hogy ezt pedig sok férfi szeretné... 18/L
mert birtokolni akarják a nõt minden pocikájával együtt...mint mikor a kutya meghágja a lábad...úgy gondolja megteheti, mert ugyérzi õ a felsõbb rendû....szerintem pedig csak megkellene tanulni felrúgni...
Egy igazi férfin 2 bemeneti nyílás van: 1., A szája, ahol a kaja és a pia megy be 2., Az orra, ahol a levegõt veszi Minden más szigorúan kijárat! Ennek mondjuk kevés köze van ahhoz, hogyha valaki fingón durrantja az asszonyt. Ha mindketten élvezik miért ne. Ha meg a csaj nem akarja akkor miért csinálja?!
Azért, mert sz-rra sem becsülik a pi-át.
" a saját seggüket úgy féltik mintha aranyból lenne"--- Ezen most nagyot nevettem, köszönöm kedves kérdezõ, feldobtad a napomat...:D:D Egyébként én sem értem õket. Ha nem találják undorítónak, hogy seg*berakjanak egy nõt, akkor miért vannak kiakadva azon, hogy más férfiak pedig férfiakat raknak se**be.
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam. A pasim mondta hogy szeretné......simán belementem, mert én is szerettem volna kipróbálni. Nem bántam meg. Viszont én is kényeztethetem ott, nem zárkózik el tõle.
Igen, én is jót nevettem a kérdésen. Volt egy haverom, akivel beszélgettünk errõl, és ugyanezt mondtam neki is. Azt mondta, hogy ez egészen más! Na, persze, neki. Meg csak hogy az elsõ néhány alkalommal kellemetlen. De miért is kéne a nõnek akár egy alkalommal is olyat csinálni, ami kellemetlen? Nekem meg van vibrátorom, beraknám én bármelyiknek, kiváncsi vagyok mit szólnának hozzá.
Szeretik a belbakteriumokat a farkukon.
A kérdező hozzászólása: Utolsó 6 válaszoló.. Köszönöm, látom vannak normális emberek! :)
Az a baj, hogy már a csapból is pornó jön, és egy snassz dugás már nem is érdekes. Ezért minden pornóban van már anal, és ezért a pasik azt hiszik, hogy az az alap. Pedig orvosilag sem ajánlott, Kriston Andrea is pl. nagyon ellenzi (õ a nõi intim torna feltalálója, ha valaki nem tudná). Ráadásul a filmekben valóban az van, hogy váltogatják a lyukakat, pedig az szigorúan tilos, aztán lehet csodálkozni, hogy a nõ nem tud kigyógyulni a hüvelygombából. Szerencsére az én párom is gusztustalannak tartja. De volt olyan pasim, aki folyton nyaggatott vele, és azzal jött, hogy az exe is engedte. Na, elég hamar dobtam is.
Az még hagyján, de amellett a jelenség mellett, amit írtál, sok ostoba még azzal sincs tisztában, hogy megadja a módját, és nincsenek tisztában a fertõzések módozataival. Anál után szájba, hüvelybe, pfej... Intelligens partner tudomásul veszi, hogy ez nem követelhetõ, nem erõszakolható, nem zsarolható ki a másik félbõl, mint semmi más sem, amit a másik nem akar! Csak ugye sokaknak ez nem evidens...
A kérdező hozzászólása: Miért lenne ez az? :)
# 9/10 ma 18:49 Neked a szádat hágnám meg, hogy ne magyarázz addig se ilyen baromságokat.
szerintem se normális de egyszer kipróbálnám análisat is 20f
A kérdező hozzászólása: Nekem úgy jött le.. :) )))
# 4/ Ezt egy szóval ne mondtam. ;)
A kérdező hozzászólása: Persze, az igazi férfin 2, az igazi nõn meg 3? :) miben különbözik? Épp erre lennék kíváncsi kedves (valószínûleg) alfahím második hozzászóló :)
Hát nem tudom. Én pasi vagyok és nem félnék ettõl. Viszont eddig még egy barátnõm sem hozakodott elõ ilyennel, én meg nem mertem felhozni. Egyébként elfelejtesz egy dolgot. Az átlag heteroszexuális kapcsolatban a nõ dugja a férfit. Ezek után már felesleges logika a "saját seggüket féltik" dolog. Az meg a magánvéleményed, hogy szerinted mi normális. Egyébként a környezetemben igenis átlagosnak mondható, akivel ilyesmirõl beszéltem, a barátnõjével análisan is közüsült. ENnyit errõl.

Miér van az, hogy gusztustalan dolgokra izgulok fel?

Konkréta kaki, pisi, hányás, minden ilyen. Mit?l van ez? Nem direkt csinálom. Amúgy meg n? vagyok.

Legjobb válasz: Hát ez van. Remélem találsz egy olyan pasit, akinek ugyanezek a dolgok izgatók és akkor nem lesz gond a párkapcsolataidban sem.

Hát ez van. Remélem találsz egy olyan pasit, akinek ugyanezek a dolgok izgatók és akkor nem lesz gond a párkapcsolataidban sem.
Próbáld meg törni ezen a fejed lebontani apró részekre, hogy mi izgat pontosan ezekben, milyen szabály, érzés, szabadság, szeretet kapcsolódik ehhez a bensõdben. Amint meg van a válasz már meg is lesz, hogy honnan ered, esetleg mi hiányzik.
szia! nem baj, csak nem megszokott. mondhatjuk úgy, hogy nem átlagos, midenesetre meg kéne próbálnod leküzdeni ezt. tudom, hogy nem direkt csinálod. ezeket úgy hívják, hogy parafíliák. a hányás iránti vonzódást emetofíliának, az ürülék irántit koprofíliának, a vizelet irántit uralogniának hívják. a melesofília az undorító szagok utáni vonzódás, a szkatofília pedig undorító dolgok utáni vágyakozás, mint szexuális örömforrás. nem írtad, mennyi idõs vagy, de ha ezek a korod elõrehaladtával nem enyhülnek, szerintem tanácsos lenne orvosi segítséget kérni, ne aggódj, ilyesmiért nem jár ám zártosztály:D viszont ezek tényleg elég komoly dolgok, nem tudom, lehet találsz olyan párt, aki ezeket a parafíliáidat is ki tudja elégíteni, de azért az nem túl gyakori.
szerintem semmi gond nincs azzal, hogy "gusztustalan" dolgokra izgulsz fel, és nem értek egyet az elsõ válaszadóval sem, hogy ezzel bármikor is orvoshoz kellene fordulnod. mert miért is kéne? senkinek - magadnak sem - ártasz azzal, hogy bejönnek ezek a dolgok neked. sõt, ha ettõl teljesebb az életed, akkor még direkt hasznos is... annál legalábbis biztos jobb, mint küzdeni azon, hogy ez a vonzalom valahogy elmúljon. a másik pedig, hogy nem vagy egyedül ezekkel az érzésekkel!!! tény, hogy ritkán hallani arról, hogy embereket ilyesmi vonz, de ebben nagyon nagy szerepe van annak is, hogy sokan elítélik az ilyen ártatlan kis furcsaságokat. itt vagyok például én: engem is felizgat a pisi és a kaki. hmm, ez van. :)
Te jó ég, nem gondoltam volna hogy ezek az ocsmányságok ilyen mértéket tudnak ölteni a nõk között is, de ha az hiányzik én képen vizellek, ha ez jó neked... Végetredményben nekem mindegy hogy egy tehénlepényre vagy egy effélére plössentek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: ha megengedném neked, köcsög! A többieknek nagyon köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!