Találatok a következő kifejezésre: Miér van hogy a barátom (500 db)

Miért van hogy a barátai ennyire utálnak?

Azt tudom hogy azért nem szeretnek mert más stílust képviselek.

Legjobb válasz: Megkérdezhetem, milyen stílusúak a haverok, és milyen stílusú vagy Te? Valószínûleg változhat a véleményük, ha majd megismernek - de ha mégsem, kevés ember van olyan egyenes, hogy ha utál valakit, az illetõ képébe is mondja. Ha tartós marad az elfogadás hiánya, a barátodnak kell majd kiállnia melletted, elmagyarázni a haverjainak, hogy Téged szeret, és ha igazi barátai, fogadjanak el. Sokszor azért nem szokta a haveri társaság csípni a barátnõt, mert akkor a srác már nem folyton velük lóg, és nem az lesz az életcélja, hogy minden nap lerészegedjen velük, illetve ha ketten ott vagytok velük, a srácnak néznie kell azt is, hogy ne hozzon Téged szégyenbe. A dolog kimenetele azon fog múlni, hogy a srác mennyire áll ki melletetd, és rendre meri-e utasítani a haverjait. Ha látják, hogy ragaszkodik Hozzád, úgyis elfogadnak, összevsezni már csak nem akarnak vele.

Megkérdezhetem, milyen stílusúak a haverok, és milyen stílusú vagy Te? Valószínûleg változhat a véleményük, ha majd megismernek - de ha mégsem, kevés ember van olyan egyenes, hogy ha utál valakit, az illetõ képébe is mondja. Ha tartós marad az elfogadás hiánya, a barátodnak kell majd kiállnia melletted, elmagyarázni a haverjainak, hogy Téged szeret, és ha igazi barátai, fogadjanak el. Sokszor azért nem szokta a haveri társaság csípni a barátnõt, mert akkor a srác már nem folyton velük lóg, és nem az lesz az életcélja, hogy minden nap lerészegedjen velük, illetve ha ketten ott vagytok velük, a srácnak néznie kell azt is, hogy ne hozzon Téged szégyenbe. A dolog kimenetele azon fog múlni, hogy a srác mennyire áll ki melletetd, és rendre meri-e utasítani a haverjait. Ha látják, hogy ragaszkodik Hozzád, úgyis elfogadnak, összevsezni már csak nem akarnak vele.
Engem nem érdekelnének a barátai...sõt nem is szeretnék vele találkozni..és nem is bántana az egész helyzet..mert tuti neked sem jönnének be õk.. ( a pasik amikor mutatnak egy lányról képet, mindig azt nézik, hogy mennyire jó nõ és nekik tetszene-e) Szóval hagyd õket a hülyeségükkel együtt..
A kérdező hozzászólása: A haverjai rockerek. És nem szeretném megmondani milyen stílusú vagyok én mert akkor lefújjoltók... Nagyban eltérek tõlük. Kedvesem kiáll mellettem de azért rossz hogy úgy mondanak rólam véleményt hogy nem ismernek...
Én (1.) goth vagyok, sok rocker baráttal, közülünk valakinek egy darabig volt egy teljesen divatos/diszkós barátnõje, elõször kicsit furcsállottuk a hírt, de személyes találkozásnál nem csináltunk belõle gondot. :) Sajnos ha itt fiatalabbakról van szó, mondjuk 16 körüliekrõl, õk még nagyon a másoktól való elkülönüléssel definiálják magukat. Ha emo vagy, pláne nem irigyellek... Mást nem tehetsz, mint hogy reménykedsz abban, hogy ha látják, hogy normális vagy, meg szeret a barátod, akármit mondanak, akkor leszállnak Rólad. Ha meg nem, hát ne mutasd ki, hogy ennyire érdekel a véleményük, sz.rd le õket.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó köszi.Hát igen, emo vagyok és ez nem tetszik. 18 évesek... De nem fogok velük törödni, az a lényeg hogy a kedvesemet szeretem.

Az miért van, hogy a barátom sz*rik rám? Már elnézést, de most nagyon kivagyok.

5 hónapja vagyunk együtt, ? pár napja elutazott 1 hétre nyaralni Spanyolországba. Tegnap volt netközelben, írogatott közösségi oldalakra, de nekem, mióta elment, egy sort sem írt, nem is hívott, SEMMI. Szerintem ha arra van ideje, hogy felmenjen pl facebookra, akkor arra is lehetne, hogy nekem írjon egy rövid kis e-mailt, nem? Dühös vagyok. Jogosan, ugye?

Legjobb válasz: Igen, jogosan. Én is jártam így, aztán mikor a lány hazajött elment a barátaihoz elmesélni az utazást. Engem fel se hívott, semmi. És nem értette mi a bajom.

Igen, jogosan. Én is jártam így, aztán mikor a lány hazajött elment a barátaihoz elmesélni az utazást. Engem fel se hívott, semmi. És nem értette mi a bajom.
Igen.28/F
Igen, barátod egy faszparaszt
Keress mást! Most szabad vagy, mint a madár. Sok sikert! :D
Hát nyilván elég szemét dolog.mi lenne, ha te irnál neki?aztán meglátnád, hogy válaszol-e.vagy felhivnád?
igen jogosan! Én májusban voltam húgommal Spanyolban 20 hetes terhesen 2 hétre, de a párommal mindennap beszéltünk, akár iwiwen akár msnen keresztül. Volt olyan nap, mikor nem tudtam lenni de azt megírtam neki. Azért a barátod egy tapló, hogy 2 sort se tud írni neked! Nem törik le a keze! Az ilyen pasik tudtak felidegelni mindig is! Mert ez nem egy nehéz müvelet, föleg ha amúgy is gépnél van! R*hadékok!! 22/L
Tényleg egy szemét a pasid... én a helyedben nem keresném, ha hazajön, akkor meg b*szd le, hogy mégis hogy képzelte... jogos..
És ha leszúrod õt, akkor mi változik? Onnantól szeretni fog? :(

Miért van, hogy a barátom nem egyszerűen nem bír elkészülni időben?

Pl ha azt mondja, hogy 5kor talizunk..akkor 6ra lesz kész..vagy még több kell neki..Persze én nem indulok el hamarabb mert elég közel lakik és neten szoktuk megbeszélni mikor induljunk el. Hogyan tudnám erröl leszoktatni? Nagyon zavar..Állitólag az anya tartja fel folyton..de miért csak akkor mikor velem kell taliznia? Mikor focizni megy, vagy városba akkor szinte mindig id?ben elkészül..:(

Legjobb válasz: Rosszul szoktattad. A focira siet, mert azt akkor is elkezdik, ha õ nincs még ott. Veled meg megszokta, hogy úgyis megvárod, ha késik. Ha rendszeresen nem ér oda ötkor, akkor eleve szervezd úgy a napot, hogy csak késõbb találkoztok, vele is beszéld meg, hogy feleslegesen ne hitegessen, viszont amikorra megbeszélitek, 10 percnél tovább ne várj rá. Akkor majd rájön, hogy vagy idõben odaér, vagy lemarad a randiról. Ja, és ne a net elõtt ücsörögj. Keress más elfoglaltságot is, menj el a barátaiddal, olvass, nézz filmet, vagy csinálj akármit, csak ne azzal teljen a délutánod, hogy a neten lesed, hogy mikor szólít végre az uraság. Beszéljétek meg elõre, hogy mikor találkoztok, aztán mindenki tehesse a saját dolgát, ne a neten kelljen lógni, hogy mikor ér már végre rá a másik.

Rosszul szoktattad. A focira siet, mert azt akkor is elkezdik, ha õ nincs még ott. Veled meg megszokta, hogy úgyis megvárod, ha késik. Ha rendszeresen nem ér oda ötkor, akkor eleve szervezd úgy a napot, hogy csak késõbb találkoztok, vele is beszéld meg, hogy feleslegesen ne hitegessen, viszont amikorra megbeszélitek, 10 percnél tovább ne várj rá. Akkor majd rájön, hogy vagy idõben odaér, vagy lemarad a randiról. Ja, és ne a net elõtt ücsörögj. Keress más elfoglaltságot is, menj el a barátaiddal, olvass, nézz filmet, vagy csinálj akármit, csak ne azzal teljen a délutánod, hogy a neten lesed, hogy mikor szólít végre az uraság. Beszéljétek meg elõre, hogy mikor találkoztok, aztán mindenki tehesse a saját dolgát, ne a neten kelljen lógni, hogy mikor ér már végre rá a másik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm..megfogadom a tanácsod:)


enyhén szólva egy [email protected]
Elsõnek igaza van.Nem is szeret
Diavolino: Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy nem magától kéne jönnie annak, hogy igenis a barátnõm fontosabb az ágyban mint én? Szóval érted, vannak persze dolgok amiért szólni kell, hogy ne úgy, hanem másképp, de az hogy önzõ az nem gondolatolvasási probléma, hanem személyiségi. 28/n
Hány évesek vagytok? Nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni, nevezetesen hogy egy önzõ állat. Lehet például az is, hogy csak tapasztalatlan még, és nem veszi észre, hogy te nem mentél el szex közben.
mondjuk ha szolnal neki hogy mi lenne ha foglalkozna veled is! A ferfiak csodalatos lenyek de nem gondolatolvasok! :) 26F
Mert balfék a barátod.
Valószínû azért úgy teszel, mint aki élvezi mert azt nem hiszem el, hogyha csak fekszel (alatta, fölötte akárhol)mint egy fadarab továbbra is ezt csinálná!!Gondolom van egy pár hangos színlelt orgazmusod is:) Ha meg nem úgy van, ahogy írtam beszélj vele!!!
Hát nem ilyen páwagecível kéne járnod, aki mellesleg melletted még 2 csaj dug.
Mert egy rohadt önzõ egoista állat!! Te meg ha nem szólsz neki meg is érdemled, hogy így bánjon veled!
A kérdező hozzászólása: valószínû -.-
hja, a pasid egy bunkó.
Mert hagyod neki. Ha nem tetszik ahogy és amit csinál vagy nem csinál, akkor ne itt kérdezd mi a baj, hanem vele beszéld meg.
A kérdező hozzászólása: még csak 17. de tudja hogy nem szoktam.. nála viszont ez fordítva elvárás
A kérdező hozzászólása: haha:D
16:44 azért ne túlozzunk :)
A kérdező hozzászólása: ja mert valószínûleg nekem kéne mondanom hogy mit csináljon-.-
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
3 verzió: 1., mert egy tahó Te meg hagyod neki 2., megjátszod az orgazmust így azt hiszi Neked is jó 3., csak pancser és nem látja, hogy igazából leszar elsõ verzóra a megoldás: kidobni, második-harmadikra meg: õszintének lenni

Miért van hogy a barátom mindenki elott az osszes intim dolgaimat elmundja?

Múltkor elkezdett levetkoztetni a barátja elott és mindketten fogdostak. Volt amikor felvette a szeretkezésunket és az osszes ismerosunknek szétt kuldte. Tudom hogy szeret.

Legjobb válasz: Lowfast ! Éretlen hülyegyerek még... Vagy kamu a kérdés, vagy belenyúltál az alsó 1%-ba

Lowfast ! Éretlen hülyegyerek még... Vagy kamu a kérdés, vagy belenyúltál az alsó 1%-ba
Ez vagy kamu kérdés vagy a barátod [email protected] primitív te pedig nagyon hülye vagy hogy nem hagytad már régen ott.
Ezek inkább téged minõsítenek, mégis mi az, hogy mindketten fogdostak? A barátod csak egy tárgynak tekint te pedig hagyod is neki.
Mert neveletlen és primitiv-mint ember. És neki te egy kirakat vagy, csak tárgy. Ez az ember téged nem szeret. Ha szeretne, nem birná elviselni, hogy más fogdosson.
aha! de ha mégis akkor egy született bunkó
Kamu!
Megint egy kamu
trololo
Két debil megtalálta egymást. Szép életetek lesz.
És te engedted, hogy fogdossanak? De most te mégis milyen bizonyítékát látod annak, hogy szeret? Definiáld már a szerelem fogalmát, légy szíves.

Az miért van, hogy a barátom máshogy féltékeny most, mint az előző barátnőjénél?

Mások szerint én komplikálom túl, de azért kiírom magamból, hátha tud valaki valami okosat.:D Tehát a volt nője találkozgatott más fiúkkal és a barátom olyanokat mondott neki, hogy soha senkit nem szeretett még annyira mint őt, stb. Nekem azt mondta ez a féltékenység miatt volt. Mostanában a 'szeretlek'et, öleléseket, puszikat felváltotta az, hogy én biztos megcsalom, más tetszik, másokkal beszélgetek, ami lehetetlen, mivel mindennap találkozunk és egy nap kb. 8 órát találkozunk, meg rengetegszer alszunk együtt. Szóval semmi oka nincsen rá, hogy féltékeny legyen, mikor rászóltam akkor is csak annyit mondott hogy viccel. Most kicsit betelt a pohár és mondtam neki, hogy ez olyan mintha el akarna taszítani magától ezekkel a dolgokkal, és annyit mondott hogy ez 2 különböző szitu és tényleg féltékeny, de nem tudja miért... Tényleg nem értem, hogy régen miért 'úgy' volt féltékeny, igazából még azt is jobban viselném ha egész nap nyálas dolgokat vágna a fejemhez.

Legjobb válasz: De maga a kérdésed teljesen fölösleges hülyeség. Ha magadba nézel és átgondolod megkapod a választ. Neked melyik jobb, ha hazudozik hogy téged örökké és soha nem akar elvesziteni, vagy ha megmondja a frankót, hogy igen bébi b*zdmeg féltékeny vagyok? Vannak ilyen emberek akik féltékenyek a semmire, és vannak olyanok akik akkor se féltékenyek ha egyébként okuk lenne rá, ez bizalom kérdése, kor kérdése, ember fajta kérdése, és még sorolhatnám, erre nincs jó válasz, max mindenki leírja a maga kis gondolatát, hogy biztos nagyon szeret meg blablabla.

De maga a kérdésed teljesen fölösleges hülyeség. Ha magadba nézel és átgondolod megkapod a választ. Neked melyik jobb, ha hazudozik hogy téged örökké és soha nem akar elvesziteni, vagy ha megmondja a frankót, hogy igen bébi b*zdmeg féltékeny vagyok? Vannak ilyen emberek akik féltékenyek a semmire, és vannak olyanok akik akkor se féltékenyek ha egyébként okuk lenne rá, ez bizalom kérdése, kor kérdése, ember fajta kérdése, és még sorolhatnám, erre nincs jó válasz, max mindenki leírja a maga kis gondolatát, hogy biztos nagyon szeret meg blablabla.
a féltékenység akár arról is tanúskodhat hogy nem akar elengedni még szeret az elsõ kommentelõ meg egy bunkóállat adjatok neki jó sok piros lefele kezecskét
buta vagy. és egyébként én is leszarom.
neked sincs értelmes kérdezni valód, minek kérdezel?
Be van kattanva.
A kérdező hozzászólása: nem leszarom hogy leszarjátok? ha nincsen értelmes hozzáfûznivalótok minek írtok? a 3.nak köszi :)
A kérdező hozzászólása: mi nem értelmes? ez engem bánt és gondoltam rákérdezek mert kiváncsi vagyok mások véleményére. és nem arra hogy leszarod :)
istenem mennyi marha van! szerintem ülj le a barátoddal, beszéljétek meg ezt a dolgot! kérdezz rá bátran, hiszen tudnod kell róla. bár szerintem azért csinálja ezt mert félt téged.
A kérdező hozzászólása: Ebben igazad van, de valószínû ott van a baj hogy azért a csajért rajongott, engem meg csak szeret. De amúgy köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: 9. köszi, az lesz, de ezt elmondtam neki ma, és annyit mondott hogy megbántottam, és két teljesen más szituról van szó. Megbeszélem vele mindenképp, csak nem hagyott nyugodni a dolog valahogy..
Nem lesz hosszú életû kapcsolat, mert a barátod nem bízik benned. Ez alap lenne egy érett, normális kapcsolatban. Gondolom tinik vagytok.
A kérdező hozzászólása: pedig azt mondja bízik bennem, de fél a csalódástól. amúgy 16-17 évesek vagyunk és fél éve vagyunk együtt

Miért van, hogy a barátom mindent utál amit én szeretek?

Mindig felidegesítem ezen magam, pl. mondom hogy dejó volt ez meg az a film, erre ? elmondja minden szarnak. Szeretem az RPG játékokat, ? persze hogy csak az olyanokat utálja. Vagy például mikor meséltem neki a külföldi utazásaimról, hogy milyen jó volt ott, egyszer elmennék oda vele is, ? rögtön rávágta hogy fujj de ? gy?löli azt az országot, sose menne oda. Kérdezem miért, erre az a válasz hogy "csak úgy". Fogalma sincs az egészr?l, sosem volt ott mégis utálja. Nem értem miért ilyen, miért utál mindent amit én szeretek?

Legjobb válasz: Nem írtad, mióta tart a kapcsolat. Biztos, hogy nektek egymás mellett van a helyetek? Talán nem olyan szoros már ez a kapcsolat mint kellene. Lehet, hogy unja, csak ezt még kimondani nem meri? Bocsi, de nekem ez úgy tünik.

Nem írtad, mióta tart a kapcsolat. Biztos, hogy nektek egymás mellett van a helyetek? Talán nem olyan szoros már ez a kapcsolat mint kellene. Lehet, hogy unja, csak ezt még kimondani nem meri? Bocsi, de nekem ez úgy tünik.
Biztos volt neki tesója, akivel állandóan csesztették egymást, és bármit mondott az egyik, a másik mindjárt fikázta vagy rákontrázott. Anyám is ilyen, pedig már 67 éves. Tudod mit, próbáld ki, õ mit szólan, ha Te így viselkednél vele.
nemtom, 25 évesen azért elgondolkozhatnál, hogy egy ilyen infanitilis férfitõl mit vársz... ennyi erõbõl gyereket is nevelhetnél, de ha úgy érzed, akkor legyél a pótmamája, aki kezeli az ilyen gyermeki kitöréseket. gonosz vagyok? lehet, de ha belegondolok, ez belõlem kb azt váltaná ki, hogy takarodj-vagy-fejbeb.szlak-te-barom. :D sõt... ez a viselkedés kicsit még téged is lekicsinyít, mert azt sugallja, hogy minden amit te szeretsz, ami érdekel, stb (ami tulképp TE vagy) egy [email protected], és nem lehet jó. szerinted?
Próbáld meg rávenni egy két dologra, hogy a kedvedért próbálja ki. Az nem jó, ha csak te kötsz csak kompromisszumot, igen is neki is kell. A "csak úgy" meg nem válasz. Szeret téged és nem akar elveszíteni még egyszer, az a minimum, hogy ha megnézi azt a filmet, amit szeretnél, vagy elvisz oda ahova szeretnél menni. Lehet nem ártana néhány nõi praktikát is bevetni, nekem be szokott jönni a hízelgés és a csókok. Vagy ha õ akar valami, akkor te ne egyezz bele, végül is ha õ megteheti, hogy utáljon valami, te is megteheted. Aztán majd csak rájön a dolgokra. Az én barátom is kicsit csökönyös pár dologban és vannak szilárd meggyõzõdései, de igyekszem meggyõzni. Régebben nagyon nehezen ment, viszont mióta tudom körülbelül meddig mehetek el abban, hogy hogyan vágjak vissza neki kevesebb a problémánk. Eleinte nem akartam megbántani ezért nem szóltam, de késõbb rájöttem nyugodtan szólhatok neki, ha valami nekem nem tetszik.
Lehet h valamiért irígy rád, azért nem örül annak aminek te, azért nem tetszik neki az ami neked igen. Vagy ahogy írták elõttem, lehet már nem is olyan jó neki ez a kapcsolat, és így akar elüldözni. Vannak olyan pasik akik nem merik a szemedbe mondani az igazságot. Ez nem normális dolog egy szerelmi kapcsolatban! Beszélj vele errõl, csak így mehetsz biztosra!!!
az ellentétek vonzák egymást
Mióta vagytok együtt? Ha már régóta együtt vagytok nem kell törõdni ezzel, különbözõ az izlésetek, mégis van valami, ami összetart titeket. Viszont, ha még csak randizgattok, akkor gondolkozz el azon, hogy õ e az igazi.
Valószínû hogy rosszul választottál.
Sírva? :DDD 29 évesen? De ciki!!! xD hahahaha
A kérdező hozzászólása: Lassan 9 hónapja tart a kapcsolat, és egyszer már elhagytam emiatt, de sírva könyörgött hogy fogadjam vissza mert neki soha nem kell senki más, és én is tudom hogy szeret, csak ezt a viselkedést nem tudom hova tenni. Már az elejétõl fogva ilyen hogy semmit nem szeret amit én igen. Vagyis szerintem csak rámondja dolgokra hogy nem szereti, csak nem értem miért...?

Az mit jelent vagy miért van hogy a legjobb barátomba vagyok szerelmes?

17/F :/

Legjobb válasz: Én is. Fluor babát szeretem. SP voltam,sziasztok!

Én is. Fluor babát szeretem. SP voltam, sziasztok!
ha lány, akk érthetõ, mivel egy ilyen fiú-lány barátságoknál elég valószínû hogy az egyik többet akar. viszont ha fiú. akk b*zi vagy.
Elõzö : Imádlak evvel az aláírással!!
nem elõzõ hanem azelõtti XD (SP)
Nincs benne sztem semmi ha az illetõ LÁNY!..természetes h ha tetszik elöbb utobb a fiú-lány barátságoknak ez a vége de sztem ez a legjobb hisz sokkal jobban ismered mindtha csak járnátok.

Miért van ez? A barátomat szeretném felhívni, aki 30as (én is az vagyok), de ki se csöng, egyből kiírja, hogy "Szétkapcsolva", és befejezi a hívást. Ugyan ez van vezetékes és mobiltelefon esetén is.

Legjobb válasz: Ezért, most kaptam az üzit: "A T-Mobile-tól azt az információt kaptam, hogy országos szintû mûszaki probléma miatt akadozik a hang-, a csomagkapcsolat adat- és az internet szolgáltatás. Azt nem tudták megmondani, hogy meddig tart ez az állapot. Kértem, visszahívást, amint megszûntették a problémát. "

Ezért, most kaptam az üzit: "A T-Mobile-tól azt az információt kaptam, hogy országos szintû mûszaki probléma miatt akadozik a hang-, a csomagkapcsolat adat- és az internet szolgáltatás. Azt nem tudták megmondani, hogy meddig tart ez az állapot. Kértem, visszahívást, amint megszûntették a problémát. "
Valami kiterjedt gond lehet. Indítsátok újra a telefonokat! (Akksi levesz, visszatesz, bekapcsol, PIN kód beír...) Ettõl már lesz kapcsolat a központig. Ha a másik fél nem tesz ugyanígy, akkor õt még nem lehet felhívni, de ti már tudtok hívást kezdeményezni és elvileg hívhatók is lesztek.
hát ez engem is érdekelne. én tudok telefonálni, de hívást nem fogad a telefonom, és az sms-ek sem mennek át :-( úgy tûnik elég nagy a gubanc, nálunk a cégnél mindenki 30-as, és senkinek sem mûködik.
Nekem pl a kijelzõmön délelõtt az jelent meg, hogy Hibás SIM kártya..szemeim soha nem látott mértékbe nagyobbodtak meg..de már helyreált minden:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm az újabb válaszokat:) 11:30 :D:D:D
Biztos errõl is a Gyurcsány tehet, vagy a Bajnai! Azonnal mondjon le mindenki:-)
Itt is ezt mondják: http://index.hu/tech/mobil/2009/12/04/akadozik_a_t-mobile_sz.. Ki és be. Nekem már megy, pesten vagyok. Külföldre is ment. Vácra még nem. :|
A munkahelyem küldte szét az infót, õk tudakozódtak a problémáról a T-Mobiltól.
A kérdező hozzászólása: mármint a legelsõ 10:22-es:D
A kérdező hozzászólása: 10:22-es legalább téged tájékoztattak a problémáról:D amúgy köszi, most már értem:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, ahogy látom nem csak nekem akadtak problémáim:S amúgy egyszer, mikor hívtam kivételesen azt mondta, hogy a hívott szám nem elérhetõ, de azóta ugyanúgy szétkapcsol, mint elõtte:S szóval nem értem... jó lenne ha megjavulna:(
30as vagyok és nálam minden oké , én is tudok hivni és engem is tudnak... :) Nem tudom nálatok mi lehet a gond...
Az egész országban nem jók a 30-as telók. Én sem tudok telefonálni. Hajnali négykor én még tudtam, haverom nem. Mostanra én se tudok.
Nekem meg a mobilom ( én is 30-as vagyok ) azt irja ki " nincs térerõ". Tegnap még semmi baja nem volt ugyanebben a lakásban. Kimentem az utcára ott is semmi. Sose volt még ilyen. Most akartam beírni mikor megláttam a kérdésedet.
A kérdező hozzászólása: "szemeim soha nem látott mértékbe nagyobbodtak meg" :DD

Attol hogy van pasim miért hanyagolnak el a 'barátaim'?

Nem értem miért de annyira egyedül érzem magam amióta összejöttem az új barátommal.. mindenki elhanyagol, ha suliban ott van a pasim oda se akarnak jönni hozzám, vagy csak nagyon ritkán.. több legjobb bnöm is van, az egyikhez tegnap át akartam menni szünetbe (mert nem 1 osztályba járunk) egész szünetbe csörgetem telón mint a hülye meg barátommal ott vártuk folyosón de semmi.. pedig előre megvolt beszélve hogy melyik szünetbe talizzunk meg h jöjjön ki de nem, és utána megkérdeztem h miért nem jött ki és azt mondta hogy azért mert nem akart engem meg a barátomat zavarni, de nem értem miért zavart volna amikor szinte minden szünetbe a barátommal vagyok és néha szeretnék beszélgetni a barátnőimmel is.. de nem mondhatom a barátomnak hogy ne jöjjön mert nem akarom hogy megharagudjon.. utána másnap egy másik barátnőmmel már meg volt beszélve hetek óta hogy elmegyünk a xyhoz sétálni aznap.. erre amikor megkérdeztem hogy akk hogy lesz azt mondta hogy neki mégse jó a hnap mert találkozik a pasijával, nem is haragudnék meg ha nem lett vna hetek óta megbeszélve.. de így.. utána egy másik csaj (ő nem a legjobb bnöm) megkérdezte hogy elmegyek-e vele másnap xy-ra. mire mondtam hogy oké jó persze .. erre rá félórára megírja hogy mégse jó mert már megbeszélte h mással megy, de őket meg nem is ismerem.. és nem értem miért ilyen velem mindenki.. én eddig sose hanyagoltam el egy barátnőmet se pasi miatt és nem is akarom.. nekem egy barátnő még fontosabb is.. és ennyit koppani pár nap alatt.. hát ja.. miért van ez?

Legjobb válasz: Lehet h feleslegesnek érzik magukat h ott a barátod és lehet h csak a pasiddal foglalkozol...úgy vannak vele h akkor minek... :S beszélj a b.nõiddel és a barátoddal is h szeretnél kicsit kettesbe lenne a barátaiddal meg kell h értse...

Lehet h feleslegesnek érzik magukat h ott a barátod és lehet h csak a pasiddal foglalkozol...úgy vannak vele h akkor minek... :S beszélj a b.nõiddel és a barátoddal is h szeretnél kicsit kettesbe lenne a barátaiddal meg kell h értse...
szerintem csak nem akarnak zavarni, hadd legyetek kettesben
Szerintem meg gázul érinti õket, hogy bárhova mennétek, a barátod mindig ott van. Igen is mondd el a pasidnak, hogy most egyedül szeretnél a barátnõd osztályához menni, beszélgetni szeretnél vele kettesben és kész. Ha a barátnõid érzik, hogy tudnak csak veled is lenni és nem mindig a barátod a téma, akkor talán szívesebben töltenek majd veled idõt.
Nem azért, de nem értem, ha a barátnõiddel akarsz találkozni, minek kell ott lennie a pasidnak? Szerintem egyértelmû, hogy miatta nem akarnak veled/veletek találkozni. Attól, hogy együtt vagytok, még nem nõttetek össze, és a barátod sem lett automatikusan a barátnõid haverja, néha szét kellene egy kicsit szakadni, hogy õ a haverjaival, te meg a barátnõiddel legyél.
mond meg a barátodnak hogy menjen a haverjaihoz amíg te barátnõzöl. egyébként én is így jártam. miután férjhez mentem , teljesen le lettem pattintva a barátnõs bandából. egy két alkalommal még próbálkoztam, de aztán meguntam.... az egyik lány még jól át is vágott egyébként. nehogy már még én kuncsorogjak. ráadásul a férjemet a barátnõs talikra nem is vittem el. ennyit ért 11 év "barátság". jó mi? 27/N
A kérdező hozzászólása: de ha hármasban vagyunk én akkor is mindig próbálok inkább a bnömre is figyelni csak elég nehéz amikor ott ölelget a barátom , meg mindig oda húz magához
A kérdező hozzászólása: igen, énis így gondolom de nemtudom hogy mondhatnám meg neki annélkül hogy megharagudna.. mert õ egyszerûen megse kérdezi hogy akarom hogy jöjjön-e csak jön..
Zavaró vagy a haverjaimnak és szeretnék náha együleni velûk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!