Találatok a következő kifejezésre: Mettől meddig az (99 db)

Hány ft egy kwh? Az is érdekelne hogy mettől meddig tart a nappali tarifa és mettől meddig az éjjeli és hogy hány ft egy kwh az éjjeli és a nappali tarifánál. Egyébként az edf démász áramszolgáltatónál vagyunk.

Legjobb válasz: A honlapjukat próbáltad? Vagy a számla átböngészését? A vezérelt (éjszakai) áramra vonatkozó kérdésedre nem adható válasz. Általában olyan szabályok vannak, hogy 22 és 6 óra között egyben 6 óra hosszat kell kiadniuk, és összesen napi 8 órát.. Szóval rugalmas a dolog, ki kell tapasztalni. A nappali az 0-24 van, a vezérelthez külön mérõóra van, és arra csak a bojler (és hasonlók) köthetõ.

A honlapjukat próbáltad? Vagy a számla átböngészését? A vezérelt (éjszakai) áramra vonatkozó kérdésedre nem adható válasz. Általában olyan szabályok vannak, hogy 22 és 6 óra között egyben 6 óra hosszat kell kiadniuk, és összesen napi 8 órát.. Szóval rugalmas a dolog, ki kell tapasztalni. A nappali az 0-24 van, a vezérelthez külön mérõóra van, és arra csak a bojler (és hasonlók) köthetõ.

Mettől meddig lesznek az olimpiai játékok?

Legjobb válasz: Ez meg milyen kérdés? 1896 ban volt az elsõ, hogy meddig lesz azt nem tudom.. Ha esetleg a londoni 2012-es olimpiára gondolsz akkor 2012.07.27-08.12 között fogják megrendezni. Ez a hivatalos, egyébként pár versenyt már a hivatalos megnyitó elõtt is rendezni fognak. Itt van magyarul a program: http://www.mob.hu/londoni-olimpia-programja

Ez meg milyen kérdés? 1896 ban volt az elsõ, hogy meddig lesz azt nem tudom.. Ha esetleg a londoni 2012-es olimpiára gondolsz akkor 2012.07.27-08.12 között fogják megrendezni. Ez a hivatalos, egyébként pár versenyt már a hivatalos megnyitó elõtt is rendezni fognak. Itt van magyarul a program: http://www.mob.hu/londoni-olimpia-programja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Londoni olimpiára gondoltam. :)

A kompetencia felmérés mettől meddig tart? Hány órakor kezdik, van-e szünet, ha igen, mennyi, mikor fejezik be az utolsót is?

Legjobb válasz: of-d vagy valamelyik tanárod pontosan megmondja.én kuva régen írtam már nem nagyon emlékszem,de az biztos hogy 8-kor kezdtük el,meg volt pár szünet,asszem 10 perc, de ez nem biztos.de hogy meddig tartott....

of-d vagy valamelyik tanárod pontosan megmondja.én kuva régen írtam már nem nagyon emlékszem, de az biztos hogy 8-kor kezdtük el, meg volt pár szünet, asszem 10 perc, de ez nem biztos.de hogy meddig tartott....
Akkor kezdõdik amikor az elsõ óra. És addig tart, mint a negyedik óra vége.
Elõzõ vagyok. Szóval gyakorlatilag olyan, mintha rendes tanítás lenne, a szünetek is úgy vannak beosztva. Elõször elõ két órában magyar, utána második kettõben matek, és irány haza.

Az iskolai előadási nap mettől meddig tart a buszmenetrend szerint? Szeptember 1-től, június 14-ig vagy meddig?

Legjobb válasz: Általános iskolához igazodik, amikor országosan vége az általános iskolai tanévnek, 2010. szeptember 1. - Az elsõ tanítási nap 2011. június 16-tól augusztus 31-ig - Nyári szünet

Általános iskolához igazodik, amikor országosan vége az általános iskolai tanévnek, 2010. szeptember 1. - Az elsõ tanítási nap 2011. június 16-tól augusztus 31-ig - Nyári szünet
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Kinek meddig alszik a 10hetes babója? éjszaka? mettöl meddig? és miota alussza át az éjszakát ha átalussza?

Legjobb válasz: az én babám 8 és fél hetes.este 10 körül elalszik,3/4 4-kor eszik és utána 7-8-ig alszik.tiéd hogyan csinálja?

az én babám 8 és fél hetes.este 10 körül elalszik, 3/4 4-kor eszik és utána 7-8-ig alszik.tiéd hogyan csinálja?
Az én lányom is 8 és fél hetes és ugyanúgy alszik, mint az elõzõ válaszolóé:) 22 órakor eszik, utána hajnal 4 körül. Már csak 6x szopik. Nektek?
A fiam 10 hetes, 8-fél 9 fele alszik el, éjjel 3-fél 4 fele kel, majd 7 körül.De volt múlt héten pár nap mikor 2x kelt, 2-kor és 5-kor(ez a 2 hónaps oltás után volt, nem tudom volt-e köze hozzá). Te babád hogy alszik?És nappal mennyit?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok:) Hát misem aludtunk jol tegnap mert nagyon nyügös volt:(elaludt11kor és már 11:45kor felsirt:(éjfél volt kb mire elaludt:(fél4kor ébredtünk ma ivott egykis teát aztán aludt tovább 7ig.Van mikor elalszik 10-11fele aztán csak 4-5fele kelünk fel aztán alvás 7ig 8ig mikor hogy.Ez még igazábol friss dolog mert eddig nem nagyon aludt nekem éjszaka:(Most egy pár napja már nem kel fel enni csak iszik aztán alvás tovább.
Az en fiam 10 hetes, kb masfel hete van ez: 9kor furcsi, utana szopi. Szoval kb 10tol alszik reggel 5-6ig. Aztan szopi es 8-9ig alszik meg. Magatol allt be erre, en semmit nem csinaltam.

Most hallottam, hogy szülésnél mérik a fájás intenzitását? Az mettől-meddig terjedő skála, ki-ki meddig bírta elviselni?

Most van szül?szobán egy ismer?söm, és neki már az 50-es is nagyon fájt, már 100-nál jár, bekötötték az edát-t. Én nem tudtam, hogy ezt mérik. 34 hetes vagyok.

Legjobb válasz: engem is nst-re raktak, úgy félóránként 5-5 percre, hogy nem enyhülnek-e a fájások, és a baba szíve rendesen mûködik-e. mikor bementem 40 es volt a skálám, és azt gondoltam, ennél rosszabb már nem lehet. és akkor megrémísztettek, hogy majd ha 100-as lesz, na akkor fogok szülni... hát igen, nem egy leányálom:-) 3 óra múlva már 90nél voltam, és meg is született a fiam. de nst-re mindenki megy az utcsó hetekben többször is egy héten.

engem is nst-re raktak, úgy félóránként 5-5 percre, hogy nem enyhülnek-e a fájások, és a baba szíve rendesen mûködik-e. mikor bementem 40 es volt a skálám, és azt gondoltam, ennél rosszabb már nem lehet. és akkor megrémísztettek, hogy majd ha 100-as lesz, na akkor fogok szülni... hát igen, nem egy leányálom:-) 3 óra múlva már 90nél voltam, és meg is született a fiam. de nst-re mindenki megy az utcsó hetekben többször is egy héten.
Rajtam szülés közben is ott volt a CTG (NST), és azzal figyelték a baba szívhangját és a méhösszehúzódásaimat is. A szülési fájásaim maximum 80-asak voltak, nem ment magasabbra, és annyira azért nem fájt, hogy bele akarjak halni...:) Elõtte nekem is azt mondta a szülésznõ, hogy a szülési fájások általában 100-asak szoktak lenni (azért is mér 100-ig a skála), de ezek szerint szerencsém is lehetett, meg esetleg jobb lehet a fájdalomtûrõ képességem, nem tudom. Fájt, ez természetes, de szerintem nem volt azért olyan szörnyû.
húú én kb 140-150nél szültem, azt hittem lekaparom a falat, annyira a fájt. De a van olyan barátnõm akinek nem volt ennyire vészes.Ez is egyénileg változik gondolom.

Általában mettől-meddig tart az őszi szőlő szüretelési időszak?

Borászatokra vagyok kiváncsi hogy ott általában hány hétig tart egy ilyen őszi szüretelés?

Legjobb válasz: Felénk, az ország legnagyobb szõlõ termõ területe./ Alföld /. És most a hétvégén 99,5%-ban befejezõdött a szüret. De 8.hó 15-20.-án már szedték a koraiakat.

Felénk, az ország legnagyobb szõlõ termõ területe./ Alföld /. És most a hétvégén 99, 5%-ban befejezõdött a szüret. De 8.hó 15-20.-án már szedték a koraiakat.

Mettől meddig negatív az ovulációs teszt?

Több helyen olvastam, hogy az ovulációs teszt csak az ovuláció után lesz pozitiv, és lehet használni jósló tesztként is. A kettő között negatívnak kell lennie a tesztnek? És hány napig?

Legjobb válasz: Az ovulációs teszt az ovuláció elõtt lesz pozitív kb. egy nappal.

Az ovulációs teszt az ovuláció elõtt lesz pozitív kb. egy nappal.
??? Az ovuteszt egy hónapbam egy, maximum két napig erõs pozitív, ami az eljövendõ peteérést jelzi, mivel az LH hormon megemelkedik a szervezetben, készítve elõ ezzel a tüszõt a repedésre. Általában az elsõ negatív napon van Ha halványabb az egyik csík, az nem érvényes, az negatív. A ciklus bármely napján produkálhatsz két csíkos tesztet ami nem egyformán erõs két csíkos, de ez is negatív. Jósló tesztként magam is használtam. Mire kiderül hogy baba van a dologban már egy érzékenyebb terhességi teszt is kimutatja a bébit. Ennél a lényeg a rendszeresség, kb 5-6 napig folyamatosan kell végezni, és nézni, hogy erõsödik-e a második csíkod, és a nemvárt napján majdnem pozitívat kell hogy mutasson. DE ez nem mindenkinél jön be. Van akinél semmit nem mutatott. Nálam erõsödött, és a nemvárt napján egyformán két erõs csíkot produkáltam mind LH mint a HCG tesztbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Nem nagyon értek ehhez, ezért kérdeztem rá, mi a különbség az ovu tesztek között. Ezek szerint a halvány az negatív.
Igen, az a különbség a HCG és az LH között. A HCG-n a halvány csík is pozitív. Az LH teszten (ovulációs teszt) pedig kizárólag az egyforma két erõs csík számít pozitívnak!

Mekkora az átlag méret a hímvesszőben úgy értem, hogy mettől meddig számít nagyobbnak vagy kisebbnek?

Legjobb válasz: keress vissza.Ezer ilyen kérdés van az oldalon -.- amúgy 13-15

keress vissza.Ezer ilyen kérdés van az oldalon -.- amúgy 13-15
Nem a méret a lényeg, de ha már az érdekel, nem annyira a hossz számít. Nézd meg google-ban mit írnak átlagnak, a legjobb mérce a hétköznapi óvszerek méretezésébõl kiindulni, mert nyilván a többségre gondolnak.
17 felett nagynak számít, 12 alatt kicsinek. Most jó? A vastagsága fontosabb egyébként.
Wikipedia írja, hogy tudományos kutatás szerint a világ felnõtt férfi népességének 90%-ának 12.9–15 cm, 95%-nak 10.7 cm és 19.1 cm közti méretû a pénisze (szerintem sok ázsiai és egyéb mélynövésû miatt, pl. latin-amerikaiak). Magyarok önbevallás szerint Európában listavezetõk 16.51 cm-es átlaggal (http://www.hir24.hu/kulfold/2012/05/11/magyarok-nyerik-az-eu.., de szerintem a magasabb növésû északi népeknél kell hogy nagyobb legyen, csak a magyar ember az európai átlaghoz képest hajlamosabb a nagyot mondásra :) .
Önbevallás szerint? Lol. Nekem rémlik, hogy erre egyszer ráfeküdt egy kutatócsoport és szerintük az addigi "mérések" (értsd bemondott kamu adatok) és a valóság között átlag 2.5 cm difi volt és nem találnád ki, de kivétel nélkül felfelé "tévedtek" a delikvensek. 10 centi meg addig számít kicsinek, amíg az azt keveslõ nem fut bele egy 6 centis ritkaságba. :D
Attól függ, hogy az a lyuk ahová bedugod, mekkorát kíván!:)
"a magasabb növésû északi népeknél kell hogy nagyobb legyen" Nem feltétlenül logikus, volt egy lüke katona társam, nem volt õ még 160 magas sem, még is be akart állni pornózni, mert akkora volt neki mint az alkarom. :D "Kis ember nagy bottal jár" vagy mi.
A kérdező hozzászólása: Hat kosz sracok. :-)
"Nem méret a lényeg" Mondják ezt a kis faszúak.. Akinek nagyobb mérete van hamarabb kezd sexelni, több partnere lesz ami egyenlõ nagyobb tapasztalattal. Akinek kicsi, annak marad a marokmarci. Nagy méret már tini korban "látható" akkor meg aztán ami a csövön kifér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!